Teoria kuoleman jälkeisestä

Mietiskelijä?

Tuli tossa yks päivä mieleen ennen nukkumaan menoa aika outo teoria uskonnoista ja kuolemasta. Maailmassa on monia uskontoja: osassa uudelleen synnytään ja osassa päästään joko taivaaseen tai helvettiin jne..

TEORIA:
"Kun ihminen kuolee, hän vaipuu syvään uneen. Tämä uni vaikuttaa aidolta elämältä. Ja tämä uni, mihin joudutaan, on jokaisen henkilökohtainen "helvetti" tai "taivas". Kumpaan sitten joutuukaan, niin se heijastuu kuolemaa edeltäneestä elämästä: Jos esimerkiksi olet tappanut ihmisen, niin se kummittelee varmasti elämäsi loppuun saakka mielessäsi, joten tämä heijastuu myös kuoleman jälkeiseen uneen, jolloin näet vain painajaista, etkä pääse siitä pois eli olet helvetissä. Taas hyvän elämän elänyt ei kanna mitään omantunnon tuskia, joten hänelle tulee hyvä uni.

Tuodaan vielä jälleensyntyminen tähän. Ihminen on tuonpuoleisessa niin kauan kuin hän tajuaa ettei se olekaan elämä, vaan hänen pitää tiedostaa oma kuolemansa, jotta voi jatkaa eteenpäin, jälleensyntyä."

Oikean elämän unissakin on mahdollista "jatkaa eteenpäin/vaihtaa maisemaa" kun tajuaa olevansa unessa (Lucid-uni).


En nyt saanut ihan kaikkea tekstiä tähän, mitä päässä liikkui. Mutta perusidea oli tollanen.

43

2097

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokija

      Juu, ihan jees funtsia asioita ite. Monesti osumme oikeaan kun ajattelemme itse ilman suurempia ennakkoluuloja.

      Tuonpuoleisessa meille annetaan käsitykseni mukaan raamit, joka on tietynlainen tyhjyys. Pelkkä oleminen. Jos ei siedä pelkkiä tyhjiä raameja, niin mieli muodostaa siihen automaattisesti rakenteita ihmismäisesti.

      Tuonpuoleisessa on yksilökohtaisia rakenteita ja kollektiivisia rakenteita. Kollektiivisten rakenteiden muuttamiseen tarvitaan monen päätös. Aluksi tuonpuoleinen oli tyhjä ja autio kun sen asukkaat olivat yksinkertaisia, mutta ihmisten mielikuvituksen kasvaessa sinne alko muodostua monenlaista struktuuria.

      On myös yleisiä luonnonlakeja joiden mukaan mennään. Periatteessa tuonpuoleisessa voisi asustella tyhjyydessä joskestää sitä, pelkissä raameissa asustaen. Yleiset luonnonlait määräävät että sieltä tupsahdetaan tänne takaisin "kun maan paino alkaa taas vetämään". Se on henkilökohtainen ratkaisu ja ajatellaan että täällä maassa on paremmat kehittymisen mahdollisuudet kuitenkin. Kun opitaan olemaan luontaisesti tyhjyydessä ja hyvin abstrakteissa olotiloissa, niin ajattelen että tarve syntyä maahan vähenee tai tänne tullaan harvemmin.

      Yhteistä on myös maallisen elämän läpikäyminen ja sen läpieläminen, niin ettei mikää enää paina. Sitä ei voi väistää. Siksi uskonnotkin on tolkuttaneet hyvää elämää, kait. Kokemukset leimautuvat meidän sisäiseen kehoomme (mieleemme) ja tuonpuoleisessa tämä "kirja" avataan. Mielemme on mustikirjamme, joka muistaa kaiken.

      Tänne tullaan monesti siksi kun muut tututkin täällä ovat. Myös yhteenkuulumisen ja empatian vuoksi siis tullaan. Emme voi toimia niin yksin ehkä haluaisimme. Sisäisyytemme muistaa viimeistään tuonpuoleisessa kenen kanssa se kuuluu jollain tavalla yhteen entisten maaeläminen yhdesä elettyjen kokemusten myötä. Yhteiset kokemukset, olivat ne rakkaita tai epämiellyttäviä, liittävät meidät yhteen.

