Hallitus nöyryyttää työttömiä ay-liike vastarintaa

PorvarienSairaus

..n.

Kaikki ammattiliitot halutaan vastarintaan – ”Hallitus nöyryyttää työttömiä ja pakottaa ilmaiseen työhön”

Ammattiliitto Pro kutsuu kaikki Suomen ammattiliitot mukaan vastustamaan Sipilän hallituksen ”edesvastuutonta” työllisyyspolitiikkaa. Pron puheenjohtaja Jorma Malinen on tiedotteessa suorasanainen hallituksen esittämästä työelämäkokeilusta, joka veisi pitkäaikaistyöttömät töihin yrityksiin palkatta, pelkällä työttömyystuella.

– Tämä menee liian pitkälle. Hallitus haluaa nöyryyttää työttömiä ja pakottaa ihmiset ilmaiseksi työvoimaksi, tätä ei tule missään nimessä hyväksyä, Malinen tuomitsee.

Työelämäkokeilu voi kestää vuoden, josta puolen vuoden ajan työtön voi olla yrityksessä töissä.

– Jos työttömän voi saada töihin ilmaiseksi, sittenhän kannattaisi potkia vakituiset pihalle ja ottaa ilmaista työvoimaa. Kokeilu romahduttaa jatkuessaan normaalin palkkatason ja työehtosopimukset. Työmarkkinoiden vääristäminen ilmaisella työvoimalla on täysin edesvastuutonta politiikkaa hallitukselta. Ilmeisesti hallitus on päättänyt juhlistaa Suomen satavuotista itsenäisyyttä palauttamalla suomalaiset työmarkkinat sata vuotta taaksepäin, Malinen täräyttää.

– Mihin ilmaistyö lopulta johtaa? Mitä tapahtuu Suomen verokertymälle ja kestävyysvajeelle, jos valtio lähtee maksamaan tätä uutta yritystukea. Onko valtiolla tosiaan varaa maksaa palkat yritysten puolesta, ihmettelee Malinen.
http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/05/19/kaikki-ammattiliitot-halutaan-vastarintaan-hallitus-noyryyttaa-tyottomia-ja-pakottaa-ilmaiseen-tyohon/

PersKeKo-täysporvarihallitus on tullut äärettömän röyhkeäksi sosiaalirasismissaan, eli köyhien ja työttömien leimaamisessa ja syrjinnässä. Toivottovasti ay-liike, työläiset ja koko proletaari tajuaa tämän vihdoinkin ja alkaa vastustaa ihmisten kiusaamista. Hyvin suuri osa työttömistä työläisistä ottaa työtä vastaan, jos se on normaalia TES-palkattua työtä. Suurin osa vapaista 15 000 - 20 000:sta työpaikasta on provisiopalkattua puhelinmyyntiä ja ovelta-ovelle kauppaa, 0-tuntisopimustyötä- tai lyhyttä keikkatyötä vuokratyöfirmoissa. Työstä pitää saada ainakin 10€/tunti palkka maassamme joka on EU:n kallein hintatasoltaan. KesKokoomusPersujen orjatyöt ovat ihmisoikeuksien vastaisia. Ihmsten tulisi tajuta että kuka tahansa voi jäädä työttömäksi, eikä se oikeuta syrjintään ja ilmaistyöhön. Porvaripolitiikka on sairasta, se jakaa ihmiset luokkiin, joissa "me" olemme ahkeria jotka ansaitsevat kaiken, ja "ne" ovat laiskoja, jotka pitää laittaa palkkaorjatyöhön hengen pitimiksi.

12

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Porvaritäystuho

      KesKokoomusPersujen uusliberalistinen porvaripolitiikka on sosiaalikapitalismia/kapitaalikommunismia joka yksityistää yritysten ja omistajien voitot, mutta sosialisoi tappiot(eurokriisituet pankeille ja bankstereille), kulut(porvarihallituksen ilmaispakkotyö, palkkatuet, sosiaaliturva alipalkkauksen jatkeena) sekä ympäristörikokset(Talvivaara) yhteiskunnan, kansan ja veronmaksajien maksettaviksi. Miksei voittoja sosialisoida samalla, muutenhan tämä onkin jo kommunismia.
      Nyt tämä täystuho-porvarihallitus oppositioon tuhoamasta sopimiseen perustuvaa hyvinvointioikeusvaltiotamme.

    • varas-demarit

      SAK ei ole koskaan ajanut työttömien etua. Riku Aalto on sanonut, että köyhistä on hyötyä, kun maksavat VVO:lle vuokria. Aalto kehuu ryyppävänsä VVO:n optioilla usein ja HARTAASTI.

      • tuho-kokkelit

        No avautuihan se Eteläranta 10. Kokoomus poisti vuokrasäännöstelyn, joka on johtanut vuokrien ja Kelan asumistukien nousuun. Jännää että vain VVO ei voisi tehdä voittoa kun Sato, Kepun Nuorisosäätiö ja kaikki muut tekevät asuntobisnestä samalla tavalla. Eri säännötkö? Parempi lääke on palauttaa vuokrasääntely ja laittaa vuokramarkkinoiden täystuhon tehnyt Kokoomus pysyvästi oppositioon häpeämään.


    • Huomasitte.vihdoinkin

      Eikös tämä nykysuomi.com vastusta henkeen ja vereen sdp:tä, vasemmistoa ja ay-liikettä, jotka ovat ainoa työläisen ja työttömän työläisen turva. Totuus on että persut on hillbillykevytkokoomusporvaripuolue joka on Suomen tavalliselle työluokalle yhtä paha uhka kuin Kokoomus ja multimiljonääriyrittäjä Sipilän oikeisto-Kepu konsanaan. Totuus on että oikeiston porvaripolitiikasta ei koidu Suomelle mitään hyvää, vain valtiovelkaa ja pohjoismaisen hyvinvointioikeusvaltion ja sopimusyhteiskunnan alasajo.

      • xschxzc

        PS sulautuu kokoomukseen ensi eduskuntavaalien rökäletappion jälkeen. Niinistö loikkaa kokoomukseen jo ennen vaaleja.


    • ainoaoikeatapa

      Tärkeintä olisi, että saataisiin palkallista työtä työttömille.

    • TeeTuhoa

      Jos olisin työtön ja joutuisin orjapakkotyöhön yritykseen niin tekisin niin paljon tuhoa että firma kärsisi tappioita oikein kunnolla ja menettäisi asiakkaita. Suosittelen kaikille pakkotyöllistetyille samaa. Saat ehkä huonot työarvostelut, mutta mitä v***n väliä, ei kukaan arvosta mitään ilmaispakkotyön työtodistusta p****n vertaa muutenkaan. Tessin mukaiset palkat ja työaika jolla ei tarvitse hakea kompensaatiota sosiaaliturvasta, vaan työllä elää, niin työttömät menevät takuulla töihin. Työttömällä, siis muilla kuin ansiosidonnaista 400 päivää saavilla työttömillä jää kohtuullisten hyväksyttävien asumiskulujen(vuokra, vesi, sähkö) jälkeen alle 490€/kk käteen siis 16€/pvä koska työttömyysturva ja sosiaaliturva on Suomessa erittäin huono. Työttömillä avio/avopareilla kummallekin vain n. 420€/kk käteen. Ei muka työ kannata tai tuo lisätuloja=))

    • antakaa_työtä

      "Hyvin suuri osa työttömistä työläisistä ottaa työtä vastaan, jos se on normaalia TES-palkattua työtä. Suurin osa vapaista 15 000 - 20 000:sta työpaikasta on provisiopalkattua puhelinmyyntiä ja ovelta-ovelle kauppaa, 0-tuntisopimustyötä- tai lyhyttä keikkatyötä vuokratyöfirmoissa. Työstä pitää saada ainakin 10€/tunti palkka maassamme joka on EU:n kallein hintatasoltaan".

      Noita vapaita 10.000-20.000 työpaikkaa hakee Suomen 400.000-600.000 työtöntä työnhakijaa, jossa mukana pakkoilmaistyöllistetyt ja tempputyöllistetyt-temppukoulutuksessa olevat.
      Suomessa on myös lähes 1.000.000 köyhää, jotka etsivät normaalia työtä jolla pääsee köyhyydestä ja Suomen alimitoitetusta sosiaaliturvasta/tuista jotka ovat Euroopan neuvoston mukaan hyvin paljon alle suositusten.

      • szxghzxd

        Hyvä kommentti.


    • muualla

      Urpo Leppänen oli viimeinen oikea työministeri. Työllisti työttömät oikealla työehtosopimusten mukaisella palkalla kuntiin ja valtiolle. Valtio sai tukensa veroina takaisin ja työttömät pääsivät oikeisiin töihin.

    • Rapakkoapua

      Kuinka kauan tämä PersKeKo-porvarien kusetus uppoaa kansaan? Tai kuka noita nyt edes äänestää, gallup- ja vaalikusetus on päätetty jo silloin kun Stubb lupasi Wikileaks paljastussähköposteissa Yhdysvaltain suurlähetystölle Kokoomuksen vievän Suomen Natoon ilman kansanäänestystä, jos se olisi suurin puolue, ja olihan se "yllättäen" jo seuraavissa eduskuntavaaleissa 2011. Sen jälkeen kykypuolue on pysynyt kuin täi hallituksessa.

      • mallillaan

        Jos ei tarvi rahaakaan, niin ei tarvi töitäkään. Se nyt ainakin on fakta!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 197
      2742
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      241
      2668
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      65
      2366
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      201
      1857
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1364
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1328
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1307
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      22
      1266
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1234
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      158
      1132
    Aihe