Opettajien uudelleenarviointi ???

savonarola

Tässä ei ole aikomus hyökätä tän foorumin opettajien kimpuun. Ei, mutta on varmaan hyvä katsoa rohkeasti mitä raamattu sanoo opetuxsesta ja opettajista?
Nyt voimme varmaan ensin kääntä katse ensin ulkomaalta tulleita opettajia?
Arvioin että opettajien on vaara rakastua viisauuten joka hänessä on,,, kun sen viisaus on kotoisin perkeleestä tai Jumalan Hengeltä ja opettajat tuntee itsesi niin mahtimiehex että rakastuu siihen viisauteen? Enemmän kuin Jeesus ja ylpistyy että leijjuu jossain yläilmoissa niin korkealla ettei saa edes ampumalla sitä varista alas? Noin vertauskuvannollisestijos saa sillen sen esittää?
Toinen asia joka huolestuttaa on että kirjain kuolettaa ja ei voi tuoda elämä ilman että Pyhä Henki tulee sanan kautta elvyttämään!! Tämähän se oli mitä Watchman Nee koki myös kun hän siihen vuoristokylään tuli ja ihmetteli että nämä vanhat mummot tunsi Jeesuxsen,,,, mutta Hän tunsi kirjain! Elikkä raamatun!
Tämä sai hänet rukoilemaan niin että hän sai löytää Jeesuxsen,, niin että Hän tuli eläväxsi ja että Hän sai yhteyden Jeesuxsen joka on hyvin, hyvin tärkeä!

11

311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Peku `

      Tuo oli kyllä vähän sekavaa.

      Siis opettaja ei saa rakastua järkeensä.

      Mietis mitä rakkaus on ja mitä viisaus on kun et näytä tietävän vielä.

      • Etten mä mietin mitään! Ja että Jeesus miettii mun puolesta joka sitten Pyhä Henki mulle tuo tarpeensa ja sen hetken tarpeen mukaan! Niin kuin Jeesus tahtoo!! Aamen!!


      • Peku `
        savonarola kirjoitti:

        Etten mä mietin mitään! Ja että Jeesus miettii mun puolesta joka sitten Pyhä Henki mulle tuo tarpeensa ja sen hetken tarpeen mukaan! Niin kuin Jeesus tahtoo!! Aamen!!

        Jeesus ei sitten tiedä mitä suomen kieliset sanat tarkoittaa kun heittelee niitä sinne tänne ilman logiikkaa.


      • RitariOlevainen
        Peku ` kirjoitti:

        Jeesus ei sitten tiedä mitä suomen kieliset sanat tarkoittaa kun heittelee niitä sinne tänne ilman logiikkaa.

        selvän saa, koska minäkin ymmärrän mitä "Savis" haluaa sanoa.
        Mutta jos et sinä ymmärrä, niin se taas johtuu siitä, että hengelliset tulee tutkia hengellisesti ja sinä valitettavasti et ole hengellinen, vaan niin lihallinen kuin vain voi olla.
        Mutta asian voi korjata, anna elämäsi Jeesukselle, niin tuota pikaa alat ymmärtää "Savistakin" !


      • rehellinen.
        savonarola kirjoitti:

        Etten mä mietin mitään! Ja että Jeesus miettii mun puolesta joka sitten Pyhä Henki mulle tuo tarpeensa ja sen hetken tarpeen mukaan! Niin kuin Jeesus tahtoo!! Aamen!!

        Harva uskovainen uskaltaa asian noin suoraan ilmaista: "En mieti mitään".

        Ja noinhan se on. Uskovaisen on ihan turha mitään miettiä. Kaikki on hänelle jo valmiiksi mietittynä. Kyllä Jeesus pelasta ja hoitaa muutenkin.

        Aivot voi heittää romukoppaan ja hyvin menee...


      • Harri T
        rehellinen. kirjoitti:

        Harva uskovainen uskaltaa asian noin suoraan ilmaista: "En mieti mitään".

        Ja noinhan se on. Uskovaisen on ihan turha mitään miettiä. Kaikki on hänelle jo valmiiksi mietittynä. Kyllä Jeesus pelasta ja hoitaa muutenkin.

        Aivot voi heittää romukoppaan ja hyvin menee...

        Kyllä aivoja saa käyttää. Herra Jeesus Kristus meitä armahtakoon että osaisimme niitä oikein käytää.


    • Peku `
    • Watchman Nee tunsi kyllä Herran Jeesuksen Pelastajanaan tuonne kylään mennessään. Ristin syvempi salaisuus alkoi kirkastua Neelle sitten myöhemmin. Suositten kaikille Neen kirjalliseen tuotantoon tutustumista.

      Mitä tulee mainitsemiisi "tämän foorumin opettajiin" niin en ole heihin vielä törmännyt, mutta rakentavia ja hyviä kirjoituksia muutamat täällä kirjoittavat. Opettajilla on aivan oma armoituksensa ja heitä on seurakunnissamme kovin vähän, kun luemme joukosta pois "valheopettajat ja -apostolit".

      Opettaja seurakunnassa on Jumalalta virkansa ja armoituksensa saanut; sillä, että seurakunta asettaa opettajan virkaansa tai tunnustaa sen, on vain seurausta siitä, mitä Jumala on jo tehnyt. Opettajan virkaan ei voi valmistautua pelkästään lukemalla ja opiskelemalla, sillä raamatun tunteminen vaatii Jumalalta saatua ilmestystietoutta Sanan ymmärtämiseksi ja aivan erityisen armoituksen kyetä sitä muille opettamaan.

      Monet palstalla ovat toistuvasti pyytäneet, että kirjoittaisit huolellisemmin. Onhan Sinulla aikaa tarkistaa ja korjata tekstejäsi vaikka joidenkin sijamuotojen suhteen tulisikin virheitä. "Kiirehtivän kynä kirjoittaa käsittämättömiä".

      No niin, joka tapauksessa kirjoituksesi oli asiallinen varoitus (hauska kohta tuo kertomistasi opettajista: "...ylpistyy että leijjuu jossain yläilmoissa niin korkealla ettei saa edes ampumalla sitä varista alas?"). Et kuitenkaan tarttunut nimeltä mihinkään päiviemme väärästä opetuksesta etkä viitannut raamatunkohtiin, vaikka kirjoitit: "Ei, mutta on varmaan hyvä katsoa rohkeasti mitä raamattu sanoo opetuxsesta ja opettajista?" Jotain jäin kaipaamaan lisää kirjoituksesi luettuani.

      Rauhallista torstaipäivää.

      • on yksi uskon

        suurista mysteereistä.

        "Opettajilla on aivan oma armoituksensa ja heitä on seurakunnissamme kovin vähän, kun luemme joukosta pois "valheopettajat ja -apostolit". "

        Itse asiassa taitaa olla niin, ettei ongelmana ole erottaa oikeat opettajat vääristä. Ongelma on pikemminkin niiden "erottajien" jakaminen kahteen ryhmään: oikeisiin ja vääriin.

        Koska Jukka vaikutat järkimieheltä, uskallan esittää sinulle väitteen:

        Väitän, että oikeiden ja väärien opettajien/apostolien/profeettojen erottaminen toisistaan on mahdoton tehtävä. Tai toisilla sanoilla: oikea/väärä on tässäkin kohtaa suhteellinen käsite. Toisen oikea on toisen väärä.

        Uskovaisten helmasynteihin kuuluu absoluuttisen totuuden liiallinen viljely. Tuo tarkoittaa: Miten yksi kristinuskon suunta tai lahko voi puhua totuudesta, kun rinnakkaisia "totuuksia" on kai tuhansittain? Miten yksi uskonsuuntaus voi kuvitella tietävänsä ainoan oikean totuuden Jumalasta tai Raamatusta?


      • Harri T

        Tahdon armahtaa savonarolaa niinkuin Jeesuskin häntä armahtaa. Olen itsekin huomannut hänen puutteelisen suomen kielen taitonsa, mutta olen halunnut häntä armahtaa.


    • On monenlaista sortia ja pahin sortti niistä on ne jotka saatanan hengessä opettaa ja se voi kuulosta niin suloista ja ruokkia meidän tarpeet koska saatana tietää tarkkailen sun heikko kohta missä ja mistä kautta hän sitoo sua kaäyttämänsä opettajan orjaxi!

      Mutta siitä te heitä tunnette...
      Ja paavali koki myöskin tunteissa että jotain ei täsmä! -------->

      Apostolien teot 16

      16 Kun taas olimme menossa rukouspaikalle, kohtasimme orjatytön, jossa oli tietäjähenki ja joka ennustamalla hankki isäntäväelleen hyvät rahat.
      17 Tyttö lähti Paavalin ja meidän muiden perään ja huusi: "Nämä miehet ovat Korkeimman Jumalan palvelijoita ja osoittavat teille pelastuksen tien!" [Mark 5:7]
      18 Näin hän teki useana päivänä, kunnes Paavali menetti kärsivällisyytensä, kääntyi ja sanoi hengelle: "Jeesuksen Kristuksen nimessä minä käsken sinua: lähde hänestä!" Siinä samassa henki lähti.

      Hyvin tärkeä on tietää että Rauhan tunne on merkki siitä että Jeesus on läsnä ja opettaa!

      Toinen asia on myöskin tärkeä,,, saada henkilökohtaisesti pelastava Usko suoraan Jeesuxselta eikä ihmisiltä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      197
      2742
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      241
      2668
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      65
      2366
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      201
      1857
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1364
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1328
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1307
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      22
      1266
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1234
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      158
      1132
    Aihe