Jos mies ei pyri petiin kolmansiin deitteihin mennessä...

Greettel

...niin missä on tuolloin vika?
Vai onko nykyään muka olemassa miehiä, jotka haluavat ensin luoda henkisen suhteen ja sitten vasta siirtyä makuuhuoneen puolelle?

28

2703

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ................

      Vain lapset tekevät sääntöjä ja laskeskelevat tuollaisia. Sänkyyn hypätään silloin, kun se molemmista tuntuu hyvältä.

    • näin täällä

      Jos ei ole ollut tilaisuutta.
      Minä olen tavannut yhtä naista useammankin kerran eri tilanteissa mutta sellaista tilaisuutta ei ole tullut tai annettu että olisi voinut lähestyä siinä mielessä ;(.

    • ..........

      Mies testaa sinua ja syystäkin.

      • Greettel

        No jaa, eipä tuohon kai sen ihmeempää syytä liene, koska itsellä on tapana pitää jalat ristissä seurustelun alkamiseen asti...

        Kummastelen vain, kun ensimmäistä kertaa on tullut vastaan tämmöinenkin yksilö. Kovasti vaikuttaa noin muuten kiinnostuneelta, mutta melkein minkäänlaista fyysistä kontaktia hän ei ota.


      • Mies 37
        Greettel kirjoitti:

        No jaa, eipä tuohon kai sen ihmeempää syytä liene, koska itsellä on tapana pitää jalat ristissä seurustelun alkamiseen asti...

        Kummastelen vain, kun ensimmäistä kertaa on tullut vastaan tämmöinenkin yksilö. Kovasti vaikuttaa noin muuten kiinnostuneelta, mutta melkein minkäänlaista fyysistä kontaktia hän ei ota.

        Jotkut ovat ujoja ja toisaalta kaikki eivät myöskään ole luonnostaan seksuaalisesti aktiivisia.


      • Ujompi mies
        Greettel kirjoitti:

        No jaa, eipä tuohon kai sen ihmeempää syytä liene, koska itsellä on tapana pitää jalat ristissä seurustelun alkamiseen asti...

        Kummastelen vain, kun ensimmäistä kertaa on tullut vastaan tämmöinenkin yksilö. Kovasti vaikuttaa noin muuten kiinnostuneelta, mutta melkein minkäänlaista fyysistä kontaktia hän ei ota.

        Voi lla kokemattomuutttakin tai että on ollut pitkään sinkkuna, päässyt tuntuma/fiilis unohtumaan.


    • sswwhaaat

      Mihinköhän tää maailma on menossa... jos ei mies ole heti ehdottelemassa seksiä tai ottaa enemmin kädestä kiinni kuin rinnoista/perseestä niin tälläistä katsotaa kieroon että mikä ihme mies se tuo on.. vituttaa nää nyky naiset kun pitäis tuommoisten panopatjojen joukosta löytää se oikea joka arvostaa rakkautta enemmän kuin seksiä.

      • Itse en ainakaan tykkäisi, jos mies olisi heti pyrkimässä sänkyyn. Haluan ensin rauhassa tutustua mieheen ja sitten rakastumisen myötä ja vasta sen jälkeen tulee seksi mukaan juttuun.


      • näinonnäppylät5

        Hyvin sanottu. Aikamoista arpapeliä on kyllä tässä Suomi lorttojen miinakentässä tarpominen.


    • Torsti-Olav

      Ärsyttävä tuo kolmas treffi -sääntö.

      Jos istutte kahvilan/baarin pöydän eri puolilla, on vaikea koskettaa luontevasti, ja jos teillä ei synkkaa treffien lopussa, voi olla että häntä ei huvita virkamiessuudella kohteliaisuuden vuoksi siihen loppuun. Tai sitten on ujo, kokematon tai romantikko.

    • cvbcv

      Vika on päässäsi.

    • herrasmiäsv

      no minä ainaki tutustun naiseen ihan kunnolla ennenkun alan ehottelemaan mitää. eipähä sitte harmita jälkee päin jos ei synkkaakaan

    • HÄMÄLÄINEN

      Hiljaa Hyvä Tulee..hihhih! Mutta Vakaasti!

    • Olisko niin?

      Ehkä on olemassa ihmisiä jotka osaavat edetä omaanj tahtiinsa, eivätkä kopioi jostain typeristä jenkkisarjoista jotain "kolmannilla treffeillä sänkyyn" -sääntöjä?

      Avaatko itse aina reitesi kolmansilla treffeillä, miehelle kuin miehelle?

    • Panomies___

      Mä nussin aina eka treffeillä..tietää heti kannattaako viritellä jatkoa..jos vähääkään kiinnostaa..

    • Sympatisaattori

      Nykyisin on kaikkia homouteen taipuvia nössömiehiä liikkeellä, jotka eivät pillun päälle ymmärrä.

    • pettynyt_ja_pahasti

      Ihan kokemuksen rintaäänellä sanoisin, että mies on surkea sängyssä tai hänellä sattuu olemaan aika pieni varustus. Tapasin erästä miestä kuukauden päivät ja hän halusi odottaa, halailtiin ja suukoteltiin, mutta ei mitään muuta. Lopulta, kun mentiin sänkyyn, touhua kesti maksimissaan pari minuuttia ja oli kyllä todella pieni. Pari kuukautta jaksoin tätä, mutta seksi oli joka kerta aivan yhtä surkeaa. Sitten mies vieritti syyn minun niskoille, koska liikuin kuulemma liian nopeasti ja minun olisi pitänyt maatta paikallaan ihan hiljaa, että hän olisi pystynyt keskittymään pidempään.. Kyseessä siis 37-vuotias mies Varsinais-Suomesta, terveisiä vaan, jos luet tätä..

    • Öljyjäbä

      Kyllä meissä kundeissakin on vielä niitä, jotka arvostavat pitkää tutustumista.

      Toisaalta pitää mennä tilanteen ja molempien halujen mukaan. Nykyinen avovaimoni oli jo ensitreffeillä niin sopivan oloinen itselleni, että päädyimme päivän päätteeksi sänkyyn, naisen aloitteesta. Eikä kaduttanut yhtään, vaikka tällainen romantikko olenkin.

    • mickymouse27

      Menee nyt itsekehun puolelle. Mutta aiemmin oli kyllä sääntö että heti petiin kun mahdollista. Nykyään ehkä 80-100 naisen jälkeen, alkaa rajahyöty hiukka laskemaan ja arvostaa naisessa aivan muita asioita. Oon nyt käynyt uusimman tuttavuuden kanssa kahdeksat treffit, ja ei oo vielä tullut mieleenkään puskee päälle. Mielummin kuuntelen mitä toisella on sanottavaa. Kolikon kääntöpuoli on kyllä se, että tulin tänne tsekkaan mitä ihmiset ajattelee kun ei vielä kahdeksannillakaan treffeillä oo tullut yritettyä. Sellanen pelko perseessä, että alkaa tyttö luuleen itsestään tai musta aivan vääriä juttuja. On varmaan pakko kokeilla jotain pian :)

    • seksiä...

      Kyllä minä ainakin haluan tutustua ensin kunnolla, mut jos nainen ehdottelee seksiä niin se sopii mut itse en ala ehdottelee kovin heti

    • realvastaus

      valitettavasti täläsilla miehillä ei seiso, sano hänelle että hommaa viagraa niin kattokaa seuraavilla treffeillä menettekö makkarin puolelle.

      • sfasfadsf

        Tällä ylemmän viestin pillipiiparilla taitaa olla omakohtaista kokemusta.

        Kyllä se on niin, että silloin kun miehellä on varaa valita, niin ei oo enään mikään pakko pyrkiä heti sinne makkarin puolelle.


      • hahaha
        sfasfadsf kirjoitti:

        Tällä ylemmän viestin pillipiiparilla taitaa olla omakohtaista kokemusta.

        Kyllä se on niin, että silloin kun miehellä on varaa valita, niin ei oo enään mikään pakko pyrkiä heti sinne makkarin puolelle.

        taisi osua arkaan paikkaan löysis


    • ei missään!

      Onko siinä muka jotain vikaa jos ei pyri heti naisen pöksyihin. ei kaikki ole sellasia puutteessa olevia et on pakko päästä heti panemaan

      • hillitön parvi

        Mies saa joko joltain toiselta naiselta, on puutteessa tai käsi käy. Ei nyt aleta esittämään, että ollaan lajina siirrytty jollekin pallittomalle tasolle.


    • 6 tusinaa kaatoja

      Kyllä minä aina yritän niin pian kuin mahdollista koettamaan tytön jalkoväliä ja tissejä, se on kivaa.. Nuorempana en sitä tajunnut, varsinkaan kun tapasin tytön, jota arvostin. Kerrankin yksi tyttö sanoi, että enkö uskalla makuuhuonetta katsoakaan, en vain silloin tajunnut, että se taisi olla vihje. Ois pitänyt vaan mennä siihen sängyn vierelle ja ihan kuin vahingossa kaataa hänet kanssali ni sänkyyn. Sitten aina kun kävin hänen luonaan, siis aina työmatkalla järjestin aikaa hänelle, hän oli samamassa valtion hallinnossa eri puolella Suomea. Siin kävi vaan niin, että meistä tuli hyvät ystävät ilman seksiä vaan.
      Kyllä nainen pitää kaataa sänkyyn mahdollinsimman pian ja sitä varten puhe pitää johdattaa seksiin, sillain saa pimppaa parhaiten. Vaikka nykyisin tanssiesssakin, kun naiset on selvinpäin ja paljon tuttuja tanssityttöjä, niin tutuille ei oikein tahdo viitsiä esittää, harmin paikkka. Tuntemattoman kanssa se on eka kerran parasta, usein ne jää yhden yön suhteiksi, mutta sehän se vasta virkistääkin. Jostakin on muutaman seksikerran jälkeen tullut monen vuoden ainakin henkinen suhde.

    • omnibus

      Vähän silmää ja harkintaa, ei niinkuin ylläolevalla jokapaikan jampalla. Pari kolme tapaamista ja viestittelyä päivittäin välissä kertoo, oletteko samalla aaltopituudella ja tavoitteilla liikkeellä. Näin jos ei harrasta lyhyitä suhteita

    • Käytännön syy

      Pyrin tutustumaan ensin. Naisista on pirun vaikea päästä eroon sen jälkeen, kun on käyty sängyssä. Eikö muilla miehillä muka ole tätä ongelmaa? Ei se varmaan minusta johdu, vaan naisten psykologiasta.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      2143
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      55
      1812
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1659
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1597
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1566
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1487
    7. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      118
      1387
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1341
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1306
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1203
    Aihe