Vuoden homoksi valittu LAPSI ..onko laillista

eikömitäänrajaa

Seta valinnut vuosittaisessa tapahtumassaan vuoden homoksi 15-vuotiaan pojan. Eikö tämä ole lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä jollakin tavoin. Minusta ainakin vastenmielistä. Pyritäänkö tässä nyt vaikuttamaan nuoriin joiden identiteetti on vielä muotoutumassa. Kuinkahan moni itsestään epävarma näiden mallien kautta menee sekaisin ja alkaa etsiä itsestään homopiirteitä koska ajattele sen olevan cool.

53

810

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oksensinkyllä

      Näille ei kukaan uskalla sanoo vastaan koska tulkitaan heti vihapuheeksi.

      • paavin.pallit

        Niistä on tullut lestoja ja katollisia?


    • SetanHomottajasaastat

      Saman huomion tein, Alaikäinen ei todellakaan kuulu miksikään homoikoniksi! Sairasta ja kuvottavaa! Missä vipyy lastensuojelun kanta!

      • lapsetvaarassa

        Ei ne uskalla. Homofoobikon leima olisi muuten otsassa.


    • realismi

      minun mielestä siinä rajoilla taiteillaan onko tuo jo moraalitonta touhua ja haetaanko tällä jotain muuta kuten seksin alaikäisten kanssa hyväksymistä aika provosoivaa joka tapauksessa mikä varmasti loukkaa vanhoollisia?

      • pitäisipuuttua

        Samaa mietin että onko tämä nyt alkua sille että Seta alkaa seuraavaksi ajaa tätä laillisen seksin ikärajan laskua. Siihenhän he takuulla tulevat vielä palaamaan.


      • setätouhua

        Setahan on järjestänyt jo vuosia 14-16 vuotiaille leiriviikonloppuja joissa saunotaan ja tyypillisesti ryypätäänkin, kuinkahan monta setan sedät ja tädit korkanneet noilla leireillä. Jos alaikäiset tarvitsee tukea niin tuskinpa seta siihen oikea järjestö.


    • aikaerikoista

      Onkohan pojan vanhemmilta muuten kysytty asiaan lupaa.

    • 1234nn

      15-vuotias ei taida vielä tajuta miten kantaa se kaikki paska minkä tällä varmaan niskaansa saa. Mutta siitäkö Seta välittää. Ja entä jos identiteetti vielä muuttuu. Uskaltaako silloin tulla ulos kaapista ja vastustaa Setan päätöstä.

    • Petolliset-palkitut

      > Joten: Välttääkseen sen nolouden, et parin vuoden päästä "Vuoden
      > homoks" valittu osottautuukin ihan heteroks, niin ... ;) Se taustatyö?

      Sattuuhan näitä pikku mokia, arvioinneissa.

      Somali Saido Mohamed valittiin "Vuoden pakolaisnaiseksi" 2011. Ja samaan aikaan hän toimi myös suuresti arvostetun Suomen Somaliverkoston puheenjohtajana.

      Kuitenkin ajalla 2003...2013, eli kaikkiaan 10 vuoden ajan Saido varasti KELA:lta rahaa. Vuoden pakolaisnaisen petos kasvoi 44.000 € suuruiseksi saakka.
      https://blogit.perussuomalaiset.fi/toni-seppnen/vuoden-maahanmuuttajanaisen-saido-mohamedin-kela-huijaus/

      Suomen Oikeuslaitois yrittää parhaansa mukaan painaa asiaa villaisella, ja taustalla unohtaa koko tekaistun hätäisen syytteen, jota Saidolle asiassa nostettiin.

      Kai tuokin 15-vuotias pikkupoika voi parin vuoden päästä nostaa kanteen SETA:a vastaan, kun he tuhosivat hänen murrosikäisen lapsuutensa.

    • Tutkijasi

      Sairasta. Maailma on tullut ihan hulluksi.

      • Ylenannattaa

        Niin on. Ja vielä Irja Askola mukana palkitsemassa???


      • ViattomuudenTurmelijat

      • dsdgjkkll
        ViattomuudenTurmelijat kirjoitti:

        Kyllä on Irja Askola palkitsemassa - Voiko olla enää sairaampaa???

        http://mvlehti.net/2017/02/04/irja-askola-palkitsi-lapsen-vuoden-homoksi-qx-gay-gaalassa/

        “Pelasta Jumala tällaisesta kirkosta!”

        Nettikeskusteluissa on voimakkaasti reagoitu Irja Askolan menettelyä vastaan myös niissä tapauksissa, kun kirjoittajat eivät hyväksy mitään homofobista vainoa tai vihaa. Kyse on piispan väärästä menettelystä, kun kirjoittajat arvostelevat.

        ”On surullista nähdä kaikki tämä ja pettymys täyttää sydämen ja mielen siitä, mitä tapahtuu tässä maassa”.

        ”Kauheaa”. ”Painajainen”.

        ”Lapsen hyväksikäyttö! Tällainen piispa myy sielunsa paholaiselle.”

        ”Millainen kauhea-hallitus ja kirkko likaa lasten mielet!”

        ”Pelasta Jumala tällaisesta kirkosta!”

        ”Tuon ikäinen lapsi ei ymmärrä muuta kuin sen, että häntä kannustetaan ko asiassa ja uskotellaan sen olevan ok. Tuommoinen lapsen hyväksikäyttö on tuomittava rikos.”

        ”Kyllä tuommoiseen homoagendan mannekiinihommaan pitää olla lapsilla lain suoja niin kauan kuin on täysi-ikäinen ja ymmärtää mihin ryhtyy.”

        Lähde: Netmission


      • TotuuttaMinäHaluan
        Ylenannattaa kirjoitti:

        Niin on. Ja vielä Irja Askola mukana palkitsemassa???

        Neiti Irja Askola tunnetaan Suomen evankelisluterilaisen kirkon Helsingin hiippakunnan piispana.

        Irja Askolalla itsellään ei ole lapsia eikä aviomiestä, mutta sinänsä lapsettomuuden ei pitäisi olla esteenä ymmärtää terveen järjen mukaisia kasvatuksellisia asioita.

        Jopa Suomen rikoslaissa ja oikeuskäytännössä pidetään 16-vuoden suojaikärajaa.

        Nettikeskusteluissa on voimakkaasti oudoksuttu ja ihmetelty Askolan menettelyä.

        Kyse ei ole kuitenkaan mistään “poliittisessa paineessa” tapahtuneesta homomyönteisyyteen kääntymisestä, vaan Askolan pitkäaikaisesta johdonmukaisesta ja omatahtoisesta toiminnasta.

        Kun hänet oli valittu Helsingin hiippakunnan piispaksi, ensimmäisenä puheenaan hän nosti esille homojen ja lesbojen oikeudet.

        Hänen aikanaan Helsingin hiippakunnan piispasta on tullut Sodoman ja Gomorran piispatar.

        Hänen menettelynsä ei saa tukea sen enempää Raamatun kuin uskonpuhdistaja Martti Lutherin aiheeseen liittyvistä näkemyksistä ja ilmauksista.

        Uuden testamentin selkein linjaus homoseksuaalisten suhteiden harjoittamista vastaan löytyy Apostoli Paavalin Roomalaiskirjeen 1 luvun jakeista 26–28.

        Myös muualla Raamatussa on annettu kristittyjen kasvatukselliseksi ja eettiseksi malliksi toisenlainen menettely, kuin mitä Askola on harjoittanut toistuvasti.

        Irja Askola ei yksinkertaisesti edistä niitä arvoja, joita Uusi testamentti ja Martti Luther tukivat tässä tapauksessa. Askolan menettely nousee päinvastoin perinteisen kristillisen vakaumuksen mädättämisestä ja kumoamisesta, ei teologisesta perehtyneisyydestä.


      • deguel

        IA:N olisi pitänyt ymmärtää, että ei tarvita teologisia perusteita alaikäisen nuoren pojan valitsemiseksi vuoden ikoniksi. Vanhemmat voisivat voisiva kannella piispan esimiehille. Tosin seksi on nykyisin ylivoimaisesti tärkein aihe myös televisiossa, joten he todennäköisesti vetoaisivat vain ajan henkeen.

        I ajattele, jos osaat!


    • realismi

      huolestunut hauveli oinonen viettää jo unettomia öitä koira parkansa puolesta?

    • oåjfgåoawmfg

      Ei todellakaan voi tällaista tapahtua muualla kuin Suomessa tai Ruotsissa, jotka ovat maahantunkeututujille menetettyjä maita ja moraali kantaväestön tietyssä osassa on mätäpaiseen kaltaista.

    • sdlknfölaskdf

      Helsingin piispa Irja Askola jakoi palkinnon. Kunnon kristitty!

    • Eihän ketään saa haukkua homoksi? Eikö sille ole nollatoleranssi?

    • tawjatypy

      Voihan pewäweikä.

    • skjdskdjkj

      Lapsiparka. Setaporukan kynsissä.

    • realismi

      Moni seksuaalisuudestaan epävarma on eheytynyt homoudesta onko tällainen hypetys ihan viisasta?

    • ownwfrjne

      Ovatko vanhemmat sitten kovin ylpeitä sitten tyhjästä sylistä josta nousee keskustelut sitten tulevaisuudessa ja onko homous vain tylsän normaalin elämän torjuntaa?

    • Kaikkeaeiymmärrä

      Uusi tutkimus."homoseksuaaliset miehet harrastavat todennäköisemmin seksiä itseään nuoremman partnerin kanssa kuin bi- ja heteroseksuaaliset miehet."

      • Valheellista

        Eikös tuo ole selkeää valhetta? Tasan puolet on vanhempia ja tasan puolet on nuorempia? Ei taida olla kovin todennäköistä, että kumppanit olisivat samana päivänä ja samaan aikaan syntyneitä.


    • Viranomaisenvelvollisuus

      Odotetaan lapsiasiamiehen toimenpiteitä.

    • mitenkähän_on

      Hurrit ovat sairaita sekä ylä-, että alapäistään. Mm. sisäsiittoisuus ja ylemmyyskompleksit teettävät tuollaista ja jättävät jälkeensä mm. traumaantuneita lapsia.
      Nostakaamme yhteiskanne setaa vastaan,tulee samalla ne hurrien ja mm. halosmuorin lapsien hyväksikäyttö julki. Ja miten sen hurrien tänne meille roudaaman kirkon kanssa?
      Paljon on avoimia kysymyksiä.....

    • pimahtanutkirkko

      Siis kirkko hyväisyy tällaisen,hyvä että olen eronnut koko laitoksesta.Lopettakaa tällaisen touhun kannatus!

    • AnythingGoes
    • ei.hetero

      Vuoden homoksi valittu Tuure Boelius on vlogeja youtubeen tekevä homonuori: https://www.youtube.com/watch?v=bB-3RPodhao

      Homoksi synnytään ja homolapset sisäistävät taipumuksensa yleensä noin 10-13-vuotiaana. Asiassa ei ole mitään tuomittavaa tai kummasteltavaa.

      • fgfhjkkllö

        KUKAAN ei synny homoksi, vaan homoksi ajaudutaan kun petytään ihmissuhteissa.

        Esim. Jari Sillanpäästä ja monesta muusta on tullut homo, koska oli erittäin suuria ongelmia isäsuhteessaan, eikä saanut haluamaansa hyväksyntää ja rakkautta isältään. Tämän on itse kertonut.

        Saara Aalto ajautui lesboksi, koska miesystävänsä petti häntä ja pettyi syänjuuriaan myöten, sitten ajautui naisen kanssa suhteeseen, koska koki olonsa turvalliseksi naisen kanssa, joka jumaloi häntä ja hoitaa kaikki hänern asiansa.

        Tunnen myös monia entisiä lesboja/homoja, jotka ovat eheytyneet seksuaalisesti niin hyvin tultuaan Jeesus-uskoon, että ovat perustaneet perheitä vastakkaisen sukupuolen kanssa, eikä näitä homo/lesbotaipumuksia ole enää ollut.


      • Raaka-Reiska

        ei.hetero:lle
        Oletko vittukammoinen homo vai kyrpäkammoinen lesbo?


    • Tekojenseuraukset

      Onko tämä Askola oikein terve,ja sopiva Piispan asemaan.Sillä kolmas Mooseksen kirja 18 luku .Siveellisyyssäännöt 22 jae sanoo näin.
      Älä makaa miehenpuolen kanssa,niinkuin naisen kanssa maataan;sillä se on kauhistus...Eikö Askola ole lukenut raamatun ohjeita ,mihin syntiin hän on alaikäisen
      lapsosen johdattanut,joka ei viellä aikuisen ihmisen järjellä asioita ajattele.
      Tämä maa tulee viellä saamaan rangaistuksen korkeimman kädestä ,mihin synteihin
      vaikutusvaltaisimmat epäsiveelliset johtajat piispoineen ovat kansaa johdattamassa
      uskomme tuhoomisessa.Viattomatkin joutuvat siinnä sivussa kärsimään tuomion-
      pasunoiden soidessa rangaistukseksi näille paatuneille eksyttäjille jotka viettelevät
      kansaa synteihin ja alhaisiin tekoihin.

      • sddfgjklöö

        Raamattu tuomitsee ihan selkeästi homouden, mutta joka sitä vastustaa, saa itse vastata seurauksista Jumalan edessä:

        Room 1:

        18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,

        19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.

        20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,

        21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.

        22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet

        23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.

        24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,

        25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.

        26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;

        27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.

        28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.

        29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;

        30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,

        31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;

        32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.


    • 298749823798472398

      Mulle nyt on ihan sama onko homo vai ei tai jotain muuta, jokainen saa olla mitä haluaa mutta nyt jotenkin tuossa tuntuu että lapsi vedettiin mukaan poliittiseen valtapeliin ja tähän outoon sivaitsevaisuus puuhasteluun.

    • harhagaala

      Suuret homojuhlat ovat vain osana sekasortoisen yhteiskunnan luomisessa. Sekin edistää kuvaa että vain osa kansasta pystyy määrittelemään arvoja, oikean ja väärän.
      Kun Pekka Haaviston pihalle lumeen kirjoitettiin Homot se oli suuri loukkaus.
      Kun suuressa gaalassa nimetään nuori poikanen Vuoden Homoksi, se on kunnianosositus.
      Yksinoikeuden sanan oikeasta käytöstä ovat omineet itselleen itsensä muita ymmärtäväisemmiksi, suvaitsevammaksi, vapaamielisemmiksi ylentäneet.

      • JokoRiittää

        Telaketjuväki kyykyttää jo lapsiakin.


    • sata_rosentiseksi

      Olen 14 v. lestadiolais poitsu ja pamahdin homoksi heti kun luin tuosta, että seta oli valinnut vuosittaisessa tapahtumassaan vuoden homoksi 15-vuotiaan pojan.

      • Is_this_love

        Samoin kävi minulle 13 v. tytsylle. Kun kuulin tuosta valinnasta, niin alkoi kuola valumaan kuin pavlovin koirilla ja teki mieleni nuolla karvalankamattoa. Onko tämä nyt sitten sitä aitoa rakkautta, minä vaan kysyn?


    • ymmärrän-täysin-

      Katsokaa tuon pojan video, ja kuunnelkaa mitä sanottavaa hänellä on asiaan.

    • Jalostuiko_rotu

      Aito rakkaus adressi.

      "Pohjois-Pohjanmaan eteläosissa sijaitsevassa sikalassa sattui myöhään perjantai-iltana erikoinen tapaus, kertoo poliisi."

      Maahanmuuttokriittinen ja syvästi vanhurskas mies oli tunkeutunut sikalaan, mennyt noin 250 kiloa painavan karjun karsinaan ja antautunut eläimen pariteltavaksi. Mies oli ajatellut että rodunjalostuksen seurauksena hänen sukunsa jatkuisi Donald Trumpin näköisillä miljardööreillä.

      http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/oulun-poliisi-mies-paritteli-karjun-kanssa-sikalanhoitajat-keskeyttivat-touhut/749537/

      Tuo sika tuosa kuvasa on Donald Trumpin näkönen. Ainakin sillä on Trumpin silmät. Niihin se Melaniakin taisi ihastua, itselläänkin sian silmät.

      • Miehet-tietää

        Täällä on tuosta taahtumasta sikalanomistajan ottama kuva.
        http://imgur.com/a/Hp8Zp

        Aito rakkaus tekee sikalastakin mukavan, viihtyisän ympäsistön.


    • RvaRohkea
      • csssscsc

        Poika on vuoden homo mutta ei ole edes homo kertoo silvia noh vähän kun ruotsin lucianeito sekin oli musta poika samaa sarjaa nämä on muidenkin sukupuolettomien ja yksisarvisten kanssa.


    • Ja_sokerina_pohjalla

      Yhdysvaltain kaakkois- ja eteläosissa sekä Keskilännessä olevalla laajalla raamattu vyöhykeellä on havaittu zombeja ja vamppyyreita ja elävä HOMO.

      Yhdysvaltain raamattuvyöhykkeen sisäisestä turvallisuudesta vastaavat tahot ovat julistaneet alueelle kansallisen hätätilan.

    • ruskeereikää

      On siinä vanhemmat varmaan ylpeitä pikku homppelistaan.......

    • jhoåioiji

      Mitäs ihmeelistä tässä enään on kirkon taholta? Muutama vuosi sitten kirkko järjesti ihan pikkulapsille kalliossa pompikaa homona tapahtuman.

    • Ev_Lut_collapse

      Kyseessä on jonkinsortin talent juttu. Ne ovat nykyään pop nämä talent kisailut.
      Myös voidaan puhua lapsinerosta jonka nerous kumpuaa orastavasta homoudesta.
      Perinteisesti lapsinerot (ihmelapsi) ovat löytyneet musiikin, taiteiden,shakin, matematiikan alueelta. Nyt on tullut aika laajentaa spektriä homouden alueelle.
      Erikoista on se että asian promoottoriksi on ryhtynyt naispiispa joka edustaa kristillistä kirkkoa. Sitä olisi odottanut viimeiseksi. Aika on nyt vaan sellainen. Ev. lut. kirkon lopullinen romahtaminen.

    • SuojaIälläOnTarkoitus

      15- tai edes 16-vuotias ei ole sopiva valinta minkään seksuaalisuuden MALLINUKEKSI.

    • 20100

      Ei todellakaan! Tämä henkilö on vielä aivan lapsi.
      Ruisrock 2017 VIP-puolella heilui, piti todella kovaa meteliä siitä kuinka humalassa kyseisellä hetkellä oli ja muutenkin käyttäytyi todella, TODELLA epäasiallisesti. Keräsi kyllä halveksuvia katseita varsinkin ranta-vipin ruokailutilassa. Myötähäpeä oli suuri. Jos tällaista on Suomen nuoriso niin ei kyllä kovin vakaalla pohjalla olla kun tämänikäisistä tulee päättäjiä.

      • NytHommiinHepHep

        Missä ovat lastensuojeliviranomaisten toimenpiteet?????


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      90
      1801
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      409
      1446
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      90
      1250
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      13
      1039
    5. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      10
      936
    6. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      179
      933
    7. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      62
      910
    8. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      48
      903
    9. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      239
      874
    10. Pelkäätkö että olisin

      Ilkeä sulle jos nähtäisiin? Naiselta miehelle
      Ikävä
      74
      817
    Aihe