Poliisin rikollisuus ja eduskunnan oikeusasiamies

miesjokatiesiliikaa

Teille jotka mietitte tehdä kantelun jostakin kohtaamastanne poliisin liittyvästä asiasta. Pitäkää mielessä että eduskunnan oikeusasiamiehen tarkastajissa työskentelee mm. entisiä rikoskomisarioita. Tällainen tarkastaja on aivan varmasti oikeudenmukainen esittämään asioita eteenpäin varsinaisille päätösten tekijöille. Saattaa moni asia unohtua mainita, kun systemaattisesti yritetään peitellä poliisin touhuja. Eihän se ole sattumaa, että poliisin rikoksiin liittyviä kanteluja hylätään jatkuvasti eduskunnan oikeusasiamiehen toimesta. Tässä alkaa sitä selitystä tulla, miksi näin on.

Minun asiaani hoiti eräs eduskunnan oikeusasiamiehen tarkastaja, joka paljastui olleensa rikoskomisariona saman kaupungin poliisilaitoksella, jonka asioista olin tehnyt kantelun. Asiassa oli päivänselviä asioita, joihin minulla oli todistajakin. Yksi esimerkki oli laiton käynti asunnossa, jolloin oltiin "kostettu" minun kirjoittamia paljastuksia poliisiin liittyvistä asioista. Samaan aikaan, kun olin naisystäväni kanssa tämän kaupungin poliisilaitoksella hakemassa hänelle passia, oltiin poliisin toimesta käyty asunnossa. Tällä kertaa oli pipo saanut jalat alleen, kun oli itsestään löytänyt tiensä eteisen naulakosta keittiön lattialle.

Siitä muutama päivä eteenpäin, oli yön aikana ulkotakki vaihtanut itsestään paikkaa. Sekä ulko-oven avain oli itsestään vaihtanut asentoa, kuten tämä tekee kun avaa oven ulkopuolelta. Eduskunnan oikeusasiamiehen tarkastajan, entisen rikoskomisarion näkemyksen mukaan, kyseessä on saattanut olla murtovaras, kun muuta ei voi todistaa. Eli murtovaras on sattunut iskeä samaan aikaan kun olimme poliisiasemalla hakemassa passia, heittääkseen pipon mielenosoituksellisesti keittiön lattialle. Sitten tämä mystinen murtovaras palasi rikospaikalle yön hämärinä tunteina, ja valitsi tällä kertaa ulkotakin kohteekseen. Mitään omaisuutta ei ollut kadonnut, eikä murtojälkiä näkynyt, mutta rikoskomisarion vankkaan kokemukseen täytyy uskoa, vaikka nykyään tekeekin tarkastajan hommia.

Nämä olivat ne huvittavimmat tapaukset tapahtumasarjasta, kun poliisi systemaattisesti häiriköi menetelmillään. Suurin osa häiriköinnistä tapahtuu tosin nykään samoilla menetelmillä mitä rikolliset hakkeritkin käyttää. Kun tietää liikaa poliisin tekemistä asioista, sen saa kyllä huomata. Minun olisi kannattanut aikoinaan pitää vaan suuni kiinni, niin tynnyrit varmasti edelleenkin liikkuisi, bisnekset pyörisi ja raha vaihtaisi omistajaa poliisin sisällä.

Seuraavan kerran kun näen asiaan aihetta, tulen kirjoittamaan tämän eduskunnan oikeusasiamiehen tarkastajan, entisen rikoskomisarion nimen esille kaikkien ihmeteltäväksi. Onhan se ollut tiedossa, että poliisien tuttavat istuvat eri viranomaisissa hoitelemassa asioita, oikeusvaltiohan Suomi kuulema kuitenkin on.

Suosittelen lämpimästi miettiä tarkkaan, kannattaako tuhlata aikaansa olemalla yhteydessä eduskunnan oikeusasiamieheen, kun kyseessä on poliisin tekemä rikos. Todistetusti ainakin yksi tarkastaja ei ole sopiva henkilö hoitamaan näitä tarkastuksia. Parempi vaihtoehto on kertoa perusteellinen tarina asioista sisäministeriön henkilöille, joilla ei ole motiivia puolustella entisiä kollegoja.

Ikävä asia, että jotkut poliisit pilaavat sen hyvän työn ja maineen, mitä jotkut toiset yrittää pitää yllä.

17

1361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jurristi

      Vakiohäirikköllä alkoi taas hihna hirttämään kiinni. Kyllä tiedetään, että poliisi meni asuntoosi avaimen reiästä, että pipo keittiösi lattialla oli poliisin tahallaan jättämä ja naulakossa ollut takki oli siirtynyt toiseen paikkaan, ei siitä tarvitse kymmeniä kertoja kirjoittaa. Oireet viittaavat jakomielitautiin .

      • miesjokatiesiliikaa

        Sitä makaa niinkun petaa ja sitä saa mitä tilaa. Jatkakaa te häiriköidä kuten olette tähänkin asti tehneet, niin voitte olla varmoja että näitä viestejä tulee jatkossakin. Sinun ja turhan monen toisen poliisin oireet viittaavat muuten vakavaan virkarikostautiin. Ikävä juttu, että tällaiset läpimädät it-henkilöt, jotka jostain syystä on päästetty tekemään töitä poliisissa, tuhoavat monen muun poliisin hyvän työpanoksen. Vai kuuluuko näiden it-henkilöiden työtehtäviin häiriköidä niiden henkilöiden elämää, jotka tietävät liikaa poliisin rikollisuudesta? Tuskin on sentään poliisiylijohtaja antanut tällaisia määräyksiä kenellekään, vai onko?

        Olen aikoinaan työni puolesta ollut pakotettu kuljettamaan huumetta sisältävän tynnyrin toimitusosoitteeseen, kuten minkä tahansa toisen lähetyksen. Paikan päällä sattui olemaan henkilö, joka oli tehnyt elämänsä suurimman virheen aivan väärään aikaan. Tämä henkilö oli Jari Aarnio. Pitkä tarina olisi tapahtumasta kirjoitettavaa, mutta en tässä yhteydessä kerro enempää. Hauska yhteensattuma, että päätin kertoa mitä olin nähnyt, ensimmäisenä porvoon poliisilaitoksella työskentelevälle poliisin it-henkilölle. Heti perään tosin varmistin että asia menee eteenpäin, kertomalla keskusrikospoliisin tutkinnanjohtajalle mitä olen omin silmin nähnyt. Nyt sitten riitauduttuani täydellisesti porvoon poliisien kanssa, asiaani hoitaa eduskunnan oikeusasiamiehessä porvoon poliisin entinen rikoskomisario, joka on yllättäin tarkastaja EOA:n palkkalistoilla.

        Tämä eduskunnan oikeusasiamiehen tarkastan nimi on Peter Fagerholm, joka on työskennellyt rikoskomisariona porvoon poliisiasemalla vielä vuonna 2012. Vuonna 2013 on tämä entinen pitkän linjan poliisi aloittanut tarkastajan työt eduskunnan oikeusasiamiehelle.

        Parempi keskustella tarkemmin tarinan kulkua sisäministeriön kanssa, mitä olisi pitänyt ymmärtää tehdä jo vuosikausia sitten. Aika näyttää, onko poliisilla omat lonkeronsa ujutettuna sisään myös sisäministeriössä, eduskunta on valitettavasti ja todistetusti poliisin hallinnassa, eikä poliisin rikollisuutta voi oikeudenmukaisesti käsitellä sellaisen tahon puolesta jonka tarkastaja on entinen rikoskomisario.

        Monessa maassa löytää itsensä paikalliselta ämmässuolta, kun uskaltaa paljastaa tällaisia asioita liittyen poliisiin jotka eivät kestä päivänvaloa. Nyt minun kannattaa siis olla varuillani. Paikoitellen pelkään muuten niin paljon, kuten viimeksi edellisenä yönä, että nukuin vaatimattomat 13,5 tuntia. Suuret riidat vaativat myös paljon lepoa.

        Tätäkin viestiä aloitettuani kirjoittaa, erilaisiin kodinkonelaitteisiin sattui tulemaan ihmeellisiä häiriöitä. Täytyy olla melkoisia narsistisia ja persoonallisuushäiriöisiä ihmisiä, jotka systemaattisesti yrittävät tuhota toisten elämää. Sitten nämä poliisin it-henkilöt vielä kehtaavat vastata viesteihin täällä, ja yrittävät manipuloida lukijoita aina samoilla vakiohäirikkö kommenteillaan, ja yrittävät viitata kuten nyt taas jakomielitauteihin tai skitsofreniaan ym. Yleensä oikeus voittaa, ja tällaiset henkilöt voivat sitten miettiä tekemisiään, kun on virkarikossyytteet niskassa ja työpaikka mennyt.

        Teille poliisin it-henkilöille, jotka hakkeroitte kotien sähköverkkoja, lähetätte häiriöitä televisioihin, puhelimiin ym. kodinkonelaitteisiin. Toivottavasti olette ylpeitä työstänne, ja toivottavasti saatte siitä suurta nautintoa kun pääsette aiheuttamaan parisuhteisiin riitoja, joissakin tapauksissa itsemurhia sekä monia muita ikäviä asioita mitä häiriköinnit aiheuttaa. Kuten omalla kohdallani useiden tuhansien eurojen rikkoutuneita elektronisia laitteita. Kansalaiset ovat teistä varmasti ylpeitä.

        Onhan näitä tarinoita kuullut iät ja ajat, mitä tapahtuu kun tietää liikaa, tai näkee asioita mitä ei pitäisi nähdä. Sitten niitä vasta todella uskoo, kun ne osuu omalle kohdalle.


      • miesjokatiesiliikaa

        Pidetään tämä viestiketju päivittäin tarpeeksi korkealla palstalla, ainakin niin kauan kun sitä kerjätään poliisin it-henkilöiltä.

        Huomaa muuten selvästi että suuri osa täällä kirjoittajista on poliiseja. Usein vedetään kerran pari esille mielisairaus jutut, mutta sitten kun tulee liikaa totuuksia esille ja vellit on pitkin kauluksia, ei vastauksia enää näy. Tosin sen ymmärtää että joskus kannattaa tajuta milloin on peli menetetty ja juonet paljastettu.

        Menin sitten ostamaan naisystävälleni syntymäpäivälahjaksi uuden samsung s7 puhelimen, käytännössä uusimman markkinoilta saatavan jossa luulisi olevan tietoturva kunnossa. Hankittiin vielä erikseen soneran tietoturvan. Puhelin hakkeroitiin luultavasti ennen kun se ehdittiin edes laittamaan ensimmäisen kerran päälle.

        Tätä viestiä kirjoittaessa puhelin osasi itsestään klikata sijainti sovellusta päälle/pois, ja yhteydet seilasi itsestään edestakaisin. Poliisilla taitaa todellakin olla kovia resurssipulia, kun ehtivät istua vain ja ainoastaan häiriköimässä. Enkä minä suinkaan ole ainoa henkilö jolle tätä heidän kallisarvoista aikaa löytyy.

        Edelleen, sitä saa mitä pyytää.


      • wqwqq
        miesjokatiesiliikaa kirjoitti:

        Pidetään tämä viestiketju päivittäin tarpeeksi korkealla palstalla, ainakin niin kauan kun sitä kerjätään poliisin it-henkilöiltä.

        Huomaa muuten selvästi että suuri osa täällä kirjoittajista on poliiseja. Usein vedetään kerran pari esille mielisairaus jutut, mutta sitten kun tulee liikaa totuuksia esille ja vellit on pitkin kauluksia, ei vastauksia enää näy. Tosin sen ymmärtää että joskus kannattaa tajuta milloin on peli menetetty ja juonet paljastettu.

        Menin sitten ostamaan naisystävälleni syntymäpäivälahjaksi uuden samsung s7 puhelimen, käytännössä uusimman markkinoilta saatavan jossa luulisi olevan tietoturva kunnossa. Hankittiin vielä erikseen soneran tietoturvan. Puhelin hakkeroitiin luultavasti ennen kun se ehdittiin edes laittamaan ensimmäisen kerran päälle.

        Tätä viestiä kirjoittaessa puhelin osasi itsestään klikata sijainti sovellusta päälle/pois, ja yhteydet seilasi itsestään edestakaisin. Poliisilla taitaa todellakin olla kovia resurssipulia, kun ehtivät istua vain ja ainoastaan häiriköimässä. Enkä minä suinkaan ole ainoa henkilö jolle tätä heidän kallisarvoista aikaa löytyy.

        Edelleen, sitä saa mitä pyytää.

        Kertomuksesi perusteella olet naisystäväsi kanssa huumepoliisien seurannassa.


      • sylttytehtaalta

        Taisin löytää sylttytehtaalle.

        Ei mulla muuta.

        Onko Susanna ja Minna käyneet etsimässä jutunjuuria Kaarinan kirjastosta pari kolme vuotta sitten? Teinipoikien ohjaamina?


      • Rikollisjärjestö-poliisi
        wqwqq kirjoitti:

        Kertomuksesi perusteella olet naisystäväsi kanssa huumepoliisien seurannassa.

        Ettei vaan kuitenkin olisi yksi säälittävä it-alan työntekijä, joka harvoin uskaltaa virka-aikana tehdä rikoksiaan. Mutta kotiin päästyään saatuaan kaappaamat toiset ip-osoitteet käyttöön alkaa hauskanpito ja rikosten tehtailu.

        Moni kakku päältä kaunis, aivan kuten tässäkin rikollisjärjestössä nimeltä poliisi. Onko se nykyään united brotherhood joka maksaa palkat näille rikollisille, vai osallistuuko valtiokin vielä jollakin tavalla?


      • hajujäljetkö
        miesjokatiesiliikaa kirjoitti:

        Sitä makaa niinkun petaa ja sitä saa mitä tilaa. Jatkakaa te häiriköidä kuten olette tähänkin asti tehneet, niin voitte olla varmoja että näitä viestejä tulee jatkossakin. Sinun ja turhan monen toisen poliisin oireet viittaavat muuten vakavaan virkarikostautiin. Ikävä juttu, että tällaiset läpimädät it-henkilöt, jotka jostain syystä on päästetty tekemään töitä poliisissa, tuhoavat monen muun poliisin hyvän työpanoksen. Vai kuuluuko näiden it-henkilöiden työtehtäviin häiriköidä niiden henkilöiden elämää, jotka tietävät liikaa poliisin rikollisuudesta? Tuskin on sentään poliisiylijohtaja antanut tällaisia määräyksiä kenellekään, vai onko?

        Olen aikoinaan työni puolesta ollut pakotettu kuljettamaan huumetta sisältävän tynnyrin toimitusosoitteeseen, kuten minkä tahansa toisen lähetyksen. Paikan päällä sattui olemaan henkilö, joka oli tehnyt elämänsä suurimman virheen aivan väärään aikaan. Tämä henkilö oli Jari Aarnio. Pitkä tarina olisi tapahtumasta kirjoitettavaa, mutta en tässä yhteydessä kerro enempää. Hauska yhteensattuma, että päätin kertoa mitä olin nähnyt, ensimmäisenä porvoon poliisilaitoksella työskentelevälle poliisin it-henkilölle. Heti perään tosin varmistin että asia menee eteenpäin, kertomalla keskusrikospoliisin tutkinnanjohtajalle mitä olen omin silmin nähnyt. Nyt sitten riitauduttuani täydellisesti porvoon poliisien kanssa, asiaani hoitaa eduskunnan oikeusasiamiehessä porvoon poliisin entinen rikoskomisario, joka on yllättäin tarkastaja EOA:n palkkalistoilla.

        Tämä eduskunnan oikeusasiamiehen tarkastan nimi on Peter Fagerholm, joka on työskennellyt rikoskomisariona porvoon poliisiasemalla vielä vuonna 2012. Vuonna 2013 on tämä entinen pitkän linjan poliisi aloittanut tarkastajan työt eduskunnan oikeusasiamiehelle.

        Parempi keskustella tarkemmin tarinan kulkua sisäministeriön kanssa, mitä olisi pitänyt ymmärtää tehdä jo vuosikausia sitten. Aika näyttää, onko poliisilla omat lonkeronsa ujutettuna sisään myös sisäministeriössä, eduskunta on valitettavasti ja todistetusti poliisin hallinnassa, eikä poliisin rikollisuutta voi oikeudenmukaisesti käsitellä sellaisen tahon puolesta jonka tarkastaja on entinen rikoskomisario.

        Monessa maassa löytää itsensä paikalliselta ämmässuolta, kun uskaltaa paljastaa tällaisia asioita liittyen poliisiin jotka eivät kestä päivänvaloa. Nyt minun kannattaa siis olla varuillani. Paikoitellen pelkään muuten niin paljon, kuten viimeksi edellisenä yönä, että nukuin vaatimattomat 13,5 tuntia. Suuret riidat vaativat myös paljon lepoa.

        Tätäkin viestiä aloitettuani kirjoittaa, erilaisiin kodinkonelaitteisiin sattui tulemaan ihmeellisiä häiriöitä. Täytyy olla melkoisia narsistisia ja persoonallisuushäiriöisiä ihmisiä, jotka systemaattisesti yrittävät tuhota toisten elämää. Sitten nämä poliisin it-henkilöt vielä kehtaavat vastata viesteihin täällä, ja yrittävät manipuloida lukijoita aina samoilla vakiohäirikkö kommenteillaan, ja yrittävät viitata kuten nyt taas jakomielitauteihin tai skitsofreniaan ym. Yleensä oikeus voittaa, ja tällaiset henkilöt voivat sitten miettiä tekemisiään, kun on virkarikossyytteet niskassa ja työpaikka mennyt.

        Teille poliisin it-henkilöille, jotka hakkeroitte kotien sähköverkkoja, lähetätte häiriöitä televisioihin, puhelimiin ym. kodinkonelaitteisiin. Toivottavasti olette ylpeitä työstänne, ja toivottavasti saatte siitä suurta nautintoa kun pääsette aiheuttamaan parisuhteisiin riitoja, joissakin tapauksissa itsemurhia sekä monia muita ikäviä asioita mitä häiriköinnit aiheuttaa. Kuten omalla kohdallani useiden tuhansien eurojen rikkoutuneita elektronisia laitteita. Kansalaiset ovat teistä varmasti ylpeitä.

        Onhan näitä tarinoita kuullut iät ja ajat, mitä tapahtuu kun tietää liikaa, tai näkee asioita mitä ei pitäisi nähdä. Sitten niitä vasta todella uskoo, kun ne osuu omalle kohdalle.

        Onko Peter Fagerholm noin 50-kymppinen, kotoisin Kemiöstä?


      • miesjokatiesiliikaa

        Vittuako minä tiedän mistä on kotoisin. Ei kuitenkaan onneksi ole sama joka vastaanotti isnäsin tynnyrit, se olisi vielä puuttunut.


    • poliisirikollinen

      Nyt poliisi vaatii itsekriminointisuojaa. Kysymys siis haalarikameroista, joista poliisi haluaa oikeuden poistaa omat tekemisensä, jolloin haalarikameraa käytettäisiin vain toimenpiteiden ja sattumusten kohdetta ja vastapuolta vastaan. Helevetti mitä hommaa.

      Näihin Kolehmainen ei puutu. Pelkkä itsekriminointisuojan vaatiminen viran tarjoaman suojan ohella on selvä osoitus siitä kuinka suomi on muuttunut poliisivaltioksi. Poliisi syyttää, tekee teatteria, lavastaa, valehtelee, jättää kertomatta, muuntelee todisteita, hävittää todisteita ja vannoo vääriä valoja.

      http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pitaisiko-poliisin-saada-poistaa-todisteet-virkavirheistaan-kuulostaa-erittain-ongelmalliselta/758264/

      • jurristi

        Vakiohäirikön urputus jatkuu ja jatkuu. Ei Suomessa ole kollektiivista rangaistusta, ei edes poliisissa. Jokainen vastaa teoistaan. Pyhimyksiä on vain satukirjoissa.
        Ei poliisi syytä ketään, vaan epäilee, syyttäjä syyttää. Teattereissa työtään tekevät näyttelijät ja lavastajat, eivät poliisit.
        Väittääkö vakiohäirikkö aivan tosissaan, että poliisi ei saisi vedota itsekriminointisuojaan ? Muutetaanko perustuslakia niin, ettei kenenkään muun tarvitse esitutkinnassa, tai oikeudessa todistaa itseään vastaa paitsi poliisien ?


      • lääkkeidensuurkuluttajat

        Tämän ylläolevan kirjoituksen, poliisina työskentelävän henkilön tekstit muuten tunnistaa tällä palstalla siitä, että on usein ylimääräinen välilyönti ennen kysymysmerkkejä ja huutomerkkejä. Luultavasti jokin aivovamma kyseessä? Tai sitten jotain sivuoireita mitä tulee vuosien myötä narsistisesta elämäntavasta ja rikosten tekemisestä. Monet toisetkin sairaudet saattaa olla kyseessä.

        Tiedättekö muuten mikä ammattikunta on ylivoimaisesti eniten edustettuna lääkäreiden vastaanotoilla, kun puhutaan mielenterveyteen liittyvistä asioista. Se on muuten sama ammattikunta, joka tehtailee eniten rikoksia vaikkei moni sitä ymmärrä. Harva pitkän linjan poliisi pärjää uransa läpi syömättä mitään psyykelääkettä. Heillä on niin rankka työ, kun joutuu kohtaamaan rankkoja asioita. Niin no, moni yrittää korvata lääkkeitä alkoholilla, kuinkahan moni poliisi onkaan syyllistynyt vuosien saatossa rattijuopouteen, kun pelkästään googlettamalla löytää komisarioiden ja muiden päälliköiden ratteja kymmeniä. Moni poliisi käyttää lisäksi lääkkeitäkin sekakäyttönä, sillähän saa rankat työt unohdettua.

        Onneksi harvalla rikollisella poliisilla löytyy naisystävää kotona, ettei syyttömät kovin usein kärsi näistä narsisteista. Joko on jo vetänyt tätä turpaan niin monta kertaa että muija on lähtenyt, tai sitten on sen verran ruma ettei naisia edes saa. Se voisi selittää senkin tosiasian mitä kaikki maksulliset naiset sanovat - poliisit ovat parhaita asiakkaita.


      • poliiseissa.rikollisia

        Poliisin uhrien oikeussuojan vuoksi poliisin "itsekriminointi" - jos sitä nyt sellaiseksi voi edes nimittää, kamerahan työn tekee - on todella tarpeen.


    • Poliisi-rikollisjärjestö

      Surullista että tällainen rikollisjärjestö nimeltä poliisi saa vapaasti touhuta tässä läpimädässä maassa. Sisäministeriössä menee nähtävästi kaikki juonet läpi.

    • Punikit

      Poliisi on tyystin pilalla ja etenkin kun kaikki ohjakset on komisaareilla joiden on lukumääränsä puolestakin varsin helppoa toteuttaa sitä kolektiivista neukku-kapitalistista systeemiään, eli kun joku kansalainen on jokun mielestä pärstäkertoimeltaan epämielyttävän tuntuinen niin hänelle järjestyy monelaista ikävyyttä. mutta asiasta enmälti. onhan oikeusasiamihen tarkastajissa näitä rikollisia "tutkimassa" omiaan.. objektiivisesti totta kai..

    • Aamukahveella

      Hekottelin tuota juttua lukiessa vedet silmissä, kunnes tultiin kohtaan että pipo oli siirtynyt eteisestä keittiöön....ja nauru lakkasi. Tuli sellainen jännä fiilis. Miten tuo kuullostaa niin tutulta, että vaatteita ja tavaroita siirrellään kämpässä?

      Vähän aikaa mietin ja muistan että olen lukenut jotain vastaavaa. Se oli jokin uutinen johon muistan törmänneeni Amppareiden kotimaan uutiskoosteissa. Tästä ei voi olla kovin kauaa. Muutaman vuoden sisällä. Eikä ollut mikään tavallinen kadun tallaaja / duunari muistaakseni joka asiasta uutisessa meuhkasi. Hyvin on unohtunut. Enkä ihmettele. Vai että tavaroita siirrellään.

      Hämärä muistikuva että olisi ollut nainen. No, noilla muistikuvilla voi olla vaikea alkaa googlailemaan parinkin vuoden takaisia uutisointeja, mutta sen muistan, että siinä olisi ollut epäilys asianosaisella, että meni sekaantumaan vääriin "bisneksiin", astumaan väärille varpaille.

      Jospa lorautan tässä aamukahviini hiukan.....noin, vähän jatketta, niin voin kirkkain silmin sanoa, jotta seuraava aateskeluni on humalaisten horinoita.

      (Disclaimer: Next is totally drunk person speakin:)

      Seuraava ajatusketju tuli siitä kun kerroit laittavasi nimen julkisesti esille.

      Jos jotain näin uskomattoman hullua todellakin maassamme tapahtuisi, niin mikä on se taho joka siitä hyötyisi? Sen täytyisi olla vallan portaiden ylimmillä tasoilla, että kykenisi toteuttamaan tekojansa ja ajamaan jotain agendaansa. Niin korkealla kyseisestä tahosta tietäisi kyllä ainakin joku hallituksessamme, mutta tietäisikö hän kyseisen tahon oikeita tarkoitusperiä?

      Kuinka pitkälle se "jokin" olisi valmis menemään vaikkapa itselleen uhaksi käyneen yksilön käsittelyssä? Voisimmeko me esimerkiksi joutua seuraamaan vuosikausia jonkin tällaisen toimenpiteen julkista jälkipyykkiä?

      Suomi - Maa jolle salaiset kansiot jäävät toiseksi.

    • nurinperinPorin

      Täyskaimatko ongelma nettietsivien tutkissa?
      Peter Fagerholm on miehenjokatietäälikaa mukaan eduskunnan oikeusasiamiehen tarkastaja ja Porvoon poliisissa työskennellyt henkilö, kommentti kirjoitettu 25.4 klo 20.03.

      Isnäsin telakalla työskennellyt huumetynnyreiden vastaanottaja , eikö hänkin ole nimeltään Peter Fagerholm

      • miesjokatiesiliikaa

        Kaksi täysin eri henkilöä, onneksi kuitenkin näin. Aikamoinen sattuma kuitenkin että täsmälleen sama nimi, kun ei nyt kuitenkaan tavallisemmasta päästä ole.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe