Minkä ikäisenä olitte parhaimmillanne

30v mies ja alamäki

Niin minkä ikäisenä näytitte parhaalle tai olitte muuten parhaassa terässä parisuhdemarkkinoilla?

38

398

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omituinen nainen

      Tällä naisella yksi parisuhde takana ja kuitenkin jo keski-ikäisyys nurkan takana. Parisuhdemarkkinoilla ei mainittavaa koska ketään ole jäänytpitempiaikaiseen suhteeseen yhden yön jälkeen. Joten se terä puuttuu..

    • tri stat

      Tilastojen mukaa 29 vuotiaana

      • aika poistua

        Nainen ei naisen kanssa seukkaa. Ei sitten mitenkään päin;))


      • Millä tavalla?

        Fyysisesti parhaimmillan on varmaan noin 20 v. ÄO:kin alkaa kuulemma laskemaan jo 17 ikävuoden jälkeen. Tuo johtuu puhtaasti vain reakointiajan pitemisestä, ei siitä että 17 - vuotiaat edustaisivat tämän maailman älymystöä. Tuon ikäisillä ei kuitenkaan aivot ole edes täysin kehittyneitä.

        Jos otetaan fyysinen ja henkinen kehitys huomioon, niin veikkaisin että alamäki alkaa noin 60- vuotiaana. Haluttavuudesta ps-markkinoilla en osaa sanoa, ehkä kuitenkin siten, että alle 30v on eniten vientiä ja uudelleen vientiä alkaa olemaan 50 v.


      • reaKoinimista
        Millä tavalla? kirjoitti:

        Fyysisesti parhaimmillan on varmaan noin 20 v. ÄO:kin alkaa kuulemma laskemaan jo 17 ikävuoden jälkeen. Tuo johtuu puhtaasti vain reakointiajan pitemisestä, ei siitä että 17 - vuotiaat edustaisivat tämän maailman älymystöä. Tuon ikäisillä ei kuitenkaan aivot ole edes täysin kehittyneitä.

        Jos otetaan fyysinen ja henkinen kehitys huomioon, niin veikkaisin että alamäki alkaa noin 60- vuotiaana. Haluttavuudesta ps-markkinoilla en osaa sanoa, ehkä kuitenkin siten, että alle 30v on eniten vientiä ja uudelleen vientiä alkaa olemaan 50 v.

        Toi alku on jotain semmosta, ettei tiedä miten paljon nauraisi, vai pitäiskö itkee vähän. Vai että oikein reakointiaika pitenee niin ÄO laskee sitten juu...
        Se on varmaan just se reakointiajan piteminen miteminen sitemiten määritelee sen AOn vai miten se oli ja 17-vuodiaat on totellakin ihan älynystyröitä tässä maailmassa.

        Olet siis ylittänyt oman määritelmäsi alamäen alkamisen kuinka kauan aikaa sitten? Aika kauan, jos noin kirjoituksesta pitäisi veikata.
        (Eikä edes fyysisesti ihminen, ei mies eikä nainen, ole parhaimmillaan 20-vuotiaana. Millään tasolla, ei voimassa, kestävyydessä eikä ulkonäössä.)

        Se on muuten totta, että toi on nimenomaan veikkaus, eli arvaus, mikä ei pohjaa mihinkään tietoon vaan puhtaasti omaan luuloon.


    • omituinen nainen

      Cheese. Itse olin kammottava näky. Tosi saaneen näköinen.. Nuorena hyvältä näyttänyt näyttää myös ikääntyneenä hyvältä jos paino ei huomattavasti lisäänny. Viisitoista vuotiaana olisi ollut tosi mukavasti menekkiä ja kahdeksantoista ja ala-asteella:)

    • Nyt.

    • rouvanamu47

      25vee

    • Mies1985

      Yläasteiässä.

    • Yks nainen

      Olin kauneimmillani joskus 27-34 ikäisenä.

    • itsetunto

      Juuri nyt on paras aikani.

      Elämä on laiffii ja jos jäät miettimään sen sijaan että eläisit tänään...

      Kone kiinni ja ulos ihmisten pariin!

      • keilaamaan kaikki

        Höpö! Itsetunnossa on vielä työsarkaa joten sisälle jään ja kehitän itseäni vielä lisää tänä vuonna ja sen jälkeen koen kelpaavani mielitietylleni. Särö itsetunnossa aiheuttaa estoja monessa suhteessa ja se taas estää suhteitten kehittymisen. Joten parempaa aikaa odotellessa. Siinä olen samaa mieltä että juuri nyt on paras aika elää muuta elämää...


    • mkoö

      Olen päälle viidenkymmenen,ja elän elämäni parasta aikaa.En todellakaan haluais olla enää parikymppinen.

      • Aikuinen Mies

        Olen samaa mieltä,kyllä vanhempana elämä on parempaa.Näitäkin juttuja lukiessa huomaa miten huonosti nykyajan teini lapset voi.


    • Varmaankin joskus alle 10-vuotiaana, kun olin kuulemma helposti vieraiden kanssa ystävystyvä ja iloinen. Sitten tuli teini-ikä ja loputon alamäki. Välittömästi armeijan jälkeen, ennen kuin sain takaisin siellä menetetyt kilot, olisin voinut ehkä pienellä vaivalla olla ulkonäöllisesti ja ahkeralla harjoittelulla myös sosiaalisesti OK, mutta se mahdollisuus nyt on mennyttä.

    • Fyysisesti parikymppisenä, henkisesti nyt.

      Mutku ei riitä. ;_;

    • nainen21v.

      17-vuotiaana. Uutta ylämäkeä odotellessa..

    • Älyn haamu

      1-vuotiaana, kun sai parkumalla äitiltä tissiä ja huomiota.

    • jaska jokunen

      Hyvä kysymys! Varmaan parikymppisenä. Ulkonäkö ei silloin ollut varmaankaan kovin kummoinen, mutta muuten olin hyvässä vireessä kun elämä ei vielä ollut ehtinyt kolhia eikä katkeruus ollut hiipinyt nurkkiin. Sama pätee varmasti myös siihen toiseen osapuoleen eli oman ikäluokan naiset olivat silloin astetta positiivisempia ja avoimempia kuin kolmenkympin kieppeillä.

      Tavallaan sääli, sillä hienoisesta katkeruudesta huolimatta nykyään olisin huomattavasti parempaa kumppaniainesta kuin silloin nuorena pölvästinä. Voihan olla että tämä on jokin suvantovaihe ja jossain vaiheessa keski-ikää markkina-arvo alkaisikin taas nousta mikäli jatkaa elämää hyvällä mielellä ja pitää itsestään huolta.

    • Cranky_geek

      Kaikin puolin juuri nyt vajaa kolmekymppisenä ja oikeastaan paranee vaan. No tietysti ikä muuttaa kroppaa, mutta olen kuitenkin fyysisesti paremmassa kunnossa kuin koskaan aikaisemmin. Henkisellä puolella taas on ollut aika opettavaisia kokemuksia ja kyllä sitä nyt tietää aika paljon enemmän esim. naisten sielunelämästä kuin vaikka joskus parikymppisenä.

    • Parisuhdemarkkinoita ajatellen nyt.
      Jostain syystä pisamat on kova valtti tällähetkellä vaikka tähän asti ne on olleet vain itsetuntoa alentava tekijä.

    • Hämärän rajoilta

      Saatan vain kuvitella, mutta kun katson vanhoja valokuviani, olen mielestäni muuttunut paremman näköiseksi tasaisesti iän myötä. Ennen näytin autistiselta kakaralta, nykyään vähän normaalimmalta, vaikka mitään lihastreeniä tms. en olekaan koskaan harrastanut. Ehkä lisääntynyt karvankasvu ja silkka välinpitämättömyys - en enää jaksa näyttää sliipatun siistiltä äidin kultapoika -ikineitsyeltä - ovat loppujen lopuksi hyvästä.

      Jos jotakin muutosta parempaan päin on tapahtunut myös mielikuvitukseni ulkopuolella, niin on siihen ollut varaakin.

    • Näin meillä =(

      Olin 18...

      Suomen kolmanneksi suurimman kaupungin pikkujulkkis...
      Mut tunsi kaikki ja itte en tuntenut ketään...

      Oli rahaa,autoja, harrastin taistelulajeja, paino ja kroppa 10

      Muija joka oli kans viimesen pääl julkkis (urheilija) samasta kaupungista.

      ....Ja sen jälkeen on kaikki ollut paskaa...

    • der Mensch

      Opiskeluaikoina ja vähän sen jälkeen, ehkä 22-27 vuotiaana. Sen jälkeen töiden jälkeen ei enää huvittanut niin treenata, ja tukkakin alkoi siirtyä taaksepäin. Työelämä vei myös läpänheitosta tiettyä luovuutta, kun päiviä täytyy käyttää muuhun kuin yliopiston kuppilassa p*skanjauhamiseen, ja ensimmäiset työkaverit olivat vähän huumorintajuttomia tyyppejä.

    • 30vnainen&nousukausi

      Liian vähän vuosia, ei voi tehdä kovin laajaa markkinatutkimusta, kun on vasta 34-vuotias. Ei ole mun mielestä semmosta riittävän laajaa otetta, pitäs olla vanhempi. Ehkä mä voin vastata tähän sitten tossa 5kympin tienoilla, niin ois jotain pidempää verrokkiaikaa.
      34-vuotiaana oon edelleen yhtä hyvännäkönen kun koko aikuisikäni olen ollut (ja lapsuutta en laske), kunto on ollut yhtä hyvä noin 15 vuotta, kroppa on melkein sama, paino on sama, mitä nyt lihasmassaa on kyllä 2 kg enemmän, iho on edelleen ok, samoin kaikki muukin ja tervekin olen saanut olla. Tän ikäsenä on niin nuori vielä, ettei oikein osaa esim. fyysisesti sanoa, mulle tää koko 15 vuotta on ollut ihan loistavaa aikaa enkä ole vielä huomannut mitään väsymistä. Ihan samalla tavalla treenatakin jaksaa, palautuu tietty paremmin ja on vähemmällä työllä ikäänkuin paremmassa kunnossa, kun on niin paljon pohjaa ja kestävyyttä. Uusia asioita oon huomannut että oppii paremmin, kun koordinaatio yms. on parempia ja keho on tottunut oppimaan, liikkumaan jne.

      Henkinen vahvuus on tietenkin parempi, mitä enemmän tulee kokemuksia. Vastoinkäymiset tilapäisesti heikentää aina, mutta nuorenpana otti pahemmin. Asiat ei ole niin mustavalkoisia. Mutta kyllä mä nuoruuden otetta vieläkin huomaan, paljon on oppimista vielä. Onhan sitä 34 vuotta enemmän kun 24 vuotta kokemuksessa ja oon mä viisaampi ja kehittyneempi, mutta toisaalta, en osaa vielä ottaa niin lunkisti kun toivoisin. Mä uskon, että se on paremmalla tolalla 10 vuoden päästä.

      Uskaliaampi on ollut nuorempana kun on ollut kokemattomampi, jos se on parisuhdeterässä olemista, mutta kyllä mä koen että nyt tietää ehkä tarkemmin mitä haluaa tai ei sure yksinoloa tai ei ole imarreltu joka asiasta. Itsetunto on vahvempi. On kuitenkin nuori ja elinvoimainen, ja jaksaa flirtata muttei tartte joka jannua miellyttää... Mutta nuorempana halusi enemmän kokeilla niin... En tiedä, loppujen lopuksi, en mä koe että tässäkään mitään lamaa on tapahtunut, jos oikein miettii, niin menee aaltoillen ja kausissa toi asenne siihenkin. Oikeeta ei ole löytynyt, mutta tarjokkaita on sama jono kun aina ennenkin. Mutta koska 20-vuotiaana sattui paljon isoja vastoinkäymisiä, nostan iän 24 vuoteen...

      Että joo, tätähän voi jatkaa, mutta siis oikeas vastaus on, että olen ehkä liian nuori tekemään vielä mitään oikeeta yhteenvetoa. Tehään siis jotain...
      Eli... Näytin parhaalta aikuisena 24-34-vuotiaana, jatkuu toistaiseksi.
      Olen ollut parhaassa terässä fyysisesti 24-34-vuotiaana, jatkuu toistaiseksi.
      Olen parhaassa terässä henkisesti ja eniten kasvanut tähän ikävuoteen mennessä. Koska kasvan ja kehityn koko ajan, ja toivottavasti jaksan pitää itseni oppivana koko elämäni, eli henkisesti olen parhaimmillani nyt 34-vuotiaana, jatkuu toistaiseksi.
      Ihastuneita, ihailijoita ja ystäviä on ollut eniten 24-34-vuotiaana, jatkuu toistaiseksi.
      Eniten harrastuksia, töitä ja kaikkea mielenkiintoista ja kehittävää olen tehnyt 24-34-vuotiaana, aktiivisuus jatkuu toistaiseksi.

      No joo... mutta hei! Itsevarmuus ja itsetuntemus on parantunut huomattavasti, ja siinä kohtaa ehkä onkin sitten se suurin ero. Eikä asiat pohjaudu enää siihen että luulee tietävänsä kaikesta kaiken. Joten siinä mielessä kyllä 34 vuotta on parempi. Maailman on oppinut paremmin hyväksymään, ottamaan asiallisemmin kantaa, ja no joo... Sanotaan sitten että nyt olen kaikinpuolin kyllä parhaimmillani, 34-vuotiaana ja jatkuu toistaiseksi. Tunnen itseni nuoremmaksi hyvällä tavalla kuin 20-vuotiaana.

      Odotan kyllä että asiat vielä tästä paraneekin. Odotuksia:
      Henkisestihän ihmisen pitäisi olla parhaimmassa terässä vanhetessaan, siis olettaen ettei tule mitään sairautta päähän (dementia tms.) mikä on eri asia, mutta se puolihan kyllä kehittyy ja paranee koko elämän.
      Mikäli en sairastu odotan olevani henkisesti vahvimmillani noin 80-vuotiaana.

      Fysiikan pystyy pitämään samoissa aika helposti tuonne 40-45 ikävuoteen, sitten alkaa olla haastavampaa. Aineenvaihdunta alkaa hidastua, lihasvoima enemmän heiketä ja reaktiokykykin, vasta 50-vuotiaana, kaksi jälkimmästä hieman aikaisemmin, mutta niin hitaasti, että jos treenaa sillä ei aikaisemmin ole merkitystä. Eli odotan olevani niiltä osin parhaassa terässä vielä noin 20 vuotta. Jos saan pysyä terveenä, odotan kuitenkin pysyväni noin 60-70-vuotiaaksi vielä ikäisekseni huomattavan hyvässä kunnossa.

      Parisuhteissa toivon löytäväni loppuelämän rakkauden jonain päivänä, ja sen jälkeen pysyvän parhaassa parisuhdekunnossani ikinä koko lopun elämäämme hänen kanssaan :)

    • Viimeksi olin parisuhdemarkkinoilla viisi vuotta sitten, ja varmaan parhaimmillani silloin. Ympäristönvaihdos ja liikunta auttoivat asiaan. Nyt olis taas tavoitteena päästä samaan ja parempaan kuntoon kuin tuolloin.

    • Niin sanotun Zahavin periaatteen [1] mukaan vammaisilla ei ole nuorempana menestystä parisuhdemarkkinoilla, mutta vanhempana voi olla. Sen perusteella olen parhaimmillani juuri tänään. No, en sitten tiedä, kuinka eläinten paritteluseuran etsintä korreloi ihmisten parisuhdemarkkinoilla, mutta Occamin partaveitsen mukaan voisi olettaa, että msta voi joku olla vähän enemmän kiinnostunut myöhemmällä iällä.

      [1] Zahavi, A. 1975. Mate selection – a selection for the handicap. J. theor. Biol. 53:205–214.

    • mies parhaimmillaan

      Yleisurheilijat ovat kuulemma parhaimmillaan 26-vuotiaina, joten se on kai miehen fyysisen suorituskyvyn huippu.

      • alamäki.

        Itse aloin rapistua sen ikäisenä! Mielenkiintoista. Liikunnanpuutteen huomasi heti painonnousuna. Vielä vuosi aiemmin pysyi hyvässä kunnossa kun liikkui pikkasen silloin tällöin. Oma huippukunto osui 20-25 ikävuosiin. En urheilija ollut koskaan mutta paidatta ei tarvinnut nolostella.


      • Lähen treeneihin
        alamäki. kirjoitti:

        Itse aloin rapistua sen ikäisenä! Mielenkiintoista. Liikunnanpuutteen huomasi heti painonnousuna. Vielä vuosi aiemmin pysyi hyvässä kunnossa kun liikkui pikkasen silloin tällöin. Oma huippukunto osui 20-25 ikävuosiin. En urheilija ollut koskaan mutta paidatta ei tarvinnut nolostella.

        Sulla on joku sairaus. Miehen maksimi lihasvoima on savutettu 35-vuotiaana, ja 30-vuotiaana pitäisi pystyä olemaan melko kevyesti samassa kunnossa kun 20-vuotiaana. Eli jos sä olet rapistunut 26-vuotiaasta, sulla on joku ennen aikaista vanhenemista aiheuttava sairaus varmaan. Monella se aiheuttaa lihomista, koska aineen vaihdunta hidastuu ja huononee. Myös lihasvoima rappeutuu ennenaikaisesti. Sen sairauden diagnoosi on laiskumus kurjimus joga ei mitään tekemäs.

        40-vuotias voi kunnoltaan olla helposti 30-vuotias vaikka naamasta alkaa jo hieman ikä näkyäkin. Reaktiokyky heikentyy hiljaa 35 ikävuoden jälkeen, mutta hiljaa. 40 jälkeen alkaa lihasvoima heiketä, joten pitää nostella puntteja. Noin 50-vuotiaana alkaa aineen vaihdunta vasta tuottaa haasteita, ja ruoka-annoksia pitää hieman tarkistaa. Lisäksi pitää venytellä enemmän kuin ennen jos aikoo pysyä kunnossa. Mutta 60-vuotias treenaaja on paremmassa kunnossa kun 40-vuotias joka ei treenaa. Joten laiskimuskurjimus aiheuttaa todella pahojakin rappion oireita sekä surkastuttaa elimistöä nopeassa tahdoissa. Mutta että sä alloit vanheta semmosen 24 vuotta etuajassa. Sun kroppas päätti ruveta 26-vuotiaana keski-ikäiseksi. Sä olit vasta 6 vuotta ollut aikuinen ja jo alkoi hautaan valmistautuminen. Kukin tyylillään.

        26-vuotiaalla, terveellä ihmisellä painon nousu ei johdu iästä millään tavalla, vaan siitä että ruoka maistuu eikä liiku. Moni syö ja syö, syö liikaa ja syö väärin. perse ei paljon penkistä liikahda ja syytetään aineenvaihduntaa, vaikkei kyllä 26-vuotiaalla, siis alle 30-vuotiaana pitäisi olla mitään, ei minkään näköistä haastetta edes. Tietysti, kun liikunta ja tekeminen rajoittuu "pikkasen silloin tälöin" ei keho ole kunnossa. Ei ole lihaksia, mitkä kuluttaa ja aineenvaihdunta yms. on jo melko pohjalla valmiiksi. Se on suhteellista kuka nolostuu mistäkin.

        Jokaisen oma valinta, jos on terve kuinka nopeasti tuolla tavoin vanhenee. Mielestäni ei kannata. Mieti vähän: sun ikäinen joka liikkuu ja huippukunnossa 40-vuotiaanakin ja sen jälkeenkin vielä melko hyvässä helposti 15 vuotta... Sinä sen sijaan... No.


      • niinpä.
        Lähen treeneihin kirjoitti:

        Sulla on joku sairaus. Miehen maksimi lihasvoima on savutettu 35-vuotiaana, ja 30-vuotiaana pitäisi pystyä olemaan melko kevyesti samassa kunnossa kun 20-vuotiaana. Eli jos sä olet rapistunut 26-vuotiaasta, sulla on joku ennen aikaista vanhenemista aiheuttava sairaus varmaan. Monella se aiheuttaa lihomista, koska aineen vaihdunta hidastuu ja huononee. Myös lihasvoima rappeutuu ennenaikaisesti. Sen sairauden diagnoosi on laiskumus kurjimus joga ei mitään tekemäs.

        40-vuotias voi kunnoltaan olla helposti 30-vuotias vaikka naamasta alkaa jo hieman ikä näkyäkin. Reaktiokyky heikentyy hiljaa 35 ikävuoden jälkeen, mutta hiljaa. 40 jälkeen alkaa lihasvoima heiketä, joten pitää nostella puntteja. Noin 50-vuotiaana alkaa aineen vaihdunta vasta tuottaa haasteita, ja ruoka-annoksia pitää hieman tarkistaa. Lisäksi pitää venytellä enemmän kuin ennen jos aikoo pysyä kunnossa. Mutta 60-vuotias treenaaja on paremmassa kunnossa kun 40-vuotias joka ei treenaa. Joten laiskimuskurjimus aiheuttaa todella pahojakin rappion oireita sekä surkastuttaa elimistöä nopeassa tahdoissa. Mutta että sä alloit vanheta semmosen 24 vuotta etuajassa. Sun kroppas päätti ruveta 26-vuotiaana keski-ikäiseksi. Sä olit vasta 6 vuotta ollut aikuinen ja jo alkoi hautaan valmistautuminen. Kukin tyylillään.

        26-vuotiaalla, terveellä ihmisellä painon nousu ei johdu iästä millään tavalla, vaan siitä että ruoka maistuu eikä liiku. Moni syö ja syö, syö liikaa ja syö väärin. perse ei paljon penkistä liikahda ja syytetään aineenvaihduntaa, vaikkei kyllä 26-vuotiaalla, siis alle 30-vuotiaana pitäisi olla mitään, ei minkään näköistä haastetta edes. Tietysti, kun liikunta ja tekeminen rajoittuu "pikkasen silloin tälöin" ei keho ole kunnossa. Ei ole lihaksia, mitkä kuluttaa ja aineenvaihdunta yms. on jo melko pohjalla valmiiksi. Se on suhteellista kuka nolostuu mistäkin.

        Jokaisen oma valinta, jos on terve kuinka nopeasti tuolla tavoin vanhenee. Mielestäni ei kannata. Mieti vähän: sun ikäinen joka liikkuu ja huippukunnossa 40-vuotiaanakin ja sen jälkeenkin vielä melko hyvässä helposti 15 vuotta... Sinä sen sijaan... No.

        ja päälle vielä vähän superruokaa!


    • suomiteini

      nyt kahdeksantoista kesäsenä

    • tyttönen......

      Veikkaisin että 26 vuoden hujakoilla, kun vähän on jo itsetuntemusta mutta ei ole vielä ehtinyt fyysisesti rapistua.

    • On

      Mies on viisikymppisenä parhaimmillan. Naiset on jo siinä iässä ruppanoita.

    • Zariab

      ehdottomasti 35-vuotiaana..erosta selvinneenä, lapsen saaneena, naiseuteni löytäneenä ja elämää kokeneena

    • Varmaankin fyysisesti en ole saavuttanut sitä parhaimmuuttani vielä, enkä henkisestikään... varmaan joskus parinkymmenen vuoden päästä tiedän enemmän. Voihan se olla tosin että parhaimmuus on jo koettu, mutta koskaan ei tiedä ennen kuin vanhempana.

      Mut kuitenkin luulen että kasvamista on ainakin fyysisesti jäljellä paljon, koska jos mä nakkaan paidan pois niin joku saattaa sanoa että mikä teini sä oot? No joo saattaa olla liioittelua, mutta luulen niin.

    • hyvää ja huonoa

      Tämä on aika mahdotonta sikäli, että jos haluaa verrata haluttavuuttaan mies- tai naismarkkinoilla, niin useamilla on kuitenkin aina välillä seurustelusuhteita. Toki itse voi arvioida asiaa, mutta se on aina subjektiivinen eikä objektiivinen näkemys.

      Ulkonäöllisesti olen ollut parhaimmillani sekä 19- että 24-vuotiaana. 19-vuotiaana lukion päättäneenä olin fyysisesti kovassa kunnossa ja sinkkuna panostin paljon ulkonäkööni (esim. käytin piilolinssejä ja meikkasin päivittäin). Toinen huippukohta on ollut 24-vuotiaana, jolloin menin naimisiin, joten treenasin vuoden, kävin kosmetologilla hoidattamassa akneihoani jne, joten vuoden rääkki huipentui siihen, että tosiaan 24-vuotiaana olin kaunis oma itseni.

      Olin pitkään parisuhteessa enkä käynyt lainkaan baareissa, joten en pysty sanomaan sitä, että miten "kovaa kamaa" olisin ollut muiden miesten silmissä. Kuitenkin kun erosin ja toivuin siitä, niin etsin parisuhdetta muistaakseni joskus 36-vuotiaana, niin sain yli 100 yhteydenottoa. Toki osa niistä oli vain seksiseuran etsijöitä eli epätoivoisia ukkomiehiä, mutta joukossa oli myös todella hienoja miehiä.

      Nyt kun lapsentekoikä on ohi, niin menekkiä on selvästi vähemmän. Toisaalta jos puhutaan siitä, että millainen olen ihmisenä, niin henkisellä puolella on tapahtunut hirmuinen kehitys. Pidän itsestäni, olen sinut ulkonäköni kanssa, olen iloinen ja onnellinen. Myös parisuhdetaidoissa on tapahtunu ihan mieletön kehitys. Alle 20-v ikäisenä olin mustasukkainen takertuja, pidin mykkäkoulua ja kiristin seksillä, kun taas nyt yli 20 vuotta myöhemmin parisuhde- ja ihmissuhdetaidot on ihan eri luokkaa. Jos siis aiemmin olin parisuhdetaidoissa esikoululainen niin nyt olen jo korkeakouluopiskelijan tasolla:)

    • kt..mies

      Olen nyt 27v ja voisin sanoa että yhtä hyvin ei ole mennyt koskaan kuin nyt.

      Seksikumppaneita huhtikuun jälkeen jolloin erosin avokista jotain 10-20 ja suurin osa näistä olisi halunnut mut parisuhteeseen. Samasta syystä ei seksiäkään oikein heiltä enää irtoa :(

      Eipä siinä, tiedän että erittäin iso osa muutoksesta johtuu vain ja ainoastaan omasta käytöksestäni ja olenkin muuttanut sitä ihan tietoisesti sen jälkeen kun täytin 25 vuotta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      102
      2790
    2. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      235
      1913
    3. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      112
      1866
    4. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      135
      1548
    5. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      93
      1400
    6. Poliisi etsii Leif Lindemannia

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisi-etsii-leif-lindemania-julkaisi-kuvan/8982310#gs.cec6zf Onko nähty jo tarhar
      Kokkola
      23
      954
    7. Hitsi että olet tyylikäs!

      Sinulla on upea näkemys ja oikeaa värisilmää. Hyvä etten melkein pudonnut polvilleni eteesi kun hämmästytit minut jällee
      Ikävä
      37
      944
    8. Mitä mielestäsi on aito

      rakkaus? Miten sen kuvailisit?
      Ikävä
      90
      926
    9. Ensi kerralla aion ottaa sinun kanssa

      Tuijotus kisan ja mitäs sitten tapahtuu jää nähtäväksi 🤩😃 Voi olla vähän hankalaa jos muita ihmisiä mutta odotelkoot s
      Ikävä
      46
      798
    10. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      43
      794
    Aihe