Suomitytöt umpirakastuneita irakilaisiin

monikulttuurisuhteet

Tämä on puhdas fakta ja sekös rasisteja vituttaa :D

63

1319

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ErkkiPetteriMälli

      Minäkin olen kun ne on niin karvaisia nallehomoja.

      • fintelx

        eivät ne kaikki,,,,kun koraani määrä---execution--- ikävä juttu---


    • ergrgege

      Ohan ne siksi ne toissä siellä vokeissa ja ei harmita eivät ole minun makuuni nuo. Mutta onnea sinulle ja uudelle rakkaallesi.

      • zollax

        makuasia on kaikkia,,,,nyky,ajan on nin,monta eri makuja kuin imisijakin,,,toiset tykkä sitä ja toset tätä,,,,,kun ei enää tiedetään mitä on oikea ja mitä ei oikea,,,
        jos itse tykkää ,,,son stt,,oikea(vaikka olis ? p,,,sk syömisesta,,
        minäkän en tiedä muuta kun se,,,et,,italiassa tykätän eniten KUMMISEDÄSTÄ,,,,
        GIA ABBASTANZA !


    • siitvaan

      Uusia perheitä sossun elätettäväksi.
      Irakilainen mies, rahaton, kouluttamaton ja kielitaidoton.

      • hellumellu

        aivan totta mutta helvetti kun niillä on tumma tuuhea tukka ovat komeita siksi naiset ovat lääpällään niihin noin se on sanokaa mitä sanotte


    • tyhmät_akat

      Onko aloittaja feminatsi? Ainakin jutuistaan päätellen on.

    • PsykoottisenMieli

      Jokseensakkaan ei kiinnosta mistä kukin tykkää tai mihin rakastuu... ^^

    • kaksi_karvaista

      Siinä on sitten kaksi yhtä tyhmää löytäneet toisensa.

      • ihminenvoiollatyhmä

        Lisään vielä että kaksi todella tyhmää..........talvella sitten saamme lukea mediasta kuinka on taas murhattu mustasukkaistuksissaan naisia jotka ovatkin löytäneet uuden kouluja käyneen lukutaitoisen miehen.
        Älkää sitten suvakit itkekö ,itsehän tyhmiä olette.


    • PattijoenPate

      Rakkaus on ilmeisesti sokeuden lisäksi myös hölmö :D

    • jumpsjumps

      Kuinkahan moni ylipäätään tietää, ettei murusella ole Irakissa jo perhettä alunperin? Ensin vikitellään täällä, seurustellaan, naimisiin (sen kautta oleskelulupa), erotaan ja tuodaan hupsista se alkuperänen perhe tänne? Ei tarvitse kuin facebookissa katella noiden irakilaisten profiileja ja usein niitä on monta - kuinka tyhmä pitää olla, että moisen huolii? Säälittää nämä neitoset, jotka haksahtaa ählyihin, se kulttuuri ja uskonto on hyvin kaukana suomalaisesta.

      • Vilma.Vapaajalka

        "Kuinkahan moni ylipäätään tietää, ettei murusella ole Irakissa jo perhettä alunperin?"

        Mitä tuollaisiin pikkuasioihin kannattaa tuhlata aikaa. Jos on niin on ja voihan olla , että se on yksi syistä joka vie kotiinmenohalut. Tytteleillä taas on kova hinku saada "tömäyttää" otsa seinään. Suotakoon se heille kun yhteiskunnan varoja ei jälkipyykkiin tarvita. Tyhmimmän eväät ovat maailmansivu olleet ensin syötyjen joukossa. "Viisain markkinoille ja vahvin myllyyn" sanoi aikoinaan vanha sanalasku. Perinteistä voisi oppia jos osaa vaikkapa lukea ??


    • loppuusiipeily

      Toivon todella sosiaaliturvaan rajuja leikkauksia !

      • cflvgnhfvsxd

        Matujen sosiaaliturvaan koska niillä on ihan oma sosiaaliturva Suomessa. Saavat kaiken ilmaiseksi.


      • jewijw
        cflvgnhfvsxd kirjoitti:

        Matujen sosiaaliturvaan koska niillä on ihan oma sosiaaliturva Suomessa. Saavat kaiken ilmaiseksi.

        valitettavasti asia on noin ............ei mahda mitään


    • musnussi

      Ruotsissakin tapettu 19-vuotias neitonen seurusteli ulkomaalaistaustaisen kanssa ja varmaan oli juuri se yksittäistapaus. Mutta ehkä kotoutus ei vielä uppoa ensimmäiseen sukupolveen jos toiseenkaan, mutta Toivossa on hyvä elää sanoi lapamato.

    • TätiVaroittaa
      • KameleontinSilmät

        Ei ne ota opikseen. Niin että miksikö? No siksi, että niillä jyllää hormoonit, ja siksi, että ne näkevät ruskeissa nappisilmissä jotain muuta kuin mitä suomalainen mies viestittää.

        Pahaksi onneksi nuo tytöt ovat niin herkkäuskoisia, että eivät oikeasti näe, mitä sieltä silmistä kuvastuu...


    • röhröhröh

      Mä en kyllä tiedä ainuttakaan Suomityttöä, joka seurustelisi irakkilaisen kanssa. Sen sijaan tiedän näitä yh-äitejä, joilla on jo ennestään useampi lapsi sekä olemus hieman ylipainoinen sekä olemus muutenkin hiukan rupsahtaneen puoleinen niin ettei välttämättä enää suomalaiselle kelpaa.

    • eimitäänkunniaa

      Ei voi kun katsoa suurella myötähäpeällä. Valehtelevat näille aivan päin naamaa ja naivit suomalaistytöt uskovat kaiken kyseenalaistamatta yhtään mitään.

    • Tyttö17vee

      Mulle ei mamut kelpaa. Ei ikinä, vaikka joku irakilainen olisi maailman viimeinen mies.

    • Omalla.vastuullaan

      Avioon meno on monelle hyvin perustavaa laatua oleva ratkaisu, siihen perustuu oma turva jatkossa. Jos toinen aikoo lähteä, arvatkaa mitä voi tapahtua.

      Nyt ei esim. ole puhuttu mitään miten Meghan Marklen muutto tavan kansalaisasunnosta, Torontosta Kensingtoinen palatasiin, kunnianimelle ”Hänen korkeustensa” tms. kuitenkin tulisi elinikäinen tulo ja herttuatar-nimitys. Entä jos pilvilinna romahtaisi? Jos mies joskus vain muuttaisi mieltä, mitä tapahtuisi. Tuota kysyi Express.co.uk:ssa kerran kommentoija. "Kuvitelkaa, mitä tapahtuisi, jos neiti jostain syystä skiptattaisiin töiden lopettamisen ja Lontooseen muuton jälkeen pois." Noista ei ole kenenkään annettu kommentoida myöhemmin.

      Jo nyt löytyy pastoilta kommentteja, jossa joku kertoilee, mitä on kuullut lapsuusmuistoista kunkkujen yhteisössä, siihen vasta pitkällä viivellä kommentoi joku toinen, että Markle tulee nuuskimaan hoviin. Pari päivää sitten joku oli taas "nuuskinut", kun vertaili, että Markle on kuten Kate, eli hän selitti siinä tarkkaan, millainen päiväjärjestys on Cambridgen herttuattarella ja ettei Kate kestä sitä, että on monta asiaa päällä.

    • kuolis.jo

      Paskaojamaisia (=tuomioja) tuhannen ja yhden yön tarinoita yksityiskoneesta persiasta.

    • KurjuusJalostaa

      Taitaa kaiken jälkeen vituttaa niitä tyttösiä ja naikkosia enemmän. Vai tunnetteko monta onnellista seka-avioliittoa noissa piireissä?

    • Tyttörukkanen

      Miksi vituttaisi? Miettii vain tyttörukkaa 15v. Miten sille käy.
      Ruotsinsuomalainen tyttörukka. Lähti irakilaisen kanssa Irakiin Mies tmeni sotimaan isiksen joukkoihin, kuoli. Tyttörukka jäi isiksen vangiksi.
      Ruotsi joutui maksamaan tyttörukka tuonnin takaisin. Eli Ruotsi palast hänet, muuten tyttörukkaa olisi kohdannut kuolema

    • hihittelijä

      hihhihhii, jos tytöt vaan tietäis mihin soppaan ittensä laittaa... hihihihi

    • Tasanonpuntit

      Mitä väärää siinä on että ylipainoinen suomalaisnainen löytää rakkauden karvakouraisesta irakilaismiehestä. On vain hyvä ettei suomalaisnaisten tarvitse olla yksin. Vastaavasti jo vuosia ylipainoiset suomalaismiehet ovat löytäneet rakkautta thaimaasta.

    • ehdotustiedotus

      Muistakaa kuitenkin kulttuurien erot. Fatima-tapaus lienee vielä suurimmalla osalla muistissa, jotka tuolloin 2000-luvun alussa tai oliko ennen sitä, kykenivät uutisia seuraamaan. Tietenkin jos dementia on iskenyt, ei muista. Olisiko mahdollista tiedottaa naisille irakilaisen muslimikulttuurin perusprisiippejä, joihin mm. kuuluu naisten ja miesten arvoero. Olisiko mitenkään mahdollista, vaikkapa järjestää ns. kulttuurisen sivistyksen kursseja, joissa kerrottaisiin ihan vaikka historian valossa eri kulttuurien käytäntöjä ja syitä esim. siihen, miksi joissakin maissa mellastetaan. Voitaisiin myöskin tutkia sitä, miten kulttuurien siirtymät eri maiden välillä vaikuttavat tulomaiden kulttuureihin? Eikö olisi mitään mahdollisuutta vaikkapa lehdistöllä käyttää aikaansa tällaisten asioiden penkomiseen?

    • Tfdew

      Laitoin vihjeen tänne, mutta se on poistettu. Jostain syystä joskus tulee etukäteen joku juttu, ikäväkin asia mieleen. Luulin, että se voisi olla jossain pohjoismaissa. Näistä voi tietty joku äityäkin, mutta kun nää tytöt on niirn kamalan rakastuneita halusin kertoa tuon eilen. Eilen ei käynyt päinsä.

      Berliinin joulumarkkinajuttu.
      http://www.dailymail.co.uk/news/article-4519432/At-10-people-hit-car-Times-Square.html

    • ..suomalainen lähiö muija alkaa tajuamaan, miten asiat ovat.
      Siitä ukosta kun ei pääsekkään eroon, kuten suomalaisista. lehdissä lukee kun voivotellaan ja pelätään uhkauksia. Tai tapetaan ennen kuin kerkiää edes valittaa. Perus akat ja 12 vuotiaat tytötkin , lähiöissä, alkavat tajuamaan, että "perskules vieköön, ei sitä pimpslooraa joka loukkoon yksinkertaisesti saa työntää, niinkuin ennenvanhaan"...

    • ArvoSalosta

      Suomalaiset nuoret tytöt ja lähiöiden turvonneet siiderivalaat haluavat nimenomaan irakilaisia ja afganistanilaisia miehiä itselleen, ne ovat kokoajan läsnä kun niillä ei ole työttöminä mitään työkiireitä. Suomalaiset miehet taas etsivät itselleen kumppaneiksi aasialaisia naisia, syyksi on arveltu se että aasialaiseen seksikulttuuriin ei kuulu suomalaisten naisten harrastama äänekäs piereminen sekä nenän ja kynsien kaivelu kesken yhdynnän.

    • hävettää

      Aloitteen kirjoittaja kuuleppas,,,, ei meitä vituta vaan käy sääliksi näitä Suomi tyttöjä,, tämä kyllä vituttaa kun nämä Irakkilaiset elintasosurffaajat ovat täällä makoilemassa meidän verorahoilla,, voisitte myös elättää nämä kultamunat,,,

    • HBL kirjoittaa hempeitä juttuja, kuinka Finlandssvenska toivottaa tervetulleeksi iraqilaisen vävypojan!

    • sredthgh65h65h56hh

      Syytät rasistiksi, joku ongelma sullakin on

    • Niin ne 100 kiloiset suomitytöt.

    • ilosanoma_

      Irakilaisten tekemien raiskausten määrän arvioidaan olevan tänä vuonna
      150 kpl. Viime vuonna luku oli 95. Sekös suvakkia ilahduttaa.Suomen
      vankiloissa ulkomaalais edustuksen johto on Irakeilla, suvakki ilakoi.

      • kotkan_poika

        Ei ne irakilaiset mitään raiskaa, kotkalaisia ne ovat.


      • MuhammedVuohi
        kotkan_poika kirjoitti:

        Ei ne irakilaiset mitään raiskaa, kotkalaisia ne ovat.

        Ne ovat tottuneet raiskaamaan vain vuohia ja lampaita. Nainen on niille uusi kokemus.


    • tieto.on.valttia

      Ei kannata yleistää. Noita jotka kehuu n. kerran tunnissa tyyliin "komeempia ku suomalaiset", niitä on vain kourallinen ja niidenkin kehuskelut on pelkkää mielenvikaista mielenosoitusta rasismia vastaan. Miettikää nyt. Ensin nämä suvakkilehmät luo keinotekoisen rasismi-ilmiön ja sitten uskoo sen todeksi ja sitten sekoaa koko asenne- ja arvomaailma. Ei tuossa irakilaisten palvonnassa olekaan kyse terveestä järjestä vaan kieroutuneesta mielentilasta. Jos suvakkikanttura sanoo "jos mut raiskataan, niin mieluummin se on irakilainen kuin suomalainen"(kommentti Rasmusten facebookista) jne. niin eihän tuo tervettä ajattelua edusta. Suvakki on täsmällinen termi, koska suvakin toimintaa ei järjellä voi perustella.

    • Tosta_sais_hieman
    • Suomipoikanen

      Huivikauppiaat ilahtuvat, kun nämä Suomi tytöt alkavat peitellä hiuksiaan aamusta iltaan, 7 päivää viikossa, ympäri vuoden...

    • paikkasihelvetissä

      suomen sosiaaliturva tullaan lopettamaan niiden vuoksi

      ne tuhoaa suomen
      ja sä olet provo- suoraan paholaisen prceestä
      etkä ole muuta ansainnut

    • tapahtuioikeasti

      Katsotko Hiljainen todistaja sarjasta kaksi viimeistä jaksoa, se kuvaa mitä Englannissa tapahtui. Grooming on tullut tännekin. Kansainvälisyys kasvatuksen saaneet suomitytöt on hyviä naiveja uhreja.

    • pissiissk

      Helsinkiin pantavaksi lähikaupungeista viikonloppuisin

    • köyhyyseiilo

      Jos perseaukinen tulevaisuus on toivomus niin matu kaveriksi.

    • Hoplaax

      "Suomitytöt umpirakastuneita irakilaisiin"

      Suomitytöt pian umpiväsyneitä yksinhuoltajia.

      Jaksamista heille...

      • NäinSeOnNähtävä

        Itsepähän ovat osansa valinneet. Kantakoot siis myös seuraukset.


    • ottakaaselvää

      Hiljainen todistaja sarja kertoi tosiasian eräästä englannin tapauksesta

    • suvakkiämmienTulevaisuus

      Rakkaus loppuu, kun alkaa sharia- lain arki

    • höynäytettävät.akat

      Rumat naiset kyllä kelpaavat irakilaisille pääasia että saisi oleskeluluvan.

      • arveklyk

        onko suomessa naiset,,tytötkin,,,,monta kerta enemmän,kuin miehet,,kun netissa monta,tyttöja ,,,ikävöi sitä,,et,,,kun tykkää jost,,pojasta,,mut se on varattu ,,,
        ,,,,,on kummalliista,,et kun on,,,,,siis ---KUN arabian,kielellä tarkoitta--takamuksen,,,paska- albanian,kielellä tarkoittaa--JONKIN,VERRAN---
        PULA -romanian ,kielellä tarkoittaa-k-rvän,,,,
        PUTKA-bulgarian,kielellä tarkoittaa--v,tun,,,
        ensi kerran jatketaan,,,hauskan ,sanaleikin,,


    • orientsun

      Minun puolestani Suomitytöt voivat olla vaikka tuplaumpirakastuneita Irakilaisiin ja muihinkin muslimitaustaisiin heppuihin. Itselläni on ulkomaalainen ei-musu laatuvaimo, sillä aiempi ok suomityttöni muuttui muutamassa vuodessa passiiviseksi ja suurikokoiseksi siideri-sipsi-pizza-irtokarkki-jne sohvatätsyksi, joten kaipasin parisuhdepäivitystä ja laitoin hänen paikkansa hakuun. Heti tärppäsi. 8 vuotta on nyt oltu naimisissa ja elämämmelaatu sen kun paranee.
      Jos kuitenkin ongelmia tulee Irak-Suomi parisuhteissa, niin toivon asianosaisten itse ratkaisevan ongelmansa, - ei Suomalaisen yhteiskunnan kustannuksella. Minä lupaan tehdä samoin, vaikkakin uskon ettei se ole tarpeen edes kaukana tulevaisuudessa. Lykkyä suomitätsyille ukon ja huivien etsinnöissä

    • Suomalaiset naiset ovat solmineet 135 avioliittoa irakilaisen kanssa. Määrä on suhteellisen suuri. Toivottavasti ei tule näille naisille pettymyksiä, kun oleskeluluvat miehille pamahtaa ja tili on tyhjä. Moni ylipainoinen nainen tajuaa, ettei rakkaus olekkaan ikuista. Eller hur?

    • suominousuun

      Juntit on pantava töihin, että saadaan paljon komeita vävyjä naisille ja varakkaista vanhemmista. Juntit saa toimia elättäjinä, kun naiset ottaa kunnon aviomiehiä itselleen.

    • ääliöhorolehmät

      Panssarivaunun painoiset femakkonatsiämmä aktivistit haalii näitä muutamia i-rakkeja mahokiimassaan hömppäutopiaansa piirongin jaloiksi ja nämä muutamat hiekkakultti maahantunkeutuja onnenonkijat hetkellisesti siihen alkavatkin. Jotain vähän samaa kuviota kuin aikanaan kamakeilla itteään naitattaneet horolehmät, ei tämä i-rakki kuviokaan ole paljoa sen kummempaa. I-rakki saa tästä hölmölandiasta siiderivalas horovosun kautta pysyvämmän oleskeluluvan maahan, sitten kun se asia varmistuu ja leveä sosiaaliturva ohessa, maho lehmä saa kenkää alta aikayksikön. Sitä ennen tietysti pyritään ämmä kuppaamaan liioista omaisuuksista ja rahavaroista tyhjäksi.

    Ketjusta on poistettu 42 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe