Aihealueet

Listaukset

  Karppisokeri?

  karpparileipuri taas

  hemskutti - laitoin kyssän vahingossa seuraavaan "kategoriaan" ts linkkiin joka oli justiinsa VHH:n alapuolella, eipä tullu kommenttia näännyttäjiltä, hehe - eli

  Hesarissa puhuttiin Karppisokerista? Kuka on testannut tätä?, ainakin näistä saa:
  http://www.sokeriton.fi/tuotteet.html?id=20/
  http://www.terveysapila.fi/eshop/categories/851/
  https://www.hyvinvoinnin.fi/tuote/10408/Karppisokeri

  20

  4719

   Vastaukset

   • Hyvät linkit eipä ole kokemusta vielä, mutta pistän tilauksen vetämään.. Vaikkakin vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta mutta testataan.. Steviaa on tullut kokeiltua ja se ei kylläkään sokerin veroista maultaan.

    • Paras karppisokeri eli erytritoli! https://www.iherb.com/pr/Source-Naturals-Erythri-Sweet-12-oz-340-2-g/72158?rcode=mop737
     JA EDULLISTA! 5 eurolla 340g purkki.
     Tästä purkista on helppo lusikoida. Source Naturals on luotettava merkki.

     Leaders of the Wellness Revolution

     Source Naturals® was created in 1982 by C.E.O. Ira Goldberg to support each individual's potential to enjoy optimal health. At that time, the kind of nutritional formulations he envisioned—for the maintenance of well-being and the enhancement of life–simply didn't exist. The idea of combining many nutrients, herbs and nutraceuticals in one formulation, though common today, was then a rarity. Source Naturals pioneered the concept with Wellness Formula®, now the industry's #1 immune support product.

     Source Naturals subsequently introduced numerous award-winning formulas, recognized for their excellence in independent surveys and nutritional analyses. In addition to Wellness, these award-winners include Erythri-Sweet™, Life Force® Multiple, Mega-Kid™ Multiple, Inflama-Rest™, the Skin Eternal™ line, Higher Mind™, Essential Enzymes™, Male Response™, and more.

     Source Naturals' comprehensive Bio-Aligned Formulas® help bring the power of alignment to your body. When formulating, we evaluate the underlying causes of system imbalances, and then provide targeted nutrition to interdependent body systems. Our line of more than 600 products also includes well-researched, single-entity nutrients in their highest quality and most bioavailable forms.

     Our nutritional supplements are at the leading edge of today's Wellness Revolution. This transformation in health consciousness also includes new perspectives in diet, lifestyle, emotional and spiritual development, and complementary health care. Source Naturals' Strategy for WellnessSM is to provide education that empowers individuals to take responsibility for their health, rather than relying solely on outside medical authority. The result is people who are more productive and fulfilled, and a world that is stronger and healthier.


   • Ahaa, miten se Stevia oikeen toimi ? - eikös se ole ihan tosi "vahvaa" kamaa, eli pitää blandata tosi paljon vai...?

   • SAISIKO SAMAN SUOMEKSI

   • Steviaa laitetaan maun mukaan, mutta hyvin pieniä määriä koska on voimakkaan makuista. Mielestäni ei voi verrata sokerin makuun.

   • jos te kerran niin himoitsette sokeria, niin miksi ette syö sitä?? ei siihen kuole :)

   • Sokeri tappaa ennen pitkää käyttäjänsä!

   • Ostin pussin Sukrinia, eli sokeritonta sokeria ja käytän sitä kahvissa

    Ei se nyt sokerin veroisen makuista ole, mutta ihan ok. Ei kuitenkaan niin pahaa kuin muut makeutusaineet yleensä

    Leivonnassa en ole kokeillut vielä.

   • vuonna 99 sairastuin diabetekseen ja silloin kehotettiin välttämään sokereita. Näin ollen olen kokeillut varmaan kaikki mahdolliset (sen aikaiset) makeutusaineet ja tullut siihen tulokseen että canderel on kaikista lähimpänä sokeria. Suhdekkin on muistaakseni sama ja kestää kypsennyksen.

    • Itseänikin rupesi asia kiinnostamaan onko oikeasti sellaista ainetta joka ei insuliini tasoihin vaikuttaisi. No ei näytä olevan mutta Stevia ilmeisesti on paras näistä vaihtoehdoista alla olevan tutkimuksen mukaan (hieman suppea mutta ei löytynyt heti parempaakaan):
     http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20303371

     "Post-hoc comparisons revealed that postprandial insulin levels were significantly lower in the stevia condition compared to both the aspartame (p = .04) and sucrose conditions (p = .003"

     Tämähän on nyt se syy miksi kevyt limatkin voivat aiheuttaa lihomista jos samaan aikaan vedetään hiilareita reilusti koska insuliini luo tunteen että eihän tässä ole vielä syöty tarpeeksi.

     Näiden tulosteiden perusteella en itse sitten syö mitään näistä makeutusaineista koska insuliini piikki tulee kaikista... no ehkä muutaman sadan vuoden päästä on joku makeutusaine jota voi sitten syödä vapaasti.


   • Karppisokeri käy hyvin diabeetikolle käytän itsekin ja ihan vakaana pysyy sokerit. Lisäksi Karppisokeri vaikuttaa olevan erinomainen antioksidantti - mitä ei voi todellakaan sanoa sokerista http://www.mendeley.com/research/erythritol-sweet-antioxidant/

    d1 mainitsi canderellin - on sekin melko hyvä, mutta sisältää aspartaamia kun taas karppis on luonnossa esiintyvä erytritoli (ksylitolin tapainen). Olen leiponut Karppisokerilla ja kaikki onnistuu kun jaksaa vaan nostattaa reilusti pidempään.

    • Karppisokeri käytössä jo toista vuotta, leivon ja laitan marjojen kanssa. Itsellä diabetes todettu 2009 sitten aloin karppaamisen, nyt olen ilman lääkkeitä!


   • Tosi karppaaja ei sokereita tai sen korvikkeita käytä.

    • Sokerin korvikkeita ei kannata käyttää mutta Karppisokeri on kyllä toinen juttu. Se "on" sokeria mutta ilman sokerin ilkeitä vaikutuksia. Verensokeri ei nouse, hampaat säästyy. Diabetes todettiin mullakin kauan sitten mutta omalla ruokavaliolla (vhh) sain sen kuriin, laihduin 22 kg ja olen ollut ilman mitään lääkkeitä jo viidettä vuotta. Karppis. on käynyt siihen mistä olen jättäny sokerin pois. Tämä on mun henk. koht kokemus asiasta


    • olen ihan pelle kirjoitti:

     Sokerin korvikkeita ei kannata käyttää mutta Karppisokeri on kyllä toinen juttu. Se "on" sokeria mutta ilman sokerin ilkeitä vaikutuksia. Verensokeri ei nouse, hampaat säästyy. Diabetes todettiin mullakin kauan sitten mutta omalla ruokavaliolla (vhh) sain sen kuriin, laihduin 22 kg ja olen ollut ilman mitään lääkkeitä jo viidettä vuotta. Karppis. on käynyt siihen mistä olen jättäny sokerin pois. Tämä on mun henk. koht kokemus asiasta

     Maistoin tota karppisokeria ja oli minusta ihan kuin taloussokeria? Etteivät vaan myy taloussokeria korkeampaan hintaa hölmöille? Jos on oikeasti totta tuo tuoteen väite, että ei ole kaloreita jne niin sitten on ihme tuote kyllä!


    • Vedatys ehka kirjoitti:

     Maistoin tota karppisokeria ja oli minusta ihan kuin taloussokeria? Etteivät vaan myy taloussokeria korkeampaan hintaa hölmöille? Jos on oikeasti totta tuo tuoteen väite, että ei ole kaloreita jne niin sitten on ihme tuote kyllä!

     Se on tuota:

     http://fi.wikipedia.org/wiki/Erytritoli

     Siinä on kyllä energiaa, mutta 20 kertaa vähemmän kuin normaalissa sokerissa.


   • Tässä terveelinen makea vaihtoehto :)

   • Karppisokeri käytössä jo viidettä vuotta, ihan loistava juttu. Mulla oli diabetes mutta nyt ei enää tarvetta lääkkeille - sokerit kunnossa. Uskon, että yksi isoin tekijä on karppisokeri kun olen korvannut sillä tavasokerin! Ei tule sokeria sitten paljoa muusta.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    97
    2860
   2. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    108
    2690
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    137
    2294
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1515