David Wilkerson puhuu haudan takaa karismaattisesta eksytyksestä

KRISTITTY, LUE TÄMÄ

Tässä ote eräästä David Wilkersonin saarnasta:

Pyhän Hengen vääristely

Tämä on häpeällisintä. Pyhä Henki on esitetty sillä tavoin koko maailmalle, että meidän kaikkien tulisi langeta kasvoillemme maahan. Aikamme seurakunnissa, julistajilla, on niin vähän arvostelukykyä jäljellä. He eivät erota milloin Pyhää Henkeä vääristellään tai pilkataan. Tuhannet ihmiset menevät suuriin parantamiskokouksiin ja ristiretkiin ja he näkevät asioita, jotka luullaan Pyhän Hengen toiminnaksi. Ylistäessään ja palvoessaan he eivät tiedä, että julistaja pilkkaa ja häpäisee Pyhää Henkeä. He eivät tajua sitä.

Kokonaiset karismaattiset seurakunnat, helluntailiike, on hajallaan – kirjaimellisesti rikki revittynä valheherätysten takia. Kaikenlaista tapahtuu. Jotakin uutta esitellään lähes viikoittain eivätkä johtajat tiedä pitäisikö uusi ottaa vastaan vai kirota se. He eivät tiedä mitä tehdä. Saamme kirjeitä sadoilta pastoreilta ympäri maailmaa ja he kysyvät mikä on väärää ja mikä on oikeata? Missä ovat johtajat? Missä on joku, joka kertoo meille?

Mitä näemme aikamme ns. herätyksissä ja mikä liitetään Pyhän Hengen yhteyteen, sitä emme löydä Kirjoituksista. Mikä ei ole löydettävissä Sanasta pitää heti hylätä – täysin hylätä. Itken kun katson näitä videoita, joita ihmiset ympäri maata lähettävät minulle. Ihmisjoukot ruumis vapisten ilman kontrollia, ihmiset putoilemassa lattialle, hysteerinen nauru, hoipertelu kuten juopuneessa tilassa, käärmeen lailla kiemurtelu, villien eläinten lailla kiljuminen – ja sitten meillä on julistaja, joka puhaltaa ihmisten ylle ja saa heidät kaatumaan ikään kuin Pyhä Henki olisi tullut lihaksi hänessä. Tämä henkilö heittää takkinsa ihmisten ylle ja sanoo, "Tämä on Herran käsi".

Nyt uusi "evankeliumi" on iskenyt Etelä-Amerikkaan. Tämä on hyvin julmaa mutta minun pitää puhua tästä uusimmasta. Kun joudut tällaiseen, kun olet joutunut eroon Kirjoitusten varjelevasta vaikutuksesta sanot vain: "Hei, tämä on uutta, Jumala tekee uutta. En ymmärrä tätä, se ei ole Sanassa mutta en halua olla Pyhää Henkeä vastaan."

Jos se ei ole Sanassa sinun pitää olla sitä vastaan!

http://www.kristitynfoorumi.fi/srkhapaisy.htm

41

2455

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hänkin vain ihminen

      Pitää ottaa huomioon että myös hän puhuu oman seurakuntansa kautta niinkuin moni muukin, täytyy nyt ottaa huomioon että hänkin oli vain ihminen eikä aina pidä ottaa idolikseen kaikkia saarnaajia, viisaat teologit voi tietää wilkersonin uskonnollisen suuntautumisen, niinkuin billy grahamin ja niin edelleen.

      • "sara"

        Tälläisena ajankohtana, mikä maailmassa tällähetkellä vallitsee, olisi hyvä lukea myös Paavo Hiltusen kirjaa, Siunauksia Syvyydestä. Erittäin mielenkiintoinen, hänen omaa elettyä elämäänsä valottava kirja.


      • ÄlkääMenköHeidänPeräss

        AMEN. On luettu. Myös 'sulkasato' on lukemisen arvoinen, erityisesti 'Torontoilmiö läpivalaisussa' ajankohtainen!


    • Armosta pelastunut

      Minä tarkoitin tässä, että olen yhtä mieltä David Wilkersonin
      kanssa, VAIN siksi, koskapa Raamattukin on sitä samaa mieltä ja minä uskon kyllä siihen, että kaikki se mitä ei ole Raamatussa ei uskon elämään kuulu.

      Minä olen jo niin vanha ja monissa liemissä keitetty, että minä ihan totta viisvälitän KUKA jotain sanoo, kunhan se perustuu totuuteen eli Raamattuun, sillä minä tiedän ja olen sen myös nähnyt ja kokenut, että ihan jokainen meistä ihmisistä on erittäin heikko ja eksytettävissä oleva íhmisparka.

      • RatkaisevaEro

        David Wilkerson ja benny hinn olivat samana kesänä Suomessa. Oisko ollut 2000luvun alussa? Media haastatteli (IS?HS?) Wilkersonia...ihmetellen 'mitä teissä on erilaista'?
        David vastasi jokseenkin näin: 'ME JULISTAMME ERI SANOMAA -benny hinn keskittyy parantumisihmeisiin; minä taas julistan pelastussanomaa ristiinnaulitusta Jeesuksesta.'


    • Seurakunnissa on viime vuosina entistä enemmän aloitettu rukoilemaan Pyhälle Hengelle ja keskustelemaan hänelle, vaikka Raamatusta ei löydy siihen minkäänlaisia esimerkkejä. Ollaan pidetty itsemme ikäänkuin oikeutettuna rukoilemaan häntä, koska meille on opetettu, että myös Pyhä Henki on Jumala. Mutta kun sitten Pyhää Henkeä tai "henkeä" ollaan rukoiltu ja jokin voimallinen teko tapahtuu, ollaan heti uskomassa että se on Jumalan Hengen työ, sen sijaan, että koeteltaisiin ilmentymät Jumalan Sanalla. Kun joku kaatuu nurin, tai kun ihmiset alkavat hysteerisesti nauramaan, tai kun joku ei hillitse ulkoista olemustaan, vaan alkaa vapisemaan ja kaatumaan "voiman" alla, sitä ollaan pidetty automaattisesti Pyhän Hengen työnnä. Tämän mystisen voiman alla, ovat jotkut alkaneet kotkottamaan kuin kanat ja toiset haukkumaan kuin koirat. Muun muassa näitten ilmentymien takia ovat monet helluntaiseurakunnat hajonneet, niin että osa jäsenistä ovat lähteneet pois alkuperäisistä helluntaiseurakunnistaan. He ovat yleensä liittyneet näihin vielä melko uusiin "karismaattisiin" seurakuntiin, joiden monet jäsenet ovat entisiä helluntailaisia. He lähtivät pois, koska pitivät ilmentymiä Jumalan Hengestä syntyneinä, kun taas "vanhoilliset" helluntailaiset, joihin minäkin lukeudun, eivät tapahtumia hyväksyneet outojen lieveilmiöitten takia. Ilmentymät ovat olleet pääosin sielullisia, mutta ei hengellisiä. Ne eivät ole lisänneet ihmisiin Hengen hedelmää, eivätkä ne saata ihmistä tilaan, jossa hän katuu syntejään. Ne saavat pikemminkin ihmiset etsimään lisää yliluonnollisuutta, lisää "viiniä, voimaa ja tulta". Lopputulos on kuitenkin se, että kun he tätä voiman ja ilmentymien hakemista ovat etsineet kuukausia ja jopa vuosia, on sen hedelmä loppujen lopuksi luopuminen raittiista uskosta Jeesukseen Kristukseen, tai peräti osallisuutta demonihenkien aikaansaamiin lieveilmiöihin. Kun edellämainitut asiat ovat elämän suurin tavoittelu, eikä juurtuminen ja kasvaminen Kristuksessa, lopputulos on aina katastroofi. Kun tätä voiman ja voitelun hakemista on harrastettu muutaman vuoden, ilman rakkauden vaikutusta, on uskonelämä täyttynyt masennuksella, pettymyksillä ja tyhjyyden tunteella. Jopa luopuminen elävästä uskosta elämän Herraan, Jeesukseen Kristukseen, ei ole näille ihmisille harvinaista. Monet rakastavat "viiniä, voimaa ja tulta" enemmän kuin lahjan antajaa. Se on sellaisenaan vaarallinen vinoutuma hengellisessä elämässä. Kutsun tätä ilmentymää nimellä "karismaattinen harharetki".

      Uskallan väittää, että nämä ikävät lieveilmiöt ovat lisääntyneet keskuudessamme myös siksi, koskaan ollaan uskottu että Pyhä Henki on Jumala ja että häntäkin on tämän takia alettu rukoilemaan. Ja myös siksi, kun ei olla ymmärretty, että myös Saatana pystyy saamaan ihmiset nauramaan, vapisemaan, tutisemaan ja lentämään nurin. Samoja ilmentymiä näkee pakanauskonnoissakin, eivätkä ne silti ole Jumalan Hengen vaikutuksesta syntyneitä ilmiöitä. Esimerkiksi kundaliinihengen vaikutukset saattavat olla samankaltaiset, kun joku hindupappi laskee kätensä ihmisten päälle. Heidänkin käsien kautta kaatuu ihmisiä kumoon ja alkavat vapisemaan. Ei se kaatuminen suinkaan todista, että kyseessä olisi Pyhän Hengen työ. Heillähän on noita "epäjumalia" vaikka kuinka monta, ja silti on olemassa vain yksi Jumala. Vaikka heillä esiintyy sekä "hengellisiä" että sielullisia manifestaatioita näkymättömän voimansiirron kautta, ne ei kuitenkaan sellaisenaan todista, että heidän uskontonsa on oikea uskonto, kaatumisista, tärinöistä ja vapinoista huolimatta. Liiallisen sinisilmäisyyden takia on myös muutkin henget, eksyttävät henget, saaneet jalansijaa seurakuntiin, kun valhehenkiä on kätten päälle panemisen kautta levitetty ihmisestä toiseen. Uskonnolliset ihmiset ovat etsineet enemmän voimaa ja voitelua kuin itse Kristuksen tuntemista, sellaisena kuin hän on. Ja mikä on tulos? Tulos on se, että me vieraantuneina todellisista Jumalan voimateoista, emme ole ainoastaan saaneet oikeita Pyhän Hengen aikaansaamia parantumisilmiöitä, vaan myös "parantumisia", jotka eivät ole olleet mitään muuta kuin valhehenkien valheita. Saatanallakin on luomisvoimaa jolla hän parantaa, eksyttääksenä jos mahdollista, jopa valitutkin. Mutta hänen luomisvoima on hyvin rajallinen verrattuna Jumalan ja Jeesuksen luomisvoimaan. Saatana pystyi luomaan vedestä veren, sauvasta käärmeen ja nostattamaan vesistöistä sammakoita, aivan kuten Jumalakin teki. Ja silti näemme hänen rajallisuutensa siinä, ettei hän pystynyt muuttamaan maan tomua sääskiksi. Jumalalle sama temppu ei ollut minkäänlainen ongelma (2.Moos. luvut 7 ja 8). Ei sääskien luominen maan tomusta voi hänelle olla vaikeata, jos hän kerran myös ihmisenkin loi maan tomusta (1.Moos.2:7).

      • oletko harharetkellä

        >>Kutsun tätä ilmentymää nimellä "karismaattinen harharetki"


      • Raamatunmukaan.Rk3338

        Kiva, Jumalan Pete kun olet taas palstalla! Textisi on tyhjentävästi täydentävä! pyhän hengen manifestaatiot EIVÄT ole Pyhästä Hengestä, vaan valheen isäperkeleestä, joka tietää että sillä on vähän aikaa (tappaakseen ja sammuttaakseen Jeesuksen omia sekä kaikkia ihmisiä)!

        JEESUS TULEE, MYÖS TULTA TULEE RAAMATUN JUMALAN VIHAN MALJOISTA!


      • Huomenta_vaan
        Raamatunmukaan.Rk3338 kirjoitti:

        Kiva, Jumalan Pete kun olet taas palstalla! Textisi on tyhjentävästi täydentävä! pyhän hengen manifestaatiot EIVÄT ole Pyhästä Hengestä, vaan valheen isäperkeleestä, joka tietää että sillä on vähän aikaa (tappaakseen ja sammuttaakseen Jeesuksen omia sekä kaikkia ihmisiä)!

        JEESUS TULEE, MYÖS TULTA TULEE RAAMATUN JUMALAN VIHAN MALJOISTA!

        Taisi olla Peten kommentti vuodelta 2011...


    • Worried
      • HengenYhteysHerrassa

        KIITOS useiden puolesta!


    • Lapa Tosobat

      Kukaan meistä ei kai voi kiistää sitä, että näissä kokouksissa kaikkien nähtävissä olevalla tavalla sadat, jopa tuhannet ihmiset tempautuvat mukaan, kaatuilevat, huutavat, kieriskelevät maassa, itkevät ja nauravat. Alkaneelle liikehdinnälle ovat luonteenomaisia naurun lisäksi kaatuminen, itkeminen, hurmosmaiset tilat ja näkykokemukset, vapina, maahan vajoaminen, juopumus, nytkähtely, kieriminen, hyppely, ja eläimelliset äänet.


      Raamattussa ei ole kielletty:
      itkeminen, hurmosmaiset tilat ja näkykokemukset, vapina, maahan vajoaminen, juopumus, nytkähtely, kieriminen, hyppely, ja eläimelliset äänet. Jos joku halua hihhuloida niin hihhuloikoot!

      Ei ole minun juttu!

      • koetelkaa, arvioikaa

        Raamatussa on kielletty ottaa kyselemättä vastaan mitä tahansa jännää voimaa.


    • Lieköhän valetta

      Onko juuri tosi että seurakunnissa on alettu rukoilemaan Pyhälle hengelle
      ja keskustelemaan hengen kanssa. Näinkö alas on jo vajottu.
      Eivätkö uskovat tiedä mikä tehtävä Pyhällä hengellä on ja miten se toimii.

      • Jack Virtanen

        Ikävä kyllä tämä on useissa seurakunnissa tätä päivää. Seurakunnan pastoritiimi yhdessä huutaa, laulaen, täristen ja kaatuillen Pyhää Henkeä tulemaan suurella äänellä.

        Sitten sanotaan NYT Pyhä Henki tulee ottakaa vastaan ja sitten usein vielä ikäänkuin puhalletaan tuo Pyhä Henki posket pulleina seurakunnan keskuuteen.

        Tämä on kammottava harhaoppi, sillä jokaisella uudestisyntyneellä uskovallahan JO ON PYHÄ HENKI OMASSA HENGESSÄÄN!!!

        Ei sitä Pyhää Henkeä enää sitten tarvitse jonkun sielullisen pastorin seurakunatalaisten päälle puhkua ja puhaltaa.


    • DoctorT

      Hienoa tekstiä ja asiaa! Miksi Jumala otti väkevän profeettansa pois? Vastuuta jaetaan,meille tavallisille, Sanaa kunnioittaville.

      Elokuussa 1995 istuin Hgin Saalemissa, katselemassa, kuulemassa maahan roudattua "nauruherätystä". Pyhä Henki ei vaikuta sitä, mitä siellä näin!

      Olisipa ollut ämpärillinen Diapameja, niitä ois tarvittu siihen kouristelevaan, ölisevään joukkoon.

      Aika paha!

    • Olen nämä veli Davidin tekstit lukenut jo vuosia sitten (multilingual language). Hän todella näki nämäkin asiat kirkkaasti. On aivan tyrmistyttävää, kuinka sokeita ovat tämän päivän seurakuntien palvelijat. Pimeys valtaa yhä nopeammin alaa seurakuntien sisällä. Paholainenhan ei voi tuhota seurakuntaa ulkoapäin. Sen nakertaminen alkaa, ja on jo alkanut, seurakunnan sisältä. Nöyryys ja jumalisuus puuttuvat. Se on merkki tästä ajasta jo. Mitään lopunajan herätystä ei ole, eikä tulekaan. Tulee vaan yhä suurempi luopumus ja laittomuus. Uskossaan raittiit ja valvovat tietävät nämä asiat. He voivatkin sen vuoksi rohkeasti nostaa päänsä, sillä heidän vapauttamisensa aika on lähellä. Kohta laskeutuu täydellinen pimeys, eikä sen jälkeen enää voi kukaan enää työtä tehdä.

      • Rita Cohen

        Vonbulke, olet ikävä kyllä harvinaisen oikeassa. Mitään herätystä ei enää tulekaan. Minäkin menin siihen samaan lankaan, että herätys tulee.

        Seurakuntien johtajien sokeus on todella PÖYRISTYTTÄVÄÄ, minulla ei tosin ole todellakaan yhtään mitään keskaamista, sillä äsken vielä olin itsekin ihan yhtä sokea.

        Olet oikeassa tuossakin, että seurakuntaa tuhotaan SISÄLTÄPÄIN, joka on paholaisen todella KAVALA juoni!!!

        Onneksi Jumala kuitenkin suuressa armossaan avasi silmäni ja uskon, että avaa muidenkin silmiä näkemään totuuden ja NYT olen TODELLA varovainen uskon asioiden kanssa.

        Peilaan kaikkea nyt vain Raamatulla, ihmisten puheita en usko, jos eivät ole raamatullisia ja muutenkin tänä lopun aikana tarvitaan ERITYISESTI henkien erottamisen lahjaa.

        NYT jos koskaan, ne tuntuvat pelastuneen valheelta, jotka todella TUNTEVAT Jumalan Sanan ja osaavat erottaa valheen totuudesta!!!


    • rej kaphari

      Eksyttää jos jopa valitutkin!!On totuttu helluntailaisuudessa elämään vanhojen perinteiden mukaan ja uutta on tuotu,jotta ns.Mukautumaan tämän ajan mukaan!
      Pois totuudesta noudattamaan riivaajien oppia sirkushuvineen.Jumalan tuomiot käy hyökyaaltojen lailla.Jumalan pelko on kadonnut ja sanaa on vääristelty.Profetoille osoitetaan ovea,eikä ole Henkien erottamisen lahjaa.
      Pyhä pyhittyy saastainen saastuu.Herra armahtakoon suoritus kristillisyydeltä ja uskonnolliselta hapatukselta ja syntyköön tuntoihimme synnin tunto!!Jumala on Pyhä eikä salli nimeänsä pilkattavan.Tehkää parannus ja irti sanoutukaa Pimeyden hedelmättömistä teoista.Hedelmistään puu tunnetaan.Herra on puhunut Suomessa on valheprofettoja sydämen petosta julistavat,eivät itke helvettiin menevien tähden.Vallanhimo sokaisee ja ylpeyden synti on kova.Se
      kovettaa kasvot.Suomen kansa on rappio tilassa.Me nauramme,kun Herran tuomiot tulevat järkytymme ja silloin petos eri herätysliikkeiden keskellä paljastuu.Äkisti Herra ilmestyy Suomen siioniin,äkisti ravistelee.On uskovia joita pilkataan,ne ovat puhdas sydämisiä rukoilijoita,jotka sydämessä etsivät Taivasten valtakuntaa.Jumala julki tuo pappien haureeliset synnit,väärät voiton tavoittelun,Rakkaudettomuuden jonka mailmakin näkee,Voi huuto Suomen paimenille!!Voi Huutu Suomen kansalle.Kuulutakaa paasto pitäytykää sanassa!!Irti sanoutukaa kirkon sisällä olevasta sodankäynnistä.Nähkää perkele on sokaissut teidän huomionne,niin ettei teillä ole lyhteitä,olette voimattomia elette nöyrry.Vain jäännös jää jäljelle,jotka irti sanoutuvat porttokirkosta ja tuo jäänöskin joutuu pilkattavaksi Jeesuksen nimen tähden.Heille on tarve rakastaa totuutta,eikä polkea sorettuja.He ei etsi omaansa ei käyttäydy sopimattomasti.Heillä on Jumalan käskyt ja Kristuksen todidtus.He pitävät pelkkänä ilona,että heitä vainotaan Jeesuksen nimen tähden.Herrää anna aikaasi Jumalalle.Pyhitäydy ja tee parannus.Tyhmillä neitsyeillä ei ollut öljyä.Herää!!Jeesus haluaa täyttää rakkaudella ja varustaa ja valtuuttaa opetuslapsiansa tänäkinpäivänä.Lahjaksi olette saaneet lahjaksi antakaa

      • Ihana elämä

        Onneksi olen välttynyt helluntailaisuudelta. Olen onnellinen enkä peloissani vapise. En odota mitään. Se mikä on tullakseen, se tulee. Se mikä on mennäkseen, se menee. Kiitos ja kunnia yksin Jumalalle!


    • Mikä ihme

      tälle palstalle tuo ei-uskovia, jotka kommentoivat asioihin,
      joista heillä ei ole mitään tietoa, eikä omaa kokemusta ?

      • KRISTITTY, LUE TÄMÄ

        "tälle palstalle tuo ei-uskovia"

        tOTTA, TÄLLÄ PALSTALLA ON PALJON HELLuntalaisia, eli 100nan palvojia!

        Asiallinen huomautus, OI. nimimi. Mikä ihme


      • Taivaallinen tyttö

        Kuulut siis itse noihin ei-uskoviin? Minusta tälllä palstalla on ollut kylläkin pelkästään niitä oikeita uskovia.


    • KRISTITTY, LUE TÄMÄ

      SÄÄLITTÄVIÄ VASTAUKSIA, OLETTE SÄÄLITTÄIVÄ, KUIN HELLUNTALAISET, HAHAHHAHAHHAHA

      • "sara"

        Eipä tartte olla helluntailainen mennäkseen ns,"metsään", sillä meillä kaikilla on samat mahdollisuudet eksyä. On vain pysyttävä kokonaan raamatun sanassa, ja seurattava hedelmiä mitä nämä ilmiöt aiheuttavat. Ja kyllähän ne jotka ovat niissä "siunauksien syvyyksissä" rypeneet tietävät aika paljon, mutta sielunvihollinen ei sallisi, että niitä luetaan ja puhutaan.


    • H.H Jämsä

      "Mikä ihme:een" mielestä vain helluntailaiset on uskovia. Omituista. Se on lahkolaisen ajattelutapa. Minä en erottele uskovia sen perusteella mihin uskontokuntaan kukin kuuluu. Mutta rehellisyyden nimissä täytyy sanoa että helluntailaisuudessa on paljon lahkolaisuutta ja siltikin he minun mielestä ovat uskovia siinä kaikki muihinkin uskontoihin kuuluvat.

    • Ruth Verdi

      Itse en henkilökohtaisesti VOI käydä enää missään seurakunnassa, koska kaikki on jo käyty läpi ja niissä kaikissa vallitsee joko täydellinen hengellinen kuivuus ja synkkää virttä veisataan naama kurtussa, ilman Pyhää Henkeä tai sitten toinen äärilaita - torontolaisuus ja menestysteologia - kaatuilua, huutamista, hysteeristä naurua, karjuntaa, tärinöitä, rahankiristämistä, lauluja jankataan kuin mandraa ja usein juuri vain Pyhälle Hengelle.

      Tämä on ihan kamala aika - ei löydy enää tavallista seurakuntaa, minne voisi Raamattuun uskova ihminen mennä.

      Täytyy sitten vaan pysytellä kotona ja katsoa netistä mm.David Wilkersonin ja Derek Princen - noiden jo Jeesuksen luokse menneiden veljien raamatullisen ihania saarnoja, joita ei enää livenä kuule missään.

      • Minuakin kiinnostaisi, mutta ikävä kyllä kokemus aika lailla sama kuin sinulla :(


      • suomeksikin löytyy

      • Ruth Verdi

      • 2+10

        Ymmärrän ongelmasi osittain. Itse kyllä silti olen löytänyt hyvän seurakunnan, eikä siellä ole tähän asti ollut mitään menestysteologiaa tai äärikarismaattisuutta.

        Raamatun mukaan sinun tulee etsiä hyvä seurakunta. Et voi jäädä yksin kotiin Internet-saarnojen varaan.

        Kyllä, Internetissä on paljon hyvää opetusta. Itsekin kuuntelen sieltä paljon opetusta, mm. David Wilkersonilta, John Piperiltä, Paul Washerilta ja John MacArthurilta.

        Silti tarvitset paikallisen seurakunnan, koska Raamattu niin sanoo. Älä luule pystyväsi elämään uskonelämää ilman paikallista seurakuntaa.


      • suomeksikin löytyy
        Ruth Verdi kirjoitti:

        Kiitos sinulle Rakas Ystävä nimimerkillä; " suomeksikin löytyy" antamistasi hyvistä linkeistä - alankin heti kuunnella ja lukea niitä!!!

        Runsasta Siunausta elämääsi!!! :))))

        Kiva kuulla. Siunausta sinulle!


      • rgvbnkl

        Voi sentään, etkö näe että Pyhä Henki on synnyttänyt suuren määrän virsiä, niin kirkas on niiden sanoma!


    • mieli rauhoittuu

      Niitä minäkin luen, ja kuuntelen, kyllä mieli rauhoittuu, sovitus ja armonkäsitys syvenee. Kuuntelemme myös Norvannon raamattu opetusta.

    • Uskovamummeli

      Ajattelinpa nostaa tämän otteen Wilkersonin saaranasta jälleen esiin. Niin surullista, niin ajankohtaista. Vaan kiinnostaneeko oikein enää ketään..
      Oi Herra armahda Suomen kansaa, anna meille uskoville oikeanlainen herätys.

      • Aioli_

        Minua kiinnostaa :) Kiitos kun nostit tämän esille!


      • Vihdoin_

        Kiitos tästä! Erittäin tervetullutta!


      • kunhankirjoitin

        Nostanpa tätä viestiketjua vähän vain esille. Onneksi on olemassa sentään edes viime hetket, nekin ovat armon aikaa ennen itse tapahtumia. Niin moni ihminen horjuu kuilun partaalla, täyttäen itsessään pyhän hengen mentävän aukon huumeilla ja muilla synneillä, joista tullut ihan arkipäivää ja pahuudesta elämäntapa. Ikävää lukea mitä tapahtuu seurakuntien sisällä, vaikka niiden kuuluisi olla pyhyyden tyyssijoja. Totuutta etsivä ei siis välttämättä löydäkkään sieltä pelastusta vaan ajautuu valheen nuoraan.

        Uskon kuitenkin että näinä aikoina Jumala on läsnä enemmän kuin koskaan tiettyjen ihmisten lähettyvillä ja jos tämä jostain mystisestä syystä vihlaisee edes vähän, ei sinun tarvitse kuin pyytää anteeksiantoa ja antaa myös itsellesi anteeksi. Loppu menee miten on mennäkseen ja kaikella on tarkoituksensa, joten anna mahdollisuus korkeimmalle taholle näyttää sinulle omasi.


    • minun.kokemuksia

      Mekään ei enää käydä missään......kun jouduimme joka kerta " toipumaan" kokouksien jälkeen, kirjaimellisesti sairastuimme..... torontolaisuus, menestysteologia, vääristetty evankeliumi, missä keskipisteenä ihminen ja hänen ongelmat, naispapit, ekumenia, psykodraama, sielunhoito....Seurakunta kuin kulttuuri-talo, jossa joka viikko käyvät uudet vieraat viihdyttämässä yleisöä.....yhteyttä seurakunnan sisällä ei ole.....opetus että Pyhä henki ei katso ihmistä, kun vaikuttaa sen kautta, kaikki vieraat kelpaavat puhujiksi, vakavassa synnissä elävä myös....johtajat eivät omaa Paimenta seuraa, Joh.10:5, tuntuu silta että eivät ole uudesti syntyneet.... Sanaa eivät tunne, ja sen auktoriteettia kyseenalaistavat....
      Nämä ovat minun henkilökohtaisia kokemuksia

      Varokaa, ettei kukaan eksytä teitä Matt.24:4
      ...Jos mahdollista, valitutkin Matt 24:24
      Ei ...suuri asia jos...tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi 2Kor 11:15
      Luopuvat uskosta ja seuraavat eksyttäviä henkiä ja riivaajien oppeja 1Tim4:1

      Viimeisiä aikoja eletään...

    • SitkeäLiha
      • PetollisuusPaljastuu

        Amen! Kuunnelkaa linkki!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe