KOKOOMUSMÄTÄ varasti taas, nyt yli 30 mrd euroa.

Kokoomusrosvot-täystuho

Suomesta löytyi valtavan arvokas skandium-esiintymä v. 2010. Sen jälkeen on KOKOOMUSMÄTÄ vaientanut mediat ja on hiljaisuudessa lahjoittanut tuon valtavan aarteen kanadalaiselle yhtiölle, joka kuittaa tulevaisuudessa kymmenien miljardien voitot Suomen kanslata varastetuista aarteista itselleen.

Arvatkaa vain saiko KOKOOMUSMÄTÄ rosvokerho tällä kertaa vielä enemmän lahjusmiljoonia, kuin mitä Häkämies rikoskumpaneineen sai Yaralta, varastaessaan kansalta fosforiaarteen Yaran omistukseen?

Miksi Suomen kansa on niin vähä-älyistä että antaa valtion ajautua konursiin sen vuoksi, että korallinen rosvopäättäjiä varastaa kaiken arvokkaan ja lahjoittaa sen maailmalle, itselleen keräämiä lahjuksia vastaan. Miksi kansa ei eliminoi lopullisesti noita rosvoja jotka täystuhoavat Suomen varastamalla kaiken arvokkaan?

6

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokoomus-ON-täystuho

      Mikä röyhkeintä, sen lisäksi että kansalta varastettiin tällä kerta yli 30 miljardin omaisuus, on verovaroja käytetty kymmeniä miljoonia sen tutkimiseen, miten kanadalainen verot kiertävä yhtiö saisi mahdollisimman paljon voittoja ryhtyessään hyödyntämään kansalta sille varastettua aarretta.

      Miksi pitää verovaroin tehdä valtavan kalliita tutkimuksia vaikka nuo kustannukset kuuluisivat valtauken tehneelle ja siitä voitot keräävälle yhtiölle?

      ”Maailman ensimmäisen skandium-kaivoksen Australiaan perustanut kanadalainen Scandium International Mining Corporation on hakenut Rautalammin esiintymästä näytteitä tutkittavaksi ja hakenut alueelle malminetsintävarausta”

      ”Itä-Suomen yliopiston tutkijat ovat löytäneet menetelmän, jolla skandiumia saadaan talteen laboratorio-olosuhteissa.”

      https://yle.fi/uutiset/3-9690461

      • Maanpetostehtailu

        Häkämies myi 31 miljardin lannoitefosfaattivarantomme Soklin vajaalla 1:llä miljardilla.
        Paavo Lipponen onnistui myymään 6 miljardin Kittilän kultaesiintymän 0.2 miljardilla.
        Saa nähdä onnistuuko Sipilän hallituksen ministereistä joku pölvästi myymään ulkomaisille kaivosyhtiöille Rautalammin 34 miljardin arvoisen skandium/zirkonium-esiintymän alle 1 miljardin kauppahintaan. Vaihtoehtoisesti hallituksen pölvästi voisi myydä Kaustisella sijaitsevan litium/pii-esiintymän.

        Sekä Rautalammin scandium- että Kaustisen lithium-esiintymät ovat maailman mitassakin laajimpia ko. korkeanteknologian mineraaleja.

        Skandium https://yle.fi/uutiset/3-9690461
        Kulta https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/umpisurkeaa-kaivospolitiikkaa-suomi-myi-miljardien-kultaesiintyman-pilkkahintaan/
        Litium http://www.tekniikkatalous.fi/tekniikka/metalli/2009-10-02/Pohjanmaalla-muhii-jättipotti---Suomesta-Euroopan-suurin-litiumin-tuottaja-3279562.html

        Suomen poliitikot ovat suorastaan idiootteja kun katsoo kuinka kaivosteollisuudessa on Suomessa onnistuttu. Rikkaudet menevät ulkomaille käytännössä ilman yritysten tai voittojen verotusta. Suomelle jää alkuinvestoinnit (tiet, sähkölinjat, vesi- ja viemärijohdot, työntekijöiden koulutukset yms. veronmaksajien maksamina) sekä lopetettujen kaivosten lopetuskustannukset (maisemointi, jätteiden käsittely, vaarattomaksi tekeminen jne.). Suomi saa koko hommasta ainoastaan työntekijöiden palkasta maksetut verot, ei muuta.

        Voi tosiaan todeta, että suomalaiset poliitikot ovat kaivosasioiden suhteen idiootteja, jopa maanpettureita.


    • syntipukit

      Vihervasurit eivät ole eduskunnassa maininneet sanallakaan asiasta, keskittyneet vain haukkumaan hallitusta sossutukien ja mamutukien leikkaamisesta.

    • AarteetOmalleKansalle

      Skandiumia ei saa antaa ilman vastinetta ulkomaiselle kaivosyhtiölle
      http://ilgron11.puheenvuoro.uusisuomi.fi/239381-skandiumia-ei-saa-antaa-ilman-vastinetta-ulkomaiselle-kaivosyhtiolle
      Geologit löysivät ulkomaisille kaivosjäteille aarteen Suomen maaperästä. Geologian tutkimuskeskuksen mukaan Rautalammin skandium esiintymä on Euroopan suurin ja koko esiintymän kaupallinen arvo olisi yliopiston mukaan nykyhinnoilla 34 miljardia euroa. GTK löysi esiintymän vuonna 2008.

      Eikö tässä maassa ole omaisuutta, jolla kultaakin arvokkaammaksi sanottu omaisuus saataisiin suomalaisin voimin hyödynnettyä. Meillä on kaivosteknologiaosaamista ja skandiumin erottamisen on yliopistotutkimuksen pohjalta keinot vai liekö tutkimus tuottanut toimivan ratkaisun tällä kerralla?

      Annetaanko kaiken mennä ilmaiseksi ulkomaisille yrittäjille?

      On Suomi köyhä ja köyhäksi jää, jos koetaan suureksi voitoksi tuon apajan äärellä, että tulee muutama työpaikka. Muutaman työpaikka ei Suomea pelasta ja voivathan työntekijät tulla muualta kuin Suomesta.

      Miten kalliiksi kaivosyhtiölle valmiiksi tehtävän infrastruktuurin rakentaminen tulee veronmaksajille? Meillä ojennetaan auttava käsi ja varoja, jotta tänne saadaan ulkomaiset toimijat. Vieraskoreita ollaan, mutta mitä hyötyä siitä Suomelle on? Muualla kaivosyrittäjiä verotetaan meillä ei. Miksi?


      Savossa on miljardien arvoinen esiintymä kultaakin kalliimpaa skandiumia – nyt yliopisto keksi keinon, jolla se saadaan ehkä talteen
      https://yle.fi/uutiset/3-9489099
      "GTK löysi Euroopan suurimman skandiumesiintymän kymmenisen vuotta sitten Rautalammilta. Vielä ei ole kuitenkaan keksitty, miten huippuarvokasta metallia saataisiin talteen kannattavasti".

      .

      Aikovatko KesKokoomusporvarit luovuttaa tämänkin Suomen kansallisaarteen ulkomaisille firmoille lähes ilmaiseksi kuten kultavarannot, lannoitefosfaattivarannot, litiumvarannot jne. Suomi on luonnonvaroiltaan rikas maa, mutta Kokoomus ja Kepu haluavat Suomen köyhäksi toisin kuin Norja joka sosialisoi eli kansallisti öljyvaransa ja öljytuotantonsa ollen nykyään yksi maailman rikkaimmista valtioista ja jokaisen norjalaisen miljonääri. Miksi porvarit tekevät Suomessa myyräntyötään?

      • muueiauta

        Haluan nähdä muutaman päättäjän pään vadilla!


      • Tämä-auttaa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      313
      3827
    2. 209
      3058
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2594
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2044
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1485
    6. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      178
      1402
    7. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1344
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1287
    Aihe