Sarjakuristaja Michael Penttilä

LindholmPentholm

Lienee vain ajan kysymys, milloin Penttilä kuristaa jälleen! Miehen kuva kannattaa painaa mieleen, koska hän tuskin tulee esiintymään Michael Penttilänä jatkossa. Onhan hän ainakin kahdesti ennenkin vaihtanut nimeään.

Kaleva.fi uutisoi, että sarjakuristajana tunnettu mies on suorittanut viimeisimmän vankeusrangaistuksensa kokonaisuudessaan loppuun, ja hän on vapautunut joulun aikaan.

Sarjakuristaja on lusinut vankilassa naisiin kohdistuneista kuristuksista yli 20 vuotta.

Sarjakuristajasta on tehty vuosien saatossa useita vaarallisuusarvioita. Hänet on toistuvasti määritelty tuomioistuimissa erittäin vaaralliseksi toisen hengelle, terveydelle tai vapaudelle.

Michael Penttilä on käyttänyt yleensä nahka- tai kumihanskoja kuristaessaan naisia. Siksi häntä on kutsuttu myös hansikaskuristajaksi.

Kempeleen kuristaja Jukka Lindholm, joka nykyisin tunnetaan Michael Penttilänä, aiemmin myös Michael Maria Pentholmina. Lindholm on parantumaton sadisti ja sarjamurhaaja, joka aina päästetään takaisin yhteisön keskuuteen saalistamaan uusia, pahaa-aavistamattomia uhreja.

Vuonna 1985 Penttilä tappoi äitinsä Laina Orvokki Lindholmin kuristamalla hänet heidän yhteisessä asunnossaan. Tapaus jäi toistaiseksi selvittämättä, kunnes Lindholm tappoi uudelleen heinäkuussa 1986. Hän houkutteli rahalla mukaansa kaksi 12-vuotiasta tyttöä Oulun keskustasta.

Hän telkesi toisen tytöistä vaatehuoneeseen ja kuristi toisen, Titta Marjaana Kotaniemen, vyöllä. Lindholm päästi toisen tytön vaatehuoneesta ja raiskasi hänet. Toinen tyttö pääsi kuitenkin pakenemaaan rappukäytävään, jolloin Lindholm pakeni läheiseen metsään, josta poliisi humalaisen miehen sai kiinni.

Lindholm tuomittiin ensin kahdesta taposta ja useista muista rikoksista täyttä ymmärrystä vailla 9 vuoden ja 7 kuukauden vankeuteen, mutta hovi alensi rikosnimikkeen äidinmurhassa törkeäksi pahoinpitelyksi ja kuolemantuottamukseksi, ja tuomiosta lähti kaksi vuotta pois.

Lindholm pääsi ehdonalaiseen v. 1992. Toukokuussa 1993 hän kuristi vyöllä kuoliaaksi puolitutun 42-vuotiaan naisen Kempeleessä.

Lindholm kiisti aluksi teon ja väitti tulleensa lavastetuksi. Hänet tuomittiin taposta 9,5 vuoden vankeuteen, johon hovi laittoi yhden vuoden lisää. Hovi myös mahdollisti Lindholmin pakkolaitokseen sulkemisen, mutta pakkolaitosjärjestelmä poistui laista v. 2005.

Vuonna 2008 Lindholm päästettiin koevapauteen, vaikka vaarallisuusselvityksessä todettiin, ettei hän ole valmis siviilielämään.

Tässä vaiheessa Pentholmiksi nimensä vaihtanut tappaja ei aikaillut: vuoden 2009 aikana hän hyökkäsi kolmen eri naisen kimppuun.

Ensimmäisessä tapauksessa Pentholm sai naisen houkuteltua mukaan ravintolasta ja kuristi häntä asuntonsa eteisessä kaksin käsin takaapäin.

Syksyllä 2009 hän kuristi hierojaa, johon oli ottanut yhteyttä lehti-ilmoituksen kautta, sekä siivoojaa, jonka hän oli soittanut asunnolleen. Siivooja pääsi karkuun ja soitti poliisin paikalle.

Oulun käräjäoikeus tuomitsi Penttilän tapon yrityksistä kuudeksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen ja määräsi koko tuomion istuttavaksi, koska Penttilä todettiin erittäin vaaralliseksi ympäristölleen.

2011 Rovaniemen hovioikeus kuitenkin lievensi tuomion alle neljään ja puoleen vuoteen törkeistä pahoinpitelyistä ja katsoi, ettei ole edellytyksiä määrätä Penttilää edes istumaan koko rangaistusta.

2.3.2012 Oulun käräjäoikeus tuomitsi Pentholmin lisäksi 4 vuoden ja 4 kuukauden vankeuteen törkeästä raiskauksesta, törkeän pahoinpitelyn yrityksestä ja vapaudenriistosta. Penttilä karkasi 13. lokakuuta 2015 avovankilasta noin vuorokaudeksi.

Kun Penttilä karkasi, viranomaiset kertoivat tiedotteessaan, että hän “ei ole erityisen vaarallinen”.

Penttilän oli määrä päästä ehdonalaiseen keväällä 2016, mutta pakoreissun tuottama pidennys on lykännyt vapautumista.

120

14975

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lenkkeilijä69

      Michael penttilä asuu Helsingin myllypurossa!!!olkaa ihmiset varovaisia sen kanssa.heti poliisit paikalle jos tulee ongelmia.

      • kruununhaka

        Asuu Helsingin Kruununhaassa nykyisin


      • Horro
        kruununhaka kirjoitti:

        Asuu Helsingin Kruununhaassa nykyisin

        Asuuko edelleen Krunassa 2018? Onko tuoretta valokuvaa olemassa?


      • w..ittu

        Hupsista..ja taas joku kuoli..


    • paritetaan

      Hyvä pari tulisi auerskasta ja penttilästä, ainakin kerran voisivat treffata.

      • Tiedänmissäasutpenttilä

        Nykyinen asuinpaikka suutarila.


    • mitä.tapahtuu
      • Miksi-ihmeessä

        Asuu tämän 18-vuotiaan naapurissa ja oli yrittäny tunkeuta hänen perheensä asuntoon kun tyttö/nuori nainen oli yksin kotona...oli siis seurannut tätä nuorta naista (kertoi sen kirjeessä jonka toimitti naiselle, halusi tavata hänet) kyseinen nuori nainen ei ollut tiennyt tämän "herramiehen" asuvan naapurissaan, ei ollut nähnyt tätä lainkaan aikaisemmin...ja nyt siis tämä sekopää päästettiin vapaaksi...


      • mitä.tapahtuu

        Huhhuh. Naisen kannattaisi muuttaa heti ja salata tietonsa. En ottaisi mitään riskiä, vakava juttu. Mikä lienee seuraava uutinen, ja miten naiset osaavat varoa... Kiitos informaatiosta. Ihmetyttää, että nainen ei ollut nähnyt lainkaan aiemmin miestä, mutta mies hänet. Ikkunasta? FB? Muu? Ohimennen piha-alueella? Retorinen kysymys enemmän. Pitäkää tiedotuslinjat kuumina.


    • tämävarma

      Suomen lainsäädännössä vika. Noista rikoksista pitäs saada vähintään 50v linnaa. Jälleen kerran tulemme siihen, että kansanedustajissa vika. Lait pitäs säätää kansalaisten suojaksi.

      • tasa-arvoa

        Eikö pitäisi maksaa puoli milliä tapporahaa per nuppi, kuten auerskallekin?


      • Anonyymi

        NIMENOMAAN, asialle ei tehdä mitään. Annetaan vain rikollisten rellestää. Kuolemantuomio olisi kova sana.


