lyhyille ei ole farkkuja : /

ihmettelevä

Olen ja kauan miettinyt, miksei lyhyille ja jopa keskipituisille löydy farkkuja. Usein saattaa olla farkkujen sisäpituus olla 84 cm (tai jopa 86 cm!)...

Minulla 156 senttisenä lahkeen sisäpituudeksi olisi 70 cm hyvä, mutta olisi kiva jos olisi edes vähänkään lähellä sitä.

esimerkiksi ONLYssä myydään vain 32 ja 34 pituisia farkkuja. SILTI jopa 165 senttiset ystäväni joutuvat lyhentelemään näitä 32 pituisia farkkuja. Ja puolella laahaavat lahkeet maata ja ovat kuluneet pahan näköisesti rikki. Vain siksi että pitkille kyllä löytyy farkkuja, muttei lyhyille ja lyhyehköille.

Lee:llä sentään on farkuissa 30 pituutta, mutta kyseisen merkin farkkujen hinnat pyörivät siinä 150 e molemmin puolin.

Farkkujen lyhentämisessä mätää se, että silloin farkun malli muuttuu. Leveälahkeisista tulee pillit ja polven kohta on jossain aivan muualla kuin pitäisi.

Miksipä emme siis tekisi jotain adressia onlyyn tms...

18

8494

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lyhyt

      Minusta Lee:llä on hyviä farkkuja, ja juuri tuota 30 pituista. Haloselta olen ostanut ja maksoivat n. 90e. Levikselläkin on lyhyitä farkkuja, Haloselta ostin nekin, olikos se nyt 89e. Myös JC:ssä on lyhyitäkin farkkuja.

      • mimmi87

        Mulla ei ainakaan oo varaa ostaa n. 100 euron farkkuja :((


      • huuu0

        tekee myös pituutta 30...

        Ja Zaran farkut on suunniteltu niin, että malli ei muutu jos lyhentää. Ovat tarkotuksella tehty toooosi pitkiks.

        Ja taitaapa Crockerskin tehä kokoo 30.


    • ina-k

      Lyhyille ei ole farkkuja, koska lahkeesta saa aina lyhemmän, mutta pidentäminen on hankalampaa.

      Sanot: "Farkkujen lyhentämisessä mätää se, että silloin farkun malli muuttuu. Leveälahkeisista tulee pillit ja polven kohta on jossain aivan muualla kuin pitäisi." Ja ratkaisu on, että et lyhennä housuja lahkeesta, vaan polven, tai reiden kohdalta. Silloin housujen malli pysyy lähempänä alkuperäistä.

      • ....

        No jos reiden tai polven kohdalta lyhentää, niin niistähän tulee ihan hönöt. On se nyt oudon näköistä jos keskellä reittä on sauma.


      • Lyhyt nainen
        .... kirjoitti:

        No jos reiden tai polven kohdalta lyhentää, niin niistähän tulee ihan hönöt. On se nyt oudon näköistä jos keskellä reittä on sauma.

        Tämä sama mättää muaki, pannaan vaan Onlylle, Henkkamaukalle, jne.. adressi jossa vaaditaan lyhyen ihmisen farkkuja. Jos lyhentää polven alta tai yltä niin housut menee totta tosiaan tyhmän näkösiksi. Ja ei tee mieli uusia farkkuja silpoa.. Oon 158cm ja 32 tuuman lahje liian pitkä.. ELI NYT ADRESSIA KEHIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • dr.know
        Lyhyt nainen kirjoitti:

        Tämä sama mättää muaki, pannaan vaan Onlylle, Henkkamaukalle, jne.. adressi jossa vaaditaan lyhyen ihmisen farkkuja. Jos lyhentää polven alta tai yltä niin housut menee totta tosiaan tyhmän näkösiksi. Ja ei tee mieli uusia farkkuja silpoa.. Oon 158cm ja 32 tuuman lahje liian pitkä.. ELI NYT ADRESSIA KEHIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        olen markkinoint niitä ennenkin, joten anteeksi, mutta schoffa.com myy ainakin miehille mittatilausfarkkuja.

        En ole niiltä kyllä tilannut muuta kuin paitoja, mutta siinä ovat olleet hyvät.


    • Laatufarkkujen ystävä

      Ainakin tanskalaisella Bessiellä on olemassa 30" farkkuja, mutta kaikki jälleenmyyjät eivät ehkä pidä niitä varastossa. Kannattaa kysyä. Jos kysyntää on riittävästi, kauppiaat tilaavat niitä. Bessien sivut löydät www.bessie.dk.

    • kunhan etsii

      Oma suosikkimerkkini Beavers tekee huomioni mukaan myös 30-tuumaista lahjetta. Tosin merkki ei ole muodissa eikä ulkomaalainen eikä kallis (60-70 euroa pari) joten taisi olla turha tieto :)

      Myös Lee Cooper tekee lyhyellä tuumapituudella farkkua. Tosin haluamasi 28" (70cm) lahje saattaa olla tosi hankala löytää.Farkun malli ei toisaalta muutu niin pahasti 2 tuuman lyhennyksestä kuin kuuden :D

      Itse kaipaisin 33-tuumaista lahjetta, onneksi 34" lyhenee sen tuuman verran parissa pesussa.

    • jere...

      Suomessa Tom Cruise ei olisi tyylikäs vaan hän näyttäisi pelleltä niin kuin täällä hoikat lyhyet miehet näyttävät ylisuurissa huonosti istuvissa vaatteissa.

      Uskokaa minua, isossa maailmassa tehdään vaatteita kaiken kokoisille... siksi Tompat ja Bonot näyttävät tyylikkäiltä vaikka ovat minun kaltaisia pätkäjätkiä!

      Etsin jokin aika sitten pikkutakkia... ei pienessä kaupungissa oikeaa kokoa missään. pienimmät 48 ja minulle pitäisi olla 46. Kauppias sanoi, että miesten takit alkavat koosta 44!!!!!! Mutta sisään ostajat eivät ota niitä koska he ostavat Keskikokoja!!!!!! Näin saaadaan niukka varastotila käytettyä tehokkaasti ja ollaan "kultaisella keskitiellä".

      Jos olet 180cm hoikka mies niin vaatteita löytyy, jos paino on yli tai alle suositusten tai pituus heittää niin istuvia vaatteita et saa mistään. Vaatekaupoille ei ole olemassa kuin hoikkia 180cm miehiä.

    • Petite fille

      Minulla on sama ongelma eli kun löydän kivat ja istuvat farkut tai muut housut, joutuu niitä lyhentämään julmetun paljon. Siksi olin kuin lapsi karkkikaupassa kolmella USA:n reissullani; kaupoista löytyi ns. petite -mallisto tai housuista short -malli ja löysin joka reissulla itselleni kasan housuja. Oli upeaa vetää sovituskopissa jalkaan housut, missä ei lahjetta jäänyt yli! Jopa New Yorkin Century 21st -tavaratalosta löytyi omat petite -mallistot mm. Calvin Kleinin ja Leviksen housuista.

    • 155

      Moi!

      Löysin kirpparilta uudenveroiset farkut, ei edes stretchiä vaan kunnon 100% puuvillaa, Beaversit ja lahkeen pituus 29!

      Elämäni ekat housut jota ei tarttenu lyhentää. Beaversin tämä nimenomainen naistenmalli on Flyer ja koko 32/29 mutten löydä mistään sellaisia, Hesasta.

      Kertokaa ihmeessä jos joku myy!

      • hyvä pätkä

        Ostin Dallasin (n. 40 €)30 tuumaset farkut CM:stä ja ei kyllä tarvinnut kuin vähän lahjetta kääntää (oon n. 150 cm). Tosin se malli ei muuten oo kovin imarteleva... No, eipähän tarvinnut tällä kertaa ommella mitään.


    • Yksi tapa

      Eräs tuttavani sanoo ostavansa aina vajaamittaisia housuja, ne ovat hänelle usein normaalilahkeisten mittaiset. Hän on vähän yli 150 cm pitkä.

    • ......

      140 senttisellekin pitäisi löytyä kunnon PILLIFARKKUJA!!!

    • zip-fani

      ZIPistä saa ainakin 30 lahjepituisia farkkuja Zipin omasta farkkumallistosta. Esim Kluuvin kauppakeskuksessa ja Itäkeskukessa on kyseinen liike. Ite oon n.158cm ja suurimmaksi osaksi käytän juuri noita Zipin farkkuja eikä oo tarvinnu kertaakaan lyhentää ja hintakin pyörii siinä 20-50€ hujakoilla-ei siis paha! =)

    • tappi-154

      Juuri sama probleema minulla, olen kuitenkin löytänyt yhdet mac-farkut Suomesta Tampereelta Kekäleestä, farkut ovat kokoa 36/28 malli Carrie Pipe...siihen ne mallit sitten loppuivat. On luxusta, kun ei tarvitse AINA lyhentää housuja.

      • saan sopivat!

        Eli tilasin pari viikkoa sitten farkut sheplers.comista. Lee-farkkujen (Regular fit) hinta oli n. 15 euroa. Wranglersit olivat vähän kalliimmat. Postikuluja menee kyllä 34 dollaria, joten kannattaa tilata kahdet kerralla. Jos huonosti sattuu ja farkut jäävät tulliin, on alvi jotain 12 euron luokkaa kaksista farkuista.

        Kun siis tilasin (ja sainkin jo) 1X Lee-farkut, 1XWranglers-farkut ja 1Xnahkavyön, niin hintaa tuli koko pompsille n. 50 euroa! (Tällä kertaa ei mennyt tullia.)

        Kun oma mittani on tiedossa (eli lyhyt ja lihava) on helppo tehdä tilaus netistä ja odotella pari viikkoa...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2783
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2140
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1924
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1776
    6. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    7. 132
      1744
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe