Aika monissa karppausresepteissä on käytetty tuota mantelijauhetta, ja itsekin olen niitä reseptejä tehnyt hyvin kokemuksin. Nyt kyselenkin että onko kellään tietoa, kuinka ns. normaaleissa resepteissä voisi muut jauhot korvata tuolla mantelijauheella? Eli siis missä suhteessa sitä voi käyttää vrt. esim. vehnäjauho?
Tein tuossa porkkanakakkua, ja makeutusjauhetta käytin osan sokerin sijasta, ja jäin miettimään että kun vehnäjauhoja oli 3 1/2 dl, niin kuinka paljon siitä olisi voinut korvata tuolla mantelijauheella.
Mantelijauhe
han
1
3483
Vastaukset
- raakkuna1
Esittämäsi kysymys kiinnostaa minuakin, sillä manteli on jaloin pähkinä laatu, ja sen proteiini tekee kakusta karppaajan herkun. Niinpä sen osuus taikinassa kohottaa kakun arvoa aika tavalla. Niinpä 3 1/2 dl. vehnäjauhoja korvataan 1/2 dl. mantelijauhoa. Joop. Ja suosittelisin myös manteliöljyä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävä sinua
Onkohan sulla ollut sama tunne kuin mulla viimeisten parin päivän aikana, eilen varsinkin. Ollaan oltu ihan lähellä ja k273683- 412509
Otavassa tapahtuu!
Rakennuspalo, yläkerta tulessa. Henkirikosta epäillään. Tiettyä henkilöautoa etsitään, minkä mahdollinen epäilty ottanut382393Tulemmeko hyvin
Toimeen ja juttuun keskenämme? Luulen, että sopisit hyvin siihen ☀️ympäristöön, paljon kaikkea erilaista.♥️mietin tätä s82185- 381609
Tiedän kuka sinä noista olet
Lucky for you, olen rakastunut sinuun joten en reagoi negatiivisesti. Voit kertoa kavereillesi että kyl vaan, rakkautta431582- 151552
Pitkäaikaiset työttömät työllisyystöillä takaisin yhteiskuntaan
Vaikka se vähän maksaakin, niin parempi on valtion teettää hanttihommia, jottei yksilöistä tule yhteiskuntakelvottomia.2861372- 1311365
Kesäseuraa
Kesäseuraa mukavasta ja kauniista naisesta. Viesti tänään mulle muualla asiasta jos kiinnostaa Ne ketä tahansa huoli, t451305