    • ddffgdd

      suomen lain mukaan kaikkien vankilassa olijoiden on joskus päästävä vapaaaksi näin kävi tämänkin henkilön kohdalla ikävä kyllä

      • Lekkuri

        Ei ole sellaista lakia olemassa joka vaatii vapauttamaan. Pakkohoitoon voidaan määrätä itselleen tai muille vaarallinen henkilö - määräättömäksi ajaksi, Edellytykset pakkohoidolle tulee aina tarkistaa tietyn ajan kuluttua. ja jos ei muutosta tapahdu - pidetään pakkohoidossa.

        Mielenterveyslaki menee rikoslain ohi.


      • Juuuuuu
        Lekkuri kirjoitti:

        Ei ole sellaista lakia olemassa joka vaatii vapauttamaan. Pakkohoitoon voidaan määrätä itselleen tai muille vaarallinen henkilö - määräättömäksi ajaksi, Edellytykset pakkohoidolle tulee aina tarkistaa tietyn ajan kuluttua. ja jos ei muutosta tapahdu - pidetään pakkohoidossa.

        Mielenterveyslaki menee rikoslain ohi.

        Niin no tuohan on luokiteltu psykopaatiksi ja se ei kai ole ns. mielisairaus, tai edes hoidettavissa, jos nyt oikein oon ymmärtänyt. Joten siinä mielessä Lindholm/Pentholm/Penttilää ei voi pakkohoitoon laittaa. Eihän kaikki psykopaatit syyllisty koskaan rikoksiin, vaan niitä on siellä yhteiskunnan korkeammilla palleillakin ja ihan lainkuuliaisesti elävät. Yritysten johdossa, poliitiikassa jne... Toki ympäristössä voi aina joku kärsiä tavalla tai toisella, mutta jos lakia ei rikota niin minkäpä mahtaa...

        Tokihan tuon olis voinut tuomita elinkautiseen jo silloin 1980 -luvulla, kun sen pikkutytön kuristi kuoliaaksi. Elinkautisestahan ei kai ole lain mukaan mikään "pakko" päästää vapaaksi koskaan, vaikka yleensä noin 12 -vuoden istumisen jälkeen päästetään. Tuollekin kuitenkin vaarallisuusarviot tehty ja kerta toisensa jälkeen todettu vaaraksi muiden hengelle ja terveydelle. Jos siis olisi tuomittu elinkautiseen, ei olisi vapaana, kun olisi voitu pitää lukkojen takana. Vaikuttaa olevan niin, että jos uusia uhreja ei tule, on se tuurista kiinni. Ilmeisesti yritys on ainakin kova, että saisi taas jonkun kurkun ympärille kätensä puristaa. Jos ei lain mukaan voi pitää lukkojen takana, niin sitten se vanhanaikainen kettingillä nilkkaan kiinnitetty rautapallo voisi olla ihan ok. vaihtoehto tällaisten kohdalla. Ainakin se hidastaisi tyypin etenemistä sen verran, että uhri pääsisi juoksemaan karkuun.

        Jos kyse ei olisi näin vakavista rikoksista, melkein naurattaisi tämä viimeisin. Siis että ihan "rakkauskirjeen" raapustellut jollekin nuorelle ja nätille tytölle, ja olettanut että tyttöä kiinnostaisi suhde hänen kanssaan ja tyttöhän ei edes ollut huomannut koko ukon olemassaoloakaan, kun ei tunnistanut että tuohan on se naapurinsetä. Jollain tapaa koomistakin kaikessa iljettävyydessään...

        Varmaan muutti etelään ja valitsi uudeksi kohteekseen mamu -taustaisen tytön, koska Oulun suunnalla ja ehkä muuallakin Suomessa kantaväestö tunnistaa tyypin naaman ja vaihtelevat nimetkin, ainakin viimeisimmän käytössä olevan - mistä tuleekin mieleen, että kuinka monesti nimeä voi lain mukaan muuttaa. Ei kai loputtomiin, joten onko tämän hiihtäjän nyt pakko pysyä jo lopullisesti Penttilänä?

        Jostain uutisesta luin tämän viimeisimmän kohteen äidin sanoneen, että enää ko. äijä ei asuisi heidän naapurustossaan, mutta kantoi huolta Penttilän tulevista naapureista. Minnehän päin mahtaa / mahtoi suunnata nyt... Sepä se olisikin kiinnostava tietää. No onneksi kyseessä kuitenkin sen verran huomiota herättävä ilmestys, että joku sen lopulta tunnistaa - meni minne hyvänsä.


      • Juuuuuu
        Juuuuuu kirjoitti:

        Niin no tuohan on luokiteltu psykopaatiksi ja se ei kai ole ns. mielisairaus, tai edes hoidettavissa, jos nyt oikein oon ymmärtänyt. Joten siinä mielessä Lindholm/Pentholm/Penttilää ei voi pakkohoitoon laittaa. Eihän kaikki psykopaatit syyllisty koskaan rikoksiin, vaan niitä on siellä yhteiskunnan korkeammilla palleillakin ja ihan lainkuuliaisesti elävät. Yritysten johdossa, poliitiikassa jne... Toki ympäristössä voi aina joku kärsiä tavalla tai toisella, mutta jos lakia ei rikota niin minkäpä mahtaa...

        Tokihan tuon olis voinut tuomita elinkautiseen jo silloin 1980 -luvulla, kun sen pikkutytön kuristi kuoliaaksi. Elinkautisestahan ei kai ole lain mukaan mikään "pakko" päästää vapaaksi koskaan, vaikka yleensä noin 12 -vuoden istumisen jälkeen päästetään. Tuollekin kuitenkin vaarallisuusarviot tehty ja kerta toisensa jälkeen todettu vaaraksi muiden hengelle ja terveydelle. Jos siis olisi tuomittu elinkautiseen, ei olisi vapaana, kun olisi voitu pitää lukkojen takana. Vaikuttaa olevan niin, että jos uusia uhreja ei tule, on se tuurista kiinni. Ilmeisesti yritys on ainakin kova, että saisi taas jonkun kurkun ympärille kätensä puristaa. Jos ei lain mukaan voi pitää lukkojen takana, niin sitten se vanhanaikainen kettingillä nilkkaan kiinnitetty rautapallo voisi olla ihan ok. vaihtoehto tällaisten kohdalla. Ainakin se hidastaisi tyypin etenemistä sen verran, että uhri pääsisi juoksemaan karkuun.

        Jos kyse ei olisi näin vakavista rikoksista, melkein naurattaisi tämä viimeisin. Siis että ihan "rakkauskirjeen" raapustellut jollekin nuorelle ja nätille tytölle, ja olettanut että tyttöä kiinnostaisi suhde hänen kanssaan ja tyttöhän ei edes ollut huomannut koko ukon olemassaoloakaan, kun ei tunnistanut että tuohan on se naapurinsetä. Jollain tapaa koomistakin kaikessa iljettävyydessään...

        Varmaan muutti etelään ja valitsi uudeksi kohteekseen mamu -taustaisen tytön, koska Oulun suunnalla ja ehkä muuallakin Suomessa kantaväestö tunnistaa tyypin naaman ja vaihtelevat nimetkin, ainakin viimeisimmän käytössä olevan - mistä tuleekin mieleen, että kuinka monesti nimeä voi lain mukaan muuttaa. Ei kai loputtomiin, joten onko tämän hiihtäjän nyt pakko pysyä jo lopullisesti Penttilänä?

        Jostain uutisesta luin tämän viimeisimmän kohteen äidin sanoneen, että enää ko. äijä ei asuisi heidän naapurustossaan, mutta kantoi huolta Penttilän tulevista naapureista. Minnehän päin mahtaa / mahtoi suunnata nyt... Sepä se olisikin kiinnostava tietää. No onneksi kyseessä kuitenkin sen verran huomiota herättävä ilmestys, että joku sen lopulta tunnistaa - meni minne hyvänsä.

        Niin, se vielä jäi mainitsematta, että kun tämä perhe oli mennyt poliisiasemalle ei siellä oltu tunnistettu nimeltä Penttilää. Vasta kun googlailun tulokset oli annettu virkailijalle, oli asiat laitettu etenemään. Jännä sinänsä että näinkin pienessä maassa voi olla noin, kun ottaa huomioon että tyypin nimi, naama ja uutiset teoista, on keikkuneet ihan valtakunnallisten medioidenkin lööpeissä viimevuosien aikana. Veikkaan että Oulun poliisiasemalla ei olis ollut kenellekään epäselvää kenestä kyse, kun Michael Penttilän nimi olisi mainittu (tai joku edellisistä nimistään).


      • Nuusky462
        Lekkuri kirjoitti:

        Ei ole sellaista lakia olemassa joka vaatii vapauttamaan. Pakkohoitoon voidaan määrätä itselleen tai muille vaarallinen henkilö - määräättömäksi ajaksi, Edellytykset pakkohoidolle tulee aina tarkistaa tietyn ajan kuluttua. ja jos ei muutosta tapahdu - pidetään pakkohoidossa.

        Mielenterveyslaki menee rikoslain ohi.

        Pakkohoito vaatii mielisairautta eli psykoosia, todellisuudentajun hämärtymistä. Penttilä ei ole psykoottinen, hän on vain muuten vaarallinen. Tässä on Suomen lainsäädännössä selkeä aukko.


      • Anonyymi

        Suomen laissa suuri vika, laki tarvitsee ennemmittä puheitta kunnon muutoksen. Yksikään tappaja ei saa päästä vapaalle jalalle. Psykopaatit eivät kadu, vaan sadistisesti murhaavat minkä kerkeävät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen laissa suuri vika, laki tarvitsee ennemmittä puheitta kunnon muutoksen. Yksikään tappaja ei saa päästä vapaalle jalalle. Psykopaatit eivät kadu, vaan sadistisesti murhaavat minkä kerkeävät.

        Ja nimenomaan psykopaatteja on kahdenlaisia; onnellisia lainkuuliaisia firmojen pomoja ja menestyjiä sekä sitten näitä epäonnistuneita joiden ainoa oljenkorsi saada dopamiinia ja mielihyvää elämästään ilman menestyksen tuomaa vallantunnetta on kirjaimellisesti murhata toinen ihminen, koska se on ainoa asia joka tuo hänelle minkäänlaista mielihyvää ja ohjaa hänen käyttäytymistään kompulsiivisesti ja kontrolloimattomasti. Psykopaatti on sadisti joka haluaa valtaa, missä muodossa tahansa.


    • påoiytr

      älkää syyllistäkö ketään ennen kuin se toisin todistetaan kyllhän tällä herralla on suuri riski uusia rikoksensa mutta ei ole vielä ainakaan uusinut mikä on hyvä asia ja tietenkin toivon mukaan ei uusikkaan mutta seuraa kannattaa kaikkien välttää mieleltään sairashan tälläisen ihmisen täytyy olla jos miettii että oman äitinsäkkin tappaa

      • sairasta_touhua

        Ongelma poistuu poistamalla sen aiheuttaja.Suomi on nykyään vain niin
        sairas maa jossa täytyy ymmärtää jokaista.Ei saa antaa pelolle valtaa,
        täytyy ennemmin antaa henkensä.Kuinka monta päättäjää on joutunut
        näiden uhriksi? Ei tällaiset ihmiset kuulu muiden joukkoon.Nyt sitten
        vaan odotetaan seuraavaa kertaa.Sairasta touhua.


    • EiNiinPaha

      Eikö tälläiselle kaverille voida laittaa joku - jalkapoiju ?

      Sellainen että voitaisiin seurata että missä on menossa !

    • vääräleuka

      Suomen oikeuslaitos on mätä.Koskaan näistä asioista päättävät eivät joudu
      kärsimään päätöksistään.Laitetaan kaveri asumaan tuomarin naapuriin jolla
      on sopivan ikäinen tytär.Katsotaan kauanko saa asua.Aina tavalliset ihmiset
      joutuvat nöyrtymään näiden järjettömien päätösten takia.Tarpeeksi kun
      tällaisia päätöksiä tekee, voi osua omaan leukaan.

      • bbn

        Tulisipa meikän ovikelloa soittelemaan, pääsisi jätkä letkuihin.


      • hyväideaa

        Tuon ja auerskan voisi laittaa hovinarrien naapuriin ja lasten vahdiksi päiväkotiin tai deittikumppaniksi. Samoin sarjahukuttaja kun kohta vapautuu.


      • aivanloistava
        hyväideaa kirjoitti:

        Tuon ja auerskan voisi laittaa hovinarrien naapuriin ja lasten vahdiksi päiväkotiin tai deittikumppaniksi. Samoin sarjahukuttaja kun kohta vapautuu.

        Hyvä idea, järjestetään kokoontumisajot koko porukalle, vaikka kakolan hotelliin.
        Miks tosiaankin tollanen sarjakuristaja on vapaana?? Haloo oikeuslaitos.


    • mitä.tapahtuu

      Epäillään rapistelleen 17-vuotiaan ihastuksen oven takana:
      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/varo-tata-miesta-is-sarjakuristajan-epaillaan-rapisteleen-17-vuotiaan-oven-takana-on-vapaalla-jalalla/6400194

      "Tytär ehti nähdä vilauksen oven toisella puolella hääräilleestä miehestä, joka peitti ovisilmän mustiin nahkahanskoihin verhotuilla käsillään"

      Ovatko hanskat lämpimässä rappukäytävässä kylmää säätä varten? Käyttikö hanskoja aiemmissa teoissa? Entä miten ovea on rapisteltu tai mitä häärätty? Ja kuinka kauan. No se siitä, mutta muutama kysymys jäi. Toki voi olla joku väärinkäsitys tilanteessa, mutten usko että naiset tuntevat oloaan turvalliseksi sielläpäin.

      • Juuuuuu

        Penttilähän tunnetaan hansikaskuristajana, että ne nahkahanskat on aika oleellinen osa repertuaariaan.


      • kummaatouhuaon

        Tämä kun on juuri parhaillaan tekemässä yhden perheen elämästä, täyttä helvettiä. Pysykää kaukana siitä tyypistä.


      • niinniinja
        Juuuuuu kirjoitti:

        Penttilähän tunnetaan hansikaskuristajana, että ne nahkahanskat on aika oleellinen osa repertuaariaan.

        Joo ja pukeutui myös mustaan nahka-asuun.


      • mitä.tapahtuu
        niinniinja kirjoitti:

        Joo ja pukeutui myös mustaan nahka-asuun.

        Onko nahka-asu ulkonäöllisistä syistä lämmittämässä vai liittyykö siihen sm-tyyppinen juttu tai fetissi? Asia ei oikeastaan kiinnosta, mutta tuli mieleen yhtenä seikkana.


      • juuuuuu
        mitä.tapahtuu kirjoitti:

        Onko nahka-asu ulkonäöllisistä syistä lämmittämässä vai liittyykö siihen sm-tyyppinen juttu tai fetissi? Asia ei oikeastaan kiinnosta, mutta tuli mieleen yhtenä seikkana.

        Ilmeisesti joku fetissi. Alibissa oli juttu "Sarjakuristaja saapui oikeuteen nahkahousuissaan". 2009 Oulussa tapahtuneista tapauksista löytyy Alibissa lisääkin ja murha.infossa on myös kerrottu näistä tapauksista.


      • Anonyymi
        niinniinja kirjoitti:

        Joo ja pukeutui myös mustaan nahka-asuun.

        Hän pukeitui mustaan pitkään nahkatakkiin! Ja liikkui samalla asuntoalueella🤔! Ihmettelimme et mikähän tyyppi on? Ja tunnistin kuvista vähän tuli outo olo!!!. Mut miksi tälläisiä päästetään vapaaksi jos oman äidinkin kuristanu🙄!HOITOON !!.


    • e33333333333333

      Voisiko joku kylmentää kaverin kun laki ei toimi

      • inyourdreams3

        Tuskinpa näin tulee tapahtumaan. Suomessa tapetaan kyllä harmittomia ihmisiä kaikenlaisten naapuririitojen ja muiden pikkuasioiden takia, mutta ne henkilöt jotka ovat vaaraksi toisten hengelle ja terveydelle saavat olla rauhassa.


    • Vaarallinen_on
      • annamunkaikkikestää

        Kas, annulistit ovat tuonkin paikan pilanneet.


      • Vaarallinen_on
        annamunkaikkikestää kirjoitti:

        Kas, annulistit ovat tuonkin paikan pilanneet.

        Miksi kyseinen ihminen pitää joka ketjuun sotkea? Tässä kyse Penttilästä ja tännekin on joku käynyt horisemassa Auerista. Eikö riitä että koko palsta on lähes täynnä "Auer sitä ja tätä" paskan jauhantaa? Jollain vissiin pahemman laatuinen pakkomielle kyseisestä ämmästä. Vois kuitenkin yrittää ymmärtää, ettei se kaikkia kiinnosta. Ei jaksa ymmärtää näitä "yhden asian" ihmisiä.


      • oliskonoin
        Vaarallinen_on kirjoitti:

        Miksi kyseinen ihminen pitää joka ketjuun sotkea? Tässä kyse Penttilästä ja tännekin on joku käynyt horisemassa Auerista. Eikö riitä että koko palsta on lähes täynnä "Auer sitä ja tätä" paskan jauhantaa? Jollain vissiin pahemman laatuinen pakkomielle kyseisestä ämmästä. Vois kuitenkin yrittää ymmärtää, ettei se kaikkia kiinnosta. Ei jaksa ymmärtää näitä "yhden asian" ihmisiä.

        itse ollaan tultu siihen tulokseen, että se on teitynlaista vallankäyttöä, vallanhimoa, tarkoituksena tuhota rikosaiheiset keksustelupaikat. Tietyä poliittista suuntaa omaavat kun eivät siedä, että tavalliset pulliaiset estäis rikollisia toimimasta.


      • noinseon
        oliskonoin kirjoitti:

        itse ollaan tultu siihen tulokseen, että se on teitynlaista vallankäyttöä, vallanhimoa, tarkoituksena tuhota rikosaiheiset keksustelupaikat. Tietyä poliittista suuntaa omaavat kun eivät siedä, että tavalliset pulliaiset estäis rikollisia toimimasta.

        Annulistit toistelevat omaa propagandaansa joka puolella välittämättä tippaakaan todisteista tai mikä edes mahdollista. Kätevästi unohtuu, että lasten raiskauksista tuomittiin yksimielisesti, samoin kaikki 5 lääkäriä olivat yksimielisiä. Murhasyytteestä vapautettiin vain 2 hovinarrin ansiosta "näytön puutteessa", vaikka missä tahansa muualla ja Suomessakin miestä vastaan näyttö olisi riittänyt 100% varmasti, toki käräjäoikeudessa olivat järkeviä ja tuomitsivatkin kahdesti.

        Muut osaa ajatella asiaa järjellä, mutta annulisteja löytyy joka lähtöön, suuri osa kuvittelee olevan joku ihmeen salaliitto auerskaa vastaan, missä mukana kaikki poliiseista ja tutkijoista lääkäreihin ja poliitikkoihin, jopa FBI muka valjastettu samaan salaliittoon tavallista kotiäitiä vastaan ja Jukkakin muka sekaantunut mihin tahansa rikolliseen huumeista lähtien. Syylliseksi kelpaisi kuka tahansa, mutta ei se ainoa todennäköinen ja mahdollinen.

        Osa puolustaa kaikkia rikollisia ja kaikki poliisit ovat muka itse rikollisia, osa femakkoja ja puolustavat vain naisia, joku tuntematon mies aina syyllinen naisten tekemiin rikoksiin. Osa itsekin selvästi rikollisia ja pervoja, eivät pysty asalliseen keskusteluun vaan toistelevat omia fantasioitaan ja syyttävät muita samanlaisiksi. Osa myös yksinkertaisesti vaan tyhmiä.

        Ulvilan tapauksessa ulkopuolisen mahdollisuus on suljettu pois pitävästi, kaikki todisteet auerskaa vastaan ja jopa tunnustikin murhan kertoen myös motiivin ja miten kaikki tapahtui.

        Tuosta Penttilän tämän kertaisesta ei ole paljon sanottavaa kun todisteina vain 18v? tytön väite ja kirje. Hyvin todennäköistä, että on ollutkin oven takana ja olisi saattanut myös tappaa jos olisi päässyt tyttöön käsiksi. Rikoshistoria huomioiden ei ihme jos naapureita pelottaa ja haluavat päästä eroon. En haluaisi itsekään olla tekemisissä kenekään, varsinkaan ennestään tuntemattoman murhaajan kanssa.


    • Voivoiv

      Vissiin hakenu vaasasta asuntoa pikipruukilta yks täti ties sanoo vkl. En tie oliko henk,kuntaa

    • Jetijetus

      Saahan sitä muuttaa mihin haluu

    • kontula93

      kontulan ostarilla näin tän herrasmiehen.Lääkkeiden vaikutuksen alaisena käveli siellä.Olkaa varovaisia!

      • kyssäri

        Kun osuit kyseisen herran näkemään niin kerrothan vinkiksi oliko hänellä pitkät vai lyhyet hiukset ja minkä pituinen arvioisit hänen olleen?


    • Kjuiski

      Se saasta määrättiin toissapäivänä vangittavaksi.

    • RintaSantavuori

      Lindholm-Pentholm-Penttilä on nyt posessa. Lusii poliisivankilassa odottamassa esitutkinnan valmistumista. Rikosnimikkeenä on törkeä henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelu.

      • jooooopajooooo

        Tässä taitaa vaan käydä niin, että Penttilä pääsee vapaaksi ja on myös mahdollista ettei syytettä nosteta. Jos Penttilä pysyy kertomuksessaan että erehtyi ovesta, niin pahapa siinä on muuta väittää.
        Penttilän puolesta puhuu myös pari muuta seikkaa. Penttilä ei ole syyllistynyt henkirikokseen 24:n vuoteen vaikka mahdollisuus olisi ollut.
        Penttilä sai tuomion vuonna 2009 neljästä törkeästäpahoinpitelystä. Penttilä kuristi näitä neljää naista muttei tappanut. Näistä tapauksissa kahdessa oli se erikoisuus, että toisen houkutteli poliisi tekemään rikosilmoituksen ja toisen uhrin kaveri nähtyään Penttilän kuvan lehdessä.


    • SuomalainenOikeus

      Ja annetaan kulkea vapaana

    • odottaentätä

      Kyllä tuon joku laittaa kylmäksi. Vankilassa hän on alinta mahdollista luokkaa. Ajan kysymys vain koska näin tapahtuu.

    • ikaido

      voihan kuristaja, tääkin palsta ois jo aikaa sitten lakannu olemasta jos kuolemantuomiot ois voimassa, ja monta kärsimystä vähempänä. Tuollainen kusipää ja muutkaan murhaajat ei ansaitse elää... saatas vaan laki. ja nää golfmaila murhaajat, jo kirjoitin tuonne et kuolemantuomiot voimaan tai vähintää 40vuotta vankeutta ilman mahdollisuuttakaan päästä pois, vaikka kuinka olis tullu uskoon ja opiskellut.

    • Pelottaa

      Missäköhän tää mulkku pyörii nykyään? Pitäisi perustaa joku ketju tai vaikka fb ryhmä missä voisi aina varoittaa kun tää nähty jossain, että missä liikkuu milloinkin. Vähän niinkuin smurffitutkaryhmäkin missä huudellaan että missä lipuntarkastajia milloinkin menee xD

      • 00740

        Kuulemani mukaan olisi sijoitettu asumaan Helsingin Siltamäkeen.


    • kysyvä

      Mistä voi ostaa pippurisumutetta tai jotain tämän tapaista ainetta ? En tiedä.

      • Säikky

        Clas ohlsonilla vissiin joku mentholispray mikä vastaa pippurisuihketta. Pitää varmaan itekin hankkia moinen ku toi saasta asuu tien toisella puolen...


    • hyvä.puhuja

      Onneksi Michael Penttilä ei ole oppinut tiirikoimaan lukkoja auki. Eiköhän tuo 17-v tytön ovelta kuulunut rapina ollut kuitenkin yritys aukaista ovi omatoimisesti. Kuka oikealla asialla oleva menee eka treffeille tiirikka taskussa ja nahkahanskat käsissä. Mut aika älykäs kaverin täytyy olla kun ei mitään tuomiota saanut. Tai sit sillä oli huippuhyvä asianajaja.

      • ehtovaihtoja

        Tai sitten tuomareissa ainesta hovinarreiksi.


    • homma.hanskassa

      Nahkahanskat ovat siitä kivat fetissit että sormenjälkiä/dna:ta ei jää jos kuristelufiilikset sattuu yllättämään treffeillä.

    • Vapaamaa1
      • ihmemaaaaa

        Sama juttu tuli mieleen :)))


    • Säikky

      Tätä nykyään asuu Helsingin siltamäessä. 200 metriä meikäläisestä. Eipä alakerran naapurin mölinät tunnu enää missään kun nykyään säikähtää jo hesarinjakajiakin..

      • Eliittialue

        Onko joku muka tilannut hesarin Siltamäessä?


    • Siltamäkeläinen

      Penttilä asuu Helsingin Siltamäessä ja on jo erästä nuorta naista katsellut.
      Poliisilla on henkilö seurannassa ja poliisi kehoitti tekemään rikosilmoituksen mikäli Penttilä tekee jotain laitonta.Siltamäen ihmiset ovat tietoisia että kuristaja asuu Siltamäessä jossa on paljon nuorta porukkaa ja ovat siksi kauhuissaan.

      • Krunika

        Onkohan alkanut maa polttamaan jalkojen alla.... nyt on nähty useampaan kertaan Helsingin Kruununhaassa, asuu kuulemma Alepan talossa


    • Kunhanjaksetaanuskoa

      Näitä tuomareita ja sarjamurhaajien/psykopaattien jatkohoitoammattilaisiahan pitää ruveta kauppaamaan ulkomaille astikka. Tuloksia pitäisi ruveta piankin näkymään, kuten täälläkin.

      • Varokaakuristajaa

        Tuntomerkit musta nahkatakki, kuluneet farkut, tennarit, lyhyt, harveneva tukka, laiha, alle 180 cm pitkä


      • Awamisri

        Missä päin kuristaja Michael liikkuu?


    • Lukkojentaakse

      Liikkuu Helsingissä mustat aurinkolasit naamallaan ja käyttää HSL busseja.

      • mitävitt

        Asuuko siis nyk missä ? Siltamäki vai krunikka vai joku uus mesta? Pakkohoitoon todella sais joutua, ei terve ihminen.


    • pykälät.uusiksi

      Himokuristaja pitäis oikeuden päätöksellä määrätä ainakin terapiaan pohtimaan erikoisia mieltymyksiään. No joo ei ehkä suomessa ole tuommosta lakipykälää. Jotenki ton kaverin päähän pitäis järkeä takoa.

    • PenttiläTunnistettu
    • Heihalleluujaa

      Jukkaan oli vaikeeta saada edes katsekontaktia tai saada aikaiseksi keskusteluja kun tuntuu että Jukka "michael" ei ymmärrä mitä muut puhuu jos normaalilla nopeudella sille paskanaamalle puhuu. Olin muutaman kuukauden samassa linnassa Jukan kanssa ja monesti kyllä juttelin hänen kanssa mutta ehkä sit Jukka kuuluisi älyllisesti mielisairaalaan kun ei se todellakaan ole lähellekkään täysjärkinen. Sen verran muistan tai sain selvää sen puheesta ettei jukka lopeta vainoamisia ja kuristeluja, siitä sadomasokismista puheli ettei aina osaa kuristaa(yleensä kuristamiseen riittänyt Jukan oma lupa)oikealla voimalla. E katunut yhtään mitään rikoksia vaikka kaikki halveksi ja halveksii sitä vankiloissa ja siviilissä. Erakko Jukka myös on.

    • SontavuoriRitva

      Penttilä on täysivertainen kansalainen, joka elää lakien ja asetusten mukaisesti.

    • Hoitoon

      Penttilä pitäisi laittaa suljettuun pakkohoitoon loppuiäksi. Kyseessä ei ole terve ihminen ja ei todellakaan vapaana pidettävä kansalainen.

    • Jokutolkku

      Sauna taakse vaan ja sitä rataa.....

    • KYBÄ2

      Jos tää elukka tekee jollekin vielä pahaa tai edes yrittää, niin tästä paskiaisesta tulee matojen safkaa. Kyllä vikurillekin hevoselle taluttaja löytyy...

      • Michael.Pentti.Lampola

        Ostin uudet nahkahanskat...


    • Sempojihvjosapo

      Penttilän on poliisi taas hakenut, näin kertoo Iltalehti. Lehtijutun kuvassa Penttilän ovessa on poliisin eristysnauha. Mitä lienee puuhaillut. Suomessa nämä sekopäiset tyypit toistuvasti päästetään jatkamaan valitsemallaan uralla. Ja ihan selkeästi muun muassa tämä Penttilä kuuluisi eliniäksi lukkojen taakse.

      • Työajalla_netissä

        Pikainen vainoharhailu pomon silmiltä salassa:

        Nämä juoksee niin kauan vapaalla kunnes tarpeeksi suuri osa kansakunnasta alkaa vaatimaan muutosta asiaan. Eikä anna periksi.

        Se taas ei toteudu, koska tarvittava "tarpeeksi suuri osa" on tässä tapauksessa aivan eri kertaluokkaa kuin homostelulain läpiviemiseen tarvittiin.

        Syynä se että valtio käyttää pelkoa vallankäytön välineenään ja on integroinut sen rikoslakiin. Siitä ei haluta luopua.


    • Lillis
      • Harrastajajuristi

        Siltäpä vaikuttaa, sanopa muuta! Kyllä on uskomatonta toimintaa viranomaisilta päästää tällainen henkilö omilleen asumaan vaikka tiedetään lääketieteellinen ja juridinen tausta.

        Mikäli todella on ko. henkilö, kyseisen päätöksen tehneet henkilöt pitäisi laittaa puolueettomaan selvitykseen missä tutkitaan onko terveydentilan ja rikosoikeudellisen vastuun osalta jotain sellaista mihin pitäisi puuttua.

        Lait ja asetukset on tarkoitettu kansalaisille mm. turvallisuuden takaamiseksi. Nyt lakia on tulkittu pilkkua viilaten tekijän eduksi - kuten niin valitettavan monesti tapahtuu. Joskus ihmisen ajattelu voi kapeutua tällä tavoin kun kauan toimii samassa työssä ja etenkin jos persoonallisuuteen tai terveyteen liittyvät seikat edesauttamassa.


    • murhaajatihquja
    • Nufo

      Sarjakuristaja Michael Penttilä olisi lukkojen takana missä tahansa muussa maassa, mutta ei Suomessa. Suomen laki ja lakia tulkitseva oikeuslaitos ovat täysin hukassa. Penttilän ei tietenkään kuulu olla vapaalla jalalla, mutta vasemmistolaiset oikeusoppineet ovat sitä mieltä, ettei Penttilän ja muiden vastaavien petojen vapautta saa rajoittaa. Eduskunnan pitää puuttua nopeasti asiaan ja muuttaa lakeja niin, ettei Penttilä tapaiset rikolliset voi olla vapaana.

      P.S. Ruotsissakin, jota pidetään keveiden rangaistusten maana, vaarallisia rikollisia pidetään vankilassa vuosikymmeniä. Ruotsin vankilaoissa on vaarallisiksi todettuja vankeja, jotka ovat istuneet yhtäjaksoisesti yli 30 vuotta. Esimerkiksi Tanskassa tilanne on sama, mutta Suomessa Penttilän tapaiset seksuaalirikolliset päästetään vapaiksi aina muutan vuoden välein toteuttamaan sairaita mielihalujaan.

      • Harrastajajuristi

        Täyttä asiaa kirjoitat!
        Suomessa ei siis ole mahdollista pitää vankilassa jos teko on sovitettu tai ei löydy riittävää näyttöä. Siis oikeuden tulkinnan mukaan riittävää näyttöä. Mutta keinovalikoimassa olisi myös tahdosta riippumaton hoito mm. silloin kun henkilön voidaan selkeästi katsoa olevan vaaraksi muille. Kyseinen henkilö on syyllistynyt useaan vakavaan väkivaltarikokseen, joten riskiprofiili on melkolailla korkea.

        Mitkä ne perusteet on joiden pohjalta lääkärit ovat katsoneet ko. henkilön tervehtyneen ja olevan näin ollen ns. yhteiskuntakelpoinen - yleensä tämäntyyppisistä häiriöistä ainakaan ei parannuta...? Tilanne olisi hieman eri mikäli kyseessä olisi selkeästi tilapäiseksi todettu aivotoiminnan häiriö (syitä moniakin), mutta silloinkin pitää toki mahdollisuuksien varmistaa ettei toistu. Niin naivi ei saa olla, että uskoo henkilön sanomisia sellaisenaan täysin kritiikittä tämäntyyppisissä tapauksissa. Tottakai henkilö on aina mieleltään sairas jos vahingoittaa toista, oli syyntakeinen tai ei! En voi ymmärtää muuta ajattelua!!!???

        Mikäli on käynyt niinkuin olettaa sopii, tapahtui se mitä pelkäsinkin siitä hetkestä lähtien kun luin henkilön olevan vapaana... eikä ole ainoa väkivaltajuttu missä oma (ja monen muun) oikeustaju on täysin ristiriidassa ns. ammattilaisten kanssa.


    • mikämaksaa

      Eikö nämä penttilän touhut jo riitä Suomi. Roistolta henki pois ja heti! Mitä tämä tällainen touhu on että sarjamurhaaja vapautetaan murhaamaan uudestaan ja uudestaan kerta toisensa perään.

    • Paja1

      "Heihalleluujaa" kirjoituksessa paljastuu se, mitä on tästä MP:stä epäillyt (itse en tavannut). Että oikea paikka olisi tosiaankin Niuvanniemi, kun sosiaalisia taitoja ei sitten ole ilmeisesti ollenkaan, ja käytös on nyt vähintäänkin pakkomielteistä, ja uhreille vaarallista, kaiken lisäksi.
      Kun MP on kutsunut esim.nyt prostituoidun kotiinsa ja surmannut siellä, niin murhaksihan se pitäisi muuten tulkita. Ajatus (sikäli kun sitä on) ollut vaan kutsua jotta voi toteuttaa tätä pakkomiellettään. Mutta ainoa paikka olisi Niuvanniemi, jossa voisi terapian avulla kehittää jotain muitakin tapoja viestiä kun tämä nykyinen ...

    • Helpotus

      Ihan täysjärkisesti vois ajatella kuinka tälläinen ihmishylkiö on voinut asua vapaasti.Täysin käsittämätöntä.Mieluusti soisin että hän asuisi Etelä-Pohjanmaalla,vaikka ihan naapurissa.Listisin hänet heti ja saisin ensikertalaisena parin vuoden kopin.Mikä helpotus yhteiskunnalle tälläisen nilkin lopettaminen olisi.Eikö muualta Suomesta löydy ketään..

    • Paja1

      Maine tuo nyt lisäksi MPlle lisää mahdollista yksinäisyyttä. Miten tälläinen henkilö voidaan joskus vielä laittaa vapaalle jalalle, joka ei alkuunkaan kykene normaaleihin sosiaalisiin kontakteihin, ja jota nyt osataan välttääkin, koska kasvot ja maine on tulleet aika tunnetuiksi ympäri maata, ja joka kuitenkin "sosiaalisten kontaktien korvaajana" pyrkii kuristamaan heikompiaan heti kun se mahdollista jollakin tavalla on?!
      Eli miten tälläisen psykologisen käyttäytymisprofiilin omaava henkilö voisi vielä koskaan jatkossa elää ns."normaalia" elämää vapaalla jalalla??

    • sarja.jatkui

      Wikipedia: "Jukka Torsten Lindholm (myöh. Michael Maria Pentholm, nykyisin Michael Penttilä[1], s. 1965) on suomalainen kolmeen henkirikokseen syyllistynyt mies. Hän on Alibin mukaan ainoa suomalainen, jonka FBI on luokitellut sarjamurhaajaksi. Juridisesti hän ei ole murhaaja, vaan hänet on tuomittu tapoista ja kuolemantuottamuksesta".


      Jos FBi on luokitellut sarjamurhaajaksi, pitää Penttilän vapaaksi päästäneet tahot pistää vastuuseen. Suomessa varmaan Breivik olisi jo vapaalla jalalla suunnittelemassa uusia iskuja.

      • oikeuttauhreille

        Sarjakuristajan vapauttaneet pitäisi saada tuomiolle avunannosta murhaan. Suomessa on ihmishenki yksi maailman halvimmista. Elinkaitinen tuomio pitäisi olla oikeasti elinkautinen.
        Aika suurella prosentilla henkirikokseen syyllistyneet uusivat tekonsa vapauduttuaan.
        Kaipa siälä vapauttavan päätöksen antaneet tuomarit naureskelevat keskenään ja lyövät vetoa koska vapautettu seuraavan kerran riistää toisen ihmisen hengen.
        Kuolemanrangaistus on monen oikeusoppineen mielestä epäinhimillinen mutta vielä epäinhimillisempää on päästää tappajat viattomia ihmisiä tappamaan.


      • Nufo

        Oikeuspsykiatrit eivät ole puoltaneet Penttilän vapaaksi laskemista, koska he ovat pitäneet häntä vaarallisena pervertikkona. Oikeuslaitoksen tuomarit ovat olleet kuitenkin toista mieltä ilman, että heillä on asian arviointiin asiantuntemusta. Tuomarit pitäisi asettaa virkasyytteeseen, mutta se ei taida olla mahdollista. Tuomarit saavat tehdä virkatoimissaan melkein mitä tahansa.


      • Harrastajajuristi
        Nufo kirjoitti:

        Oikeuspsykiatrit eivät ole puoltaneet Penttilän vapaaksi laskemista, koska he ovat pitäneet häntä vaarallisena pervertikkona. Oikeuslaitoksen tuomarit ovat olleet kuitenkin toista mieltä ilman, että heillä on asian arviointiin asiantuntemusta. Tuomarit pitäisi asettaa virkasyytteeseen, mutta se ei taida olla mahdollista. Tuomarit saavat tehdä virkatoimissaan melkein mitä tahansa.

        Olen kanssasi samoilla linjoilla. Laitan pätkän Mielenterveyslaista, sillä mediassa on ollut esillä väitteitä ettei laki mahdollistaisi pakkohoitoa tämäntyyppiselle väkivaltarikolliselle:

        2 luku
        Hoito tahdosta riippumatta
        8 §
        Hoitoon määräämisen edellytykset
        Henkilö voidaan määrätä tahdostaan riippumatta psykiatriseen sairaalahoitoon vain:

        1) jos hänen todetaan olevan mielisairas;

        2) jos hän mielisairautensa vuoksi on hoidon tarpeessa siten, että hoitoon toimittamatta jättäminen olennaisesti pahentaisi hänen mielisairauttaan tai vakavasti vaarantaisi hänen terveyttään tai turvallisuuttaan taikka muiden henkilöiden terveyttä tai turvallisuutta; ja

        3) jos mitkään muut mielenterveyspalvelut eivät sovellu käytettäviksi tai ovat riittämättömiä.

        Minusta 2. momentti aivan selkeästi mahdollistaa pakkohoidon. Eivät ammattitaitoiset lääkärit totea tällaista ihmistä tervehtyneeksi, koska se ei ainakaan yleensä ole mahdollista. On syytä miettiä sitäkin oliko aiempien tekojen nimikkeet kaikilta osin oikeita vai olisiko ollut perusteita murhalle - olisi mahdollistanut elinikäisen säilössäpidon. Kaikkein tärkeintä olisi suojella viattomia ihmisiä tällaisilta teoilta, ja myös pelolta.

        Tässä maassa vaan on monesti tapana vedota ongelmien ilmitullessa lainsäädäntöön ja resurssipulaan. Totta varmaan siinä mielessä, että laadukkaasta resurssista on mionelta osin puutetta. Laki sen sijaan on niinkuin se tulkitaan.


    • vanhaope

      Suomi on kuulemma oikeusvaltio !?
      Sitaatti rikos ja prosessioikeuden professori Matti Tolvasen kommentista Michael Maria Penttilän tapauksesta :
      Käytännössä murhana pidetään surmaa , jossa väkivaltaa on käytetty merkittävästi enemmän kuin mitä ihmisen surmaaminen vaatisi.
      Kyllä syyttäjät saavat tehdä töitä , että saavat teot murhaksi menemään .

    • Paja1

      "Tuomarit pitäisi asettaa virkasyytteeseen, mutta se ei taida olla mahdollista. Tuomarit saavat tehdä virkatoimissaan melkein mitä tahansa. "

      Kiintoisa pointti ja aivan täyttä totta. Mitä isompi valta ja sitä isompi vastuu, niin joskus jokainen sokeutuu päätöksissään/tekemisissään. Mutta pitäisihän jonkun valtion elimen valvoa sitäkin, että jos tuomarit teke selviä virheitä. Ja toisaalta jos tekevät liian mielivaltaisia päätöksiä, eli eivät ota asiantuntijoita huomioon jne. ... päätöksistä on jokaisen oltava myöskin vastuussa ...

      • Yksisuuntainenhäkki

        Selkeintä olisi säätää 2..n hengenriistosta vankeus, josta ei voi vapautua. Pieni muuritettu peltoplantaasi, jossa viljellä safkansa tai olla syömättä.

        Kaipaako joku moninkertaisia tappajia avoimessa yhteiskunnassa? (Siis muut kuin asianajajat joille ovat työllistäjiä)


      • Pöpijukkispönttölä762

        Kuka valvoo valtion elintä? Kaikki päättäjät tekevät pelkkiä virheitä ja tekevät täysin mielivaltaisia päätöksiä. Suomessa voi olla vaikka 200 ulkomaan nahkahanska Micciä eikä tiedetä onko ne 20v tai 70v tai paljonko on niillä uhreja ennestään. Onko saatana Sipilät ja muut päätöksistään vastuuta ottamassa.Kaikki sekaisin tuomarit ja päättäjät.


    • Nufo

      Michael Penttilä kuristi äitinsä 1985 ja seuraavana vuonna uhriksi joutui 12-vuotias tyttö. Lisäksi Penttilä kuristi toista samaikäistä tyttöä ja raiskasi hänet. Penttilä ei ollut tuolloin kuitenkaan ensimmäistä kertaa asialla. Jo pari vuotta aikaisemmin hän oli kuristanut nuorta teini-ikäistä tyttöä.

      Jos Suomen lait olisivat kansainvälisellä tasolla, Penttilä olisi suljettu jo tuolloin eliniäksi vankilaan, eikä kukaan muu olisi joutunut enää kärsimään hänen sairaista taipumuksistaan. Suomessa kaikki on kuitenkin toisin kuin muissa maissa. Penttilä joutui istumaan vain muutaman vuoden äitinsä ja 12-vuotiaan tytön murhista (tuomittiin kuolemaan johtaneina pahoinpitelyinä). Suomen lainlaatijat ja tuomarit ovat uskomattoman tyhmiä.

    • muitakinuhrejako

      Poliisi epäilee, että Penttilällä voisi olla muitakin uhreja 2017 jälkeen. Ei tule mieleen ketään selvittämätöntä kuristusmurhaa tai muutakaan hesan seudulla. Kampaaja Birgitta kateissa, olisiko voinut vaikka lomallakin tappaa, mutta muut uhrit kai kaikki kotonaan tapettuja. Muualla Suomessa myös kadonneita, joku olisi voinut matkustaa hesaankin tai liekö penttilä matkustellut muualla.

      • täytyyymmärtää

        Taitavat tarkoittaa kuristamista, vaikka ei olisi kuollut. Jotkut nauttii kuristetuksi tulemisesta seksin aikana, etteivät välttämättä tunnekaan itseään uhreiksi.

        Talvella tuli dokumentti japanilaisesta naisesta, joka kuristi naimisissa olleen miehen hengiltä kun ei halunnut jakaa tätä muiden naisten kanssa, leikkasi peniksenkin irti pitääkseen aina mukanaan. Oikeus vapautti kun säälivät naista ja kyse oli vain rakkaudesta. Eikö Penttiläkin pitäisi sääliä samalla tavalla, varmaankin rakastanut kovasti noita naisia, ahnesikamanner olisi hyvä puolustusasianajaja jakamaan kristillistä rakkautta ja hovinarrit vapauttamaan, joutenlahti voisi etsiä todisteita liitelevästä hupparista. Vai mitä, annulistit?

        Penttilä on Ilta-Sanomien kuvissa meikattuine silmineen ja pitkässä tukassa aivan transun näköinen, vankilassa saanutkin varmaan olla naisena ja haluaa takaisin. Taitaa olla yhtä sekaisin kuin se amerikkalinen sarjamurhaaja ja naisten nahkoihin pukeutunut mies.


    • erikoinenpvm

      "Henkirikoksen epäillään tapahtuneen 13.4.2018." Tuo päivämäärä on ollut siis 13. päivä perjantai.

    • pääkaupunkimme

      HELSINKI: Mikä haisee ? Ruumis viikkokaupalla asunnossa murhattuna. Sarjamurhaaja vapaana. Koko ajan vaan hyssytelty tästä miehestä, ettei pääkaupungin maine vaan mene pilalle. Sai asunnonkin vaikka asunnottomia Helsingissä pilvin pimein, opiskelijoita ja kunnollisia ihmisiä .

      Turun puukottaja saatiin kiinni 3 minuutissa hätäkeskuksen soitosta. Kukaan ei tiennyt tyypistä ennestään mitään.

      • Anonyymi

        Kun ransuista ei saa puhua mitään pahaa, ei vaikka mikä sarjamurhaaja olisi kyseessä.


    • pikkupieruuu

      Viduttaako pikkupierua kun joutuu päivystämään palstalla 24/7 suoltaakseen omaa propagandaansa ja sensuroidakseen muita?

    • yhäiskät

      "Äidin surmaaminen on ollut selvästi seksuaalinen teko. Siinä on ollut kyse voimafantasiasta, täydellisestä hallinnan tunteen saavuttamisesta. On tavallista, että sarjamurhaajilla on taustallaan jotenkin kieroutunut äitisuhde, esimerkiksi seksuaalisia fantasioita äidistä. Taustatietojeni mukaan Penttilä oli epänormaalin riippuvainen äidistään, Wilson selostaa."
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005672514.html

      Tainnut yh-äiskä käyttää poikaa hyväkseen, siksi seonnut eikä arvosta naisia. Hyvin usein sarjamurhaajilla kiero äitisuhde, Hitlerilläkin. Jos olisi ollut isä kasvattamassa, tuskin olisi murhia tapahtunut. Tuossakin näkyy yh-femakkojen tuhoisa vailkutus poikiin ja tutkimukset kertoo samaa.

      Ilta-Sanomien kuvissa meikanneena ja pitkätukkaisena näyttää transulta, halunnut myös vankilassa pukeutua naisten vaatteisiin, varmaan saanutkin toimia "naisena" siellä ja haluaa siksi takaisin.

      Tärkeä asia, hyvä kun näkyy aina uutena, vai mitä pikkupieru!

    • sontaa.haudalle

      Kuolleista onkin helppo tehdä seksuaalisia hyväksikäyttäjiä kun eivät pysty puolustautumaan.

      • taisiosua

        Se on yksi vaihtoehto, eikä kukaan ole laittamassa "syytöntä" vainajaa vankilaan, toisin kuin femakot laitattaa syyttömiä miehiä.

        Jokin on mennyt kasvatuksessa pahasti pieleen ja menee hyvvin usein yh-äideillä, heidän pojillaan on paljon enemmän ongelmia, kuin niillä joilla ollut isä kasvattamassa.


    • kysymys1

      Tuoreissa uutiskuvissa miehellä on 4 sormea pystyssä, erillään toisistaan. Onko se tahatonta, vai näyttääkö hän sormimerkeillä uhrien lukumäärän? Ensin tuli mieleen tahaton, mutta joku kommentoi käden asentoa IL kommenttikentässä. Ehkä epäoleellinen seikka. Näyttävätkö tekijät yleensä sormimerkkejä /muita eleitä salissa?

    • R3R43R43R3R3R3

      Paskat. Jotkut sybtyvöät tuollaisiksi.Kutn Jammu-setä ym. Ei siihen tarvi selityksiä kasvatuksista. On jo näytetty toteen että sosiopaateiksi ja psykopaateiksi synnytään.

      Tämä henkilö syntyi pahaksi.

      • rj6845dsuy

        Femakkojen tutkimaa, miehet syntyy pahoiksi, naiset olosuhteiden uhreja. Eipähän noita ketään pitäisi laskea enää vapaaksi, jotka tappaa uudestaan. Vieläköhän kassaramurhaaja terhi on vankilassa, joku kotkalainen sarjamurhaaja nainen vangittiin vähän aikaa sitten. Ei kahta ilman kolmatta, pätee murhissakin.


    • xxxd

      Niuvaan kuuluisi, eikä ikinä pois.

    • Anonyymi

      Toivottavasti kuolee vankilassa

    • Anonyymi

      joo ei tälläistä henkilöä pitäisi päästää ikinä vapaaksi vankilan sijaan mielisairaalaan loppuiäksensä olen sitä mieltä mutta suomen laki sanoo että hän ei ole hullu ja on järjissään tehnyt tämmöiset teot siksi hän on nyt vankilassa pääseehän vankilasta joskus poiskin taas jollei elinkautista pitkitetä sitäkään ei ikuisuuksia yleensä pitkitetä joko laitetaan hoitoon tai vapaaksi vankilassahan istutaan tuomiot ja hoitoon jos laitetaan se on asia erikseen

    • Anonyymi

      tuo että esimerkiksi toivoisi jonkun ihmisen kuolemaa ei ole kovin järkevää vaikka hän on hullu niin ei silti pidä kuolemaa toivoa vaikka häntä en laske ihmiseksi niin ihminen hänkin kyllä on ja hänen esim murhasta tai henkeen ja terveyteen tehdystä rikoksesta voisi saada jopa tuomion jos hän itte kuolee niin tuskin kukaan jää tänne kaipaamaan joiollekkin se voisi olla jopa juhlan paikka vaikka ei pitäisi juhlia ihmisien kuolemalla tää on mun omasta mielestäni eri tapaus nyt ei minun mielestä puhuta ihmisestä vaan hirviöstä

    • Anonyymi

      Hei. Koen Michael Penttilän jotenkin vetovoimaisena... Hän on seksikäs ja vetovoimainen.... olen kypsässä iässä oleva muodokas nainen... kaipaan pitkää ja hoikkaa miestä, jossa on seksuaalista vaarallisuutta...😎 seksuaalisuuteni on iän myötä muuttunut..... sen saa heräämään vain henkilö Michael Penttilä...

      • Anonyymi

        Toivottavasti olet auerska :D


      • Anonyymi

        Ei todellakaan ole kaunis (eikä komea) eikä puoleensavetävä. Normi-ihminen näkee jo heti päällepäin, että minkälainen härö henkilö on.


    • Anonyymi

      Penttilä on myös alunperin kotoisin Oulusta. Kun tällä palstalla keskustellaan ajankohtaisesti mitä mätää oulussa on ja mitä sieltä tulee.

      • Anonyymi

        Jostain syystä hengaili Helsingissä Lostarissa aikoinaan ja käytti etunimenään silloin Maria nimeä. Pyrkii kaveriksi nuorille naisille ja pahaa aavistamattomat nuoret naiset, joilla ei ole tarpeeksi itsesuojeluvaistoa ja tottuneet elämään kuin ennen vanhaan maalla mitään peläten lankeavat tämän tyypin seuraan.


      • Anonyymi

        Raahe joka on Oulun lähellä, on jostain syystä myös "kunnostautunut" rikosasioissa. Kammottavia juttuja kertakaikkiaan.


    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      414
      4490
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      243
      2228
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1630
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      159
      1437
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      289
      1315
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1127
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1084
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1065
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      60
      1011
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      118
      957
    Aihe