Eroon Wetteristä ja Pörhöstä

Nyt riitti

Jos uuden auton ostossa valintaperusteena on, ettei tarvitse avata Wetterin tai Pörhön autoliikkeiden ja erityisesti huolto"palveluiden" ovea enää koskaan ikinä, niin mitä merkkejä jää jäljelle Kemi-Tornion aluella?

Myyjä voi sinänsä olla vaikka Hangossa, kunhan merkkihuolto pelaa - eikä tule Wetteriltä tai Pörhöltä, jotka ovat molemmat firmoina täysin /c:stä.

Kävin Helsingissä viimeksi huollossa ja oli niin hyvää palvelua, että kypsyi päätös vaihtaa merkkiä ja nimenomaan tällä periaatteella.

Mersu vissiin ainakin on edelleen riippumaton niin ettei tartte kumpaankaan noista paskafirmoista mennä?

65

5084

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sicherheitsdienst

      Eipä poliisikaan voi luottaa: sterilisaatioläkkeen myyjäksi netissä poliisin sivuilla poliisimies merkitty oli, esiintyi joku poliisina vai oliko outo p? Ilmankos sain outoja ohjeita pari päivää sitten , oli outo..Kun muut viranomaiset olivart toista mieltä, tämä tulee turhan takia, kyseli juttuja ja sanoi että jos joku muu soittaa heille minä saan sakot.Sterilisaatiolääkkeen myynti poliisimiehenä. Tai sitten jo9ku on esiintynyt poliisina -tiedä häntä-nämäkin viranomaiset kun puhuvat omaa kieltään ja usein pysäyttälevät ihmisiä, joilla ei mitään tekemistä rikosten kanssa.Puolet pois kansanedustajista, joku muu varasysteemi käyttöön, jos ajat heikkenevät -, täydennyspoliisit , mutta näille ei ole käyttöä löytynyt, vanhollislestadiolaisuudesta joku kirjoitti , että Koivisto on pedofiili (onko oikeaa tietoa , vai kirjoittaako omiaan)?Sisäasianministeriö haki koulutukseen mallia Ruotsista.

      • Metku Mertsi

        Sinä et sitten ainakaan mersulla ajele?


    • rth5u4i6oi45oi

      Kokeileppa Tojo-autoa.Loistavaa palvelua.Terv.tojotakuski.

    • Skodillac'

      Skoda Aineella

    • Opel.

      Aine:
      Merkkihuoltomme huoltaa Skoda, Mazda, Mitsubishi, Opel, Saab ja Subaru
      -henkilö ja tavara-autot.

      Delta:
      Huollamme: Alfa Romeo, Chevrolet, Fiat, Kia, Lada, Lancia, Opel, Saab, Mitsubishi

      • Delta on perseestä

        Pistä tuo sana "huollamme" lainausmerkeihin ainakin Deltan osalta.

        Se liike kannattaa kiertää kaukaa.


    • MP

      Ettekö todella tiedä että voitte korjauttaa ja huollattaa autonne missä korjaamossa tahansa. Ainoastaan takuu korjaukset ns.merkkikorjaamossa.

      • Runkku Pajat

        Eipä sekään ole tie onneen.

        Aika moni noista pikkupajoista ei vain osaa.

        vituttaa se sekin, kun tekevät vain lisää vahinkoa.


      • Runkku Pajisti
        Runkku Pajat kirjoitti:

        Eipä sekään ole tie onneen.

        Aika moni noista pikkupajoista ei vain osaa.

        vituttaa se sekin, kun tekevät vain lisää vahinkoa.

        Merkkihuollossa kannattaa käyttää edes joskus, koska noi runkkutason pajat ei tosiaan osaa mm:

        - tehdä maahantuojan takaisinkutsu ym. kampanjoiden ilmaisia töitä

        - päivittää auton softaa


    • PORHON asakas

      "Toi ota" liikkeen huoltopalveluista olen kuullut asiakkailta pelkkää hyvää, taitaa olla varteen otettava haastaja kun alan päivittämään peltilehmää seuraavan kerran.

      • entinen VW asiakas

        Sama täällä!
        Merkki vaihtuu varmasti, Toyota vahva vaihtoehto tämän kokemani VW-kieroilun jälkeen. Sen verran asiatonta ja tasotonta kohtelua olen saanut Pörhöltä.
        (ja räkyttäjille: en tosiaan ole mikään toyota -kuski tai -myyjä)
        Mistä se toisten aiheeton v-maisuus kumpuaa ... kateuttako vai ...?


      • Anonyymi
        entinen VW asiakas kirjoitti:

        Sama täällä!
        Merkki vaihtuu varmasti, Toyota vahva vaihtoehto tämän kokemani VW-kieroilun jälkeen. Sen verran asiatonta ja tasotonta kohtelua olen saanut Pörhöltä.
        (ja räkyttäjille: en tosiaan ole mikään toyota -kuski tai -myyjä)
        Mistä se toisten aiheeton v-maisuus kumpuaa ... kateuttako vai ...?

        Pörhön suurin ongelma on matti pörhö joka on omalla toiminnallaan(kusettanut) asiakkaita) ja saanut haalittua nykyisen omaisuuden. Työntekijät vaihtaneet muualle koska eivät ole henk. koht hyväksyneet Pörhön toimia asiakkaiden autojen huoltotoimista... Autot seisoo nosturilla useita tunteja jolle ei tehdä mitään. Lasku kuitenkin tulee jokaisesta tunnista mitä auto on huollon tiloissa. Vikoja ei korjata, tehdään tarkastuksia ym. joista laskutetaan. Ei edes yritetä selvittää asiaa, vaan vaihdetaan "varalta" uuteen osaa, jotka pääsääntöisesti 3x kalliimpia kuin normaali hintainen varaosa muualla. _autoneuvos_🤣


    • Aineen asiakas nyt

      Päivitystä tähän.

      Automerkki on vaihtunut. Ei tartte enää Paska-Wetterillä asioida.

      Jatkossa Aineella. Tuli jo käytyäkin kerran. Asiallista oli palvelu. Hinnatkin merkkiliikkeeksi joustivat ja ei ollut turhan prameat puitteet. Ihmiset näyttivät tekevän töitä, "johtajia" ja muita istuskelijoita ei näyttänyt juuri olevan. Hyvä hyvä, katsotaan mitenkä tämä menee jatkossa.

      • P*ska-Wetteri

        Tuo tähtisana on sitten: P*ska-Wetteri.

        Käytän sitä sanaa puheessani nykyään aina Wetteristä.


      • Unnah Anumemah
        P*ska-Wetteri kirjoitti:

        Tuo tähtisana on sitten: P*ska-Wetteri.

        Käytän sitä sanaa puheessani nykyään aina Wetteristä.

        Kyllä tuolta ylhäältä saa kirosanafitterin pois, joten kyllä se paska sana näkyy ihan selvästi.


    • Pötti Marho

      Nosto. Tämä aihe aina ajankohtainen.

    • Wältä Wetteriä

      Turvallisia merkkejä Kemin seudulla on esim. Toyota, Skoda, Subari, Mersu, Saab, Opel, Mazda, Mitsubishi koska niiden omistajan ei tarvitse koskaan mennä Wetteriin tai Pörhöön saadakseen merkkihuoltoa.

    • APINA

      Hanki polkupyörä ja ajele sillä,niin minunkin täytyy,kun en pysty ostamaan autoa,mutta en myöskään saastuta.Ei tarvitse minun vuokseni laatia rikkidirektiivejä,eikä päästökauppoja.Ja mikä parasta,kun pyöräilee ei tarvitse KELA:n maksaa kuntouttamisrahoja,eikä kuntouttaa,kun ihminen luhistuu kaksikymppisenä istuessaan vain autossa pizzakioskille ja takaisin tietokoneen ääreen.

      • KOPINA APINA

        Polkupyörällä ajo on vaarallista. Kun kaatuupi, niin käypi pahasti ja pää iskeytyy asfalttiin hirvittävällä voimalla. Niskat sanoo niks naks ja tulee neliraajahalvaantunut. Aivoihinkin voi tulla pysyvä vamma, eli tulee neliraajavihannes.

        Se vasta yhteiskunnalle kallista onkin.

        Parempi vaan autoilla. Pizzaa tietokoneen äärelä syömällä kuolee sydänkohtaukseen, joka nopea lähtö ja tulee halvaksi kaikille.


    • mitenmuuten

      Pörhöstä vain normaaleja kokemuksia, tosin viimeksi tahdoin tilapäisauton huollon ajaksi viitaten pohjolansanomien etuseteleihin joissa se olisi ilmaista......menetin loppupeleissä assistance- edun joka olisi ollut automaattinen etu huollon yhteydessä.....hymyilevä huoltopäällikkö totesi että maksa 20e niin homma sillä selvä eli ass...jatkuu --voi helkkari!

      • Mikä on normaali?

        Eli halusit kertoa meille: Pörhössä normaali asiakaskokemus = asiakasta nusastiin kakkoseen.


    • Mattipö

      no pikkupajoista sitä ei saa euroopan laajuista assistancea edes sillä 20 € hinnalla, eikä ilmaista sijaisautoa.

      • Pörhö porhoille

        No pikkupajoissa huoltaminen on sen verta halpaa, että sen kerran kun se assistance kohdalle sattuu, on varaa ottaa pörssistä ehtaa käteistä ja maksella pois. Jääpi vielä voitollekin.

        Eikä se sijaisautokaan mikään 'ilmainen' ole, luulet vain. Hinta vain on leivottu mukaan loppulaskuusi, niin et reppana käsitä.


    • Kallista on

      Juuri kattelin mitä maksaa Pörhön edustamaan merkkiin huolto Atoylla kun mainostivat paikallisessa lehdessä ja kaikki hinnat oli tässä ei-merkkihuollossa selvästi kalliimpia kuin Pörhöllä.
      Esim jakohihna vesipumppu vaihto Atoylla 600 euroa, Pörhöltä noin 450 euroa. Isompi huolto Pörhöllä 50 euroa halvempi.

      Eli vaikka Pörhön myyntipuoli johtajasta alkaen onkin yhtä poikkeusta lukuunottamatta mahdollisiin asiakkaisiin ylimielisesti suhtautuvaa ja useimmiten töykeää, niin huollon hintoja ei parane moittia. Eikä kyllä huollon palveluakaan.

      Wetteri-merkkikin on ollut ja sen kanssa halvimmat huoltohinnat oli Ruotsin puolella, niin paljon halvemmat että kannatti ajella pidempikin matka. Huolto maksoi puolet siitä mitä Suomessa.

      • Pösilöt asialla taas

        " Pörhön myyntipuoli johtajasta alkaen onkin yhtä poikkeusta lukuunottamatta mahdollisiin asiakkaisiin ylimielisesti suhtautuvaa ja useimmiten töykeää, niin huollon hintoja ei parane moittia"

        Ja tämän loistavan johtopäätöksen teit yhden (1) ainoan hintavertailun perusteella?

        Mistä tiedät, ettei Atoy ole Euroopan kallein huolto? Ja Pörho se toiseksi kallein...


    • autok456

      Wettei puhelimessa snoi että normi auton akku ohjelmointi oli 220e.. tulin sinne kassalla hinta oli 320, sanoin että sovittu hinta oli 220, se soitti ja kysyi oletko luvannut 220.... sit sain sn 220.... varman teki wetteri 220 voittoa.... Eli mikä toi 320..... 100% mariginaali??? Minusta aika törkeä marginaali

    • 2345678976543

      Tää on hyvä keskustelu. Auton vaihtajan kannattaa tosiaan kiertää kaukaa Wetterin ja Pörhön edustamat merkit.

      • pettynyt pahasti

        Joo, olisinpa huomannut lukea aikaisemmin. Wetterin vaihtoautomyynti todella surkeaa. Autoa ei laiteta myynti-ilmoituksen mukaiseen kuntoon ja yritetään kaikki korjaukset maksattaa asiakkaalla. Mitä noille tekis?


    • LaJu.

      Laittakaa MB maanteiden kuningas Niemelän-Autosta,on hyvä palvelu huippu hyvät asentajat ja hinnat ovat kohdallaan,ei tarvi täällä itkeä ja valittaa.

      • 67890+09876567890+

        Mersu? Muahahahahaha.

        Mersu oli laadukas auto viimeksi joskus 80-luvulla. Nyt se on ylihintaista paskaa, jossa on lisäksi pappa-design ja surkea ruostesuojaus!


    • Skodillac on paras

      Olipa taas miellyttävää käydä Aineella. Varsinkin kun muistissa on samantapainen korjauskeikka Wetterillä erään toisen automerkin kanssa!

      Mikä ero asiakaskohtaamisessa ja palveluasenteessa!

      Asiakas sai myös tulla korjaamon puolelle ja asentajan kanssakin tuli vaihdettua sanapari. Erittäin asiallisen oloista sakkia!

      Oikein mitään moitittavaa keksi, joten tätä luullaan varmaan maksetuksi mainokseksi. No, liike vois olla auki vähän pidempään, klo 1700 asti (ei koko firman tarvitsisi olla - sen verran että saisi avaimet ja laskun mukaan)

      • 567890+098767890

        Jes. liki tonnin halvempi korjaus Aineella kuin mitä olisi ollut muuten.

        Tämä on sitä ammattitaitoa, mistä maksaa mielellään.


    • 21 MB ajanut+omist.

      Tuossa joku moitti MB-hintaa jos vertaat vaikka Volvoon niin MB-on muutaman tonnin kalliinpi,mutta onhan siinä aivan eri auto ja arvostus aivan toista luokkaa.Kaverilla on Volvo S-60 kulutus talvella maantie ajossa 8.5l minulla MB 220Dcdi kulutus maantieajo 5.5l samat matkat ajettu.Mitä ruostesuojaukseen tulee,niin MB kori on alumiiniä nykyään joten ei varmasti ruostu.

    • Nomb

      Heh heh - vai on mersun kori alumiinia - kylläpä vitsin heitit - kyllähän se tosiasia on, että nykyautoista ruostuu vain mersut ...

    • Nomd tietämätön.

      Edelliselle montako MB-olet omistanut tuskin yhtään,kysele Automaalareilta tai joltain semmoiselta jotka ovat niiden kanssa tekemisessä.

    • Nomblle.

      Mistä olet löytänytkin nuin VANHOJA Mersuja eivät ole edes tältä vuosi kymmeneltä.

    • Eihän unohdeta...

      Tälle taas uppia, on tää niin hyvä....

    • riittää jo

      Minkähän takia Matti Pörhö ei opeta kaikkia alaisiaan palvelemaan asiakkaita edes normaalisti ja käyttäytymään ihan tavalliseten käytöstapojen mukaan.
      Piruilulla, vähättelemällä ja suoraan huijaamalla ei kauppaa kauaa tehdä monenkaan kanssa ... voisi kuvitella, että kato käy asiakaskunnassa.

      Esim. Huollon vastaaotossaan yksi lyhyt pätkä on todella V:mäisen kaksnaamainen ja kiero asiakkaita kohtaan.
      Automyyjistä sen välitä edes mainita...

      • Potti Marho

        "Minkähän takia Matti Pörhö ei opeta kaikkia alaisiaan palvelemaan asiakkaita edes normaalisti ja käyttäytymään ihan tavalliseten käytöstapojen mukaan."

        Koska Masalla on riittävästi tota rahnaa jo. Näkkeehän sen firman nimestäkin jo, että rahhoo on riittävästi, muutti tässä nimen Pörhöstä Porhoksi, ko kassaholvi tuli täytheen rahhaa...enempää ei mahu. Älkää hyvä pösilöt asiakhaat vain enempää kantako...


    • Juoruihin uskomaton

      Kaikki autoliikkeet ja samaisessa liikkeissä työskentelevät tekevät aivan varmasti parhaansa, ja viatonta autoa ei löydy.
      Muuten loppuisivat korjaustyöt.

      • Kuset pakkasella....

        Ehkä ne kaikki tekee parhaansa.

        Valitettavasti sekä liikkeiden että autojen välillä ON eroja.

        Tämäkin on ihan käytännössä todettu fakta.

        Jokainen toki kantaa rahansa ihan minnekkä lystää. Minä en Klonkswagen konserniin enää rahojani anna (poikkeuksena eräät Skodan mallit, joissa on vielä sitä wanhaa kestävyyttä)

        Folkkari on valitettavasti auringonlaskun merkki, jossa johto keskittyy vain ryöstämään asiakkaan maksimaalisesti. Tuo taktiikka ei kovin montaa vuotta tule kantamaan. Lämmittäähän se toki kusi housuissa pakkasella mukavasti - hetken aikaa.


    • Saksalaisella ajava

      Soopaa kirjoittaa muutama, kuten aina kun autoista puhutaan, ei ole omaa kokemusta, mutta muuta kuin sitä isin merkkiä ei saa kehua.

      No, oikeasti. Auton huolto maksaa, oli liike mikä tahansa. Pörhö on kallis, siksi en 8v vanhaa autoani enää siellä huolla. Mutta ei se kallein ole, toista huoltopaikkaa etsiessäni käytin myös Atoyn palveluja, silloin kun ne oli siinä prisman vieressä. Ja kyllä pojilla on sellaiset hinnat että hirvittää, vaikka se oli jonkun asentajan poika, joka harjoittelijana vaihtoi öljyt, veloittivat silti yli satasen, tähän ei yllä edes Pörhö.

      Atoyn vastapäätä on Aine, se on ok-paikka, huolto pelaa hyvin, ne tuntee volkkari-jutut koska niillä on myynnissä ja merkkihuollossa skoda. Tuntihintaveloitus on kohtuullinen eikä mieletön "paketti", mitä esim pörhöllä harrastetaan. Pörhöllä nimittäin on paketoitu, että esim iskareiden vaihtotyö on 200 e/iskari riippumatta siitä mitä siihen oikeasti menee aikaa.

      Samalla kadulla KTK:ta vastapäätä on siinä pienkoneen päätyhallissa pikkukorjaamo, varsinkin opel-ihmiset tykkäävät siitä, siellä on opel-merkkituntemusta ihan useammalla, kohtuuhintainen paikka, mutta uusimpien autojen tietokonepohjaiset jutut ei siellä kuulemma onnistu. On pikkupajaksi kuitenkin siistimpi kuin esim entinen Patu-paikka lapintien alkupäässä. City-motor on melko outo paikka, öljyt olen joskus vaihdattanut, silloin oli ok, joskin perus-asennuksiin rajoittuva pikkupaja.

      Ihan tyytyväinen ole suurimpaan osaa liikkeitä. Atoyn kierrän kaukaa, rahat-pois meniniki. Pörhö tekee ammattitaidolla, mutta sekin veloittaa paljon. Pikkupajoja tulee nykyään käytettyä tai Aineen korjaamoa. Mutta nyt kun vapaa-aikaa on enemmän, tulee itsekin tehtyä pikkujuttuja: jarrupalat, öljyt, suodattimet, renkaat, lamput jne.

    • Niemelän Auto.

      Laittakaa MB-ei ole huollon kanssa ongelmia korjaamon tuntiveloitus on halvempi kuin muilla ja aina pääsee,ei mitään ongelmia koska on vain yksi merkki mitä huolletaan.Kokemusta on yli 20 uutta Mersua ajaneena ei tarvi tingata mistään asiasta palvelu pelaa.

    • tientukko200d

      700 000 tkm ajettu mersu ne harvat huollot voi tehdä itsekki ja auto toimii kuin junan vessa.Ei tarvi katella naama norsunvitulla olevia asentajia (liekkö ammattitauti) Kovin on nuhrusen näkösiä nuilla numeroilla pyörivät Audit vw,t, volvot.

      Auto vaihtuu joskus jos viitsin ennen miljoonaa km. vaihtaa. mutta merkki tuskin ikinä. Turvallista matkaa merkistä riippumatta kaikille.

    • volvotouragmies

      Ennen kun minulla ei ollut rahaa, olin samaa mieltä aloittajan kanssa, Pörhö ja Wetteri per***stä. Nyt kun minulla on rahaa, ei ongelmia kummankaan huollon kanssa, maksan, mitä ilmoitetaan ja autot (3kpl) olleet huollon jälkeen aina kunnossa Ja työt hyvin tehty ja palvelu hyvin ystävällistä ja asiallista.

      • DSG7+FSI= voittaja

        Ainakaan VAG-tallin autot eivät ole kunnossa vaikka kuinka niitä huollossa käytettäisiin.

        Nehän on valmistusvikaisia jo tehtaalta lähtiessään eikä sitä voi huolto kummemmaksi muuttaa.


    • autoton mies.

      Ei sulla näytä olevan vieläkään rahaa,että pitää tuommoisella autoilla ajella vaihda hyvämies merkkiä.

      • Ahmed Khaheli

        Auto vie ja tuo, mutta ei rikkaaksi tee ketään.


    • en maksa en

      Aivan Ompeluseraporukan jutut. Laittakaa mopot, jos ei varaa autoa korjata. Tai pysykää kuitenkin AIheessa! Mielipiteitä voi vaihtaa asiallisestikin,jos ÄO on vähänkään isompi, kuin oma kengän numero.

    • sinne määkin

      Niemelässä tosi hyvä palvelu, mee sinne

      • Ei noita hintoja

        Niillä hinnoilla sietää ollakin edes palvelu hyvää


    • Das Auto ist Kaputt

      Folkkareihin sekaantumista harkitsevien kannattaa käyttää pari tuntia googletteluun ja surffailuun.

      Ainakin jos on näitä uudempia Klonkswageneista, niin veikkaan että kannattaa pieni tiedonhankinta ennen ostopäätöksiä.

      Esim. murobbs:ssä on ihan hyviä kommentteja tietäjiltä näistä nyky VW-autoista.

    • Mikä merkki seur. ?

      Millanen autoliike, palveluineen on Delta Keminmaassa?
      Eli onko lupailuissa ja asioiden toteuttamisessa eroavaisuuksia, vai pysytäänkö sanassa ?
      Minkä laatuista huoltopalvelua siitä talosta saa ja pidetäänkö esim. takuuasioista ja yleensäkin asiakkaiden tyytyväisyydestä huolta?
      Asiakas, kun harvoin palaa toista kertaa kusetettavaksi ja rahoistaan lypsettäväksi.

      • tygfx

        HYVÄ KYSYMYS !
        Eli miten on ... kiinnostaisi tietää muiden kokemuksia?


    • Drastui ?

      Pitkät perinteet on delta-autolla. Ladalla aikoinaan hallitsivat suomen markkinoita ja asiakkaat olivat tyytyväisiä.. samoin Mossen ajajat saivat hyvää palvelua.
      Fiatin kanssa ei menny hyvin kun iski velkasaneeraus prkle.....
      Ai niin Konela oltiin ekana..sitten muutettiin nimi..

      • En vaihtais Deltaan

        No joo, ne oli niitä aikoja.

        Ainakaan Keminmaa Deltasta ei ole kovin mairittelevia kokemuksia kuulunut. Ei nyt kuitenkaan aivan niin katastrofaalisen huono kuin Wetteri?


    • 1994

      Käjettömät huutelee kun ei osata edes lamppua vaihtaa. Auton merkkikin valitaan merkkiliikkeen "käytöksen" mukaan.

      " Vaihdan kyllä volvon latuskaan kun on parempi huoltopaikka" hohhoijaa

    • Paha kello kauas

      Wetteri taas mainostaa, yrittää jallittaa tietämättömiä. Tälle uppia.

    • 7-3

      Niin se käy kun köyhät ostaa premiumia eivätkä tajua että myös auton ylläpito maksaa - palatkaa takaisin niihin Ladoihin - ne oli halpoja ostaa ja korjata...

    • tyytyväinen ukko

      köyhän niinkuin minun kannattaa ostaa toyota, kohta on tullut ajettua 100 000 eikä vikoja ole ollut ja merkkihuolto on pelannut hyvin tojoautossa.

      • Ilppe55

        Naapuri roudasi saksanmaalta s-sarjan mersun viime vuosituhannen lopulta - kehui kovasti että oli tosi halpa - no siinä se on pihalla seissyt varmaan jo puoli vuotta kun ei ole rahaa laittaa sitä ajokuntoon kalliiden osien takia ...


    • tyytyväine

      Toyotan palvelu keminmaa saa toimii hyvin.korjaus sekä myynti.niemelän autoliikkeet sama juttu.korjaus puoli 10,tyytyväinen molempiin liikkeisiin siksi omistamien Mersun ja Toyotan.

    • Taukkinen

      Onko pakko ostaa autoa, jos ei tartte? Polkupyörä on paljon edullisempi ostaa ja ylläpitää. Pensaakaan ei kulu juuri ollenkaan. Jos ostaa paksurenkaisen pyörän, voi ajaa talvellakin. Pyörään voi ostaa kadet vanteet, talvirenkaille ja kesäkumeille. Talvella voi sulloa Pohjolan Sanomat housuihin, niin ei munat palellu. Sopii sekä naisille että miehille.

    • Anonyymi

      Vuokrakiinteistöis wetter puunaa volovoj ei taida olla kannattavaa puuhaa lainkaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      160
      2570
    2. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      207
      1682
    3. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      182
      1630
    4. 79
      1301
    5. Kirkon kuoronjohtajalle varoitus

      Oulun hiippakunnan oratoriokuoro johtaja on saanut varoituksen. Lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä naiskuorolais
      Luterilaisuus
      28
      1035
    6. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      297
      966
    7. Miljonääri-Miehensä palkalla elelijä-Sirpa Selänne kertoo: lapsemme eivät osoita mieltä!

      Miksi osoittaisivatkaan kun saavat kaiken isin miljoonilla? Luontoakaan ei kannata suojella niin kovin kun isin autotal
      Julkkikset
      47
      934
    8. Muistatteko itsenne vuonna 1986?

      Millainen olit, mitä haaveilit? Ovatko haaveet toteutuneet, jäänyt vajaaksi vai oletko jopa saanut enemmän mitä olisit t
      Sinkut
      179
      850
    9. Miksi et mies halua

      Seksiä minun kanssa?
      Ikävä
      79
      833
    10. Et vastannut vielä

      Herättikö jokin tunteesi uudelleen vai mistä nyt tuulee?
      Ikävä
      65
      808
    Aihe