Kaapistani löytyy ruokokidesokeria. Mietin, että onko se sellainen "välimuoto" fariinisokerin ja tavallisen sokerin välissä: saa leivonnaisiin ruskean, kanelisen maun, mutta ei niin vahvaa kuin fariinissa? Olenko oikeassa vai onko väärää luuloa?
Mietin että jos käyttäisin tuon ruokokidesokerin vaikka maustekakkuun..
Ruokokidesokeri..?
ruokoliini
2
1412
Vastaukset
- safkaseireeni
Fariinista se eroaa nestepitoisuuden suhteen, fariinisokerissahan on tavallaan siirappia joukossa. Voit hyvin korvata ruokosokerilla tavallisen valkean kidesokerin kaikissa muissa leivonnaisissa paitsi kuohkeaan munavaahtoon perustuvissa kakuissa; niiden vaahtorakenteeseen kun voi toi raskaskiteinen ruokosokeri olla turhan painavaa. Itse käytän ruoko/muuta tummaa sokeria aina, kun voin sen täyteläisen maun vuoksi.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1135263
- 675064
- 914124
Miten mä olisin
Rohkeampi lähestymään häntä. En tiedä. En osaa nykyään edes tikusta tehdä asiaa vaan käyttäydyn päin vastoin välttelen.753610Anteeksi kun käyttäydyn
niin ristiriitaisesti. Mä en usko että haluaisit minusta mitään, hyvässä tapauksessa olet unohtanut minut. Ja silti toiv603218- 432801
- 152297
Yritän tänään laittaa taajuudet kohdilleen
Jotta törmätään kirjaimellisesti. Ei tätä kestä enää perttikään. Olet rakas ❤️521924- 401800
Onko kaivattusi
kyltymätön nainen, pystyisitkö olemaan hänelle loputon mies, vai meneekö toisinpäin.371638