Urbaani legendat!

böö

Eli mikä on pahin kuulemasi urbaani legenda? mul on tämä (kuulin kaveriltani):

Oli kerran yks poika joka oli aina vähän...outo...(nimeä ei tiedetä, tai mun kaveri ei ainakaan tiedä) se oli syrjään vetäytyvä, ja koulussa sil ei ollu kavereita, vaan sitä kiusattiin mm. sen isoista(siis tosi isoista) hampaista. Kun se oli siin 12 vuoden paikkeilla, oli aika siirtyä ylä-asteelle. Ennen sitä luokka meni kuitenkin luokkaretkelle johonkin lontoon läheiseen kaupunkiin. Siellä ne kävi yhdessä museossa, ja luokka piti pienen tauon, jonka aikana sai kierrellä vapaasti museossa. Poika meni tietysti yksin. Se sit näki vähn ajan päästä oven, missä luki jotain tähän tyyliin:" muinaiset vesi-liskot". Poika meni huoneeseen, ja siellä sit oli niit liskojen luurankoja. Oli siel sitten sellasii ahtaita ohuita vesi "akvaarioita" jotka laitettiin luurankojen ympärille. (näytti siltä, että lisko ois ollu vedes). Huoneeseen tulikin sit pari muutkin oppilasta. Heti kun ne näki pojan ne alko laulaa sen pilkka laulua:"poika pieni, poika pieni, isoilla hampailla ku menee, jäniksen hampaat,majavan hampaat,hevosen hampaat, EI vaan norsun syöksy hampaat!! Jos kuljet sen ohi, niin varo ettet jää kiinni, se omillansa tiikerin hampaillansa tulee, ja tekee susta selvää! Jäniksen hampaat, majavan hampaat, hevosen hampaat EI vaan mammutin syöksy hampaat!!" Si ne vaan nauro, ja alko töniä poikaa. Kunnes yks niistä keksi ahtaan vesi "akvaarion" (siis se on sellanen levy-mäinen) Ja näki että ylhäällä ei ollut mitään lasia. Se sit supatti toisten kanssa...ne otti pojasta kiinni, joka yritti päästä pois niitten otteesta. Lasi oli nii matala ja mukana oli yksi pitkä poika mukana, joka nosti pojan kainaloista, ja pudotti (tai oikeastaan työnsi) pojan levymäiseen akvaarioon. Muut vaan nauro ja taputti, kun poika yritti nousta pois. Mut se ei pystynyt... se jäi kiinni, ja oli ihan vedeb varassa. Kun muut tajusivat ettei se pääse pois vaan hukkuu, ne vaan katto peloissaan, kun poika pikku hiljaa lopetti liikkumisen. Oppilaat älysivät lopulta mennä hakemaan opettajan, ja kun ne opettajan kanssa menivät sinne huoneeseen, kuinka ollakkaan poika oli kadonnut. Tietysti siitä sit seuras poliisijen kanssa ettiminen, ja oppilaat tunnustivat tekemänsä. Monta vuotta etittiin, eikä poikaa löydetty. Museo jopa suljettiin. (tapahtumaa yritettiin pitää kaupungin välisenä asiana) Kun museo avattiin taas, ja se huone..... ensimmäinen sinne tulija oli teini-ikäinen poika....se meni sen saman altaan luokse katsomaan sen takana olevaa luurankoa. yhtäkkiä se huomas et sen kenkiin osu vesi...ja kun se taas katto altaaseen, poika oli taas siellä...luurangon laihana, valkoisena, ja sen hampaat menivät lasin läpi ja ottivat teiniä olkapäistä kiinni, ja veti ylös alas, ylös alas.... Kunnes poika tuupertui maahan....ja kuuli sen saman laulun....
Ikinä ei löydetty murhan jälkeen todisteita, että siellä olisi ylipäätään ollut murhaa... ja edelleenkin sitä laulua lauleskelee jotkut pikku lapset leikkiessään....

119

15846

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puer86

      Noh, en minä ole oikein varma mitä tuossa tapahtui, mutta tämä juttu on aika karsea...
      Eräässä suuressa ja sokkeloisessa kartanossa vietettiin häitä 1900-luvun alussa. Tunnelma oli iloisissa häissä perin korkeilla - tanssittiin ja syötiin. Keskiyön lähestyessä joku keksi ehdottaa että leikittäisi piilosta.
      No, sitähän sitten alettiin leikkiä. Etsijä arvottiin ja etsijäksi pääsikin sulhanen. Hän laski sataan ja muut menivät piiloon.
      Laskettuaan hän lähti etsimään ja vieras toisensa perään löytyi - morsian vain jäi uupumaan. Häntä alettiin porukalla etsiä, mutta ei löytynyt. Lopulta häntä alettiin huudella "Leikki on ohi, tule esiin!" Mutta ei... morsianta ei vain näkynyt, ei vielä seuraavanakaan päivänä. Ihmiset lopulta luulivat että morsian häipyi alettuaan katua avioliittoaan.
      Aikaa kului ja sulhanen lakkasi odottamasta morsiantaan ja meni uudelleen naimisiin. Vuosia myöhemmin miehen vanhemmat kuolivat ja talo myytiin.
      Uudet asukkaat löysivät kellarista romun keskeltä arkun - jossa oli luuranko jolla oli huntu ja kruunu päässään ja yllään valkoinen hääpuku.

      • setdhueshj

        Ei muuten ole tosi tarina... ja näitä on aika vaikee lukee kun ei ole kappalejakoja eikä osata käyttää yhdyssanoja...


      • dieselvindiesel
        setdhueshj kirjoitti:

        Ei muuten ole tosi tarina... ja näitä on aika vaikee lukee kun ei ole kappalejakoja eikä osata käyttää yhdyssanoja...

        Hahaha! 9 vuotta vanhaan viestiin pitää vastata... oletko dorka vai tampio?


      • kivakuullakaveri
        dieselvindiesel kirjoitti:

        Hahaha! 9 vuotta vanhaan viestiin pitää vastata... oletko dorka vai tampio?

        Mä oon vastannu 6 vuotta vanhaan ja sain vastauksen ja kelpasi ^-^


      • aikietern

        A girl died in 1933 by a homicidal murderer. He buried her in the ground when she was still alive. The murdered chanted, "Toma sota balcu" as he buried her. Now that you have read the chant, you will meet this little girl. In the middle of the night she will be on your ceiling. She will suffocate you like she was sufocated. If you post this, she will not bother you. Your kindness will be rewarded.


      • moikaiki

        häh eikö tämä olekkaan tosi tarina :O


      • Anonyymi
        setdhueshj kirjoitti:

        Ei muuten ole tosi tarina... ja näitä on aika vaikee lukee kun ei ole kappalejakoja eikä osata käyttää yhdyssanoja...

        Eihän mikään nuista oo


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän mikään nuista oo

        Niin


      • Anonyymi
        dieselvindiesel kirjoitti:

        Hahaha! 9 vuotta vanhaan viestiin pitää vastata... oletko dorka vai tampio?

        Jokes on you


      • Anonyymi
        setdhueshj kirjoitti:

        Ei muuten ole tosi tarina... ja näitä on aika vaikee lukee kun ei ole kappalejakoja eikä osata käyttää yhdyssanoja...

        urbaanilehendat ei ole tosi tarinoita bruh.


      • Anonyymi
        dieselvindiesel kirjoitti:

        Hahaha! 9 vuotta vanhaan viestiin pitää vastata... oletko dorka vai tampio?

        Itse olet dorka ja tampio, kun et osaa puhua muille asiallisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin

        Ne on totta


    • legenda

      Eräs lehdenjakaja piti tapanaan paskantaa ihmisten postiluukusta ja pyyhkiä lehteen

      Kun jakajalta kysyttiin miksi ihmeessä teet tuollaista,jakaja sanoi ettei ollut muutakaan paikkaa mihin paskantaa

      • Kauhukirjailijanalku

        Legend 5/5


      • Möröhörö

        Pelottavin urbaani legenda


      • kurpä

        mä näään varmaa painajaisii tosta


      • Anonyymi

        Maailma parhain ja pelottavi urbani legenda lmao


    • Minä olen kuullut:
      Yksi nainen imutteli (risteilyllä/baarissa) jonkun söpön miehen kanssa. Se olisi varmaan pidemmällekin, mutta naisen kaveri tuli hakemaan ystävänsä kotiin. Seuraavana päivänä sillä naisella oli jotain outoa ihottumaa suun ympärillä. Nainen meni lääkäriin, ja lääkäri kertoi kummastuneena, että tällaista tautia esiintyy vain kuolleissa. Nainen kertoi asiasta poliisille, ja se mies otettiin kiinni. Kun sen miehen talo tutkittiin, sieltä löytyi useita naisten ruumiita (mies oli iskenyt ja tappanut ne). Ja ai niin, se ihottuma oli kulkeutunut niistä ruumiista naiseen, koska se mies oli ollut kaiken päälle nekrofili.

      Sitten tääläpäin oli joskus 80-luvulla ollut yks tyhmä tyttö, mutta ei siitä sen enempää.....

      • Eräs trotskilainen

        Kiitos kun muistutit minua nekrofiliasta. Mie nimittäin katoin just äsken yhden "hieman" häiritsevän leffan siitä aiheesta, vieläkin menee kylmät väreet pitkin selkärankaa...

        Mie kuulin miun vanhempien kavereilta yhen hauskan urbaanilegendan 70-luvulta, kun busseissa vielä käytettiin paperisia lippuja, jotka tarkastettiin joka kerta.

        Punkkari meni bussiin, osti lipun, ja istuutui bussin keskivaiheille. Käytävän toisella puolella istui mummo, joka heti punkkarin nähtyään alkoi valittaa kovaan ääneen, että "Tämmöisiä ne vapaan kasvatuksen tulokset ovat, ei enää välitetä hyvästä etiketistä, vaan huidellaan ympäri ties minkä näköisinä..." Tätä jatkui jonkin aikaa, ja lopulta punkkari kyllästyi mummon valitukseen. Niinpä hän kurottautui käytävän toiselle puolelle, nappasi mummon bussilipun, ja söi sen juuri, kun tarkastajat astuivat bussiin.

        Vähän kevennystä noiden kauhutarinoiden jälkeen, eikö?


      • Iik1234

        13.03.2013 02:08

        (23/143)

        Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

        Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

        Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan


      • Anonyymi

        En tiedä puhutaanko tässä vain Suomen Legendoista...mutta tässä tulee Kashima-Reikon legenda!(Japanin Legenda)Jotkut miehet pahoinpiteli naista,lopulta nainen pääsi pakoon mutta valitettavasti tuupertui junaraiteilla!Juna tuli leikaten naisen kahteen osaan.Ympäri maailmaa naisen kostonhimoinen haamu on kierrellyt etsien kadonneita jalkojaan...hän kysyy näin:"Missä ovat jalkani?"Jos et vastaa oikein,niin hänen kerrotaan repivän jalkasi irti.Sinun tulee vastata näin:"Meishin moottoritiellä."Hän kysyy:"Kuka kertoi sinulle sen?"Sanot:Kashima-Reiko kertoi minulle sen."Joskus hänen kerrotaan kysyvän näin:"Tiedätkö nimeni?"Et sano "Kashima",tai muuten hän tappaa sinut.Oikea vastaus on"Mask death demon".Nyt kun olet lukenut tämän,Kashima-Reiko tulee kuukauden kuluessa luoksesi.Ei hätää,juurihan kerroin oikeat vastaukset kysymyksiin!


      • Anonyymi
        Iik1234 kirjoitti:

        13.03.2013 02:08

        (23/143)

        Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

        Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

        Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan

        Niinkuin tämä on kopiotu enku kielisestä tarinast. Yleensäkkin urbaani legendoja on enemmän Aasiassa en tiedä miksi.


      • Anonyymi
        Iik1234 kirjoitti:

        13.03.2013 02:08

        (23/143)

        Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

        Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

        Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan

        Laitoin eteenpäin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tiedä puhutaanko tässä vain Suomen Legendoista...mutta tässä tulee Kashima-Reikon legenda!(Japanin Legenda)Jotkut miehet pahoinpiteli naista,lopulta nainen pääsi pakoon mutta valitettavasti tuupertui junaraiteilla!Juna tuli leikaten naisen kahteen osaan.Ympäri maailmaa naisen kostonhimoinen haamu on kierrellyt etsien kadonneita jalkojaan...hän kysyy näin:"Missä ovat jalkani?"Jos et vastaa oikein,niin hänen kerrotaan repivän jalkasi irti.Sinun tulee vastata näin:"Meishin moottoritiellä."Hän kysyy:"Kuka kertoi sinulle sen?"Sanot:Kashima-Reiko kertoi minulle sen."Joskus hänen kerrotaan kysyvän näin:"Tiedätkö nimeni?"Et sano "Kashima",tai muuten hän tappaa sinut.Oikea vastaus on"Mask death demon".Nyt kun olet lukenut tämän,Kashima-Reiko tulee kuukauden kuluessa luoksesi.Ei hätää,juurihan kerroin oikeat vastaukset kysymyksiin!

        Woi ei


      • Anonyymi
        Iik1234 kirjoitti:

        13.03.2013 02:08

        (23/143)

        Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

        Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

        Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan

        LOL


      • Anonyymi
        Iik1234 kirjoitti:

        13.03.2013 02:08

        (23/143)

        Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

        Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

        Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan

        Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaaja uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: Toma sota balcu.

        Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin tukehtua itse.

        Jos kirjoitat tämän eteenpäin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.


      • Anonyymi
        Iik1234 kirjoitti:

        13.03.2013 02:08

        (23/143)

        Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

        Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

        Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan

        13.03.2013 02:08

        (23/143)

        Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

        Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

        Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan!


      • Anonyymi
        Iik1234 kirjoitti:

        13.03.2013 02:08

        (23/143)

        Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

        Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

        Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan

        13.03.2013 02:08

        (23/143)

        Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

        Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

        Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan


        Jees


    • Tämä on oikeasti totta, mutta en vain kehtaa kirjoittaa tarinaa kokonaan. Saatte itse päätellä. Palstalla katsos liikkuu myös jtn. 11-vuotiaita. (Tämä siis tapahtui joskus kun isäni kävi peruskoulua...)

      Avainsanat:
      Tyttö, nakki, koulunvessa,itsetyydytys ja terveydenhoitaja.

      Ja lopuksi sanon vielä, että tyttö sai lempinimen "Nakki".

      • Deadlock

        Se nakki jäi sinne ku se oli masturboinu sillä kuulu naks ja se jäi sinne ;P


    • Mulla oli natiaisena kaveri, joka tykkäs kertoa kaikenlaisia juttuja. Sai mut varmaan uskomaankin tyyliin puoliin niistä, nykyään kyllä tajuan ettei ne kaikki voi olla totta mutta penskana ne meni ihan täydestä.

      Näitä stooreja oli kaikenlaisia niin kuin että lähimetsässä on hirtetty nainen (se taisi todellisuudessa olla puolikas mallinukke :D) ja että lumikasasta oli keväällä mukamas löydetty ruumis kun se kasa oli alkanut sulaa. Nuo eivät voi olla totta, mutta kyllä täällä oli sentään kerran ihan oikea murha, joskus tyyliin 10 vuotta sitten. Siitä kirjotettiin Hesarissakin!

      Niin juu ja olihan se stoori yhestä talosta, joka tän kaverin mukaan oli palanut useemman kerran (sen kattolaudat oli mustuneet niin oli helppo uskoa). Tolla kaverilla oli isoveli, joten selittänee aika paljon noiden tarinoiden synnystä.

    • JUuuuuuuuuuuuuust

      KAPPALEJAKO!!!!!!!!!!!!!!

      • Ja yksi välimerkki.


      • rrrrrrrrfffff
        nasse_seta kirjoitti:

        Ja yksi välimerkki.

        Voisitko tarkentaa hieman? Tuossa aloituksessa on vähän enemmän virheitä kun yksi välimerkki


    • Oh god..

      Ei kai vaa joku idiootti usko tohon "toma sota balcu" sontaa?

      • Tuskinpa. Minä en ainakaan kuollut tai sitten kukaan ei ole muistanut kertoa minulle siitä.


      • säikähdin

        Mä vaan varmistin.....


      • mimolmimol

        En,koska oon lukenu sen enkä ollu lähettäny kenellekkää en kuollut


      • Anonyymi

        En uskonu mut tollaset kyl välil hetken vähän creeppaa


    • Username 666 ja reikä helvetisssä

    • Viilaja? Wuttaaa:DD

      Kun Äitini oli pieni, hänelle ja hänen sisaruksilleen kerrottiin että: Ei kannata mennä pimeällä tien yli, Sinne tulee sitten Viilaja joka nappaa ja tappaa.. :DDD

      • Urbaani legenda

        Vuonna 2009 perhe oli lomamatkalla Fuengirolassa. Perheessä oli kaksostytöt jotka olivat 6 vuotiaita ja heidän vanhempansa. Perhe oli kohteessa viikon ja viimeisenä iltana vanhemmat päättivät lähteä hotellissa sijaitsevaan baariin. Kaksostytöt jäivät keskenään nukkumaan hotellihuoneeseen eikä he tienneet vanhempiensa tempauksesta. Myöhemmin toinen tytöistä heräsi ihmetellen missä vanhemmt olivat. Hän herätti sisarensa ja molemmat olivat hämillään ja peloissaan. Kaksoset lähtivät käytävään etsimään vanhempiaan, mutta eivät löytäneet heitä. Ennen matkaa vanhemmat olivat katsoneet hotellin nettisivuja ja erään kuvan yläkulmassa luki espanjaksi "aquí en el hotel son odiados niños!" eikä vanhemmat kiinnittäneet siihen mitään huomiota , sillä ajattelivat että se on vain jokin espanjalainen toivotus tervetulleeksi. Kaksostytöt oli kidnapattu hyytävän kylmään kellariin ja surmattu. Myöhemmin kun vanhemmat saapuivat humaltuneina hotellihuoneeseensa eivät he huomanneet pimeässä ettei heidän lapsensa olleet siellä. Aamulla kun vanhemmat heräsivät he eivät löytäneet lapsiansa mistään. Vanhemmat menivät tietenkin shokkitilaan ja syyttivät tapahtuneesta resepsuunin henkilökuntaa. Lapsia etsittiin myös poliisien kera ja kaksoset oltiin viety jo ennen aamua vajaan ettei heitä löydettäisi hotellilta. Turhien etsintöjen jälkeen vanhemmilla ei ollut muutavaihtoehtoa kuin lähteä kotiin. Ja ainiin "aquí en el hotel son odiados niños" tarkoittaa "täällä hotellissa vihataan lapsia"


    • JUSSIJUSSIJUSSI93793

      Opettaja taputti olkapäälle Jupea!

    • fnfnfn

      En tiiä mitään urbaaneja legendoja :D Ainoastaan Viiltäjä Jackin. Ja sekin on totta, vaikka osa hänen tekosistaan on hieman hämärän peitossa. Muuten, hauskaa: me oltiin ehkä 14-vuotiaana yhen kaverin kanssa kirjastossa ja se yritti ettiä Viiltäjä Jackin päiväkirjaa, koska se halus lukea mulle sieltä joitain kohtia ja näyttää kuvia niistä naisista. Sitku me ei löydetty sitä, niin mä sanoin et kysytään henkilökunnalta. Me ei kuitenkaan kehattu sanoa, että me etitään Viiltäjä Jackin päiväkirjaa, en tiedä miksi, vaan me sanottiin, että me etitään elämänkertoja. Sit se kirjastonhoitaja kysyi, että onko kyseessä kenties joku taiteilija, johon me vastattiin: "tavallaan!" :DDD Revettiin niin pahasti.

      Me taiettiin kerrottiin pienenä vaan tositapahtumia toisilleen :D Niinkuin esim. se uunisurma. Hyi kamala. Tai no, iskä kerto Louvren kummituksesta.

      Okei, muistan kerran kun yks kaveri kerto koulussa jotain urbaania legendaa, jossa "valot välähtää" ja just silloin tuli jokin sähkökatkos :D

      TADAA.

      - fnfn

    • kakkaah

      Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.
      haluun nukkuu

      • eimitääjakoo

        Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

        Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

        Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.
        haluun nukkuu
        Tää on niin tyhmä juttu!


      • nukuntaashyvin

        Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

        Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

        Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan

        Hyvää yötä


      • Lel69

      • Hgghfgg

        Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

        Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

        Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.


    • jmjmjmjmjmj

      Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan

      • Ripulirieska

        Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut


    • wertyhhjiokjhgtyuhgf

      Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan

      • Voijukra

        Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu” Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse. Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan


    • Myöhässä

      Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan

      Hohooo

      • Anonyymi

        Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu” Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse. Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan


    • Shitty

      14.1.2015 23:20
      Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan

      I just wanna sleep

      • Anonyymi

        Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

        Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

        Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan

        I just wanna sleep


    • Trololollollolo

      Urpaani lekenda olet sinä.

    • Fjukkkk

      Teresa Fidalgo

    • öitä12343321

      Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.......... .......

    • Pelkään

      13.03.2013 02:08

      (23/143)

      Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan

      Oivoivoi

    • yyyyyyyyyyyyyyyy

      Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan

      Jahaaa

      • AARGH!! Nyt tää juttu on täl palstal miljoona kertaa, ku jotkut ääliöt uskoo ton!


      • Mininerkinvanki

        Jos en mainitse kylmistä 40 eri viestissä hän tulee yöllä makuu huoneeseen ja laittaa käsiraudoilla patteriin kiinni ja rankaisee ilman vaseliinia.


      • Anonyymi
        Mininerkinvanki kirjoitti:

        Jos en mainitse kylmistä 40 eri viestissä hän tulee yöllä makuu huoneeseen ja laittaa käsiraudoilla patteriin kiinni ja rankaisee ilman vaseliinia.

        Ai että ihan tollasen viel uskot


    • gdsgh
    • 3000Yearlater

      Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan

      Hohoo

      • V-M-P

        Jos työnnät kirjoituksesi persereikääsi, niin olet hitusen verran parempi ihminen.


      • Anonyymi

        Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: "Toma sota balcu"

        Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

        Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.


    • hiljainentyttö
    • Vaahtogargginen

      Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan...

      • Anonyymi

        Jatkuvasti tuo sama juttu, mä en jaksa lukea. Kuka tuollaista uskoo?


    • Potterhead

      Tää on se himskatin bloody Mary juttu


      Olipa kerran tyttö joka oli kuullut kauhutarinan hän halusi kokeilla sitä hän meni keskiyöllä vessaan ja otti mukaan kolme kynttilää ja sammutti valot lausui 13 kertaa bloody mary hänen eteensä ilmestyi Mary ja sitten tyttö kuoli

      Oon munnellu totA vähän

    • Mäkin oon kuullu ton alottajan jutun.

    • HYIHELVETTTIII

      Joo,muuten, täälasen jutun luin lehestä. et joku mamu oli nussinu kuollutta rusakkoo hautuumaalla vissii kännissä. Että kaikkee ne tekee!

    • Kuulin, että naispuolisilla henkilöillä ei olisi kiveksiä... XD Ei muuten varmasti pidä paikkaansa, niin vammaista... Ne on vaan siellä sisällä.

    • Mä kuulin joskus villin huhun et tällä sivustolla olisi joskus ollu älyllistä keskustelua mutta tämäkin ketju on ilmielävä todiste siitä että väite oli täyttä puppua!

    • höhöhöhöhö

      Tää ei ole paha, mutta huvittava.

      Perhe oli autoreissulla ja mummokin oli mukana. Autiomaan ylityksellä, keskellä ei mitään, mummo kuoli.
      Pariskunta päätti laittaa mummon tässä tilanteessa tavarasäiliöön ja tultuaan ihmisten ilmoille, jatkaa prosessia hautajaiset ym. siitä.

      Myöhään illalla tulivat motellille, ja kävivät aluksi suoraan nukkumaan.

      Aamulla auto oli varastettu (mummo tavarasäiliössä). Pariskunta ilmotti auton varastetuksi, mutta eivät sanoneet poliisille mummosta mitään.
      Poliisit löysivät auton, mutta mummo ei enää ollut tavarasäiliössä.

    • TäyttäLegendaa

      "Ydinsotaa ei tule"

    • BBPeee

      Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Kirjota

    • m12345678kjh

      Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan

      have to

      • klfokdjk

        Vuonna 999999 pieni pieru joutui kakan uhriksi. Kakka hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: "Ime vittu sontaa paku”

        Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

        Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan


      • Anonyymi

        Joko taas ties monennenko kerran. Kukahan tuonkin uskoo. Muistan että joskus liikkui ketjukirjeitä joita olisi pitänyt jatkaa, tai muuten sattuu jotain Nykyään taitavat ketjukirjeet olla nettisivuilla....


    • Porkkalan.harmaa

      Porkkalas oli kuule,mma yks vammanen mil oli ihan harmaa iho.siis iha oikeesti harmaa

    • Qkkakakskkandndnd

      Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan

      !!!!!

    • Minierkki

      Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan

    • älämenesuohon

      Penskana ystäväni kertoi tämän minulle. Asuin tuolloin kerrostalossa, jonka vieressä oli suo. Hänen mukaansa aikoinaan pieni lapsi oli mennyt suolle ja alkanut vajota. Lapsi oli alkanut huutaa äitiään, joka oli tuli apuun. Kävi kuitenkin niin, että molemmat upposivat suohon. Tapahtuman jälkeenkin saattoi kuulla lapsen huutavan äitiään.
      Tämä lieni yllättävän yleinen tarina lähialueella ja pienen metsä pläntin toisella puolella asuva kaverinikin tiesi tarinan. Saatta olla, että alunperin tarinan keksi joku aikuinen. Hän saattoi ajatella, että näin lapset eivät menisi suolle. Lapsena tarina meni todesta ja muistan kertoneeni sen hieman kauempana asuneelle kaverillekkin. Liekö tämän tarinan johdasta hän heitteli risuja eteensä metsässä, jotta huomaisi suon.

    • Mmmymmi

      Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan
      Need my beautysleep

    • Turbaanisekunda

      Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan

      Sori, pakko jakaa, ei viitsiny jättää varaa epäilyille :DD

    • The

      Olipa kerran ihminen joka oli maassa jossa ei ollut ihmisiä edes eläimiä. Eräänä päivänä sen tyypin oveen koputettiin.

      • Anonyymi

        VITSIN JEHOVANTODISTAJAT KUOLLU VIÄLKÄ PITÄÄX HERMOSTUU????


    • persusreikä

      Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan








      tota tääl spämmitään

    • Legendi

      Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan

      Pakko jakaa

    • pterywr

      Venäjällä naiset asuvat miesten kanssa roskiksissa nuolevat pullon korkkeja kun ei ole miestä

    • koira12222

      moi sanoi kalu jolla oli hame päällä ja denssi huules

    • hom024

      Miikal on pienmuna

    • homo24

      miikalla heinolasta on 2cm muna

    • Anonyymi

      Mikä on vedeb???????? #kirjotusvirheet

    • Anonyymi

      Anne likki

    • Anonyymi

      Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan

      Pakko jakaa

    • Anonyymi

      Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan

      Pakko jakaa

      • Anonyymi

        E EI VOI PAKOTTAA MUUTERN ON RAISKAAJA!!!!!!!!11


    • Anonyymi

      HPV-rokote on vaaraton ja ehkäisee syöpiä. Semmonen urbbis

    • Kuchisake-Onna
      Hän on nainen joka tappaa lapsia Japanissa. Hänen suu on kuin Jeff the killerillä.
      Hän ilmestyy eteesi ja kysyy "Olenko kaunis?" Ennen kun kerkeät vastaamaan hän näyttää naamansa ja kysyy saman asian. Jos vastaat että hän on ruma hän irrottaa pääsi. Jos vastaat että olet kaunis hän tekee sinulle samanlaisen suun kuin hänellä. Ainoa tapa selviytyä on sanoa "näytät normaalilta" Silloin nainen hämmentyy ja on aika juosta. Huom jos juokset pakoon ilman että sanot mitään hän löytää sinut ja puukottaa sinut kahtia...
      Oliko tässä hyvä?

    • Anonyymi

      Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan :)

      • Anonyymi

        Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

        Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

        Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan :)


    • Anonyymi

      Ootte kaikki ihan tyhmiä lololol

    • Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan


      .

    • Anonyymi

      A girl died in 1933 by a homicidal murderer. He buried her in the ground when she was still alive. The murdered chanted, "Toma sota balcu" as he buried her. Now that you have read the chant, you will meet this little girl. In the middle of the night she will be on your ceiling. She will suffocate you like she was sufocated. If you post this, she will not bother you. Your kindness will be

    • Anonyymi

      Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.

    • Anonyymi

      A girl died in 1933 by a homicidal murderer. He buried her in the ground when she was still alive. The murdered chanted, "Toma sota balcu" as he buried her. Now that you have read the chant, you will meet this little girl. In the middle of the night she will be on your ceiling. She will suffocate you like she was sufocated. If you post this, she will not bother you. Your kindness will be rewarded.

    • Anonyymi

      Tyttö oli jäänyt yksin kotiin, kun vanhempansa olivat lähteneet illallisella heidän kavereidensa luokse. Tytön vanhemmat olivat sanoneet tytölle että hän saa käydä leffa vuokraamossa voukraamassa jonkun leffan, ettei hänelle tulisi tylsää. Tyttö meni videoviokraamoon ja meni katsomaan lasten leffoja, kun hän oli katsellut niitä hetken hän mietti: olen jo 14 en minä mitään lasten leffoja katsele ja meni katsomaan vanhempien leffoja. Tyttö päätyi k18 leffojen osastolle. Tyttö alkoi selailemaan leffoja, vaikka tiesi ettei voisi vuokrata niitä koska hänellä ei ollut tarpeeksi ikää siihen. Kun tyttö hetken aikaa oli selaillut niitä, löysi hän niiden kaikkien muiden leffojen seasta leffakotelon joka oli aivan punainen ja siinä ei lukenut mitään ja tyttö katsoi koteloon se levy oli siellä, vaikka yleensä levyn saa koteloon vasta kassalla tämä levykin oli punainen siinäkään ei lukenut mitään ja tässä vaiheessa tytön kikinnostus oli herännyt. Tyttö katseli ympärilleen ja sujautti leffan takkinsa alle. Kävellessään kotiin tyttö mietti mitä leffassa tapahtuisi.Tyttö saapui kotiin janlaittoi levyn pyörimään ja meni sohvalle katsomaan sitä. TV ruutu oli aivan punainen tyttö ihmetteli sitä mutta ei antanut sen häiritä vaan odotti että jotain tapahtuisi. Hetken kuluttua alkoi soimaan aavemainen laulu "Pinkit Kädet pinkit kädet löytävät maailman, Pinkit Kädet pinkit kädet löytävät maanosan" tyttö ihmetteli laulua edelleenkään siinä ei näkynyt mitään kuvaa. Tytön kiinnostus vaan heräsi entistä enemmän, joten hän jatkoi katsomista jalaulu vaan jatkui "Pinkit Kädet pinkit kädet löytävät kaupungin, Pinkit Kädet pinkit kädet löytävät kadun" tyttöä alkoi pikku hiljaa pelottaa, sillä hänellä alkoi tuntumaan kylmiä väreitä niskassa, kun hän kuunteli tuota aavemaista laulua, mutta tyttö päätti jatkaa "Pinkit Kädet pinkit kädet löytävät talon Pinkit Kädet pinkit kädet löytävät oven" nyt tyttöä alkoi todella pelottaa, sillä hän kuuli ovelta askeleita ihan kuin siellä olisi ollut joku. Tyttö yritti jo peloissaan sulkea telkkarin, mutta telkkari ei mennyt kiinni sitten tyttö yritti otaa levyn pois koneesta, mutta sekään ei onnistunut tyttö otti töpselin pois mutta telkkari pysyi päällä ja aavemainen laulu jatkui "Pinkit Kädet pinkit kädet etsivät tyttöä" nyt tyttö juoksi yläkertaan omaan huoneeseensa ja lukitsi oven hän meni peiton alle ja tutisi siellä ja pelkäsi mitä hänelle käy. Tyttö kuuli päässään sen pelottavan laulun. Laulu jatkui näin "Pinkit Kädet pinkit kädet löytävät portaat, Pinkit Kädet pinkit kädet löytävät huoneen, Pinkit Kädet pinkit kädet löytävät uhrin, Pinkit Kädet löytävät kaulan". Pari tuntiä myöhemmin tytön vanhemmat tulivat kotiin ja alkoivat etsiä tyttöä, kunnes he päätyivät katsomaan tytön huoneesta. Siellä tyttö makasi sängyllään kuristettuna hengiltä ja hänellä oli pinkit käden jäljet kaulassaan ja kun vanhemmat olivat hyvin järkyttyneitä näkemästään he huomasivat pienen lapun tytön kädessä siinä luki Pinkit Kädet.


      Laulu siis tässä yhteen vedettynä:
      Pinkit Kädet pinkit kädet löytävät maailman
      Pinkit Kädet pinkit kädet löytävät maanosa
      Pinkit Kädet pinkit kädet löytävät kaupungin
      Pinkit Kädet pinkit kädet löytävät kadun
      Pinkit Kädet pinkit kädet löytävät talon
      Pinkit Kädet pinkit kädet löytävät oven
      Pinkit kädet pinkit kädet etsivät tyttöä
      Pinkit Kädet pinkit kädet löytävät portaat
      Pinkit Kädet pinkit kädet löytävät huoneen
      Pinkit Kädet pinkit kädet löytävät uhrin
      Pinkit Kädet pinkit kädet löytävät kaulan.

      • Anonyymi

        Hyi saatana


    • Anonyymi

      Tietääkö kulaan onko teresa fidalgo oikea

      • Anonyymi

        No ei ole ainakaan todisteita siitä että kuoliko Teresa 1983 tai onko hän edes oikea.


    • Anonyymi

      Tarina kertoo nuoresta pariskunnasta, joka päättää viettää romanttisen loman yhdessä syrjäisessä mökissä metsässä. He löytävät internetistä ilmoituksen kohtuuhintaisesta mökistä, joka on kaukana kaupungista ja ympäröi luontoa. Innostuneina he varaavat mökin ja saapuvat sinne aurinkoisen päivän aikana.

      Kun he saapuvat mökille, he huomaavat, että se on erittäin viehättävä ja viehättävä paikka. Päivä kuluu mukavasti kävelyyn metsässä ja istuskeluun mökin terassilla. Kun alkaa hämärtyä, he päättävät tehdä iltapalan ja sytyttävät kynttilöitä tunnelman luomiseksi.

      Myöhemmin illalla, he kuulevat outoja ääniä mökin ulkopuolelta. Äänet kuulostavat kuin rapinaa ja raapimista. Pariskunta yrittää olla huomioimatta niitä, mutta äänet muuttuvat ärsyttäviksi. Päätetään, että toisen heistä täytyy mennä tarkistamaan, mistä äänet tulevat.

      Kun he katsovat ikkunasta ulos, he näkevät jotain karmivaa: valtava, verenhimoinen hämähäkki seisoo mökin seinää vasten ja yrittää päästä sisään. He huomaavat, että mökin ympärillä on hämähäkkien verkkokäytäviä, ja he tajuavat olevansa ansassa keskellä hämähäkkiluolaa.

      Pariskunta yrittää epätoivoisesti puolustautua hämähäkkejä vastaan, mutta niitä on liikaa. Tarina päättyy yleensä avuttomaan tilanteeseen, kun hämähäkit tunkeutuvat mökkiin ja pariskunta jää niiden saaliiksi.

      Tämä legenda perustuu kauhutarinoihin, joita kerrotaan ihmisten peloista hämähäkkejä kohtaan. Se on luotu luomaan jännitystä ja pelkoa, ja se on yksi monista urbaaneista legendoista, jotka leviävät suullisen perimätiedon ja internetin kautta. Vaikka tarina on kauhistuttava, se ei ole totta, ja hämähäkkiluolat eivät ole yleisiä.

    • Anonyymi

      Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

      Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

      Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan. Joten aloitappa jakamaan tätä

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe