Ylikypsää ja murenevaa kinkkua emme halua. Tavoitteena on, että kinkku jäisi meheväksi ja kiinteäksi sisältä. Missä lämpötilassa se kannattaa ottaa pois uunista. Ohjeissa on aika paljon heittoa, jopa 62.sta 75:een.
Kinkun kypsyys?
5
2403
Vastaukset
- kinkkukankku
Oikea, kostean kinkun sisälämpö on 75-78 astetta. Ylikypsä ja mureneva kinkku tulee kun päästää sisälämmön yli 80 astetta. Syytä muistaa, että kinkku kypsyy vielä uunista otonkin jälkeen.
- ====================
Hans Välimäki joka luultavasti osaa tuonkin homman ammattinsa puolesta, hän sanoo keskikokoisen kinkun olevan paraimmillaan kun se otetaan uunista siinä 64 asteen kohdalla. Kinkku kypsyy siitä vielä sopivaksi, koska massaa on siinä niin paljon.
- Minimi lämpötila
Riskillä...
http://fi.wikipedia.org/wiki/Trikiini- Sanna45tde
Itse tykkään kypsästä kinkusta. E i raaka vetelä kinkku ole maukasta. Miedolla lämmöllä, kinkku-pussissa. En ole mittaria koskaan tarvinnut ja aina on hyvää tullut. Kyllä se muteaa saa olla, mutta ei liian kuivaksi kypsynyttä. nyt on vain pikku kinkku kun olen yksin 2kg 620 ja paistan 2 tuntia voi olla ettei ihan riitä.jos viitsin niin teen ruskean kastikkeen.Siinä on pitkäksi aikaa yhdelle ihmiselle leivän päälle. hernekeittoa iso kattilallinen ja maha on täys.
- kalapalletti
http://www.youtube.com/watch?v=vjiDuXkteew&feature=g-all-u&context=G285b3a9FAAAAAAAABAA
näin se kypsyy!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1472467
- 1761694
- 921588
- 691533
- 79914
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6895- 68861
- 59825
- 61798
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152745