Albert Järvisen "Roadrunner" Stratocaster myytävänä..

..hintaan..

49900€.
Siitä vaan Suoli24 palstoilla esiintyvät rahamiehet (oman väittensä mukaan) ostosmatkalle Porvooseen. Kitara on varmasti harvinaisuus maineensa kuin myös hintansa puolesta, sillä tuskin näillä lakeuksilla on ennen tuollaista rahamäärää mistään kitarasta pyydetty.

http://www.hombresmusic.fi/etusivu

19

4570

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Piivii Vintits

      Albertilla oli muitakin hyviä ja yhtä tunnettuja skittoja (mm. Gibsonit L5 sekä ES 3-alkuiset)), joten missäköhän ne ovat? Se Gibson, jonka sanottiin olevan Paul Kossofin vanha, kenellä se on? Oikeammin ilmaistuna se taisi olla eräässä Lontoon skittaliikkeessä Kossofille varattuna, mutta Albert sai sen pienen kinuamisen jälkeen ostettua itselleen. Hyvä skitta ja tiukka soundi.

      Albertin käyttämät vahvarit ovat myös kadonneet jonnekin. Alpun Peavey Vintage- vahvarit saisivat meiltä hyvän kodin :)

      • mika2

        Tuo Gibson L5s on muutenkin kiinnostava kitara, mutta ilmeisen kallis ja harvinainen eikä niitä taida montaa näillä leveysasteilla olla. Muusikoiden netissä Gibsonguru mimim. fox kertoili, että on kahta Gibson L5s:sää käpistellyt ja toista entrannut, joka olisi ollut juurikin tämä Alpun yksilö. Fox vihjasi Alpun ehkä itse myyneen sen tuonne länsirannikon suuntaan, jossa on Pori ja Porissa oli -80 luvulla bändi nimeltä Dingo, jonka kitaristilla oli tuollainen Gibson L5s (asia jonka itsekin todensin eräältä keikkataltioinnilta, jossa kaveri sellaista soitti), olisko ollut juurikin tuo Alpun yksilö. Ko. kitara ei kuuleman mukaan ole sen koommin näkynyt. Nuohan eivät olleet alun alkaenkaan mitään halpoja kitaroita ja nyky hintaa edes ilman Alppulisää en uskalla lähteä arvailemaan.

        Onko tuo Roadrunner trato, mutten sattumoisin se kuuluisa Emma-Strato, jolla Alppu soitti niihin aikoihin? silloinhan sillä olisi aikapaljon muutakin historiaa kuin Albert Järvisen mukanaan tuomaa. Mika Alku hoiteli Fazermusiikilla fendersuhteita aina näihin päiviin saakka ja oli hoitamassa -80 luvulla Alpulle ne pari stratoa joilla se loppuaikansa soitti. Mika on aikamoinen Guru ja itselläänkin on kuulemma mittava Fenderkokoelma. Näin hänet espoon musafasulla, mutta on kuulemma nykyisin helsingin DLX:lä. Hänellä saattaisi olla tietoa myös näistä jutuista ja kaikesta mikä liittyy Fenderiin.

        Kyllä Järvisen vahvistinkalusto itsellenikin kelpaisi ihan mukaanluettuna lopunaikojen Fender Twinreweb redknobit. Mutta ne vanhat olisi tietenkin ihkuja vaikkapa se rottinkigrillinen Mesaboogie ja ne kolme musaria sen kanssa. Minun kirjoissani Albert Järvinen on suuri suomalainen rock ja blues kitaran pioneeri jakitarasankari vailla vertaa.


    • AJf-joju

      Kellä rahaa on niin ostakoon, vaikka mulla olis rahaa tohon niin mielummin laitan tuollaisen summan vaikkapa useampaan eri skittaan.

      Ei sen puoleen, kyllä Albert Järvinen on munkin makuun bueno kitaristi, jolla oli ihan oma tatsi ja tyyli ja mainio soundi, sen perusteella kandee kyllä heittää rahaa tiskiin ketä tuota halajaa.

    • Tulipa mieleen

      että olisiko remulla mitään tekemistä tuon asian kanssa, koska kitara on myytävänä Porvoossa ja Remuhan asustaa siellä.
      Voihan olla että herralla on lähempää tietoa muistakin Albertin soittovehkeistä..

    • Skebaristi9jrw´rwer

      Tuo kitara on ollut myynnissä jo vuoden 2010 puolelta joten vanha juttu kyseessä.
      Jos tuollainen kitara on jo n. 2 vuotta ollu myynnissä niin ilmeisesti kuitenkaan ei ole niin hintansa väärtti kun keräilijät tai kitaristit jolla on rahaa eivät ole sitä ostaneet.

      Vaikka varmaan tuon puut ym. on eläneet niin tuskinpa kuitenkaan on soittimena hintansa väärti, enemmänkin tuossa on Albertti lisää mikä sinänsä on monelle hinnan väärtti.

      Enpä minäkään tuota ostais jos rahaa ois vaan sijoittasin ne useampaan huippukeppiin.

      Niin ja vaikka kuinka ajattelisi, että tuossa kitarassa on soittajan sielu niin näin ei suinkaan ole koska ei ole toista Alberttia tai samaa tatsia kuin hänellä oli, jokaisella kun on oma tyylinsä ja sormista henkii se oma soundi tatsin myötä.

      Varmasti hienoa soundia tuosta pukkaa sitä en kiellä.
      Aika näyttää meneekö kaupaksi ja itse toivon, ettei keräilijät tuota osta vaan joku hyvä kitaristi joka saa tuosta irti hunajaiset soundit ja laittaa kitaran siihen tehtävään mihin se on luotu eli soittamiseen eikä seinällä pitämiseen.

      • Näin on,

        sillä vaikka ihailisi Alberttia kuinka paljon -vaikkakin ansaitusti- niin jossain se raja kuitenkin tulee vastaan minkä on valmis vaikkapa hänen kitarastaan maksamaan.
        Rohkenen väittää ettei kenellekään tulisi vaikeutta valita ottaako tuon 49900,- maksavan, vaiko 7kpl "Esa Pulliainen Stratoja" UUTENA.
        http://www.agents-sivut.com/Kitara.htm

        Jotenkin tuntuu että nyt joku yrittää rahastaa Albertin maineella ja muistolla, ettei vain olisi eräs tietty herra....


      • Juuri näin
        Näin on, kirjoitti:

        sillä vaikka ihailisi Alberttia kuinka paljon -vaikkakin ansaitusti- niin jossain se raja kuitenkin tulee vastaan minkä on valmis vaikkapa hänen kitarastaan maksamaan.
        Rohkenen väittää ettei kenellekään tulisi vaikeutta valita ottaako tuon 49900,- maksavan, vaiko 7kpl "Esa Pulliainen Stratoja" UUTENA.
        http://www.agents-sivut.com/Kitara.htm

        Jotenkin tuntuu että nyt joku yrittää rahastaa Albertin maineella ja muistolla, ettei vain olisi eräs tietty herra....

        Hihua o helppo kusettaa ;)


    • 12468

      Kuulin, että kyseinen liike, missä tämä on myynnissä on menossa konkurssiin.

      • Remutus

        tarjoan 300 euroa tuosta kitarasta, joka on täynnä naarmuja.
        Harley Bentonin ja UUDEN saa halvemmalla.


    • se kolmas urpo

      Sekös suhu vaikutukse tekis, ku joku jottai pyyttä?

      No maksa vai vittu sit 4.000.000 eskko pyöreestä aurinkost. Mä se sul halvan myyn. Eik kukka tuu naapuriks. Tä? Hyvä kaupa sä tekis, mikse sä osta?

      Missä ei aikassemmi om mollikka kaupattun ja sit sul ei o rahhaa!

    • miga_2

      Nooh, meillä rahamiehillä on rahaa juuri sen vuoksi, ettemme he osta kiesejä tai muuta aitoa kierrätyssaibaa mustalaisjobbareilta! Ei edes keppe.

      Ennemminkin kyse elintaso nousukasrämpyttelijöiden kamasta - turha sotkee Arskaa tuollaiseen...

    • albertfffff

      albertin L5s löytyy andy mccoylta

    • kokoomus

      Sama asia kitara kuin kitara.

    • saa pyytää jos halua

      Kitaran todellinen arvo on varmaan jotain 5000 euroa. Loppuosa hinnasta
      on Albert lisää. Albert ei kuitenkaan ollut mikään Hendrix tai Clapton joten
      en maksaisi tuollaista summaa.

      • Mika...

        Kannattaa ehkä huomata, että Claptonin "blackie" strato myytiin huutokaupassa lähes miljoonan punnan hintaan joten noiden legendojen kitaroissa mennään jo ihan toisenlaisissa sfääreissä joissa alpun stratosta pyydetty viiskymppinen on ihan paperia. Toisaalta emma-stratolla on muutakin historiaa kuin alpun mukanaan tuoma.

        Tuo mainitsemasi viisitonnia ei sen enempää ole mikään kitarantodellinen arvo ja ihan tavallisista kuuskytluvun stratoista ilman alppua tai ketään muutakaan julkkista, maksetaan helposti viidestä kymmeneen tuhatta riippuen kunnosta..... ja markkinoista. Kotimaassa ei ehkä halukkaita sijoittajia/keräilijöitä ole niin paljoa, mutta maailmalta löytyy rahaa ja tahtoa. Minun mielestä vintagehinnat eivät ole mitään todellisia hintajoa tai kuvasta mitään muuta kuin suhdanteita markkinoilla. Nousukautena kun keskuudessamme on ihmisiä joilla on sikana rahaa, niin ne voivat ostaa rahoillansa vaikkapa harvinaisia kitaroita. Sitten kun väkeä vähennetään ja firmoillamenee huonosti, niin vintagen myyntikin hiipuu.


      • 7hfshfiwer

        Albert vaikka ei ollutkaan Hendrix tai Clapton oli kuitenkin Albert ja hemmetin hyvällä tyylitajulla ja taidolla varustettu kitaristi, joka itseasiassa on monen mielestä parempi kuin Clapton, näin jopa Englannissa, jossa Alppu oli varsin arvostettu kitaristi maailman kitaristeista. (tätä ei tietenkään kovinkaan moni tiedä mikä on harmi, mutta Alppu oli aika arvostettu myös Suomen ulkopuolellakin oikeasti).

        Claptonilla ei mun ja monen muunkaan mielestä ollut sitä "munaa" soitossaan vaan aika pliisua menoa, toki tämä on myös makuasiakin mutta Alpulla oli tatsi parempi ja meno vaan parempi, toki Clapton on hyvä hänkin (mutta pliisu).


      • AP LP GT 1957

        Skitta on vain muutamasta kapulasta ja metalliosista väsätty pikkasen monipuolisempi kannel. Mikä siitä tekee muka jotenkin paremman, jos se on nimikkosoitin? Soon kuitenkin samasta tehtaasta, joka suoltaa samoja keppejä tuutin täyreltä.

        Taitaa olla kyse joittenkin uskovaisten kenokaulojen siunatusta hypetyksestä. Alpertti kusi tähän ja se haisee viälä ittellleen - kymmpitonni lisää. Onhan se Alpertin ehtaa kusta. Camoon, kyse on pelkästä kepistä!

        Jos joku pystyy moista kusetusta harrastaan, niin siitä vaan. Sama, jos rahaa on moisen. De Facto on kuitenkin, et Alpertti varmaan arvostais enämpi sellaasta omistajaa, joka jatkais soittamista ja keikkaamista. Kepit, kun säilyvät soittokuntoisina vain ja ainoostaan soittaessa. Eli parinkymmenen vuoen kuluttua tehdas Skuikatkin menee ohi soittamattoman, mut käsittämättömän surkeeks päästetyn A-Fenkun ohi - ja molemmilta sivuilta.

        Varmaan joku idiootti kohta pakkaa sen abc:n muovikelmuun ja lisää pussin sisään Alpertin plekuja, käytettyjä kielii, jonkun hituvirtajohdon pätkän ja alkaa kaupata eteenpäin.

        Tää on pennut nääs jo niin nähty!


      • Skittamies
        AP LP GT 1957 kirjoitti:

        Skitta on vain muutamasta kapulasta ja metalliosista väsätty pikkasen monipuolisempi kannel. Mikä siitä tekee muka jotenkin paremman, jos se on nimikkosoitin? Soon kuitenkin samasta tehtaasta, joka suoltaa samoja keppejä tuutin täyreltä.

        Taitaa olla kyse joittenkin uskovaisten kenokaulojen siunatusta hypetyksestä. Alpertti kusi tähän ja se haisee viälä ittellleen - kymmpitonni lisää. Onhan se Alpertin ehtaa kusta. Camoon, kyse on pelkästä kepistä!

        Jos joku pystyy moista kusetusta harrastaan, niin siitä vaan. Sama, jos rahaa on moisen. De Facto on kuitenkin, et Alpertti varmaan arvostais enämpi sellaasta omistajaa, joka jatkais soittamista ja keikkaamista. Kepit, kun säilyvät soittokuntoisina vain ja ainoostaan soittaessa. Eli parinkymmenen vuoen kuluttua tehdas Skuikatkin menee ohi soittamattoman, mut käsittämättömän surkeeks päästetyn A-Fenkun ohi - ja molemmilta sivuilta.

        Varmaan joku idiootti kohta pakkaa sen abc:n muovikelmuun ja lisää pussin sisään Alpertin plekuja, käytettyjä kielii, jonkun hituvirtajohdon pätkän ja alkaa kaupata eteenpäin.

        Tää on pennut nääs jo niin nähty!

        Jotkut fanittaa tiettyä soittajaa, joten heidän mielissään on arvo ns. normaalia korkeampi, tässä ei ole mitään outoa tai ihmeellistä eikä ole mitenkään väärin ja jokainenhan maksaa sen summan kun katsoo tarpeelliseksi.

        Mitä tulee tuohon sun tapaasi kirjoittaa "Skitta on vain muutamasta kapulasta..jne. ja kerrot, että se on samasta tehtaasta, joka suoltaa samoja keppejä tuutin täydeltä ym." niin on pakko todeta, että asia ei nyt ole ihan näin yksinkertainen.

        - samastakin tehtaasta tulee hyvin erillaista skittaa erillaisilla puilla ja mikeillä jne.
        - lisäksi Fendereitäkin on valmistettu mm. USA, Mexico, Japani maissa, joista tullut hyvinkin erillaisia laadultaan ja osiltaan mm. puuosiltaan.
        - lisäksi Fendreitäkin on valmistettu ja valimstetaan joko useammasta tai yhdestä puuosasta rungot jne. eli laatu ja tekotapa vaihtelevat.

        Kun kitarat ovat muutenkin jo lähtökohtaisesti erillaisia, eri tehtaissa ja samassakin tehtaassa eri laadulla varustettuja niin niiden hinta vaihtelee aika hyvinkin ja kyseinen Alberttin Fenderi on ns. vähän parempi vehje kuin ihan normi Fenderi mitä sinä kaupasta saisit niin hinta on tämänkin takia reilumpi pyynniltään, toki siinä on sitä reilua "Albertti lisääkin"

        Joka tapauksessa kyseinen keppi on hinnaltaan lähtien siitä 5000 - 15000 väliltä ja loput on sitä Alppu lisää. Jokainen voi maksaa kepista sen hinnan mitä katsoo tarpeelliseksi ja myyjä joko hyväksyy tai hylkää :D

        Mäkin toivon samaa, että kyseinen kitara pääsee hyvän kitaristin käsiin ja soimaan niin kuin se on tarkoitettu eikä lasikaappiin.


    • mitä vittua sitten?

      Teikäläisellä taitaa roikkuu se ainoo paska deluxe stratikka seinäkoristeena? Taida edes tietään, miten päin keppiäs pitäis kädes pitää..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe