Keneltä piiskaa?

Onko neuvoja mistä voisi löytää piiskaavan naisen kun esim. iskuri.net ei tunnu toimivan...

7

540

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä se vielä...

      Helppoa ja nopeaa ratkaisua ei ole lukuunottamatta maksullisia piiskaajia, koska piiskaavat naiset ovat vähemmistö. Maksullinen ei välttämättä ole huono vaihtoehto sen selville saamiseksi, mistä todella pitää. Mutta kun etsit piiskaleikkisuhdetta ja/tai suhdetta, johon kuuluvat piiskaleikit tarvitset hyvän ulosannin, kärsivällisyyttä ja tuuria.
      Voisin kysyä muutaman kysymyksen ilmoituksista:
      - Montako ilmoitusta sinulla on Iskurissa ollut?
      - Oletko luettanut ne jollakulla muulla ennen julkaisua?
      - Oletko laatinut ilmoituksen pelkästään omista tarpeistasi käsin vai oletko nähnyt vaivaa lukijan asemaan asettumisessa?

      Oletko etsinyt piiskaharrastajia heidän omien yhteisöjensä kautta? Nyt on uutena esim. sidominut.com ja muitakin yhteisöjä on. Niissä toimiva idea on, että tulet aktiivisesti mukaan ja osallistut keskusteluun ja vasta vähitellen etsit seuraa. Pikainen tyrkky ei tuota tulosta. Yhteisöstä saatat löytää piiskaajan, joka harrastaa sitä osana ryhmää, eikä (pelkästään) kaksin. Sopiiko tällainen sinulle?

      • Kyllä se vielä...

        Jatkan vielä, että noissa yhteisöissä on omia koodejaan. Voidaan esim. puhua piiskaleikeistä, spankingista tai kotikurista, myös S/M:n alta löytyy monenlaista näkökulmaa piiskaan ja kuriin. Niihin kannattaa tutustua vähän laajemmin eikä olla pelkästään kiinni omassa välittömässä tarpeessa, niin vaikeaa kuin se onkin. Verkossa tai livenä tapaamasi ihmiset voivat johtaa sinut toivomasi piiskaajan yhteyteen vaikka hän ei hengaisikaan deittipalstoilla.


    • poikatyttö20

      Millasta piiskaa olisit hakemassa? kerro mieltymykset yms.

      • Haen vanhanajan selkäsaunaa koivunvitsalla, remillä, tai -ja puisellahiusharjalla annettuna niin että kyyneleet tulvivat silmistäni. Parasta olisi saada eri asennoissa, mutta polvien päällä makuu olisi kyllä ehkä paras...

        Etsinkin ankaraa "siskoa/tätiä/äitiä tai vaikkapa paria jotka saisivat vapaasti tehdä minusta pienen tyttönuken ja leikkiä haluamallaan tavalla minulla. Hyviä ideoita otetaan aina vastaan!


      • Poika..
        tyttopoika30 kirjoitti:

        Haen vanhanajan selkäsaunaa koivunvitsalla, remillä, tai -ja puisellahiusharjalla annettuna niin että kyyneleet tulvivat silmistäni. Parasta olisi saada eri asennoissa, mutta polvien päällä makuu olisi kyllä ehkä paras...

        Etsinkin ankaraa "siskoa/tätiä/äitiä tai vaikkapa paria jotka saisivat vapaasti tehdä minusta pienen tyttönuken ja leikkiä haluamallaan tavalla minulla. Hyviä ideoita otetaan aina vastaan!

        Minua äiti piiskas nuorena kun tein jotain väärin. Sitten vanhempana huomas kun kasvoin ja karvat rupesivat kasvaa rankas toisella tapaa sängyssä ja usein kun tykkäs opettaa mitä pitää tehdä.


    • deebyb

      "Pikainen tyrkky ei tuota tulosta. "

      Hakeudu live-elämään, ja tähtäile sellaisten naisten seuraan, joilla saattaisi olla yhteisiä intressejä, ja jotka viihtyvät (omien sanojensa mukaan) läheisyydessäsi.
      Eli jos nainen on kiinnostunut sinusta se on hyvä merkki, mutta toisekseen pitää myös löytyä yhteisiä intressejä ja elämänpohjaa.

      Netin hakuammunnasta ei todennäköisesti tule ainakaan sopivia partnereita kovin nopeasti. Oma kokemukseni netistä on aika lähelle pyöreä 0, mutta live-elämässä on kohdalle osunut jokunen helmi.

      • deebyb

        "Voidaan esim. puhua piiskaleikeistä, spankingista tai kotikurista, myös S/M:n alta löytyy monenlaista näkökulmaa piiskaan ja kuriin."

        SM on hirvittävän laaja alue. Syvimmillään se on jonkinlaista elämänfilosofiaa tai magian harrastamista, jossa annetaan kivulle ja vallalle oikeus käyttäytyä eri tavalla kuin arkielämäsä. Suuri osa harrastajista edustaa pintasceneä, eli eivät mene kovin syvälle noissa hommissaan. Piiska ei myöskään ole lähellekään ainoa kivuntuottotapa, mutta yleisessä keskustelussa se on jokseenkin helppo juttu ottaa käsiteltäväksi. Persausten takominen jollain esineellä on monien mielestä kaikkein ymmärrettävintä ja vähiten moraalitonta, vaikka toki se tuottaa monille myös ihan oikeaa nautintoa. Sadomasokismi voi toisaalta olla myös sitä, että aiheutetaan paljon orgasmeja lyhyessä ajassa. Yleisessä kahvipöytäkeskustelussa harvemmin puhutaan tällaisesta. Lestadiolainen moraali on aika hyvin uponnut myös mustiin nuorisogenreihin. :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      421
      1781
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      180
      1423
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1378
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      142
      1333
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      946
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      942
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      117
      895
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      891
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      876
    Aihe