Yle tuputtaa uskontoa poliitikan uutisoinnissa

YletuputtaaUskontoa

Tämä ei ole vain silloin tällöin, vaan jo pääsääntöistä. Sipilä veroparatiisihallituksineen, esitellään aina iloisissa tunnelmissa ja uskonnollisten tapahtumien yhteydessä. Ihan muuten vaan, niinhän ?


http://jukkarelander.puheenvuoro.uusisuomi.fi/66759-uskonto-ja-politiikka

Olen jo vuosia vaatinut Yle:ä, poistamaan uskonnontuputtamisuutiset- ja ohjelmat, joissa on pahimmilaan ollut, mm. abortinvastaisia mainosiskuja.

Kivisen ja Venäläisen johtama Bilderberg-Yle, jatkaa sitä samaa kristinuskon tuputtamislinjaa, kuin Jääskeläisen ollessa uutispäällikkönä. Mikään ei ole muuttunut. Yle:ä käytetään veroparatiisi-äärioikeiston ja niiden sota- ja lääkebisneksien markkinointiin, eli perustuslain ja kansalaisten oikeuksien vastaiseen toimintaan.

11

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TeekutsuliikeBoikotissa

      Monilla ihmisillä on kokemuksia, uskonnolla perustellusta väkivallasta. On vastuutonta, että laittomilla pakkomaksuilla Suomessa, rahoitetaan uskovaisten kanavaa, nimeltä Yle.

      Kristinuskon nimissä, tehdään tässä maassa, paljon väkivaltaa. Sitä ei pitäisi joutua näkemään ilta-uutisissa, korruptioministerin yhteydessä, eli vieläpä politiikkaan sekoitettuna.

    • Syrpys.koppa

      Abortin puolesta tulee niin paljon propagandaa mm. juuri Yleltä ,että moni ei välttämättä edes käsitä sitä puolustuskyvyttömän ihmisenalun murhaksi.

    • PetosjytkyKokKeBoikotti

      Siinä yksi äärioikeistolainen aivopieru taas. Nyt puhutaan vakavista asioista, ota pää pois sanonko mistä.

    • UskonnonnotonVapaa

      Mitä IS:iin tulee, siellä on aina sairaita, erittäin radikaaleja äärioikeistolaisia kannanottoja, demokratiaa ja oikeusvaltiota vastaan, Suomen perustuslakia ja ihmisiä vastaan, kun se niiden Päivi Räsänen, eli Appelisiini sattuu olemaan paikalla. - Todellisuudentaju sillä ihmisellä, ei vaikuta olevan ihan kohdillaan, joten sen voisi muuten jättää omaan arvottomuuteensa, ellei sattuisi olemaan yksi valtamedioista. Onneksi se tyyppi, ei jaksa käydä "töissä" juurikaan.


      http://jukkarelander.puheenvuoro.uusisuomi.fi/66759-uskonto-ja-politiikka


      Se IS-äppelisiini hyökkäilee myös kirkkoa vastaan, erityisesti humaani Irja Askola, näyttää olevan sen hampaissa. Teekutsuliikkeen vallan murentuminen kirkon piirissä, on ilmeisesti vienyt kyseiseltä toimittajalta, ne viimeisetkin pätemisen kanavat, joilla hän on toimittajaksi päässyt. Aika on ajanut lujaa hänen ohitseen, mutta on siis äärioikeistolaisten aatteidensa prototyyppi ja tuote.

      • Syrpys.koppa

        Eikö tämä vihervasemmistolainen Relander muuta keksi kuin surkutella homoja ,kun ajattelee kuinka massiivinen propaganda on pyörinyt tiedotusvälineissä, etenkin YLE:ssä heidän puolestaan,,,,niin aina vaan he ovat se sorrettu vähemmistö, jonka puolesta pitää itkeä.


      • RAUHAEINATOLLEVAS
        Syrpys.koppa kirjoitti:

        Eikö tämä vihervasemmistolainen Relander muuta keksi kuin surkutella homoja ,kun ajattelee kuinka massiivinen propaganda on pyörinyt tiedotusvälineissä, etenkin YLE:ssä heidän puolestaan,,,,niin aina vaan he ovat se sorrettu vähemmistö, jonka puolesta pitää itkeä.

        Tässä on nyt kuule kyse, vähän isommistakin asioista, kuin yksilöiden seksuaalisista suuntautumisista. Kyse on ns. virallisena pidetyn median, käyttämisestä äärioikeistolaisten, isojen talousrikollisten ja verovarkaiden markkinointiin, uskonnolla ja uutisointitavalla. Selkeää.


    • RAUHAEINATOLLEVAS

      Käykää nytkin katsomassa Yle:n uutisia - Nyt on oikein suoraa tekstiä raamatusta, asiallisen, puolueettoman ja älyllisen uutistoimituksen tilalla.

      Yle on mukana, tekemässä kansanmurhaamista Suomessa. Yle vihaa köyhiä suomalaisia ihmisiä, sen oikein huokuu "uutisoinnista".

      Erdoganin Turkki, ei tunnu enää yhtään kaukaiselta, se taitaa olla jo luiminut kotimaahamme Suomeen, kuin vieraslajit konsanaan.

      • idiotismus

        Kääntykää muslimeiksi, niin olette onnen kukkuroilla! Turha ruikutuspois, ei kirkollisvero ole pakollinen maksu!


    • VEROPARATIISITKIINNIVAS1

      Äärioikeisto ja ääri-islam - Ovat tavallisen ihmisen kannalta, yksi ja sama, väkivaltainen taho.

      Rasismikortilla PetosjytkyKokoomusKepujen EK-äärioikeisto, on MONINKERTAISTAMASSA ulkomaisen halpatyövoiman tuonnin - Ilmaisen suomalaisen orjatyövoiman tavoitteella.

    • eiköaloittaja

      vieläkään tajua, että älykkyys EI OLE ihmisen käsissä,- vaan SE ON aloittajankin ulottomattomissa -täydellisesti piilossa oleva ihmeellinen salaisuus ?

      ja se on JUMALAN YKSI OMINAISUUS, JONKA JUMALA ANTAA VAIN USKOVIEN HALTUUN . just siksihän aloittajakin on niin tyhmä, ettei oo koskaan tajunnu älykkyyttä, kun ei tajua JUMALAN ÄLYKKYYTTÄ, KUINKA HÄMMÄSTYTTÄVÄN PALJON HÄN ON IHMIS JÄRJEN YLÄPUOLELLA.

    • TriplaX

      Vähän saman minäkin olen pannut merkille. Olen syntynyt 1960-luvun loppupuolella ja oman kokemukseni mukaan Suomessa ollaan vannottu koulutukseen, valitukseen ja tieteelliseen maailmankuvaan käytännössä koko tämän ajan.

      Nyt tuntuu kuin yhtäkkiä koulutuksesta ja tieteellisestä maailmankuvasta olisi tullut joku ongelma tähän maahan. Ei taida kulua enää kauaakaan kun maassa aletaan vainoamaan vääräuskoisia ja maallistuneita. Hittolainen - minkäs minä sille mahdan että suomalaisessa peruskoulussa jo 3-luokalla opetettiin että Skandit ovat poimuttuneet noin 60-miljoonaa vuotta sitten? Ja että minun järkeni ei suostu hyväksymään, että tämä sopii raamatun maailmankuvaan!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1505
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      170
      1203
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1060
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      947
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      870
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      793
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    10. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      59
      725
    Aihe