Van & Poika

Pojalleko ?

Tarjottiin kuskin paikkaa kyseisestä lafkasta... Netistä ei löydy puljusta mitään...Millainen firma ? Kokemuksia ?

143

8915

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuolla töissä

      Kato netistä ko. puljun tiedot. Ja meet sinne duunaileen sitten.

      • Duunailija

        Pojan nettisivut ei paljoa kerro. Kokemuksia kiitos.


      • Vältä jos voit ...
        Duunailija kirjoitti:

        Pojan nettisivut ei paljoa kerro. Kokemuksia kiitos.

        Pahin ongelma siellä on ammattitaidoton ajojärjestelijä jonka lempiharrastuksiin kuuluu kuskien uhkailu, tuulesta temmatut syytökset, järjettömät päätökset...


      • Kokemuksia
        Duunailija kirjoitti:

        Pojan nettisivut ei paljoa kerro. Kokemuksia kiitos.

        Ajattavat laittomia tuplavuoroja - suostu tai ala katselemaan uutta firmaa... Mitään ei tahdo talon puolesta saada, tyyliin puutarhahansikkaat voit saada, tuulilasinpyyhkimet saatkin jo sitten ostaa omalla rahalla jos ovat huonossa hapessa ...


    • missä van ja poika?

      Oon kanssa menossa tuonne maanantaina hommmii mutta kertoisko joku missä päin toi pulju sijaitsee kun en ole netistä löytänyt?

      • 33

        Kannattaa vielä harkita kuskin hommia jos ei edes firmaa löydy :)

        (vihe: kirjoita googleen "van & poika" )


      • missä vanja poika?
        33 kirjoitti:

        Kannattaa vielä harkita kuskin hommia jos ei edes firmaa löydy :)

        (vihe: kirjoita googleen "van & poika" )

        Voisitko nyt kumminkin kertoa missä van ja poika on??


      • Anonyymi
        missä vanja poika? kirjoitti:

        Voisitko nyt kumminkin kertoa missä van ja poika on??

        Tiilenpolttajankatu muistaakseni. Vantaalla.


    • Vannepoika

      No jos sun piti siellä maanantaina aloittaa etkä sinne löytänyt niin tuskin tarvii enää vaivata päätä sillä missä se on ;-)

      • vanille´pajalle meno

        Et näköjään oo kuullu maanantairokulista.


      • olikko vanilla ja po
        vanille´pajalle meno kirjoitti:

        Et näköjään oo kuullu maanantairokulista.

        No pääsitkös edes tänään sinne töihin? Ja jos pääsit niin millast oli??...


      • vanille´pajalle meno
        olikko vanilla ja po kirjoitti:

        No pääsitkös edes tänään sinne töihin? Ja jos pääsit niin millast oli??...

        Eäääh..... Mää meen sinne varmaan loppuviikosta rupes selvii se missä se on. Katotaa sitte ajoa varamaa on mutten tiiä


    • ani4

      Hyvä firma se on ,saa työvaatteet ja työkengät yms,,puutarhakäsineillä et niissä hommissa tee mitään,tais olla pikkusen happamia pihlajan marjat,siel ei kauaa katota ammattitaidotonta kuskia,en ole itse siel töissä mut kaverilla on töitä riittänyt ja viihtyy hyvin

      • 20+13=33

        Miten on, kun itse luulisin, että VANilla tuo keikan ajaminen olisi aika epätaloudellista?? Diisselin kulutus kokoonsa nähden hurja ja remontitkin noihin amerikkalaisiin tuppaavat maksaa ja vanhemmiten niitä sitten riittääkin. Vai onko nimi perustamisen ajalta, jolloin poika oli itse ainoa kuski ja aloitti hommat VANilla?? Kyllä vähän tuntuu epäkäytännöllisiltä nuo VANit jakelukäytössä, mutta käytetäänhän niitä jenkeissäkin, niin mikse täälläkin??


    • Myös kokenut

      Nimi Van on lyhenne Vannesluoma sta. Nimimerkit,vältä jos voit ja kokemuksia,puhu asiaa, Ani4 lle tiedoksi työvaatteet kuuluu saada työpaikasta, ja turvkengät on pakolliset.
      Ammattitaidottomuudesta sen verran, että yksi hemmo kolaroi enemmän ja vähemmän toistuvasti, oli silti talossa 2-3 vuotta. Se että olet kuullut kaverilta, ei paljoo paina, kokemukseen verrattuna.Kaitpa siellä muutama,"täys" tyytyväinenkin on, työsuojeluvaltuutettu ainakin.Se saa palkallisia vapaita tittelinsä ansiosta, tekemättä aian eteen mitään. Tai tekeehän se...puhuu,.puhuu,.puhuu... Tosin työsujelu on ko. firmassa vain sana.

    • testattu on !
    • huonoa palvelua saan

      juu surkeaa palvelua ja osaamattomat kuljettajat!!Älää käyttäkö palveluja on paisunut kuin pullataikina ja levinnyt käsiin.

    • Vedätystä!

      Välttäkää jos mahdollista! Työntekijän kustannuksella pelataan ja esim. työntekijä maksaa virheistä omalla palkallaan.
      Järjetöntä vedätystä ja päättömiä uhkailuja työpaikan menetyksellä ja palkasta pois ottamisella. Nuoria ja virolaisia käytetään surutta hyväksi.
      Moraalitonta toimintaa, mutta valitettavan yleistyvää kuljetusalalla.

      Lienee ihan ok työnantaja jos hyväksyy ehdot että vastaa omalla palkallaan jokaisesta virheestä ja kuuntelee kiltisti jokaisen uhkauksen. Ei kovin motivoivaa!!!!

    • Läski-lihava

      Kusettavat palkoissa minkä kerkeevät.

      • EX-kuski

      • läskipoliisi

        "Läski-lihava
        Kusettavat palkoissa minkä kerkeevät."

        Läskit liikenteessä? Sakotuksen ja haittaveron paikka.


    • Tilastonikkari

      Nyt kun tällä foorumilla on haukuttu kevyt jakeluun erikoistunut Royal Express,Timecap Oy ja maansiirtoon erikoistunut Neliöx Oy . Niin sitten on vuorossa Van &Poika Oy .Pitäähän se aina joku firma olla katkeroituneiden kuskien hampaissa. Kyseessä on kuitenkin ihan mallikkaasti hoidettu yritys jossa on tuore ajokalusto. Yritykseen kuuluu 1962 perustettu Blomqvist Oy ja 1979 perustettu perheyritys Van&Poika Oy. Toimialana kuljetus ja varastointipalvelut. Yrityksen tilikauden tulos on kasvanut 12 kertaiseksi vuodesta 2014- 2017 (44 tuhannesta- 515 tuhanteen euroa)Liikevoitto oli 2014 1.9 % ja viime vuonna 2017 12.3 % . Liikevaihto 2014 3.9 milj euroa ja nyt 2017 5.3 milj euroa. Yrityksen omavaraisuusaste 28 %.
      Ottaen huomioon,että yrityksen kalusto on pääsääntöisesti kevyempiä kuorma-autoja ja pakettiautoja niin yrityksen tulosta voi pitää hyvänä.Tällaisen tuloksen saavuttaminen vaatii pitkäjänteistä työtä,kun huomioi kuinka kova kilpailu on kuljetusalalla yritysten välillä. Eli on yrityksen johtoportaassa osattu tehdä oikeita päätöksiä,toisin kuin tässä aiemmat kirjoittajat ovat kovasti muuta väittäneet. Se ,että joku sanoo"että kusettavat palkoissa" on ihan yhtä tyhjän kanssa. Jokainen kuljettaja joka on työsopimuksen allekirjoittanut ja siinä mainitaan ,että TES palkka on perusta työnteolle.Omalla huolellisella kirjanpidolla pystyy jokainen todistamaan tehdyt tunnit ja kun digipiirturi on käytössä niin se on työtekijän paras kaveri palkkaa koskevissa riitatilanteissa.Koneelta voidaan aina tarkistaa todelliset tehdyt tunnit silloin siinä ei ole kummallakaan osapuolella nokan koputtamista kun kuvaruudussa näkyy totuus.
      Aivan liian moni kuljettaja ei pidä työaikakirjanpitoa ja ei edes seuraa mitä palkkakuitissa lukee. Niin kuinka moni tarkistaa palkkakuittinsa ? Ei moni. Ja silti sanotaan "kusetetaan palkoissa"
      Tämän kokoisessa yrityksessä on kuljettajilla oltava lainmukainen luottamusmies,jonka kanssa yhdessä voi tarkastella näitä palkkalaskelmia ja niiden oikeellisuutta jos ei itse uskalla nostaa "kissaa pöydälle ja kertoa oman asiallisen mielipiteen sille henkilölle joka vastaa palkan laskennasta.

    • Anonyymi

      en suosittele

      • Anonyymi

        Kun olen sellainen pitkänlinjan kuljettaja takana 37 vuotta ja edessä vielä 9 vuotta jos terveenä pysyn ja pystyn duunit hoitamaan. Olen katsellut tätä nykyajan työkulttuuria kuljetusalalla nykyään. Niin on tämä meno ihan sairasta varsinkin jakelupuolen hommissa. Ihan normi hyvät jakelutyöt ottaa uusia kuljettaja kokelaita päähän niin paljon ,että heti lähdetään menemään jos yksikin
        vastoinkäyminen tulee työpäivässä eteen. kuljetusalalla vastoinkäymiset ovat arkipäivää,eikä niihin kannata takertua vaan ottaa rennosti. Jos alalle tulee niin pitää silloin myös ymmärtää alan erikoispiirteet. Onneksi alalle ovat tulleet viime vuosina nuo nuoret naiset joilla asenne on kohdillaan. Turhista asioista ei valiteta ja työt hoidetaan todella mallikkaasti. Naiset tulevat alalle pikku hiljaa. halusitte tai ette. Heillä kun tuo asenne työntekoon on ihan eri luokkaa kuin nuorilla miejhillä.


    • Anonyymi

      Totta töriset. Minäkin olen kohdannut monta aloittelevaa nuorta kuljettajaa ja ihmeissäni todennut kuinka pienestä asiasta on kiinni se tosiasia,että uusi kaveri lopettaa hommat. Jokainen kuljetusalan ammattilainen ymmärtää ettei aina kaikki suju kuin "Trömsöössä" vaan lähes joka päivä on jotain haastetta työssä. Miksi tällaiset ihmiset tulevat alalle vaikka tietävät jo etukäteen,että asenne pitää olla kohdillaan jos alalla haluaa pärjätä. Edellisen kirjoittajan kanssa olen samaa mieltä siitä,että ne nuoret naiset jotka tulevat alalle ovat jo alunalkaen asennoituneet siten,että ovat päättäneet pärjätä alalla ja siksi he ovat todella hyviä kuskeja.
      Lisäksi he ovat todella hyviä työkavereita.Reiluja ja eivät puhu potaskaa selän takana toisin kuin luuserit-miehet.

      • Anonyymi

        Sosialistimiehet.


    • Anonyymi

      Niin samaa mieltä olen kanssasi. Kun aloitin kuljettajaurani vuonna 1982 niin alalla ei ollut juuri yhtään naista. Muutaman vuoden sisällä viime aikoina on tullut pikkuhiljaa nuoria naisia alalle. Ja se on todella hyvä asia. Olen töissä isossa työyhteisössä (kuljetusliikkeessä) ja meillä on ollut aina hyvä työilmapiiri vaikka ollaan miesporukassa töitä tehty. Nyt kun kuljettajia on jäänyt eläkkeelle niin olemme saaneet töihin 2 nuorta naista vuoden sisällä ja he ovat heti omaksuneet työtehtävät ja näyttäneet ,että ovat tosi pro ammattilaisia. Heillä on ollut positiivinen vaikutus koko työyhteisöön. On hyvä ,että alalla on sekä miehiä ja naisia.

      • Anonyymi

        Olet yksinkertaisessa ajossa.
        Apinakin tekee sitä.
        Toista on olla kova rahtari ja tehdä kovaa työtä.
        Siihen ei jakojyrästä ole.


    • Anonyymi

      En ymmärrä mitä tämä anonyymi henkilö jauhaa yksinkertaisesta ajosta. Eikö ajotehtävä sitten jakeluajo tai pidempi keikka ole ihan yhtä tärkeä keikka ja työ.
      Pääasia ,että kaikki työtehtävät hoidetaan mallikkaasti ja annetaan asiakkaalle vielä lisäksi positiivinen kuva kuljetusyrityksen toiminnasta. Laadukas toiminta poikii pitkällä tähtäimellä aina lisää työtehtäviä. Kun firmalla menee hyvin niin yleensä myös duunarilla eli kuljettajalla menee hyvin. Itse asiassa se jakojyrä tekee todella kovaa työtä ,vähän ajoa ja paljon punnerrusta tavaroiden kanssa. No hän saa liikuntaa ihan siinä työn lomassa. Tällainen "kova" rahtari istuu ratin takana kaiket päivät ja korkeintaan avaa takaovet jotta joku muu purkaa kuorman trukilla.
      Tupakkaa palaa 2 askia päivässä höystettynä makkaraperuna-annoksella. 60-vuotiaana 2-tyypin diabetes ja sepelvaltimo- ja keuhkoahtaumatauti. Ehkä tosimiehen kannattaa sittenkin olla siinä työssä jota apinakin tekee... niin ainakin pääsee terveenä eläkepäiville.

      • Anonyymi

        Rahtarin työ ei ole valkoihosen työtä, kaukana siitä.


    • Anonyymi

      On se hauskaa ,että kuljetusalan ammattilainen (näin nyt oletan) moittii omaa työtään. Ei ole valkoihoisen työtä. Kas kummaa jos ajotehtäviin tulee kuljettaja
      itä-euroopan maista tai peräti afrikasta asti niin heti pahoitetaan mieli,koska tällaiset kaverit vievät työpaikat suomalaisilta ja se on niin "väärin". Jokainen valitsee oman tapansa elää. Suomessa on jokaisella mahdollisuus opiskella vaikka vanhemmat olisivat vähävaraisia. Kyse on puhtaasti siitä haluaako opiskella sellaisen "kunnon ammatin" vai haluaako olla vain luuseri joka lisäksi vielä haukkuu omaa työtään.
      Millainen on sellainen ihminen joka ei arvosta edes omaa työtään? Ei voi ymmärtää. Ei pidä tulla kuljetusalalle jos työnteko tuntuu vastenmieliseltä.
      Kuljetusalalta löytyy valtava valikoima erilaisia kiinnostavia työtehtäviä jos asenne on kohdallaan. Ei ole pakko ajaa paketteja tai pullaa ja luoda sen pohjalta kuva koko kuljetusalasta ja kertoa tarinaa kuinka paska ammatti kuljettajantyö on. Se on vanhankansan sanonnan mukaan "kusee omaan pesään"asenne.

      • Anonyymi

        Rekkakuskin työ on koiran virka, asuu kopissa kusee renkaaseen ja haukkuu ohikulkiat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rekkakuskin työ on koiran virka, asuu kopissa kusee renkaaseen ja haukkuu ohikulkiat.

        Niin edelleen painotan sitä tosiasiaa,että kuljetusalalla on edelleen mahdollisuus valita oman kiinnostuksen kohde ja tehdä sitä työtä mikä tuntuu parhaalta. Etsiä pitää jopa kauan ,mutta etsivä ihminen löytää sen sen "oman jutun"kyllä jos on tahtoa löytää sellainen unelmatyö. Kaikki nämä luuserikirjoittajat ovat vaan niin patalaiskoja etteivät viitsi oikeasti nähdä mitään vaivaa sen eteen,että töissä olisi mukavaa olla. Ei viitsitä edes muutamaa vuotta etsiä aktiivisesti sitä unelmaduunia vaan kerrotaan täällä ,että kuljetusala on ihan syvältä. Niiden hyvien työpaikkojen eteen pitää nähdä vaivaa. Kun tietää hyvän työpaikan niin työnantajaa pitää aktiivisesti pommittaa kyselyillä vaikka sillä hetkellä ei olisi työtä tarjolla kyseisessä yrityksessä. Aktiivinen itsensä markkinointi tuottaa varmasti tulosta ,koska joka kuukausi jää iso joukko kuljettajia eläkkeelle. Suuren ikäpolven eli toisen maailmansodan jälkeen syntyneet kuljettajat jäävät eläkkeelle juuri nyt. Nyt on sinun tilaisuutesi jos vain olet aktiivinen ihminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rekkakuskin työ on koiran virka, asuu kopissa kusee renkaaseen ja haukkuu ohikulkiat.

        Ok. se on sinun mielipide. Et ole ammattilainen vaan trolli. Rekkakuski ei asu kopissa,kuse renkaaseen ja hauku ohikulkijat. Rekkakuski yöpyy työnantajan järjestämässä majoituksessa. Tiedätkö sen tos asian,että Belgiassa ja Ranskassa on kiellettyä yöpyä hytissä. Jos viranomainen tavoittaa kuskin nukkumassa hytissä niin seuraukset ovat epämieluisat kuskille. Tällä kaikella pyritään estämään itä-euroopan kuskien ja yritysten halpamyyntiä kuljetusalalla.
        Suomessa kuljetusyrityksillä on asuntoja joissa voi yöpyä, työvuoron vaihto tapahtuu tienpäällä ja firman henkilöautolla ajellaan majapaikkaan. Näin ei rikota työaikalakeja ja ylitöitä ei synny. Suomalainen kuski ei juurikaan asu enää kopissa.


    • Anonyymi

      Voiko halventavaa kirjoitusta olla kuin tämä mielipide ,että kuljettajan työ on koiran virka. Niin kauan kun kirjoittajien ei tarvitse rekisteröityä niin emme voi muuta odottaa kuin sontaa. Säälittävää.

      • Anonyymi

        Kaikista vähäälyisimmät alkavat autoiliaksi, kaikista tolloimat autonkuljetajiksi.


    • Anonyymi

      Kiitos mielipiteestäsi. Ymmärrän hyvin,että et ole sitä parasta ainesta kuljetusalalle.
      Ai mistä tällainen mielipide. Kuljetusalalla pitää olla fiksu ja hallita myös vaikeat tilanteet. Niin viestissäsi oli 3 todella isoa kirjoitusvirhettä. Jos äidinkieli tuottaa jo näin isoja ongelmia niin miten sitten siellä täysperäyhdistelmän ratissa käy. En edes halua ajatella tällaista tilannetta. Parempi on ,että ajelet sillä mopoautolla kauppareissut.

      • Anonyymi

        Ymmärrän kyllä,että suurella osalla suomalaisista ulkomaan kielet menee ralli- englanniksi,mutta se ,että jo lyhyessä lauseessa on 4 kirjoitusvirhettä ja ihan omassa äidinkielessä niin sitä en voi ymmärtää saati hyväksyä. Jos ei osaa edes suomenkieltä niin tuskin tällaisesta kaverista on edes kuljettajaksi.Kuskin ominaisuuksiin kun kuuluu hyvän ajotaidon lisäksi myös hyvä itsensä ilmaisu ja ystävällinen asiakaspalvelu,sillä jokainen aito kuljettaja nauttii siitä kun asiakas on tyytyväinen kun tavarat toimitetaan. Silloin molemmille osapuolille jää hyvä mieli. Se on koko jutun idea. Siitä syntyy juuri ajatus ,että teen arvokasta työtä kuljettajana. Ja se palkitsee jaksamaan päivästä toiseen ja töihin on mukava palata joka aamulla.


      • Anonyymi

        Rekat kielettävä, saastuttavat ja hairitsevät normaalien ihmisten elämää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rekat kielettävä, saastuttavat ja hairitsevät normaalien ihmisten elämää.

        Satamista ja suoraan tehtaista haluaisit itse ruokasi ja tavarasi hakea?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Satamista ja suoraan tehtaista haluaisit itse ruokasi ja tavarasi hakea?

        Ruokaa ja tavaroita saa lähikaupasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruokaa ja tavaroita saa lähikaupasta.

        Tavarat varmaan kävelee lähikauppaan satamista ja tehtaista ihan itse?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruokaa ja tavaroita saa lähikaupasta.

        Tyypillinen staditollon kommentti josta ei tarvii välittää. Ammattilaiset tekee työnsä että staditumpelokin saa sen ruokansa lähikaupasta.


    • Olen samaa mieltä Anonyymikirjoittajan, 13.07.2019 23:55 kanssa!
      Olen itsekin vuosien varrella käynyt omaa sotaani palstan kirjoitusten järkyttävän
      ulkoasun kanssa. Olen mm. sanonut, että kirjallinen ilmaisu on osa henkilön "käyntikorttia"! Nämä sankarit eivät vain ymmärrä, mitä käsitteellä tarkoitetaan,
      koska eivät sellaista enempää ole nähneet kuin kuulleetkaan.
      Jos on vaikeuksia esim. oikeinkirjoituksen, yhdyssanojen kanssa, asiaa
      parantaa merkittävästi se, että alkaa vapaa-aikanaan lukea sanomalehtiä
      tai vaikkapa vain dekkaria. Silmä tottuu yllättävän nopeasti siihen, mikä on oikein!

      • Anonyymi

        Tämänokinsuoli24palsta!


      • Anonyymi

        Van & Poika on huono talo, olin viikon rokulissa kunigasAlkoholin takia, ja heti tuli lpputili.


    • Olisiko siis mielestäsi pitänyt silittää päätä?
      Tosin - omituista kyllä - nykyään on pakko ohjata hoitoon, mutta ehkä ei ollut ensimmäinen kerta?

      • Anonyymi

        Kyllä työnantajat nykyään on niin nättinokkia heti ollaan kenkää antamassa, sitten valitetaan, ei ole työvoimaa.


    • Anonyymi

      Alkoholistia ei pidä päästää auton rattiin ei henkilöauton eikä kuorma-auton. Työnantaja teki aivan oikein. Työnantaja teki vastuullisen päätöksen koko yhteiskuntaa ajatellen.Olen seurannut sivusta kuinka työnantaja katsoi läpi sormien ja hyväksyi useita rattijuopumus tuomioita, Vasta 3 tuomion jälkeen tuli loppu kuljettajan uralle. Rattijuoppoja ei pidä paapoa. Kukaan ei halua,että lähiomainen tai hyvä ystävä kuolee liikenteessä rattijuopon toimesta.

      • Anonyymi

        Kameli voi olla juomatta viikon, rekkapena ei kahta päivään.


    • Anonyymi

      Tässä nyt vaan on sellainen tosiasia,että kyseisessä yrityksessä Van & poika ei ole yhtään puoliperää tai täysperää vaan pienen pieniä jakeluautoja.. sellaisia suloisia
      mersuja ,mutta saattavat kasvaa isoina ihan oikeiksi kuorma-autoiksi. Siksi siellä ei ole töissä ketään Rekka-Penaa jolla vyötärön ympärys on yli 130 cm sillä niissä hommissa tällainen "vanhan kansan" rekkakuski ei kertakaikkiaan pärjäisi. Eikä oikeasti pärjää muutenkaan missään kuljetusalan hommassa. Niin on tahti kiristynyt
      viime vuosina. Rekka-Penojen aika on mennyt jo kauan sitten. Kyseisiä kavereita tavoitat hyvällä säkällä leipäjonossa Kontula-Myllypuro akselilla kun ilmaista ruokaa jaellaan joka keskiviikko ja perjantai Myllypuron liikuntakeskuksessa
      Herttoniemen seurakunnan toimesta. Ja se jono on pitkä 500 m ja 3:ssa rivissä.
      Siellä niitä aitoja Rekka-Penoja voi hyvällä säkällä tavoittaa.

      • Anonyymi

        Van & Poika on tosi huono talo, vesikatto vuotaa, isännällä erittäin paha alkoholiogelma.


    • Anonyymi

      Niin taas esiintyy tuo p....keleen isäntä. Torpparilaitos lopetettiin 1900 luvun alussa ,mutta sitkeästi nämä tosi sissit viljelee kuljetusalalla tätä halventavaa sanastoa. On hienoa ,että klo 5.47 joku on niin aktiivinen kuljettaja,että kommentoi asiaa. No... hänellä on itsellä tosi paha alkoholi-ongelma ja ilta on venynyt aamu kuuteen tai sitten hän on vain sellainen mielensä pahoittaja,joita Suomenmaa on muutenkin täynnä. Totuushan on se ,että ei sota yhtä miestä kaipaa. Vaikka kuljetusliikkeen omistajalle hapan maistuisi niin mitä sitten. Tämän kokoluokan kuljetusliikettä pyörittävät ne ahkerat ihmiset toimistossa, ajojärjestelijät ja muut toimistoalan ammattilaiset jotka hoitavat varmasti oman duuninsa asiallisesti jotta kuljettajilla riittää ajettavaa. Ja mitä yrityskuvaan tulee ihan näin ulkopuolisena ihmisenä haluan sanoa,että autot ovat aina puhtaita ja uudet kylkimainokset ovat todella hyvännäköiset. Firma joka panostaa autojen siisteyteen ja kylkiteippauksiin ei ole ongelmayhtiö jolla rahat on loppu.

      • Anonyymi

        Rekka-Pena viettää edelleen koiranelämää, asuu kopissa, kusee renkaaseen, haukkuu ohikulkiat, katsoo läppäristä pornoa, eurokossu pullo vieressä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rekka-Pena viettää edelleen koiranelämää, asuu kopissa, kusee renkaaseen, haukkuu ohikulkiat, katsoo läppäristä pornoa, eurokossu pullo vieressä.

        Niin ennen sinä Lervoilit. Lervo siellä Lervo täällä. Nyt sitten olet ottanut uudeksi akendaksi sen,että tämänpäivän kuljetusala ja alkoholi on kuin paita ja perse. 1950-1980 rekka-Pena oli mitä oli ja juomakin maistui. Nykyisessä työelämässä alkoholistit eivät pärjää varsinkaan kuljetusalalla. Tänä päivänä kuljettaja ei asu kopissa,hän käy toiletissa kuten muutkin ihmiset ja hän on sivistynyt ystävällinen palveluhenkinen ihminen joka pitää mölyt mahassaan eikä avaudu ohikulkijoille.
        Jos hän katsoo pornoa läppäriltä niin hän on ihan normi ukkeli. Suurin osa miehistä toimii näin. Reissuilla hän asuu firman järjestämässä majoituksessa jos ulkomailla ollaan niin gasthouse-tyyppinen majoitus tai hotelli. Keski-euroopassa hytissä nukkuminen on kielletty. Ole mies ja perustele kirjoituksesi meille rahtareille jotka pitävät työstään.


      • Anonyymi

        Kyllä Rekka-Pena asuu edelleen peltikopissa koska lakisääteiset tauot on pidettävä, ei firma pysty järjestämää majoitusta ympäri Suomea, hotellin parkkipaikat penalle vähän ahtaat, ja kun jätät kauenmaksi niin tankista ja kuormasta varastetaan.
        Penan elämä on edelleen koiran virka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä Rekka-Pena asuu edelleen peltikopissa koska lakisääteiset tauot on pidettävä, ei firma pysty järjestämää majoitusta ympäri Suomea, hotellin parkkipaikat penalle vähän ahtaat, ja kun jätät kauenmaksi niin tankista ja kuormasta varastetaan.
        Penan elämä on edelleen koiran virka.

        Penan elämä on sitä mitä Pena itse haluaa. Kukaan ei pakoita Penaa ajamaan autoa. Eli jos Pena on valinnut tällaisen homman niin hän on näin itse halunut toimia. Pena olisi voinut valita siistin jakeluautonkuljettajan työn jossa työaika on säännöllinen ja joka päivä pääsee kotiin mehevien lihapatojen ääreen. Palkkakin
        voisi olla parempi ja vaimo /tyttöystävä huomattavasti onnellisempi. Jokainen meistä tekee ihan itse omat valintansa työelämässä . Mitä yleisellä tasolla ainakin runkolinjojen osalta tiedän niin ainakin isoilla kuljetusyrityksillä on omia asuntoja ja kuljettajan vaihto tapahtuu tienpäällä. Tämä toteutuu tietysti ainoastaan jos reitti on joka päivä sama ja aikataulut täsmää kuten runkolinjoissa on tapana. Erittäin toimiva systeemi. Ylitöitä ei tule ja ajoaikoja ei ylitetä. Kun kuski on levännyt lakisääteiset niin taas vaihto tienpäällä siirtymiset hoidetaan firman henkilöautolla.


      • Anonyymi

        Rahtaan merikontteja ympäri Suomea ja asun peltikopissa kusen renkaaseen ja haukun ohikulkiat, ei tallä älykkyysosamäärällä muita töitä saa, on pakko hoitaa koiranvirkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rahtaan merikontteja ympäri Suomea ja asun peltikopissa kusen renkaaseen ja haukun ohikulkiat, ei tallä älykkyysosamäärällä muita töitä saa, on pakko hoitaa koiranvirkaa.

        Meitä kuljetusalan ihmisiä on moneksi. Kaikki kuskit huutaa kurkku karheana ,että kuljettajan ammattia pitäisi arvostaa enemmän jotta palkat saataisiin edes lähelle sitä mitä teollisuuden ammattimiesten/naisten palkat ovat eli 3500 eur/kk. Kaikki lähtee kuitenkin siitä tosiasiasta,että kuskin pitää ensin itse arvostaa sitä työtä mitä tekee... siis teen koko yhteiskunnalle tärkeää työtä. Vasta kun tämän itse tajuaa voi alkaa vaatia sellaista,että myös muut kansalaiset ymmärtäisivät kuljetusalan tärkeyden koko kansantaloudelle. Jos ei itse arvosta työtään niin miksi jonkun toisen pitäisi arvostaa kuljetusalaa???? Ja renkaisiin kuseeminen ei ole hyvä harrastus vaan tyhmä tapa. Tiedän tapauksen jossa kuski kuseskeli etuvanteisiin joka päivä ja levyjarrut eivät siitä tykänneet. Iso lasku tuli taas täysin syyttömälle kuljetusyrittäjälle. Idiootti kun voi olla monella tapaa jopa omaa työautoa kohtaan."kusee omaan nilkkaan"


    • Anonyymi

      Niin... tällä sivustolla oli aiemminkin henkilö joka oli Turusta "poika Turusta" tuo Runosmäen helmi koko Suomen kansalle.Nimimerkkejä oli monen monta ja jutut kuitenkin aina samat. Pankkiautomaattina ne jutut sitten loppuivat kuin seinään.
      Kukaan ei tiedä miksi,mutta näin kävi. Sellaista huumoria ei ole sen jälkeen kukaan voinut lukea. Sekstailut Ruotsin laivalla alaikäisten poikien kanssa tai sitten kertomus kun hän kuljetti yhtä leipää Stockmannin hulluille päiville. Pähkä hullua kirjoittelua,mutta hauskaa ajanviihdettä meille muille paskantärkeille ammattilaisille. Itseasiassa kulttuuriteko koko kuljetusalalle . Hyvä ravistus henkisesti sairaalle alalle jossa kaikki ovat järkyttävän tosikkoa porukkaa ja pienestäkin asiasta pahoitetaan mieli pitkäksi aikaa. Nyt kun minä avasin mahdollisuuden rentoon kirjoitteluun niin kommentoikaa,mutta asiallisesti ( se on toivomukseni) Hyviä juttuja . Please !!! nm.Käkriäinen

      • Anonyymi

        Rekka-Pena eli entinen Lervo on taas kyseessä. Metriäkään ei ole kuorma-autoa ajanut ei ole edes korttia saati ammattipätevyyttä,mutta grillikioskeilla naurettavan "tuunatun" Joponsa kanssa on häirinnyt rahtareiden lounastaukoja
        kyselemällä samoja asioita solkenaan. Siitä iskulausekin tällä älykkyysosamäärällä ei kuljetusalan töitä saa,pakko hoitaa koiran virkaa ja kytätä rahtareita ABC:llä tai grillikioskeilla taukopaikoilla. Onko nämä kaikki samanlaisia kavereita. Runosmäen omapoika oli ihan saman henkinen ja kirjoitti prikulleen samalla tyylillä. Runosmäen poika lopetti niin tämä kaveri jatkaa .....


      • Anonyymi

        Pentti on tosirahtari!


    • Anonyymi

      Kirjoitukset ovat hauskoja ja tuovat nuo mainiot(joidenkin mielestä rasittavat ajat kun pankkiautomaatti-runosmäen omapoika kirjoitteli mieleen) ,mutta tässä on taas menty asian vierestä,kun alkuperäinen aihe oli pääkaupunkiseudulla alle 18 tonnisilla kuorma-autoilla operoiva yritys. Silloin ei rekka-penat peltikopissa öitä vietä. Ei nämä jakelukuskit renkaisiin juuri kuseksi,naiskuskeilla se olisikin hieman vaikeaa.Ainakin olisi erikoinen näky. Mielestäni koko into kirjoitella kyseisestä Van & Poika yrityksestä typerää piruilua. Jokainen ammattilainen näkee katuvassa ne kuljetusyritykset joilla menee huonosti tai annetaan mennä kun on jatkuva alamäki yrityksen taloudessa.. Kyseinen yritys ei ole sellainen. Autot uudehkoja ja siistejä ja teippaukset kuten tässä jo joku aiemmin mainitsi modernin siistit. Yksinkertaisilla asioilla tehty hyvä firman mainos joka kiinnittää tavallisen kadun tallaajan huomion.

    • Anonyymi

      Kun nyt kaikki on niin rekka-Penaa niin viimeinen todellinen rekka-pena kuoli 2007.
      Se oli näyttelijä Esko Nikkari joka Irwin Goodman elokuvassa saapui paikalle kun poliisin piti puhalluttaa Irwin. Vauhdilla tultiin kunnon tosi Volvo-88:lla kaukokiidon kärry perässä. Todella hauska kohtaus... sellaisia ne rekka-Penat olivat ne oli sitä sukupolvea jota ei enää kuljetusalalla ole. Kun Youtubeen näppäilee Esko Nikkari niin heti löytyy.

    • Anonyymi

      No toden totta viimeinen todellinen rekka-pena. Ja se oli Esko Nikkari upea näyttelijä. Kukaan muu ei olisi voinutkaan näytellä rekka-penaa kuin Esko.
      Ei tällaisia kuljettajia todellisessa elämässä enää ole. Ne jotka väittävät olevansa tällaisia rekka-penoja ovat todellisuudessa luusereita jotka pilaavat hyvien kuljettajien maineen. Näin yökuskina kun katsoin taolla youtubesta tämän jutun niin hyvin jaksaa taas läpi yön ratin takana.

    • Anonyymi

      Pienet kuljetusliikkeet tekevät tärkeää työtä, kun useimmat
      tavarat tulevat kotiin eri firmojen kuljetuspalveluiden tuomina.
      Rakentajana olen ostanut melkein kaikki tavarat yrityksestä,
      jossa tavarat eivät ole varastossa vaan toimitetaan suoraan
      asiakkaan kotiosoitteeseen. Nopeata ja hyvää palvelua
      kaikilta yrityksiltä.

    • Anonyymi

      Van & Poika on surkee talo autoissa alkolukot, alkoholin suhteen nollatoleranssi.

      • Anonyymi

        Niin aika monen firman autoissa on nykyään alkolukot. Puhaltaminen ennen lähtöä on rutiinitoimenpide josta fiksu kuski tuskin mieltänsä pahoittaa, eihän kukaan kuitenkaan tule töihin alkoholin vaikutuksen alaisena. Onhan se esim. koululaisten kuljetuksissa ihan pakollinen varuste. Moni työnantaja on myös kieltänyt (on yhdessä työntekijöiden kanssa päätetty) ettei hytissä tupakoida. Sekin on hyvä asia silloin pystytään kaikille taata savuton ja hajuton työympäristö. Itse asiassa moni kova tupakkamies on kiitellyt kyseistä kieltoa. Tupakkaa kuluu vähemmän ja rahaa säästyy enemmän. On jopa tupakointi lopetettu kokonaan ,kun on huomattu ,että ilmankin pärjää.
        Mitä näihin alkolukkoihin tulee vielä niin saattaa kuljetusyrittäjä saada vakuutuksista alennusta kun kyseinen laite on asennettu autoon. Eri vakuutusyhtiöillä on vaihtelevia käytäntöjä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin aika monen firman autoissa on nykyään alkolukot. Puhaltaminen ennen lähtöä on rutiinitoimenpide josta fiksu kuski tuskin mieltänsä pahoittaa, eihän kukaan kuitenkaan tule töihin alkoholin vaikutuksen alaisena. Onhan se esim. koululaisten kuljetuksissa ihan pakollinen varuste. Moni työnantaja on myös kieltänyt (on yhdessä työntekijöiden kanssa päätetty) ettei hytissä tupakoida. Sekin on hyvä asia silloin pystytään kaikille taata savuton ja hajuton työympäristö. Itse asiassa moni kova tupakkamies on kiitellyt kyseistä kieltoa. Tupakkaa kuluu vähemmän ja rahaa säästyy enemmän. On jopa tupakointi lopetettu kokonaan ,kun on huomattu ,että ilmankin pärjää.
        Mitä näihin alkolukkoihin tulee vielä niin saattaa kuljetusyrittäjä saada vakuutuksista alennusta kun kyseinen laite on asennettu autoon. Eri vakuutusyhtiöillä on vaihtelevia käytäntöjä.

        Alkolukko Rekka-Penalle kauhistus.


    • Anonyymi

      Nostellaan aloitusta? Kellää tietoa firmasta minkälainen pulju! Ajatellut hakea töihin että kannattaako? Onko toimiva Ajojärjestely ja hoitaa työt kuskeille ja maksaako palkan niinku kuuluukinv

      • Anonyymi

        Palkkaturva maksaa palkat, niinkuin pitääkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palkkaturva maksaa palkat, niinkuin pitääkin.

        Van & Poika Oy (1908995-7) liikevaihto oli 5,9 miljoonaa euroa 2021 ja työllisti 47 henkilöä. Liikevaihto nousi 0,3 %. Liiketoiminnan voitto oli 98 000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 1,6 %. Yhtiön omavaraisuusaste oli 21 %.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Van & Poika Oy (1908995-7) liikevaihto oli 5,9 miljoonaa euroa 2021 ja työllisti 47 henkilöä. Liikevaihto nousi 0,3 %. Liiketoiminnan voitto oli 98 000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 1,6 %. Yhtiön omavaraisuusaste oli 21 %.

        Todella hauskaa kirjoittelua rakkaat kollegat ,maanteiden ahkerat rahtarit. Tasaisin väliajoin on pakko nostaa yrityksiä vuosien takaa keskustelun aiheeksi. Epäonnistunut työsuhde kantaa pitkälle ja vaikka vika olisi ollut itse kuskissa ,niin on mukava läimäistä ex työnantajaa tietyin väliajoin sosiaalisessa mediassa. Onko toimiva ajojärjestely kysyy seuraava herra, taas halutaan kostaa vanhoja kaunoja,on toimiva kun talouslukuja katsoo. No jos nyt näitä taloudenlukuja katsoo niin firmalla menee vallan mainiosti. Liiketoiminnan voittoakin on tullut 98 000 euroa eli ihan kelpo tulos,kun ottaa huomioon ,että iso joukko kuljetusyrityksiä tekee 0 -tulosta tai vaarassa sukeltaa konkurssiin. Tällä yrityksellä ei ole huolenhäivää. terveisin nimimerkki "tilastonikkari"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todella hauskaa kirjoittelua rakkaat kollegat ,maanteiden ahkerat rahtarit. Tasaisin väliajoin on pakko nostaa yrityksiä vuosien takaa keskustelun aiheeksi. Epäonnistunut työsuhde kantaa pitkälle ja vaikka vika olisi ollut itse kuskissa ,niin on mukava läimäistä ex työnantajaa tietyin väliajoin sosiaalisessa mediassa. Onko toimiva ajojärjestely kysyy seuraava herra, taas halutaan kostaa vanhoja kaunoja,on toimiva kun talouslukuja katsoo. No jos nyt näitä taloudenlukuja katsoo niin firmalla menee vallan mainiosti. Liiketoiminnan voittoakin on tullut 98 000 euroa eli ihan kelpo tulos,kun ottaa huomioon ,että iso joukko kuljetusyrityksiä tekee 0 -tulosta tai vaarassa sukeltaa konkurssiin. Tällä yrityksellä ei ole huolenhäivää. terveisin nimimerkki "tilastonikkari"

        Tämä on ihan arkipäivää kuljetusalalla. Tuli potkut juopottelun takia, tuli potkut siitä ettei yhteisiä pelisääntöjä noudatettu. Hyvää asiallista kuskia on nykyisin todella vaikea saada on tosiasia. >No vielä haukutaan edellinen työnantaja netissä vuositolkulla alimpaan helvettiin. On hyvin omituista lukea tällä sivustolla kirjoituksia yrityksistä esim. Järvimäki Oy Nurmijärvi ja Van& poika kun totuus tuolla tien päällä kertoo ihan muuta. Molemmat yritykset on jatkuvasti esillä runsaasti liikenteessä ja kalusto on hyvin tuoretta. Todella siistejä autoja ja hyvin pidettyjä. Eli jokainen suomalainen voi tehdä johtopäätöksen,että menestyviä yrityksiä molemmat. Talousluvut myös kertovat,että hyvin menee.Mutta missä mättää ,onko ex-kuljettajat vain todella tyhmiä tampiota.Todellinen Ammattikuljettaja on sisäistänyt sisäisen minänsä olen kuljettaja koko sydämestä ja näillä eväillä mennään eläkkeelle ja sitten hautaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on ihan arkipäivää kuljetusalalla. Tuli potkut juopottelun takia, tuli potkut siitä ettei yhteisiä pelisääntöjä noudatettu. Hyvää asiallista kuskia on nykyisin todella vaikea saada on tosiasia. >No vielä haukutaan edellinen työnantaja netissä vuositolkulla alimpaan helvettiin. On hyvin omituista lukea tällä sivustolla kirjoituksia yrityksistä esim. Järvimäki Oy Nurmijärvi ja Van& poika kun totuus tuolla tien päällä kertoo ihan muuta. Molemmat yritykset on jatkuvasti esillä runsaasti liikenteessä ja kalusto on hyvin tuoretta. Todella siistejä autoja ja hyvin pidettyjä. Eli jokainen suomalainen voi tehdä johtopäätöksen,että menestyviä yrityksiä molemmat. Talousluvut myös kertovat,että hyvin menee.Mutta missä mättää ,onko ex-kuljettajat vain todella tyhmiä tampiota.Todellinen Ammattikuljettaja on sisäistänyt sisäisen minänsä olen kuljettaja koko sydämestä ja näillä eväillä mennään eläkkeelle ja sitten hautaan.

        Onneton bulju.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onneton bulju.

        Nimimerkille "Onneton bulju" olet sinänsä oikeassa. Tällaisissa yrityksissä joista näillä sivustoilla kirjoitellaan. On kaksi puolta. On ne kuskit jotka painavat pitkää päivää ja tienaavat kohtuullisesti ja sitten ne 2-luokan kuskit joilla on aina ongelmia pärjäämisessä.Kaverit joilla on jo nuorena vahva tahtotila tulla hyväksi kuljettajaksi ja nauttii kuljettajan työstä ovat jokaisen firman unelmakuljettajia. SItten on iso joukko sellaisia kuskeja joille kaikki työnteko on pakkopullaa. Asenne kun on pakko tehdä jotain työtä. Näin on ollut kautta aikain jo kultaisella 1980-luvulla. Mikään ei ole viheiliäisin duunia kuin opettaa työtehtävään kaveria jota ei kiinnosta yhtään mikään. Täysin toivotonta hommaa. Siinä jo omakin mielenterveys on koetuksella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nimimerkille "Onneton bulju" olet sinänsä oikeassa. Tällaisissa yrityksissä joista näillä sivustoilla kirjoitellaan. On kaksi puolta. On ne kuskit jotka painavat pitkää päivää ja tienaavat kohtuullisesti ja sitten ne 2-luokan kuskit joilla on aina ongelmia pärjäämisessä.Kaverit joilla on jo nuorena vahva tahtotila tulla hyväksi kuljettajaksi ja nauttii kuljettajan työstä ovat jokaisen firman unelmakuljettajia. SItten on iso joukko sellaisia kuskeja joille kaikki työnteko on pakkopullaa. Asenne kun on pakko tehdä jotain työtä. Näin on ollut kautta aikain jo kultaisella 1980-luvulla. Mikään ei ole viheiliäisin duunia kuin opettaa työtehtävään kaveria jota ei kiinnosta yhtään mikään. Täysin toivotonta hommaa. Siinä jo omakin mielenterveys on koetuksella.

        Hemmetin hyvä kommentti. Näin on ollut aina ja jatkossakin tulee olemaan.
        Ihminen joka on aidosti kiinnostunut ja innostunut työnteosta ja juuri siitä työstä mitä haluaa tehdä pärjää varmasti. Ei muuten näitä ihmeitä olisi työelämässä tapahtunut ,että apupojasta tulee arvostettu johtaja. Suomessa on elossa sellaisia ihmisiä ,joilla on vaan kansakoulutodistus ,mutta silti ovat pärjänneet työelämässä todella hyvin,perustaneet firman joka on niittänyt kansainvälistä mainetta.Palkittu hienoilla titteleillä.
        Hyvä innokas kuski pärjää aina ,sillä sellaisen haluaa jokainen kuljetusyrittäjä. Kun omalla työnteolla on osoittanut ,että on pro-kuski niin ei ole huolenhäivää.Pitää olla oma itsetunto ja asenne korkealla niin pärjää työelämässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hemmetin hyvä kommentti. Näin on ollut aina ja jatkossakin tulee olemaan.
        Ihminen joka on aidosti kiinnostunut ja innostunut työnteosta ja juuri siitä työstä mitä haluaa tehdä pärjää varmasti. Ei muuten näitä ihmeitä olisi työelämässä tapahtunut ,että apupojasta tulee arvostettu johtaja. Suomessa on elossa sellaisia ihmisiä ,joilla on vaan kansakoulutodistus ,mutta silti ovat pärjänneet työelämässä todella hyvin,perustaneet firman joka on niittänyt kansainvälistä mainetta.Palkittu hienoilla titteleillä.
        Hyvä innokas kuski pärjää aina ,sillä sellaisen haluaa jokainen kuljetusyrittäjä. Kun omalla työnteolla on osoittanut ,että on pro-kuski niin ei ole huolenhäivää.Pitää olla oma itsetunto ja asenne korkealla niin pärjää työelämässä.

        Tuorein esimerkki ihan eri alalta. Veijo Wothkin lihatukkuri kuoli juuri nyt 73 vuotiaana.
        Tuli Helsinkiin ilman rahaa 1970 luvulla. Meni Tukkutorin teurastamolle apupojaksi ja hyvin nopeasti eteni menestyväksi lihamestariksi. ( jokainen voi lukea uutisen iltapäivälehtien sivuilta) Kovalla työnteolla päästään tavoitteeseen,jokaisella on mahdollisuus päästä omaan tavoitteeseen jos vain haluja on. Tuhkimo-tarinoita on Suomi täynnä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuorein esimerkki ihan eri alalta. Veijo Wothkin lihatukkuri kuoli juuri nyt 73 vuotiaana.
        Tuli Helsinkiin ilman rahaa 1970 luvulla. Meni Tukkutorin teurastamolle apupojaksi ja hyvin nopeasti eteni menestyväksi lihamestariksi. ( jokainen voi lukea uutisen iltapäivälehtien sivuilta) Kovalla työnteolla päästään tavoitteeseen,jokaisella on mahdollisuus päästä omaan tavoitteeseen jos vain haluja on. Tuhkimo-tarinoita on Suomi täynnä.

        Hullu saa olla, mutta ei työnarkomaani.


    • Anonyymi

      Tee jotakin työtä Ihmisraunio

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Van & Poika lopun enteitä, loppu häämöttää.

    • Anonyymi

      Ei kannata! Jos et tee töitä ylimääräisiä nii saat kenkä! Ja ajojörjestelijä joka ei ymmärrä mistään mitään! Ja nyt koronassa porukan pitäs olla töissä vaikka kielletty

      Työaikoja muutellaan miten halutaan kiertäkää kaukaa !!!

      • Anonyymi

        No niin monta väitettyä epäkohtaa edellisellä kirjoittajalla kyseistä yritystä kohtaan.
        Kyseessä on keski-suuri kuljetusyritys. Ovatko kuljettajat valinneet keskuudestaan luottamusmiehen? Kuuluko edes pieni osa kuljettajajista AKT:n ? Epäilykseni on suuri
        ettei henkilökunta kuulu liittoon ja porukalla ei ole luottamusmiestä. Jos luottamusmies olisi ja edes osa kuskeista kuuluisi liittoon niin tällaisia edellä väitettyjä työnantajan toimesta suoritettuja väärinkäytöksiä ei harrastettaisi sillä kyllä työnantaja toimisi Suomen lakien mukaan esim. tässä korona asiassa. Korona esiintyy ihan tasapuolisesti jokaisessa kuljetusyrityksessä ja ajotehtäviä on haasteellista hoitaa. Ei Van &Poika tarvitse tässä asiassa mitään kilpailuetua muihin kuljetusliikkeisiin verrattuna. Sairaana ei saa tulla töihin.
        Työsuhdetta ei sen perusteella pysty päättämään. Jos kieltäytyy ylitöistä niin sama homma.
        Työvuorolistat pitää olla henkilökunnan nähtävillä 2 viikkoa etukäteen. Sovittuja vapaa päiviä ei voi peruuttaa ilman työntekijän suostumusta.
        Pitää aina muistaa ,että työsuhde on kahdenkauppa työntekijän ja yrittäjän. Kun sovittuja sääntöjä ja työehtosopimuksia noudatetaan niin silloin hyvässä työyhteisössä myös työntekijäpuoli joustaa tarvittaessa ja " auttaa työnantajaansa" sillä samassa veneessä ollaan ja päämäärä pitäisi olla yhteinen menestyminen kuljetusalalla. Se on se taikasana josta monet kirjoittajat puhuvat täällä "hyvinä työpaikkoina" Hyvät työpaikat perustuu hyvään yhteishenkeen yrityksen sisällä. Kun on lukenut näitä viestiketjuja tästä yrityksestä niin tuntuu että työntekijät ovat yksi hajanainen " mullilauma" jota esimiehet huonolla taidoilla johtaa sinne ja tänne. Sillä konseptilla ei synny unelmien työpaikkaa ikävä kyllä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No niin monta väitettyä epäkohtaa edellisellä kirjoittajalla kyseistä yritystä kohtaan.
        Kyseessä on keski-suuri kuljetusyritys. Ovatko kuljettajat valinneet keskuudestaan luottamusmiehen? Kuuluko edes pieni osa kuljettajajista AKT:n ? Epäilykseni on suuri
        ettei henkilökunta kuulu liittoon ja porukalla ei ole luottamusmiestä. Jos luottamusmies olisi ja edes osa kuskeista kuuluisi liittoon niin tällaisia edellä väitettyjä työnantajan toimesta suoritettuja väärinkäytöksiä ei harrastettaisi sillä kyllä työnantaja toimisi Suomen lakien mukaan esim. tässä korona asiassa. Korona esiintyy ihan tasapuolisesti jokaisessa kuljetusyrityksessä ja ajotehtäviä on haasteellista hoitaa. Ei Van &Poika tarvitse tässä asiassa mitään kilpailuetua muihin kuljetusliikkeisiin verrattuna. Sairaana ei saa tulla töihin.
        Työsuhdetta ei sen perusteella pysty päättämään. Jos kieltäytyy ylitöistä niin sama homma.
        Työvuorolistat pitää olla henkilökunnan nähtävillä 2 viikkoa etukäteen. Sovittuja vapaa päiviä ei voi peruuttaa ilman työntekijän suostumusta.
        Pitää aina muistaa ,että työsuhde on kahdenkauppa työntekijän ja yrittäjän. Kun sovittuja sääntöjä ja työehtosopimuksia noudatetaan niin silloin hyvässä työyhteisössä myös työntekijäpuoli joustaa tarvittaessa ja " auttaa työnantajaansa" sillä samassa veneessä ollaan ja päämäärä pitäisi olla yhteinen menestyminen kuljetusalalla. Se on se taikasana josta monet kirjoittajat puhuvat täällä "hyvinä työpaikkoina" Hyvät työpaikat perustuu hyvään yhteishenkeen yrityksen sisällä. Kun on lukenut näitä viestiketjuja tästä yrityksestä niin tuntuu että työntekijät ovat yksi hajanainen " mullilauma" jota esimiehet huonolla taidoilla johtaa sinne ja tänne. Sillä konseptilla ei synny unelmien työpaikkaa ikävä kyllä.

        Aika lailla olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Itse asiassa hemmetin hyvä kirjoitus kaiken kaikkiaan. On uskomatonta nyky-Suomessa ettei kaikki kuljetusalan työnantajat hallitse oman yrityksen henkilöstöpolitiikkaa. Ei ole taitoja ja ymmärrystä siitä miten hyvällä johtamisella saadaan työntekijät ymmärtämään yhteinen hyvä eli päämäärä menestyminen kovasti kilpailulla alalla. Hyvä tiimi-henki takaa sen ,että jokainen teamin jäsen eli tässä tapauksessa kuljettaja on valmis auttamaan työkaveriaan jotta tavoitteeseen päästään. Se ei ole työntekijän kusetusta vaan yhteishengen rakentamista.
        Ihan vinkiksi vaan sitä yhteishenkeä ei rakenneta kosteilla saunailloilla vaan ihan perustyössä arkena. Menestyneet yrittäjät ovat oivaltaneet jo ammoin miten työt hoituu hyvin ja yhteisymmärryksessä työntekijöiden kanssa.


      • Anonyymi

        Kirjoitus Ei kannata ! Jos et tee ..... jne. tässä viestiketjussa korostuu se perisuomalainen ajattelutapa ,että aina ainoastaan negatiiviset asiat kirjoitetaan keskustelupalstoille ja näin ollen ihmisille jotka eivät tunne kyseistä yritystä eikä sen liiketoimintaa (ovat ehkä nähneet auton liikenteen vilinässä) Mielensäpahoittaja joka omasta mielestään on kokenut vääryyttä saavat purkaa mielipahaansa muille, mutta näin ei synny tasapuolista totuuden mukaista keskustelua. Minun on hyvin vaikea uskoa väitettä ,että kyseinen työnantaja pakottaa työntekijänsä töihin vaikka tämä on sairastunut koronaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoitus Ei kannata ! Jos et tee ..... jne. tässä viestiketjussa korostuu se perisuomalainen ajattelutapa ,että aina ainoastaan negatiiviset asiat kirjoitetaan keskustelupalstoille ja näin ollen ihmisille jotka eivät tunne kyseistä yritystä eikä sen liiketoimintaa (ovat ehkä nähneet auton liikenteen vilinässä) Mielensäpahoittaja joka omasta mielestään on kokenut vääryyttä saavat purkaa mielipahaansa muille, mutta näin ei synny tasapuolista totuuden mukaista keskustelua. Minun on hyvin vaikea uskoa väitettä ,että kyseinen työnantaja pakottaa työntekijänsä töihin vaikka tämä on sairastunut koronaan.

        Minulle heräsi tästä keskustelusta iso kysymys. Jos kuljettaja sairastuu koronaan ,mutta
        työnantaja määrää tekemään työtä,kuljettaja ei suostu ja työnantaja antaa potkut työstä, syynä niskurointi. Jos kuljettaja kuulu liittoon niin hän voi ottaa yhteyttä sinne ja prosessi käynnistyy. Mutta jos kuljettaja ei kuulu liittoon niin hän on mielestäni hyvin yksin koko tämän asian kanssa. Mikä on se taho johon hänen kuuluu ottaa yhteyttä laittomassa irtisanomistilanteessa jotta hän saa oikeutta omalle asialle. Tästä asiasta ei puhuta ja olenkin ymmärtänyt ,että tällaisia liittoon kuulumattomia kohdellaan Amerikan malliin tyyliin potku perseeseen ja ulos. Suurin osa tyytyy tällaiseen kohteluun.
        Miten tulee toimia jos saa mielestään laittomat potkut ja ei ole liiton lakimiestä apuna?
        Koska tämän foorumin nimi on kuljetusala ja lainsäädäntö niin toivon asiallisia vastauksia ja neuvoja miten pitää toimia tällaisessa tilanteessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulle heräsi tästä keskustelusta iso kysymys. Jos kuljettaja sairastuu koronaan ,mutta
        työnantaja määrää tekemään työtä,kuljettaja ei suostu ja työnantaja antaa potkut työstä, syynä niskurointi. Jos kuljettaja kuulu liittoon niin hän voi ottaa yhteyttä sinne ja prosessi käynnistyy. Mutta jos kuljettaja ei kuulu liittoon niin hän on mielestäni hyvin yksin koko tämän asian kanssa. Mikä on se taho johon hänen kuuluu ottaa yhteyttä laittomassa irtisanomistilanteessa jotta hän saa oikeutta omalle asialle. Tästä asiasta ei puhuta ja olenkin ymmärtänyt ,että tällaisia liittoon kuulumattomia kohdellaan Amerikan malliin tyyliin potku perseeseen ja ulos. Suurin osa tyytyy tällaiseen kohteluun.
        Miten tulee toimia jos saa mielestään laittomat potkut ja ei ole liiton lakimiestä apuna?
        Koska tämän foorumin nimi on kuljetusala ja lainsäädäntö niin toivon asiallisia vastauksia ja neuvoja miten pitää toimia tällaisessa tilanteessa.

        Erittäin hyvä kysymys johon minäkään en osaa antaa vastausta. Olen pitkän urani aikana
        nähnyt kymmeniä tapauksia joissa työnantaja on antanut lopputilin tylysti ihan vääristä syistä ja kuski on alistunut kohtaloon. Onko vanhakantainen Isäntä ja renki ajattelu edelleen voimissaan. Nykyiset" rengit " eivät osaa vaalia omia etujaan.... niin se on hyvin surullinen asia.He ovat etääntyneet kauas siitä ajasta kun työväki vaati kohtuullisia työaikoja 8 tuntia ja 5 päivän työviikko. Ihan harmittaa näiden meidän isovanhempien työn tulos . Hieno tavoite ja saavutettu tulos,mutta nykyinen sukupolvi ei osaa enää pitää kiinni näistä sovituista ehdoista vaan suostuvat mihin vaan. Sitten ihmetellään miksi kuljetusala ei kiinnosta nuoria? No ei se kiinnosta jos lähtökohdat ovat näin huonoja.
        Voin hyvin kuvitella ,että tältä foorumilta et saa asiallista vastausta kysymykseen miten toimin jos koen,että minut on laittomasti irtisanottu ja en kuulu AKT:n ? Se ei nyt kuulu tämän areenan aiheisiin. Vaikka pitäisi kun otsikon lukee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Erittäin hyvä kysymys johon minäkään en osaa antaa vastausta. Olen pitkän urani aikana
        nähnyt kymmeniä tapauksia joissa työnantaja on antanut lopputilin tylysti ihan vääristä syistä ja kuski on alistunut kohtaloon. Onko vanhakantainen Isäntä ja renki ajattelu edelleen voimissaan. Nykyiset" rengit " eivät osaa vaalia omia etujaan.... niin se on hyvin surullinen asia.He ovat etääntyneet kauas siitä ajasta kun työväki vaati kohtuullisia työaikoja 8 tuntia ja 5 päivän työviikko. Ihan harmittaa näiden meidän isovanhempien työn tulos . Hieno tavoite ja saavutettu tulos,mutta nykyinen sukupolvi ei osaa enää pitää kiinni näistä sovituista ehdoista vaan suostuvat mihin vaan. Sitten ihmetellään miksi kuljetusala ei kiinnosta nuoria? No ei se kiinnosta jos lähtökohdat ovat näin huonoja.
        Voin hyvin kuvitella ,että tältä foorumilta et saa asiallista vastausta kysymykseen miten toimin jos koen,että minut on laittomasti irtisanottu ja en kuulu AKT:n ? Se ei nyt kuulu tämän areenan aiheisiin. Vaikka pitäisi kun otsikon lukee.

        Kiinnitin huomioni edellisen kirjoittajan juttuun ,jossa kuljetusyrittäjät jakavat potkuja kuskeilleen ihan tuosta vaan. No luulisi näinä aikoina riman olevan tosi korkealla kun uutta kuskia voi olla todella vaikea saada edellisen tilalle. Kaikki tämä sekava sekasoppa kuljetusalalla johtuu siitä etteivät nuoret kuskit kuulu AKT:n . Näillä aloilla joissa peruspalkka on todella pieni niin olisi todella tärkeä kuulua ammattiliittoon sillä näissä töissä palkan lisäksi maksettavat lisät nostavat palkan edes kohtuulliselle tasolle. Jos työnantaja ei suostu maksamaan asiallisia lisiä niin toimitsija liitosta tulee kertomaan miten asiat kuuluisi olla. Olen sitä mieltä koko alasta,että turha on ihmetellä miksi kuljetusala ei kiinnosta nuoria..... niin se ei kiinnosta kun kyseessä on liian usein kusetusala.


    • Anonyymi

      Van & Pojan autoissa ikävä kyllä on autoissa alkolukot.

      • Anonyymi

        Vuonna 2024 kaikissa uusissa kuorma-autoissa on alkolukot pakollisena varusteena . YEs odotan innolla ,että pääsee puhaltemaan pitkin työpäivää.


    • Anonyymi

      Vitun idiootti ajojärjestelijöitä toimisto täynnä. Välttäkää!!!

    • Anonyymi

      Van ja poika pyrkii järjestelmällisesti kusettamaan työntekijöitään. Eivät maksa sovittua korvausta työstä ja ajattavat laittomia tuplavuoroja. Suosittelen välttelemään kyseistä lafkaa.

      • Anonyymi

        Tämä kaikki edellä kirjoitettu asia toteutuu yrityksessä kuin yrityksessä ,kun työntekijät ovat
        villejä ja vapaita.... eli ei haluta liittyä ammattiliittoon. Jos edes osa Van &poika yrityksen kuskeista kuuluisi AKT:hen ja kuljettajat valitsisivat keskuudestaan luottamusmiehen niin tällaisia työhön perustuvia palkanmaksu ongelmia ei olisi. Hyvä luottamusmies kuuntelisi kuskejaan ja ottaisi ongelmat esille esimiesten kanssa. Jos ongelmaan ei löydy ratkaisua niin liiton toimitsija paikalle ja tarvittaessa liiton lakimies kyllä pistää yrityksen noudattamaan työehtosopimuksia ja Suomen lainsäädäntöä. Kaikki se työ mitä edelliset sukupolvet ovat työnsä eteen rakentaneet ja ammattiyhdistystoiminnalla rakentaneet valuu hukkaan kun
        nykyinen 1990-2000 luvuilla syntyneet ovat niin saamattomia ja eivät osaa pitää puoliaan
        asioissa joissa pitäisi olla jämpti. Tehdystä työstä pitää saada asiallinen korvaus.
        Jos tehdyistä työtunneista ei makseta ,niin miksi kukaan kuski ei ole tehnyt ilmoitusta työsuojelupiiriin. Onko työntekijät todella näin kädettömiä vätyksiä.


    • Anonyymi

      Käyttävät myös huonon kielitaidon omaavia ulkomaalaisia surutta hyväksi. Ja eipä siellä juuri muita ollut....

      • Anonyymi

        Tämä todella asiallinen kommentti työntekijöille luottamusmiehen valinnan tärkeydestä työntekijöiden asianhoitajana työnantajan suuntaan . Siitä on itseasiassa maininta laissa ,että työntekijöillä pitää olla luottamusmies. Ammattiliittoon kuuluminen on tietysti jokaisen työntekijän oma valinta. itse kuuluisin liittoon jos työnantajan toimet eivät aina vastaa sitä mitä työehtosopimukset edellyttävät. Minä en halua ottaa kantaa tässä tapauksessa yritykseen Van& poika ,koska kirjoitusten perusteella on vahva epäillys siitä,että kyseessä on yhden ihmisen luoma viha kampanja kyseistä yritystä kohtaan. Siksi suhtaudun aina kriittisesti
        tällaisiin kirjoituksiin jossa kirjoitukset kirjoitus asultaan ovat hyvin saman kaltaisia. Kyllä jokainen ihminen pystyy aistimaan ,että sama kirjoittaja on asialla jos kirjoitus noudattaa aina samaa peruskaavaa.


    • Anonyymi

      Juu kannattaa välttää firmaa. Saatte saman palkan helpommin muualta.

      • Anonyymi

        Van & Pojalla on bensa ja kalja lopussa.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rekka-penalta ei ollut viina lopussa
        https://yle.fi/uutiset/3-12380301

        Miksi Rekka-Penat juovat niin paljon?? alkolukot olis kiireesti saatava rekkoihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi Rekka-Penat juovat niin paljon?? alkolukot olis kiireesti saatava rekkoihin.

        Kuningas alkoholi tosi suuri ropleema kuljetusalla.


    • Anonyymi

      Hyvät ajot oli,ajoin oululaisen leipää 12 metrisellä yhdistelmällä puoliperävaunu,auto oli mb ateco.
      Leipää vein kannelmäen ja leppävaaran maxi marketteihin ja pari muuta myymälää espoossa oli kuormassa.

    • Anonyymi

      Toivottavasti liitto alkais syynää näiden hommia. Tes ei kiinnost pätkääkään eikä kyllä työntekijöiden oikeudetkaan.

      • Anonyymi

        Toivottavasti liitto alkais syynään firman alkoholin käyttöä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti liitto alkais syynään firman alkoholin käyttöä

        AKT:lle ei kuulu työntekijöiden alkoholia koskevat asiat. Ensinnäkin työntekijän pitäisi kuulua ammattiliitto AKT:hen jotta mitään asiaa voisi työntekijän eduksi hoitaa. Jokaisella
        työnantajalla on lakisääteinen velvollisuus järjestää työterveyshuolto työntekijöille. Kun kyseessä on näin suuri kuljetusliike kuin Van& Poika ,siis merkittävä toimija pääkaupunkiseudun jakeluliikenteessä niin yrityksen johdon luulisi puuttuvan työntekijöiden runsaaseen alkoholin käyttöön joka haittaa merkittävästi työntekoa.
        Pitäisi olla selkeät pelisäännöt ja työterveyshuollon kanssa sovittu tapa miten nämä ongelmalliset työntekijät ohjataan asiallisesti alkoholikuntoutukseen . Se on se ainoa oikea tapa saada alkoholi ongelmaiset kuljettajat hoitoon ja pois vaarantamasta meidän kaikkien turvallisuutta tuolla tienpäällä. Onnistuneella kuntoutuksella yritys saa takaisin hyvin tehokkaan motivoituneen kuljettajan .


    • Anonyymi

      Muutaman vuoden kyseisessä lafkassa olin hommissa. Ajojärjestelyn toiminta ja työtavat ala-arvoisen huonoja.
      Keikkaa jokapäivä niin paljon että ei mahdollisuuttakaan selviytyä kunnialla. Työntekijöille puhutaan todella törkeästi ja kohtelu on muutenkin todella huonoa.
      Suurin osa kuljettajista ulkomaalais taustaisia, heitä vasta siellä poljettiinkin kun ei raukat tiedä omia oikeuksiaan eikä TES:sistä ole tietoakaan. Palkat kyllä maksoivat ajallaan. Perehdytyksiä yms ei ikinä järjestetty jonka johdosta kaikki täytyi opetella itse ”tyhjästä”. Ajojärjestely myös sysäsi omat mokat kuljettajien harteille.

      • Anonyymi

        Kun on näin paljon ongelmia yrityksen henkilökemiassa ,niin miksi työyhteisö valinnut keskuudestaan luottamusmiestä.Tämä on ihan lakisääteinen asia. Kun olisi luottamusmies ,siis sellainen todella jämäkkä kaveri niin asiat olisivat täysin toisin. Ja mikä parasta jämäkkä henkilöstön valitsema luottamusmies olisi parasta yritykselle sillä hänellä olisi näkemys henkilöstön hyvinvoinnista,mutta samalla yrityksen pärjäämisestä kilpailussa ajotehtävissä, sillä hänen vastuullaan olisivat myös työpaikat. On käsittämätöntä nykymaailmassa ,että edes tällaiset isot kuljetusliikkeet eivät ole omaksuneet Team työskentelyä jossa yrittäjä ja kuskit ovat tiivis porukka ja yhdessä miettivät miten selviämme arjen haasteista. Se on loppupeleissä se ainut tie menestykseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun on näin paljon ongelmia yrityksen henkilökemiassa ,niin miksi työyhteisö valinnut keskuudestaan luottamusmiestä.Tämä on ihan lakisääteinen asia. Kun olisi luottamusmies ,siis sellainen todella jämäkkä kaveri niin asiat olisivat täysin toisin. Ja mikä parasta jämäkkä henkilöstön valitsema luottamusmies olisi parasta yritykselle sillä hänellä olisi näkemys henkilöstön hyvinvoinnista,mutta samalla yrityksen pärjäämisestä kilpailussa ajotehtävissä, sillä hänen vastuullaan olisivat myös työpaikat. On käsittämätöntä nykymaailmassa ,että edes tällaiset isot kuljetusliikkeet eivät ole omaksuneet Team työskentelyä jossa yrittäjä ja kuskit ovat tiivis porukka ja yhdessä miettivät miten selviämme arjen haasteista. Se on loppupeleissä se ainut tie menestykseen.

        No kas kummaa sellaisen ajatuksen on omaksuneet vain isot yritykset,että yhdessä henkilöstön kanssa tehdään se tulos. Pienissä kuljetusliikkeissä yrittäjä haluaa yksin tehdä kaikki päätökset meni sitten suteen tai saveen. Voi,että paljon on opittavaa yrittämisestä Suomessa. Mutta siinä on haastetta ....valitettavasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun on näin paljon ongelmia yrityksen henkilökemiassa ,niin miksi työyhteisö valinnut keskuudestaan luottamusmiestä.Tämä on ihan lakisääteinen asia. Kun olisi luottamusmies ,siis sellainen todella jämäkkä kaveri niin asiat olisivat täysin toisin. Ja mikä parasta jämäkkä henkilöstön valitsema luottamusmies olisi parasta yritykselle sillä hänellä olisi näkemys henkilöstön hyvinvoinnista,mutta samalla yrityksen pärjäämisestä kilpailussa ajotehtävissä, sillä hänen vastuullaan olisivat myös työpaikat. On käsittämätöntä nykymaailmassa ,että edes tällaiset isot kuljetusliikkeet eivät ole omaksuneet Team työskentelyä jossa yrittäjä ja kuskit ovat tiivis porukka ja yhdessä miettivät miten selviämme arjen haasteista. Se on loppupeleissä se ainut tie menestykseen.

        Eihän siellä nyt mitää luottamusmiestä tarvita ku vittuillaan vaan ihan toimitusjohtajasta alkaen.. koronassaki kuulemma voi mennä töihin koska se on ihan vaan pikku flunssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun on näin paljon ongelmia yrityksen henkilökemiassa ,niin miksi työyhteisö valinnut keskuudestaan luottamusmiestä.Tämä on ihan lakisääteinen asia. Kun olisi luottamusmies ,siis sellainen todella jämäkkä kaveri niin asiat olisivat täysin toisin. Ja mikä parasta jämäkkä henkilöstön valitsema luottamusmies olisi parasta yritykselle sillä hänellä olisi näkemys henkilöstön hyvinvoinnista,mutta samalla yrityksen pärjäämisestä kilpailussa ajotehtävissä, sillä hänen vastuullaan olisivat myös työpaikat. On käsittämätöntä nykymaailmassa ,että edes tällaiset isot kuljetusliikkeet eivät ole omaksuneet Team työskentelyä jossa yrittäjä ja kuskit ovat tiivis porukka ja yhdessä miettivät miten selviämme arjen haasteista. Se on loppupeleissä se ainut tie menestykseen.

        Ei tuossa firmassa lakipykälät kiinnosta paskaakaa kunhan rahaa tulee. Keikatkin tulee sillä varotusajalla et olis pitäny jo hoitaa ja deadlinet pukkaa päälle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän siellä nyt mitää luottamusmiestä tarvita ku vittuillaan vaan ihan toimitusjohtajasta alkaen.. koronassaki kuulemma voi mennä töihin koska se on ihan vaan pikku flunssa.

        Edelleen sanon nyt tosi suoraan , Suomen lainsäädäntö sanoo ,että jokaisessa yrityksessä työntekijät voivat valita luottamusmiehen joka edustaa henkilöstöä asioissa jotka koskevat yrityksen ja henkilöstön välisiä asioita. Jos henkilöstölläl tässä yrityksessä olisi edes hieman sitä " munaa" eli äijää niin valitsistte joukostanne luottamusmiehen joka olisi jämpti ja pitäisi teidän puolta (luottamusmiestä ei voi irtisanoa kevyein peruistein) niin teidän kuskien elämä olisi paljon mukavampaa. Eli ohjeeni on ,että valitsette reilun ja remseän miehen tai mikä parempi tosi naisen joka pitää henkilöstön puolta henkeen ja vereen niin elämä kyseisessä yrityksessä olisi todella parempaa. ............ mutta taidatte olla niin passiivista sakkia ette saa mitään aikaan, turha täällä sitten on valittaa....................


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Edelleen sanon nyt tosi suoraan , Suomen lainsäädäntö sanoo ,että jokaisessa yrityksessä työntekijät voivat valita luottamusmiehen joka edustaa henkilöstöä asioissa jotka koskevat yrityksen ja henkilöstön välisiä asioita. Jos henkilöstölläl tässä yrityksessä olisi edes hieman sitä " munaa" eli äijää niin valitsistte joukostanne luottamusmiehen joka olisi jämpti ja pitäisi teidän puolta (luottamusmiestä ei voi irtisanoa kevyein peruistein) niin teidän kuskien elämä olisi paljon mukavampaa. Eli ohjeeni on ,että valitsette reilun ja remseän miehen tai mikä parempi tosi naisen joka pitää henkilöstön puolta henkeen ja vereen niin elämä kyseisessä yrityksessä olisi todella parempaa. ............ mutta taidatte olla niin passiivista sakkia ette saa mitään aikaan, turha täällä sitten on valittaa....................

        Van & poika ei ole mikään pieni yritys merkittävä toimija kuljetusalalla pääkaupunkiseudulla., kuten Suomen lainsäädäntökin sanoo niin tämän kokoisessa yrityksessä pitäisi olla luotttamusmies, sellainen jämti henkilö joka ansaitsee henkilöstössä syvää luottamusta henkilöstön asioiden hoitajana. Henkilöstö ihan omassa keskuudessaan valitsee luottamusmiehen joka sitten ilmoitetaan työnantajalle. Jos te siellä Van & o´poika yrityksessä kohellatte miten sattuu menemään niin ihme on ,että teillä on yhtäkään työntekijää eihän sellaista peliä kukaan jaksa pidemmän päälle. NYT VALITSEMAAN PORUKALLE LUOTTAMUSMIES .se ei vaadi edes liittoon kuulumista, vaikka aina se tietysti helpottaa asioiden hoitoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Van & poika ei ole mikään pieni yritys merkittävä toimija kuljetusalalla pääkaupunkiseudulla., kuten Suomen lainsäädäntökin sanoo niin tämän kokoisessa yrityksessä pitäisi olla luotttamusmies, sellainen jämti henkilö joka ansaitsee henkilöstössä syvää luottamusta henkilöstön asioiden hoitajana. Henkilöstö ihan omassa keskuudessaan valitsee luottamusmiehen joka sitten ilmoitetaan työnantajalle. Jos te siellä Van & o´poika yrityksessä kohellatte miten sattuu menemään niin ihme on ,että teillä on yhtäkään työntekijää eihän sellaista peliä kukaan jaksa pidemmän päälle. NYT VALITSEMAAN PORUKALLE LUOTTAMUSMIES .se ei vaadi edes liittoon kuulumista, vaikka aina se tietysti helpottaa asioiden hoitoa.

        Niin yrityksen luottamusmiesjärjestelmä on ihan lakisääteinen asia, halusi yrittäjä sitä tai ei.
        Työntekijät voivat keskuudestaan valita luottamusmiehen ,hänen työtehtävä on valvoa työntekijöiden etuja palkka ja työaika-asioissa. Näin sanoo Suomen lainsäädäntö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin yrityksen luottamusmiesjärjestelmä on ihan lakisääteinen asia, halusi yrittäjä sitä tai ei.
        Työntekijät voivat keskuudestaan valita luottamusmiehen ,hänen työtehtävä on valvoa työntekijöiden etuja palkka ja työaika-asioissa. Näin sanoo Suomen lainsäädäntö.

        Siksi on niin täysin käsittämätöntä,että iso kuljetusyritys ja iso joukko kuljettajia ja ei keskuudestaan saada valittua luottamusmiestä joka pitäisi huolta kuljettajien hyvinvoinnista ja palkkauksesta. teillä Van &poika yrityksen työntekijöillä on lakisääteinen oikeus valita luottamusmies jonka tehtävä on vaalia sitä asiaa,että jokainen työntekijä saa työehtosopimusten mukaisen palkan ja muutenkin noudatetaan työaikalakeja. Eikö teillä löydy sitä XXL kokoista munaa kuljettajien joukosta ,joka todella sydämessään ottaisi tämän toimen hoitaakseen. Eli ottaisi kokonaisvastuun Van&poika yrityksen kuljettajien hyvinvoinnista. olette sairaan laiskaa porukkaa, en voi muuta sanoa. Jos hoidatte tämän asian kuntoon ja muutenkin porukka ryhdistäytyy esim. AKT:n jäsenyydellä elämä joka kuskilla parenee huomattavasti kun palkka on sellainen kohtuullisilla työpäivillä, mikä se kuuluukin olla. ja tarvittaessa AKT:n lakimiehet kertovat asiat yrittäjälle. Nó jos ei kiinnosta niin niin soronoo..........


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siksi on niin täysin käsittämätöntä,että iso kuljetusyritys ja iso joukko kuljettajia ja ei keskuudestaan saada valittua luottamusmiestä joka pitäisi huolta kuljettajien hyvinvoinnista ja palkkauksesta. teillä Van &poika yrityksen työntekijöillä on lakisääteinen oikeus valita luottamusmies jonka tehtävä on vaalia sitä asiaa,että jokainen työntekijä saa työehtosopimusten mukaisen palkan ja muutenkin noudatetaan työaikalakeja. Eikö teillä löydy sitä XXL kokoista munaa kuljettajien joukosta ,joka todella sydämessään ottaisi tämän toimen hoitaakseen. Eli ottaisi kokonaisvastuun Van&poika yrityksen kuljettajien hyvinvoinnista. olette sairaan laiskaa porukkaa, en voi muuta sanoa. Jos hoidatte tämän asian kuntoon ja muutenkin porukka ryhdistäytyy esim. AKT:n jäsenyydellä elämä joka kuskilla parenee huomattavasti kun palkka on sellainen kohtuullisilla työpäivillä, mikä se kuuluukin olla. ja tarvittaessa AKT:n lakimiehet kertovat asiat yrittäjälle. Nó jos ei kiinnosta niin niin soronoo..........

        Niin soronoo ,en voi auttaa jos laiskuus on ainut tie teidän elämässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin soronoo ,en voi auttaa jos laiskuus on ainut tie teidän elämässä.

        Näin on asian laita ,edelliset kirjoitukset ovat todella hyviä esimerkkejä siitä ettei kuljettajat itse osaa ajaa omia työehtosopimusten mukaisia ehtoja . On hieno haukkua työnantajaansa ABC:n baarissa. Silti ei löydy yhtään suoraselkäistä kuljettajaa joka sanoo suoraan työkavereille ,että alan luottamusmieheksi ja hoidan meidän kaikkien palkka ja työehtoasiat kuntoon. Näin oli 1950-80 luvulla. Nykyinen sukupolvi on niin laiskaa valitettavasti ettei kukaan halua ajaa oman alansa työntekijöiden asiaa. oletetaan ,että akt:n tekemät työehtosopimukset on maksuautomaatti. Niin maksuautomaatti toimii isoissa kuljetusyrityksissä joille on tärkeää ,että kuski on ja pysyy yrityksessä aina eläkkeelle asti,koska se on heille helpoin ja mukavin ratkaisu ja näitä yrityksiä on ,että työsuhde on kestänyt 40-48 vuotta. Mutta te pienet ja keskisuuret yritykset mielestäni pitäisi työntekijöissä pitäisi olla sitä munaa,että luottamusmies valitaan ja omia sovittuja etuja vaalitaan ja vaaditaan. Ja ihan tiedoksi Luottamusmiestä yrityksestä ei ihan helposti irtisanota vaikka sukset menisi ristiin yrittäjän kanssa . Lainsäätäjä on näin päättänyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin on asian laita ,edelliset kirjoitukset ovat todella hyviä esimerkkejä siitä ettei kuljettajat itse osaa ajaa omia työehtosopimusten mukaisia ehtoja . On hieno haukkua työnantajaansa ABC:n baarissa. Silti ei löydy yhtään suoraselkäistä kuljettajaa joka sanoo suoraan työkavereille ,että alan luottamusmieheksi ja hoidan meidän kaikkien palkka ja työehtoasiat kuntoon. Näin oli 1950-80 luvulla. Nykyinen sukupolvi on niin laiskaa valitettavasti ettei kukaan halua ajaa oman alansa työntekijöiden asiaa. oletetaan ,että akt:n tekemät työehtosopimukset on maksuautomaatti. Niin maksuautomaatti toimii isoissa kuljetusyrityksissä joille on tärkeää ,että kuski on ja pysyy yrityksessä aina eläkkeelle asti,koska se on heille helpoin ja mukavin ratkaisu ja näitä yrityksiä on ,että työsuhde on kestänyt 40-48 vuotta. Mutta te pienet ja keskisuuret yritykset mielestäni pitäisi työntekijöissä pitäisi olla sitä munaa,että luottamusmies valitaan ja omia sovittuja etuja vaalitaan ja vaaditaan. Ja ihan tiedoksi Luottamusmiestä yrityksestä ei ihan helposti irtisanota vaikka sukset menisi ristiin yrittäjän kanssa . Lainsäätäjä on näin päättänyt.

        Työntekijöiden vaihtuvuus on nopeempaa ku tj vaihtaa sukkia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Työntekijöiden vaihtuvuus on nopeempaa ku tj vaihtaa sukkia.

        Tutkin talouslukuja ja ainakin toimitusjohtaja on vaihtunut 2018 eli sukupolven vaihdos nuorempaan. Koska minkään yrityksen talouslukuja ei saa kertoa tällä foorumilla ,jos näin toimii niin ylläpito poistaa asiattomana kirjoituksena niin jokainen voi itse lukea netistä laittamalla minkä tahansa yrityksen nimen ja siihen perään talousluvut niin näkee todellisen tilanteen yrityksen taloudesta ( ovat julkisia tietoja, yrityksen tilinpäätös) Minulle täysin vieras yritys,mutta mitä tuolla tien päällä olen nähnyt autoja niin todella siistejä ja uuden karheita autoja ovat. Yleensä edellisen kirjoittajan mainitsemissa yrityksissä jossa porukka vaihtuu viikottain niin uusikin kalusto on rikottu täysin,ovat ottaneet osuumaa kunnolla joka puolelle autoa. Van &Poika yrityksen kalusto on ollut silmiin nähden todella siistiä ja hyvin pidettyä. Eli kuskit osaavat hommansa. Missä on totuus ,jokainen voi rakentaa oman mielikuvansa. Jos nuori tj ei vaihda sukkia ollenkaan näin kesäaikana kun on sandaalikelit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkin talouslukuja ja ainakin toimitusjohtaja on vaihtunut 2018 eli sukupolven vaihdos nuorempaan. Koska minkään yrityksen talouslukuja ei saa kertoa tällä foorumilla ,jos näin toimii niin ylläpito poistaa asiattomana kirjoituksena niin jokainen voi itse lukea netistä laittamalla minkä tahansa yrityksen nimen ja siihen perään talousluvut niin näkee todellisen tilanteen yrityksen taloudesta ( ovat julkisia tietoja, yrityksen tilinpäätös) Minulle täysin vieras yritys,mutta mitä tuolla tien päällä olen nähnyt autoja niin todella siistejä ja uuden karheita autoja ovat. Yleensä edellisen kirjoittajan mainitsemissa yrityksissä jossa porukka vaihtuu viikottain niin uusikin kalusto on rikottu täysin,ovat ottaneet osuumaa kunnolla joka puolelle autoa. Van &Poika yrityksen kalusto on ollut silmiin nähden todella siistiä ja hyvin pidettyä. Eli kuskit osaavat hommansa. Missä on totuus ,jokainen voi rakentaa oman mielikuvansa. Jos nuori tj ei vaihda sukkia ollenkaan näin kesäaikana kun on sandaalikelit.

        Niin vain tosi toope laittaa sukat jalkaan kun käyttää sandaaleja. Se on juntin perusvirhe.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin vain tosi toope laittaa sukat jalkaan kun käyttää sandaaleja. Se on juntin perusvirhe.

        Todella hyvä ja asiallinen kirjoitus. Näin ne hommat etenee kuljetusyrityksessä siisteillä hyvin hoidetulla kalustolla.Sandaaleissa on hyvä olla kun hellettä pissaa ja bisnes luista..... luuserit narisevat kappaleen "helppo elämä" tahdissa ,näin se menee.


    • Anonyymi

      "Vie eikä vikise"... 77 km/h moottoritiellä ilman syytä ei vaan tue sitä slogania. "Aina jonon kärjessä" olisi osuvampi.

      • Anonyymi

        Onhan se 77 helvetin ärsyttävä nopeus, rekoilla varmaan pääsee kovempaakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan se 77 helvetin ärsyttävä nopeus, rekoilla varmaan pääsee kovempaakin.

        77 km / h on todella hyvä nopeus. Jos ajatellaan kuljetusyritystä talous edellä. 77 km /h on nykyaikaisessa kuorma-autossa optimaalinen nopeus suhteutettuna polttoaineen kulutus/ ajettu matka. Erotus 80 km /h tunnissa ajavaan ajoneuvoon on ihan olematon, mutta polttoainekuluissa ero on merkittävä. 77 km / h ajava peruskuorma-auton kierrosluku pyörii 1200- 1400 kierroksen välillä ja näin ollen kulutuslukemat voivat olla merkittävästi alhaisemmat ja tuottaa merkittävästi säästöjä kuljetusyritykselle (eli enemmän paalua kuljetusyrittäjän lomsaan). SE on todella hyvä asia ja kannustaa yrittäjää palkitsemaan hyvät taloudellisen ajotavan omaavat kuskit vaikka kylpylälomalla tai muuten vaikka sitten rahallisesti.
        Palkitseminen on hyvä tapa ja myös luonto kiittää kun paskaa ei puhalleta turhaan taivaalle.Kun oppii ajamaan taloudellisesti niin tressi vähenee ja mieli on hyvä. Jatkuva rajoitinta vasten ajo on järjen köyhyyttä..... niin mihin sinulla on oikeasti kiire? Hautaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        77 km / h on todella hyvä nopeus. Jos ajatellaan kuljetusyritystä talous edellä. 77 km /h on nykyaikaisessa kuorma-autossa optimaalinen nopeus suhteutettuna polttoaineen kulutus/ ajettu matka. Erotus 80 km /h tunnissa ajavaan ajoneuvoon on ihan olematon, mutta polttoainekuluissa ero on merkittävä. 77 km / h ajava peruskuorma-auton kierrosluku pyörii 1200- 1400 kierroksen välillä ja näin ollen kulutuslukemat voivat olla merkittävästi alhaisemmat ja tuottaa merkittävästi säästöjä kuljetusyritykselle (eli enemmän paalua kuljetusyrittäjän lomsaan). SE on todella hyvä asia ja kannustaa yrittäjää palkitsemaan hyvät taloudellisen ajotavan omaavat kuskit vaikka kylpylälomalla tai muuten vaikka sitten rahallisesti.
        Palkitseminen on hyvä tapa ja myös luonto kiittää kun paskaa ei puhalleta turhaan taivaalle.Kun oppii ajamaan taloudellisesti niin tressi vähenee ja mieli on hyvä. Jatkuva rajoitinta vasten ajo on järjen köyhyyttä..... niin mihin sinulla on oikeasti kiire? Hautaan?

        85 on paras vauhti. Sen alle nysväävät ovat hupiukkoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        85 on paras vauhti. Sen alle nysväävät ovat hupiukkoja.

        Kyllä hupiukko on sellainen tyyppi joka ei ymmärrä omaa palkkaansa ja miten se kertyy. Kun ajaa tasan 80 km /h niin mieli pysyy tyynenä ja palkka tulee tehtyjen tuntien mukaan , perkele antaa kiireisten mennä ohitse. Minä olen töissä ja noudatan lakeja , kuorma-autolla saa ajaa 80 km/h joten näin toimitaan. Näillä ehdoilla käteen jäävä palkkani on 3500 eur.
        Eli ihan aikuisten oikeasti mihin on kiire ??? en ymmärrä. Ilmeisesti nämä ei hupi ukot ovat AD-HD miehiä??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä hupiukko on sellainen tyyppi joka ei ymmärrä omaa palkkaansa ja miten se kertyy. Kun ajaa tasan 80 km /h niin mieli pysyy tyynenä ja palkka tulee tehtyjen tuntien mukaan , perkele antaa kiireisten mennä ohitse. Minä olen töissä ja noudatan lakeja , kuorma-autolla saa ajaa 80 km/h joten näin toimitaan. Näillä ehdoilla käteen jäävä palkkani on 3500 eur.
        Eli ihan aikuisten oikeasti mihin on kiire ??? en ymmärrä. Ilmeisesti nämä ei hupi ukot ovat AD-HD miehiä??

        Rekoissa on tehdasasetuksena nopeudenrajoitin säädetty 89:än, jotta sillä voidaan ohittaa karavaanarit, kevytperävaunuyhdistelmät, sun muut tientukot ja hupiukot. Siihen ei yhdenkään korjaamon parane puuttua, muutenhan monilla olis 125 kattonopeutena. Silti, 2 suurta firmaa on madaltanut kattonopeuden 82:en. Laitonta rukata rajoitinta, sekä tyhmää. Miten sellaisella vehkeellä saa edes ylämäkeen lähtövauhtia? Talvella olis jopa hienoa saada kunnolla vauhtia mäkiin. Vai onko parempi istahtaa kiinni Paimionmäkeen ja todeta että on ainakin taloudellista ajoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rekoissa on tehdasasetuksena nopeudenrajoitin säädetty 89:än, jotta sillä voidaan ohittaa karavaanarit, kevytperävaunuyhdistelmät, sun muut tientukot ja hupiukot. Siihen ei yhdenkään korjaamon parane puuttua, muutenhan monilla olis 125 kattonopeutena. Silti, 2 suurta firmaa on madaltanut kattonopeuden 82:en. Laitonta rukata rajoitinta, sekä tyhmää. Miten sellaisella vehkeellä saa edes ylämäkeen lähtövauhtia? Talvella olis jopa hienoa saada kunnolla vauhtia mäkiin. Vai onko parempi istahtaa kiinni Paimionmäkeen ja todeta että on ainakin taloudellista ajoa.

        Polttoainerekat Neste, ST-1 rajoitin säädetty tasan 80 km /h . Homma toimii ei tarvitse mäkeen vauhtia ja todella hyvissä ajoin perillä. 80 km/h on hyvä nopeus ja kustannukset pysyy todella hyvällä tasolla kun löpöä menee huomattavsti vähemmän.
        Tämä eteneminen 80 km/h tai 90 km /h ei ole konkreettinen asia työpäivässä, sillä se on asia joka pitäisi jokaisen kuskin itse selvittää omassa pääkopassa, sillä se on pelkkä " minusta tuntuu asia" todellisuudessa ero ajassa on ihan olematon. Onneksi 90 % kuskeista ajaa nykyisin valtateillä 85 km/h niin meno tasaista ja miellyttävää kaikille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rekoissa on tehdasasetuksena nopeudenrajoitin säädetty 89:än, jotta sillä voidaan ohittaa karavaanarit, kevytperävaunuyhdistelmät, sun muut tientukot ja hupiukot. Siihen ei yhdenkään korjaamon parane puuttua, muutenhan monilla olis 125 kattonopeutena. Silti, 2 suurta firmaa on madaltanut kattonopeuden 82:en. Laitonta rukata rajoitinta, sekä tyhmää. Miten sellaisella vehkeellä saa edes ylämäkeen lähtövauhtia? Talvella olis jopa hienoa saada kunnolla vauhtia mäkiin. Vai onko parempi istahtaa kiinni Paimionmäkeen ja todeta että on ainakin taloudellista ajoa.

        Ihan haista paska kirjoitus. Suomen tai EU:n lainsäädäntö ei kiellä alentamasta rekkojen nopeutta mitenkään. Ei siis ole laitonta rukata nopeutta, ihmettelen kuskien tällaista suurta vasten tahtoa siitä syystä ,että ajettaisiin tasan 80 km, joka on todella hyvä nopeus. Voi ,että jengi ei edelleenkään tajua ettei työtä tehdä km palkalla????? mikä hemmetti on asian tiimoilta niin vaikeaa. Nuoret kuskit..... oppikaa elämään, mihinkään ei ole kiire ei mihinkään. Ajaa niillä Bemarin raadoillanne sitten kirtit hyllylle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan haista paska kirjoitus. Suomen tai EU:n lainsäädäntö ei kiellä alentamasta rekkojen nopeutta mitenkään. Ei siis ole laitonta rukata nopeutta, ihmettelen kuskien tällaista suurta vasten tahtoa siitä syystä ,että ajettaisiin tasan 80 km, joka on todella hyvä nopeus. Voi ,että jengi ei edelleenkään tajua ettei työtä tehdä km palkalla????? mikä hemmetti on asian tiimoilta niin vaikeaa. Nuoret kuskit..... oppikaa elämään, mihinkään ei ole kiire ei mihinkään. Ajaa niillä Bemarin raadoillanne sitten kirtit hyllylle.

        Kortit hyllylle. Kiitos!


    • Anonyymi

      Nopeudenrajoitin tehdasasetuksena, merkistä riippumatta on 89. Sitä ei pidä omin päin säätää, ei ylös eikä alas päin. Yksikään kuljetusliike ei voi itse päättää maksiminopeutta. Meidän mainio tieliikennelaki päättää sen. Mut runkkaapa rajoitinta niin rekka on laiton sen jälkeen. Tiedän kyllä nämä jutut.

    • Anonyymi

      itse olen jo vuosia pohtinut samaa asiaa muidenmuassa mutta vähän aikaa stten törmäsin pariin artikkeliin joissa kerrottiin oikeudenkäynnistä frank dux in ja van dammen välillä ja tuossa oikeuden käynnissä eräs dux in pitkä aikainen ystäövä oli todistanut kuinka herran kuuluisa temppu jossa hän oli lyönyt palasiksi luodin kestävän lasin olikin tosi asiassa ollut hutera plexin palanen tiedän itse sen verran että laji josta hän puhuu sitä ei enää eikä hänenkää nuoruus vuosina osanneet kuin 3 ihmistä dr masaaki hatsumi(togakure ninjutsu ryuha), soto tanemura(iga ryu) sekä tunnettu ninjutsu tutkija mutta jolla todistetusti ei ollut oppilasta ja joka käytti oppimastaan samaa nimeä kuin herra dux tämän herrabn nimi oli seiko fujita(koga,yamabushi ninpo ryuha)mutta sen aikaiset japanilaiset tämän alan tietäjät ovat kanssa sanoneet että hänen temppunsa olivat lähinnä samoja kuinyamabushien uskonnollisissa tilaisuuksissa tekemät taika temput jotka kuuluvat heidän rituuaaleihinsa kuitenkin tosiasia on se että fujitalla ei ollut ainoatakaan oppilasta ja hän oli ainoa ja viimeinen jonka jossain määrin on väitetty tietävän jotain koga ninjojen taidoista vaikkakin hän sanoi kääröjen tuhoutuneen isoisänsä toimesta jolla ei vuosia aikasemmin ollut aikomusta siirtää oppia eteenpäin mutta sen kyllä sanoo järki että dux eikä fujita ole edes ikinä tavannut toisiaan mutta on helppo sanoa olevansa koga ninjutsun taitaja koska kukaan ei ole 40v tietänyt mitään taikka ketään jota tietäisi siitä jotain mutta dux han sanoo olevansa oikea koga ihmelapsi mutta usko se o p puhetta t hasa

    • Anonyymi

      Eipä näytä nopeus kasvaneen. Hupiukkoja vissiin firma täynnä. Nähtävästi kolmella jakoautolla käyvät Stadi-Turku väliä. Mitään en näistä hommista tiedä mut meniskö ne yhteenlasketut 18 metriä yhteen täysperävaunuyhdistelmään jos koittaa polkea vaikka 85:ttä???

      • Anonyymi

        Kyllä se 18 m. menee moderniin pitkään puoliperäänkin. Ei siinä mitään täysperiä tarvita.
        Huomioi kuitenkin tällainen taloudellinen seikka. Jos yritykseen hankitaan esim tällainen uusi perävaunu "pitkä" ja siihen vetoauto, niin se on todella iso investointi . Jos ajotehtävät ovat nyt tällaiset kuin edellä mainitset , mutta tulevaisuus on täysi arvoitus niin on todella iso riski hankkia yritykseen tällainen puoliperä . Van&Poika on kuitenkin tietoisesti halunnut olla kuljetusliike joka panostaa MB Atego 15 tn autoihin ja on sen myös yritysmarkkinoinnissa nettisivuilla selvästi tuonut esille mikä heidän päätoimialueensa on. Kuljetusalalla menestyminen tänä päivänä on hyvin haasteellista,voittomarginaalit tehdystä työstä ovat aivan olemattomat. Yhdelläkään kuljetusyrityksellä ei ole varaa tehdä virheinvestointeja esim. liian isoon kalustoon hetken huumassa. Ehkä kuitenkin kyseisessä firmassa ei ole hupiukkoja johdossa , vaan vastuullisia ihmisiä jotka eivät halua ottaa turhia riskejä. Van &Poika mielletään kuljetusalalla kuitenkin kevyeihin kuljetuksiin kuorma-autoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se 18 m. menee moderniin pitkään puoliperäänkin. Ei siinä mitään täysperiä tarvita.
        Huomioi kuitenkin tällainen taloudellinen seikka. Jos yritykseen hankitaan esim tällainen uusi perävaunu "pitkä" ja siihen vetoauto, niin se on todella iso investointi . Jos ajotehtävät ovat nyt tällaiset kuin edellä mainitset , mutta tulevaisuus on täysi arvoitus niin on todella iso riski hankkia yritykseen tällainen puoliperä . Van&Poika on kuitenkin tietoisesti halunnut olla kuljetusliike joka panostaa MB Atego 15 tn autoihin ja on sen myös yritysmarkkinoinnissa nettisivuilla selvästi tuonut esille mikä heidän päätoimialueensa on. Kuljetusalalla menestyminen tänä päivänä on hyvin haasteellista,voittomarginaalit tehdystä työstä ovat aivan olemattomat. Yhdelläkään kuljetusyrityksellä ei ole varaa tehdä virheinvestointeja esim. liian isoon kalustoon hetken huumassa. Ehkä kuitenkin kyseisessä firmassa ei ole hupiukkoja johdossa , vaan vastuullisia ihmisiä jotka eivät halua ottaa turhia riskejä. Van &Poika mielletään kuljetusalalla kuitenkin kevyeihin kuljetuksiin kuorma-autoilla.

        Olen hyvin pitkälti samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Vaikka tällaisen puoliperä yhdistelmän ottaisi leasing sopimuksella niin pitäisi olla täysi varmuus,että ajotehtävä jatkuu koko leasing-sopimuksen ajan. Leasing auto tulee hyvin kalliiksi kuljetusyritykselle jos auto ei ole kokoajan tuottamassa rahaa yritykselle. Tietysti mahdollisuus on antaa kyseinen HKI- Turku välinen kuljetus alihankintaan, mutta järkevä kuljetusliike suosii omia kuljettajia ihan periaate syistä. Myös aikataulukysymykset voivat olla ratkaiseva tekijä miksi hommaa hoidetaan nykyisin 3:lla autolla. Yksi auto kun ei voi olla samaan aikaan joka paikassa. Logistiikka-asiat eivät ole yksinkertaisia,kun asiakkaiden toimesta on asetettu työntekoon monta mutta, mutta............


      • Anonyymi

        Miksi ihmeessä ajaa 85kmh jos kassa on niin hyvässä kunnossa että voi noudattaa säädettyä enimmäisnopeutta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi ihmeessä ajaa 85kmh jos kassa on niin hyvässä kunnossa että voi noudattaa säädettyä enimmäisnopeutta?

        Olet tosi onnekas ihminen kun ihmettelyn aihe on näin leppoisa. Mietit varmasti tätä dilemmaa joka ilta kun painat pääsi tyynylle .... miksi ihmeessä ajaa 85 km/h ???
        Ollakko vai eikö eikö olla on varmasti se toinen hyvä miettimisen paikka.


    • Anonyymi

      Van&poika yrityksen tj on rasistinen sovinisti paska. Vetää lakeja välistä ja kusee kaikkia silmään.

      • Anonyymi

        Saa kirjoittaa mitä haluaa , jos toimitusjohtaja on rasistinen , sovinisti paska. Onko Van&poika yrityksessä naisia kuljettajina (itse en ole nähnyt ensimmäistäkään). Jos yrityskulttuuri on tällainen, niin niin miksi kuljettajat eivät ole järjestäytyneet AKT:hen. Jos tällainen kulttuuri tämän hyvin menestyvän yrityksen ajatusmaailmaa ja kuljettajat ovat "orjia ja sylkykuppeja " niin kuljettajat ovat itse myös täysin osallisia tähän orja työhön.He kannustavat riistoon kuljetustoiminnassa ihan omalla passiivisella toiminnalla. Iso kuljetusyritys Van&Poika onko tässä yrityksessä luottamusmiestä? Osaako kuljettajat pitää puolensa palkka-asioissa? Niin ei osaa ,koska ilmeisesti kaikki ovat pelkkiä määkiviä lampaita. Liity AKT ja yhteys lakimieheen kyllä muutos tulee , usko tai älä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saa kirjoittaa mitä haluaa , jos toimitusjohtaja on rasistinen , sovinisti paska. Onko Van&poika yrityksessä naisia kuljettajina (itse en ole nähnyt ensimmäistäkään). Jos yrityskulttuuri on tällainen, niin niin miksi kuljettajat eivät ole järjestäytyneet AKT:hen. Jos tällainen kulttuuri tämän hyvin menestyvän yrityksen ajatusmaailmaa ja kuljettajat ovat "orjia ja sylkykuppeja " niin kuljettajat ovat itse myös täysin osallisia tähän orja työhön.He kannustavat riistoon kuljetustoiminnassa ihan omalla passiivisella toiminnalla. Iso kuljetusyritys Van&Poika onko tässä yrityksessä luottamusmiestä? Osaako kuljettajat pitää puolensa palkka-asioissa? Niin ei osaa ,koska ilmeisesti kaikki ovat pelkkiä määkiviä lampaita. Liity AKT ja yhteys lakimieheen kyllä muutos tulee , usko tai älä.

        Tosi jämäkkä kirjoitus. Kun porukka kuuluu AKT;n niin muutos tulee. Eli liity AKT:hen ja lakimies palvelut ovat sinulle aina tarjolla.


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      275
      2929
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1528
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1260
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1067
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe