Parhaat Suomalaiset rumpalit kautta aikain??

Juha82222

1.Remu Aaltonen
2.Jukka Mäntysorvari(oli Yö-bändissä ja mielestäni hän oli tosi cool rumpali)
3.VEikko Lehtiranta(toinen entinen Yö-bändin rumpali)
4.HIMin rumpali
5.CMX;n Tuomas Peippo
6.CMX;n Pekka Kanniainen(joka oli bändin eka rumpali)
7.Popedan Kari "Hohdin" Holm
8.Stratovariuksen rumpali(nykyinen)
9.Children of Bodomin nykyinen rumpali
10.Kolmas Nainen ja Pasi Kallioniemi(vähän kömpelö rumpali mut omalla tavallaan ainutlaatuinen, erottuu massasta)

huonoin rumpali lienee Klamydian eka rumpali Toni "Kape" Pitkäsalo.

253

5646

  Vastaukset

   • PARAS KAIKISTA ON TWIST TWIST ERKINHARJU !! peer cunt rules ! Rock !


   • Antero Mertaranta, veti kunnon rumpusoolon tv-ohjelmassa..


   • jihadisti-imaami kirjoitti:

    PARAS KAIKISTA ON TWIST TWIST ERKINHARJU !! peer cunt rules ! Rock !

    twist twist Erkinharju Remu heh heh


  • Tämän on pakko olla vitsi?

   Ettäkö Remu Aaltonen 1 sijalla, tälle meikä repes niin että tuli maha kipeeks.
   Tälläistä ei voi väittää kukaan muu kuin sellainen kuka ei rumpujen soitosta tiedä yhtään mitään.

   Remun rumpujen soitto on kaukana hyvästä, joten sija 1 on kaukana totuudesta ja Remu ei edes mahtuisi tuollekaan listalle.

   • "Tälläistä ei voi väittää kukaan muu kuin sellainen kuka ei rumpujen soitosta tiedä yhtään mitään"
    Niin no, riippuu siitä mikä mielletään hyvyydeksi. Jos tarkastellaan jotain teknistä hyvyyttä niin Remu ei varmaan yllä millekään sijalle mutta väliäkö sillä, hyvyyttä voidaan mitata vaikka sillä että miten soitto pistää monon vipattamaan ja sillä listalla Remu on hyvinkin korkealla, olkoonkin että soitto on yksinkertaista ja kiilaa jne. mussun mussun. En sitten tiedä johtuuko minun mielipiteeni siitä että kun rumpalointivuosia alkaa olla yli 20 takana niin alkaa ymmärtää että sen tekniikan tulisi palvella musiikkia eikä toisinpäin, eli musiikin tarkoitus ei ole toimia tekosyynä rumpusoololle tms. teknisen etevyyden osoittamiselle.

    Vähän asiasta toiseen, kun ajattelee Suomen ja maailman suosituimpia bändejä niin niissä on yllättävän huonoja (teknisesti) rumpaleita. Suomessa esim. Dingo tai Hurriganes.Sitten jos ajatellaan maailmanlaajuisesti niin kyllä esim. Ringon tai Charlie Wattsin soitto kuulostaa välillä aika "kulmikkaalta" ja so otetaan tuoreempaa osastoa niin eipä Lars Ulrichiakaan tunnu juuri kukaan kehuvan. Eli sillä rumpalin taitavuudella ei nyt sitten niin suurta merkitystä olekaan kuin mitä ainakin rumpalit itse tuntuvat ajattelevan. Eli hyvä biisi on hyvä biisi vaikka ne ghostit ei nyt sitten satukaan ihan kohdalleen.


   • HUHUH Remu :O Peruskomppi rumpaleita kaikki. missä listalta Kai Hahto,Rolf Pilve, Teppo Velin.?????


  • Itsekin mietin onko Remu paras mutta hänen nopeutensa on ilmiömäinen, kyky yhdistää laulu siihen tekee hänestä mestarin lähinnä eikä niinkään naurunalaisen rumpalin.

   Ei taidokkain rumpali mutta legenda kuitenkin, omalla tyylillään oli kunkku.
   Kestävä käsistään, nopea mutta on ihan oikein silti että kyseenalaistat Remun.
   Tämä lista on minulta joka ei ole suuri asiantuntija mutta joka tietää jotain kuitenkin.

   Uskon ehkä enemmänkin sinun listaasi jos olet kerta asiantuntija.

   Remu Aaltoselle enemmän hatunnosto minulta, en ole edes hänen musiikkinsa fanittaja mutta ajattelin että hän on ykkönen koska fyysisiltä ominaisuuksiltaan kivenkova ja nopea rummuttaja.

   Mutta edelleen, mieluummin näkisin sinun listasi miltä se näyttää mutta toki itseäni puolustaen, jokaisella on oma makunsa että kuka on paras ja niin edelleen rumpalina, kitaristina jne.

   • Joskus tosin tahdista oli jäljessä. Siis Remu. Sen huomaa, ku kuuntelee joitaki biisei.


   • Juha82musafriikki kirjoitti:

    Joskus tosin tahdista oli jäljessä. Siis Remu. Sen huomaa, ku kuuntelee joitaki biisei.

    Onko esimerkkiä?


  • Tähän pitkälti sama vastaus kuin aloittamaasi "parhaat kitaristit" -säikeeseen. Laitetaan nyt malliksi sellaisia nimiä kuin Sami Kuoppamäki, Ippe Kätkä ja Matti Oiling

   • "Tähän pitkälti sama vastaus kuin aloittamaasi "parhaat kitaristit" -säikeeseen"
    Niin, laitetaan otsikoksi "parhaat suomalaiset "jotakin"" ja sitten laitetaan siihen listaan Yön, Popedan ja CMX:n vastaava henkilö ;).


   • Paras viulisti Linda Lampenius.


  • Ei todellakaan Remu Aaltonen, mutta varmaankin Vesa Aaltonen.

   • Ennen oli Ringo, nyt on Aku.


  • ei siinä ole kyse välltämäti teknisestä taidosta. Ringo ja Watts ovat molemmat hyviä rumpaleja joilla on omat tunnusomaiset tyylinsä..

   • Tuo Ringo. Ainakin asiantuntija piireissä varsin huonoksi todettu. Mutta eiköhän rumpalin tärkein ominaisuus ole tuo taustarytmin vakaa tuottaminen eikä ylimääräinen kuviointi. Parhaat rumpalit yleensä löytyvät tuolta jazzin puolelta. Siinä mielessä Matti Oiling ja Reiska Laine tulee mieleen suomalaisiata.

    Noista jazz-rumpaleista. Taitavia he ovat, mutta ei pirukaan kuuntele heidän kymmenminuuttisia soolojaan.


  • Ei kannattaisi puhua "parhaasta" rumpalista laisinkaan, jos tarkoitetaan "persoonallisinta". Remu saattaa olla "persoonallisin" ja onhan siinä "asennetta", mutta jos tarkoitetaan "parasta" täytyy ottaa kriteeriksi ihan joku muu ominaisuus, vaikkapa soittotaito. Taitavia soittajiakin on useita, mutta jos nimiä pitäisi iskeä pöytään, niin laitetaan jo mainittu Sami K.

  • Vesa Aaltonen
   Edvard Vesala
   Anssi Nykänen
   Matti Oiling
   Sami Kuoppamäki

   • tämä lista lähempänä totuutta kun todellisesta rumppujen rytmikkäästä paukuttelusta puhutaan eikä Remun tyylisestä chunga gunga rymimistelystä - joka kylläkin toimii rock- konserteissa mainiosti mutta studiossa ja levyllä varmasti vaatii hieomista..


  • Alkuapinat olivat ja ovat parhaita ja kovimpia rumppareita.

   Niitä ei tänä päivänä voita kukaan.

  • Kristian Voutilainen, Eläkeläiset. Aus Finland.

   • Kristian on mies paikallaan.


  • Kai Hahto ihan mielettömän hyvä!

   • Alkuapinat olivat ja ovat parhaita ja kovimpia rumppareita.

    Niitä ei tänä päivänä voita kukaan.


  • TEHE ELÄKELÄISET, paras rumpali!

  • taidan olla aika jäävi kertomaan hyvistä rumpaleista varsinkin kun sanon et se on suomessa Remu,olen ollut viimeiset 5V töissä enemmän ja vähemmän hänellä,Remun ykköstilaa puolustaa se seikka et Remu soittaa todella erilailla kun ns lappu rumpali joita kyllä suomessakin riittää,kuunnelkaapa Remun rumpu soundeja ja kyllä hän sätää kalvot itse,minua jossain määrin v...taa kuunnella maailmaltakin rumpaleita joilla on aivan identtinen virveli/tomi/basari soundi,Remulla taas pitää olla "jytinää"se virveli ei ole läps,läps soundinen,on yksi tosi juttu kun Anssi Nykänen(joka kuuluisi olla listalla)oli Ile Kalliolta kysynyt miten Remu sai sen ajon kompiin ja halkopäällä,kokeilkaa itse soittaa livenä kahta komppia,laulaa tai soittaa sorsa pilliä!ei sen parhauden tarvitse tarkoitaa et on teknisestii niin h...vetin taitava,siihen tarvitaan paljon muutakin,jos Remu on niin naurettavan arvoinen rumpali kun yksi kirjoitti niin hieman ihmettelen hänen saavutuksia rock maailmassa!eikä Nykänen ole ainut joka on ihmetellyt "ajoa",se kiilaus ja sleebaus on ollut Remun tavaramerkki ammoisista ajoista lähtien,juttelin kerran erään ns ammatirumpalin kanssa aiheesta,se kiteytti Remun soiton juuri siten et se ajoitus on "pielessä"mutta silti kuullostaa helvetin hyvältä,jos ns lappu rumpali yrittäis soittaa esim Get on biisin niin ei se saa siihen sitä ajoa koska soitaa metronomin tarkuudella.Remun rumpalointi on jazzia jos sen verran älyätte mitä jazz on se on jammailua ja ennalta arvaamatonta soittoa.Abe Labourer Jr on myös listalta pois,Paul Mc Cartneyn driver bändin rumpali,peto kun mikä,Charlie Watss on tarkka kun sveitsiläine kello mutta soitto on yksinkertaista mutta kuullostaa hyvältä kuten Ringo(kin)ei hyvät rumapalit tarvitse 24 tomin settiä että osuu kapuloilla edes johonkin pöntöön,arvosteuimmat ja hyvät rumpalit tarvii vain perus setin ja se on siinä,unohtui sanoa hyvänä rumpalina Ronnie Tutt!

   • Tuo Ronnie Tutt kieltämättä mainio kuten myös Hal Blaine sekä Mel Taylor kun ulkomaalaisiin kolistelijoihin mennään niin niitähän riittää...Lennonilta muuten aikoinaan kysyttiin onko Ringo maailman paras rumpali. Lennon vastasi että eihän se ole edes Beatlesin paras rumpali. Viittasi siihen että McCartney oli myös taitava rumpali - läpällä tosin..   • Tämä Sera69fi on erittäin huono - suorastaan kammoittavaa tuo soitto. Hyvin maneerista ja epätarkkaa. Ymmärrätköhän itse musiikista mitään vai oletko kenties itse tuo videon soittaja?


   • Marko_S kirjoitti:

    Tämä Sera69fi on erittäin huono - suorastaan kammoittavaa tuo soitto. Hyvin maneerista ja epätarkkaa. Ymmärrätköhän itse musiikista mitään vai oletko kenties itse tuo videon soittaja?

    Mitä tarkoitat "maneereilla"?   • Duudes kirjoitti:

    Mitä tarkoitat "maneereilla"?

    Samaa mietin. Tuskin saamme vastausta.


   • Marko_S kirjoitti:

    Tämä Sera69fi on erittäin huono - suorastaan kammoittavaa tuo soitto. Hyvin maneerista ja epätarkkaa. Ymmärrätköhän itse musiikista mitään vai oletko kenties itse tuo videon soittaja?

    Taitaa olla Marko_S nyt kateellinen kun ei varmaan osaa itse soittaa mitään.


   • Nert127 kirjoitti:

    Taitaa olla Marko_S nyt kateellinen kun ei varmaan osaa itse soittaa mitään.

    Mikä lie vilunkiveikko.


   • Duudes kirjoitti:

    Mitä tarkoitat "maneereilla"?

    Tähän olisi kiva saada vastauskin, mutta tuskinpa saamme sitä koskaan.


   • Duudes kirjoitti:

    Mitä tarkoitat "maneereilla"?

    onpas vaan heikkotasoinen soittaja. Eikös hän se sama kaveri joka toitottanut kasvattaneensa sarven otsaansa?


   • Härräin kirjoitti:

    Samaa mietin. Tuskin saamme vastausta.

    Maneeri on tyypillinen, samanlaisena toistuva esitystavan yksityiskohta tai tyyli. Käytetään negatiivisessä merkityksessä.

    Drummerworldissä hyvää analyysiä Mikken soitosta. Se todetaan melko kehnoksi.


  • ...haistakaa nyt paksa kaikki tikku-ukot ynnä muut pili-pali ukot.TIETYSTI remu is number 1 rock rumpuissa.ne jazz ja muun teko taiteellisen p.a.s.k.a.n jätän muitten arvioitavaksi...

  • Aivan loistava ja nopea Patrik Fält

  • aku syrjä

  • Olen katsellut bändejä ympäri maailmaa jonkin verran, ja Remun rumpusaundi on tosi ok.
   Esimerkiksi kymmenen vuotta sitten olin Nykissä New Jerseyssä ja olin hyväntekeväisyyskonsertissa Winnie `Mad Dog Lopezille, jonka vaimo oli äskettäin menehtynyt.
   Mesta oli Stone Pony, ja monien jenkkibändien rummut miksataan ihan liian agressiivisesti. Esim. hihat ei kunnolla helise, vaan ääni muuttuu metalliseksi.
   Engelsmannibändeillä ei ole tätä ongelmaa minusta.
   Mitä Remun saundiin tulee, olen nähnyt saund tsekin Remu viritti kalvoja pitkään ja helvetin lämmin viidakkosaundi. Minusta ihan aatelia. Tutum tum- ja riittävän hallitun agressiivisesti.

   • Energinen. Näyttää Obelixilta.


  • On se hauskaa kuinka jazz muuttuu teko taiteeksi siinä samassa silmänräpäyksessä kun se menee yli hilseen. Kun putoo kelkasta. Kun jännitteet eivät enää puhu, niin se on sama kuin niitä ei olisi. Pitää olla biitti mihin tarttua, mielellään tasatahtinen, se auttaa, vai mitä rock kukko.

   • Millä tavalla?


   • Kylläpä oli kauheaa kolinaa.


  • Settiä yllä!!

  • Osmo Heikura

   • Vimpuran kova sälli!


  • Aku Syrjän unohdin.
   Ihan virtuoosi.
   Miljoonasateen rumpali Jarmo Hovin tyylin myös vakuuttaa.

  • Toni "Kape" Pitkäsalo...Onko hän se Mikke eli Sra96:fi-nimimerkillä Youtubeen ladannut soittaja? Hän on hyvin huono.

   • Hän improvisoi eli tämä Sera69 improvisoi.
    Siksi se soittaa ihan oudosti/väärin.
    Kyllä se osaa soittaa oikein, jos haluaa.
    Kertoi sen mulle.


   • Jaa. Vai kertoi sinulle. Taisi kertoa että voisarvi otsassa kasvaa. Hänen soitto on perseestä


   • MrJuha82outolintu kirjoitti:

    Hän improvisoi eli tämä Sera69 improvisoi.
    Siksi se soittaa ihan oudosti/väärin.
    Kyllä se osaa soittaa oikein, jos haluaa.
    Kertoi sen mulle.

    Onhan tuo mainittu "Sera" aika virtuoosio soittamaan. Ei itselleni ainakaan tule mieleen vastaavaan improvisaatioon kykenevää soittajaa.

    "SERA: Thanks for your comment.

    Actually I know all the time where the One is, and if I didn't know it all the time, I could not play improvisation like that. The One in the wave is a guideline and reference point, and if I got lost when messing in the borderline, (where all fun is) I get the grip again with some of my limb and so the story goes on. Practised songs are fully different area, and that playing style does not interest me, because I don't do this for a living.

    I hope and believe you understand the consept of improvisation and how it is different to practised songs. I could also practise songs, but it is quite pooring, and feels like work. "

    http://www.drummerworld.com/forums/showthread.php?t=87253

    https://www.youtube.com/watch?v=o3PpZKXaqUI

    https://www.youtube.com/watch?v=vacI4c4VeJ8


   • Weesius kirjoitti:

    Onhan tuo mainittu "Sera" aika virtuoosio soittamaan. Ei itselleni ainakaan tule mieleen vastaavaan improvisaatioon kykenevää soittajaa.

    "SERA: Thanks for your comment.

    Actually I know all the time where the One is, and if I didn't know it all the time, I could not play improvisation like that. The One in the wave is a guideline and reference point, and if I got lost when messing in the borderline, (where all fun is) I get the grip again with some of my limb and so the story goes on. Practised songs are fully different area, and that playing style does not interest me, because I don't do this for a living.

    I hope and believe you understand the consept of improvisation and how it is different to practised songs. I could also practise songs, but it is quite pooring, and feels like work. "

    http://www.drummerworld.com/forums/showthread.php?t=87253

    https://www.youtube.com/watch?v=o3PpZKXaqUI

    https://www.youtube.com/watch?v=vacI4c4VeJ8

    Motorisesti on kyllä ihan omalla tasollaan. Suomessa ei ainakaan kukaan toinen vastaavaan kykene.


   • Himpson kirjoitti:

    Motorisesti on kyllä ihan omalla tasollaan. Suomessa ei ainakaan kukaan toinen vastaavaan kykene.

    Ei ole koskaan vielä ihmiskunnan ja musiikin historiassa ollut vastaavaa soittajaa.


   • Frademi kirjoitti:

    Ei ole koskaan vielä ihmiskunnan ja musiikin historiassa ollut vastaavaa soittajaa.

    Siinäpä ne faktat.


   • Weesius kirjoitti:

    Onhan tuo mainittu "Sera" aika virtuoosio soittamaan. Ei itselleni ainakaan tule mieleen vastaavaan improvisaatioon kykenevää soittajaa.

    "SERA: Thanks for your comment.

    Actually I know all the time where the One is, and if I didn't know it all the time, I could not play improvisation like that. The One in the wave is a guideline and reference point, and if I got lost when messing in the borderline, (where all fun is) I get the grip again with some of my limb and so the story goes on. Practised songs are fully different area, and that playing style does not interest me, because I don't do this for a living.

    I hope and believe you understand the consept of improvisation and how it is different to practised songs. I could also practise songs, but it is quite pooring, and feels like work. "

    http://www.drummerworld.com/forums/showthread.php?t=87253

    https://www.youtube.com/watch?v=o3PpZKXaqUI

    https://www.youtube.com/watch?v=vacI4c4VeJ8

    Eipä tulee ketään toista mieleen joka vastaavaan kykenee.


   • Huukkari kirjoitti:

    Eipä tulee ketään toista mieleen joka vastaavaan kykenee.

    Ei kyll pysty edes Hahto.


   • Weesius kirjoitti:

    Onhan tuo mainittu "Sera" aika virtuoosio soittamaan. Ei itselleni ainakaan tule mieleen vastaavaan improvisaatioon kykenevää soittajaa.

    "SERA: Thanks for your comment.

    Actually I know all the time where the One is, and if I didn't know it all the time, I could not play improvisation like that. The One in the wave is a guideline and reference point, and if I got lost when messing in the borderline, (where all fun is) I get the grip again with some of my limb and so the story goes on. Practised songs are fully different area, and that playing style does not interest me, because I don't do this for a living.

    I hope and believe you understand the consept of improvisation and how it is different to practised songs. I could also practise songs, but it is quite pooring, and feels like work. "

    http://www.drummerworld.com/forums/showthread.php?t=87253

    https://www.youtube.com/watch?v=o3PpZKXaqUI

    https://www.youtube.com/watch?v=vacI4c4VeJ8

    Komiast veteleepi, parhaita on.   • Frademi kirjoitti:

    Ei ole koskaan vielä ihmiskunnan ja musiikin historiassa ollut vastaavaa soittajaa.

    Ihan uskomatonta. Ensimmäinen lajiaan maailmassa.


   • HareIje kirjoitti:

    Ihan uskomatonta. Ensimmäinen lajiaan maailmassa.

    Hyvää vihtomista.


   • Maariuss kirjoitti:

    Hyvää vihtomista.

    Joops!


   • Pringa kirjoitti:

    Ei kyll pysty edes Hahto.

    Kyll jää soittamatta Hahdoltakin. Ainoo silti varmaan joka kykenis ees yrittämään.

   • Borot kirjoitti:

    Tuskinpa tuolla mitään oikeita ammattilaisia kirjoittelee. Ainakin meno näyttää siltä.

    Kun vertaa muusikko.nettiä tuohon toiseen palstaan, niin onhan se ero todella suuri.


   • Maariuss kirjoitti:

    Hyvää vihtomista.

    Hyvä on time-feel.


   • Masekat kirjoitti:

    Kun vertaa muusikko.nettiä tuohon toiseen palstaan, niin onhan se ero todella suuri.

    Suomessa näköjään lähinnä vittuillaan ja valehdellaankin. Lopuksi viestit poistetaan.


   • Ympäristöhaittoja kirjoitti:

    Suomessa näköjään lähinnä vittuillaan ja valehdellaankin. Lopuksi viestit poistetaan.

    Jo on ihme väkeä, on.


   • Tringo kirjoitti:

    Jo on ihme väkeä, on.

    Mitä lie pellesakkia.


   • Jimmyli kirjoitti:

    Mitä lie pellesakkia.

    Joku sentään anteeksi pyytänyt, siitä pisteet.


   • Ympäristöhaittoja kirjoitti:

    Suomessa näköjään lähinnä vittuillaan ja valehdellaankin. Lopuksi viestit poistetaan.

    Aika häpeällistä käytöstä "ammattilaisilta". Viestit poistetaan ja yritetään vain unohtaa koko asia kun joku tekee jotain sellaista, mihin ei kukaan toinen ole vielä koskaan kyennyt.


   • Mooron kirjoitti:

    Aika häpeällistä käytöstä "ammattilaisilta". Viestit poistetaan ja yritetään vain unohtaa koko asia kun joku tekee jotain sellaista, mihin ei kukaan toinen ole vielä koskaan kyennyt.

    Helvetin säälittävää käytöstä.


   • HareIje kirjoitti:

    Ihan uskomatonta. Ensimmäinen lajiaan maailmassa.

    Näinhän se on. Eipä ole vastaavaa vielä ollut koskaan.


   • Brudafest kirjoitti:

    Näinhän se on. Eipä ole vastaavaa vielä ollut koskaan.

    Siinäkö se on perkele akateemisestikin koulutettujen "opettajien" soiton ja ymmärryksen taso tässä maassa?


   • HellMutter kirjoitti:

    Siinäkö se on perkele akateemisestikin koulutettujen "opettajien" soiton ja ymmärryksen taso tässä maassa?

    On kyllä aika surullista. Suuta kyllä soitetaan eikä ole haluakaan yrittää ymmärtää. Lopuksi viestit poistetaan.


   • Nemoke kirjoitti:

    On kyllä aika surullista. Suuta kyllä soitetaan eikä ole haluakaan yrittää ymmärtää. Lopuksi viestit poistetaan.

    Eikä suunsoittajista yksikään pysty itse vastaavaan.


   • Brung kirjoitti:

    Kyll jää soittamatta Hahdoltakin. Ainoo silti varmaan joka kykenis ees yrittämään.

    Pitää täysin paikkansa. Yrittää voi, mutta soittamatta jää.


   • Heldo kirjoitti:

    Hyvä on time-feel.

    Aika ukko.


   • Kromori kirjoitti:

    Helvetin säälittävää käytöstä.

    Nimimerkki "jazzmies" on kyllä ihan oma lukunsa. Osaakohan edes hävetä?


   • HareIje kirjoitti:

    Ihan uskomatonta. Ensimmäinen lajiaan maailmassa.

    Kyllä on taitava.


   • HareIje kirjoitti:

    Ihan uskomatonta. Ensimmäinen lajiaan maailmassa.

    Improvisaatio on aikas vaikea laji, mutta näyttää kyllä nyt olevan paras maailmassa siinä puuhassa. Eipä tule vastaavaan kykenevää mieleen.   • ATTZ kirjoitti:

    Vaikee uskoo, että tollane keskustelu on joskus maailmaan syntyny. Jos sen jotenki voi uskoo ku ite näkee, ni vielä uskomattomampaa on ollut ketjun poisto alkuperäiseltä foorumilta.

    Mahdetaankohan tollasta paskakäytöstä suvaita jossain akateemisessa musiikkimaailmassa?


   • Borot kirjoitti:

    Tuskinpa tuolla mitään oikeita ammattilaisia kirjoittelee. Ainakin meno näyttää siltä.

    Ainakaan kukaan ei itse vastaavaan kykene, vaikka turpavärkki olisi auki aamusta iltaan.


   • Lemiki kirjoitti:

    Mahdetaankohan tollasta paskakäytöstä suvaita jossain akateemisessa musiikkimaailmassa?

    Onhan tuo keskustelu muusikki.netissä oikeasti aika järkyttävä.


   • Monarinki kirjoitti:

    Vaikee uskoo että paras improvisaatiorumpali maailmassa on itseoppinut suomalainen, mutta niin vaan asia on.

    https://www.youtube.com/watch?v=MgMg3mIHOCg

    Hämmentävää, mutta näin vaan on.   • Joruge kirjoitti:

    Onhan tuo keskustelu muusikki.netissä oikeasti aika järkyttävä.

    Ei olisi pitänyt edes lukea. Lähinnä rupesi vituttamaan keskustelun taso. "Joulu on taas." Siis mitä vittua?


   • PässiGunnar kirjoitti:

    Ei olisi pitänyt edes lukea. Lähinnä rupesi vituttamaan keskustelun taso. "Joulu on taas." Siis mitä vittua?

    MIKÄ VITUN "JAZZMIES"? JOULUPUKKIKO? JOULUKO ON TAAS?


   • Ladukas kirjoitti:

    MIKÄ VITUN "JAZZMIES"? JOULUPUKKIKO? JOULUKO ON TAAS?

    Vaikuttaa jazzmies aikamoiselta aikavarkaalta, jolla taitoihin nähden kova pätemisen tarve.


   • Pressi kirjoitti:

    Vaikuttaa jazzmies aikamoiselta aikavarkaalta, jolla taitoihin nähden kova pätemisen tarve.

    Järkyttävää käytöstä akateemisesti koulutetulta opettajalta.


   • Fidde kirjoitti:

    Järkyttävää käytöstä akateemisesti koulutetulta opettajalta.

    Tuosta voidaan kyllä olla samaa mieltä. Lienee taso perin alhainen.


   • Feinself kirjoitti:

    Pitää täysin paikkansa. Yrittää voi, mutta soittamatta jää.

    Tyyppi on maailman parhaita, mutta kohdellaan kotimaassaan kuin jotain joutoukkoa.


   • Joruge kirjoitti:

    Onhan tuo keskustelu muusikki.netissä oikeasti aika järkyttävä.

    Perseilyn taso "ammattipalstalla" on kyllä melkoinen.


   • Fidde kirjoitti:

    Järkyttävää käytöstä akateemisesti koulutetulta opettajalta.

    Olisiko jossain nähtävissä jazzmiehen improvisaatiota? Hänhän ilmeisesti opettaa sitä itse, vaikka ei improvisaatiota kuullessaan sitä sellaiseksi tunnista.


   • Heldo kirjoitti:

    Hyvä on time-feel.

    Muutaman soiton kuuntelin alkuunsa. Virtuoosi kyseessä. Vastaavaan ei ainakaan Suomessa kykene kukaan toinen.


   • Fidde kirjoitti:

    Järkyttävää käytöstä akateemisesti koulutetulta opettajalta.

    Tästä voidaan olla samaa mieltä. En edes uskoisi, jos ei olisi todisteita.


   • Bubles kirjoitti:

    Tästä voidaan olla samaa mieltä. En edes uskoisi, jos ei olisi todisteita.

    Kai se kertoo jotain opetuksen alennustilasta. Traditio kyllä säilyy mutta kaikki polkee paikallaan ja siitä ollaan vielä ylpeitä ja vittuillaan toisille vaikkei itse vastaavaan kyetä.


   • SalmonLax kirjoitti:

    Kai se kertoo jotain opetuksen alennustilasta. Traditio kyllä säilyy mutta kaikki polkee paikallaan ja siitä ollaan vielä ylpeitä ja vittuillaan toisille vaikkei itse vastaavaan kyetä.

    Miten Jazzmies edes kehtaa väittää toisia aikavarkaaksi? Aika lahjaton joulupukki itse kuitenkin.


   • Grendos kirjoitti:

    Miten Jazzmies edes kehtaa väittää toisia aikavarkaaksi? Aika lahjaton joulupukki itse kuitenkin.

    Toisen elämäntyötä pilkkaavat, vaikka yksikään ei vastaavaan itse kykene.


   • Tungi kirjoitti:

    Toisen elämäntyötä pilkkaavat, vaikka yksikään ei vastaavaan itse kykene.

    Vähän kannattaisi kyllä asenteita tarkastaa "ammattilaistenkin".   • KukkaPoika kirjoitti:

    https://www.youtube.com/watch?v=x_R92s7fxsQ

    Kommiasti soittaa improvisaattoria.

    lapsellisen heikkotasoinen, tekee selkeitä virheitä ja hyvinkin kapea-alaista tuo soittoa. Luovuus on täydellisesti hukassa ja jopa ilokin. Taitamattomuus suorastaan huutaa tuosta esityksestä. kommenttisi on selvästi vitsi??


   • Weesius kirjoitti:

    Onhan tuo mainittu "Sera" aika virtuoosio soittamaan. Ei itselleni ainakaan tule mieleen vastaavaan improvisaatioon kykenevää soittajaa.

    "SERA: Thanks for your comment.

    Actually I know all the time where the One is, and if I didn't know it all the time, I could not play improvisation like that. The One in the wave is a guideline and reference point, and if I got lost when messing in the borderline, (where all fun is) I get the grip again with some of my limb and so the story goes on. Practised songs are fully different area, and that playing style does not interest me, because I don't do this for a living.

    I hope and believe you understand the consept of improvisation and how it is different to practised songs. I could also practise songs, but it is quite pooring, and feels like work. "

    http://www.drummerworld.com/forums/showthread.php?t=87253

    https://www.youtube.com/watch?v=o3PpZKXaqUI

    https://www.youtube.com/watch?v=vacI4c4VeJ8

    huono on. ei voi mitään.


   • Pringa kirjoitti:

    Ei kyll pysty edes Hahto.

    Sera on eräs huonoimpia. Jos tiedät huonompaa, niin laittaisitko videon. Ei taida onnistua sekään. Helpompaa vaan kehuskella omia videoitaan eri nimimerkein?


   • Himpson kirjoitti:

    Motorisesti on kyllä ihan omalla tasollaan. Suomessa ei ainakaan kukaan toinen vastaavaan kykene.

    Motoriseesti eräs heikoimpia..


  • 1. Kai Hahto,Wintersun ja Nightwish

   2, Jukka Nevalainen, Nightwish

  • 1. Erkki Valaste
   2. Antero Päiväläinen
   3. Wille Granö

   • Voisitko perustella valintaasi?


  • Teppo Mäkynen on mun suosikki.

   • Minulla Lasse Hoikka, ylivoimaisesti paras tähän mennessä.


  • Edesmennyt Kauko Rapakko!
   Ei ole vielä tähänpäivään mennessä tullut parempaa.

   • Eipä se nyt niin kummoinen ollut kyllä sekään.


   • Nalimos kirjoitti:

    Eipä se nyt niin kummoinen ollut kyllä sekään.

    Oli aika mahtava minun mielestä. Duba-duba-dub-da-ba-ba-dam!


  • Kai Hahto

  • Kai Hahto on ylivoimainen. Jukka Nevalainen on toiseksi paras...

   • Millä tavalla on "ylivoimainen"?


  • Erkki Valaste

  • Remu on paras laulaja. Kuunnelkaa ``Teardrops`` Mieletön herkkyys.

  • Toi listani on muuttunut kyllä .

   • niinhän se tekkee


  • Olli on hyvä. Ja riparapa kans.

   • Marko_S varmaan olisi, jos se osaisi soittaa, mutta kun se ei osaa.


   • Wiijaa kirjoitti:

    Marko_S varmaan olisi, jos se osaisi soittaa, mutta kun se ei osaa.

    Tai pekkalan ana, mutta sekään ei osaa.


   • tietuja kirjoitti:

    Tai pekkalan ana, mutta sekään ei osaa.

    Ana on kyllä ihan höpöukko.


  • Mummun mielestä tärkeetä on tietää mikä raaja milloinkin liidaa. 64-osan tarkkuus on jo jonkinlainen. Tietysti pitää erottaa myös onko up- vain down-aaltonen.

   • Sormissakin pitää tietää se mikä liidaa, jos on "valveutunut".


   • Brände kirjoitti:

    Sormissakin pitää tietää se mikä liidaa, jos on "valveutunut".

    Ja jos soittaa varpaat/päkiä-tekniikalla bassoja, pitää tietää kumpi liidaa, ja tietysti myös se kumpi jalka.


   • Kekkime kirjoitti:

    Ja jos soittaa varpaat/päkiä-tekniikalla bassoja, pitää tietää kumpi liidaa, ja tietysti myös se kumpi jalka.

    pitää vaan tietää mitä missäkin raajassa milloinkin tapahtuu, niin se homma toimii.


   • Kekkime kirjoitti:

    Ja jos soittaa varpaat/päkiä-tekniikalla bassoja, pitää tietää kumpi liidaa, ja tietysti myös se kumpi jalka.

    Tai jos soittaa paradiddlejä bassoilla. Silloinkin pitää tietää.


   • Mahaja kirjoitti:

    Tai jos soittaa paradiddlejä bassoilla. Silloinkin pitää tietää.

    Tietäminen on tärkeää.


   • Mader kirjoitti:

    Tietäminen on tärkeää.

    Kyllähän Mikke noteerataan Suomessa ja maailmalla. Maailman suurimmalla rumpuforumilla Mikken kehittämään tekniikkaan on tutustunut jo yli 8000 ihmistä, ja tuo samainen ketju on myös yksi luetuimpia ja pian se on luetuin. Ja Mikke on myös hyvin tunnettu Muusikoiden.netissä, jossa nimettiin myös Mikken kehittämä uusi tekniikkakin muutama vuosi sen jälkeen kun se ensin oli Drummerworld-forumilla esitelty.

    Mikken timefeel on myös todella hyvä. Ei ole turhaan ammattilaisetkin Mikkeä kehuneet. Virtuoosimainen nero.

    "Actually I know all the time where the One is, and if I didn't know it all the time, I could not play improvisation like that. The One in the wave is a guideline and reference point, and if I got lost when messing in the borderline, (where all fun is) I get the grip again with some of my limb and so the story goes on. Practised songs are fully different area, and that playing style does not interest me, because I don't do this for a living.

    I hope and believe you understand the consept of improvisation and how it is different to practised songs. I could also practise songs, but it is quite boring, and feels like work. "

    http://www.drummerworld.com/forums/showthread.php?t=87253


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllähän Mikke noteerataan Suomessa ja maailmalla. Maailman suurimmalla rumpuforumilla Mikken kehittämään tekniikkaan on tutustunut jo yli 8000 ihmistä, ja tuo samainen ketju on myös yksi luetuimpia ja pian se on luetuin. Ja Mikke on myös hyvin tunnettu Muusikoiden.netissä, jossa nimettiin myös Mikken kehittämä uusi tekniikkakin muutama vuosi sen jälkeen kun se ensin oli Drummerworld-forumilla esitelty.

    Mikken timefeel on myös todella hyvä. Ei ole turhaan ammattilaisetkin Mikkeä kehuneet. Virtuoosimainen nero.

    "Actually I know all the time where the One is, and if I didn't know it all the time, I could not play improvisation like that. The One in the wave is a guideline and reference point, and if I got lost when messing in the borderline, (where all fun is) I get the grip again with some of my limb and so the story goes on. Practised songs are fully different area, and that playing style does not interest me, because I don't do this for a living.

    I hope and believe you understand the consept of improvisation and how it is different to practised songs. I could also practise songs, but it is quite boring, and feels like work. "

    http://www.drummerworld.com/forums/showthread.php?t=87253

    siis sera69? Älä naurata. Aivan kamalan huono hänen timefeel ja se johtuu varmaan hänen huonosta tekniikasta..siis kuka hän edes on ja missä jotkut ammattilaiset edes sanoneet, että hän virtuoosimainen nero. Laita joku linkki.


   • Anonyymi kirjoitti:

    siis sera69? Älä naurata. Aivan kamalan huono hänen timefeel ja se johtuu varmaan hänen huonosta tekniikasta..siis kuka hän edes on ja missä jotkut ammattilaiset edes sanoneet, että hän virtuoosimainen nero. Laita joku linkki.

    https://www.youtube.com/watch?v=NKWwt4YjDNE

    Tosi hyvähän on soittajan timefeel. Motorisesti on myös ensimmäinen lajiaan maailmassa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    https://www.youtube.com/watch?v=NKWwt4YjDNE

    Tosi hyvähän on soittajan timefeel. Motorisesti on myös ensimmäinen lajiaan maailmassa.

    höpö höpö. Tuo sera69 ihan huru-ukko. täysi pelle. hänhän luulee kasvattavansa jotain sarveakin. luulee vissiin olevansa poro. soittajana hyvin heikkotasoinen tekniikaltaan. jos olisi maailman huonoipien lista, niin häm olisi huonoin. ehdotonta huonommuutta hänen soittonsa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    https://www.youtube.com/watch?v=NKWwt4YjDNE

    Tosi hyvähän on soittajan timefeel. Motorisesti on myös ensimmäinen lajiaan maailmassa.

    Hän on joku Misse, josta nyt muusikoiden netissä analyyttinen keskustelu. Keskustelussa todetaan, että hän ei ole mikään ensimmäinen lajiaan maailmassa, vaan hän on kuvitellut kaiken tuon ... Ilmeisesti kyseessä narsisti, joka kehunut itseään eri nimimerkein keskustelupalstoilla.


  • Mikä tekee rumpalista hyvän?

   • Yleensä soitto.


   • Mraasu kirjoitti:

    Yleensä soitto.

    Varmaan suurelta osin ainakin.


   • Kierot kapulat.


   • Sesses kirjoitti:

    Kierot kapulat.

    Pitkään soittaneella oli sentin mutkalla kapulat. Niin vanhat olivat.


   • Ruikos kirjoitti:

    Pitkään soittaneella oli sentin mutkalla kapulat. Niin vanhat olivat.

    Sen verran pittää ollakkin pyhäkapulassa jo mutkaa jos vuosia soittanut on rumpua.


   • Kankeuttaja kirjoitti:

    Sen verran pittää ollakkin pyhäkapulassa jo mutkaa jos vuosia soittanut on rumpua.

    Näinhän se on.


   • "Mikä tekee rumpalista hyvän? "

    Treenaaminen on ollut suosittua joidenkin keskuudessa.


   • Shinto kirjoitti:

    "Mikä tekee rumpalista hyvän? "

    Treenaaminen on ollut suosittua joidenkin keskuudessa.

    Näin on kerrottu.


   • Reppo kirjoitti:

    Näin on kerrottu.

    Olen treeniäkin joskus kokeillut ja se on usein auttanut aika hyvin.


   • Enpä tiedä, auttaako mikään. Ei siltä kuulostaisi.

    Ehkä toistojen kautta voi aina hioa jotain uuttakin?


  • Hate Sjöblom ehdotn ykönen.

  • no ny on ronkken'troll remolo

   pärrpärr

   • kinnusen hate, pärrpärr

    vinossakin soittaa, ei siis niin paha


  • Eiks remu ollu narkkari? Must narkkarit ovat kusipäitä, pässejä.

   • Remu on legenda. Mikäs sinä olet?


  • 1. Kai Hahto (Nightwish)
   2. Jussi 69 (The 69 Eyes)
   3. Jukka Nevalainen (Nightwish)

   • Osaatko jotenkin perustella miksi, vai onko kyseessä lähinnä vain mielipide?


  • Mitä Remu tuossa listalla tekee, eikös siinä puhuta rumpaleista.

   • Motorisesti on hyvin vaativaa kyetä soittamaan rumpuja ja laulamaan samanaikaisesti.


  • 1. Kai hahto
   2. Jukka Nevalainen
   3. Cozy Powell

   • Oliks Cozy suomalainen? Hyvä rumpali. Rainbow yksi suosikkibändeistä!


  • Lacu Lahtinen

  • Jaska Lukkarinen on uskomattoman musikaalinen, tekninen ja kurinalainen soittaja

   • On taitava kyllä.


  • Eihän aloittajan listalla ole yhtään hyvää rumpalia tai korkeintaan se Stratovariuksen, jos se saksalainen on vielä siellä(v.2011).

   • täähän on vallan joku guru-ukko.


   • Anonyymi kirjoitti:

    täähän on vallan joku guru-ukko.

    On tosi taitava.


   • Uskomaton on motoriikka ja timefeel.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Uskomaton on motoriikka ja timefeel.

    Eipä ole vastaavaa koskaan vielä maailmassa ollutkaan.


   • Hyvät oli soolot.


   • kyllpä on taitava


   • Anonyymi kirjoitti:

    kyllpä on taitava

    Hyvä koheesio.


   • Aivan uskomaton virtuoosi. Varmaan maailman paras jazz inspiraatio rumpali.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aivan uskomaton virtuoosi. Varmaan maailman paras jazz inspiraatio rumpali.

    Todennäköisesti on joo. Hienoo miten suomalainen taas on paras maailmassa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aivan uskomaton virtuoosi. Varmaan maailman paras jazz inspiraatio rumpali.

    komeesti vetää mikku.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aivan uskomaton virtuoosi. Varmaan maailman paras jazz inspiraatio rumpali.

    "Varmaan maailman paras jazz inspiraatio rumpali. "

    Mun opettajalla on yli 30 vuoden kokemus soittamisesta ja opettamisesta, eikä hän osannut sanoa ketään toista, joka vastaavaan improvisaatioon kykenisi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Varmaan maailman paras jazz inspiraatio rumpali. "

    Mun opettajalla on yli 30 vuoden kokemus soittamisesta ja opettamisesta, eikä hän osannut sanoa ketään toista, joka vastaavaan improvisaatioon kykenisi.

    Mun ope sanoi että tuo ei ole mitään improvisaatiota tai jos on sellaista niin on huonoa. Ope sanoi että tuon soittajan jalkatyöskentely on heikkoa..Opettajallani on 40 v kokemus.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mun ope sanoi että tuo ei ole mitään improvisaatiota tai jos on sellaista niin on huonoa. Ope sanoi että tuon soittajan jalkatyöskentely on heikkoa..Opettajallani on 40 v kokemus.

    " tuo ei ole mitään improvisaatiota "

    Kysyhän siltä "opettajaltasi" mitä hänen mielestään sitten on improvisaatio ja laita näytteet opettajasi "hyväksymästä" improvisaatiosta esiin että nähdään mitä hän sellaisella tarkoittaa. Ainakin improvisaatiota on harjoittelemattomien kappaleiden päälle soittamista. Siitähän on jotain kilpailujakin järjestetty joskus. Suomestakin sellaiseen on osallistunut yksi soittaja. Eli aika harvalla riittää ns. talenttia improvisaatioon.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mun ope sanoi että tuo ei ole mitään improvisaatiota tai jos on sellaista niin on huonoa. Ope sanoi että tuon soittajan jalkatyöskentely on heikkoa..Opettajallani on 40 v kokemus.

    "Mun ope sanoi "

    Kuvitteletko taas olevasi soittotaitoinen?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mun ope sanoi että tuo ei ole mitään improvisaatiota tai jos on sellaista niin on huonoa. Ope sanoi että tuon soittajan jalkatyöskentely on heikkoa..Opettajallani on 40 v kokemus.

    https://www.youtube.com/watch?v=Eo3E-cMnqss

    Tosi hienostihan misse soittaa improvisaatiota.


   • Anonyymi kirjoitti:

    komeesti vetää mikku.

    Taitava on soittamaaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mun ope sanoi että tuo ei ole mitään improvisaatiota tai jos on sellaista niin on huonoa. Ope sanoi että tuon soittajan jalkatyöskentely on heikkoa..Opettajallani on 40 v kokemus.

    Varmaan surullinen tilanne sulla kun opettajasi on selvästi aika epäpätevä. Sanotaan, että huono opettaja pilaa hyvänkin oppilaan, mutta luulenpa että sulla ei ole sitä murhetta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    " tuo ei ole mitään improvisaatiota "

    Kysyhän siltä "opettajaltasi" mitä hänen mielestään sitten on improvisaatio ja laita näytteet opettajasi "hyväksymästä" improvisaatiosta esiin että nähdään mitä hän sellaisella tarkoittaa. Ainakin improvisaatiota on harjoittelemattomien kappaleiden päälle soittamista. Siitähän on jotain kilpailujakin järjestetty joskus. Suomestakin sellaiseen on osallistunut yksi soittaja. Eli aika harvalla riittää ns. talenttia improvisaatioon.

    mun opettaja sanoi että tuo kaveri on joku mikke joka luulee kasvattavansa sarven päähän ja sanoi että hän ei oikein hallitse tekniikkaa, niin että se niinku näkyy siinä hänen soitossaan eli että niinku kannattaisi opetella ekana vaikka peruskomppia ja tekniikkaa ja sitten alkaa improvisaoimaan. ope sanoi että tuo kaveri soittaa tosi huonosti ja sanoi ettei tuollaisella soitolla voiteta ikinä.mitään kilpailuja tai ettei sillä edes hyväksyttäisi mihinkään kisaan kun se on niin huonoa soittoa. opettaja sanoi että.tuollainen soitto on maneerista ja yksinkertaista ja lapsellista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Varmaan surullinen tilanne sulla kun opettajasi on selvästi aika epäpätevä. Sanotaan, että huono opettaja pilaa hyvänkin oppilaan, mutta luulenpa että sulla ei ole sitä murhetta.

    miten muka mun ope epäpätevä. Hän on maailman paras. siksi hän tunnistaa tuollaisen huonon soiton. se on hyvä todiste että hän on paras


   • Anonyymi kirjoitti:

    miten muka mun ope epäpätevä. Hän on maailman paras. siksi hän tunnistaa tuollaisen huonon soiton. se on hyvä todiste että hän on paras

    https://www.youtube.com/watch?v=Eo3E-cMnqss

    Ei tuo kovinkaan heikkotasoista improvisaatiota kyllä ole, ja jos mielestäsi on, niin esittele vähitellen sitä mielestäsi parempaa.

    Pyydätkö vaikka sitä "opettajaasi" esittelemään hänen mielestään maailman parasta improvisaatiota? Pitäisi olla helppoa jos hän on kerran maailman paras.


   • Anonyymi kirjoitti:

    mun opettaja sanoi että tuo kaveri on joku mikke joka luulee kasvattavansa sarven päähän ja sanoi että hän ei oikein hallitse tekniikkaa, niin että se niinku näkyy siinä hänen soitossaan eli että niinku kannattaisi opetella ekana vaikka peruskomppia ja tekniikkaa ja sitten alkaa improvisaoimaan. ope sanoi että tuo kaveri soittaa tosi huonosti ja sanoi ettei tuollaisella soitolla voiteta ikinä.mitään kilpailuja tai ettei sillä edes hyväksyttäisi mihinkään kisaan kun se on niin huonoa soittoa. opettaja sanoi että.tuollainen soitto on maneerista ja yksinkertaista ja lapsellista.

    Leikitkö taas olevasi soittotaitoinen? Eipä ole ensimmäinen kerta sinun "urallasi".


   • Anonyymi kirjoitti:

    https://www.youtube.com/watch?v=Eo3E-cMnqss

    Ei tuo kovinkaan heikkotasoista improvisaatiota kyllä ole, ja jos mielestäsi on, niin esittele vähitellen sitä mielestäsi parempaa.

    Pyydätkö vaikka sitä "opettajaasi" esittelemään hänen mielestään maailman parasta improvisaatiota? Pitäisi olla helppoa jos hän on kerran maailman paras.

    Onpa taitava soittaja. Jos tuo on tosiaan improvisaatiota, niin eipä vastaavaan monikaan kykene. Itselleni ei tule ketään mieleen joka kykenisi. Eli maailman paras improvisaatiossa on siis itseoppinut suomalainen, joka aloitti harjoittelun 35-vuotiaana ja kehitti vielä uuden tekniikankin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onpa taitava soittaja. Jos tuo on tosiaan improvisaatiota, niin eipä vastaavaan monikaan kykene. Itselleni ei tule ketään mieleen joka kykenisi. Eli maailman paras improvisaatiossa on siis itseoppinut suomalainen, joka aloitti harjoittelun 35-vuotiaana ja kehitti vielä uuden tekniikankin.

    Mun opettaja sanoi, että muusikoiden netissä tuosta soittajasta on keskustelu. Mun ope sanoi, että ammattilaisten mielestä tuo ei ole mikään maailman paras ja ope sanoi myös, että sinä kirjoittelet omasta soitostasi aina. Että oot niinku joku narsisti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mun opettaja sanoi, että muusikoiden netissä tuosta soittajasta on keskustelu. Mun ope sanoi, että ammattilaisten mielestä tuo ei ole mikään maailman paras ja ope sanoi myös, että sinä kirjoittelet omasta soitostasi aina. Että oot niinku joku narsisti.

    Pyydätkö vaikka sitä "opettajaasi" esittelemään hänen mielestään maailman parasta improvisaatiota? Pitäisi olla helppoa jos hän on kerran maailman paras.


   • Anonyymi kirjoitti:

    https://www.youtube.com/watch?v=Eo3E-cMnqss

    Ei tuo kovinkaan heikkotasoista improvisaatiota kyllä ole, ja jos mielestäsi on, niin esittele vähitellen sitä mielestäsi parempaa.

    Pyydätkö vaikka sitä "opettajaasi" esittelemään hänen mielestään maailman parasta improvisaatiota? Pitäisi olla helppoa jos hän on kerran maailman paras.

    Mun ope sanoi, että drummerworldissäkin amattimuusikot sanoo tuota soittoa heikkotasoiseksi. Mun ope sano myös, että sun kannattaisi ensi etsiä jotain tuota soittoa huonompaa soittoa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mun ope sanoi, että drummerworldissäkin amattimuusikot sanoo tuota soittoa heikkotasoiseksi. Mun ope sano myös, että sun kannattaisi ensi etsiä jotain tuota soittoa huonompaa soittoa.

    "Mun ope sanoi, "

    Voitko pyytää sitä opeasi esittelemään sellaista parempaa improvisaatiosoittoa kun sellaista ei Drummerworld-palstalla ole lainkaan esitelty. Eikä Muusikoiden.netissäkään. Soittoa on vaikea sanoa heikkotasoiseksi kun muilta puuttuu näytöt ihan kokonaan improvisaatiosta että voitaisiin verrata. Sun opeltakin ne puuttuu ja tulee puuttumaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mun ope sanoi, että drummerworldissäkin amattimuusikot sanoo tuota soittoa heikkotasoiseksi. Mun ope sano myös, että sun kannattaisi ensi etsiä jotain tuota soittoa huonompaa soittoa.

    Ja ehkä sen sun open kannattais kattoo jotain vähän uudempia soittoja jos pitää juttuja yrittää kovin analysoida. Mun ope sano että yhden soiton pohjalta ei pahemmin kannata johtopäätelmiä vetää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mun ope sanoi, että drummerworldissäkin amattimuusikot sanoo tuota soittoa heikkotasoiseksi. Mun ope sano myös, että sun kannattaisi ensi etsiä jotain tuota soittoa huonompaa soittoa.

    "drummerworldissäkin amattimuusikot sanoo tuota soittoa heikkotasoiseksi."

    Tutkin hiukan asiaa Googlen avulla. Joku nimimerkki "kettula" on alottanu keskustelun ja jättäny mainitsematta niille ammattilaisille että kyseessä on improvisaatio. Miksi se jätti niin oleellisen tiedon pois kun sen mainitsi muusikko.netissä kuitenkin missä myös tehny siis ihan vastaavan alotuksen?


   • Anonyymi kirjoitti:

    "drummerworldissäkin amattimuusikot sanoo tuota soittoa heikkotasoiseksi."

    Tutkin hiukan asiaa Googlen avulla. Joku nimimerkki "kettula" on alottanu keskustelun ja jättäny mainitsematta niille ammattilaisille että kyseessä on improvisaatio. Miksi se jätti niin oleellisen tiedon pois kun sen mainitsi muusikko.netissä kuitenkin missä myös tehny siis ihan vastaavan alotuksen?

    Kettulan pete vaikuttaa valehtelijalta. Miksi edes esittelee jotain useita vuosia vanhoja soittoja? Onko tyhmä vai kiero tapaus?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mun ope sanoi, että drummerworldissäkin amattimuusikot sanoo tuota soittoa heikkotasoiseksi. Mun ope sano myös, että sun kannattaisi ensi etsiä jotain tuota soittoa huonompaa soittoa.

    "drummerworldissäkin amattimuusikot sanoo "

    Onko niillä "ammattimuusikoilla" esitellä omaa improvisaatiotaan? Muusikoiden.netistä ei ole näyttöjä ainakaan saatu koskaan ja aika hiljaista näyttää muuallakin olevan. Miksiköhän se Kettula esittelee jotain vuosia vanhoja soittoja, eikä kerro sen olevan improvisaatiota? Eihän niillä vastauksilla ole mitään arvoa, kun olennaiset tiedot on jätetty pois kokonaan. Kettula ilmeisen kiero tapaus.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onpa taitava soittaja. Jos tuo on tosiaan improvisaatiota, niin eipä vastaavaan monikaan kykene. Itselleni ei tule ketään mieleen joka kykenisi. Eli maailman paras improvisaatiossa on siis itseoppinut suomalainen, joka aloitti harjoittelun 35-vuotiaana ja kehitti vielä uuden tekniikankin.

    hienosti soittaa joops


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mun ope sanoi, että drummerworldissäkin amattimuusikot sanoo tuota soittoa heikkotasoiseksi. Mun ope sano myös, että sun kannattaisi ensi etsiä jotain tuota soittoa huonompaa soittoa.

    sulla tosi huono "ope".

    ookko varma että "opesi" on todellinen eikä vaan sun oma mielikuvitushahmos...


  • Kyllä ketoon beibi, ketoon on kaikkein paras..

  • KYLLÄ, ketoon peipi, ketoon kaikkein paras.

  • 1. Ippe Kätkä 2. Kuka soitti Diegossa 3. Reiska laine

  • Lapsukaiset ottakaa genret huomioon.

   • genreillä ei ole mitään merkitystä, koska hyvä rumpali soittaa ihan kaikkea .

    jos ei soita, ei ole missään parhaiden listoilla, koska parhaat soittaa mitä vaan.


  • Mun ope sanoi, että nyt on muusikoiden netissä ammattilaiset alkaneet antamaan totuudenmukaisia mielipiteitä tuon kaverin "taidoista" ja ammattilaisten väitteiden perusteella näyttääkin, että tuo kaveri on vaan vakehdellut olevansa maailman paras saevipäinen rumpali, josta muka tekeillä oikein lehtijuttujakin Modern Drummer Magazineen. Hän siis nyt paljastunut joksikin paskanjauhajaksi. Näin mun ope sanoi. Jännä ajatella asiaa..

   • "Näin mun ope sanoi."

    Sulla ollut huono ope, kun et oo soittamaan vielä oppinu. Vai mitä se opettaja on sulle opettanut?


   • Kysytkö siltä "opettajaltasi" kuka hänen mielestään on Muusikko.netin paras improvisaation soittaja? "Opettajasi" se tuskin on.


   • "ammattilaisten väitteiden perusteella näyttääkin"

    Ketä nämä ammattilaiset ovat? Laitatko linkin keskusteluun?


   • Anonyymi kirjoitti:

    "ammattilaisten väitteiden perusteella näyttääkin"

    Ketä nämä ammattilaiset ovat? Laitatko linkin keskusteluun?

    Mun ope sanoi, että siltä muusikoiden netissäkään ei osattu sanoa häntä huonompaa soittajaa. Ketään ei osannut sanoa ja hän itsekään ei kykene löytämääm itseään huonompaa vaikka on jo kauan aikaa kysytty. Mun ope sanoi, että se todistaa että se mikke on kaikista huonoin. ja muusikoiden netissä kaikki tietää asian. Siellä on joku keskustelu nyt. mun ope sanoi ettei se mikke edes omasta soitostaan tiedä milloin kapula teki virheen, kun aina samaa kysyy sitä samaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mun ope sanoi, että siltä muusikoiden netissäkään ei osattu sanoa häntä huonompaa soittajaa. Ketään ei osannut sanoa ja hän itsekään ei kykene löytämääm itseään huonompaa vaikka on jo kauan aikaa kysytty. Mun ope sanoi, että se todistaa että se mikke on kaikista huonoin. ja muusikoiden netissä kaikki tietää asian. Siellä on joku keskustelu nyt. mun ope sanoi ettei se mikke edes omasta soitostaan tiedä milloin kapula teki virheen, kun aina samaa kysyy sitä samaa.

    Kysytkö vielä siltä "opettajaltasi" kuka hänen mielestään on sen Muusikko.netin paras improvisaation soittaja? "Opettajasi" se tuskin on. Vaikuttaa myös aika ammattitaidottomalta tapaukselta. Oletko varma, että saat häneltä hyvää oppia?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mun ope sanoi, että siltä muusikoiden netissäkään ei osattu sanoa häntä huonompaa soittajaa. Ketään ei osannut sanoa ja hän itsekään ei kykene löytämääm itseään huonompaa vaikka on jo kauan aikaa kysytty. Mun ope sanoi, että se todistaa että se mikke on kaikista huonoin. ja muusikoiden netissä kaikki tietää asian. Siellä on joku keskustelu nyt. mun ope sanoi ettei se mikke edes omasta soitostaan tiedä milloin kapula teki virheen, kun aina samaa kysyy sitä samaa.

    Eipä vaan se sun opekaan kykene esittelemään minkäänlaista improvisaatiota, eikä siihen ole kyetty siis Muusikko.netissäkään eikä edes Drummerworld-palstallakaan. Kummassakaan paikassa ei ole kyetty esittelemään edes yhtä improvisaatiosoittoa 10 vuoden aikana, joten ei ihan kauheasti kannata suuta soitella.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mun ope sanoi, että siltä muusikoiden netissäkään ei osattu sanoa häntä huonompaa soittajaa. Ketään ei osannut sanoa ja hän itsekään ei kykene löytämääm itseään huonompaa vaikka on jo kauan aikaa kysytty. Mun ope sanoi, että se todistaa että se mikke on kaikista huonoin. ja muusikoiden netissä kaikki tietää asian. Siellä on joku keskustelu nyt. mun ope sanoi ettei se mikke edes omasta soitostaan tiedä milloin kapula teki virheen, kun aina samaa kysyy sitä samaa.

    "parhaista parhaimmat rumpalit"

    Löytyy ihan Googlella.

    "Uskoisin, että Sera69 on kuitenkin paras, etenkin improvisaation saralla."


  • Sillä Seralla on kyllä tosi uskomaton timefeel:

   "Actually I know all the time where the One is, and if I didn't know it all the time, I could not play improvisation like that. The One in the wave is a guideline and reference point, and if I got lost when messing in the borderline, (where all fun is) I get the grip again with some of my limb and so the story goes on. Practised songs are fully different area, and that playing style does not interest me, because I don't do this for a living.

   I hope and believe you understand the consept of improvisation and how it is different to practised songs. I could also practise songs, but it is quite boring, and feels like work."

  • On sillä Seralla vaan uskomattoman huono tekniikka ja timefeelistä ei tunnu olevan hajuakaan. Ohessa ammattilaisen kommentti hänen soitosta:

   "The video is a home audio recording of an amateur doing a really bad cover of a song. Don't waste your time or click on this guys page, he doesn't deserve the traffic.

   • "The video is a home audio recording of an amateur doing a really bad cover of a song. Don't waste your time or click on this guys page, he doesn't deserve the traffic."

    Laitakko linkin soittoon?


   • Anonyymi kirjoitti:

    "The video is a home audio recording of an amateur doing a really bad cover of a song. Don't waste your time or click on this guys page, he doesn't deserve the traffic."

    Laitakko linkin soittoon?

    Tätäkö tarkoitit?
    https://www.youtube.com/watch?v=M5QGkOGZubQ


   • Google: "parhaista parhaimmat rumpalit"

    "Uskoisin, että Sera69 on kuitenkin paras, etenkin improvisaation saralla."

    Hieno saavutus kyllä elämässä, kun otetaan huomioon sekin, että aloitti harjoittelunkin vasta 35-vuotiaana.

    Sinä olet kymmenen vuoden aikana kyennyt esittelemään siis peräti kaksi sellaista improvisaatiota, jolla olisi voinut osallistua kilpailuunkin. Se ei ole tosiaan paljon. Eikä ammattilaiset kyenneet esittelemään pete kettulalle edes yhtä improvisaatiota, kun pete kettula kävi kyselemässä ammattilaisilta Suomessa ja ulkomaillakin ketä parhaana pidetään improvisaatiossa.

    Sinä olet kyennyt esittelemään siis peräti kaksi kilpailukelpoista improvisaatiota kun olet kymmenen vuotta sellaisia etsinyt, ammattilaiset eivät kyenneet esittelemään senkään vertaa. Lisäksi improvisaatiosta pitäminenkin on vain mielipidekysymys, kuten ammattilaisetkin ovat todenneet.


  • Moi! Olen Makke ja etsin itselleni rummunsoiton opettajaa. Seth käski. "Jätkä on ronkeli" -sanat lämmittivät erityisesti mieltäni

  • Kettula kysyi Drummerworld-forumilla: " I wish to know who is presently the best drummer on his/her improvisation according to professional drummers and other musicians as well?"

   Kettuli siis kysyi ammattilaisilta maailman suurimmalla ammattipalstalla ketä pidetään parhaana improvisaatiossa tällä hetkellä, mutta yksikään ammattilainen ei ole hänelle vielä vastannut, mutta eihän niitä lukijoita maailman suurimmalla ammattiforumilla ole vielä ollutkaan kuin yli tuhat. Lopuksi kettula poisti viestin ja valehtelee nyt, että ei ole sellaista koskaan edes kirjoittanut. On kyllä tosi kieroa touhua.

   • Kettula kysyi, että onko mukke maailman paras rumpali ja ammattilaiset nauroivat.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kettula kysyi, että onko mukke maailman paras rumpali ja ammattilaiset nauroivat.

    Kettuli kysyi ammattilaisilta maailman suurimmalla ammattipalstalla ketä pidetään parhaana improvisaatiossa tällä hetkellä, mutta yksikään ammattilainen ei ole hänelle vielä vastannut. Eli Misse on edelleenkin ainoa, jolta on saatu näytteet improvisaatiotaidoista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kettula kysyi, että onko mukke maailman paras rumpali ja ammattilaiset nauroivat.

    Moi!

    Laitatko linkin mielestäsi hyvään improvisaatioon?

    jazzi


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kettula kysyi, että onko mukke maailman paras rumpali ja ammattilaiset nauroivat.

    Miksi se kettula sellaista kysyi, koska misse ei ole sellaista koskaan väittänyt? Onko kettula joku valehtelija vai miksi sellaista kysyy?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kettula kysyi, että onko mukke maailman paras rumpali ja ammattilaiset nauroivat.

    "ammattilaiset nauroivat."

    Mitkä "ammattilaiset" ja missä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi se kettula sellaista kysyi, koska misse ei ole sellaista koskaan väittänyt? Onko kettula joku valehtelija vai miksi sellaista kysyy?

    Kettula on pelkkä valehtelija ja kiero paska.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kettula on pelkkä valehtelija ja kiero paska.

    Trollina pitävät kettulaa muusikko.netissä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Trollina pitävät kettulaa muusikko.netissä.

    hahahaa kettula veri funny. hahaahaa


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kettula kysyi, että onko mukke maailman paras rumpali ja ammattilaiset nauroivat.

    Moi!

    Laitatko linkin mielestäsi hyvään improvisaatioon? Voisitko vastata?

    jazzis


  • Kyllä Remu oli paras rumpali mustalaisten kotimaan sarjassa.. nykyään Remun pieksää rumpalina jo viisivuotiaat.

   • hahahaaaa..You are very funny!


  • "Uskoisin, että Sera69 on kuitenkin paras, etenkin improvisaation saralla."

   • Kova saavutus.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kova saavutus.

    voi vidu että on kova vetelijä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    voi vidu että on kova vetelijä.

    maaliman paras prekele.


   • Taitava on.


  • Mielenkiintoinen keskustelu aiheesta Muusikko.netissä.

   "parhaista parhaimmat rumpalit"

   Löytyy ihan Googlella.

  • Kyll maar se o Remu.

  • Jos et tiedä peteä, niin pete kettula kävi kyselemässä muusikko.netissä ja drummerworld-palstalla ketä pidetään parhaana improvisaatiossa. Ja hienosti pete asian selvitti.

   Google "parhaista parhaimmat rumpalit"

   "Uskoisin, että Sera69 on kuitenkin paras, etenkin improvisaation saralla."

   "That was very nice, pete". Noin petelle todettiin Drummerworld-palstalla kun pete esitteli siellä Mikken soittoa.

   • Hienoja kehuja misse saanut improvisaatiostaan, eikä Muusikko.netissä, eikä Drummerworld-palstalla ole kyetty esittelemään vielä yhtäkään improvisaatiota, kun pete kävi kyselemässä ketä parhaana improvisaatiossa pidetään.

    Quite good video, awesome!

    Cool haha!

    I like it

    What a Great quality Video, Nailed It Sera

    Solid stuff!! Liked & Subscribed

    Really cool! Do you plan to shoot videos instead of just audio? Would be so nice! Greets from Germany!

    Great improvised nice work cover well done

    Mitä paskaa???

    sounds great dude!

    I like your drums!

    I subbed and liked!! So good!!

    very good man

    Hyvin rummutat :))))

    Awesome.

    Hieno esitys

    I dig it!

    Oikeestaan aika omaperänen tyyli ainaki sulla =). Ei voi ainakaan syyttää, ettetkö ilmaisis itseäs näillä videoilla. Ja sehä onki yks musiikin ideoista. Pistin tilauksen

    Great!

    hyvä komppi homo

    Nice!

    What a fuck is this?

    Cool drumming style! =)

    Great drumming! Keep up the good work and don’t forget to have fun! :)

    Nice drum work! =)

    Your talent is undeniable! Excellent cover : )

    Great drumming! Keep it up! :)

    Amazing cover, I’m really digging your vibes :D Keep being awesome my friend!

    The world needs more people like you that have such passion, I love it!

    sounded great dude

    so sick!

    YOU ROCk!

    Cool drum cover! :)

    Loistavaa settiä

    Mitä vittua?

    Siinäpä vasta veto!

    Oikeessa on Hilkka!! Mikä pellehermanni rummuttaa????

    jes hyvä!

    Great style!

    Oot kyllä Suomen paras rumpali. Ootko ikinä ajatellu viedä tätä suurta luovuutta ja tahdikkuutta isommille lavoille?

    Respects!

    Kivasti soitat rumpuja :)

    koskettavaa.<3

    Very good! :)

    Rytmi ennen kaikkea. Tästä ei ainakaan rytmitajua puutu :) Vähän hyvä :)

    Tykkään

    This is awesome! Great job! If you get a chance, check out some of my drum covers sometime and let me know what you think, thank you! Keep it up!

    Hyvä!

    Siistiä!

    WTFFF????????????????????!!!!!!!?!?!?!

    Mahtavaa rummutusta!

    Kermanisu diggaa aina näitä täysii!! ARmotonta pannutusta!!11

    ÄIJÄ ROKKAA JA LUJAA!

    Hyvin ja tarkasti jätkä tuossa videolla soittelee. Hyvä soundikin!

    Mutta komea setti, unohtui sanoa. Uuh, olisipa tuollainen!!

    Upeaa työtä. Hienoa!

    Jummaleisson. Tässähän on kaikki kohillaan. Piilossa oleva timing. Hienoja juttuja piilotettettuna filleihin. Hauskan pitoa jota ei huomaa. Hienoa, et joku jaksaa paneutua rajojen etsimiseen noin huolella.

    nice!just as good as the original music

    Great drummer and understanding of dynamics!

    I haven't heard this song in a long time but that was really good drumming with the song

    Hyvin tulee!! Jes!!

    hyvää ja aika hyvin osaat =D

    Well done ! :)

    ???? WTF??

    Nice.

    Well done ! :)

    hahaha mitä helvettiä :D ei tästä voi ku pitää

    XDD

    eka peukku

    Great!

    Kaverilla otetta...MAHTAVAA!!!

    Uskomattoman intensiivisesti vedetty...HIENOA HIENOA HIENOA!!!

    that was good mate

    Hyvä! ;)

    If Dr. Bombay ever needed a drum rhythm for this song, you have found it, sir. ^^

    hyvä

    It seems like you're too good for this song! Really awesome playing

    Iha hyvin soitat mun mielestä.

    Oh...dear, it's "Before the Dawn" Santana version!!

    What the fuck?

    Astonishing!

    dobre! very good!

    Vaude mikä virppa handu! Fillit on jotain jumalaista!

    mitäs vittua..

    Tää on niin moderni tulkinta ettei tavallisten kuolevaisten tule tätä ymmärtääkkään

    i like it very much !!!!

    Haha, you're just grooving the songs to hard XD (Donkey Kong style) In truth it's just fun to hear the drums playing something different, maybe you should put that on the video title: Breaking the Law (Alternative Drumming Version)

    Se vasta on taitoa soittaa väärin oikein :)

    Just, mahtava meno, tiukka etukeno

    Damn good!!

    Too tense bro..loosen up a little bit..other than that...sounded pretty decent :)

    WTF

    Nice cover m8, good job. :)

    Hi there , I like this one. Just stopping by to say hello. Keep up the great work!

    FABULOUS! :-)

    Flawless, awsome!

    Nice!

    This song is too easy for you.

    because of the fact that this is a techno(metal) song, so it is kinda hard to make a cover of it, but you made a good one! xD

    Imao! perfection!!!

    Perfect!

    Kovaa kamaa , hyvä biisi ja hyväää rummutusta, särmää biisiin lisää!!!

    If I was Chris Rea, You would get the job! And I would live next door to you! Seriously nice one, liked it. I play guitar wouldnt know where to start on drums.

    fantastic drumset....and fantastic song....GOOD MAN

    hmm to my view, actually your fit to be a jazz drummer. Cus your good at spamming, jazz usually spam. :D anyway you had fun.

    WTF are you doing??

    USKOMATONTA kuuden tähden suoritus. Lisää, jos saan vain pyytää!

    Kova!

    I like it:)

    Awesome!!!:)

    This pumps me up Awesome one!

    WOW Sera, this is absolute F I R E‼️

    WOW! This is amazing! Really enjoyed this, congrats!

    Really Great job, I think you deserve more view

    Great, on time cover I’ve seen so far. Great job Sera

    What a Great quality Video, Nailed It Sera

    Brilliant Job at cover, you were focus on being the phenomenal one at drumming to the epic flow of the song


   • Hienoja kehuja misse saanut improvisaatiostaan, eikä Muusikko.netissä, eikä Drummerworld-palstalla ole kyetty esittelemään vielä yhtäkään improvisaatiota, kun pete kävi kyselemässä ketä parhaana improvisaatiossa pidetään.

    Quite good video, awesome!

    Cool haha!

    I like it

    What a Great quality Video, Nailed It Sera

    Solid stuff!! Liked & Subscribed

    Really cool! Do you plan to shoot videos instead of just audio? Would be so nice! Greets from Germany!

    Great improvised nice work cover well done

    Mitä paskaa???

    sounds great dude!

    I like your drums!

    I subbed and liked!! So good!!

    very good man

    Hyvin rummutat :))))

    Awesome.

    Hieno esitys

    I dig it!

    Oikeestaan aika omaperänen tyyli ainaki sulla =). Ei voi ainakaan syyttää, ettetkö ilmaisis itseäs näillä videoilla. Ja sehä onki yks musiikin ideoista. Pistin tilauksen

    Great!

    hyvä komppi homo

    Nice!

    What a fuck is this?

    Cool drumming style! =)

    Great drumming! Keep up the good work and don’t forget to have fun! :)

    Nice drum work! =)

    Your talent is undeniable! Excellent cover : )

    Great drumming! Keep it up! :)

    Amazing cover, I’m really digging your vibes :D Keep being awesome my friend!

    The world needs more people like you that have such passion, I love it!

    sounded great dude

    so sick!

    YOU ROCk!

    Cool drum cover! :)

    Loistavaa settiä

    Mitä vittua?

    Siinäpä vasta veto!

    Oikeessa on Hilkka!! Mikä pellehermanni rummuttaa????

    jes hyvä!

    Great style!

    Oot kyllä Suomen paras rumpali. Ootko ikinä ajatellu viedä tätä suurta luovuutta ja tahdikkuutta isommille lavoille?

    Respects!

    Kivasti soitat rumpuja :)

    koskettavaa.<3

    Very good! :)

    Rytmi ennen kaikkea. Tästä ei ainakaan rytmitajua puutu :) Vähän hyvä :)

    Tykkään

    This is awesome! Great job! If you get a chance, check out some of my drum covers sometime and let me know what you think, thank you! Keep it up!

    Hyvä!

    Siistiä!

    WTFFF????????????????????!!!!!!!?!?!?!

    Mahtavaa rummutusta!

    Kermanisu diggaa aina näitä täysii!! ARmotonta pannutusta!!11

    ÄIJÄ ROKKAA JA LUJAA!

    Hyvin ja tarkasti jätkä tuossa videolla soittelee. Hyvä soundikin!

    Mutta komea setti, unohtui sanoa. Uuh, olisipa tuollainen!!

    Upeaa työtä. Hienoa!

    Jummaleisson. Tässähän on kaikki kohillaan. Piilossa oleva timing. Hienoja juttuja piilotettettuna filleihin. Hauskan pitoa jota ei huomaa. Hienoa, et joku jaksaa paneutua rajojen etsimiseen noin huolella.

    nice!just as good as the original music

    Great drummer and understanding of dynamics!

    I haven't heard this song in a long time but that was really good drumming with the song

    Hyvin tulee!! Jes!!

    hyvää ja aika hyvin osaat =D

    Well done ! :)

    ???? WTF??

    Nice.

    Well done ! :)

    hahaha mitä helvettiä :D ei tästä voi ku pitää

    XDD

    eka peukku

    Great!

    Kaverilla otetta...MAHTAVAA!!!

    Uskomattoman intensiivisesti vedetty...HIENOA HIENOA HIENOA!!!

    that was good mate

    Hyvä! ;)

    If Dr. Bombay ever needed a drum rhythm for this song, you have found it, sir. ^^

    hyvä

    It seems like you're too good for this song! Really awesome playing

    Iha hyvin soitat mun mielestä.

    Oh...dear, it's "Before the Dawn" Santana version!!

    What the fuck?

    Astonishing!

    dobre! very good!

    Vaude mikä virppa handu! Fillit on jotain jumalaista!

    mitäs vittua..

    Tää on niin moderni tulkinta ettei tavallisten kuolevaisten tule tätä ymmärtääkkään

    i like it very much !!!!

    Haha, you're just grooving the songs to hard XD (Donkey Kong style) In truth it's just fun to hear the drums playing something different, maybe you should put that on the video title: Breaking the Law (Alternative Drumming Version)

    Se vasta on taitoa soittaa väärin oikein :)

    Just, mahtava meno, tiukka etukeno

    Damn good!!

    Too tense bro..loosen up a little bit..other than that...sounded pretty decent :)

    WTF

    Nice cover m8, good job. :)

    Hi there , I like this one. Just stopping by to say hello. Keep up the great work!

    FABULOUS! :-)

    Flawless, awsome!

    Nice!

    This song is too easy for you.

    because of the fact that this is a techno(metal) song, so it is kinda hard to make a cover of it, but you made a good one! xD

    Imao! perfection!!!

    Perfect!

    Kovaa kamaa , hyvä biisi ja hyväää rummutusta, särmää biisiin lisää!!!

    If I was Chris Rea, You would get the job! And I would live next door to you! Seriously nice one, liked it. I play guitar wouldnt know where to start on drums.

    fantastic drumset....and fantastic song....GOOD MAN

    hmm to my view, actually your fit to be a jazz drummer. Cus your good at spamming, jazz usually spam. :D anyway you had fun.

    WTF are you doing??

    USKOMATONTA kuuden tähden suoritus. Lisää, jos saan vain pyytää!

    Kova!

    I like it:)

    Awesome!!!:)

    This pumps me up Awesome one!

    WOW Sera, this is absolute F I R E‼️

    WOW! This is amazing! Really enjoyed this, congrats!

    Really Great job, I think you deserve more view

    Great, on time cover I’ve seen so far. Great job Sera

    What a Great quality Video, Nailed It Sera

    Brilliant Job at cover, you were focus on being the phenomenal one at drumming to the epic flow of the song


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hienoja kehuja misse saanut improvisaatiostaan, eikä Muusikko.netissä, eikä Drummerworld-palstalla ole kyetty esittelemään vielä yhtäkään improvisaatiota, kun pete kävi kyselemässä ketä parhaana improvisaatiossa pidetään.

    Quite good video, awesome!

    Cool haha!

    I like it

    What a Great quality Video, Nailed It Sera

    Solid stuff!! Liked & Subscribed

    Really cool! Do you plan to shoot videos instead of just audio? Would be so nice! Greets from Germany!

    Great improvised nice work cover well done

    Mitä paskaa???

    sounds great dude!

    I like your drums!

    I subbed and liked!! So good!!

    very good man

    Hyvin rummutat :))))

    Awesome.

    Hieno esitys

    I dig it!

    Oikeestaan aika omaperänen tyyli ainaki sulla =). Ei voi ainakaan syyttää, ettetkö ilmaisis itseäs näillä videoilla. Ja sehä onki yks musiikin ideoista. Pistin tilauksen

    Great!

    hyvä komppi homo

    Nice!

    What a fuck is this?

    Cool drumming style! =)

    Great drumming! Keep up the good work and don’t forget to have fun! :)

    Nice drum work! =)

    Your talent is undeniable! Excellent cover : )

    Great drumming! Keep it up! :)

    Amazing cover, I’m really digging your vibes :D Keep being awesome my friend!

    The world needs more people like you that have such passion, I love it!

    sounded great dude

    so sick!

    YOU ROCk!

    Cool drum cover! :)

    Loistavaa settiä

    Mitä vittua?

    Siinäpä vasta veto!

    Oikeessa on Hilkka!! Mikä pellehermanni rummuttaa????

    jes hyvä!

    Great style!

    Oot kyllä Suomen paras rumpali. Ootko ikinä ajatellu viedä tätä suurta luovuutta ja tahdikkuutta isommille lavoille?

    Respects!

    Kivasti soitat rumpuja :)

    koskettavaa.<3

    Very good! :)

    Rytmi ennen kaikkea. Tästä ei ainakaan rytmitajua puutu :) Vähän hyvä :)

    Tykkään

    This is awesome! Great job! If you get a chance, check out some of my drum covers sometime and let me know what you think, thank you! Keep it up!

    Hyvä!

    Siistiä!

    WTFFF????????????????????!!!!!!!?!?!?!

    Mahtavaa rummutusta!

    Kermanisu diggaa aina näitä täysii!! ARmotonta pannutusta!!11

    ÄIJÄ ROKKAA JA LUJAA!

    Hyvin ja tarkasti jätkä tuossa videolla soittelee. Hyvä soundikin!

    Mutta komea setti, unohtui sanoa. Uuh, olisipa tuollainen!!

    Upeaa työtä. Hienoa!

    Jummaleisson. Tässähän on kaikki kohillaan. Piilossa oleva timing. Hienoja juttuja piilotettettuna filleihin. Hauskan pitoa jota ei huomaa. Hienoa, et joku jaksaa paneutua rajojen etsimiseen noin huolella.

    nice!just as good as the original music

    Great drummer and understanding of dynamics!

    I haven't heard this song in a long time but that was really good drumming with the song

    Hyvin tulee!! Jes!!

    hyvää ja aika hyvin osaat =D

    Well done ! :)

    ???? WTF??

    Nice.

    Well done ! :)

    hahaha mitä helvettiä :D ei tästä voi ku pitää

    XDD

    eka peukku

    Great!

    Kaverilla otetta...MAHTAVAA!!!

    Uskomattoman intensiivisesti vedetty...HIENOA HIENOA HIENOA!!!

    that was good mate

    Hyvä! ;)

    If Dr. Bombay ever needed a drum rhythm for this song, you have found it, sir. ^^

    hyvä

    It seems like you're too good for this song! Really awesome playing

    Iha hyvin soitat mun mielestä.

    Oh...dear, it's "Before the Dawn" Santana version!!

    What the fuck?

    Astonishing!

    dobre! very good!

    Vaude mikä virppa handu! Fillit on jotain jumalaista!

    mitäs vittua..

    Tää on niin moderni tulkinta ettei tavallisten kuolevaisten tule tätä ymmärtääkkään

    i like it very much !!!!

    Haha, you're just grooving the songs to hard XD (Donkey Kong style) In truth it's just fun to hear the drums playing something different, maybe you should put that on the video title: Breaking the Law (Alternative Drumming Version)

    Se vasta on taitoa soittaa väärin oikein :)

    Just, mahtava meno, tiukka etukeno

    Damn good!!

    Too tense bro..loosen up a little bit..other than that...sounded pretty decent :)

    WTF

    Nice cover m8, good job. :)

    Hi there , I like this one. Just stopping by to say hello. Keep up the great work!

    FABULOUS! :-)

    Flawless, awsome!

    Nice!

    This song is too easy for you.

    because of the fact that this is a techno(metal) song, so it is kinda hard to make a cover of it, but you made a good one! xD

    Imao! perfection!!!

    Perfect!

    Kovaa kamaa , hyvä biisi ja hyväää rummutusta, särmää biisiin lisää!!!

    If I was Chris Rea, You would get the job! And I would live next door to you! Seriously nice one, liked it. I play guitar wouldnt know where to start on drums.

    fantastic drumset....and fantastic song....GOOD MAN

    hmm to my view, actually your fit to be a jazz drummer. Cus your good at spamming, jazz usually spam. :D anyway you had fun.

    WTF are you doing??

    USKOMATONTA kuuden tähden suoritus. Lisää, jos saan vain pyytää!

    Kova!

    I like it:)

    Awesome!!!:)

    This pumps me up Awesome one!

    WOW Sera, this is absolute F I R E‼️

    WOW! This is amazing! Really enjoyed this, congrats!

    Really Great job, I think you deserve more view

    Great, on time cover I’ve seen so far. Great job Sera

    What a Great quality Video, Nailed It Sera

    Brilliant Job at cover, you were focus on being the phenomenal one at drumming to the epic flow of the song

    paljon kyllä saanut nisse kehuja improvisaatiostaan.

    hurahuhahhei ja plaska


  • Tapani Kansan "Rakas". Se rumpali kuka osaa sen pienen pätkän jonka siinä koen rumpusooloksi on hyvä rumpali. Muutama pieni pätkä, mutta harvaa osaa paukuttaa oikein. Ilmeisesti vaikeasti matkittavissa.

   Ottakaa malliksi Rakas, jossa se koputetaan oikein. 23.5.2008.

   Moni yrittää, harva onnistuu. Ilmeisesti vaikea "soolo".

   • Tulipa katsottua vanhaa tuttu juttua, siinäkin yritettiin, mutta ei onnistuttu.

    Ei mennyt sinne päinkään, en tiedä oliko edes tarkoitus.


   • Et ole näköjään palikoita ikinä pitänyt käsissäsikään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tulipa katsottua vanhaa tuttu juttua, siinäkin yritettiin, mutta ei onnistuttu.

    Ei mennyt sinne päinkään, en tiedä oliko edes tarkoitus.

    Jokainenhan voi improvisoida mitä haluaa. Ei sen tarvi olla sama pluraus minkä joku tyhmempi on väsännyt. Voit hakata vaikka päätäsikin seinään eri tavoilla. Kokeiles vaan!


  • Ehdottomasti paras rumpali on Seppälän Kustaa joka soitti Antti Kauppisen orkesterissa 50-luvulla Laukaan maamiesseuran talolla. Orkesteriin kuului lisäksi haitari ja viulu.

   • Kustaa oli Suomen Gene Krupa. Nykyajan pelleklovnit ovat naurettavia mämmikouria jotka ei pysy alkuunkaan tahdissa ilman teknisiä vipstaakeja . Sooloissa sekaantuvat omaan näppäryyteensä pudotellen puikkojaan kuten on nähty.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marin Ylellä: Uusimaa avataan 19. huhtikuuta, jos tartuntamäärät tasaantuvat - Ei v-ttu nyt!

   Sanna Marin Ylellä: Uusimaa avataan 19. huhtikuuta, jos tartuntamäärät tasaantuvat https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/0701fdf9-a761-44ec-9579-40a
   Maailman menoa
   181
   7446
  2. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   149
   3331
  3. Korona syylliset vastuuseen!

   Kiuruvedellä on nyt 21 koronatartuntaa. Se on valtava määrä asukaslukuun suhteutettuna. Se myös tarkoittaa että tartuntoja joista emme vielä tiedä on
   Kiuruvesi
   75
   1903
  4. Työvoimapula iskemässä Suomeen

   Tarjolla 10 000 työpaikkaa maatiloilla. Hallituksen työllisyystavoite täyttynee etuajassa, kun ulkomaalaisten kausityöntekijöiden sijaan Suomessa alet
   Maailman menoa
   122
   1768
  5. Kaivattunne nimi

   Pelkkä nimi. Aloitan Jaakko
   Ikävä
   121
   1650