Asiallisimmat aloitukset lähtee

Crus-

Aika hassua, asiallisemmat aloitukset poistuu, missä on lainauksia tai käännöksiä ja linkkejä, mutta vauhkommat viestit jää. Toimiikohan tuo moderaattorirobotti ihan oikein? Myös yöllä tuntuu sensuroiminen olevan hitaampaa.

8

121

2Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näkyykötaloja

      Ei tänne saa kirjoitella

    • MedianBottivalvontaa

      Minut tuo reCAPTCHA "En ole robotti" Googlen bottivarmistaja estää nykyisin lähes aina kirjoittelun, siten ettei suostu tuomaan sitä koko raksitusruutua näkyviin. Perustuu varmasti IP-numeron perusteella tapahtuvaan blokkaukseen. Tämä siitä syystä ettei tuo bottivarmistuskohta aktivoidu yleensä juuri koskaan kun selaan laitteilla joilla olen kirjoitellut aiemmin. Esim. Selain ei vaikuta vaan laitteet tabletti, älypuhelin, kannettava, pöytäkone jolla yleensä kirjoitan eivät onnistu tuota bottivarmistuskohtaa lataamaan sivulle. Sen sijaan kun aloitan korjoittamisen uudella laitteella jossa eri IP niin ensin onnistuu mutta kun Aller Median Suomi24.fi:n Googlen bottivarmistuksen tekoäly algoritmeillaan tunnistaa minut yhden tai muutaman viestin jälkeen niin kirjoittelu ei enää onnistu silläkään. Mikään muu ei tuota selitä. Suomi24.fi:hän on koko ajan lisännyt korjoittajien seurantaa javascripteillä joita sivusto on tupaten täynnä ja mm. eTag fingerprint-seurantaa käyttävät joka jättää selaimen välimuistiin pienen kuvan cookies evästeiden tapaan, ja sen version kautta sivun päivityksessä voivat seurata ja yksilöidä sinua. En trollaa, mutta kirjoitan kriittisesti valtapolitiikasta, tietoturvasta ja massavalvonnasta sekä muista viralliselle totuudelle epämiellyttävästä, jota ei höpöttäjävajakkien massapostauksien tapaan siedetä täällä yhden totuuden valtamedian foorumilla.

      • SOSensuuri

        Tietenkin myös asiallisia viestejäni poistetaan jatkuvasti.


      • PedonValta
        SOSensuuri kirjoitti:

        Tietenkin myös asiallisia viestejäni poistetaan jatkuvasti.

        Jos joskus käy niin että meidät omilla aivoilla ajattelijat poistetaan palstoilta niin muistakaa että muita samanlaisia on vielä edelleen olemassa vaikka ette saa heihin yhteyttä.
        Älkää lannistuko. Petotietokone tuhotaan aikanaan.
        Se on ennustettu Raamatussa 2000 vuotta sitten ja Raamattu toteutuu kokonaan ajallaan.
        Ei Hitlerkään riehunut kuin 5 vuotta.


      • ei.näy.taloja
        SOSensuuri kirjoitti:

        Tietenkin myös asiallisia viestejäni poistetaan jatkuvasti.

        Kenen mielestä asiallisia ?


      • Crus-

        Minä yleensä lataan sivua uudestaan, jos captcha-laatikko ei tule näkyviin. Joskus myös vaikuttaa kun kirjoittaa jotain nimimerkkikenttään: se joskus saa laatikon pumpsahtamaan näkyviin.


    • ei_sensuurille

      Suomi24 sensuroi vapaata keskustelua

      Suomi24 modeiksi on valikoitunut henkilöitä jotka sensuroivat tekstejä omien tai ohjeistettujen mielipiteiden mukaisesti. Vapaa keskustelu, koski se mitä tahansa on estetty jos se ei jaa Suomi24:n mielipiteitä. Tietysti säännönvastaiset viestit poistetaan mutta selkeästi näkyy, että sensurointi tapahtuu jo mielipiteen ei sääntörikkomusten takia.
      Hitlerin natsisaksa oli fasistinen yhteiskunta jossa poikkipuolisia kirjoituksia ei hyväksytty. Edustaako Suomi24 samanlaista kehityssuuntaa jossa vain tietyn tyyppiset mielipiteet sallitaan? Jos noin on niin eikö olisi hyvä tuoda asia rehellisesti esiin? Jos Suomi24 on esim. pakkoruotsin kannattaja niin vahvasti, että pakkoruotsia vastustavat ja muuta kielitaitoa peräävät asialliset kirjoitukset poistetaan, eikö olisi se hyvä rehellisesti julkituoda?

      • Suvakismi

        Eiköhön tuo suvakismin suosiminen ja asiallisten moku-ja matukriitttisten viestien sensuroiminen viittaa yhtä hyvin tai paremminkin Pohjois-korean ja historian neukkulan kommunistisen totalitaristisen ideologian sympatisoimiseen


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2555
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1917
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. 76
      1484
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      112
      1397
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe