nettideittimahdollisuudet

Epias

Otetaan vaikka s24 treffit. Naisia puolet vähemmän kuin miehiä. Alat etsimään. Laitat perustyyppiset kriteerit. Paikkakunta tai alue. Tavat ja ikä ehkä jotain fyysisiä ominaisuuksia.
Ensin ilman ehtoja haaviin tulee ehkä 10000 ehdoilla alle 200. Katsot pikaisesti läpi ehdokkaat, mietit sopivia. Käyt läpi he moneen kertaan. Yhtään ehdokasta et saa joka oikeasti tarjoaisi jotain mitä haet, tai jos saat niin lähetät hänelle viestin, vastaus tulee jos tulee. Ja jos tulee niin se on alaarvoinen tai luotaan pois työntävä.
Yrität saada keskustelun aikaan, tulee keskustelu jossa testataan sinua tai sitten vain muutama sana jota pitää vielä miettiä, mitähän hän oikein sanoi? Tuleeko treffit, no jos tulee, niin millaiset. Pakeneeko paikalta vai ei saa sanotuksi. Jos treffit menee hyvin seuraava kysymys on tuleeko uusia treffejä. Jos tulee niin katoaako jäljettömiin, pitääkö olla huolissaaan ja soittaa poliisit vai ymmärtää että treffit ei sittenkään olleet hyvät.
Jos sitten useampien treffien jälkeen tuntuisi siltä että voisi jopa jatkaakin alkaakin paljastua miksi kyseinen ihminen oli alunperinkin yksin. Tai sitten sinun pitää todistaa joka hetki olevasi juuri häntä varten.
Kaiken tuon vaivan nähneenä ihmettelen kovin jos joku oikeasti saa hyviä tuloksia nettideiteistä.

Nettideitit on varmasti paikka, missä on mahdollisuudet saada tarjontaa ihmisistä, mutta kuinka monen kanssa heistä voisit oikeasti saada onnistumaan parisuhteen.
Minun kokemuksen mukaan ei tosiaankaan monen. Ehkä se riippuu siitä mitä odottaa.
Ehkä ei pitäisi odottaa mitään. Kuinka kauan sitten pitäisi hakea? Riittäkö 2 viikkoa vai 2 kuukautta vai kaksi vuotta.
Itse en hakisi puolta vuotta pidempään, siis jos katsoisin omat mahdollisuuteni mahdollisisiksi.
Ainahan voi tietysti toivoa onnenkantamoista, mutta kuuluko ne kuitenkin vain rahapeleihin.

Monelle nettideitit voi olla ainoa vaihtoehto vaikka ajankäytön suhteen. Siksi nettideitit on yksinhuoltajien luvattu maa. Tai sitten ihmisten jotka ovat aina töissä. Yksinhuoltajat hakevat paria siksi että pääsisivät edes joskus jonnekin ja töissä käyvät hakevat siksi että olisi jonka luokse tulla töistä illalla kymmenen aikaan kotiin saavuttuaan.
Vaikket olisi kuin vain harvoin kotona niin hekin hakevat paria.
Kukapa sitä parin kanssa haluiaisi olla riitaahan siitä vain tulisi. Mutta ilman paria ei voi olla.
Se on kuin tupakoinnin lopettanut ihminen joka pitää askia laatikossa vain siksi että jos tupakanhimo yllättää niin se ei vie polttamaan uudestaan.

Jos hakee suhdetta missä halutaan viettää aikaa yhdessä vaikka joka päivä, se menee illuusion puolelle. Yhdessä oleminen on ahdistavaa, eikö voisi olla yhdessä vain joka toinen lauantai tai perjantai.
Ei yhteisiä suunnitelmia eikä yhteisiä ajatuksia. Jaettaisiin vain hyvät hetket ei huonoja tai korkeintaan hyvät hetket tai vain osa niistä.
Tämän palstan juttuja lukeneena aika monelta on jäänyt kokematta jotain.
Milloin se on paneminen ja milloin parisuhde, milloin ylipäätään hyvät ihmissuhteet.

Ei se paneminen aina ole hienoa, parisuhteista puhumattamakaan. Hyvät ihmissuhteet on kai vain harvojen ilo.
Jos vaikka auto menee rikki , sitä harvemmat korjaa jos ei ole aivan pakko jos sittenkään.
Sama se on ihmissuhteissa ei niitä kukaan muu voi korjata, jos et itse sitä tee.
Kaikki ei osaa korjata autoja, ihmisten korjaamiseen vielä vähemmän osaajia.
Niihin voi opetella. Kaikista ei tule hyviä, mutta saattavat kuitenkin pärjätä.
Jos haluat panna niin opettele panemaan. Jos haluat parisuhteen opettele kohtelemaan muita siten että he voisivat sinusta kiinnostua.
Hyvät ihmissuhteet taas ei ole kiinni pelkästään taidoistasi vaan myös onnesta.
Hyviin suhteisiin voi hakeutua pitkällä tähtämellä tai sitten sinua on onnistanut jo pienestä pitäen.

Haluanko itse hyvän suhteen, kyllä ehdottomasti, pidänkö sitä realistisena? No en oikeasti.
Nettideittailu on realiteetti, sieltä voi poimia itselleen sopivat realiteetit ja toteuttaa niitä sitten ihan oikassa elämässä.

10

289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voilöytää

      No jaa. Ainakin exäni löysi jo perheensä kanssa "muka eläessään" itselleen uuden kumppanin suomi24:stä. Pyöritti varmaan montaa jo sitä ennen. Vuorotyötä tekevänä kävi varmaan kahveilla ja panokahveilla. Nyt on sitten suuren rakkauden ääressä. Ihan mahtava mahdollisuus rikkoa perhe ja olla katsomatta itseään kerrankin peiliin ja aloittaa kaikki alusta, rikkomalla ei rakentamalla. Suomi24 rules.

      • Epias

        Onhan se jännää varmasti ollut hänelle. Tuo ei varmasti ole ainoa tapaus. Suuri rakkaushan se siinä silmästä silmään tuijottaa. Onhan se pelottavaa ensin lopettaa edellinen suhde hallitusti kuin aloittaa uusi ennen vanhan lopettamista. Tietämättä mihin sitä voisi pudota.
        Rikkominen on nopeampaa ja helpompaa kuin rakentaminen


      • Jepulis_juu

        Näitä sattuu myös ihan seurusteleville pareilla myös. Ennenkö exän kanssa saatiin asiat plakkariin (eikä niitä loppujen lopuksi edes saatu), niin mies ilmoittautui Suomi24-sivuille.

        Tämä edellisen suhteen asioiden käsittelemättömyys on aivain uskomatonta jopa 50 ihmisten keskuudessa. Mielummin hommattan uusi suhde, kuin käsiteltäis exän kanssa asiat loppuun, jotta voitais edes joskus tervehtiä toista ja kysyä iloisesti mitä sulle kuuluu. Näistä käsittelemättömistä asioista kun tuppaa jäämään se nk. paskan maku suuhun koko suhteesta.

        Ärsyttävintä on se, että näiden sekoilujen jälkeen mangutaan takaisin, kun tajutaan, ettei se ihan mennytkään uuden suhteen luominen, kuten herra ja hidalko kuvitteli.


      • Epias

        Kyllä käsitellyt asiat on eduksi kaikille. Takaisin palaaminen vanhaan on huono idea jos ei tiedä mikä meni pieleen ekalla kerralla.


    • Kukin_tavallaan

      Komppaan täysin aloittajaa. Itse useampaan kertaan myös Suomi24 -sivuilla olleenna. Olen löytänyt 2kk-5 vuoden suhteita (aina en siis ole muuttanut samaan asuntoon). Osasta jäänyt ihan ok fiilis, osasta ei jäänyt käteen muuta kuin hämmästystä.

      Itseäni harmittaa se, että valehdaan jo profiilissa ja sitten vielä kun seurustellaan. Eli, ollaan niin samaa mieltä kaikesta. Esim. mistä toinen pitää tai ei pidä. Kun aikaa on kulunut tarpeeksi (joskus onneksi selviää jo alkumetreillä), niin tajuaa totuuden, ettei meillä yksinkertaisesti ole mitään yhteistä.

      Pidän itseäni liian empaattisena ja ymmärtäväisenä ihmisenä, jonka vuoksi olen valmis yrittämään liian pitkään, antamaan toiselle ja itselleni mahdollisuus, suhteen onnistumiseen.

      Nyt jälleen sinkkuna ja ajatellut, että on parempi toistaiseksi olla ilman Suomi24 profiilia. Katson miltä tuntuu kesän jälkeen. Itse olen pitänyt max. 6 kk profiilia, sitten sen laittanut pois. Koen, että menee jotenkin "markkina-arvo" itseltä, olla siellä tyrkyllä :)

    • Epias

      Markkina-arvon menetys 6 kk jälkeen on aika totta. Se on ehkä pahin muoto, että tajuaa jo pitkänkin seurusteluvaiheen jälkeen, ettei kaikki ollutkaan niin kuin oli puhetta.
      Ja vaikuttaa varmasti luottamukseen tulevissa suhteissa.
      Ei siltä voi suojautua oikeasti. Hämmästys on melko onnistunut sanavalinta moneenkin tapaukseen.
      Olen samaa mieltä että kannattaa pitää välillä taukoa "tyrkyllä olemiseen" Se ei syö markkina-arvoa niin pahasti kuin liian pitkä "tyrkky".

    • naiset-nirsoja

      Vaikeaa se on todellakin koska kutosen naisille ei kelpaa kutosen mies. Tavis miehet ei kelpaa vaikka naisista 95% on taviksia. Naisista kaikki valitsee miehen ulkonäön perusteella eikä mikään tavis kelpaa vaan pitää olla pitkä, komea ja rikaskin. Siksi kohtaamisia ei tule kun naiset on todella nirsoja.

    • mietteitä

      "Yhtään ehdokasta et saa joka oikeasti tarjoaisi jotain mitä haet, tai jos saat niin lähetät hänelle viestin, vastaus tulee jos tulee. Ja jos tulee niin se on alaarvoinen tai luotaan pois työntävä. "

      Saman huomannut tinderissä. Vain niiltä naisilta tulee kunnollinen vastaus/keskustelu jotka ei ole kiinnostavia.
      Mitä kiinnostavampi nainen niin sitä varmemmin en saa vastausta tai jos saan vastauksen niin se on sellainen vastaus mistä näkee että naista ei kiinnosta eli nainen ei kysy multa mitään takaisin.. Se on huvittavaa kun laittaa samat pari kysymystä naisille niin miten erilaisia vastauksia naisilta tulee ja heidän vastaukset on täysin linjassa heidän kiinnostuksen määrään. Mitä vähemmän kiinnostava nainen niin sitä enemmän innostuneempi vastaus ja enemmän kysymyksiä minulle :D
      Ja sitten naiset sanoo että kehenkään ei saisi tyytyä? Mitä muuta voin kuin tyytyä kun en pääse edes treffeille kiinnostavien naisten kanssa?

    • tib

      Joo, kyllä tuota tyhmää Suomi24 kannattaa karttaa. Aika älytöntä porukkaa siellä on muutenkin.
      Oikeastaan en itse edes ole mielenkiintoisiin profiileihin edes törmännyt. Kuvatkin tosi huonoja ja ei niin profiileissakaan kiinnostavaa.

      Muita parempia sivustoja löytyy vaikka kauempaa, jossei läheltä.

    • vaatteetpäälle

      Kirjoittamaan pitäisi ensiksi oppia; ja sen verran tarkka olla et tekee sen oikein. Tulee mieleen vaan huolimattomuudesta et on muutenkin huithapeli.
      Ja kuvassa ei kannata miesten olla niin vakavia, se polottaa naiset pois, mutta ei täysi pellekään, sekin pelottaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    3. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    4. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe