poliisi avasi ovet hakkereille

eduskunnan tontut!

Poliisi on avannut kansalaisten kotikoneiden ovet hakkereille. Poliin saama hakkerointioikeus ja työkalut ovat nimittäin pitkän päälle asioita jotka pätyvät rikollisten käsiin ja rikolliseen käyttöön. Esimerkiksi poliisin käyttämä Microsoftin Coffee on jo ihan joka piraatin ladattavissa piratebayssa. Ohjelma lipsahti poliisilta julkisuuteen kun joku"näppärä" jätti Coffeella ladatun usb- tikun kirjaston koneeseen kiinni ja sattumalta hakkeri löysi sen.

Coffee on vakoilusofta, joka kykenee valvomaan käytännössä vähän kaikkea koneella tapahtuvaa toimintaa.

Ohjelmat joita poliisi käyttää kansalaisten kyttäämiseen ovat rikollisten käsissä ohjelmia, joilla tyhjennetään ihmisten pankkitilit, koska samoilla softilla saa ongittua verkkopankkitunnukset esiin.

Itse en luota enää esimerkiksi F-securen tietoturvapakettiin. F-secure nyt sattuu olemaan suomalainen firma, joten poliisin pyynnöstä se on jättänyt selkeät hakkerointiin tarkoitetut aukot poliisin käyttöön niin, että poliisi pääsee esteettä läpi hakkeroimaan ihmisten koneita "rikosten selvittämiseksi". Arvatkaa käyttävätkö oikeat hakkerit niitä poliisin takaportteja ihan yhtä sujuvasti? Jep. Siksipä en laita koneeseeni F-securen pakettia vaan käytän hyvin vahvoja vaihtoehtoisia tietoturvaratkaisuja, joissa ei ole poliisille availtuja valmiita tietoturva-aukkoja.

Zone alarm on hyvä olla asennettuna koneelle palomuuriksi. Sillä saa blokkailtua vaikka kaiken sisääntulevan liikenteen. Eli myös poliisin verkkovakoilun. Tietysti sen lisäksi on hyvä olla ihan rautapalomuuri koneen ja modeemin välissä.

Ja pyrkikää eroon siitä Windowsista. Se on vakoilevalle poliisille paras kaveri, sille kun on olemassa valtava määrä keyloggereita, viruksia, spywarea ja niin edelleen... Linux on jopa ilman tietoturvaratkaisuja puhdas ja turvallinen. Ubuntu koneeseen ja heti sulkeutuu suurin osa poliisin käyttämistä takaporteista koneelle.

Eduskunta ei miettinyt mitään antaessaan poliisille kotikoneiden vakoiluoikeudet. Siinä annettiin samalla rikollisille vapaa pääsy kotikoneille.

Bravo eduskunta! Näin se tehdään!

9

184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poliisi töpeksi

      ja mulla muuten on tuo poliisin Coffee ladattuna tutkimista varten. Se on sinänsä yksinkertainen vakooja, joka asentuu cd-levyltä tai usb-tikulta päällä olevaan koneeseen. Siitä rajoittunuthan tuo softa on, että salasanoja se ei osaa murtaa eikä pääse läpi kryptauksesta. Se on vakoiluohjelma joka on tehty tavallisen tallaajan vakoilemiseen. Asiantuntijaa vastaan coffee on aika voimaton ja se toimii vain Microsoft windows ympäristössä.

      Käytännössä tuo paska on tehty siihen, että tavis kalle kansalainen saadaan kiinni jostain pikkurikoksesta joka on tietokoneella tehty ja taas saadaan sakotettua. Esimerkiksi ubuntua ja salattua levyä vastaan Coffee on voimaton.

      Coffeen rakenne ja rajoittuneisuus osoittavat, että eihän poliisi edes halua saada taitavia, oikeita rikollisia kiinni, vaan poliisia kiinnostaa kalastella vain helpot tavikset sakotettaviksi ja vangittaviksi. Poliisi siis haluaa käytännössä vain valvoa kansalaisia ja tuhota siinä sivussa yksityisyyden. Coffee nyt ei tietenkään ole sitten maailman ainoa softa jota poliisi käyttää vakoilemiseen. Coffeen ne vaan typeröivät julkisuuteen joka hakkerin ihmeteltäväksi.

      Pienellä reverse-engineeringillä ja päivityksellä coffeesta saa ihan kelvollisen vakoojan pankkitunnusten kalasteluun. Sen varmaan tietää poliisikin. Tilaisuus tekee varkaan, joten luultavasti jos joku alkaa tyhjentää suomalaisten pankkitilejä, niin se tyhjentäjä on vakoileva poliisi.

      Pc-police on vielä näppärämpi työkalu ihmisten pankkitunnusten kalasteluun. Oli kehittäjältään oikein fiksu aivopieru.

      Minä en harrasta pankkitunusten varastamista, mutta olen kiinnostunut kyllä paljastamaan kaikki työkalut joilla niin voi tehdä ja joita viranomainen käyttää - pääasiassa oikeasti väärään tarkoitukseen ja väärin ja lain vastaisesti.

    • ilmainen takaovi

      Back Orifice

      http://en.wikipedia.org/wiki/Back_Orifice

      Lataussivut
      Back Orifice 2000
      http://www.bo2k.com/


      Back Orifice Windows Remote Administration Tool

      Back Orifice is a remote administration system which allows a user to control a computer across a tcpip connection using a simple console or GUI application. On a local LAN or across the internet, BO gives its user more control of the remote Windows machine than the person at the keyboard of the remote machine has.
      BO is small, and entirely self installing. Simply executing the server on any windows machine installs the server, moving the executable into the system where it will not interfere with other running applications. To ease distribution, BO can also be attached to any other windows executable which will run normally after installing the server.
      Once running, BO does not show up in the task list or close-program list, and is rerun every time the computer is started. The filename that it runs as is configurable before it is installed, and it's as easy to upgrade as uploading the new version and running it.

      http://www.cultdeadcow.com/tools/bo.html

      • Micorsoft = 666 peto

        Poliisin ehdotus on absurdi. Poliisi tosissaan on ehdottamassa, että Suomessa kaupattaviin windows käyttöjärjestelmiin jätetään poliisille oikein erikseen vakoilusoftan mentävä aukko jota muuten hakkerit käyttävät myös, aukkohan on julkista tietoa alle viidessä sekunnissa), samalla se tarkoittaisi sitä, että esimerkiksi ilmaiset linux jakelut kielletään lailla, samoin kuin muut vaihtoehtoiset käyttöjärjestelmät joissa ei ole aukkoa poliisille avattuna.

        Eli meillä on kohta vain yksi poliisiystävällinen käyttöjärjestelmä, joka on laissa sallittu. Käytännössä poliisi on päättänyt, että suomalaisten käyttöjärjestelmät toimittaa Microsoft, muut älkööt vaivautuko.

        Ubuntussa ei ole aukkoja ja tahattomia reikiä suljetaan käyttäjäkunnan toimesta koko ajan. Ei vakoilumahdollisuuksia poliisille!

        Itse en asenna käyttökoneeseeni windowsia sitten suurin surminkaan. Pyörii ubuntulla eikä löydy maailman levinneintä shitwarea, eli Microsoftia. Tekee poliisin elämän ikäväksi. Sitten vielä 250bt levyn salaus ja koneen oma salasana, niin siitäpä ei mennä vakoilemaan läpi. Ja jos poliisi kysyy salasanoja, niin voi kuinka onkaan päässyt unohtumaan.

        Microsoftin yksinvaltaa on pönkitetty jo vuosien ajan Suomessa. Eduskunta on yhteistyössä poliisin kanssa huolehtinut siitä, että käytännössä 99% kansalaisista käyttää windowsia ja siitä, että se Microsoftin paskasofta on jokaisen firman käytössä, jotta päästään tonkimaan helposti tekeekö firma veronkiertorikoksia vai ei. Oikeastihan Microsoftin ohjelmamarkkinoiden yksinvalta on jopa perustuslain vastainen ilmiö ja sortaa törkeästi vapaata kaupallista kilpailua vastaan.

        Microsoft on yksinkertaisesti poliisin paras kaveri. Nuolevat kilpaa toistensa perseitä.

        Olen asettanut Microsoftin ostoboikottiin jo kauan sitten ja suosittelen samaa kaikille muillekin joita vähänkään kiinnostaa huolehtia tietoturvasta, sananvapaudesta ja kaupallisen kilpailun vapaudesta.

        Älkää ostako mitään Microsoftilta, käyttäkää mieluummin open source-tuotteita ja kilpailevia kaupallisia tuotteita. Vain siten loppuu Microsoftin Pohjois-Korealainen käyttöjärjestelmädominanssi markkinoilla.


      • spy software

      • anti spyware
        spy software kirjoitti:

        Toinen ilmainen takaovi ohjelma.

        NetBus
        http://en.wikipedia.org/wiki/NetBus

        NetBus ei enää ole vaarallinen koska sen saa kampitettua NetBusterilla heti ja useimmat tämän hetken anti-spyware ohjelmat ja antiviruspaketit tunnistavat ja poistavat NetBusin. Ylipäätään NetBus on vaaraksi korkeintaan windows xp-koneille, se ei toimi enää vista/7 koneissa eikä ylipäätään missään Microsoft Windowsin ulkopuolisessa käyttiksessä. Ubuntun tai vaikkapa uuden Amiga OS:n kanssa NetBus ei pelaa, eikä jos pyörität puppylinuxia tikulta suoraan.

        NetBus on vaaraksi teppo tavalliselle tallaajalle jolla on vanha Win xp kone, eikä pienintäkään hajua koneen suojaamisesta esimerkiksi virustorjunnalla. Mutta siihenhän poliisi yleensä luottaa, että asiakas on tavis, joka ei ymmärrä mitään tietokoneista. Entäs kun vastapuoli tietää jotakin ja jopa osaakin oikeasti jotakin ja on halukas pitämään huolta tietoturvastaan?

        Poliisi voi koettaa vapaasti hakkeroida auki truecryptatun kovon ja yrittää murtaa kokonaan salatun verkkoliikenteen. Voi mennä yritykseen yli seuraavan jääkaudenkin sitä aikaa. Onnistuu poliisilta ehkä kun aurinko polttelee punaisenä jättiläisenä menemään. Siihen on aikaa vain 4,5 miljardia vuotta aikaa.

        Windows XP on muuten buginen ja käyttikseksi raskas paska. Ihme, että se aikanaan tuotiin edes markkinoille. Vista ei ollut yhtään parempi ja Windows 7 on päältä korea karkki, jolla ei oikeasti tee mitään. Jos haluaa käyttää kevyttä ja turvallista käyttöjärjestelmää niin ubuntu tai joku muu itselle sopiva linux distro sitten koneeseen.


      • dfgr
        Micorsoft = 666 peto kirjoitti:

        Poliisin ehdotus on absurdi. Poliisi tosissaan on ehdottamassa, että Suomessa kaupattaviin windows käyttöjärjestelmiin jätetään poliisille oikein erikseen vakoilusoftan mentävä aukko jota muuten hakkerit käyttävät myös, aukkohan on julkista tietoa alle viidessä sekunnissa), samalla se tarkoittaisi sitä, että esimerkiksi ilmaiset linux jakelut kielletään lailla, samoin kuin muut vaihtoehtoiset käyttöjärjestelmät joissa ei ole aukkoa poliisille avattuna.

        Eli meillä on kohta vain yksi poliisiystävällinen käyttöjärjestelmä, joka on laissa sallittu. Käytännössä poliisi on päättänyt, että suomalaisten käyttöjärjestelmät toimittaa Microsoft, muut älkööt vaivautuko.

        Ubuntussa ei ole aukkoja ja tahattomia reikiä suljetaan käyttäjäkunnan toimesta koko ajan. Ei vakoilumahdollisuuksia poliisille!

        Itse en asenna käyttökoneeseeni windowsia sitten suurin surminkaan. Pyörii ubuntulla eikä löydy maailman levinneintä shitwarea, eli Microsoftia. Tekee poliisin elämän ikäväksi. Sitten vielä 250bt levyn salaus ja koneen oma salasana, niin siitäpä ei mennä vakoilemaan läpi. Ja jos poliisi kysyy salasanoja, niin voi kuinka onkaan päässyt unohtumaan.

        Microsoftin yksinvaltaa on pönkitetty jo vuosien ajan Suomessa. Eduskunta on yhteistyössä poliisin kanssa huolehtinut siitä, että käytännössä 99% kansalaisista käyttää windowsia ja siitä, että se Microsoftin paskasofta on jokaisen firman käytössä, jotta päästään tonkimaan helposti tekeekö firma veronkiertorikoksia vai ei. Oikeastihan Microsoftin ohjelmamarkkinoiden yksinvalta on jopa perustuslain vastainen ilmiö ja sortaa törkeästi vapaata kaupallista kilpailua vastaan.

        Microsoft on yksinkertaisesti poliisin paras kaveri. Nuolevat kilpaa toistensa perseitä.

        Olen asettanut Microsoftin ostoboikottiin jo kauan sitten ja suosittelen samaa kaikille muillekin joita vähänkään kiinnostaa huolehtia tietoturvasta, sananvapaudesta ja kaupallisen kilpailun vapaudesta.

        Älkää ostako mitään Microsoftilta, käyttäkää mieluummin open source-tuotteita ja kilpailevia kaupallisia tuotteita. Vain siten loppuu Microsoftin Pohjois-Korealainen käyttöjärjestelmädominanssi markkinoilla.

        Viitsitkö laittaa linkin missä poliisi virallisesti ehdottaa että windowsiin jätettäisiin tietoturva aukko? Olen kiinnostunut...


    • Cofee Cofee
    • wefwfg4

      Ja jos mikään kirjoittamasi piti paikkansa, tajuat varmaan että jos kyseinen ohjelma on tehty viranomaisille vakoilua varten, se ei ole tehty erityisesti Suomen poliisille.

      Joten eduskunta antoi poliisille vain uuden tavan selvittää rikoksia.

      • poliisivaltio

        Olet sinäkin sinisilmäinen lammas. Ei sillä mitään rikoksia selvitetä vaan seurataan sinua ja kaikkia muitakin kansalaisia ja yritetään pakottaa täysin lain mukaiseen ja vieläpä poliittisesti korrektiin elämään. Eli poliisi haluaa tietää missä hampun kannattajat pitävät kokouksensa, kuka on poliittisesti mitäkin mieltä ja kuka on totaalikieltäytynyt palveluksesta tai aikoo tehdä niin. Poliisi haluaa myös saada piraatit kiinni siitä, että nämä kieltäytyvät osallistumasta äärikaupalliseen viihdebisnekseen asiakkaina.

        mp3-tiedostojen ja pelien laiton lataamiseen puuttuminen nähdään poliisissa tärkeimpänä prioriteettina, koska oikeita rikollisia ei kuitenkaan ikinä saada kiinni. Piraatteja on helppoa kyykyttää kun poliisi tietää, että jokainen juttu varmasti johtaa isoihin tekijänoikeusmaksuihin ja sakkoihin.

        Piraattien jahtaaminen pitäisi lopettaa ja laillistaa omaan käyttöön imuttelu. Piratismia on aina ollut ja tulee aina olemaan. Kaikki eivät suostu maksamaan viihteestä tai softasta. Piraatit voidaan netissä hetkeksi ehkä ajaa ahtaalle, mutta sitten piratismi siirtyy darknet-verkkoihin piiloon poliisilta ja karkaa täysin käsistä.

        Kohta on rikos vastustaa netissä poliisia tai ilmaista hallituksen vastainen mielipide esimerkiksi teksitiedostossa. Poliisi löytää sen koneeltasi ja saat syytteen vääränalaisesta ajattelusta.

        Suomi on menossa poliisivaltioksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3913
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      92
      2039
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      306
      1241
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe