Kaapistani löytyy ruokokidesokeria. Mietin, että onko se sellainen "välimuoto" fariinisokerin ja tavallisen sokerin välissä: saa leivonnaisiin ruskean, kanelisen maun, mutta ei niin vahvaa kuin fariinissa? Olenko oikeassa vai onko väärää luuloa?
Mietin että jos käyttäisin tuon ruokokidesokerin vaikka maustekakkuun..
Ruokokidesokeri..?
ruokoliini
2
1423
Vastaukset
- safkaseireeni
Fariinista se eroaa nestepitoisuuden suhteen, fariinisokerissahan on tavallaan siirappia joukossa. Voit hyvin korvata ruokosokerilla tavallisen valkean kidesokerin kaikissa muissa leivonnaisissa paitsi kuohkeaan munavaahtoon perustuvissa kakuissa; niiden vaahtorakenteeseen kun voi toi raskaskiteinen ruokosokeri olla turhan painavaa. Itse käytän ruoko/muuta tummaa sokeria aina, kun voin sen täyteläisen maun vuoksi.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Olen miettinyt kauan
miten reagoisin, kun näen sinut taas. Ehkä ladannut tuohon hetkeen liikaa odotuksia. Ja sitten kun lopulta olit siinä, h292350- 1282293
- 1582054
- 351650
Ostiko maailma sinut minulta?
Kun et enää resonoi kuin ennen. Kun et enää ihmetellen katso ympärillesi ja pohdi mitä mäen takana on? Ymmärrän ja tue201648- 511037
- 86995
- 18939
Minna Kuukka joutui jekuttamaan ovelasti TTK:n takia - Tästä oli kyse - Tunnustaa: "No joo, joo..."
Symppis Minna Kuukka! Minna on kyllä erinomainen valinta Tanssii Tähtien Kanssa -oppilaaksi - vai mitä mieltä olet? To24932- 114904