Miksi esim. raa'at juurekset, kuten porkkanat ovat niin huonosti sulavaa ruokaa, vaikka ne sisältävät entsyymejä, joiden pitäisi nimenomaan auttaa ruuan sulamisessa? Haluaisin lisätä raakaruoan osuutta ruokavaliossani, mutta saan turvotusta ja ilmavaivoja hyvin useista raaoista kasviksista. Tällä hetkellä ainoat raa'a ruuat, joista en ruuansulatusongelmia saa, ovat; marjat, kurkku, tomaatti ja jotkin hedelmät. Käy melko yksitoikkoiseksi :/
Maitohappobakteereja saan jugurtin, piimän ja hapankaalin muodossa ja Digest goldeja (maailman myydyin entsyymivalmiste) ostin juuri, toivottavasti niistä olisi jotain apua.
Entsyymit ja juuresten sulavuus.
Enzym
0
212
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
En usko et meistä tulee jotain
Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel102620- 891966
Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"
Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei391501- 2601398
Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa
Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html2731038- 67923
Olen J-mies
Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.47881Ei sitten, ei olla enää
Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na77860- 55854
- 44765