      Näin hahmottelen.

    • .....

      Voihan se olla noinkin, tai sitten ei.
      Kaikissa ihmisissä on hyvää ja pahaa, mikä sitten katsotaan pahaksi?
      Joskus hyväkin asia voi kääntyä tuhoisaksi joten varmaa ei mikään ole.
      Kukaan ei ole niin paha että ansaitsisi ikuisen tuskan ja kidutuksen. Tuon sanoo jo järkikin...

      • heaven!!

        No kukin uskoo miten haluaa. Minulle raamatussa kirjoitettu on totuus. En halua alkaa tästä "vääntämään kättä", koska se ei kuitenkaan johda mihinkään. Sanon vain, että pitkä on tie ja jos Jumala suo, Jeesukseen uskoen, pääsen taivaaseen. Ei siksi,että minulla olisi mitään ansiota sinne.. vaan uskon Jeesuksen anteeksi antoon ja pelastukseen. Näin minä.


    • mätä ihmisen kuvatus

      Minä ansaitsen ikuisen kidutuksen. Toivon tosin ettei kuoleman jälkeen ole mitään.

      • Penuela

        Mätä ihmisen kuvatus..jo se että tunnet noin on hyvä asia jos olet tehnyt jotain niin pahaa että ansaitse t itse inhosi. Rukoile.. Pyydä anteeksi. Jumala antaa anteeksi vaik ihminen ei.


    • Jeesus on vastaus!

      Voi sitä keksiä teorioita, mutta ne eivät kanna viimeisellä taipaleella. Valitse pelastus ja armo Jeesuksessa Kristuskessa niin ei jää iankaikkisuusasiat teorioiden ja arvailujen varaan.

    • Jokujostain
    • sekalaista sakkia!

      Kuvitelkaapa kuoleman jälkeistä elämää...ihmisiä siellä jossakin, joista vanhimmat ns. luolamiehiä kivikaudelta, uusimmat tulokkaat 2000-luvun teknokraatteja. Miten nuo sielut/henget tulevat siellä toimeen keskenään? Entä sitten murhamiehet, diktaattorit, sotilaat, papit, rauhanaatteen hipit, duunarit ja herrat? Suomalaiset, ulkomaalaiset, täysin vieraskieliset?

      Osataanko siel jossakin elää rauhanomaisesti rinnakkain? Osataanko keskustella vailla em. rajoja?

      Tämä vaan tuli mieleen kun alkaa funtsimaan...

      • Penuela

        Aattelitko et kaik on yhdessä sekasin? Ei o. Joka ainoalle on oma paikkansa. Se mikä sulle on taivas on mulle helvetti.. ihan kuin nykymaailmassa. Tosin..en tiiä.. sun sisin voi olla mun sisintä parempi..Tarkoitan.. välttämättä täs elämäs ei päälle näy mihin kukakin päätyy..ns. ilkeä juoppo kaatiksel asuva voi mennä taivaaseen..Minä. .raamattua lukeva. .hiljainen hissuttaja. .menekin "helcettiin". Jokaisen meistä pitäisi surra vain omaa kohtaloaan..tehdä parhaansa..auttaa muita. Sillä..Jokaisen meidän kohtalo on Jumalan kädessä..Kun yksin täältä lähdemme...Kuten tulimme.


    • ,.,.,

      Kummalta tuntuu, ajattelevatkohan nuo "uskovat" asioita miten pitkälle.
      Helpointa on olla ajattelematta koko asiaa, jokaiselle se selviää sataprosenttisen varmasti.
      Jos ei ole mitään niin mitään ei selviäkään.

      • Penuela

        Juu.. aattelitko myös..et saatoin aatella liian myöhään? ?


    • änimöl

      me olemme henkisiä olentoja jotka kokevat fyysisen kokemuksen eikä toisin päin.

    • omeletti

      miksi mitään pitäisi olla,uskovaiset ja vähemmän uskovat,kertokaa?Ellei se sitten täyttäisi turhamaisuuttani,että eläisin ikuisesti.

      • KK

        Mihinn päättyisi matka jos ei ajattelisi mihin on menossa? Se voisi päättyä nolosti,
        sinne, mihin ei missään tapauksessa halunnut mennä tahi joutua.
        Mutta kun se matka on pelattu ja peli loppu, niin siinä olet, etkä muuta voi.

        Viisas tekee matkasuunnitelman, laskee ajat ja reitit huolella, että saatu tehtävä tulisi suoritettua huolellaaa.


      • KK
        KK kirjoitti:

        Mihinn päättyisi matka jos ei ajattelisi mihin on menossa? Se voisi päättyä nolosti,
        sinne, mihin ei missään tapauksessa halunnut mennä tahi joutua.
        Mutta kun se matka on pelattu ja peli loppu, niin siinä olet, etkä muuta voi.

        Viisas tekee matkasuunnitelman, laskee ajat ja reitit huolella, että saatu tehtävä tulisi suoritettua huolellaaa.

        Omelettille:
        Elämä on jokatapuksessa ikuinen. Jumala on ikuinen ja Hän loi ihmisen kaltaisekseen, " Jumalan kuvaksi hän hänet loi" Niin sanoo Raamattu.


      • Penuela
        KK kirjoitti:

        Omelettille:
        Elämä on jokatapuksessa ikuinen. Jumala on ikuinen ja Hän loi ihmisen kaltaisekseen, " Jumalan kuvaksi hän hänet loi" Niin sanoo Raamattu.

        Juu.. samaa mieltä. Ja jokainen itse päättää omasta ikuisesta elämästään. (Enkeliksi tullaan elämällä)


    • En tiedä

      Usko olkoon kaikilla, uskon mitä näen ja kuulen. Voisiko olla toisia ulottuvaisuuksia vaan teemmekö ne itse tai jos niissä on "aukkoja" jotka vahinkossa päästävät läpi.

      Pieni tarina, olimme vaimoni haudalla laitoimme kukkia, yhtäkkiä oli kissa naisystäväni jalkoissa, maukui koko ajan pökkien hänen jalkoja ja häipyi, kuljimme mitään sanomatta jonkun aikaa, oli aurinkoinen kesäpäivä istuimme penkille siinä istuessa käänsin päätäni taakse näin kissan tulevan lujaa vauhtia penkkiä kohti hyppäsi hänen syliin taas nuollen ja maukuen, teki tätä hetken ja poistui. Meille molemmille tämä oli hyvin outo kokemus, josta teimme omat arvailut.

      Mahdolliset vastaajat voivat jättää uskonnon pois.

      • kyllä....

        kissa joskus niin sylinkipeä on että en osaa mitään ihmeellistä saati "yliluonnollista" tuossa nähdä


    • uskonnot kehiin

      Kyllä kuulostaa jehovien hommilta. Niillähän on valtakunnansalillaan kissanristiäisiä harva se ilta.

    • Totuus tekee vapaaks

      Raamatusta löytyy avain eteenpäin elämässä.

    • Saagapolku

      Olemme ilost ja rakkaudesta. pelaamme vain peliä täällä maan päällä joka ei sinänsä ole harhaa, vaan havaintomme tästä maailmasta ovat harhaa.
      Pelaamme peliä jota suurin osa ihmisistä ei edes tiedä pelaavansa.
      Tulimme Kotoa tätä pelaamaan ja palaamme takaisin Kotiin kuollessamme, jota ei itseasiassa edes ole.
      Ei ole kuolemaa. Se mitä kutsumme kuolemaksi, on vain paikan vaihtumista, paluu takaisin kotiin, sillä olemme henkiolentoja, emme fyysisiä.

    • 30-06

      Kuoleman jälkeen olet "samassa paikassa" kuin ennen syntymääsi. Eli et missään, sillä et omaa tietoisuutta. Ei unia, ei mitään. *PUFF*

      Onko oikeasti niin ahdistavaa ajatella oman persoonansa sammumista, että olet pakotettu kuvittelemaan mitä räikeämpiä fantasioita "tuonpuoleisesta". Kannattaisi hoitaa kertaluontoinen elämänsä kunnialla, mielummin kuin uneksia tulevista turhuuksista.

      Sinänsä ihailtavaa että ajattelet syällisiä ajatuksia, suurin osa ihmisistä kulkee läpi elämänsä kiinnittäen huomiotaan ainoastaan arjen välttämättömyyksiin.

      • .k.

        Samanlainen fantasia se on sinunkin teoriasi, eikä siitä sen kummempia todisteita ole.


    • Eikö tämä maailma eli mm. tietämättömyytemme ja kaikki realiset kauhut; itsekyys, epäoikeudenmukaisuus, rakkaudettomuus j.n.e. todista enemmin siitä, että juuri nyt ja täällä olemme kuolleita ja kuoleman-maassa,,eli tavallaan "kummituksia"?

      Eli näin ajatellen jos jotain syvempää tajullisuutta tämän jälkeen on niin (päinvastoin kuin sinä) uskon jotta viimeistään fyysisen kuoleman myötä se havahtuu hereille.
      Ajatukseeni liittyy se, että jos tajullistumisen prosessissa jostain syystä häiriintyy se tuleminen (voi olla jopa tahallista haluttomuutta) kollektiivisemmaksi (laajempi tajullisuus), niin silloin syy&seuraus-lain mukaan se jääminen "taivaalliseen kollektiiviin"(joka ei välttämättä ole tähän elämään verrattavaa) on mahdotonta ja jälleensyntyy maailmaan/yksilölliseen helvettiin muiden epä-onnistuneiden(tai jopa tahallisesti) kanssa.

      Jos siis pitää ajakohtaisesti purevasta pakkasesta, auton lagaamisesta pakkasesta johtuen, tai hikoiluttavasta paisteesta, ööö,,, kalliiksi käyvästä elämästä, ja siitä johtuvasta orjuudesta, jatkuvasta raatamisesta, että muilla työnsä-teettämisestä, rajuista sairauksista, rakkaidensa menettämisestä, epäoikeudenmukaisuudesta, kaipuusta joka ei koskaan tyydyty, kuin myös tämän olevaisuuden syö tai tule syödyksi-ohjelmasta, sodasta, rajoittuneisuudesta, tietämättömyydestä, jatkuvasta kilpailusta,,,,lähinnä genitaaleihin perustuvasta olemassaolostaan( lähes kaikki "ajattelevat genitaaleillaan"),,niin silloin on oikeassa paikassa.

      M i n ä en ole oikeasti olemassa, tämä ei ole maailmani,,vaan juuri se pahauni josta toivon pian herääväni.

    • änimöl

      Elämä, kuolema... melkein sama asia. Unessa on vaikea ottaa asioita omiin käsiin, ellei kyseessä ole lucid dreaming. Uskon, että kuoleman jälkeen ihmisen on helpompi tehdä päätöksiä, sillä silloin ei ole kaavoihin kankeutunutta aivotoimintaa. Elämässä kaikki ajattelu tökkii aika pahasti, ellei sitten ole hyvässä meditatiivisessa tilassa, elämä ja kuolema on jatkuvuutta varmastikin... Uskon, että henkinen kehitys vaikuttaa fyysiseen kehitykseen nuoressa iässä varsinkin ja toisin päin.

    • krishitty

      Noin sanoo Stephen Hawking. "Pidän aivoja tietokoneena, joka lakkaa toimimasta, kun sen osat pettävät. Tietokoneilla ei ole taivasta tai kuolemanjälkeistä elämää. Se on satu ihmisille, jotka pelkäävät pimeää"

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/stephen-hawking-kuolemanjalkeinen-elama-on-keijutarina/art-1288389459222.html

      TUOSSA on fiksu juttu tähän ketjuun.

      ja omiamielipiteitä:
      -Uskonnot ovat heikkojen ja sorrettujen luoma fantasia kuolemanjälkeisestä paremmasta elämästä.
      -Tosin ihan alussa kantaihmiset tarvitsivat jotain millä selittää tuntematonta ja uutta asiaa...
      -Uskonto on ollut fiksuin keksintö valtaapitävien historiassa. Kansa saatu pidettyä nuhteessa ja kurissa jumalan sanalla ja laeilla :)

      • Penuela

        Onko Stephen sinun Jumalasi? Kuoleva vammautunut mies määrittää mihin uskot!? Tieteeseen? Ns. Tiede on ihmisestä.. Säälin sinua..Rukoilen puolestasi.. että näkisit! Elämä on ihmeellinen.. vaikka miten ihminen yrittäisi tieteen nimessä todistaa Jumalan kaiken Luojan. .olemattomaksi..kaikki mikä/mitä on... on jo ollut aikojen alusta. Joka ainoa ihmisen ajatus..keksintö.. Jokainen "lapsi" uskoo keksineensä "hiekkakakun" itse. Rukoilen puolestasi.


    • änimöl

      Kuule... Mä olen varma, että henkimaailma on olemassa... Aina te järkeilijät pyritte etsimään loogisuutta asioihin tai karsitte elämästänne ne asiat joita ette ymmärrä... Hei en mäkään välttämättä ymmärrä, mut ei se syrjäytä sitä mitä mä oon kokenut... Tässä on esimerkki, eikö ole mahdollista, että jossain tuolla galaksissamme on joku planeetta, jonka asukeilla on paljon pitempi kehityskaari kuin meillä? eikö ole mahdollista, että tietoisuus voi ulottua muuallekin kuin meidän itsekeskeisten päittemme sisäpuolelle? Valtaapitävät ihmiset eivät uskontoa luoneet... Jumalauta mua nyppii te heikkouskoiset. Mä en pelkästään usko asioihin. Mä olen nähnyt, kuullut ja kokenyt superluonnollisia asioita.. Suomessa on helppo ollakin tuota mieltä ettei mitään sellaisia asioita ole olemassa, kun ei täällä mitään tapahdukaan.. Mutta menkääs käymään jonkun erakkopapin tai shamaanin luona ja kysykää heiltä mitä he ovat kokeneet elämässään... Uskon jumalaan, ja olen valmis tappamaan tuon uskon puolesta.

      • mhm567o8

        "Uskon jumalaan, ja olen valmis tappamaan tuon uskon puolesta. "

        Uskonnon sekoittama hullu!


    • änimöl

      Tekopyhä P***A

      • Westsider

        Ihmin on perusolemukseltaa henkinen. jonka Jumala loi yhteyteensä. Itsensä kaltaiseksi hän loi ihmisen. Käärmeen eksyttämänä, tottelemattomuuden tähden ihmissuku joutui kuoleman kautta eroon Jumalasta, ja huomasi olevansa lihassa alastomana.
        Siinä erossa Jumala antoi lupauksen Jeesuksesta, käärmeen pään rikkipolkijasta ja mahdollisuudesta uudestisyntyä takaisin Jumalan yhteyteen Hänen lapsekseen.
        kuten oli ennen lankeemusta.

        Ihmis aivot ovat vain kertakäyttötavaraa, Kuin kaksisuuntainen radioon verrattava laite jonka avulla on yhteys ikuiseen, kuolemattomaan siihen todelliseen ihmiseen.
        ja sen kautta yhteys Jumalaan Jeesuksessa Kristuksessa, joka on ainut tie
        takaisin Jumalan lapseksi.


      • Westsider
        Westsider kirjoitti:

        Ihmin on perusolemukseltaa henkinen. jonka Jumala loi yhteyteensä. Itsensä kaltaiseksi hän loi ihmisen. Käärmeen eksyttämänä, tottelemattomuuden tähden ihmissuku joutui kuoleman kautta eroon Jumalasta, ja huomasi olevansa lihassa alastomana.
        Siinä erossa Jumala antoi lupauksen Jeesuksesta, käärmeen pään rikkipolkijasta ja mahdollisuudesta uudestisyntyä takaisin Jumalan yhteyteen Hänen lapsekseen.
        kuten oli ennen lankeemusta.

        Ihmis aivot ovat vain kertakäyttötavaraa, Kuin kaksisuuntainen radioon verrattava laite jonka avulla on yhteys ikuiseen, kuolemattomaan siihen todelliseen ihmiseen.
        ja sen kautta yhteys Jumalaan Jeesuksessa Kristuksessa, joka on ainut tie
        takaisin Jumalan lapseksi.

        Ihminen, erossa Jumalasta on tuhlaajapoika tämän maailman sikakaukaloilla, ravitsemassa itseään, sikojen ruualla. Raamatun kertomuksessa hän meni itseensä. Koki ahaa elämyksen: Minun isäni kodissa on kaikkea hyvää ja aitoa, yllinkyllin, ja minä kuolen täällä nälkään.

        Näin Jumalasta erossa oleva kuolee, aidon Jumalan Sanan nälkään. jotkut
        kokee että, ahaa minäkin voin pyrkiä isän luo jos Hän vaikka ottaisi palkkatöihin.
        työläiseksi., ja yllätys, yllätys, pääseekin Isän omaksi lapseksi, Kuninkaan lapsen oikeuksin, varmistettuna sinettisormukslla.

        Mene itseesi ja löydä Hänet Jeesuksessa Kristuksessa. Se on ainut tie
        Isän tykö.


    • aloittajalle

      Niin ei auta omat teoriat pohtiessa elämää ja kuolemaa: vastaus löytyy ainostaan Jeesuksessa Kristuksessa.

    • efefQEWf

      Jeesus sitä ja jeesus tätä jne. lässynlässyn. Entäs se suuri osa maapallon ihmisistä, jotka eivät usko jeesus kristukseen? Joutuvatko he kadotukseen? Uskon siihen, että kaikki pääsevät samaan paikkaan. Uskoit mihin uskoit. Kun vain elämässäsi pyrit olemaan hyvä muita ja itseäsi kohtaan, niin varmasti kaikki menee hyvin ja sinne taivaaseen pääset.

      • Westsider

        Uskotpa mihin uskot, mutta jos uskot vastoin Jumalan Sanan opetuksia.
        Niin kadotus on se paikka, johon se usko vie.


    • lappilainen777

      Kuoleman jälkeinen tila on aika varmana samallainen kuin tila ennen syntymää. Itse en ainakaan pelkää kuolemaa, mutta jos se tulee ennenaikaisesti tai silloin kun itse en sitä halua niin olisin vain pettynyt.

      • Johannyton_

        "Kuoleman jälkeinen tila on aika varmana samallainen kuin tila ennen syntymää, mutta jos se tulee ennenaikaisesti tai silloin kun itse en sitä halua niin olisin vain pettynyt."

        Olisit pettynyt, vaikka tilasi olisi samankaltainen, kuin ennen syntymääsi? Olitko kenties ennen syntymääsikin pettynyt joihinkin asioihin, vaikkapa politiikkaan tai ihmisiin, jotka eivät siivoa omia jälkiään?


    • änimöl

      Uskon, että kaikella on paikkansa.

    • Aloittaja on mietiskellyt aivan oikeansuuntaisesti, sillä mitä me olemme ennen kuolemaa, sitä me olemme sen jälkeenkin.

      Ihminen joutui ulos paratiisitilasta, materiasta kehityksen kautta
      syntyneen ajatuksen, tietämättään synnyttämän egon sielun takia.
      Tuo syntynyt keskus, joutui sitten ajallisena ja aineellisena syyn ja seurauksen lain alaiseksi, eikä ne voi päättyä kuolemassa, vaan niiden on jatkuttava välttämättömyyden pakosta, psykologisena perimänä, eli perisyntinä elämästä toiseen
      kunnes ne päättyvät, ja ihminen vapautuu pakollisesta jälleensyntymien kierrosta

      Tuon vapautumisen on tapahduttava maaelämän aikana, koska ego on syntynytkin täällä oltaessa aikoinaan.
      Vapautumisenkin on tapahduttava täällä oltaessa, ja se voi tapahtua vain ymmärtämällä miksi ja miten olemme joutuneet
      tuon lain alaiseksi myös henkisesti, koska paratiisin ihminen ei sitä ollut

    • JK

      NIINKÖ

      • Anonyymi

        Eiköhän se kuoleman jälkeinen elämä ole sitä, mitä muistoja elämään jääneillä vainajasta jää.


    • änimöl

      http://www.youtube.com/watch?v=s-IC6fe9c1s

      itku tuollapuolen on kaikille teille jotka kiellätte heidän olemassaolonsa ja nyt tarkoitan kaikkia heitä jotka pitivät yllä rauhaa tässä maailmassa. älkää palvoko jumalaa taikka muita ihmisiä, palvokaa heidän tekojaan... älkää vihatko ihmisiä, vihatkaa heidän tekojaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5115
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3217
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1365
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe