Kaapistani löytyy ruokokidesokeria. Mietin, että onko se sellainen "välimuoto" fariinisokerin ja tavallisen sokerin välissä: saa leivonnaisiin ruskean, kanelisen maun, mutta ei niin vahvaa kuin fariinissa? Olenko oikeassa vai onko väärää luuloa?
Mietin että jos käyttäisin tuon ruokokidesokerin vaikka maustekakkuun..
Ruokokidesokeri..?
ruokoliini
2
1416
Vastaukset
- safkaseireeni
Fariinista se eroaa nestepitoisuuden suhteen, fariinisokerissahan on tavallaan siirappia joukossa. Voit hyvin korvata ruokosokerilla tavallisen valkean kidesokerin kaikissa muissa leivonnaisissa paitsi kuohkeaan munavaahtoon perustuvissa kakuissa; niiden vaahtorakenteeseen kun voi toi raskaskiteinen ruokosokeri olla turhan painavaa. Itse käytän ruoko/muuta tummaa sokeria aina, kun voin sen täyteläisen maun vuoksi.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ajattelen sinua nyt
Ajattelen sinua hyvin todennäköisesti myös huomenna. Sitten voi mennä viikko, että ajattelen sinua vain iltaisin ja aamu645602Vaistoan ettei sulla kaikki hyvin
Odotatko että se loppuu kokonaan ja avaat vasta linjan. Niin monen asian pitäisi muuttua että menisi loppu elämä kivasti204217Yritys Kannus
Mää vaan ihmettelen, julkijuopottelua. Eikö tosiaan oo parempaa hommaa, koittas saada oikeasti jotain aikaiseksi. Hävett172906- 1532181
- 171916
Työkyvyttömienkin on jatkossa haettava työtä
Riikalla ja Petterillä on hyviä uutisia Suomen työttömille: ”Toimeentulotuen uudistus velvoittaa työttömäksi ilmoittaut1261749- 951377
- 681154
Harmi, se on
Mutta mä tulkitsen asian sitten niin. Olen yrittänyt, oman osani tehnyt, ja saa olla mun puolesta nyt loppuun käsitelty171126Maailma pysähtyy aina kun sut nään
Voi mies kuinka söpö sä oot❤️ Olisin halunnut jutella syvällisempää kuin vaan niitä näitä. Se pieni heti sut tavatessa o77978