Helsinkiin muuttaminen

muuttaiskohan tota

Millaiset parisuhdemarkkinat siellä on tällaiselle pitkäaikaistyöttömälle, yksinäiselle , seurustelemattomalle, mutta kivannäköiselle ja normaalipainoiselle kolmekymppiselle miehelle? Kaupungin vaihtaminen voisi piristää muutenkin.

17

1410

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niinpä niin taas

      WAU mikä ansiolista.... Mistä näitä kultakimpaleita saisi itseleen?? Muuta meille.

    • Tyly Tsadi

      Isommat markkinat mutta ei yhtään sen paremmat.

    • bellaprimavera

      Voisit löytää sielunkumppanin, piristyä ja löytää vaikka työtä:)

    • Järki käteen mies

      Huh! Mites ajattelit työttömänä saada asunnon,kun ei työssä käyvätkään löydä? Mun tytär etsi vuoden asuntoa asuen sen ajan kavereiden nurkissa.Kaksiosta maksoi vuokraa sit 850 euroa!! Ja naiset tahtoo työssä käyvän miehen,olipa kuinka komea tapaus tahansa,etenkin Hesan friidut!

      • Onko oikeasti noin vaikea löytää täältä asuntoa? Muistan kun aikoinaan aloitin töissä täällä. Kuljin vähän kauempaa, mutta totesin sitten ettei pitkistä työmatkoista tule mitään. Laitoin hakemuksen, parin viikon päästä olin katsomassa kohdetta (alle 600 euroa oli silloin vuokra, tosin siitä on 4 vuotta) ja se olikin sitten siinä. Miten se voi olla vaikeaa?

        (Okei, kämppä ei ollut tarkalleenottaen Helsingistä, vaan Espoosta. Varttitunti Helsinkiin, vielä vähemmän töihin).


      • vcxvcxvxcvcx
        LordBoredom kirjoitti:

        Onko oikeasti noin vaikea löytää täältä asuntoa? Muistan kun aikoinaan aloitin töissä täällä. Kuljin vähän kauempaa, mutta totesin sitten ettei pitkistä työmatkoista tule mitään. Laitoin hakemuksen, parin viikon päästä olin katsomassa kohdetta (alle 600 euroa oli silloin vuokra, tosin siitä on 4 vuotta) ja se olikin sitten siinä. Miten se voi olla vaikeaa?

        (Okei, kämppä ei ollut tarkalleenottaen Helsingistä, vaan Espoosta. Varttitunti Helsinkiin, vielä vähemmän töihin).

        Riippuu paljon siitä mitä asunnoltaan vaatii.


    • Seppo

      Aika heikolta näyttää =) Jollei löydä toista työtäntä =)

    • Tsii

      Stadin friidut on enimmäkseen itsekeskeisiä narsisteja. Hyvältä näyttää päältä mutta sisältä tyhjää. Tai ehkei se ole pelkästään stadi vaan koko Suomi. Siitä hyvän kuvauksen antaa eräs "suomi..." treffi sivusto.

    • Jos olet kivannäköinen ja normaalipainoinen, niin voi olla toivoa. En tiedä. Ei nyt sillä, että selittelisin omaa kelpaamattomuuttani tällä, mutta tulee mieleen, että täällä on paitsi naisia enemmän, niin myöskin miehiä enemmän. Sellaisia supermiehiä, joihin tavismies saattaa joutua verratuksi, ja tämän jälkeen onkin enää hankala tehdä vaikutusta tyttöön. Pienemmillä paikkakunnilla ei ole tätä ongelmaa, tosin siellä sitten on myöskin vähemmän tyttöystäväehdokkaitakin, ja yhtä lailla kilpailua.

    • Samoja aatoksia on mullakin... mutta asiaa rajoittaa raha-tilanne. Pitäis ensin löytää tarpeeksi hyvä työ josta saa isoa liksaa että pystyy asumisen ym. kulut maksamaan... ja se ei varmastikaan ole mikään helppo juttu, vaan hankalaakin joka siks on jääny tekemättä kun ei asiat natsaa ei.

      No sitten joskus jos ois mahdollisuus tehdä se niin tekis sen mut toistaiseks on tyydyttävä nykyiseen ratkaisuun.

    • oiuytre

      yleensä kaupungissa on ravintolassa flaksi parempi, naista saa mennen ja tullen samoja naisia joita muutkin miehet painaa auton takapenkillä tai puistossa, mitä enemmän nainen käy ravintoloissa sitä enemmän siltä on vaara saada kondylooma ja herpes jotka ei ikinä lähde vaikka sen akan potkitkin pois. kun pökkää penkkaan tarvittaessa ei ole nuita murheita.
      eri asia on jos ravintolahaukan saa puistossa imemään kassit tyhjiksi ennen nakkarille menoa, silloin hampurilainenkin maistuu ihan toiselle. sit voi kävellä käsi kädessä kämpillepäin ja pikeäsä porttikongissa hiukan vasemalle nopein askelin ja sivuovesta sisään ja akka jää ihmetteleen mihin hävisit ja mukava herätä aamulla kassit tyhjinä uuteen päivään pelkäämättä että se akka ei lähdekkään aamulla pois

    • Ikisinkkuilija

      Rahalla saa;)

    • Saisit

      töitä varmasti paremmin kuin nyt ja sitä kautta elämänkin!!!

      • .............

        Paskaduunit eivät ole mikään elämä!


      • Missä vika?
        ............. kirjoitti:

        Paskaduunit eivät ole mikään elämä!

        Jos kokee tekevänsä paskaduunia, on siihen lääke.... Kouluttautumalla ammattiin, joka kiinnostaa. Ammatissa on sama periaate kuin naisissa, kaikille ei irtoa kaunotarta tai juristin koulutusta. Voittaja on se, joka löytää itselleen sopivan ammatin, jossa viihtyy. Liika ehdottomuus heikentää omia asemia.

        Jos ei ole valmis tekemään mitään oman onnensa eteen, EI voi kuin tyytyä. Silloinkaan, surkuttelu ei paranna oloa! Sitä PAITSI aika monessa "paska" ammatissa fiksulls ja tunnollisella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet yletä ja sitä kautta saada hommiin enemmän mielenkiintoa.


    • Työ on pakollinen

      Helsinkiin ei kannata muuttaa, jos ei ole
      -työtä !!!
      -asuntoa !!!!

      Asut ja elät missä tahansa leveemmin vaikka tökäreillä
      miksi tulla kituuttamaan roskisten alle

      mukavammin elä siellä missä olet

      Työ on siis oltava ja riittävällä liksalla


      Helsinkiin pääset vaikka kerran pari vuodessa junalla ja
      samalla pois. Mitään et menetä kun jätät muuttamatta, mutta
      elä paremmin.

      • Kohtalotoveri pk:sta

        Mutta Helsingissä on sentään työpaikkoja haussa, toisin kuin jossain perähikiällä. Tosin ei niitäkään kaikille riitä, mutta onpahan edes mahdollisuus muuttaa elämänsä suunta. Kehoitan aloittajaa hakemaan reippaasti töitä pk-seudulta, vaikka jotain p-duunia, kyllä niilläkin yleensä pakolliset menot maksaa. Kun pääset pois työttömyyden noidankehästä, voit yrittää parempiin duuneihin ja vaikka opiskella töiden ohella jotain ammatillisesti kehittävää. Ja työssäkäyvänä on helpompi rakentaa parisuhdettakin, kun ei koko ajan tarvitse ajatella työnhakua ja rahojen riittämättömyyttä. Asuntoa kannattaa katsella Vantaalta tai Itä-Helsingistä, niistä löytyvät edullisimmat asuinalueet, ja tietysti kauempaa jos on valmis pidempään työmatkaan. Kaupungin asuntoja on melkeenpä turha edes yrittää, siellä on tuhansia kiireellisessä jonossa, jotka eivät hekään kaikki tule asuntoa saamaan. Pitkäaikaistyöttömänä sulla saattais toisaalta olla mahdollisuus, mutta asunnot on periaatteessa jo pk-seudulla asuville.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      213
      4871
    2. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      63
      1608
    3. Ajattelen sinua

      aamuin, päivin, illoin. Toisinaan en yölläkään saa nukutuksi, kun pyörit mielessäni. Olemme molemmat aikuisia, etkä tiet
      Ikävä
      59
      1598
    4. Pariisin olympialaisissa miesnyrkkeilijä löi naisnyrkkeilijän 46 sekunnissa keskeytyskuntoon

      Algerian kohunyrkkeilijä nousi kehään – vastustaja luovutti hetkessä ja murtui itkuun https://www.is.fi/urheilu/art-2000
      Maailman menoa
      183
      1358
    5. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      69
      1221
    6. Olisikin se meidän tapaaminen jo liian jännää

      Näin pitkän ajan jälkeen.
      Ikävä
      73
      1106
    7. Onko sulla mitään todisteita

      Että olisin ihastunut sinuun?
      Ikävä
      63
      1089
    8. Pim pom, Ovikello soi. :D

      Mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse?
      Ikävä
      69
      1012
    9. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      80
      995
    10. Tänään (1.8) on maailman ylikulutuspäivä

      Vuonna 1970 maailman ylikulutuspäivä oli joulukuun 23. päivä. Vuosituhannen alussa vuonna 2000 se osui lokakuun 4. päivä
      Maailman menoa
      114
      990
    Aihe