Vessapainajaiset

Ihmettelen vaan...

Mistä johtuu, että minulla on jatkuvasti vessaan liittyviä painajaisia? Näen melko usein, ainakin kerran kuussa, painajaisia, joissa minulla on kova pissa tai kakkahätä, ja joudun menemään yleiseen vessaan, joka on aivan siivottomassa kunnossa: ulostetta on vessan lattialla ja seinillä tai vessanpönttö on tukossa ja on reunojaan myöden täynnä tavaraa. Yksi variaatio on myös se, että ovessa ei ole lukkoa ja ovea avataan koko ajan, kun istun pöntöllä.

Olen 36-vuotias nainen ja muistan nähneeni tällaisia unia oikeastaan aina, ainakin teini-iästä lähtien. Käyn ihan mielelläni julkisissa vessoissa, eivätkä ne luonnollisestikaan ole koskaan unieni mukaisessa kunnossa. En muista mitään tilannettakaan, joka olisi ollut unieni kaltainen.

Mihin tällaiset unet voivat liittyä ja miksi?

35

9215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • riimilä

      Yksi mahdollisuus on, että vessassakäynti kuvastaa elämän perustarpeita, niiden tekemistä (kuten tiedämme), joten voi olla, että unet kuvastavat sitä, että jostain syystä et nykyisessä elämässäsi pysty toteuttamaan sellaisia asioita, joiden katsot kuuluvan jokaisen perustarpeisiisi. (vessassakäynti on siten ehkä vain vertauskuva, kun taas itse perustarpeita elämässä voivat olla esim rakastaminen, omien arvojen mukaan eläminen, omista tunteista puhuminen, luottaminen jne jne).

      Meinasin hypähtää penkiltä lukiessani viestisi, nimittäin: minulla on aivan vastaavanlainen toistuva uni! Siis sekä se, että vessa (jonne yritän) on epäkunnossa, likainen, ylilainehtiva (ettei lattialle voi edes astua), joskus liian pieni, tai sitten että ovea ei ole tai ovi ei mene kiinni! (eli en pääse lukkojen taakse). Onpa erikoista. Itse pähkäilin aikani mitä uni voi tarkoittaa, ja päädyin edellämainittuun tulkintaan. Eli joku blokki on olemassa, etten saa toteutettua ihan elämän perusasioita. Yritän ja yritän, mutta ei ole paikkaa. Aina pitää kääntyä ovelta pois.

      Voit kokeilla seuraavaa: ennen nukahtamista psyykkaa itseäsi siihen, että jos seuraavan yön unessasi kohtaat epäkuntoisia vessoja, niin päätä, että otat asiaksesi alkaa siivota niitä (hankit siivousvälineet, suojahanskat, käärit hihasi ylös, kutsut putkimiehen jne jne, mitä vaan, mutta et käänny ovelta). Eli kääntäen: otat asiaksesi selvittää oman elämäsi blokkeja (ajatellen, että ne on itseluotuja, ja itse ne pitää selvittää, ei voi vain kääntyä ovelta). Itse yllätyin kovasti, kun kahdessa viimeksinäkemässäni vessaunessa vessa on ollut siisti!!
      (yllätyin, koska ajattelin, että seuraavat unet vietänkin sitten siivoten ;-) Mutta ilmeisesti pelkkä vakaa "päätös" ja psyykkaaminen sai aikaan jo jonkin muutoksen? En tietenkään varma voi olla, mutta joku kuitenkin muuttui). Mielenkiintoista seurata, miten unet jatkuvat.

      Vessanovista: se, ettei ovia saa lukkoon tai kiinni (perustarpeita tehdäkseen) voisi tarkoittaa sitä, että ei osaa sanoa ei - ei osaa laittaa rajoja sille, mikä on minun (yksityisyyttäni), vaan elää 'kaikille muille' (eli ottaa ihan kaikessa toiset huomioon, ja on valmis tekemään kompromisseja aina omien henkilökohtaisten asioiden suhteen). Eli päätä, että sinulla on oikeus omiin asioihisi, sinun ei tarvitse 'antaa' itseäsi ja aikaasi aina muiden sitä tarvitessa (johon ehkä olet tottunut?)

      Toinen vaihtoehto oville: haluat päästä tekemään tiettyjä elämänasioita niin, ettei kukaan muu niitä näe, haluat tietyissä asioissa olla muitten silmien ulottumattomissa - mutta että se ei elämässä vain ole mahdollista. Meidän tulee elää muiden ihmisten kanssa, muitten keskellä, haluammepa tai emme.

      (tiedän, että nuo kaksi oviselitystä ovat aika vastakkaisia, enkä omalta kohdaltani ole osannut vielä mieltää kummasta voisi olla kyse.. mutta molemmat näen mahdollisiksi. )

      Toivottavasti näistä oli apua!

      (en olisi kyllä uskonut, että jollain voi olla aivan samanmoisia unia!)

      ps, jos unet kovasti kiinnostavat, ns. tietoinen unennäkö on mitä mielenkiintoisin asia jonka kautta voi jopa "ratkoa" unissa omia asioitaan. Voit yrittää päättää valveilla ollessasi, että aina kun näet unissasi vessan, niin ymmärrät näkeväsi unta. Unessa olet sitten (mahdollisesti) tietoinen, että oletkin unessa, ja voit alkaa "kohdata" kaikkia siellä olevia asioita tietoisesti - sanoa kaikille peloillesi päivää, jne. Internetistä löytyy tietoa ja Stephen LaBergen kirja 'Exploring the world of lucid dreaming' on mielenkiintoista luettavaa..

      • Ihmettelen vaan...

        Lämmin kiitos viestistäsi, siitä oli tosiaa apua. Itse asiassa tirautin ihan itkut. En todella ymmärtänyt itse, että tuollaisestakin asiasta voisi olla kyse.

        Olet ilmeisen tarkkanäköinen ihminen tai sitten terapeutti, koska ymmärsin asian olevan jokseenkin noin ihan ensilukemalta. Elämässäni on eräs este, jonka takia kumppanin löytyminen on erityisen vaikeaa ja olen sinkku. Minun on tämän asian takia vaikea puhua tunteistani, koska en voi luottaa ihmisiin. Omien arvojenkaan mukaan eläminen ei aivan onnistu. Voi ei, kuulostaapa surulliselta, kun tämän kirjoitin.

        Tämä samainen asia on johtanut siihen, että tavallaan annan monesti "liikaa" itsestäni, jotta minut hyväksyttäisiin. Osaan nykyään sanoa ei (olen käynyt pitkän psykoterapian), mutta valitettavasti en voi muuttaa tätä asiaa, koska se on luonteeltaan pysyvä.

        Yritin joskus tehdä tuollaisia uniharjoituksia, joissa alan ohjata unen tilannetta, mutta en koskaan onnistunut siinä. Olen sen sijaan sitten keskittynyt meditaatioihin ja mindfullnessiin. Taidanpa kuitenkin etsiä tuon kirjan, jota suosittelit. Jossain vaiheessa terapiaani kävin jotain untani läpi, mutta koska harvemmin muistan uniani enää herättyäni, en oikein voinut käyttää uniani terapiassa. Minulla oli myös kognitiivinen terapeutti, joka ei tainnut perustaa liiemmin unista, mutta en siis ottanut niitä yleensä esillekään.

        Kiitos vielä viestistäsi, se lämmitti sydäntäni. Jos sinulla on vielä suoria suosituksia kirjoista tai linkeista, otan niitä mielelläni vastaan.


      • autiotalon asukas

        Kiitos asiallisesta vastauksestasi aloittajalle.
        Minun unissani on usein iso, vanha, hämärä, sokkeloinen "kummitustalo", missä eksyn, löydän välillä uusia huoneita, yritän siivota/ remontoida, etsin kadonneita ihmisiä/ lemmikkejä/ tavaroita, myöhästyn sovituista koulu-, työ-, matkasuunnitelmista...joskus olen yksin, joskus mukana sukulaisia/ ystäviä eri ajoilta.
        (unikirjani mukaan talo kertoo ihmisestä itsestään; kamalaa)


      • k

        Mä myös näen vessaunia..tosin hieman erilaisia. Niissä mun pitää istua pöntölle vääntämään isoa asiaa ja pönttö on esim keskellä pihaa tai huonetta ja paljon ihmisiä ympärillä. Usein tähän liittyy myös se, että olen muutenkin alasti tai hyvin vähissä vaatteissa siinä pöntöllä, kaikkien katsottavana.. Mitä lie meinaa sitten tämmöinenkin..?


    • riimilä

      Kiitos, lämmitti vastauksesikin!

      En ole terapeutti, mutta oma tilanteeni (ongelmani) on kaiketi saanut tarkastelemaan asioita jopa suurennuslasin läpi. Nuo mitä yllä kirjoitin, on vain sitä kun olen yrittänyt ymmärtää omaa tilannettani (Itse en ole käynyt terapiassa, mutta haluaisin kyllä kovasti, uskon, että siitä olisi myös apua).

      Itse en usko sellaiseen varsinaiseen unien "tulkintaan" (unikirjat yms), ja ajattelen, ettei unille ehkä kannata liian suurta painoa antaa, mutta että hyviä työkaluja ne voivat joskus olla. Yksi kirja jonka muutama vuosi sitten luin, oli Markku Siivolan "Unien opissa" (löytyy kirjastoista), hän painottaa siinä nimenomaan unien ymmärtämistä tulkitsemisen sijaan. Jos siis unista haluat lukea vielä jotain.

      Mutta jos et sen koommin halua sitä tietoista unennäköä alkaa opetella (itsekin olen hyvin hyvin alussa siinä), niin kokeile vaikka vain sitä mielikuvaharjoitusta, jossa kuvittelet että noita vessaja kohdatessasi tartutkin toimeen ja alat siivota (keksit kaikki konstit, että ne saadaan puhtaaksi :). Ja katso toistuvatko unet vielä sittenkin.

      Kun sanot, että kuulostaa surulliselta, kun ei omien arvojenkaan mukainen elämä onnistu... toisaalta niin, mutta jos sen yrittäisi kääntää onnen voimaksi, eli ajattelisi, että vain vahva ihminen osaa olla luopumatta omista arvoistaan - paineessakaan. Ei suostuta elämään maailmassa, jossa ihmisiin ei voi luottaa, vaikka se tarkoittaisikin tuskaisuutta (koska menemällä mukaan maailmaan, jossa pitää olla kevyt tai huoleton siinäkin tilanteessa, ettei luotettavia ihmisiä ole, se olisi vielä huonompi vaihtoehto!).

      Kaikkea hyvää sinulle elämääsi, iloisuutta syvistäkin tunteista.

      • Ihmettelen vaan

        Suurkiitokset sinulle, luen mielelläni myös tuon Siivolan kirjan. Minäkään en ole erityisen kiinnostunut tulkinnoista, mutta tuo ymmärtäminen kuulostaa jo paremmalta.

        Tuo mielikuva siivoamisesta auttoi jo ihan heti, tuli voimakkaampi, selvempi ja tasapainoisempi olo! (Olen tehnyt aika paljon visualisointimeditaatioita ja nykyään onnistuvat ilman meditaatiotakin.)

        Ihmeellistä, miten ystävälliset ja pohtivaiset sanasi vaikuttavat - tavallaan aika ihmeellinen tämä pieni kohtaaminenkin tällä palstalla. Kyllä tästä voi jo iloita.

        Kaikkea hyvää myös sinun elämääsi, sisäistä valoa ja tasapainoa.

        Ja niin kuin Frasier tapaa sanoa, hyvää mielenterveyttä! =)


    • The Toilet dream

      Aika hämmentävää lukemista kyllä miehilläkin voi olla vastaavanlaisia vessaunia ja
      useimmiten on olevinaan kova hätä ja joutuu menemään johonkin kauhuvessaan,
      siihen sitä sitten herää ja tulee käytyä siellä oikeassa vessassa unia on 2-3 kertaa
      kuukaudessa en sitten tiedä mihin tämä perustuu, vältän kahvinjuontia illalla.

    • Vessakissa

      Myös minä näen usein "vessapainajaisia" ja olen myös ihmetellyt mistä ne johtuvat. Kiitos tästä, olo keveni jo nyt! Nyt vaan opettelemaan sitä minfullnessia ja meditaatiota :) Kiitoskiitos. Ihana tietää etten ole yksin näiden unieni kanssa :D

    • mtijttmtim

      Olen ihan äimänä.
      Muillakin on tällaisia unia. :O
      Tuo Riimilän vastaus on kyllä hyvin ajateltu.

    • alkkarit vaan

      päällä ja kuljeskelen ex duunipaikan käytävillä,on hieman ahdistava tunne kulkiessani liki alastomana ja uni on useampia kymmeniä kertoja toistunut hieman eri variaatioin.

    • Tämä on tosi

      Syöttekö verenpainelääkkeitä. minulla alkoi painajaiset kun aloin niitä syömään,( atagant) Vaihdettiin toiseen merkkiin.LOPPUI painajaiset.

    • myöskin

      Minullakin esiintyy näitä vessaunia. Olen tullut siihen tulokseen, että ne johtuvat oikeasta vessahädästä. Unessa vessa on sotkuinen, etten vain oikeasti sattuisi kastelemaan sänkyäni.

      • oiddws28

        Tämä on yksi varteenotettava mahdollisuus. Itsekin näen samanlaisia unia.Olen huomannut, että ne tulevat silloin kun on oikeasti vessahätä. Itsellä yleensä vessa on liian pieni, tai sinne änkeää koko ajan porukkaa.


    • phumba

      Minä näen kanssa, jos yöllä on pissahätä että etsin vessaa, mutta asioilla käynti siellä on aikna liian hankaalaa (onneksi) etten pysty pissaamaan. Ja samoista syistä kuin aloittajalla. Ainoa ero aloittajaan on että olen mies.

    • Uniteatteri

      Unet viittaa usein heijastuksiin omaan persoonasta ja omasta mielestä. Mieleeni tuli että onko persoonasi jotenkin kelvoton itsellesi jota vihaat tai jotain muuta sellaista? Myös likaisuuden tunne omasta itsestä voi heijastua noista vessaunista. Raiskaus voi olla tällainen joka saa vihaamaan itseään(?)

      Kerroit myös itse että et luota ihmisiin ja olet kelvoton muille. Likaiset vessa voivat heijastaa myös ajatusta unissa että ajattelet että muut ihmiset ovat myös "likaisia ja kelvottomia" koska unissa olet yleisissä vessoissa jotka voivat symbolisoida muiden ihmisten persoonia.

      No, tämä on eräänlaista tulkintaa enkä ole expertti vaikka 10 vuotta analyyttistä terapiaa onkin takana.

    • nainen37v.

      Aika monet taitavat nähdä vessaunia.Minä näen niitä tosi usein.Viime öisessä unessa kotonani oli tietokoneenkorjaaja-nörtti.Istuin vessassa enkä kehdannut pyyhkiä,kun mies tuli ovelle norkoilemaan.Hän oli tuntikausia pidätellyt vessahätää eikä kehdannut sanoa.Pissasi sitten siinä vessan ovella housuihinsa.Ja minä ihmettelin,kuinka hän pääsi menemään kotiin.Yleensä olen seinättömässä,ovettomassa vessassa unessani.Tai jopa julkisella paikalla.Joskus olen yrittänyt siirtää vessan ja makuuhuoneen paikkaa unessa.

    • JK

      VAI SILLEEN

    • Voi elä huoli , ystävä , unet ovat aina käänteisiä. Eli huonouni tarkottaa hyvää ja päinvastoin . Kele tana minä oon ruvennu näkkeen paskasuoli24 jästä. semmottiin "rintsessa" unia , tarkottaakohan se et mie jouvun vastentahtoani ton puljun kans naimissiin . No ei muuta väliä mutta kuka kele maksaa RUOKOT ;-DD ;-DD vittsi ja taas pittää ottaa laskuri et ossaa ynnätä.

      • kysymysmerkki

        Tuo pena.35 v viesti on ihan outo, ja voisitko opetella laittamaan pilkun heti sanan perään ilman välilyöntiä. Se on kirjoitusvirhe. Siis, pilkku heti sanan perään ja pilkun jälkeen tulee välilyönti. Aina välimerkki tulee heti sanan perään, oli se välimerkki sitten pilkku, piste, huutomerkki, kysymysmerkki, kaksoispiste, puolipiste jne. Ja sen välimerkin jälkeen sitten välilyönti. Katso vaikka sanomalehdestä tai kirjasta tekstiä.


      • lolled
        kysymysmerkki kirjoitti:

        Tuo pena.35 v viesti on ihan outo, ja voisitko opetella laittamaan pilkun heti sanan perään ilman välilyöntiä. Se on kirjoitusvirhe. Siis, pilkku heti sanan perään ja pilkun jälkeen tulee välilyönti. Aina välimerkki tulee heti sanan perään, oli se välimerkki sitten pilkku, piste, huutomerkki, kysymysmerkki, kaksoispiste, puolipiste jne. Ja sen välimerkin jälkeen sitten välilyönti. Katso vaikka sanomalehdestä tai kirjasta tekstiä.

        Voi voi kun tuli kirjoitusvirheitä teillekin.
        Jos nyt oikein viilataan:
        "Siis, pilkku.." Siis-sanan jälkeen ei tässä yhteydessä tule pilkkua. Jos pilkkua käytetään, lauseen kuuluu mennä: "Se on kirjoitusvirhe: siis, pilkku.."
        "Ja sen välimerkin.." Ja ei ole lauseen aloitus.

        Miksi ihmeessä tuon penan viestin pitäis saada teidän huomio muutenkaan? Ei hän mitään kuitenkaan opi.


    • Joka uniinsa uskoo..

      Onko sinulla huono oma tunto? Siivoamiset ja puhdistamiset kertovat yleensä huonosta omasta tunnosta,oletko ollut itsellesi tai muille rehellinen? Jäikö "hampaan" koloon jotakin jota kadut?..Vain ja ainostaan ihminen jolla on puhdas omatunto nukkuu hyvin;)

    • F-kupit

      Minä näen unta kamalan siivottomista vessoista silloin, kun on kova
      pissahätä yöllä.Toinen usein toistuva uni on, että kuljen ulkona kauhuissani
      daisarit paljaina enkä tiedä miten olen päätynyt niin äärettömän noloon
      tilanteeseen!

    • uni-on-

      sulla on selkeästi myös huono itsetunto, se vaikuttaa tuohon uneen, kerrot ettet luota. Se on se perimmäinen syy tässä asiassa. Sut on-ikäänkuin hyljätty tunnetasolla...Voisit etsiä mut "käsiisi" tuolta tarot-palstalta tai sieltä unet-palstalta

    • unet kuriin

      Yksi ohje voisi olla että katso minkä verran juot illalla. Vessahätä voi tulla uniin ja tiedostamaton minäsi ehkäisee näillä unilla ettet ala pissaamaan. Pissa valuisi silloin sänkyyn. Käy ilalla pissalla juuri ennenkuin menet nukkumaan ja rajoita juomisia. Kahvi, tee ja kalja pissattaa. Ruokaa ei saisi syödä kuin kevyt iltapala. Jogurtti tms. Toistelin myös tietoisesti ennen nukahtamista että vessauni on unta, vessauni on unta... Minulla ainakin vessauniin auttoi nuo asiat.
      Vielä kun löydän keinon hallita unia hevosista, jotka aina yrittävät ajaa minua takaa tai purra tai potkia, niin sekin olisi mukavaa. Vaikka niitä unia toistuu harvoin. En mitään selitystä löydä. Käyn kyllä ratsastamassa, enkä pelkää hevosia, mutta silti unieni hevoset ovat pelottavia.

    • titta

      Neitstyyteni otettiin yleisessä wc:ssä, puoliväkisin, koska alku lamaantumisen jälkeen huomasin nauttivani tilanteesta. nykyään hakeudun tarkoituksella kyseisiin paikkoihin, mutta ei ole tärpännyt.
      painajaisia en nää, mutta unta kyllä, ja herätessä olen aivan märkä

    • uniatulkitseva_N

      Nimimerkki Unet kuriin:
      Yhden tulkinnan mukaan hevonen unessa kuvastaa unennäkijän voimavaroja.Hevosvoimat.Antaisiko tämä mitään selitystä hevos-unillesi?

    • tyhmä?

      kyllä tuo sinun ongelmasi on ihan yleistä,mekjein kaikki imiset ja muutama eläi lajikin näkee tuota samaa unta,painajaista vessoista,olet ihan normaali.
      suosittelen sinulee libero vaippoja koko 47-98kg.

      • Oletko ilkimys?

        Tuo oli ilkeä vastaus. Miksi haluat ilkeillä?


    • kokeilut

      Vessa unet voivat johtua myös ihan ummetuksesta, itse näin niitä usein nuorempana enkä ymmärtänyt että vika on suolen toimintahäiriöstä.
      Minäkin menin aina jossain ulkovessaan( hyysiin) jossa oli ulosteita ihan kukkuroillaan. Tulin tosi sairaaksi ja aloin ottaa selvää asioista ja vähitellen
      minulle selvisi että ihmisen pitäisi ulostaa joka päivä, kiire on yksi syy miksi
      joutuu pinnaamaan eikä se suoli sitten välttämättä toimi kun olisi aikaa.
      Istuma työ on yksi syy ummetukseen, siis kävelylle päivittäin.
      Apteekista ja luontaistuotekaupoista löytyy apukeinoja asiaan, rohkeasti vaan
      kysymään neuvoja, vaiva on melko yleinen, usein perinnöllinen.
      Luumuja, lakritsaa ja pellavan siemeniä,niistäkin on apua ensialkuun.
      Parempia unia kaikille, ilman törkyvessoja.

    • lucid dreamer

      Tämäpä omituista en ole koskaan nähnyt unta vessassa asioimisesta vaikka olen lapsuuteni paljon sairastellutkin. Yleistä näemmä ? Anyway-

      Tuo saattaa tarkoittaa myös sitä sisäistä siisteyttä jota vaikeudella haluat ylläpitää (henkinen tms), voit pelätä että muuttuisit likaiseksi, ilkeäksi.

      Yleensä kaiken maaliman painajaiset paranevat sitä mukaa kun löytää ongelman ytimen ja kohtaa sen, esimerkiksi harjoittelee vaikka oikeassa elämässä samanlaista skenaariota ja miten positiivisin puolin paikkaa voi ajatella, tai sitten miettii että onko sitä alitajunnassa jotain suurempia murheita jotka painostavat jonkinlaiseen häpeäntunteeseen tai mitä ikinä tuollaisessa painajaisessa tuntee.

      (Minulla on ollut useita painajaisia, traumoja ja monenmoisia mutta selvittäessäni alkuperän, olen sitten sisäisellä halulla, tahdonvoimalla toivonut unessa selviämistä, ja lopulta ongelma ratkaistuu unessa ja painajaiset eivät toistu.)

    • Amon

      Vessaunet voi kertoa siitä, että joko ei osaa tai uskalla olla oma itsensä, eli ei tunnista omia tarpeitaan/tunteitaan tai sitten jos joskus tunnistaakin niin ei uskalla tuoda niitä esiin. Tämä voi erityisesti tulla esiin negatiivisten tunteiden esille tuomisessa (viha, kiukku, suuttumus jne.), eli joutuu pidättelemään arkielämässä näitä tunteita ja olemaan ns. "kiltti ja kiva" muille.

      Tavallaan oma mieli on täytetty toisten ihmisten tarpeilla ja jätöksillä, kun unessa vessat pursuavat toisten ihmisten jätteistä.

      Uskoisin että vessaunet katoavat kun alkaa rohkeasti tuomaan esille omia negatiivisia tunteitaan, tosin se on helpommin sanottu kuin tehty, koska voi sitten aiheuttaa syyllisyydentunteita tai muita vastaavia, jotka tulevat unessa esiin erilaisina painajaisina.

    • pusukala

      Täälläkin yksi, joka näki juuri viime yönä unta likaisesta vessasta. Muistan että olin jossain (baari, työ...) ja vessakoppeja oli kolme-neljä. jokainen niistä oli toistaan saastaisempia. Yhden vessan löysin, joka ei ollut niin ruokottomassa kunnossa, vaikka sekin liakinen oli. Kun tulin toisen kerran samaan vessaan, joku oli sotkenut sitä ja mieitnkin etä kuka seurueestani oli käynyt vessassa. Mielestäni vessa oli unisex-mallia. Olen myös nähnyt tällaisia unia, koko ikäni. Mutta en osaa ajatella niitä edes painajaisiksi. Olen myös miettinyt sitä, että liittyykö tuo jotenkin häpeään. Häpeänkö tai salailenko itsessäni jotain luonnollista puolta. Yritänkö olla jotenkin parempi kuin muut. Tuli mieleen tähän sananlasku: se joka pieruaan piilottelee, on jotain muutakin salattavaa. Olen kyllä sellainen, etten edes pitkässä parisuhteessa piere, toisen kuullen.

    • Huh6

      Itse näin viime yönä unta julkisesta vessasta. Naisten vessassa on aina valtavan monta koppia, vähintään 20 ja valitsen mieluisan, mutta koko paikka on niin likainen ja sotkuinen etten ole vastaavaa ikinä nähnyt. Virstaa, ulostetta, oksennusta, verta, ihmisten eritteitä ympäriinsä. Usein WC-istuin on tukossa, mihinkään ei voi muutenkaan istua. Usein siitä huolimatta menen yhteen koppiin ja suljen oven. Oven lukitus on huono, se ei pysy lukossa. Usein joku muu on vessatiloissa myös. Usein isommissa vessakopeissa makaa vedessä pitkään ollut ruumis selkä minuun päin tai sitten vessatiloissa haisee kuollut ihminen. Mitä tarkoittanee?

    • yleisetvessat

      Laitan paperia pöntön reunalle, ennen kuin istahdan pöntölle. Se on paikkotoimi. Kyllähän siellä yleisien vessojen ovien takana on aina joku sisäänyrittäjä, sille nyt ei voi mitään.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6680
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      3977
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2025
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1979
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1819
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1563
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1525
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe