Aihe

Huumorintajuttomuus

Huuli Veikko

Mitä oon lukenut näitä juoksijoitten palstoja, niin pistää silmään seikka, että hölkkääjät ovat ERITYISEN HUUMORINTAJUTONTA RYHMÄÄ.

Täällä Suomi24:ssä sentään lentää huuli ja asiallinen vinoilu mutta kappas kun menet jonnekin foorumille, niin kyllä on tosikkomaista juttua. Jos vertaa esim. palloilulajien harrastajiin, niin siellä todellakin herja lentää. On koottu jopa kirjoja kaskuista, tositapahtumista, värikkäistä persoonista mutta toisin on juoksun laita. Vai repiikö kukaan huumoria Paavo Nurmesta? Lasse Virenistä? Martti Vainiosta? Risto Ulmalasta? Tomi Ekblomista?

104

740

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • rietsu

   juoksu on vakavien ihmisten vakava laji. Vittu se ei naurata!!!

  • juoksijanoobba..

   ei todellakaan. ite vedän otsa rypys säässä ku säässä, muut vaan miettii ihme hullu. Ei pysty ees alkoholia juomaan ku aina palautuminen mieleen, eikä lähtee mihinkään ettei unesta jää yhtään pois, eikä mitään herkkui todellakaan vedetä vaan ravitsevaa juoksijalle sopivaa ruokaa ja juomaa. :D minähän en rupea elämästä nauttimaan, suorituskyky on se mikä ratkaisee. Saakelin koomikot

   • Anonyymi

    Juurikin tollaviisii. Ei yhtään iloa nassuun.


  • pirtelöpoika

   Hölkkääjät eivät osaa suhtautua asiaan sen vaatimalla vakavuudella, ja ovat sellaisia mukahauskoja.

   • Omakoukero

    Kyl musta toi Vainion Martin keisi on huumorina ihan parhautta. Kaikki ne talonmiesjutut ja selittelyt.
    Lomakouherot sun muut sekoilut on tahatonta huumoria parhaimmilaan.

    http://www.youtube.com/watch?v=4bP_DcbEYKU


   • vakava maratoonari

    Kyllä siitä on huumori kaukana kun Sport Arenalla pitää väistellä joka toisella kierroksella kaikenlaisia vihreissä lenkkareissa kuuden minuutin kilometrivauhdilla hölkkääviä mukavitsikkäitäjaälykkäitä foorumisteja, saleja ja pekkoja.


   • Anonyymi
    vakava maratoonari kirjoitti:

    Kyllä siitä on huumori kaukana kun Sport Arenalla pitää väistellä joka toisella kierroksella kaikenlaisia vihreissä lenkkareissa kuuden minuutin kilometrivauhdilla hölkkääviä mukavitsikkäitäjaälykkäitä foorumisteja, saleja ja pekkoja.

    Hollenkollen huudettu


  • JiiHou!
  • Kodjaaja

   Joo, taas on joku itkenyt ja hölösuu säie on poistettu...huumorintajuntonta. Jodalajii...

  • P antze

   Jololadi jolodadi duu dirndirn dirndeliduu. Jodlailuttaa vähän, nimittäin. On kyllä. Mahdolliset yhtymäkohdat todellisiin henkilöihin ovat sattumaa. Jololadidadiduu!

  • tsumbii

   Jodoladi-dii...Tukholman maramatkoilla saa pesää - hauskaa on

  • Kuopion Tosimiäs

   No saako siä laival pesää? Kannattako lähteä reissuun ensi kesänä. Jos ei juaksis mut metsästäis vaan pesää. Äijät, jotka on juossu maran, on vetäny ihan kuiviin, niin silloi tarvitaan hyvin levännyttä parrua tositoimiin.
   Leidien paikat taitaa olla hellinä jo valmiiks ;))

  • Yx tuttu tapaus

   Voi pojat - kumpa tietäisitte ;)

   • Rompe ja Soironen

    Voi änkyrä! En paremmin sano. Presidentinvaalien äänestysprosentti jäi säälittävän alhaiseksi. Kansa ei halunnut Niinuria eikä Humu-Pekkaa.

    Ei siinä voi puhua mistään mandaatista Pahvi-Saulin kohdalla. Kyllä kansa tietää!

    http://www.youtube.com/watch?v=tdzOn0madfQ


   • dnäksteri
    Rompe ja Soironen kirjoitti:

    Voi änkyrä! En paremmin sano. Presidentinvaalien äänestysprosentti jäi säälittävän alhaiseksi. Kansa ei halunnut Niinuria eikä Humu-Pekkaa.

    Ei siinä voi puhua mistään mandaatista Pahvi-Saulin kohdalla. Kyllä kansa tietää!

    http://www.youtube.com/watch?v=tdzOn0madfQ

    Siis haavisto on ilmiö ja se voitti. JEE. Miljoona, miljoona!!! JES

    Voitettiin oikeesti, niinistö ei vaan tajuu vielä


  • Puna Salama

   http://www.youtube.com/watch?v=1gJE7RzNZ-g

   KURRE teki vuoden kipaleen! Lukekaas siitä alta kommentti porvarillisesta sisäavaruudesta ;)) Kyllä ne on juuri noin pihalla.

   6 vuoden kuuliaisuus
   rouva Jenni Haukio
   palava rakkaus

   Aivan huikea kipale.

  • Homo Pekka
  • Bertil Mäkäräinen

   Mua ärsyttää se tyhmää suomen kansa on. Nyt olisi ollut hyvä, humaani ja kansainvälinen ehdokas tarjolla, mut ei kelvannu. uittu kun jengi on tyhmää ja mä kun kirjotin monta viestiäkin foorumille. Mut Pekka voitti ja se on mun presidentti, miljoona ääntä aivan huikea saavutus, miettikää MILJOONA

  • ex maileri

   Kyllä espanjan leireillä ainakin huumoria viljeltiin ja suurin osa jutuista menee vyönalle:) D

   Monet "fiksut ja totiset" maajoukkuejuoksijamme ainakin keskenään puhuvat levottomia minkä ehtivät...

   Kuntoilijoista on vähemmän oma koht kokemuksia...

   • Norman Maileri

    Aha. Tissi. Pillu. hihihihihihihihihiii.


  • Kodlaaja

   ite ainakin olen huumorintajuinen ja hauskempi kuin kunde67 . Mussukka voi vahvistaa tämän (tosin Tukholman laivalleen ota mussukkaa mukaan)

   • Soironen

    Mun nimeä ei ole täällä mainittu pitkään aikaan...ihme vittuilua, mitä pahaa mä olen nyt tehnyt


   • Greeeee Nein!

  • Mussukka 69

   Kodlaaja kertoo kyllä ihan uskomattomia juttuja voorumilla,
   Ihan huippuhauska...hahahaaa

   • Stepe Tasanen

    Etteikö muka huumoria löydy. Eksyin eräälle hölkkää käsittelevälle palstalle, jossa oli puhetta 24h juoksun harjoittelusta. Nauroin aika makeasti sepustuksille, joita sinne oli postattu.
    Joku voisi luulla, että tosikot siellä kirjoittelevat mutta minusta kirjoittajat ovat todellisia koomikoita ;)


  • Tero Hölkkä

   Alkaahan se mielenterveys järkkyä kun liikaa juoksee. Kerta toisensa jälkeen kun yrittää liikaa ja aina epäonnistuu, repeää bipolaarioireet lapasesta. Ei se ole naurun asia.

  • runnerista atleetti

   Olen huomannut, että juokseminen tekee tyhmäksi. Olen aloittanut lihaskunto harjoitukset.

  • einoleino76

   mä vedän riskillä, muut hilluu paari tiskillä. Ei pärjää mulle kukaan, tulkaa vaan haastamaan mukaan.
   Olen Rombe67 tuppolasta, luonne suoraan kukkolasta.
   Olen aina nääs oikeessa aina, soironen ei edes lauantaina.
   k.surppa mulle hävii 24:lla, tai ehken ei jos mun tarvii hiljennellä.

  • To turkkusest

   Kyll juoksija o huumormiehhi ku 161km muuttu tuosta noin va 200kilometriksi. Ku klonkkapolvel juostta 240km tuost noin va. Kyll juoksijal täytty olla hyvä huumoritaju.

   • Röhveessöri

    Älkä jumankaut pilkkaka juaksijoit, mitä tule Turust. Ne on iha Suame hupult. Jos väsy, ni tippa persese ja takas baanal!


  • 22

   Onko tuo foorumi juoksijalehden vai jonkun yksityisen. Jos on juoksijalehden niin miksi eivät bannaa sitä balvinia. Ei ole juoksijalehdelle hyvää mainosta heidän foorumillaan tällainen huumoriveikko.

  • Seksi-Seppo

   Kuulemma jonkun "Seppo" -nimisen perustama sivusto. Jotain yhteistyökuvioita Juoksija-lehden kanssa. "Seppo" ei tosin kai itse harrasta juoksua?

   Samaa mieltä kyllä siitä, että lehden ei kannattaisi pitkällä tikullakaan koskea kyseiseen palstaan. Muutama ääliö siellä on suuna ja päänä, eikä vakavammat harrastajat enää viitsi sinne mitään kirjoitella.

   Sääli sinänsä.

   • skitsofreenikko Pyro

    Juoksija-lehden lopetettava heti yhteistyö Sepon foorumin kanssa ja vaihdettava tuhat kertaa tasokkaampaan eli tähän Suomi24 Premium-juoksupalstaan.

    Suomalaisten elinajanodote kohosi juuri 7 vuodella.


  • odosksdkdkdo

   vaihdoin punttisalin juoksu harrastukseen kun huomasin että juoksutapahtumista saa aina pimperoa! tää on hyvä laji! saleilla oli aina niitä homoja tuijottelemassa, ei oikein heteroo miellyttäny. juoksu on loisto laji, kunto nousee ja pääsee -näköjään- aina pukille!

   • Käki Salmi

    Ossootko sanua, mistä tapahtumista saa parhaiten pesää?


  • Teppolan Puudeli

   Hölkkääjätkö muka huumorintajuttomia. Ei pidä paikkaansa! Tuolla eräällä hölkkäpalstalla kirjoittaa nimimerkki "hatapa" koirafobiastaan. Hän lausuu:

   "Mä olen kanssa joskus kauan sitten ajanut koiraa karkuun fillarilla. Se oli iso Schaefer. Ei pysynyt perässä kuin hetken, kun olin silloin ihan hyvässä pyöräilykunnossa."

   Nauroin ihan kippurassa. Olisin maksanut vähän rahaa nähdäkseni tuon elävänä. "hatapan" kammenpyöritys on silkkaa hölkkäpalstatilannekomikkaa. Ten Points!

   • Anonyymi

    Kpk palstoilla moni kammonnut juoksjalkaa koiria pakoon


  • Wag the Dog

   Pomminsalettia juutuubbikamaa ;)) sikäli mikäli tallentui videolle. Anyone?

  • SaleN.

   Kohta huumorinkukka taas kukkii kun ultraajat rientävät kisailemaan mammuttimaisissa polvituissa ja särkylääkeliuskat käsissään. Onneksi ei kisassa dopingtestejä tehdä. Kipulääkkeillä voi juosta polvet paskana ja rintalasta murskana. Kaikkea voi tehdä kun ei tarvitse kuppiin pissiä. Popparit kehiin ja huumoriohjelmaa seuraamaan. Kukin voi miettiä, onko tämä tervettä vai ei. Hupia ainakin riittää.

   • Tombe76

    Täsmennyksenä SaleN.:lle, että vähän joka lajissa tupataan käyttämään ainakin satunnaisesti kipulääkettä. Joskus suorituksen jälkeen, joskus sen aikana. Joissain lajeissa saatetaan jopa puuduttaa kipeä paikka, että saadaan mahdollisimman paras suoritus aikaiseksi. Ja joskus sitä jopa media ja valmentajat arvostavat kuten esim. linkistä:

    http://yle.fi/urheilu/lajit/jaakiekko/jaakiekko-maajoukkue/2011/04/suomen_ratkaisija_teki_voittomaalin_kasi_murtuneena_2541117.html

    Sen voin kuitenkin kertoa, ettei edes kipulääkkeillä voi juosta/kävellä 24h polvet paskana ja rintalasta murskana. Sellainen olisi aika riskaabeliä esim. munuaisille. Muutaman buranan saattaa joku juoksija ottaa kisan loppupuolella, minäkin. Siitä ei vielä kusipurkin pohja sula pois, niinkuin varmasti hyvin tiedät. Se on selvä, ettei turisteja tuolla testata, niinkuin ei Peräkylän penkkikisoissakaan, mutta jos huippujuoksijoiden ennätykset meinataan virallistaa (esim. ME), niin se vaatii negatiivisen doping-testin.

    Hyvää kisaseurantaa tällekin palstalle. Tervetuloa livenäkin katsomaan. Kyllä mä ultrajuoksua pidän itse terveempänä urheilulajina kuin esim. nyrkkeilyä. Enkä ainakaan itse ole ainakaan ennen MA joutunut leikkauspöydälle (tai sairaalaan) juoksun takia. Futiksen takia sen sijaan 2 kertaa.


   • Butuuuuuum Alekki

    Kyl kai se tepsuttelijan kaveri Alekki tulee taas suajelemaan ja jysäyttää tykillä kisan alkaneeks.


  • jaappanilainen

   Luulis, että ADT olisi kiinnostunut tuoolaisesta hölkkätapahtumasta.

  • Toppolino76

   Hymyilytti, kun oliko nyt toissa vuonna kun eräskin 24h puurtaja meni sinne patjoille maate ja nukkui siellä yön pimeimmät tunnit makeasti kuin oravainen.
   Heräsi sitten viluun ja läksi hölkälle. Aika velikultia.

  • mr disperiini

   tombella meneekin särkkäriä niin perkeleesti. Reeneissäkin menee kilotolokulla.

   Kuulostaa viksulta.

  • Dönde 76

   Kovat on ennakkopaineet kun kuulun ennakkosuosikkeihin ja olen 200km rikkoja. Oikeasti en ole sitä juossut, mutta leikisti kuulun huippuihin. Minulla on ennakkopaineita, koska olen paras ja kaikki ovat kiinnostuneita vain minun tekemisistäni. Ja jos eivät ole kiinnostuneita niin olen ainakin tuonut itseäni esille. Huomaattehan kaikki, että olen paras ja hyvä ja minä kuulun huippuihin, vaikka en oikeasti kuulukaan. Huomaattehan te kaikki minut ja vain minut. Minäminäminäminäminäminä.

   • diperiini

    NE jotka on OIKEESTI hyviä ei pidä ääntä itsestään.

    PELLET kertoilee satuja


  • Tombe76

   Ei mulla pojat ole mitään paineita. Mä en kuulu ennakkosuosikkeihin, enkä ole 200-kilsaa koskaan rikkonut. Muutama oikea juoksija on joskus sanonut, että lähde vaan rohkeasti hakemaan 200-kilsaa, mutta voin jo nyt sanoa, että sitä en tule la-su saavuttamaan. En myös koskaan ole kirjoittanut, että juoksen nyt 200km. Olen kirjoittanut, että se on haave. Mutta senhän te jo tiesittekin, vaikka kirjoitattekin tänne muuta.

   Disperiinille voin sanoa, etten juurikaan syö kipulääkkeitä kisassa/treeneissä, enkä ylipäätään kotona, mutta senhän sinäkin juoksufoorumia seuranneena tiedät myös. Vähemmän niitä tulee popsittua kun normijantteri käyttää krapulaan.

   Ja mitä patjoilla makoilemiseen tulee, niin juoksukisassa (myös lyhemmissä) saa pitää taukoa ihan oman maun mukaan. Ei maratonkisoissakaan niitä paskamajoja ole sinne roudattu näön vuoksi. 24h kisassa saa vaikka nukkua jos haluaa, mutta silloin ei matka etene. Viime vuonna otin Espoossa muutaman puolen tunnin unen kun kisa oli jo muutenkin mennyt reisille. Kaustisella en nukkunut sekuntiakaan enkä ajatellut nukkua tulevana viikonloppunakaan.

   Pakko myöntää, että en aina oikein ymmärrä tätä teidän "huumorintajua" täällä suomi24:lla. Toisaalta onhan se aika hassua, että täällä vittuillaan toisen foorumin keskusteluista, kun ei ole munaa itsellä osallistua ko. keskusteluun omalla nimimerkillä/nimellä. Niin vain minäkin tapaan ne samat ihmiset livenä viikonloppuna kenen kanssa olen väitellyt ja kinastellut eri asioista esim. juoksufoorumilla. Edelleen toivotan myös kaikki Suomi24:n aktiivit tervetulleiksi Esport Arenalle jatkamaan aiheesta.

   • Anonyymi

    Paskamajassa aikaa ei ole viettänyt kuin jodlaaja. Taannoin puolisen tuntia maratonilla.


  • Ryhänen.

   Onko Tombe76.n vedonlyöntilista julkinen? Paljon on panoksia ja mitä määriä arvelet juoksevasi? Oletko itse perustanut tämän vedonlyönninkin itsesi juoksusta? Rohkea veto nostaa itsensä niin esille, että on kisan ainoa juoksija, kenestä lyödään rahasta vetoa. Itsevarmuutta ei ainakaan puutu. Kertokaa, mitkä on panokset, että muutkin saavat osallistua.

  • Tombe76

   Sen verran vielä tälle palstalle, että luin tuosta itseeni kohdistuvasta vedonlyönnistä vasta tänään juoksufoorumilta. Eli siis siitä, että joku on lyönyt vetoa paljonko juoksen tai en juokse. Mun puolesta jokainen saa lyödä ihan vapaasti vetoa mistä haluaa, vaikka siitä kuinka monta kertaa käyn paskalla kisan aikana. Eikä mua haittaa sekään, että joku julkisesti ilmoittaa mitä on lyönyt. Jos multa kysytään, niin se joka on laittanut rahat likoon mun 161km (verrattuna -161km) tulokselle, on vahvoilla. Tosin pientä flunssaa on päällä vieläkin eikä jaloistakaan tiedä. Ehkä sitten niillä kipulääkkeillä...? Sponssaisko SaleN. tai mr. disperiini?

   Omista: Mä itse löin kossupullon vetoa viime vuonna siitä kumpi on korkeammalla, kisailija a vai kisailija b, ja hävisin sen. Spartathlonin aikaan löin saman kaverin kanssa saman kossupullon vetoa keskeyttääkö herra a vai ei. Noiden jälkeen tilanne oli -0. Tähän kisaan mulla ei ole mitään rahallista panosta. Yksi kaverini lupasi tarjota Tukholma2013-risteilyllä juomat ja safkat jos tänä vuonna menee vuorokaudessa 185km. Siinä mun "panokset". Jos mä juoksen 17km ja lähden himaan, niin en maksa tuosta tuloksesta kenellekään senttiäkään. Toki varmaan kuulen eri palstojen asiantuntujoilta kasapäin vittuilua. Siispä mielummin yritän juosta 170km tai jopa 180km. Vaikka todennäköisesti silloinkin ainakin täällä Suomi24:lla vittuiltaisiin kun en juossut 200km.

  • Ryhänen.

   osallistun vedonlyöntiin vedolla, että juokset itsesi sippiin ja rikki 50km paikkeilla ja loppuajan kävelet maasi myyneenä ja lopputulos on 89km. Selittelyjä saamme lukea tämän jälkeen kaksi viikkoa. Harmi vain kun moni mielenkiintoisempi kilpailija jää tämän selittelyn varjoon. Moni olisi varmaan kiinnostuneempi heidän juoksustaan.

  • Tombe76

   Mä myös lukisin monen tarinoita mielummin kuin omiani, mutta jos joku ei halua kirjoittaa tai julkaista omia raporttejaan, niin minkäs minä sille mahdan. Se on ikävää, että sinä Ryhänen et pidä kirjoituksistani, mutta sekään ei kai ole ole minun vaan sinun oma ongelmasi. En minäkään hirveästi arvosta noita sinun ja muiden anonyymikirjoituksia täällä, vaikka ehkä jonkun peukun täällä saattekin. Sekään ei ole teidän ongelma vaan minun ja kyllä pystyn elämään sen kanssa.

   Mä voin kuitenkin ottaa vedon vastaan, jos tuo 89km on rajana. Laita vaikka yv:ä juoksufoorumilla tai tule jutulle ennen kisaa. Muutkin saa laittaa ehdotuksia vaikka yv:nä, kun kuitenkin suuri osa täällä olevista on ainakin juttujen mukaan myös juoksufoorumilaisia. Tälle palstalle en enää kisaa ennen (tuskin jälkeenkään) palaa.

   • diisperiini

    lupaat vaan ettet palaa, et sinä pysty pitää näppejäs erossa. Haluut hallita kaikkea ja olla kaiken keskipiste. MINÄ MINÄ MINÄ.

    Tulen areenalle, ja kun kanttaat olen ensimmäinen joka sinua tulee onnittelemaan. Siitä tiedät kuka on suomi24:n DISPERIINI!!!


  • Dönde 76

   Minua ei Espoossa kiinnosta kuin tulos. Fiilistelyt on homoja varten.

  • disperiini

   disperiini tarjoaa kipulääkkeet dumbelle 50km jälkeen kun matka alkaa kolottaa. Ehdolla että kannat kylttiä.

   MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ olen minä

  • pellelelle

   Koko kisastahan tuli pellekisa tänä vuonna. Rammat ja pellet osallistuu suomalaisista. Taitaa mennä niin tulevinakin vuosina, että tähän kisaan ei enää kukaan kunnollinen juoksija halua osallistua. Sen verran pelletunnelmat on tänä vuonna kisan ympärillä velloneet.

   • hidasnopee

    Mitä, onko taas se viikonloppu ettei pääse areenalle juoksemaan? Olis tehnyt mieli kokeilla 2.00 vauhdilla juoksemista, mutta ei väkisin.


  • ressu.

   Taitaa tulla seppolasta kohta tombolandia. Ei siellä kukaan viitsi kirjoittaa ja saa tombolandian tomboliino yksinään esittää mielipiteitään.

  • 19+19

   Viime vuonna siitä uhosta ja tuhosta jaksoi vielä huumoria repiä. Mutta nyt se on jo vanha vitsi, ettei jaksa enää edes naurattaa.

  • tänään ex tuppolalai

   Joku itsetunto ongelma tombolla täytyy olla, kun tuppolassa jatkuvasti pitää olla esillä. Kävi kisassa miten vaan niin 2kk pitää sen sepustuksia lukea.

   Ja jos onnistuu, on EGOn jutut 4kk. Lähen tuppolasta tänään, laitan meilin tupolle.

   Onneksi tutun porukan kanssa on tekemisissä ilman dumbo76:kin

  • anoryymipanna

   Taidan alkaa ex-tuppolalaiseksi myös ja pyytää päätuppoa poistamaan käyttäjätunnukset. Toivottavasti dumbo ei onnistu, koska sen jälkeen moni peruu juoksijalehden tomppolandian takia.

  • Sweetsvedission

   Voisiko joku perustaa uuden foorumin, minne jollekin on annettu bannit, ennen kuin edes kirjautuu sisään kehumaan itseään.

  • disperiini

   tai dumbe voisi perustaa oman minä ja minun juoksufoorumini. Siellä kommentoitas minun juoksujani. Kerran kuussa valittas paras kehujani...

   p.s. olen muuten tehnyt lakanan dumbelle areenalle.

   • kerromuilekin

    mitä lakanassa luki?


  • ghgkgkhg

   Kokeilin kerran sitä ignore-toimintoa ja ihmettelin kun foorumi oli niin asiallinen. Kannattaa kokeilla. On paljon miellyttävämpi lukea kun tyhjä narsisitinen itsekehu on pois.

   • ingorekaveri

    mulla dumbe ollu ingoressa jo 3kk. Soironen pääsi pannastani 1kk sitten.


   • olen tosi suoli

    Harmi kun täällä ei ole samanlaista mahdollisuutta.


   • Aspiriininiksiksi
    olen tosi suoli kirjoitti:

    Harmi kun täällä ei ole samanlaista mahdollisuutta.

    Sanos muuta tännekkin se dumbe änkäs vänkyttää. Pysyis siellä tuppolassa saatana


   • Noviisi-Mies
    Aspiriininiksiksi kirjoitti:

    Sanos muuta tännekkin se dumbe änkäs vänkyttää. Pysyis siellä tuppolassa saatana

    En oo koskaan ultrannut. Marannut sensijaan useasti. Tulostaso siinä kolmen tunnin hujakoilla ollut parhaimmillaan.

    Kysymys kuuluu. Miten pitäisi harjoitella, jos aikoo juosta ultraa?


   • Pururata
    Noviisi-Mies kirjoitti:

    En oo koskaan ultrannut. Marannut sensijaan useasti. Tulostaso siinä kolmen tunnin hujakoilla ollut parhaimmillaan.

    Kysymys kuuluu. Miten pitäisi harjoitella, jos aikoo juosta ultraa?

    No ekakskin. Kestävyysurheilu on kestävyyslaji. Toiseks, ni ihmettelen, että lajin liepeille on pesiytynyt ryhmää, jolla on tarve pitää tekemisistään kauheaa kapelia, vaikkei tulokset ole kummosiakaan. Eli mun ohje on, että lajissa auttaa pieni suu ja suuret korvat. Turpa tukkoon ja töitä tekemään.
    Palstoilla pyörii tota jengiä, jolla on kauhea tarve avautua kaikesta. Tuollaiseen kannattaa ottaa heti hajurako.


   • James Potkukelkka
    Pururata kirjoitti:

    No ekakskin. Kestävyysurheilu on kestävyyslaji. Toiseks, ni ihmettelen, että lajin liepeille on pesiytynyt ryhmää, jolla on tarve pitää tekemisistään kauheaa kapelia, vaikkei tulokset ole kummosiakaan. Eli mun ohje on, että lajissa auttaa pieni suu ja suuret korvat. Turpa tukkoon ja töitä tekemään.
    Palstoilla pyörii tota jengiä, jolla on kauhea tarve avautua kaikesta. Tuollaiseen kannattaa ottaa heti hajurako.

    Täällä myös juoksutaustaa sen verran, että erilaisia matkoja (10km-maraton) noin 15 vuoden ajalta.
    Ihan piruuttani olen ottanut ohjelmaan lomilla ja viikonloppuina (harvakseltaan) päiviä, jolloin treenien tuntimäärä on kokonaisuudessaan 4-12h. Siihen voi sisältyä esim. metsätyötä, risusavottaa, perunapellon kääntämistä lapiolla ja sen päälle useamman tunnin pitusia souturetkiä, pyörälenkkejä, retkeilyä tms. Kaiken päälle vielä juoksua 2-3 tuntia, joko maastossa tai hiekkateillä.

    Tuollaisen kokonaisuuden kun tekee, niin tietää tehneensä melkoisen hyvän pitkäkestoisen harjoituksen. Ideana on, että keskimäärin rasittavuus on melko alhainen mutta sekaan voi ottaa jaksoja, jolloin sykettä voi vähän nostaa.

    Luulisin, että tämän tyylisestä harjoittelusta on hyötyä ylipitkillä kisoilla. Onko kellään kommentoitavaa?


   • MolleHomot
    James Potkukelkka kirjoitti:

    Täällä myös juoksutaustaa sen verran, että erilaisia matkoja (10km-maraton) noin 15 vuoden ajalta.
    Ihan piruuttani olen ottanut ohjelmaan lomilla ja viikonloppuina (harvakseltaan) päiviä, jolloin treenien tuntimäärä on kokonaisuudessaan 4-12h. Siihen voi sisältyä esim. metsätyötä, risusavottaa, perunapellon kääntämistä lapiolla ja sen päälle useamman tunnin pitusia souturetkiä, pyörälenkkejä, retkeilyä tms. Kaiken päälle vielä juoksua 2-3 tuntia, joko maastossa tai hiekkateillä.

    Tuollaisen kokonaisuuden kun tekee, niin tietää tehneensä melkoisen hyvän pitkäkestoisen harjoituksen. Ideana on, että keskimäärin rasittavuus on melko alhainen mutta sekaan voi ottaa jaksoja, jolloin sykettä voi vähän nostaa.

    Luulisin, että tämän tyylisestä harjoittelusta on hyötyä ylipitkillä kisoilla. Onko kellään kommentoitavaa?

    Aina valmiina ultraan!


  • Mollejoutsen

   Mollejousen vaihtui mollehomoihin gu ei turkkunen pipari sulannut. Aina valmis ultraan ja hyymöriä riittää.

  • antikopopo

   Missä Antiko on? Hänen tiukkapipoiset tossuarviot kiinnostavat. Taisi olla vegaanihippi?

   • vitunpukkijh

    Ketjujen ylösnostojen ja vanhojen foorumihomojen perään huutelu ei ole kuin JH:n käsistä. Vittu mikä pukki, pani minunkin vaimoa saatana!! Kun olis sillä ollu omakin


   • Anonyymi
    UUSI
    vitunpukkijh kirjoitti:

    Ketjujen ylösnostojen ja vanhojen foorumihomojen perään huutelu ei ole kuin JH:n käsistä. Vittu mikä pukki, pani minunkin vaimoa saatana!! Kun olis sillä ollu omakin

    antiko tuskin pani vaimoja jos homo


  • kukkolankukko

   Ketjuhan sisältää asiallista huumoria. Monta kertaa hörähin naureksimaan.

   • foorumiltakin

    nauru tuo pitkää ikää


  • kuivat

   Joopa ja sit on näitä tosikkoja jotka teilaa heti toisen mielipiteen ja ovat itse aina oikeassa ;-) Naurattaa seurata

   • bullseye76

    joo. soirolla ei huumoria. mies on kuin paavo väyrynen.


  • bullseye76

   mihis muuten soiron onnitteluketju on mennyt? Jos soiro tekee vielä joskus 4h alituksen, niin emme pääse onnittelemaan. Tosin voihan olla hänellä maha niin kuralla, ettei tule kuin keskeytyksiä.

  • Paltsunploki

   Opetelkaa ruattia juntit

  • MäEnJaksa

   Tommy Ekblom on ainakin huolehtinut, että yhtään "mä en jaksa!" / Tommy Ekblomin harjoitusmaastossa -videota ei netistä löydy.

  • Anonyymi

   Seppo huumorintajuton nylkky. Totisesti pelkkä nylkky koko mies.

   • Anonyymi

    Jtg on ps kannattaja talonmies. Elää köyhyysrajalla.


  • Anonyymi

   Sepolla ei huumorintajua. Poistelee täältä ketjuja.

   • Anonyymi

    Jtg eniten


  • Anonyymi

   ottakaa mallia risman mainoksesta. hejsan,hopsan,tralalalallaa

  • Anonyymi

   Korona ressaa. T. Sepi

  • Anonyymi

   Revi ite huumoria etätöistä. Akka, muksut ja risma.

  • Anonyymi

   Huuliveikko, revi ite huumoria 24 tunnin kähöilystä. Tunk Tunk

  • Anonyymi

   Esportin katto romahtanu. Ei naurata. Kähöilijät pakkaseen.

   • Anonyymi

    Rata auki taas. Eivät jouvu hölkkääjät ulos.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Rata auki taas. Eivät jouvu hölkkääjät ulos.

    Hyvä hyvä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Rata auki taas. Eivät jouvu hölkkääjät ulos.

    pullakahveet korjauksen ansiosta.
    kyl kelpaa. aamusta mie jonon taakse. reikäleipä radalla.


  • Anonyymi

   imekää parsaa riitikot. hölkkä jatkuu raalla. yyberaistikasta äskettäin nähtynä.

   • Anonyymi

    Olisi suorastaan katastroofi, jos kähöultrailijoiden kotirata suljettaisiin pakkaskaudella.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olisi suorastaan katastroofi, jos kähöultrailijoiden kotirata suljettaisiin pakkaskaudella.

    Siitä olisi huumori kaukana. Ei pääsisi kaukaa ajavatkaan kiertämään kehää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siitä olisi huumori kaukana. Ei pääsisi kaukaa ajavatkaan kiertämään kehää.

    koska on sepon kotirataultra


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    koska on sepon kotirataultra

    Seppo lopettanut tapahtuman järjestämisen. X-caliber/ultrafinn otti tapahtuman hoitoonsa. Tammikuun ja helmikuun viimeiset sunnuntait esim. areenalla 50km kähöä.


  • Anonyymi
   UUSI

   Harmi että E24 juoksu on peruttu tältä talvelta. Sen seuraaminen on ollut huumoria parhaimmillaan.

   • Anonyymi
    UUSI

    Vaikiaa on päästä sisälle ajatusmaailmaasi, mikä on vinossa itse tunnossasi


   • Anonyymi
    UUSI

    hyvä perua notta ei romaha katto hölkän aikana


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaikiaa on päästä sisälle ajatusmaailmaasi, mikä on vinossa itse tunnossasi

    Lueskele vanhoja viestiketjuja voorumilla joissa veikkaillaan tuloksia ja raportoidaan suolen toimintaa. Vatta kippurassa saa nauraa.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   192
   14322
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   133
   12208
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   567
   8531
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5596
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   301
   4988