Vankila

keskustassa

Kun muualla vankiloita siirretään pois kaupunkien keskustoista niin Kuopiossa laajennetaan,oikein savolaisten touhua,sukua varmaan hölmöläisille ja valon kantamiselle säkissä. Kaupungin ydinkeskustaan tulee iso ruma alue suoja-aitoineen ja muureineen joka ei ole kaupunkilaisten käytössä millään tavalla. Ei ihme jos Siilinjärvi haluaa pysyä erossa tästä.

12

2206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ***

      No ei nyt kyllä voi sanoa että Kuopion vankila sijaitsisi aivan ydinkeskustassa...

      Ja sitäpaitsi kyllä se kalliimmaksi tulisi rakentaa täysin uusi rakennus jonnekin korpeen kun laajentaa jo olemassa olevia tiloja.

    • kaupunkien tuntija

      Mikkelissä on vankila pari sataa metriä torilta.

      Turussa keskellä kaupunkia Kakolanmäellä (tosin lopettamassa ellei jo lopettanut).

      Kuopion vankila on kaukan keskustasta noihin kaupunkeihin verrattuna.

      • eikä se

        Helsingissäkään se sörkka kaukana keskustasta ole. Et sillen.


    • Juhani Aho

      Rautatien ja ratapihan läheisyys ei tee alueesta kysyttyä asuinalueena. Se ei soveltuisi erityisen hyvin asuntorakentamiseen. Vankilalle se on ihan hyvä paikka.
      Henkilöstölle ei tule välttämättä pitkiä työmatkoja, vangeille voidaan järjestää ns. "yövankila", jossa päivät ollaan töissä vankilan ulkopuolella. Vankien omaisten vierailu on helppoa hyvien kulkuyhteyksien vuoksi.

      • Niinkin

        Osa henkilökunnasta kulkee Iisalmesta,junallako , ehkä vankivaunussa


    • hyvä että

      vankila on keskellä kaupunkia , tulee veronmaksajille vähemmän kustannettavaa, kun esim. iltalomilla olevien vankien matkakustannuksia ei tule paljon , onha kaikki viihdepaikat kävelymatkan päässä.

      Sitäpaitsi on ihan jokaisesta itsestä kiinni pääseekä ko. laitoksen palveluita käyttämään!!!
      Vaarana tosin on että voipi joutua tutustumaan jonkun toisen paikkakunnan täyshoitolaan, riippuu kai "hakemuksesta"!?!?

      Kyllä sinne Siilinjärveläisiäkin hyväksytään.Sitäpaitsi "Siililäisillä" olisi ollut oiva tilaisuus tehdä oma vankila , olisivat vain vetäntt aidan Harjamäen sairaala-alueen ympärille olisi ollut kaikki pesuloita myöten valmiina jopa kalteritkin osissa asuntoja.

      Tämä vankiloiden sijoittelu on kyllä mielenkiintoista, tehtiinhän Vantaan vankilakin vilkkaastiliikennöityjen teiden väliin ja lentomeluun , on vain ajan kysymys milloin joku Amnesty tai muu suojelujärjestö huomaa vankiparkojen kärsivän ihan liikaa esim. raskasmetalli saasteita , saati sitten ylitse jyrräävien lentokoneiden jylystä.

    • 111111111111111111111111111111

      Viestisi oli 100% paskaa, kuten todennäköisesti tavara korviesi välissäkin. Et perustele höpinöitäsi mitenkään vaan valitat tyhjästä ja keksit asioita päästäsi, esim. koko viestin lähtökohta on täyttä roskaa, koska Kuopion vankila ei ole todellakaan ydinkeskustassa, ei edes keskustassa. Ja sinunko mielestä nykyinen vankila pitäisi purkaa/lopettaa ja rakentaa uusi jonnekin kauemmas, sekö ei sitten olisi hölmöläisten hommaa, vai?Ainut motivaatio minkä keksin viestisi kirjoittamiseen on, että olet siilinjärveläinen ja piti väkisin keksiä joku syy mollata kuopiolaisia, jos näin on, niin pysy sinä pikkusieluinen kakkahousu siellä omalla palstallasi äläkä tule tänne kaupunkilaisten palstalle häiriköimään.Toinen mahdollinen syy on, että olet vain joku vajaaälyinen typerä runkkari, tässäkin tapuksessa pyydän sinua kirjoittelamaan jonnekin teidän omille palstoillenne, kai teille niitäkin on.

    • ja vielä

      Kuopiossa on pedofiileilekin oma ohjelmansa. Ne sitten pörrää Kuopion vankilan avolla ja aika ajoin vierailelevat läheisillä Kouluilla...

    • Onpa kauheeta

      Tiedätkö sinä missä tarkalleenottaen sijaitsee Sörnäisten vankila? Ja missä sijaitsi aikanaan Katajanokan vankila? Minäpä kerron sinulle lapsukainen: Molemmat sijaitsevat Helsinki nimisessä kaupungissa. Toinen sijaitsi aikanaan Katajanokan kaupunginosan keskellä, siis Helsingin hienostoalueella. Sörnäisten vankila sijaitsee EDELLEENKIN keskellä kaupunkia, Sörnäisten ja Hermanninkaupungin osien rajalla. Että puhu sinä siitä keskellä kaupungia sijaitsevasta vankilasta, kun Kuopion sijaitsee noin 500 metrin päässä keskustasta ja nuo kaksi vankilaa, sanantarkasti, keskikaupungilla. Molemmat niistä vankiloista oli aikanaan rakennettu kaupungin ULKOPUOLELLE ja niistä säilytettiin (ja säilytetään) Suomen pahamaineisimpia vankeja. Että siellähän se Fouganthine oli ennen kuin se siirrettiin Kuopioon. Ja siellä on nyt edelleenkin (Sörnäinen) kaikkein pahimmat rikolliset ja entiset pyttytuomiolaiset. Vain harvempi niistä on siirretty Kuopioon tai muualle. Ja nekin sellaisista henkilökohtaisista syistä. Pelkää sinä siellä sitä vankilaa vain rauhassa. Enemmän sinun pitäisi pelätä Niuvanniemeä, ja sen asukkeja, eikä sekään ole kaukana keskustasta. Siellä ovat Jammun kaltaiset parantumattomat, murhaajat ja muut sosiopaatit. Ja tiedoksi, osa niistä on Vaasan vanhassa ja Turun vankimielisairaalassa, eikä nekään ole kaukana keskustasta, vanhoja rakennuksia kun ovat...

    • R.Osmo

      Onko tullut mieleen MILLÄ niitä vankeja kuljetetaan? Hyvin harvoin autolla. Ne kuljetetaan lähes aina vankivaunussa, junassa. Et ole tainnut tietää, että Savon radalla menee maanantaina ja torstaina vankivaunu pohjoiseen (Ouluun) ja tiistaina ja torstaina etelään, JOKA viikko. Pohjanmaan radalla on omat "vuoronsa". Eikö koskaan ole tullut mieleen, mikä on sellainen hieman oudon ja erilaisen näköinen sininenvaunu veturin jälkeen, myös IC-junassa?

      • aivoilles

        Satutko tietämään että vanginkuljetus kiskoilla loppuu kun ne nopeet junat ei niitä hitaita pamppuja enää palvele. Kuljettakaa sitten vaikka Kuopion potkukelkkapataljoonan voimin, ja ei mee kauan kun esitetään vankilan siirtoa pois keskustasta, yrittäkää keksiä viihdykkeitä niille pedofiileille jossain muualla kun Kuopion uimahallissa koululaisten uintiaikaan. Vaikka ne siitä vähän ahdistuiskin.


      • perhelomille

        vangit matkustavat perheineen verorahoilla ihan siellä missä ne veronmaksajatkin.

        Ilman vartioita ja muuta saattoväkeä.

        Perhelomat ovat yhteiskunnan kustantamia 2 viikon täyshoitoja vangeille ja heidän perheilleen , lomanviettopaikkoja on esim. Jännevirralla , paikka on suosittu esim. eteläsuomalaisten vankien keskuudessa.

        Milloin alkaa ulkomaanmatkat??


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      417
      1752
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      176
      1380
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1368
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      119
      1294
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1036
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      946
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      912
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      881
    9. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      115
      870
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      866
    Aihe