Raportti Malmön mamuhelvetistä

länsirintama

Sotatanner – raportti Malmön monikulttuurisesta helvetistä
Toimittaja Maria Pettersson kävi heinäkuussa Malmössä. Tässä matkaraportti.

http://www.hs.fi/nyt/art-2000002842718.html

Malmö on tulinen helvetti, hengenvaarallinen sotatoimialue, jossa avoimen huumekaupan keskeyttää vain taistelu käsikranaatein. Olen oppinut tämän suomalaisilta maahanmuuton vastustajilta, blogisteilta, nettikommentoijilta ja kansanedustajilta. Henkeni uhalla aion tunkeutua tuolle silmittömän kärsimyksen vyöhykkeelle ja toimittaa teille, rakkaat lukijani, raportin – vaikka se olisi viimeiseni.

Vaikenemisen on loputtava!

Myönnän, että minua pelottaa ajellessani pienellä vuokra-autollani tankillani Kööpenhaminasta kohti sotatannerta. Olen sonnustautunut luotiliiviin ja kypärään – olenhan menossa alueelle, jonne edes poliisi ei kuulemani mukaan uskaltaudu. Jos kuolen, olen kuollut vapaan tiedonvälityksen puolesta.

39

1456

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matuhelvetti

      Kaikki Ruotsin isompien kaupunkien lähiöt ovat yhtä helvettiä siellä matut rellestävät yhteiskunta on voimaton heidän edessään Ruotsi maksaa nyt kovaa hintaa tekemisistään inhilmistä kärsimystä ei voi rahalla korvata,nyt jos ihmiset tajuaisivat kuinka oikeassa Hallaaho ja Kiepunki,Immoset,Hakkaraiset ovat olleet heidän suhteen vielä Suomen kansa heitä siitä kiittää kuinka oikeassa he olivat.

      • eu-rajat-kiinni

        Entä rahallinen kulu sitä ei virallisesti ole missään julkaistu, miljardi kulut joka vuosi ja on nouseva jo tuon levottomuuden vuoksi, valtion velkaa lisää ja leikkaukset tulee jatkumaan vuosikymmeniä.


    • Lisää_terveisiä

      Malmön mellakat jatkuvat- puoleen yöhön mennessä vajaa 10 paloa
      Posted on 20/09/2016 julkaissut Paavo Tajukangas in Autogrilli, Malmön seuranta, Uncategorized // 17 Comments


      qjouvge1jz_nfraoisknisnhxcu ppp
      760 kuvakaappaus-2016-09-19-23-25-58
      kuvakaappaus-2016-09-19-23-23-02


      Autopalot ja mellakat Malmössa jatkuvat. Maanantai- ilta alkoi vauhdikkaasti kun peli avattiin klo 21.30 aikaan ensimmäisellä autopalolla Östra Farmvägenillä. Auto paloi kokonaan ja viereiset autot saivat suuria palovaurioita eli kaikki lunastukseen.

      Klo 21.45 Kiviksgatanin ja Torekovsgatanin kulmassa palaa pari autoa.

      Klo 21.50 Von Lingens vägenillä henkilöauto tulessa.

      Klo 22.09 sytytettiin auto Persborgsgatanilla.

      Klo 23.02 sytytettiin Thomsonnsvägenillä yksi auto.

      klo 23.16 Sorgenfrivägenillä sytytettiin kevyt kuorma- auto, joka paloi käyttökelvottomaksi.

      Malmön poliisi kertoo olevansa kentällä täydellä miehistöllä kuten palolaitos. Naapurikuntien palolaitokset ovat valmiina antamaan virka- apua jos palot roihahtavat vielä suuremmassa mittakaavassa käyntiin.

      Poliisi pidätti illalla Rosengårdissa neljä nuorta 17- 21 vuotiasta miestä. Heidät otettiin kiinni läheltä Sorgenfritä. Autosta löytyi bensaa ja miehet haisivat bensalle. Ovat kiinni epäiltynä vahingonteosta.

      Seurataan tilannetta.

      POLISEN



      kuvakaappaus-2016-09-19-23-31-09 kuvakaappaus-2016-09-19-23-31-00


      On todella kummallista miten kevyesti nyt päällä olevat mellakat otetaan Ruotsissa. Ihan kuin medialla olisi turnausväsymys ja asiasta ei huvittaisi keskustella. Malmön viikonloppu oli jo liki samaa luokkaa kuin Husbyn 2013 mellakka. Viikonlopun aikana palolaitos on kirjannut 32 autopalotehtävää eli poroksi autoja on palanut satakunta.

      Tämä tulee Suomeen yhtä varmasti kuin ensi talvi.

      Sydsvenskan sanoi aitoja palaneen enemmän kuin 2009 huippuvuonna.

      Pistääköhän hesari uutisensa palojen vähentymisestä uusiksi? Arvauksia?

    • Ruotsionmenetetty

      Jos kaikki Matujen tekemät rikokset julkaistaisiin ei muuta lehtiin enää mahtuisikaan meillä on salailujen yhteiskunta mutta ilmapiirin on pakko muuttua julkisen painostuksen edessä.Meillä on ainoa vaihteehto äänestää Perussuomalaisia ja nyt kun Laura Huhtasaari lähtee Presidenttikisaan tämä puoluea saa uutta nostetta jos vähänkin haistelee poliittisia tuulia siltä suunnalta alkaa tuulla voimakkaasti sillä tämä kansa alkaa herätä onneksi.

    • maitoonläikkynnyt

      Suomi on sairas maa.
      Joka puolelta pystyy lukemaan mitä hallitsematon maahanmuutto aiheuttaa ja kuinka huonosti kotoutus onnistuu JA silti asia kielletään. Ei oteta opiksi muualta kun se ei sovi omaan maailmankuvaan.
      Sitten kun täälläkin on samanlaista niin missä on maailmanparantajat ja poliitikot ketkä asiaan ovat syyllisiä. EI MISSÄÄN.
      Vastuun kantajia ei näy eikä kuulu.
      Ja mediakin voisi olla oikeasti puolueeton.
      Suomi on sairas maa.

      • mamu-kätyrit-jyllää

        Kuka pitää Suomalaisten puolia ei kukaan uskalla, olet heti rasisti jos puoliasi pidät.


      • tappeluuntarvitaan2

        Totuuden puhujaa ei koskaan suvaita. Sen sai Trumpikin huomata, kun sanoi, etteivät vastamielenosoittajatkaan olleet syyttömiä syntyneeseen kahakkaan. Heti alettiin tulkita se toisen puolen puolusteluksi. Ei hän sanonut, ettei myös äärioikeisto ollut syytön.


    • Matuvaara

      Meillä halutaan oppia kaikki kantapäänkautta poliisin on on toteltava sisäministeriä vaikka terve järki sanoo toista,varmasti missään valtiossa ei peitellä näiden matujen tekemiä rikoksia niin paljon kuin meillä. Ruotsissa erotaan Poliisien tehtävistä ennätysvauhtia kuitenkaan ei paneuduta siellä todelliseen ongelmaan miksi Poliisi jättää tehtävänsä vedotaan työuupumukseen syitä ei tutkita vaikka vastaus tiedetetään, Koskaan ei tiedä tuleeko työvuorosta ehjänä kotiin. Me ilmeisesti haluamme tulevaisuudessa samanlaisen mallin kuten Jenkeissä Poliisi ampuu ja kysyy vasta sitten .

    • korpraalitohmo

      tätä kohta suomessa, niillä on rynkyt omassa kaapissa..

    • Kokemustaonriittävästi

      Saksassa Irakilainen tuli yökerhoon tappamaan appiukkoa,haki rynkyn kotoa ja alkoi räiskimään, olen aina sanonut näiden kanssa ei passaa olla missään tekemisissä samoin kuin Mustalaisten ongelmiä tulee satavarmasti mutta tyhmä kaiken kokee.

    • Valtakunnanoikeuteen

      Nämä Mamujen hyysääjä politikot kuten Paavo Arhinmäki ja Lii Anresson ja muut joita en jaksa edes nimitellä saattaa vastuuseen koska täälläkin kohta alkaa tapahtua kuten naapurimaassa ,Mutta nämä kiertävät vastuunsa kuten politikoilla on tapana,

    • taasHUHHUH

      Eikö uuvateille mikään mamumäärä riitä??

      • Helsinki on joidenkin mielestä matujen miehittämä kaatopaikka. Mistä johtuu, että monikulttuurinen Vuosaari on valittu vuoden 2017 kaupunginosaksi sanan myönteisessä merkityksessä?


      • Suvakkikehto
        kassataiteilijansihti kirjoitti:

        Helsinki on joidenkin mielestä matujen miehittämä kaatopaikka. Mistä johtuu, että monikulttuurinen Vuosaari on valittu vuoden 2017 kaupunginosaksi sanan myönteisessä merkityksessä?

        Täytyy olla mamut valitsemassa..


    • Paavonlukaali

      Vuosaaresta on tulossa samanlainen ongelmalähiö kuin Ruotsin suurimmissa kaupungeissa,Milloinka Arhinmäki saa tarpeekseen ja lähtee pois paikkana Vuosaari on ok merenrannalla Paavo perheineen asustelee Ara-asunnossa puoliilmaiseksi kohta siellä asustelee kymmenhenkinen Somaliperhe . Hyvä keskustelu ongelmaaiheesta muita avauksia en edes viitsi avata mutta maahanmuuttokeskusteluja lisää niin tätäkin palstaa joku vielä jaksaa lukea.

      • O-la-laa

        Oletko koskaan edes käynyt Vuosaaressa? Käväisepä pahanmaineisella Mogadishu Avenuella eli Meri-Rastilankadulla! Ainoa, mikä voi täysälyisellä tulla mieleen, on tango "Hiljainen on kylätie ..."


      • Välttelenaluetta

        Olen tarpeeksi monta kertaa miksi edes kyselet noin typeriä. Asuinlähiö ei houkuttele mutta työni puolesta sillä poikkesin usein,tosin en tiedä miltä alue nykyään näyttää edellisestä kyläreissusta taitaa olla kuutisenvuotta,silloin joka kadunkulmassa olis vähintään viisi Somaliakkaa maha pystyssä ja nämähän sikiävät kuin kanit että pahalta taitaa maisema näyttää tällä hetkellä.


      • O-la-laa
        Välttelenaluetta kirjoitti:

        Olen tarpeeksi monta kertaa miksi edes kyselet noin typeriä. Asuinlähiö ei houkuttele mutta työni puolesta sillä poikkesin usein,tosin en tiedä miltä alue nykyään näyttää edellisestä kyläreissusta taitaa olla kuutisenvuotta,silloin joka kadunkulmassa olis vähintään viisi Somaliakkaa maha pystyssä ja nämähän sikiävät kuin kanit että pahalta taitaa maisema näyttää tällä hetkellä.

        Vuosaari valittiin juuri koko Suomen parhaaksi kaupunginosaksi!

        http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005322514.html

        ”VUOSAARI on esimerkki muillekin kaupunginosille”, sanoo pormestari Jan Vapaavuori (kok).
        Hän sanoo, että juuri tällaista monimuotoista kaupunkia pitäisi pyrkiä rakentamaan kaikkialla. Siis että on työpaikkoja ja liiketoimintaa, korkeita kerrostaloja ja omakotitaloja, luonto lähellä, meri. Niin paljon kaikkea, että Vuosaari tulisi toimeen monessa omana kaupunkinaan."
        ”Vuosaari on myös aidosti monikulttuurinen alue. Tämä on myös asia, josta voi olla erittäin tyytyväinen ja ylpeä. Ei tarvitse mennä Ruotsia kauemmas, kun tällaisilla suurilla ja monikulttuurisilla alueilla on paljon ongelmia ratkottavaksi.”
        - Jan Vapaaavuori


    • orwelsslave

      Meillä on onneksi niin avokätinen Kela, etteivät mamut aiheuta häiriöitä. Rahaa tulee tilille riittävästi. Silti aivan liikaa niitä on, jos olisin Suomessa 90-luvulla nähnyt tämän tummien paljouden, olisin luullut, että olen Nairobin torilla.

    • Mamutvaltavarikkaus

      Jokaisen työssäkäyvien pitää painaa pitkääpäivää jotta tämä valtava rikkaus saataisiin pysymään maassamme mutta pelkään että tässä maaottelussa Ruotsi vie voiton,Perussuomalaisia ei kannata äänestää koska he tulevevat valtaan päästyänsä tiukentamaan taikaseinän etuja. Äänestäkää Suvakkipuolueita kuten Vasemmistoa ja Kuunnelkaa mitä lii Anresson ja Paavo arhinmäki sanoo näistä kulttuurinrikastuttajista.

      • vihainen_duunari

        Ei teistä mamuvalittajista kovin moni töissä käy. Vähintään yhtä kalliiksi tulette veronmaksajille kuin ne muutamat laiskat mamut. Teillä on aikaa seisoskella "Maidanilla" viikkokausia persvakoa näyttäen. Kyllä vituttaa töistä tullessa katsella teitä laiskoja möhömahoja. Oikein pistää vihaksi kun näkee suomenlipun teikäläisen paskasakin kädessä.


    • Miksivaivautua

      Kerro ihmeessä se työpaikka missä saa työskennellä jos roikkuu näillä palstolla 24/7 hheh varmasti on haavemaailma että sinunlaiselle joku töitä tarjoaisi se juna taisi viheltää kauansitten ja jäit asemalle josta tähän junaan ei nousta muuta kuin haaveidenkautta. Tämä yhteiskunta ei loismamuista hyödy koskaan menkää ihmeessä katsomaan Itäkeskukseen tätä työvoimareserviä jotka ovat olleet maassamme neljännnesvuosisadan muutama on työllistunyt veronmasajien rahoilla yksityisellä sektorilla heitä ei tapaa. Mutta hyvä on keskustella asiasta mutta suvakkialandiassa tämä on mahdotonta kun kaikki epäedullinen keskustelu poistataan joka koskee maahanmuuttoa ja näitä ilmiöitä jotka aiheuttavat närää kantaväestössä . Katsokaa vaan että tämäkin keskustelu poistetaan jäljelle jää tyhjä aukko se on varmasti lukiotten kohdalla mukavaa.

    • Kävin_siellä_minäkin

      En ensin uskonut, että tuo hauskan piruileva juttu olisi julkaistu ulkomaillakin, mutta totta näyttää olevan:

      http://epl.delfi.ee/news/arvamus/sojatanner-reportaaz-malmo-mitmekultuurilisest-porgust?id=72153439

      Virolaisilla on hyvä huumorintaju. Onhan Malmössa ollut itäeurooppalaisten rikollisjengien vakavaa rähinöintiä, mutta eivät nuo lähiöt todella mitään tulenpalavia helvettejä ole.

    • Kaasu-Jori

      Ruotsissa kuoli ulkomaalaistaustaisten jengien välisissä katusodissa 60 ihmistä vuonna 2016, pyritään samaan.

    • Katsotaankuinkakäy

      Vuosaari om monikulttuurinen asuinakue ?mennäänpä vuoskymmen etiäpäin valkoinen väestön osa alkaa kälppipään pakoon niillä joilla on mahdollisuus valita asuinalueensa eivät ole niin hulluja että ostaisivat asunnon Vuosaaresta koska kohteen myyminen on varmasti toivoton paikka. Helsinki ei enää osta omistusasuntoja vuokratakseen ne eteenpäin toista oli ennen, Näissä kaupungin vuokraamissa asunnoissa asuu paljon maahanmuuttajaperheitä,joka yrittää siitä talosta saada asunnon myydyksi lienee toivoton tehtävä kun kun katsoo keitä talossa asuu yksi omistusasunto ja muut vuokralla

    • Asumisentasoa

      Kun veilä lisätään jatkuva ruuanhaju ja meteli niin täytyy olla Suvakki joka ostaa asunnon missä asuu maahanmuuttajaperheitä ja Mustalaisia ja rahoittaako pankki edes kohdetta.

    • dirIandaa

      Perussuomalaiset ovat kunnostautuneet kesälomien jälkeen disinformaation suoltamisessa, nyt tuntuu olevan tärkeintä päästää julkisuuteen huhuja joiden todenperäisyys on täysi nolla.

      Suomen uutisen päätoimittaja Matias Turkkila teki jutun Raimo Vistbackan yrityksestä siirtää puolueen piirijärjestöjä Sinisen tulevaisuuden siipien suojiin, ja "tietolähteenä" mainittiin olevan joku piirijärjestöpomo. Tietolähdettä kysyttäessä Turkkila ilmoitti ympäripyöreästi että on sovittu lähdesuojan käytöstä tilanteessa. Vastaus on pähkähullu, miksi piiripomo joka paljastaa juonen, jolla yritetään lyödä kiilaa yhtenäisyytensä säilyttävän puolueen rintamaan, ei keräisi asiasta pointseja kotiin? Jutussa ei ole järkeä.

      Arto Luukkanen kirjoittaa täysin järjettömän jutun huhuista siitä että Timo Soini olisi kuulemma lähdössä Brysseliin kesken pääministerikauden. Luukkanen myöntää suoraan ettei hänellä ole mitään faktaa asiasta, vain huhu. Ja pölhöpersut kiehuu raivosta..

      Perssut olivat mukana kulisseissa sopimassa rautatien henkilöliikenteen avaamisesta kilpailulle, mutta kun porukka puheenjohtajavaihdoksen jälkeen pudotettiin hallituksesta, puolue siirtyi valehtelemaan että Soini tai joku muu uuvatti teki sopimuksen perssuilta kysymättä.

    • ihmetteleväerkki

      Miksi ihmeessä Matut saavat asua pääkaupunkiseudulla koska harva edes näistä käy töissä maaseudulla on tyhjiä asuntoja miksei heitä lähetetä sinne on suurta hulluutta pitää heitä kasvukeskuksissa kun muualla on tilaa.

    • silloinmuutapois

      Mistä tietää mamuja muuttaneen taloon? Rokapussit jätetään roskiksen ulkopuolelle tai korkeintaa ovsta lattialle.

    • tähänontultu

      Olen kuullut että ei vaivauduta edes ulos,lentorahtina mikä mahtuu tuuletusikkunasta sisään lähtee ulos huoltomiehet korjaavat mamunjäteet koska jos menet huomauttamaan asiasta sinä olla rasisti menetät työpaikkasi välittömästi tässä suvakkilandiassa.

      • Yhtä_totta

        Minä taas olen kuullut, että persuspurgut paskantaa rappukäytäviin ympäri Suomea.


      • Suvakkikarju

        Ainakin täällä Kouvolassa on Salmentöyryntiellä kaupungin vuokratalo, jossa jätepussit heitetään ikkunasta tai parvekkeelta pihalle. Talossa asuu pelkkiä paikallisia spurguja.

        Omassa talossa on muutama maahanmuuttajaperhe, Nehän eivät aluksi tienneet jätteiden viemisestä, pesutuvan käytöstä ja sellaisista yhtään mitään, kun kukaan ei ollut neuvonut. Neuvottiin, niin homma alkoi heti toimia. Kun kaupungille valitettiin ohjeistuksen puutteesta, niin maahanmuuttajille tehtiin monikielinen ohje, jossa neuvottiin tällaisista perusasioista.

        On muuten ainakin nämä meidän talon mamut siisteintä ja kohteliainta porukkaa, mitä näillä kulmilla olen nähnyt.


    • Hoh-hoijjaa

      Huumejengit matsaa keskenään. Se ei ole mitään sotaa. Kuinkahan paljon siellä on Suomalaisia tai suomitaustaisia "sotimassa"? Veikkaan - paljon.

      • seko-Pettersson

        Slussenin sissit Malmössa etelän reissulla. ;)

        Onkohan tuo Pettersson sen Palmen murhaajan sukulaisia? Ainakin sekaisin se on.


      • Yx_tuttu
        seko-Pettersson kirjoitti:

        Slussenin sissit Malmössa etelän reissulla. ;)

        Onkohan tuo Pettersson sen Palmen murhaajan sukulaisia? Ainakin sekaisin se on.

        Saattapa ollakin, mutta ei ihan läheisiä. Toimittaja on ottanut aviomiehensä sukumimen, ja tämä suku on asunut Suomessa 1700-luvulta lähtien, Maria Pettersson itse on lähtöjään savolaista ja satakuntalais-hämäläistä aatelia.
        Sinun älynlahjoillasi pidättäytyisin kaikenlaisesta muiden arvostelusta, jotta näennäisesti säilyisin täysjärkisen kirjoissa.


    • Tosionpitääpaikkansa

      Eihän tämä ole kuin yksi raportti muiden joukossa joka pitää täysin paikkansa,Ruotsissa on ongelma toisen ja kolmannenpolven matut jotka eivät ole löytäneet paikkaansa yhteiskunnassa liian avomielinen suhtautuminen asiaan syyttäisin typerää Vasemmistolaista politikkaa ongelmaan,mitään virheitä ei vieläkäään tunnusteta vaikka paskat ovat housussa. Ja mikä pahinta entisille teollisuuspaikkakunnille alkaa muodostua sama ongelma kuin suurissa kaupungeissa. Meillä alkaa näkyä sama suunta jo alkaamassa itäkeskus on hyvä esimerkki tulevasta. Näillä palstoilla vierailevat suvakit jättäisivät kaljankittaamisen ja säästäisivät työyyömyys päivärahoista laivamatkaTukholmaan ja kävisivät näissä ongelmalähiöissä missä Mamut terrorisoivat asuinympäristöä noisi matkan jälkeen olla suu supusssa.

    • Tätä.mieltä.olen

      Värilliset eivät koskaan sopeudu elämään valkoisten kanssa kuten eivät Kristityt ja Muslimit joka muuta väittää on Suvakki tai yksinkertaisesti tyhmä.

    • uskaltajiatarvitaan

      Hei, ilmeisesti kuolit, kun loppuraporttia matkastasi ei tullut....... Tsemppiä vaan tuonpuoleiseen.

    • Hirveä.panajainen

      Matut ovat suurempi uhka maallemme kuin ryssät .Täällä Matut ovat vielä hiljaa kun taikaseinästä revitään ilmaista rahaa mutta jos rahahanat suljetaan alkaa suolenpätkiä lennä kadunkulmissa .Ihailen suuresti Viron ja Puolankaltaisia maita siellä on vielä järki tallella päättäjillä oikein puistattaa ajatus että Vihreät olisivat pääministeripuolue ja demarit ja Vasemmisto pääsisivät hallitukseen pääsisi Matusirkus sellaisiin mittoihin että täällä olisi vaikea elää sillä nämä tuhoaisiavt tämän maan hetkessä .

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2723
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2300
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2070
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1817
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1711
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1696
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 95
      1625
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe