Ruotsin homovihkimiset profetoitiin 1985

ProfetiaRuotsille

Profetia vuodelta 1985 mm. siitä, että homoja aloitetaan vihkimään Ruotsissa toteutui. Ruotsi aloitti vihkimään homoja 2009. Tässä tämä Jumalan viesti:

" Profetia Ruotsille:

" Herra, Israelin Jumala, Jaakobin Jumala ja Aabrahamin Jumala. Näin sanoo Hän, joka on ja joka oli ja joka tuleva on Herra Jumala, kaikkivaltias.

Tänä päivänä, 7.5.1985 puhun Minä sinulle, pieni palvelijani Tukholmassa, sillä tänä päivänä Minä profetoin tälle kansalle, jonka parissa sinä asut. Tälle kansalle jonka keskuudessa sinä olet saanut olla nämä määrätyt vuodet ja määrätyt päivät ja määrätyt hetket, mutta ne ovat pääsemässä päätökseensä, sanoo Herra, Herra.

Sinä profetoit nämä sanat jotka Minä sinulle annan tätä Ruotsin kansaa varten, kansaa joka on ollut Minun kasvojeni edessä, ja joka on tehnyt suuren kauhistuksen ja valtavan riettauden, niin että Minun Pyhä Henkeni ei voi enää levätä tämän maan yllä, sanoo Herra, Herra. Minä olen sanonut Minun korkeasti Pyhälle Hengelleni: Nouse pois Ruotsin yltä, sillä he ovat häpäisseet Sinut ja tehneet kauhistuksen Sinun edessäsi, sillä he ovat nostaneet alttarille kauhistuksen riettauden ja autioittavan iljetyksen.

Minun Pyhä Henkeni, Sinä joka olet lumivalkea kyyhkynen, Sinä joka lennät kaiken maan yllä, Sinä joka olit, ennenkuin maailmat perustettiin, niinkuin Raamattu sanoo: Jumalan Henki liikkui vetten päällä. Minä olen sanonut Sinulle: Nouse tänne, ja Sinä tulet nousemaan. Lumivalkoisen kyyhkysen siivillä Sinä nouset ylös Minun tyköni.

Ruotsin kansa, sinä olet edennyt synnin teilläsi niin pitkälle, ettet sinä tule kokemaan sovitusta etkä anteeksiantoa pyhien kasvojeni edessä. Sinä olet ollut kasvojeni edessä sodan vaikeina aikoina, sinä avasit rajasi pakolaisille, sinä yritit auttaa naapureitasi kärsimyksen päivinä, mutta sinun sydämesi ajatukset eivät olleet puhtaat kun sinä avasit rajasi, sillä sinulla oli omien etujesi tavoittelu mielessä. Olen antanut sinun olla rauhassa aina tähän päivään saakka.

Näin sanoo Herra: Te tulette näkemään ja kokemaan sen pyhän profetian, jonka Minä annoin palvelijalleni Birger Claessonille vuonna 1950. Tämän profetian toteutumisen hetki on tulossa. Minä tulen sallimaan mahtavan Neuvostoliiton armeijan lähteä liikkeelle ja tulla Ruotsin rajan yli, mutta sitä ennen tapahtuu, niinkuin Minä puhuin Birger Claessonille, profeetalle jonka Minä nostin profetoimaan Ruotsin kansalle vuonna 1950, että Suomi ja Norja tulevat olemaan kansojen meren alla.

Sinun ympärilläsi Ruotsi, on silloin muuri ja maassasi syttyvät Pyhän Hengen tulet ja Pyhän Hengen sanoma kaikuu yli Ruotsin rajojen. Mutta Ruotsin kansa, sinä ja sinun julistajasi tulette itse sammuttamaan tämän pyhän tulen, joka palaa silloin Ruotsissa. Tämä tuli sammuu ja tapahtuu, että Ruotsin kansa itse pysäyttää sen herätyksen, jonka Minä levitän yli Ruotsin. Kun tämä tapahtuu, tulee ympärilläsi oleva muuri sortumaan Tornionjokeen. Ja se suuri armeija, joka on kokoontunut Pohjois-Suomeen ja Pohjois-Norjaan, saa luvan tulla rajojenne yli.

Te olette avanneet synnin sulut, te olette sallineet kauhistuksen ja hirmuisen iljetyksen päästä alttarille. Tukholman suurkirkko, joka on yksi huomatuimmista kirkoista Ruotsissa, on saastunut homoseksualismin synnistä ja tämä iljetys on tullut Minun kasvojeni eteen. Minä en enää salli Pyhän Henkeni levätä teidän maanne yllä. Minä kutsun Henkeni kotiin ja nostan sen valkoisen kyyhkysen siivin ylös Minun luokseni.

Hirvittävä sato, jonka teidän syntinne on tuottanut, odottaa korjaamistaan, sanoo Herra. Tätä syntiä, joka on tullut Minun pyhien kasvojeni eteen, ei tulla antamaan anteeksi, ei ennenkuin Herran Jeesuksen Kristuksen, Nasaretilaisen veri on voinut puhdistaa teidät. Mutta kansana te ette tule kääntämään kasvojanne Minun puoleeni, vaan te käännätte selkänne Minulle ja pilkkaatte Pyhän Poikani, Herran Jeesuksen Kristuksen verta...."

84

2425

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ProfetiaRuotsille

      ".....Te ette ota vastaan sovitusta, vaan elätte synnissä. Ruotsin kansa! Kesä 1985 on kesä, jonka te tulette muistamaan. En sano, että tuomiot tulevat juuri tänä kesänä, vaan Minä sanon että kesän 1985 te tulette muistamaan. Synti on noussut aina taivaaseen asti. Minä en tule sallimaan puhtaan Pyhän Henkeni liikkua syntienne haisevan tunkion yllä.

      Ruotsi! Ruotsi! Sinun päiväsi ovat luetut! sanoo Herra Kaikkivaltias, joka on, joka oli, ja joka tuleva on.

      Sinä palvelijani, joka olet Tukholmassa, sinulle Minä sanon, että sinä päivänä, kun sinä näet autioittavan iljetyksen siinä paikassa, jossa se ei saisi olla, paikassa, joka on pyhitetty Minun nimelleni, sinä päivänä käännä kasvosi Minun puoleeni. Minä johdan sinut pois Tukholman kaupungista, sillä tuho, ja tuomio tulee tämän kaupungin ylle. Sen Minä, Herra olen sanonut.

      Tämän kaupungin synnit ovat suuremmat kuin Sodoman synnit ja tämän kaupungin synnit ovat suuremmat kuin Gomorran synnit. Tämä kaupunki tulee olemaan suurten tykkien ja suurten pommien keskellä, kun Minä otan pois Pyhän Henkeni tämän kaupungin yltä.

      Ruotsin kansa! Se pieni morsian, joka on keskuudessasi, tullaan ottamaan ylös, se tulee olemaan merkki. Ylöstempaus on tulossa!

      Morsian tulee olemaan valmis, se tulee jättämään surun ja tuskan maan, se tulee ylös Minun luokseni, sanoo Herra. Morsian on ottanut Minut, ja Minun Poikani, Herran Jeesuksen Kristuksen veren ja nimen kilveksi tulevia tuomioita vastaan. Sinä päivänä, jolloin maan päällä itketään ja parutaan, on morsian Minun läsnäolossani hääjuhlissa ja hää-aterialla.

      Morsian! Tee valmistelusi. Morsian! Ole onnellinen. Morsian! Älä petä ylkäsi luottamusta.

      Ylkä ei petä morsiantaan, ei koskaan! Olen ollut Golgatan ristillä sen asian vahvistukseksi, sanoo Herra, Jeesus Kristus. "

      ( lähde: http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/40.htm )

      • Vain niin.... Ruotsi tunnettiin jo 50luvulla homostelijoiden paratiisina. eikä liberalismi koskaan ole sieltä hävinnyt vaan kasvanut. Profetissa puhutaan neuvostoliitosta yms joka ei kuuluu aidon profetian merkkeihin. Raamatussa sanotaan, että jos joku profetoi Herran nimissä ja se ei toteudu. On väärä profeetta. Ei kannata uskoa kaikkea vaikka kuinka haluais. Toki tämäkin sanoma on varoittava. Onhan tuo mellerin leokin profetoinu ja vaikka ja mitä. mutta silti sitä jaksetaan kuunnella aina ja uudestaan. Eivät kaikki jotka sanovat Herra Herra tule menemään taivasten valtakuntaan.


      • mr.thompson82 kirjoitti:

        Vain niin.... Ruotsi tunnettiin jo 50luvulla homostelijoiden paratiisina. eikä liberalismi koskaan ole sieltä hävinnyt vaan kasvanut. Profetissa puhutaan neuvostoliitosta yms joka ei kuuluu aidon profetian merkkeihin. Raamatussa sanotaan, että jos joku profetoi Herran nimissä ja se ei toteudu. On väärä profeetta. Ei kannata uskoa kaikkea vaikka kuinka haluais. Toki tämäkin sanoma on varoittava. Onhan tuo mellerin leokin profetoinu ja vaikka ja mitä. mutta silti sitä jaksetaan kuunnella aina ja uudestaan. Eivät kaikki jotka sanovat Herra Herra tule menemään taivasten valtakuntaan.

        Juuri näin. Lisäksi profetiassa ei edes puhuta yhtään mitään homovihkimisistä, toisin kuin aloittaja väittää. Profetiat tulee arvostella, eikä niellä niitä sellaisinaan, kuten suuri osa herätyskristityistä tekee.

        Ensinnäkin, profetiassa puhutaan, että ruotsalaiset "ovat nostaneet" alttarille riettauden ja iljetyksen. Siis ovat jo 7.5.1985 nostaneet, eivät nosta tulevaisuudessa. Lisäksi sanotaan, että Tukholman suurkirkko "on saastunut" homoseksualismista, jonka "on sallittu" nousta alttarille. Siis tämä on tapahtunut jo 7.5.1985.

        Huomatkaa, että tämä ei ole profetiaa (jos profetia halutaan ymmärtää vain tulevaisuuden ennustamisena), vaan kertomusta jo tapahtuneesta.

        Toiseksi, tuossa ei puhuta homojen vihkimisestä avioliittoon. Siinä puhutaan avoimesti homoseksuaalisista papeista. Heistä oli puhe Tukholmassa 1985, silloin herätyskristityt Ruotsissa kohisivat niistä kirkon homopapeista, joita oli jo jonkun aikaa alkanut tulla julkisuuteen. Virallinen kirkko puolusti heitä.

        Kolmanneksi, teksti puhuu tulevasta Neuvostoliiton suorittamasta miehityksestä. Neuvostoliittoa ei ole ollut 20 vuoteen.

        Neljänneksi, Jumala muka sanoo: "Kesä 1985 on kesä, jonka te tulette muistamaan. En sano, että tuomiot tulevat juuri tänä kesänä, vaan Minä sanon että kesän 1985 te tulette muistamaan". Tämä kuulostaa Delfoin oraakkelin tai Paavo Väyrysen puheelta, mutta Jumala ei puhu kuin Väyrynen. Jumala ei jätä profetioihinsa takaportteja.

        Kesällä 1985 ei tapahtunut mitään hengellisesti, yhteiskunnallisesti tai mitenkään muutenkaan ikimuistoista Tukholmassa. Tämä profetia ei ole Jumalan antama, mutta se sisältää kyllä lohduttavaa ja hyvää tekstiäkin kaiken virheellisen ohessa.


      • Anonyymi

        "Tämä kaupunki tulee olemaan suurten tykkien ja suurten pommien keskellä, kun Minä otan pois Pyhän Henkeni tämän kaupungin yltä."

        Se on sitä nyt jo. Ainakin pommien osalta.


    • ProfetiaRuotsille

      Tuo profetia kestää kristillisen koettelun. Se täydentää profetallista kuvaamme hyvin yhdessä "Profetia Suomelle" tekstin kanssa, joka myös kestää kristillisen koettelun. Profetia Suomelle: http://www.kolumbus.fi/gematria/profetia.htm

      Tuossa Ruotsin profetiassa on mainittu, että Tukholman synnit ovat suuremmat kuin Sodomassa ja Gomorassa. Ruotsi on tunnettu vapaamielisyydestään. Siellä rehottaa porno ja kaikenlainen vapaa elämäntapa. Homoja vihitään kirkoissa, mikä kovasti satuttaa Jumalaa. Hänhän on Raamatussa monessa kohtaa kertonut, että homoseksin harjoittaminen on syntiä.

      Ihminen kuitenkin haluaa elää omien mielihalujen mukaan ja tänän päivänä kääntää selkänsä Jumalan Sanalle. Sitä samaa penseyttä on Suomenkin kirkossa. Sen takia on hyvä lukaista tuo profetia huolella ja ottaa opiksi sen sanomasta.

      • Minä olen asunut Tukholmassa vuonna 1985. Muun muassa silloin. Tottakai Tukholma oli silloin syntinen suurkaupunki, mutta se, mitä aloituksessa väität, ei pidä paikkaansa. Kuten jo edellä kerroin.


    • näin on

      Ok

    • ressu1

      Ruotsi on ajanut armeijansa alas, eikä pysty torjumaan isoa hyökkäystä eikä oikein pienempääkään. Venäjä pystyy valtaamaan Ruotsin aika pienin panostuksin.

      • " Venäjä pystyy valtaamaan Ruotsin aika pienin panostuksin."

        Samoin nyt Suomenkin. Mihin ajantajunne on oikein kadonnut elämän muutuessa talvi- ja jatkosodissa näihin päiviin. Vaikka Suomessa olisi oma tai vieras armeija niin Venäjä jyräisi meidät kaikesta huolimatta, eikä sitä ketään "ressu" estäisi. Tunne ja tahto kun eivät kovin pitkälle riitä!


    • Milloin julkistettu

      Onko tuo todistettavasti julkistettu vuonna 1985?

      • afsfsdafasd

        Tuo profetia on saatu 7.5.1985 ja sen jälkeen ollut jaossa monissa paikoissa. Nyt sitä julkaisee Jouko Pihon nettisivut.


      • Todista.
        afsfsdafasd kirjoitti:

        Tuo profetia on saatu 7.5.1985 ja sen jälkeen ollut jaossa monissa paikoissa. Nyt sitä julkaisee Jouko Pihon nettisivut.

        .


    • sfdaffds
    • Pertti2013

      Älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko.

      • Pekka Haavisto sanoi hyvin, että turha meidän on antaa ohjeistuksia tai tuomionjulistuksia toisillemme, vaikka Raamatussa lukisi mitä tahansa. kyllä ne sitten antaa se Jumala, jos niikseen tahtoo ja on olemassa.


      • koskeeko naisia

        Koskee tuo kielto ("Älä...") naisia? Eli että naiset ei saisi maata miehen kanssa?


      • mnbvfghher
        koskeeko naisia kirjoitti:

        Koskee tuo kielto ("Älä...") naisia? Eli että naiset ei saisi maata miehen kanssa?

        Siis nainen ja mies avioliittoon ja sitten seksi. Hyvä.


      • Vertti2013

        Jep. Miehen kanssa pitää maata niin kuin miehen kanssa maataan. Se on oikea teko!


    • -CCCP-

      "Minä tulen sallimaan mahtavan Neuvostoliiton armeijan lähteä liikkeelle ja tulla Ruotsin rajan yli". Oi, niin TOTTA! Neuvostoliitto (siis: Neuvostoliitto, ei Venäjä) totisesti, totisesti MIEHITTI Ruotsin!

      • Jep, ja kohta kommunistinen Neuvostoliitto miehittää myös Suomen. Vaikka Neuvostoliittoa ei enää olekaan, mutta silti miehittää.


    • Gorputmed.

      Täytynee vaan odotella sen Gorban (Gorbatsovin) paluuta sen Googinmaan johtoon.

      Tämähän pitäisi tapahtua 3.3.2012 mikäli on uskomista lappeen Rannan profeetan
      profetiaan.

      Ja jos näin käy,niin silloinhan Neuvostolitto syntyy uudestaan!

      Mutta kestääkö Putin sitä ja kestääkö Medvedev sitä ja onko seurauksena sota?

      Ja toteutuuko silloin myös Ruotsin profetia?

      Elämme jännittäviä aikoja!!

    • Riittääx kunto?

      Euroopassa homoavioliitot on Ruotsin lisäksi sallittu Alankomaissa,Belgiassa ja Espanjassa.Rapakon toisella puolella homoavioliitot on sallittu Kanadassa.

      Eli onko olemassa profetioita siitä,että myös Alankomaat,Belgia,Espanja ja Kanada tulevat kokemaan saman kuin Ruotsi?Jos ei ole,niin miksi ei ole?

      Onhan siinä muuten venäjän pojilla tekemistä jos J-la ehkä lähettää heidät rankaisuretkille Ruotsin lisäksi Alankomaihin,Belgiaan,Espanjaan ja Kanadaan.

      Riittääköhän jätkillä kunto?

    • ???

      Wikipediasta

      Ruotsin valtiopäivät hyväksyivät samaa sukupuolta olevien avioliitot
      1. huhtikuuta 2009 selvin luvuin; peräti 226 edustajaa kannatti ja vain 22 edustajaa vastusti lakiesitystä.

      Ennakkoon lakiesitystä oli vastustanut vain kristillisdemokraattinen puolue. Laki korvaa aikaisemmin olleen lain rekisteröidystä parisuhteesta. Ruotsalaisilla samaa sukupuolta olevilla pareilla oli jo ennen lakimuutosta samat adoptio-oikeudet kuin heteropareilla.

      Ruotsista tuli näin ollen seitsemäs maa ja toinen Pohjoismaa, joka laillistaa samaa sukupuolta olevien avioliitot.

      Ruotsin kirkko salli 22. lokakuuta 2009 samaa sukupuolta olevien parien avioliittoon vihkimisen.

      Helsinkin sanomista 27.6.2011

      Sukupuolineutraali tukholmalaistarha ei erottele tyttöjä ja poikia

      Tukholma. Tukholman Södermalmiin perustetussa päiväkodissa vältetään sukupuoliin liittyviä stereotypioita viimeiseen asti. Sukupuolineutraalissa päiväkodissa henkilökunta ei käytä sanoja tyttö ja poika, vaan lapsia kutsutaan "ystäviksi". Ruotsin han- ja hon-pronominit on korvattu sukupuolineutraalilla sanalla "hen", jota ei virallisesti ole ruotsinkielessä.

      "Käytämme hen-sanaa esimerkiksi silloin, kun lääkäri, poliisi, sähköasentaja tai putkimies on tulossa kouluun emmekä tiedä tämän sukupuolta. Näin lapset voivat kuvitella hänet joko mieheksi tai naiseksi. Se antaa heille avaramman näkökulman", sanoo Egalia-nimisen päiväkodin johtaja Lotta Rajalin, 52.

      1–6-vuotiaille lapsille tarkoitettu Egalia perustettiin viime vuonna. Esimerkiksi legopalikat ja keittiö ovat päiväkodissa vierekkäin, etteivät lapset piirrä mielessään jyrkkää rajaa ruuanlaiton ja rakentamisen välille.

      "Yhteiskunta odottaa tyttöjen olevan tyttömäisiä, miellyttäviä ja kauniita ja poikien miehekkäitä, kovia ja seurallisia. Egalia antaa heille mahdollisuuden olla, mitä he haluavatkin", selittää opettaja Jenny Johnsson, 31.

      Rajalin sanoo, että päiväkodissa korostetaan suvaitsevaisuutta homoja, lesboja, biseksuaaleja ja transsukupuolisia kohtaan. Kirjoissa esiintyy homopareja ja sinkkuvanhempia. Esimerkkinä Rajalin näyttää kirjaa, jossa kaksi uroskirahvia on surullisia lapsettomuuden takia – kunnes löytävät sattumalta hylätyn krokotiilinmunan.

      Myös leikeissä sukupuolineutraalius on huomioitu.

      "Jos lapset leikkivät vaikka kotia ja alkavat riidellä, kuka saa äidin roolin, me suosittelemme, että äitejä voi olla kaksi tai kolme", Rajalin sanoo.

      Ruotsalaislehdissä Egalia huomioitiin jo alkuvuonna, ja nyt uutistoimisto AP vieraili siellä. AP kirjoittaa, että vapaamielisessä Södermalmissa sijaitseva päiväkoti on radikaalein esimerkki ruotsalaisten ponnisteluista edistää sukupuolten tasa-arvoa jo lapsuudesta.

      Koulu on saanut myös arvostelua. Joidenkin vanhempien mukaan pakkomielle hävittää sukupuoliroolit saattaa aiheuttaa lapsissa hämmennystä ja valmistaa heitä huonosti ympäröivään yhteiskuntaan.

      Uutistoimisto AP:n haastattelema lapsipsykologi Jay Belsky Kalifornian yliopistosta sanoo, ettei hän tiedä ainuttakaan vastaavaa päiväkotia. Hän kyseenalaistaa, onko Egalian tapa edistää tasa-arvoa oikea.

      "Asioita, joita pojat tavallisesti tykkäävät tehdä – kuten keppien käyttäminen miekkoina – aletaan pian paheksua", Belsky sanoo. "Joten pahimmillaan sukupuolineutraalius vie koko miehisyyden."

      Päiväkodin johtajan mukaan Egalialle on kysyntää. Paikkaa siellä joutuu jonottamaan, ja vain yksi pariskunta on ottanut lapsensa päiväkodista pois.

      Rajalin sanoo, etteivät he kiellä sukupuolten välisiä biologiasia eroja. Tarkoitus on saada lapset ymmärtämään, "etteivät biologiset erot tarkoita sitä, että tytöillä ja pojilla täytyisi olla eri taidot ja kiinnostuksen kohteet."

      lähde: http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Sukupuolineutraali tukholmalaistarha ei erottele tyttöjä ja poikia/1135267232707

      • profetiaa 2013 ???

        Ruotsalaisen Markku Koparen saama sanoma vuoden 2008 alussa

        Tässä maassa (Ruotsissa) tulee tapahtumaan ravistelua ja tuomio langetetaan kansan syntien tähden ja siksi että minun kansani (uskovat) eivät nuhtele ihmisten synneistä.

        Minulla on mitta ja kun se on täysi, minun täytyy tuomita vääryys ja puuttua synnin tekemiseen.

        On kyse kahdesta asiasta: abortit ja hallituksen ja valtiopäivien kirkon avulla hyväksymät lait, jotka sallivat samaa sukupuolta olevien avioliiton. Tämä savu on noussut minun eteeni.

        Jos minun kansani rukoilee minulta armoa, niin minä tuomitsen silti tämän pahanteon, sillä ihmiset eivät halua kääntyä. Mutta jos minun kansani, joka on kutsuttu minun nimessäni, rukoilee minua, tuomio siirtyy vuoden verran – ei enempää.

        Jumala näytti minulle, että tuomio tulee toukokuussa 2012 (jos kristityt rukoilevat, niin toukokuussa 2013):

        Venäjä hyökkää ilmasta käsin ja valloittaa Kiirunan ja ympäröivät malmikentät. Venäjä tarvitsee niitä sotateollisuuttaan varten.

        Kyseessä on nopea operaatio. EU ja NATO protestoivat, mutta eivät uskalla tehdä mitään sen enempää.

        Tämä on Jumalan tapa ravisuttaa maata ja tuomita synti sekä herättää nukkuvia kristittyjä.

        toinen profetia vuodesta 2013

        Jotkut teistä ovat saattaneet nähdä Yliluonnollista -sarjan jakson, jossa Larry Randolph kertoi enkelikohtaamisesta. Siinä hänelle näytettiin kirjan kaltaista esinettä jossa kerrotaan otsikoita seitsemän vuoden päähän.

        tässä tämä jakso, katsokaa!

        http://www.tv7.fi/vod/player/?program=5516


      • Toinen realisti.
        profetiaa 2013 ??? kirjoitti:

        Ruotsalaisen Markku Koparen saama sanoma vuoden 2008 alussa

        Tässä maassa (Ruotsissa) tulee tapahtumaan ravistelua ja tuomio langetetaan kansan syntien tähden ja siksi että minun kansani (uskovat) eivät nuhtele ihmisten synneistä.

        Minulla on mitta ja kun se on täysi, minun täytyy tuomita vääryys ja puuttua synnin tekemiseen.

        On kyse kahdesta asiasta: abortit ja hallituksen ja valtiopäivien kirkon avulla hyväksymät lait, jotka sallivat samaa sukupuolta olevien avioliiton. Tämä savu on noussut minun eteeni.

        Jos minun kansani rukoilee minulta armoa, niin minä tuomitsen silti tämän pahanteon, sillä ihmiset eivät halua kääntyä. Mutta jos minun kansani, joka on kutsuttu minun nimessäni, rukoilee minua, tuomio siirtyy vuoden verran – ei enempää.

        Jumala näytti minulle, että tuomio tulee toukokuussa 2012 (jos kristityt rukoilevat, niin toukokuussa 2013):

        Venäjä hyökkää ilmasta käsin ja valloittaa Kiirunan ja ympäröivät malmikentät. Venäjä tarvitsee niitä sotateollisuuttaan varten.

        Kyseessä on nopea operaatio. EU ja NATO protestoivat, mutta eivät uskalla tehdä mitään sen enempää.

        Tämä on Jumalan tapa ravisuttaa maata ja tuomita synti sekä herättää nukkuvia kristittyjä.

        toinen profetia vuodesta 2013

        Jotkut teistä ovat saattaneet nähdä Yliluonnollista -sarjan jakson, jossa Larry Randolph kertoi enkelikohtaamisesta. Siinä hänelle näytettiin kirjan kaltaista esinettä jossa kerrotaan otsikoita seitsemän vuoden päähän.

        tässä tämä jakso, katsokaa!

        http://www.tv7.fi/vod/player/?program=5516

        Tuo Ruotsia 2013 (?) koskeva profetia on kaikilta osin erittäin korni.

        Kuten esimerksi kohta "Venäjä hyökkää ilmasta käsin ja valloittaa Kiirunan ja sitä
        ympäröivät malmikentät.Venäjä tarvitsee niitä sotateollisuuttaan varten".

        Tarkasteellanpa tuon sanoman osan vastapainoksi tosiasioita.

        Venäjällä on kallioperässään runsaat raaka-ainevarat.Varsinkin Siperiassa luonnorikkauksia on paljon.

        Venäjä on maailman suuripia kivihiilen,maaöljyn,maakaasun ja vesivoiman tuottajia.

        Tärkeitä metallimalmeja ovat rauta,kulta,kupari,sinkki ja monet harvinaiset metallit.
        Rautamalmin osalta Venäjä on omavarainen.

        Koska Venäjä on omavarainen myös rautamalmin suhteen,niin eihän silloin olisi
        mitään järkeä ryhtyä valtaamaan Kiirunan malmikenttiä vai mitä?

        Ja miten he pystyisivät pitämään alueen itsellään ja toimittamaan malmia kotimaahansa? Täysin mahdotonta.

        Riippumatta siitä,että miten eräät ruotsalaisen Markku Koparen saamaa sanomaan vuoden 2008 alussa haluavat tulkita,niin varmaa on se,että se
        ei tule toteutumaan.

        Ei tämän vuoden toukokuussa,ei ensi vuonna eikä koskaan siitä eteenpäinkään.


      • Se siitä taas...
        profetiaa 2013 ??? kirjoitti:

        Ruotsalaisen Markku Koparen saama sanoma vuoden 2008 alussa

        Tässä maassa (Ruotsissa) tulee tapahtumaan ravistelua ja tuomio langetetaan kansan syntien tähden ja siksi että minun kansani (uskovat) eivät nuhtele ihmisten synneistä.

        Minulla on mitta ja kun se on täysi, minun täytyy tuomita vääryys ja puuttua synnin tekemiseen.

        On kyse kahdesta asiasta: abortit ja hallituksen ja valtiopäivien kirkon avulla hyväksymät lait, jotka sallivat samaa sukupuolta olevien avioliiton. Tämä savu on noussut minun eteeni.

        Jos minun kansani rukoilee minulta armoa, niin minä tuomitsen silti tämän pahanteon, sillä ihmiset eivät halua kääntyä. Mutta jos minun kansani, joka on kutsuttu minun nimessäni, rukoilee minua, tuomio siirtyy vuoden verran – ei enempää.

        Jumala näytti minulle, että tuomio tulee toukokuussa 2012 (jos kristityt rukoilevat, niin toukokuussa 2013):

        Venäjä hyökkää ilmasta käsin ja valloittaa Kiirunan ja ympäröivät malmikentät. Venäjä tarvitsee niitä sotateollisuuttaan varten.

        Kyseessä on nopea operaatio. EU ja NATO protestoivat, mutta eivät uskalla tehdä mitään sen enempää.

        Tämä on Jumalan tapa ravisuttaa maata ja tuomita synti sekä herättää nukkuvia kristittyjä.

        toinen profetia vuodesta 2013

        Jotkut teistä ovat saattaneet nähdä Yliluonnollista -sarjan jakson, jossa Larry Randolph kertoi enkelikohtaamisesta. Siinä hänelle näytettiin kirjan kaltaista esinettä jossa kerrotaan otsikoita seitsemän vuoden päähän.

        tässä tämä jakso, katsokaa!

        http://www.tv7.fi/vod/player/?program=5516

        "Could not load plugins:
        File not found"


    • P-öyristyttävää.

      Mitä mitä mitä????

      Siis Ruotsia tullaan ravistelemaan?

      Tämähän on todella pöyristyttävää!

      Pöyristyttävää siksi että itse olen ollut siinä uskossa,että Suomi
      on J-lan silmäterä!

      Jota tullaan ravistelemaan kun Venäjän Roosin ruhtinas hyökkää Suomeen ja ryövää Suomen ruokavarastot joko tänä tai ensi vuonna.

      Tai sitten kun muilta ravistusretkiltään ennättävät.

    • C

      Minua kovasti ihmetyttää, että nämä profetiat, joissa sanotaan millään tasolla suoraan asioita (eli ei pelkää Suuri Synti! Tuhatsilmäinen Peto! IPA! IPA!) tulevat esille vasta jälkikäteen.

      Mitä jos heivaisitte nyt tänne jonkun profetian, joka ei ole täysin ympäripyöreä (nyt jos heitetään profetiat, kuinka Suomessa hyväksytään homoavioliitot, on se yhtä ihmeellistä kuin ennustaa ensi kuun olevan huhtikuu) ja joka ei ole vielä toteutunut. Vaikka joku "Tampere makaa raunioina ja Lappeenrantaa ravistellaa ja Aurajoki muuttuu vereksi" tyyppinen?

      • C

        Ach, olihan tuossa ylempänä yksi! Noh, toukokuuta odottellessa.

        Ihme kyllä, että ihmisten vapaaehtoinen seksin harjoittaminen on syy tuhota kansoja kartalta, mutta onko kukaan törmännyt profetiaan, jossa esim. Suomi tuhottaisiin juopottelun takia, joka on syntinä yhtä paha, kuin homojen seksi, mutta juopottelulla on suuremmat sivuilmiöt (monikos on kuollut alkoholin ollessa mukana tapahtumaa?).


    • Totisesti,

      tämä on Jumalan erehtymätöntä sanaa! Pyhä Henki antaa aina uutta ja uutta ilmoitusta Raamatun päälle. kiitos Jeesus!

    • uutinen

      http://www.hs.fi/ulkomaat/Sukupuolineutraaleja lelukuvastoja kauhistellaan maailmalla/a1305622728919

      Sukupuolineutraaleja lelukuvastoja kauhistellaan maailmalla

      Ruotsissa on hämmästytty reaktioita, joita siellä levitetyt sukupuolineutraalit lelukuvastot ovat herättäneet muissa maissa.

      Ruotsin leikkikalumarkkinoiden kaksi suurinta yritystä, Toys R Us ja BR-leksakerna, tekivät tänä vuonna joulumarkkinoille kuvastot, joissa leluja ei ole jaoteltu perinteisten roolimallien mukaan. Niinpä katalogeissa pojat laittavat ruokaa leikkihellalla ja tytöillä on lelupyssyjä.

      Leikkikalujättien yhteisen omistajan Top Toy -yhtiön mukaan sukupuolikeskustelu on Ruotsin markkinoilla niin vahvaa, että yhtiöiden on ollut pakko sopeutua tilanteeseen.

      Sukupuolineutraalit leikit ovat nyt nousseet uutiseksi Kiinassa, Venäjällä, Iso-Britanniassa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa, kertoo Svenska Dagbladet.

      Varsinkin medioiden verkkokeskusteluissa aiheeseen on myös reagoitu negatiivisesti.

      "Aivan sairasta", konservatiivisen Daily Mail –lehden verkkokeskustelija kommentoi katalogia, jossa kuvataan poikaa leikkimässä nukella. "Hulluus on levinnyt läpi lännen", päivitteli toinen. Samanlaisia arvioita esitettiin Venäjällä.

      Kanadassa ja Yhdysvalloissa taas arveltiin kuvien heijastavan Ruotsin poliittisesti ylikorrektiksi ja äärivasemmistolaiseksi iskostettua yhteiskuntaa.

      • ---

        Onneksi Putin sentään Venäjän ortodoksisen kirkon tuella potkii homoja kunnolla päähän. Sanoihan tässä vasta eräs kirkon sikäläinen johtohahmo kannattavansa homojen teloittamista. Varmasti kelpaisi Suomenkin fundamentalisteille.


      • KTS
        --- kirjoitti:

        Onneksi Putin sentään Venäjän ortodoksisen kirkon tuella potkii homoja kunnolla päähän. Sanoihan tässä vasta eräs kirkon sikäläinen johtohahmo kannattavansa homojen teloittamista. Varmasti kelpaisi Suomenkin fundamentalisteille.

        No Venäjä ei ole tässä asiassa vielä niin edistyksellinen kuin Saudi-Arabia, Iran, Mauritania ja Sudan.


    • pihon sivulta

      14.4.2014

      Nimimerkin "Aaron" uni

      Näin 12.4.2014 unta, jossa Venäjä valloitti Suomen oheisen piirtämäni kartan mukaisesti. Vaaleat alueet kuuluvat Suomelle ja tummat alueet Venäjälle.

      Näin unessa ohjusten lentävän sekä panssarivaunuja. Ajankohta oli syksy. Puista olivat lehdet jo pudonneet ja ilma oli harmaa.

      15.4.2014

      Jouko Pihon sanoma 14.4.2014

      Kun Tom of Finlandiin liittyvät julkeat homopostimerkit julkaistaan syksyllä 2014, niin sen salliva Suomi tulee vetämään päälleen Jumalan tuomion kuten Sodomassa ja Gomorrassa.

      http://www.hs.fi/sunnuntai/Homoikoni Tom of Finland saa oman postimerkin/a1397270610121?ref=hs-art-new-1

      13.4.2014 8:45

      Kuvataiteilija, sotaveteraani, homoikoni ja postimerkkikeräilijä Tom of Finland eli Touko Laaksonen ( 1920–1991) saa syksyllä oman postimerkin. Kuvissa on Laaksosen omia töitä, lihakkaita miehiä. Postimerkit on suunnitellut graafinen suunnittelija Timo Berry.

      Postimerkkiä Tom of Finlandille haki taiteilijan nimeä kantava säätiö. Hyväksymistä edelsi postimerkkitoimikunnassa kiivas väittely.

      Toimikunnan jäsenet muistivat, että jääkäriliike ei viime vuonna saanut omaa postimerkkiä, koska sitä pidettiin liian poliittisena. Perussuomalaisten kansanedustaja teki asiasta eduskunnassa kirjallisen kysymyksen.

      Laaksonen kelpasi.

      "Toki valinnasta keskusteltiin", sanoo Itella Postin kehitysjohtaja Markku Penttinen. "Halusimme kuitenkin elää vuotta 2014."

      Laaksonen on yksi tunnetuimmista suomalaisista kuvataiteilijoista maailmalla, Penttinen sanoo. Hänen teoksiaan on muun muassa New Yorkin ja San Franciscon modernin taiteen museoiden, Chicagon Art Instituten ja Los Angeles County -museon kokoelmissa.

      Aiheiden valinnassa päädyttiin sellaisiin töihin, jotka sopivat leviäviksi ympäri maailmaa. Erektiot ja siemensyöksyt rajattiin pois, kertoo Timo Berry.

      Isänmaalliset piirit voivat lohduttautua sillä, että Tom of Finland -merkitkin juhlistavat sotaveteraania: Laaksonen palveli jatkosodassa ilmatorjunnassa. Hänelle myönnettiin Vapaudenristi ansioistaan tulenjohtoupseerina Helsingin puolustamisessa keväällä 1944.

      Ensi syksynä Postimuseossa Tampereella avautuu näyttely, joka esittelee Laaksosen laajaa kirjeenvaihtoa.

      2. syyskuuta 1944, juuri ennen aselepoa, luutnantti Laaksonen kirjoitti Karjalasta sisarelleen Helylle:

      "Ratkaisu on lähellä, mutta minkälainen ratkaisu? No täytyy toivoa, täytyy uskoa. Onhan meillä Mannerheim. Onhan meillä Jumala."

      • Radio Rockin toimittaja totesikin tänään kiel poskel et Tom of Finland oli toki Vapaudenristin veteraani mutkun änkyröille pitäis olla HETEROsotaveteraani hehhh..kjehhhh....


      • jutttuja rintamalta

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10257961

        Seksiä rintamalla (myös heteroilla) - sotaveteraani muistelee

        "Sodan jälkeen tuli usein kadulla vastaan miehiä, joilla oli vaimot ja lapset ympärillään. Samoja miehiä, joiden kanssa oltiin sodan aikana oltu seksihommissa. Kun sodan aikana ei ollut naisia saatavilla, nämä aviomiehet ja isät olivat hakeneet iloja meikäläisten maisemista. Mehän mentiin ulos, että saatais naida. Niissä oloissa sitä oletti, että monet olisivat olleet homoja, mutta sitten sodan jälkeen sitä oikein todella yllättyi, miten paljon heteroita niissä olikin."

        -- Touko Laaksonen / Tom of Finland

        Miesrakkaus sota-aikaan rintamilla ja vapaa-ajoilla

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12068110

        Touko Laaksonen eli Suomen tunnetuin sotaveteraani, taiteilijanimeltään Tom of Finland kertoo näillä kulttuurihistoriallisesti arvokkailla tallenteilla mitä sota oli ja miten miehet rakastelivat toistensa kanssa niin rintamilla kuin vapaallakin:

        http://ranneliike.net/teema/homo-suomi-sodassa?aid=2212

        Homoseksuaalisuus sodassa

        Tom of Finland säätiön puheenjohtaja kertoo kyseisestä taiteilijasta.

        http://www.youtube.com/watch?v=D8KdpUZJ3zg

        Kohdassa 3:50 mies kertoo "Tom of Finlandin" harrastaneen ensimmäisen kerran seksiä miehen kanssa sota-aikana... eli sitä siis todellakin tapahtui.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/6782424


      • -jarmo-
        jutttuja rintamalta kirjoitti:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10257961

        Seksiä rintamalla (myös heteroilla) - sotaveteraani muistelee

        "Sodan jälkeen tuli usein kadulla vastaan miehiä, joilla oli vaimot ja lapset ympärillään. Samoja miehiä, joiden kanssa oltiin sodan aikana oltu seksihommissa. Kun sodan aikana ei ollut naisia saatavilla, nämä aviomiehet ja isät olivat hakeneet iloja meikäläisten maisemista. Mehän mentiin ulos, että saatais naida. Niissä oloissa sitä oletti, että monet olisivat olleet homoja, mutta sitten sodan jälkeen sitä oikein todella yllättyi, miten paljon heteroita niissä olikin."

        -- Touko Laaksonen / Tom of Finland

        Miesrakkaus sota-aikaan rintamilla ja vapaa-ajoilla

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12068110

        Touko Laaksonen eli Suomen tunnetuin sotaveteraani, taiteilijanimeltään Tom of Finland kertoo näillä kulttuurihistoriallisesti arvokkailla tallenteilla mitä sota oli ja miten miehet rakastelivat toistensa kanssa niin rintamilla kuin vapaallakin:

        http://ranneliike.net/teema/homo-suomi-sodassa?aid=2212

        Homoseksuaalisuus sodassa

        Tom of Finland säätiön puheenjohtaja kertoo kyseisestä taiteilijasta.

        http://www.youtube.com/watch?v=D8KdpUZJ3zg

        Kohdassa 3:50 mies kertoo "Tom of Finlandin" harrastaneen ensimmäisen kerran seksiä miehen kanssa sota-aikana... eli sitä siis todellakin tapahtui.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/6782424

        Tuo sana rakkaus on se mikä tahallaan sekoitetaan lihan himojen päälle, ikäänkuin se olisi kaunista kun seksuaalinen himo puetaan rakkauden kaapuun, valkeuden vaatteisiin.

        Jari Sillanpäätä haastateltiin ja hän sanoi että hänen kaikki suhteensa alkaa aina seksistä. No, se varmaan päättyykin lihan himon loppumiseen ja sitten puhutaan rakkauden sammumisesta.

        Ihmisten pitäisi julkisuudessa ja mediassa erotella seksi kokonaan rakkaudesta ja eriyttää ne lihan himoiksi, seksuaalisen tarpeen, mahdollisen fantasian tyydyttämiseksi, omaksi osakseen ihmisen tarpeita. Rakkaudesta pitäisi tehdä jotain sata kertaa suurempaa kuin seksi ja se pitäisi lanseerata ihmisten käsityksiin jo alaluokilta.


      • -jarmo-
        -jarmo- kirjoitti:

        Tuo sana rakkaus on se mikä tahallaan sekoitetaan lihan himojen päälle, ikäänkuin se olisi kaunista kun seksuaalinen himo puetaan rakkauden kaapuun, valkeuden vaatteisiin.

        Jari Sillanpäätä haastateltiin ja hän sanoi että hänen kaikki suhteensa alkaa aina seksistä. No, se varmaan päättyykin lihan himon loppumiseen ja sitten puhutaan rakkauden sammumisesta.

        Ihmisten pitäisi julkisuudessa ja mediassa erotella seksi kokonaan rakkaudesta ja eriyttää ne lihan himoiksi, seksuaalisen tarpeen, mahdollisen fantasian tyydyttämiseksi, omaksi osakseen ihmisen tarpeita. Rakkaudesta pitäisi tehdä jotain sata kertaa suurempaa kuin seksi ja se pitäisi lanseerata ihmisten käsityksiin jo alaluokilta.

        Uskon että jopa järkevät ateistitkin ovat kanssani samaa mieltä.

        Porno on pornoa, seksi on seksiä mutta rakkaus on ihan toinen asia, jolle voi antaa ihan toisenlaisen ulkomuodon.


      • -jarmo- kirjoitti:

        Tuo sana rakkaus on se mikä tahallaan sekoitetaan lihan himojen päälle, ikäänkuin se olisi kaunista kun seksuaalinen himo puetaan rakkauden kaapuun, valkeuden vaatteisiin.

        Jari Sillanpäätä haastateltiin ja hän sanoi että hänen kaikki suhteensa alkaa aina seksistä. No, se varmaan päättyykin lihan himon loppumiseen ja sitten puhutaan rakkauden sammumisesta.

        Ihmisten pitäisi julkisuudessa ja mediassa erotella seksi kokonaan rakkaudesta ja eriyttää ne lihan himoiksi, seksuaalisen tarpeen, mahdollisen fantasian tyydyttämiseksi, omaksi osakseen ihmisen tarpeita. Rakkaudesta pitäisi tehdä jotain sata kertaa suurempaa kuin seksi ja se pitäisi lanseerata ihmisten käsityksiin jo alaluokilta.

        No eikös Sillanpää juuri myöntänytkin että se on väärä marssijärjestys.


      • 100 vuotta
        jutttuja rintamalta kirjoitti:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10257961

        Seksiä rintamalla (myös heteroilla) - sotaveteraani muistelee

        "Sodan jälkeen tuli usein kadulla vastaan miehiä, joilla oli vaimot ja lapset ympärillään. Samoja miehiä, joiden kanssa oltiin sodan aikana oltu seksihommissa. Kun sodan aikana ei ollut naisia saatavilla, nämä aviomiehet ja isät olivat hakeneet iloja meikäläisten maisemista. Mehän mentiin ulos, että saatais naida. Niissä oloissa sitä oletti, että monet olisivat olleet homoja, mutta sitten sodan jälkeen sitä oikein todella yllättyi, miten paljon heteroita niissä olikin."

        -- Touko Laaksonen / Tom of Finland

        Miesrakkaus sota-aikaan rintamilla ja vapaa-ajoilla

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12068110

        Touko Laaksonen eli Suomen tunnetuin sotaveteraani, taiteilijanimeltään Tom of Finland kertoo näillä kulttuurihistoriallisesti arvokkailla tallenteilla mitä sota oli ja miten miehet rakastelivat toistensa kanssa niin rintamilla kuin vapaallakin:

        http://ranneliike.net/teema/homo-suomi-sodassa?aid=2212

        Homoseksuaalisuus sodassa

        Tom of Finland säätiön puheenjohtaja kertoo kyseisestä taiteilijasta.

        http://www.youtube.com/watch?v=D8KdpUZJ3zg

        Kohdassa 3:50 mies kertoo "Tom of Finlandin" harrastaneen ensimmäisen kerran seksiä miehen kanssa sota-aikana... eli sitä siis todellakin tapahtui.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/6782424

        https://www.city.fi/suhteet/100 vuotta ulos kaapista/632

        18.10.2002 00:00

        100 vuotta ulos kaapista Kuinka epänormaalista tuli normaalia.

        arisuhdelaki hyväksyttiin vuosi sitten. Sen yhteydessä homoista ja homoudesta puhuttiin kyllästymiseen asti. Sata tai viisikymmentä vuotta sitten kukaan ei sanonut homoista mitään, ei ainakaan mitään hyvää. City esittelee Suomen homohistorian sortovuosista bailubuumiin.

        1889 Homoudesta tulee rikos

        Homoseksuaaliset teot säädetään rikoslaissa rangaistaviksi. Aiemmin laissa on Sodoman synneistä mainittu erikseen vain eläimiin sekaantuminen.

        1897 Itsetyydytyksestä kurja kuolema

        Homojen huvit vähenevät entisestään: kotilääkärikirjan mukaan itsetyydytyskin johtaa näön heikkenemiseen, ymmärryksen tylsistymiseen, kaatumatautiin ja ennenaikaiseen, kurjaan kuolemaan.

        1930 Homo-ravintoloita Espalla

        Pohjois- ja Eteläesplanadeilla on monia ”miehimysten” suosimia ravintoloita, muun muassa Svenska Teaternia vastapäätä sijaitseva Catania. Iltakävelyllä käydään Esplanadien lisäksi Mannerheimintiellä tai Tähtitorninmäellä.

        1932 Tanskan malli

        Ollako vai eikö olla? kyseli Tanskan prinssi Hamlet muinoin. Tragediat vähenevät ja jokaisen on helpompaa olla mikä on, kun Tanska sallii homoseksuaaliset teot.

        1939 Rintamalla ei naisia näy

        Talvisota alkaa. Rintamalla monet heterotkin saavat kokemuksia miesten välisestä ystävyydestä. Homomies muistelee: ”Olin ainoa jolla oli huopa. Minulla olikin menekkiä sen ansiosta, koska jokainen halusi olla lämpimässä. Ollessani kerran vieraassa korsussa huopineni kysyin ääneen, kenen viereen voin tulla. Moni huusi minun, minun. Olin kuitenkin jo katsonut, mihin halusin mennä ja odotin kutsua. Ja tulihan se sieltä.”

        1944 Ruotsalaiset leimataan homoiksi

        Sodanjälkeinen Suomi palaa perhe-elämään. ”Sodan jälkeen tuli usein kadulla vastaan miehiä, joilla oli vaimot ja lapset ympärillään. Samoja miehiä, joiden kanssa oltiin sodan aikana oltu seksihommissa”, muistelee Tom of Finland. ”Kun silloin sodan aikana ei ollut naisia saatavilla, nämä aviomiehet ja isät olivat hakeneet iloja meikäläisten maisemista.”
        Ruotsissa homoseksuaalisuus muutetaan lailliseksi ja homokulttuurista tulee entistä näkyvämpää. Sodan jälkeen ja 1950-luvulla Suomi vähitellen ulkoistaa kiusallisen homouden Ruotsiin. Sotaa vältelleet ruotsalaiset onkin helppo leimata ”hinteiksi” saksasta tulevalla sanalla.

        1948 Homoviittauksia Suomi-filmissä

        Valentin Vaalan elokuvassa Ihmisiä suviyössä esiintyy tukkipoika Nokia. Martti Katajiston esittämä roolihahmo on tiettävästi ensimmäinen homo suomalaisessa elokuvassa.

        1951 Kalle varoittaa nuorisoa

        Ajanvietelehti Kalle julkaisee homoja käsittelevän juttusarjan ”Inhottu, halveksittu ja paljon puhuttu kolmas sukupuoli”. Ruotsalaisten homoskandaalien innoittama artikkeli tuo esille myös homojen näkemyksiä. Päätoimittaja Pekka Kotkavuoren mukaan tavoitteena on kuitenkin ”varoittaa nuorisoa yhteiskunnasta piilevästä homoseksualismin vaarasta” ja estää suomalaisia miehiä ”luisumasta tämän sairauden ja epänormaalisuuden pauloihin”.
        Kalle julkaisee myös pääkaupungin poliisin pidätys- ja epäilytilaston joulukuulta 1950 ja tammikuulta 1951. Siihen on kirjattu ansiokkaasti ammattiryhmittäin 66 miestä, jotka olivat esiintyneet siten, että heitä on aihetta epäillä homoseksuaalisista teoista.


      • 100 vuotta
        100 vuotta kirjoitti:

        https://www.city.fi/suhteet/100 vuotta ulos kaapista/632

        18.10.2002 00:00

        100 vuotta ulos kaapista Kuinka epänormaalista tuli normaalia.

        arisuhdelaki hyväksyttiin vuosi sitten. Sen yhteydessä homoista ja homoudesta puhuttiin kyllästymiseen asti. Sata tai viisikymmentä vuotta sitten kukaan ei sanonut homoista mitään, ei ainakaan mitään hyvää. City esittelee Suomen homohistorian sortovuosista bailubuumiin.

        1889 Homoudesta tulee rikos

        Homoseksuaaliset teot säädetään rikoslaissa rangaistaviksi. Aiemmin laissa on Sodoman synneistä mainittu erikseen vain eläimiin sekaantuminen.

        1897 Itsetyydytyksestä kurja kuolema

        Homojen huvit vähenevät entisestään: kotilääkärikirjan mukaan itsetyydytyskin johtaa näön heikkenemiseen, ymmärryksen tylsistymiseen, kaatumatautiin ja ennenaikaiseen, kurjaan kuolemaan.

        1930 Homo-ravintoloita Espalla

        Pohjois- ja Eteläesplanadeilla on monia ”miehimysten” suosimia ravintoloita, muun muassa Svenska Teaternia vastapäätä sijaitseva Catania. Iltakävelyllä käydään Esplanadien lisäksi Mannerheimintiellä tai Tähtitorninmäellä.

        1932 Tanskan malli

        Ollako vai eikö olla? kyseli Tanskan prinssi Hamlet muinoin. Tragediat vähenevät ja jokaisen on helpompaa olla mikä on, kun Tanska sallii homoseksuaaliset teot.

        1939 Rintamalla ei naisia näy

        Talvisota alkaa. Rintamalla monet heterotkin saavat kokemuksia miesten välisestä ystävyydestä. Homomies muistelee: ”Olin ainoa jolla oli huopa. Minulla olikin menekkiä sen ansiosta, koska jokainen halusi olla lämpimässä. Ollessani kerran vieraassa korsussa huopineni kysyin ääneen, kenen viereen voin tulla. Moni huusi minun, minun. Olin kuitenkin jo katsonut, mihin halusin mennä ja odotin kutsua. Ja tulihan se sieltä.”

        1944 Ruotsalaiset leimataan homoiksi

        Sodanjälkeinen Suomi palaa perhe-elämään. ”Sodan jälkeen tuli usein kadulla vastaan miehiä, joilla oli vaimot ja lapset ympärillään. Samoja miehiä, joiden kanssa oltiin sodan aikana oltu seksihommissa”, muistelee Tom of Finland. ”Kun silloin sodan aikana ei ollut naisia saatavilla, nämä aviomiehet ja isät olivat hakeneet iloja meikäläisten maisemista.”
        Ruotsissa homoseksuaalisuus muutetaan lailliseksi ja homokulttuurista tulee entistä näkyvämpää. Sodan jälkeen ja 1950-luvulla Suomi vähitellen ulkoistaa kiusallisen homouden Ruotsiin. Sotaa vältelleet ruotsalaiset onkin helppo leimata ”hinteiksi” saksasta tulevalla sanalla.

        1948 Homoviittauksia Suomi-filmissä

        Valentin Vaalan elokuvassa Ihmisiä suviyössä esiintyy tukkipoika Nokia. Martti Katajiston esittämä roolihahmo on tiettävästi ensimmäinen homo suomalaisessa elokuvassa.

        1951 Kalle varoittaa nuorisoa

        Ajanvietelehti Kalle julkaisee homoja käsittelevän juttusarjan ”Inhottu, halveksittu ja paljon puhuttu kolmas sukupuoli”. Ruotsalaisten homoskandaalien innoittama artikkeli tuo esille myös homojen näkemyksiä. Päätoimittaja Pekka Kotkavuoren mukaan tavoitteena on kuitenkin ”varoittaa nuorisoa yhteiskunnasta piilevästä homoseksualismin vaarasta” ja estää suomalaisia miehiä ”luisumasta tämän sairauden ja epänormaalisuuden pauloihin”.
        Kalle julkaisee myös pääkaupungin poliisin pidätys- ja epäilytilaston joulukuulta 1950 ja tammikuulta 1951. Siihen on kirjattu ansiokkaasti ammattiryhmittäin 66 miestä, jotka olivat esiintyneet siten, että heitä on aihetta epäillä homoseksuaalisista teoista.

        1955 Suomi-filmissä hau-hau?

        Mika Waltarin 1946 kirjoittamasta suositusta näytelmästä Rakas lurjus tehdään elokuva. Edvin Laine suutelee siinä poikaa ja säikähtää olevansa ”sellainen mies”. Onneksi poika paljastuu naamioituneeksi tytöksi (Ansa Ikonen). Nyt miespolo voi riemukseen todeta, ettei olekaan homoseksuaali – tai ”hau-hau”, kuten elokuvassa sanotaan.

        1959 Uhkaavaa kasvua

        ”Viranomaiset varoittavat: Uhkaava kasvu”, otsikoi Jallu-lehti vuonna 1959. Helsingin poliisi oli pidättänyt edellisvuonna peräti 218 ”homoseksuaaliseen törmäilyyn syyllistynyttä” miestä, neljä kertaa enemmän kuin vuonna 1950. Poliisi varoittaa nyt erityisesti maalta tulevia asevelvollisia varakkaista poikamiehistä, jotka juottavat uhrejaan ravintolassa tunnelihumalaan tarkoitusperiensä saavuttamiseksi.
        Jallun mukaan ”niiden, jotka huomaavat itsessään taipumusta toiseen samaa sukupuolta olevaan, on heti ja viivyttelemättä poikettava psykiatrin puheille. Tämän sairauden kuten kaikkien muidenkin parantumistoiveet ovat sitä suuremmat, mitä aikaisemmin hoitoon tullaan.”

        1964 Homot valtaavat Vanhan

        Homomiehet kyllästyvät heteroravintoloissa flirttailuun. He valtaavat ravintola Vanhan Kellarin, kun se avataan marraskuussa 1964. Vanhan Kellari pysyy homojen tapaamispaikkana useamman vuosikymmenen.
        Viikon totuus -lehden mukaan rautatieaseman ”lätät” ovat jo oppineet ”viilaamaan homoa linssiin” ja juovat homomiesten laskuun viinaa ravintoloissa.

        1966 Homoseksuaalipesä Helsingissä!

        Ilta-Sanomat julkaisee paljastusartikkelin “Homoseksuaalipesä Helsingissä”. Joukko yhteiskunnan tukipylväitä kirjoittaa addressin, joka paheksuu sensaatiohakuista kirjoittelua ja vaatii homoseksuaalikiellon poistamista laista.
        Viikon totuus -lehti vaatii poliisilta toimia homofiilien kurissa pitämiseksi. ”Kun nuori nainen menee kavaljeerinsa kanssa helsinkiläiseen ravintolaan, hän ei enää voi keskittyä pitämään loitolla tämän naispuoleisia ihailijoita, vaan hänen täytyy olla myös varuillaan kaksilahkeisten vuoksi, jotka ovat kiinnostuneet hänen kavaljeeristaan”, lehti valittaa.

        1967 Lesbot valtaavat Vanhan

        Alko muuttaa ohjeitaan niin, että naiset pääsevät ravintoloihin ilman miesseuraa. Homoseksuaaliset naiset valtaavat osansa Vanhan Kellarista, jonka Karhukabinetista muodostuu maan ensimmäinen lesbokapakka. Nimimerkki Kaisa-Leena muisteli menoa 96-lehdessä vuonna 1976 näin:
        ”Ensimmäinen kosketukseni ’piireihin’ tapahtui Helsingissä Vanhan kellarin ’viinituvassa’. Katselin järkyttyneenä ympärilläni pyöriviä aatteemme eturintamasotilaita. Tosiaan sotilaita, sillä yhdellä oli puukko vyöllään, toinen poltti piippua, kolmas ja neljäs kittasivat neloskaljaa kymmenen minuutin pullovauhdilla ja loppu sakki hymisti ympärillä ikään kuin yhtenä kuorona.”
        Hymylehti kohahduttaa haastattelemalla ulkomaille seksuaalipakolaiseksi lähtenyttä suomalaista homoseksuaalia. Lehti julkaisee homoista useita artikkeleita.
        Radiotoimittaja Jorma Elovaara tuttavineen perustaa Suomen ensimmäisen homojärjestön, Toisen säteen ryhmän. Yhdistysrekisteri kysyy Helsingin raastuvanoikeudelta, onko näin radikaalia yhdistystä edes laillista rekisteröidä. Hakemus perutaan.

        1968 Vanha vallataan taas kerran

        Opiskelijatkin päättävät vallata Vanhan, vaikka jo omistavat sen. Ihmisoikeuksia ajava Marraskuun liike pitää vuosikokouksensa Claes Anderssonin johdolla, ja seksuaalivähemmistöjen jäsenet vaativat ensimmäisen kerran itse julkisesti tasavertaisuutta. Andersson kritisoi homojen ja lesbojen leimaamista ”psyykkisesti häiriintyneiksi” sairausluokituksessa. Homoaktivistit perustavat keskustelukerho Psyken.

        1969 Papiljotit lentävät Stonewallissa

        New Yorkin poliisi tekee ratsian Stonewall Inn -nimiseen homobaariin Greenwich Villagessa. Homot heittelevät poliiseja puuterirasioilla, papiljoteilla ja huulipunatuubeilla, kertoo New York Daily Newsin irvaileva artikkeli. Poliisin mielivaltaa vastustetaan ensi kerran, ja amerikkalainen homoliike syntyy.


      • 100 vuotta
        100 vuotta kirjoitti:

        1955 Suomi-filmissä hau-hau?

        Mika Waltarin 1946 kirjoittamasta suositusta näytelmästä Rakas lurjus tehdään elokuva. Edvin Laine suutelee siinä poikaa ja säikähtää olevansa ”sellainen mies”. Onneksi poika paljastuu naamioituneeksi tytöksi (Ansa Ikonen). Nyt miespolo voi riemukseen todeta, ettei olekaan homoseksuaali – tai ”hau-hau”, kuten elokuvassa sanotaan.

        1959 Uhkaavaa kasvua

        ”Viranomaiset varoittavat: Uhkaava kasvu”, otsikoi Jallu-lehti vuonna 1959. Helsingin poliisi oli pidättänyt edellisvuonna peräti 218 ”homoseksuaaliseen törmäilyyn syyllistynyttä” miestä, neljä kertaa enemmän kuin vuonna 1950. Poliisi varoittaa nyt erityisesti maalta tulevia asevelvollisia varakkaista poikamiehistä, jotka juottavat uhrejaan ravintolassa tunnelihumalaan tarkoitusperiensä saavuttamiseksi.
        Jallun mukaan ”niiden, jotka huomaavat itsessään taipumusta toiseen samaa sukupuolta olevaan, on heti ja viivyttelemättä poikettava psykiatrin puheille. Tämän sairauden kuten kaikkien muidenkin parantumistoiveet ovat sitä suuremmat, mitä aikaisemmin hoitoon tullaan.”

        1964 Homot valtaavat Vanhan

        Homomiehet kyllästyvät heteroravintoloissa flirttailuun. He valtaavat ravintola Vanhan Kellarin, kun se avataan marraskuussa 1964. Vanhan Kellari pysyy homojen tapaamispaikkana useamman vuosikymmenen.
        Viikon totuus -lehden mukaan rautatieaseman ”lätät” ovat jo oppineet ”viilaamaan homoa linssiin” ja juovat homomiesten laskuun viinaa ravintoloissa.

        1966 Homoseksuaalipesä Helsingissä!

        Ilta-Sanomat julkaisee paljastusartikkelin “Homoseksuaalipesä Helsingissä”. Joukko yhteiskunnan tukipylväitä kirjoittaa addressin, joka paheksuu sensaatiohakuista kirjoittelua ja vaatii homoseksuaalikiellon poistamista laista.
        Viikon totuus -lehti vaatii poliisilta toimia homofiilien kurissa pitämiseksi. ”Kun nuori nainen menee kavaljeerinsa kanssa helsinkiläiseen ravintolaan, hän ei enää voi keskittyä pitämään loitolla tämän naispuoleisia ihailijoita, vaan hänen täytyy olla myös varuillaan kaksilahkeisten vuoksi, jotka ovat kiinnostuneet hänen kavaljeeristaan”, lehti valittaa.

        1967 Lesbot valtaavat Vanhan

        Alko muuttaa ohjeitaan niin, että naiset pääsevät ravintoloihin ilman miesseuraa. Homoseksuaaliset naiset valtaavat osansa Vanhan Kellarista, jonka Karhukabinetista muodostuu maan ensimmäinen lesbokapakka. Nimimerkki Kaisa-Leena muisteli menoa 96-lehdessä vuonna 1976 näin:
        ”Ensimmäinen kosketukseni ’piireihin’ tapahtui Helsingissä Vanhan kellarin ’viinituvassa’. Katselin järkyttyneenä ympärilläni pyöriviä aatteemme eturintamasotilaita. Tosiaan sotilaita, sillä yhdellä oli puukko vyöllään, toinen poltti piippua, kolmas ja neljäs kittasivat neloskaljaa kymmenen minuutin pullovauhdilla ja loppu sakki hymisti ympärillä ikään kuin yhtenä kuorona.”
        Hymylehti kohahduttaa haastattelemalla ulkomaille seksuaalipakolaiseksi lähtenyttä suomalaista homoseksuaalia. Lehti julkaisee homoista useita artikkeleita.
        Radiotoimittaja Jorma Elovaara tuttavineen perustaa Suomen ensimmäisen homojärjestön, Toisen säteen ryhmän. Yhdistysrekisteri kysyy Helsingin raastuvanoikeudelta, onko näin radikaalia yhdistystä edes laillista rekisteröidä. Hakemus perutaan.

        1968 Vanha vallataan taas kerran

        Opiskelijatkin päättävät vallata Vanhan, vaikka jo omistavat sen. Ihmisoikeuksia ajava Marraskuun liike pitää vuosikokouksensa Claes Anderssonin johdolla, ja seksuaalivähemmistöjen jäsenet vaativat ensimmäisen kerran itse julkisesti tasavertaisuutta. Andersson kritisoi homojen ja lesbojen leimaamista ”psyykkisesti häiriintyneiksi” sairausluokituksessa. Homoaktivistit perustavat keskustelukerho Psyken.

        1969 Papiljotit lentävät Stonewallissa

        New Yorkin poliisi tekee ratsian Stonewall Inn -nimiseen homobaariin Greenwich Villagessa. Homot heittelevät poliiseja puuterirasioilla, papiljoteilla ja huulipunatuubeilla, kertoo New York Daily Newsin irvaileva artikkeli. Poliisin mielivaltaa vastustetaan ensi kerran, ja amerikkalainen homoliike syntyy.

        1970 Ensimmäiset pride-kulkueet

        New Yorkissa ja Los Angelesissa järjestetään ensimmäiset gay pride -kulkueet Stonewallin vuosipäivänä.

        1971 Luvallista mutta sairaalloista

        Homoseksuaaliset teot kieltävä rikoslain pykälä kumotaan. “Ilmiön poikkeavuus ja sairaalloisuus” täytyy kuitenkin tehdä kaikille selväksi. Kirkon ja korkeimman oikeuden painostuksesta eduskunta lisääkin lakiin kehotuskiellon, joka kieltää julkisen kehottamisen kahden samaa sukupuolta olevan henkilön väliseen haureuteen. Pykälän vuoksi televisiossa ei voida näyttää ohjelmia, jotka antaisivat homoseksuaalisuudesta myönteisen kuvan.

        1974 Seta aloittaa

        Seta perustetaan. Yksi sen perustajista, seurakunnan nuorisotyöntekijä Seppo Kivistö erotetaan virastaan. SAK:n juristi Tarja Halonen puhuu Setan ensimmäisessä julkisessa paneelikeskustelussa. Suomessa järjestetään ensimmäinen pride-kulkue.

        1979 Kahdenlaista lumppushow’ta

        Drag-kuume leviää Suomeen. Ilta-Sanomat kirjoittaa: ”Drag- eli lumppushown paras puoli oli siinä, että estottomasti saa kurkkia mitä näkyy. Ja kuinka se sinne on laitettu ja saatu pysymään.” Lihakauppias Raimo Liukkonen nousee drag-tähdeksi.
        Toisenlaisessa lumppushow’ssa, saippusarja Dallasissa, J.R. on innoissaan. Lucy Ewing kihlautuu Kit Mainwaring -nimisen nuorukaisen kanssa. Avioliitto kariutuu, kun Kit paljastuu homoseksuaaliksi.

        1980 Halosesta Setan puheenjohtaja

        Kansanedustaja Tarja Halonen valitaan Setan puheenjohtajaksi.

        1981 Homojen ihmeparantuminen

        Suomessa koetaan ihmeparantuminen. Kymmenettuhannet ihmiset tulevat terveiksi, kun sosiaalihallitus poistaa homoseksuaalisuuden virallisesta tautiluokituksesta. Suomi on viimeinen Pohjoismaa, jossa homoseksuaalisuus lakkaa olemasta sairaus.

        1983 Aids-paniikki iskee Suomeen

        Suomen ensimmäinen aids-tapaus löytyy. Aidsin pelko kasvaa hysteeriseksi, kun iltapäivälehdet julkaisevat sensaatiolööppejä ”tarttuvasta homosyövästä” ja ”homorutosta”. Setan ikkunat kivitetään rikki ja monet homot saavat tappouhkauksia.

        1984 Ensimmäinen homoravintola avataan

        Ensimmäinen pelkästään homoille tarkoitettu ravintola, Gambrini, avataan Iso Roballe. Ravintolaan pääsee huomaamattomasti sisäpihan kautta.

        1992 Don’t Tell Mama ja H2O

        Ravintola Don’t Tell Mama avataan Annankadulla. Uusi avoimuuden aika alkaa, kun homodiskoon jonotetaan kadulla. Eerikinkadulla avataan H2O (nykyinen Con Hombres), joka pystyttää kadulle suositun terassin.

        1994 Lisää baareja

        Lesbojen suosima Nalle Pub avaa ovensa Kalliossa ja Café Escale Kampissa.


      • 100 vuotta
        100 vuotta kirjoitti:

        1970 Ensimmäiset pride-kulkueet

        New Yorkissa ja Los Angelesissa järjestetään ensimmäiset gay pride -kulkueet Stonewallin vuosipäivänä.

        1971 Luvallista mutta sairaalloista

        Homoseksuaaliset teot kieltävä rikoslain pykälä kumotaan. “Ilmiön poikkeavuus ja sairaalloisuus” täytyy kuitenkin tehdä kaikille selväksi. Kirkon ja korkeimman oikeuden painostuksesta eduskunta lisääkin lakiin kehotuskiellon, joka kieltää julkisen kehottamisen kahden samaa sukupuolta olevan henkilön väliseen haureuteen. Pykälän vuoksi televisiossa ei voida näyttää ohjelmia, jotka antaisivat homoseksuaalisuudesta myönteisen kuvan.

        1974 Seta aloittaa

        Seta perustetaan. Yksi sen perustajista, seurakunnan nuorisotyöntekijä Seppo Kivistö erotetaan virastaan. SAK:n juristi Tarja Halonen puhuu Setan ensimmäisessä julkisessa paneelikeskustelussa. Suomessa järjestetään ensimmäinen pride-kulkue.

        1979 Kahdenlaista lumppushow’ta

        Drag-kuume leviää Suomeen. Ilta-Sanomat kirjoittaa: ”Drag- eli lumppushown paras puoli oli siinä, että estottomasti saa kurkkia mitä näkyy. Ja kuinka se sinne on laitettu ja saatu pysymään.” Lihakauppias Raimo Liukkonen nousee drag-tähdeksi.
        Toisenlaisessa lumppushow’ssa, saippusarja Dallasissa, J.R. on innoissaan. Lucy Ewing kihlautuu Kit Mainwaring -nimisen nuorukaisen kanssa. Avioliitto kariutuu, kun Kit paljastuu homoseksuaaliksi.

        1980 Halosesta Setan puheenjohtaja

        Kansanedustaja Tarja Halonen valitaan Setan puheenjohtajaksi.

        1981 Homojen ihmeparantuminen

        Suomessa koetaan ihmeparantuminen. Kymmenettuhannet ihmiset tulevat terveiksi, kun sosiaalihallitus poistaa homoseksuaalisuuden virallisesta tautiluokituksesta. Suomi on viimeinen Pohjoismaa, jossa homoseksuaalisuus lakkaa olemasta sairaus.

        1983 Aids-paniikki iskee Suomeen

        Suomen ensimmäinen aids-tapaus löytyy. Aidsin pelko kasvaa hysteeriseksi, kun iltapäivälehdet julkaisevat sensaatiolööppejä ”tarttuvasta homosyövästä” ja ”homorutosta”. Setan ikkunat kivitetään rikki ja monet homot saavat tappouhkauksia.

        1984 Ensimmäinen homoravintola avataan

        Ensimmäinen pelkästään homoille tarkoitettu ravintola, Gambrini, avataan Iso Roballe. Ravintolaan pääsee huomaamattomasti sisäpihan kautta.

        1992 Don’t Tell Mama ja H2O

        Ravintola Don’t Tell Mama avataan Annankadulla. Uusi avoimuuden aika alkaa, kun homodiskoon jonotetaan kadulla. Eerikinkadulla avataan H2O (nykyinen Con Hombres), joka pystyttää kadulle suositun terassin.

        1994 Lisää baareja

        Lesbojen suosima Nalle Pub avaa ovensa Kalliossa ja Café Escale Kampissa.

        1996 Eva Dahlgren naimisiin

        Ruotsalainen rock-tähti Eva Dahlgren menee naimisiin Efva Attlingin kanssa. Tapahtuma käynnistää Suomessa keskustelun homoliitoista.
        Heteroystävällinen homoravintola Lost & Found avataan.

        1997 Miss Drag Queen -kisat

        Suomen ensimmäinen virallinen Drag Queen -kilpailu järjestetään ravintola Don’t Tell Mamassa.

        1999 Tiivi-Taavit loppuvat

        Teletappien käsilaukkua kantava, purppuranvärinen ja kolmioantenninen Tiivi-Taavi leimataan homoksi. Tiivi-Taavit loppuvat Stockmannilta.
        Maikkarilla alkaa Salatut elämät -sarja, jonka homopojasta Kallesta tulee monen päiväuni.

        2000 Älä kerro äidille

        Nelonen esittää kohun saattelemana brittisarjan Älä kerro äidille (Queer as folk). Homoyleisön on imenyt samalla teholla ruudun ääreen vain Todella upeeta!

        2001 Parisuhdelaki hyväksytään

        Eduskunta hyväksyy parisuhdelain kiivaan keskustelun jälkeen äänin 99–84.

        2002 Ensimmäiset rekisteröidyt parisuhteet

        Heterohääparit yllättyvät, kun parhaat hääpuvut, hienoimmat limusiinit ja vinkeimmät häälahjat onkin jo viety.

        Lähteet: Tutkija Tuula Juvosen väitöskirja Varjoelämää ja julkisia salaisuuksia. Kati Mustola: Suomalaisten homo- ja lesboliikkeiden historiaa. Z-lehden arkisto. Helsingin Sanomien arkisto.

        DTM toi homot kadulle

        Keskiviikkoilta, ravintola DTM. Kukaan ei hämmästy, vaikka transvestiitti pelaa shakkia ruoska kädessä ja satakiloisella miehellä on käsilaukku. Eipä juuri siitäkään, että sisään tulevalla heteropojalla on Koffin lippis ja kirkuvan keltainen Sesto-muovipussi, jotka eivät monenkaan trendihomon vaatetukseen sointuisi.

        ”Parasta DTM:ssa on juuri se, että ihmisiä on laidasta laitaan. Kaikki erilaisuus hyväksytään ja tänne voi tulla juuri sen näköisenä kuin haluaa”, 24-vuotias asiakas sanoo.

        DTM vietti syyskuussa kymmenvuotisjuhliaan. Mukana viikon bileissä olivat homoyleisön suosikit Kikkaa ja Chippendalesia myöten. Rankka juhlinta on vaatinut veronsa, ja vain muutama vakioasiakas jaksaa jatkaa viikon bileputken jälkeen.

        Kamppiin vuonna 1992 avattu DTM, silloin vielä Don’t Tell Mama, rikkoi kymmenen vuotta sitten monia rajoja. Jonot tuotiin tarkoituksella sisäpihojen hämärästä kadulle. Avoimuuden ihmettä tultiin katsomaan kaikkialta Suomesta. Vieläkin uteliaat kurkkivat ikkunoista sisälle.

        DTM:n päänavauksen jälkeen homoravintoloita ilmestyi Helsinkiin kuin sieniä sateella. Moni niistä on jo sulkenut ovensa, mutta DTM porskuttaa yhä. Pian tosin uudessa paikassa Iso Roballa.

        Heterot eivät aina arvosta homojen huomiota, mutta yhtälö ei toimi toisinkaan päin. 23-vuotias homopoika kertoo: ”Olin heterokavereiden kera Hesperia Night Clubissa, jossa kimppuuni iskeytyi humalainen nainen. Ajattelin, että pääsen siitä eroon, kun kerron että olen homo. Valitettavasti kyseisen lääkärisnaisen sisällä heräsikin jonkinlainen sosiaaliantropologi, ja hän halusi tietää kaiken maailman asioita homoudesta. Tilanne muuttui kiusallisesta sietämättömäksi kun nainen alkoi kysellä ’No millaisista miehistä sä sit tykkäät?’”

        Homobaarissa itseään ei tarvitse selitellä tai hävetä. Flirttiä sieltä kuitenkin löytyy. ”Minusta tuntuu, että homobaareissa on paljon enemmän seksiä ilmassa kuin heterobaareissa. En kylläkään osaa arvioida heteroseksuaalista jännitettä”, homomies kertoo. Miehet ovat yleensä naisia suorempia, mutta siksipä heterotytötkin tulevat homoravintolaan bailaamaan välttyäkseen miesten lähentelyltä.

        Kaikkia DTM:n ja muiden homoravintoloiden ilmapiiri ei miellytä. ”Homobaareissa käyvät vain tympeät kanat”, täräyttää 21-vuotias homopoika. Homotkin ovat – yllätys yllätys – erilaisia.


      • 100 vuotta kirjoitti:

        1955 Suomi-filmissä hau-hau?

        Mika Waltarin 1946 kirjoittamasta suositusta näytelmästä Rakas lurjus tehdään elokuva. Edvin Laine suutelee siinä poikaa ja säikähtää olevansa ”sellainen mies”. Onneksi poika paljastuu naamioituneeksi tytöksi (Ansa Ikonen). Nyt miespolo voi riemukseen todeta, ettei olekaan homoseksuaali – tai ”hau-hau”, kuten elokuvassa sanotaan.

        1959 Uhkaavaa kasvua

        ”Viranomaiset varoittavat: Uhkaava kasvu”, otsikoi Jallu-lehti vuonna 1959. Helsingin poliisi oli pidättänyt edellisvuonna peräti 218 ”homoseksuaaliseen törmäilyyn syyllistynyttä” miestä, neljä kertaa enemmän kuin vuonna 1950. Poliisi varoittaa nyt erityisesti maalta tulevia asevelvollisia varakkaista poikamiehistä, jotka juottavat uhrejaan ravintolassa tunnelihumalaan tarkoitusperiensä saavuttamiseksi.
        Jallun mukaan ”niiden, jotka huomaavat itsessään taipumusta toiseen samaa sukupuolta olevaan, on heti ja viivyttelemättä poikettava psykiatrin puheille. Tämän sairauden kuten kaikkien muidenkin parantumistoiveet ovat sitä suuremmat, mitä aikaisemmin hoitoon tullaan.”

        1964 Homot valtaavat Vanhan

        Homomiehet kyllästyvät heteroravintoloissa flirttailuun. He valtaavat ravintola Vanhan Kellarin, kun se avataan marraskuussa 1964. Vanhan Kellari pysyy homojen tapaamispaikkana useamman vuosikymmenen.
        Viikon totuus -lehden mukaan rautatieaseman ”lätät” ovat jo oppineet ”viilaamaan homoa linssiin” ja juovat homomiesten laskuun viinaa ravintoloissa.

        1966 Homoseksuaalipesä Helsingissä!

        Ilta-Sanomat julkaisee paljastusartikkelin “Homoseksuaalipesä Helsingissä”. Joukko yhteiskunnan tukipylväitä kirjoittaa addressin, joka paheksuu sensaatiohakuista kirjoittelua ja vaatii homoseksuaalikiellon poistamista laista.
        Viikon totuus -lehti vaatii poliisilta toimia homofiilien kurissa pitämiseksi. ”Kun nuori nainen menee kavaljeerinsa kanssa helsinkiläiseen ravintolaan, hän ei enää voi keskittyä pitämään loitolla tämän naispuoleisia ihailijoita, vaan hänen täytyy olla myös varuillaan kaksilahkeisten vuoksi, jotka ovat kiinnostuneet hänen kavaljeeristaan”, lehti valittaa.

        1967 Lesbot valtaavat Vanhan

        Alko muuttaa ohjeitaan niin, että naiset pääsevät ravintoloihin ilman miesseuraa. Homoseksuaaliset naiset valtaavat osansa Vanhan Kellarista, jonka Karhukabinetista muodostuu maan ensimmäinen lesbokapakka. Nimimerkki Kaisa-Leena muisteli menoa 96-lehdessä vuonna 1976 näin:
        ”Ensimmäinen kosketukseni ’piireihin’ tapahtui Helsingissä Vanhan kellarin ’viinituvassa’. Katselin järkyttyneenä ympärilläni pyöriviä aatteemme eturintamasotilaita. Tosiaan sotilaita, sillä yhdellä oli puukko vyöllään, toinen poltti piippua, kolmas ja neljäs kittasivat neloskaljaa kymmenen minuutin pullovauhdilla ja loppu sakki hymisti ympärillä ikään kuin yhtenä kuorona.”
        Hymylehti kohahduttaa haastattelemalla ulkomaille seksuaalipakolaiseksi lähtenyttä suomalaista homoseksuaalia. Lehti julkaisee homoista useita artikkeleita.
        Radiotoimittaja Jorma Elovaara tuttavineen perustaa Suomen ensimmäisen homojärjestön, Toisen säteen ryhmän. Yhdistysrekisteri kysyy Helsingin raastuvanoikeudelta, onko näin radikaalia yhdistystä edes laillista rekisteröidä. Hakemus perutaan.

        1968 Vanha vallataan taas kerran

        Opiskelijatkin päättävät vallata Vanhan, vaikka jo omistavat sen. Ihmisoikeuksia ajava Marraskuun liike pitää vuosikokouksensa Claes Anderssonin johdolla, ja seksuaalivähemmistöjen jäsenet vaativat ensimmäisen kerran itse julkisesti tasavertaisuutta. Andersson kritisoi homojen ja lesbojen leimaamista ”psyykkisesti häiriintyneiksi” sairausluokituksessa. Homoaktivistit perustavat keskustelukerho Psyken.

        1969 Papiljotit lentävät Stonewallissa

        New Yorkin poliisi tekee ratsian Stonewall Inn -nimiseen homobaariin Greenwich Villagessa. Homot heittelevät poliiseja puuterirasioilla, papiljoteilla ja huulipunatuubeilla, kertoo New York Daily Newsin irvaileva artikkeli. Poliisin mielivaltaa vastustetaan ensi kerran, ja amerikkalainen homoliike syntyy.

        Toi onkin hauska elokuva toi "Rakas lurjus ". Tytön lumo paistoi läpi pojan valepuvusta ja Edwin Laineen roolihahmo on hetken murheen murtama ja Joel Rinne lohduttelee että "Sattuuhan sitä. Tuossa tutun lääkärin puhelinnumero. Hankit muutamia pistoksia niin kyllä se siitä!"
        :D


      • -jarmo-
        100 vuotta kirjoitti:

        1996 Eva Dahlgren naimisiin

        Ruotsalainen rock-tähti Eva Dahlgren menee naimisiin Efva Attlingin kanssa. Tapahtuma käynnistää Suomessa keskustelun homoliitoista.
        Heteroystävällinen homoravintola Lost & Found avataan.

        1997 Miss Drag Queen -kisat

        Suomen ensimmäinen virallinen Drag Queen -kilpailu järjestetään ravintola Don’t Tell Mamassa.

        1999 Tiivi-Taavit loppuvat

        Teletappien käsilaukkua kantava, purppuranvärinen ja kolmioantenninen Tiivi-Taavi leimataan homoksi. Tiivi-Taavit loppuvat Stockmannilta.
        Maikkarilla alkaa Salatut elämät -sarja, jonka homopojasta Kallesta tulee monen päiväuni.

        2000 Älä kerro äidille

        Nelonen esittää kohun saattelemana brittisarjan Älä kerro äidille (Queer as folk). Homoyleisön on imenyt samalla teholla ruudun ääreen vain Todella upeeta!

        2001 Parisuhdelaki hyväksytään

        Eduskunta hyväksyy parisuhdelain kiivaan keskustelun jälkeen äänin 99–84.

        2002 Ensimmäiset rekisteröidyt parisuhteet

        Heterohääparit yllättyvät, kun parhaat hääpuvut, hienoimmat limusiinit ja vinkeimmät häälahjat onkin jo viety.

        Lähteet: Tutkija Tuula Juvosen väitöskirja Varjoelämää ja julkisia salaisuuksia. Kati Mustola: Suomalaisten homo- ja lesboliikkeiden historiaa. Z-lehden arkisto. Helsingin Sanomien arkisto.

        DTM toi homot kadulle

        Keskiviikkoilta, ravintola DTM. Kukaan ei hämmästy, vaikka transvestiitti pelaa shakkia ruoska kädessä ja satakiloisella miehellä on käsilaukku. Eipä juuri siitäkään, että sisään tulevalla heteropojalla on Koffin lippis ja kirkuvan keltainen Sesto-muovipussi, jotka eivät monenkaan trendihomon vaatetukseen sointuisi.

        ”Parasta DTM:ssa on juuri se, että ihmisiä on laidasta laitaan. Kaikki erilaisuus hyväksytään ja tänne voi tulla juuri sen näköisenä kuin haluaa”, 24-vuotias asiakas sanoo.

        DTM vietti syyskuussa kymmenvuotisjuhliaan. Mukana viikon bileissä olivat homoyleisön suosikit Kikkaa ja Chippendalesia myöten. Rankka juhlinta on vaatinut veronsa, ja vain muutama vakioasiakas jaksaa jatkaa viikon bileputken jälkeen.

        Kamppiin vuonna 1992 avattu DTM, silloin vielä Don’t Tell Mama, rikkoi kymmenen vuotta sitten monia rajoja. Jonot tuotiin tarkoituksella sisäpihojen hämärästä kadulle. Avoimuuden ihmettä tultiin katsomaan kaikkialta Suomesta. Vieläkin uteliaat kurkkivat ikkunoista sisälle.

        DTM:n päänavauksen jälkeen homoravintoloita ilmestyi Helsinkiin kuin sieniä sateella. Moni niistä on jo sulkenut ovensa, mutta DTM porskuttaa yhä. Pian tosin uudessa paikassa Iso Roballa.

        Heterot eivät aina arvosta homojen huomiota, mutta yhtälö ei toimi toisinkaan päin. 23-vuotias homopoika kertoo: ”Olin heterokavereiden kera Hesperia Night Clubissa, jossa kimppuuni iskeytyi humalainen nainen. Ajattelin, että pääsen siitä eroon, kun kerron että olen homo. Valitettavasti kyseisen lääkärisnaisen sisällä heräsikin jonkinlainen sosiaaliantropologi, ja hän halusi tietää kaiken maailman asioita homoudesta. Tilanne muuttui kiusallisesta sietämättömäksi kun nainen alkoi kysellä ’No millaisista miehistä sä sit tykkäät?’”

        Homobaarissa itseään ei tarvitse selitellä tai hävetä. Flirttiä sieltä kuitenkin löytyy. ”Minusta tuntuu, että homobaareissa on paljon enemmän seksiä ilmassa kuin heterobaareissa. En kylläkään osaa arvioida heteroseksuaalista jännitettä”, homomies kertoo. Miehet ovat yleensä naisia suorempia, mutta siksipä heterotytötkin tulevat homoravintolaan bailaamaan välttyäkseen miesten lähentelyltä.

        Kaikkia DTM:n ja muiden homoravintoloiden ilmapiiri ei miellytä. ”Homobaareissa käyvät vain tympeät kanat”, täräyttää 21-vuotias homopoika. Homotkin ovat – yllätys yllätys – erilaisia.

        Ei voi sanoa muuta ku hyi helevetti...

        Porno- ja homobaarien poket sai aina hyvät tipit.
        Herra varjeli mut niiltä rahoilta, enkä ole yhtään tyytymätön siihen.
        Seksillä myy ja raha liikkuu.. likaista peliä mutta rahakasta.
        Saatanan strategiat jyllää rahan ja lihan himojen ympärillä.


      • -jarmo- kirjoitti:

        Ei voi sanoa muuta ku hyi helevetti...

        Porno- ja homobaarien poket sai aina hyvät tipit.
        Herra varjeli mut niiltä rahoilta, enkä ole yhtään tyytymätön siihen.
        Seksillä myy ja raha liikkuu.. likaista peliä mutta rahakasta.
        Saatanan strategiat jyllää rahan ja lihan himojen ympärillä.

        Ethän sä ois läpäissytkään homobaaripoken työpaikkahaastattelua noilla asenteilla hehhhh....kjehhhh....


      • .....
        -jarmo- kirjoitti:

        Ei voi sanoa muuta ku hyi helevetti...

        Porno- ja homobaarien poket sai aina hyvät tipit.
        Herra varjeli mut niiltä rahoilta, enkä ole yhtään tyytymätön siihen.
        Seksillä myy ja raha liikkuu.. likaista peliä mutta rahakasta.
        Saatanan strategiat jyllää rahan ja lihan himojen ympärillä.

        älä muuta sano tuo on minulle kyllä vähän yllätys että rintamallakin oli homotouhuja olin vähän ihmeissään kun ekan kerran tosta luin....

        luulisi että ei siellä kukaan tommosia puuhastele mutta näköjään puuhastelee...

        "Seksillä myy ja raha liikkuu.. likaista peliä mutta rahakasta.
        Saatanan strategiat jyllää rahan ja lihan himojen ympärillä."

        en tiedä muistatteko silloin kun uudistuin uskossa ja tulin ekan kerran tänne ja todistin menneisyydestäni, uskostani ja kuinka Herra on minut vapauttanut ja antanut uuden mahdollisuuden....

        niin itse olin vanhassa elämässä bi-seksuaali ja myin myös itseäni rahasta...

        voin vaan sanoa että en oo ikinä nähnyt mitään vastaavaa missään Hetero baarissa Helsingissä oliat varmaan tietää herkuleksen sinne pääsee vaan miehet en tiedä onko se enää pystyssä? eikä edes kiinnosta mutta tuolla meno oli todella likaista siellä oli semmonen käytävä johon oli rakennettu 3 hämärällä valaistuksella olevaa huonetta jossa oli sohvat ja sinne sai mennä puuhaamaan mitä haluaisi...

        mitetin vaan että koskakohan tämä juttu tulee heterobaareihin että sinne rakennetaan hämärät huoneet johka pääsee toteuttamaan himojaan?

        en tiedä mikä siinä on mutta kun mietin vanhaa elämää niin olen pannut merkille sen että homot ovat joissakin asioissa ja synneissä paljon pidemmällä kuin heterot....

        tämä uuden langeemuksen aikan en enää homosteluun langennnut vaikka saatana sitä kovasti yrittikin kun välillä oli rahat vähissä että etkös saisi tällä keinolla vähän rahaa...

        mutta moniin muihin vanhoihin synteihin kylläkin...

        se on ihan puppua se kun sanotaan että homous on sairaus ei se mikään sairaus ole kun yksi synnin muoto ja tähän ajautuu jos päästää itsessään himot valloilleen tosin tämäkin on yksilöllistä mihin kenenkin ihmisen synti ajaa joku voi vaikka homouden sijaan ajautua raiskauksiin tai tappamiseen ja jollakin synti voi ajaa ihmisen näihin kaikiin tekoihin ja lopulta niin ihmiselle käykin kun menee tarpeeksi pitkälle että voi tehdä mitä vaan alkuun se menee niin että yksi asia johtaa toiseen jne...

        parannuin bi sekuaalisuudesta herran avulla nytten olen täysin hetero :)


      • -jarmo-
        KTS kirjoitti:

        Ethän sä ois läpäissytkään homobaaripoken työpaikkahaastattelua noilla asenteilla hehhhh....kjehhhh....

        ...täytyy sanoa että sä olet hyvin paha ihminen!


      • -jarmo-
        ..... kirjoitti:

        älä muuta sano tuo on minulle kyllä vähän yllätys että rintamallakin oli homotouhuja olin vähän ihmeissään kun ekan kerran tosta luin....

        luulisi että ei siellä kukaan tommosia puuhastele mutta näköjään puuhastelee...

        "Seksillä myy ja raha liikkuu.. likaista peliä mutta rahakasta.
        Saatanan strategiat jyllää rahan ja lihan himojen ympärillä."

        en tiedä muistatteko silloin kun uudistuin uskossa ja tulin ekan kerran tänne ja todistin menneisyydestäni, uskostani ja kuinka Herra on minut vapauttanut ja antanut uuden mahdollisuuden....

        niin itse olin vanhassa elämässä bi-seksuaali ja myin myös itseäni rahasta...

        voin vaan sanoa että en oo ikinä nähnyt mitään vastaavaa missään Hetero baarissa Helsingissä oliat varmaan tietää herkuleksen sinne pääsee vaan miehet en tiedä onko se enää pystyssä? eikä edes kiinnosta mutta tuolla meno oli todella likaista siellä oli semmonen käytävä johon oli rakennettu 3 hämärällä valaistuksella olevaa huonetta jossa oli sohvat ja sinne sai mennä puuhaamaan mitä haluaisi...

        mitetin vaan että koskakohan tämä juttu tulee heterobaareihin että sinne rakennetaan hämärät huoneet johka pääsee toteuttamaan himojaan?

        en tiedä mikä siinä on mutta kun mietin vanhaa elämää niin olen pannut merkille sen että homot ovat joissakin asioissa ja synneissä paljon pidemmällä kuin heterot....

        tämä uuden langeemuksen aikan en enää homosteluun langennnut vaikka saatana sitä kovasti yrittikin kun välillä oli rahat vähissä että etkös saisi tällä keinolla vähän rahaa...

        mutta moniin muihin vanhoihin synteihin kylläkin...

        se on ihan puppua se kun sanotaan että homous on sairaus ei se mikään sairaus ole kun yksi synnin muoto ja tähän ajautuu jos päästää itsessään himot valloilleen tosin tämäkin on yksilöllistä mihin kenenkin ihmisen synti ajaa joku voi vaikka homouden sijaan ajautua raiskauksiin tai tappamiseen ja jollakin synti voi ajaa ihmisen näihin kaikiin tekoihin ja lopulta niin ihmiselle käykin kun menee tarpeeksi pitkälle että voi tehdä mitä vaan alkuun se menee niin että yksi asia johtaa toiseen jne...

        parannuin bi sekuaalisuudesta herran avulla nytten olen täysin hetero :)

        Hui kauheeta, en tosiaan muista. Siitä on aikaa!
        Se Herkules oli siinä Lönkan alkupäässä? Mahtaaks olla enää.

        Amen, ystäväni. Kiitos ja kunnia Herralle.. nuo on kauheita loukkuja, joihin ihminen joutuu... rahan perässä ja lihan houkuttamien porttiteorioiden kautta.


      • .....
        -jarmo- kirjoitti:

        Hui kauheeta, en tosiaan muista. Siitä on aikaa!
        Se Herkules oli siinä Lönkan alkupäässä? Mahtaaks olla enää.

        Amen, ystäväni. Kiitos ja kunnia Herralle.. nuo on kauheita loukkuja, joihin ihminen joutuu... rahan perässä ja lihan houkuttamien porttiteorioiden kautta.

        tuo vanha todisutuksenikin lyötyy kyllä tuolta viesteissäni linkittämistä ketjuista jossa kirjoitan mutta se vaatii vähän aika löytää se kun kahlailee niitä ja lukee...

        tein joskus aikanaan enen kuin poistuin täältä langeemuksen ajaksi ni semmosen ketju linkityksen että kun yhen keskustelun avaukseni avaa ni olen linkittänyt sinne aina linkin linkejä vanhoihin keskusteluihin joten jos noita linkkejä lähtee kahlaamaan niin löytää kaikki kirjoitukseni täältä alusta asti.

        sen takia tein sen että voi sitten myöhemmin lukea omia kirjoituksia ja ne on lyödettävissa näkee samalalla oman kehityksen ja mitä silloin ajatteli ja miten näki asioita ja jos jotain tarvitsee niin se on nopeasti haettavissa ja voi laianta sieltä krijoituksia ei tarvitse aina uudestaan kirjoittaa...


      • -jarmo- kirjoitti:

        ...täytyy sanoa että sä olet hyvin paha ihminen!

        Kristinopin mukaan olemme sitä kaikki mutta mitä erityisesti inhoan on uskonnon valjastaminen politiikan, rasismin, taantumuksellisuuden ja militarismin palvelukseen.

        Ja sitä täällä näkee!
        Ei onneksi enää juurikaan muualla.


      • mikä ihmisiä vaivaa?
        100 vuotta kirjoitti:

        1996 Eva Dahlgren naimisiin

        Ruotsalainen rock-tähti Eva Dahlgren menee naimisiin Efva Attlingin kanssa. Tapahtuma käynnistää Suomessa keskustelun homoliitoista.
        Heteroystävällinen homoravintola Lost & Found avataan.

        1997 Miss Drag Queen -kisat

        Suomen ensimmäinen virallinen Drag Queen -kilpailu järjestetään ravintola Don’t Tell Mamassa.

        1999 Tiivi-Taavit loppuvat

        Teletappien käsilaukkua kantava, purppuranvärinen ja kolmioantenninen Tiivi-Taavi leimataan homoksi. Tiivi-Taavit loppuvat Stockmannilta.
        Maikkarilla alkaa Salatut elämät -sarja, jonka homopojasta Kallesta tulee monen päiväuni.

        2000 Älä kerro äidille

        Nelonen esittää kohun saattelemana brittisarjan Älä kerro äidille (Queer as folk). Homoyleisön on imenyt samalla teholla ruudun ääreen vain Todella upeeta!

        2001 Parisuhdelaki hyväksytään

        Eduskunta hyväksyy parisuhdelain kiivaan keskustelun jälkeen äänin 99–84.

        2002 Ensimmäiset rekisteröidyt parisuhteet

        Heterohääparit yllättyvät, kun parhaat hääpuvut, hienoimmat limusiinit ja vinkeimmät häälahjat onkin jo viety.

        Lähteet: Tutkija Tuula Juvosen väitöskirja Varjoelämää ja julkisia salaisuuksia. Kati Mustola: Suomalaisten homo- ja lesboliikkeiden historiaa. Z-lehden arkisto. Helsingin Sanomien arkisto.

        DTM toi homot kadulle

        Keskiviikkoilta, ravintola DTM. Kukaan ei hämmästy, vaikka transvestiitti pelaa shakkia ruoska kädessä ja satakiloisella miehellä on käsilaukku. Eipä juuri siitäkään, että sisään tulevalla heteropojalla on Koffin lippis ja kirkuvan keltainen Sesto-muovipussi, jotka eivät monenkaan trendihomon vaatetukseen sointuisi.

        ”Parasta DTM:ssa on juuri se, että ihmisiä on laidasta laitaan. Kaikki erilaisuus hyväksytään ja tänne voi tulla juuri sen näköisenä kuin haluaa”, 24-vuotias asiakas sanoo.

        DTM vietti syyskuussa kymmenvuotisjuhliaan. Mukana viikon bileissä olivat homoyleisön suosikit Kikkaa ja Chippendalesia myöten. Rankka juhlinta on vaatinut veronsa, ja vain muutama vakioasiakas jaksaa jatkaa viikon bileputken jälkeen.

        Kamppiin vuonna 1992 avattu DTM, silloin vielä Don’t Tell Mama, rikkoi kymmenen vuotta sitten monia rajoja. Jonot tuotiin tarkoituksella sisäpihojen hämärästä kadulle. Avoimuuden ihmettä tultiin katsomaan kaikkialta Suomesta. Vieläkin uteliaat kurkkivat ikkunoista sisälle.

        DTM:n päänavauksen jälkeen homoravintoloita ilmestyi Helsinkiin kuin sieniä sateella. Moni niistä on jo sulkenut ovensa, mutta DTM porskuttaa yhä. Pian tosin uudessa paikassa Iso Roballa.

        Heterot eivät aina arvosta homojen huomiota, mutta yhtälö ei toimi toisinkaan päin. 23-vuotias homopoika kertoo: ”Olin heterokavereiden kera Hesperia Night Clubissa, jossa kimppuuni iskeytyi humalainen nainen. Ajattelin, että pääsen siitä eroon, kun kerron että olen homo. Valitettavasti kyseisen lääkärisnaisen sisällä heräsikin jonkinlainen sosiaaliantropologi, ja hän halusi tietää kaiken maailman asioita homoudesta. Tilanne muuttui kiusallisesta sietämättömäksi kun nainen alkoi kysellä ’No millaisista miehistä sä sit tykkäät?’”

        Homobaarissa itseään ei tarvitse selitellä tai hävetä. Flirttiä sieltä kuitenkin löytyy. ”Minusta tuntuu, että homobaareissa on paljon enemmän seksiä ilmassa kuin heterobaareissa. En kylläkään osaa arvioida heteroseksuaalista jännitettä”, homomies kertoo. Miehet ovat yleensä naisia suorempia, mutta siksipä heterotytötkin tulevat homoravintolaan bailaamaan välttyäkseen miesten lähentelyltä.

        Kaikkia DTM:n ja muiden homoravintoloiden ilmapiiri ei miellytä. ”Homobaareissa käyvät vain tympeät kanat”, täräyttää 21-vuotias homopoika. Homotkin ovat – yllätys yllätys – erilaisia.

        http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Mieheksi-leikattu-Suomi-julkkis-kihlasi-kaunottaren-kuva/1039493

        Mieheksi leikattu Suomi-julkkis kihlasi kaunottaren - kuva!
        Viihdeuutiset 15.04.2014 13:30

        Cris Owen, 53, on sukupuolenvaihdosleikkauksen läpikäynyt ruotsinsuomalainen musiikkivaikuttaja.

        Naiseksi syntynyt, mutta mieheksi vuonna 2005 leikattu Cris Owen muutti Porvoosta Ruotsiin 2004. Nyt Owen on vihdoin löytänyt elämänsä rakkauden.

        - Menimme kihloihin Espanjassa, Cris Owen viestitti tuttavilleen maanantaina (14.4.). Sekä Owen että tuore kihlattu julkaisivat myös Facebook-sivuillaan kuvan kihlasuudelmastaan.

        Owenin kihlattu on kaunis ruotsalaisnainen, jonka kanssa Owen on viihtynyt jo pidempään. Tukholmalaislähtöinen Linda on muusikko. Julkisesti Cris ja Linda ilmoittivat parisuhteestaan vasta 1.2.2014, vaikka pariskunnan ystävät ovatkin tienneet seurustelusta kotvan aikaa.


        Janina Frostellin nakukuva poiki oikeusjutun

        Owen muistetaan Suomessa värikkäänä managerina 1990- ja 2000-luvuilla.

        Janina Frostell (nyk. Janina Fry) ja Miisa ovat Cris Owenin tuotoksia. Owen luotsasi Miisaa ja Janinaa ja oli mukana tekemässä heidän levyjään. Popparina menestynyt Miisa valloitti 90-luvun lopulla jopa Yhdysvaltoja, kun hänen levynsä julkaistiin USA:ssa. Useasti Suomen seksikkäimmäksi kaunottareksi valittu Janina puolestaan kokeili pop-tähden kykyjään 2000-luvun taitteessa.

        Owen ajautui Janinan kanssa katkeraan oikeuskiistaan. Riita Janinan alastonkuvien levittämisestä internetissä poiki lopulta muhkean tuomion 2006, jolloin Helsingin hovioikeus tuomitsi Owenin tuhansien eurojen korvauksiin kuvien liikkeelle laittamisesta.

        Tapahtuman juuret ulottuvat vuoteen 1998, jolloin Janinasta räpsäistiin kotibileissä kuva yläosattomissa. Neljä vuotta myöhemmin kuva ilmestyi internetiin. Hieman myöhemmin tähtimalli teki rikosilmoituksen ex-manageristaan.

        Helsingin käräjäoikeus määräsi ensin Owenin maksamaan Janinalle 4 000 euron korvaukset henkisistä kärsimyksistä. Hovioikeus kasvatti korvauskakkua vielä 4 000 eurolla vedoten kaunottaren kokemiin taloudellisiin tappioihin.

        Owen: Leikkautin rintani pois

        Eniten Cris Owen on kuitenkin ollut julkisuudessa transseksuaalisuutensa vuoksi. Owen on koko elämänsä kärsinyt transsukupuolisuudestaan: hän syntyi niin sanotusti väärään ruumiiseen eli joutui elämään miehenä naisen kropassa.

        – Olen aina ollut sekasikiö. Kummallinen ja outo. Se on leimannut kaikkia tekemisiäni, Owen kuvaili tuntojaan Seiskalle.

        Owen leikkautti rintansa pois turkulaisessa yksityissairaalassa syksyllä 1996.

        – Ajattelin, että nyt saa riittää. Miksi kantaa mukanaan jotakin sellaista, jota inhoaa. Olin tarpeeksi kauan kärsinyt rinnoistani ja teipannut niitä lattanaksi tai peitellyt väljillä paidoilla.

        Owen: Tein kastraation Porvoossa

        Vuonna 2000 Owen aloitti mieshormonihoidot.

        – Kastraation tein vuonna 2001 Porvoossa. Silloin minulta otettiin pois kaikki naisellisuuden jäänteet alapäästäni; kaikki, mitä oli hormonihoidon jälkeen ylipäätään jäljellä.

        Vuonna 2005 Owenille leikattiin penis Linköpingin yliopistollisessa sairaalassa Ruotsissa.

        – En ole tottunut siihen, että haarojeni välissä todellakin roikkuu jotakin. Välillä ihan hävettää, kuinka kookas elimestäni tuli, Cris Owen kertoi avoimesti Seiskalle huhtikuussa 2005.


    • KTS(ei kirj)

      Minun on pakko pakkomielteisenä homona ja muslimina ojentaa teitä. Minä olen tämänkin, kuten kaikkien uskovien sivustojen psykopaatti. Katson, että kirjoitatte oikein, mutta juutalaisia en kestä, en. Hamas-veljet ojentaa heitä.

    • Anonyymi

      2. Aikakirja 33

      1 Manasse oli kahdentoista vuoden vanha tullessansa kuninkaaksi, ja hän hallitsi Jerusalemissa viisikymmentä viisi vuotta.

      2 Hän teki sitä, mikä on pahaa Herran silmissä, niiden kansain kauhistavien tekojen mukaan, jotka Herra oli karkoittanut israelilaisten tieltä.

      3 Hän rakensi jälleen uhrikukkulat, jotka hänen isänsä Hiskia oli kukistanut, pystytti alttareja baaleille, teki aseroja ja kumarsi ja palveli kaikkea taivaan joukkoa.

      4 Hän rakensi alttareja myös Herran temppeliin, josta Herra oli sanonut: "Jerusalemissa on minun nimeni oleva iankaikkisesti".

      5 Hän rakensi alttareja kaikelle taivaan joukolle Herran temppelin molempiin esipihoihin.

      6 Myös pani hän poikansa kulkemaan tulen läpi Ben-Hinnomin laaksossa, ennusteli merkeistä, harjoitti noituutta ja velhoutta ja hankki itsellensä vainaja-ja tietäjähenkien manaajia; hän teki paljon sitä, mikä on pahaa Herran silmissä, ja vihoitti hänet.

      7 Ja teettämänsä veistetyn kuvapatsaan hän asetti Jumalan temppeliin, josta Jumala oli sanonut Daavidille ja hänen pojallensa Salomolle: "Tähän temppeliin ja Jerusalemiin, jonka minä olen valinnut kaikista Israelin sukukunnista, minä asetan nimeni ikiajoiksi.

      8 Enkä minä enää kuljeta Israelin jalkoja pois siitä maasta, jonka olen määrännyt teidän isillenne, jos Israel vain tarkoin noudattaa kaikkea, mitä minä olen käskenyt heidän noudattaa, koko lakia ja käskyjä ja oikeuksia, jotka ovat Mooseksen kautta annetut."

      9 Mutta Manasse eksytti Juudan ja Jerusalemin asukkaat tekemään enemmän pahaa, kuin olivat tehneet ne kansat, jotka Herra oli hävittänyt israelilaisten tieltä.

      10 Ja Herra puhui Manasselle ja hänen kansallensa, mutta he eivät kuunnelleet.

      11 Niin Herra toi Assurin kuninkaan sotapäälliköt heidän kimppuunsa. He ottivat Manassen kiinni koukuilla, kytkivät hänet vaskikahleisiin ja veivät hänet Baabeliin.

      12 Mutta ahdingossa ollessaan hän etsi Herran, Jumalansa, mielisuosiota ja nöyrtyi syvästi isiensä Jumalan edessä.

      13 Ja kun hän näin rukoili häntä, niin Jumala taipui ja kuuli hänen rukouksensa ja toi hänet takaisin Jerusalemiin, hänen valtakuntaansa. Silloin Manasse tuli tietämään, että Herra on Jumala.

      14 Sen jälkeen hän rakennutti Daavidin kaupungin ulomman muurin, länteen päin Giihonista, laaksoon, aina Kalaporttiin saakka, niin että se ympäröi Oofelin, ja hän teki siitä hyvin korkean. Ja hän asetti sotapäälliköitä kaikkiin Juudan varustettuihin kaupunkeihin.

      15 Ja hän poisti vieraat jumalat ja kuvapatsaan Herran temppelistä sekä kaikki alttarit, jotka hän oli rakennuttanut Herran temppelin vuorelle ja Jerusalemiin, ja heitätti ne kaupungin ulkopuolelle.

      16 Ja hän pani kuntoon Herran alttarin ja uhrasi sillä yhteys-ja kiitosuhreja ja kehoitti Juudaa palvelemaan Herraa, Israelin Jumalaa.

      17 Mutta kansa uhrasi edelleen uhrikukkuloilla, kuitenkin ainoastaan Herralle, Jumalallensa.

      18 Mitä muuta on kerrottavaa Manassesta, ja kuinka hän rukoili Jumalaansa, ja näkijäin puheista, jotka puhuivat hänelle Herran, Israelin Jumalan, nimessä, katso, se on Israelin kuningasten aikakirjassa.

      19 Ja hänen rukouksestaan ja kuinka hän tuli kuulluksi, ja kaikista hänen synneistään ja uskottomuudestaan ja niistä paikoista, joihin hän rakennutti uhrikukkuloita ja pystytti asera-karsikoita ja jumalankuvia, ennenkuin hän nöyrtyi, katso, niistä on kirjoitettu Hoosain aikakirjaan.

      20 Ja Manasse meni lepoon isiensä tykö, ja hänet haudattiin linnaansa. Ja hänen poikansa Aamon tuli kuninkaaksi hänen sijaansa.

    • Anonyymi

      Hes. 8:

      1 Kuudentena vuotena, kuudennessa kuussa, kuukauden viidentenä päivänä minä istuin huoneessani, ja Juudan vanhimmat istuivat minun edessäni; silloin Herran, Herran käsi laskeutui siellä minun päälleni.

      2 Ja minä näin, ja katso: tulennäköinen hahmo! Ja alaspäin siitä, mikä näytti sen lanteilta, oli tulta, ja ylöspäin sen lanteista näkyi loiste, joka oli nähdä niinkuin hehkuva malmi.

      3 Hän ojensi ikäänkuin käden ja otti minua pääni hiussuortuvasta, ja henki nosti minut maan ja taivaan välille ja vei minut Jerusalemiin Jumalan näyissä, sisemmän portin ovelle, joka on pohjoista kohden, sinne missä oli kiivauspatsas, joka oli herättänyt Herran kiivauden.

      4 Ja katso, siellä oli Israelin Jumalan kirkkaus, samankaltainen nähdä kuin se, minkä minä olin nähnyt laaksossa.

      5 Hän sanoi minulle: "Ihmislapsi, nosta silmäsi pohjoista kohti". Niin minä nostin silmäni pohjoista kohti, ja katso: pohjoiseen päin alttariportista oli tuo kiivauspatsas sisäänkäytävässä.

      6 Ja hän sanoi minulle: "Ihmislapsi, näetkö sinä, mitä he tekevät-suuria kauhistuksia, joita Israelin heimo tekee täällä, että minä menisin kauas pois pyhäköstäni? Mutta sinä saat nähdä vielä suurempia kauhistuksia."

      7 Ja hän vei minut esipihan ovelle, ja minä näin, ja katso: seinässä oli jokin aukko.

      8 Ja hän sanoi minulle: "Ihmislapsi, murtaudu läpi seinän".

      9 Niin minä murtauduin läpi seinän, ja katso: jokin ovi! Ja hän sanoi minulle: "Mene ja katso häijyjä kauhistuksia, joita he täällä tekevät".

      10 Niin minä menin ja näin, ja katso: kaikenkaltaisia inhottavia matelijain ja karjaeläinten kuvia ja kaikenkaltaisia Israelin heimon kivijumalia oli piirretty seinään yltympäri.

      11 Ja niiden edessä seisoi seitsemänkymmentä miestä, Israelin heimon vanhimpia, ja näiden keskellä seisoi Jaasanja, Saafanin poika; ja kullakin heillä oli suitsutusastiansa kädessään, ja suitsutuspilvestä nousi tuoksu.

      12 Niin hän sanoi minulle: "Näetkö, ihmislapsi, mitä Israelin heimon vanhimmat tekevät pimeässä, itsekukin kuvakammiossansa? Sillä he sanovat:

      13 'Ei Herra meitä näe; Herra on hyljännyt tämän maan'." Ja hän sanoi minulle: "Sinä saat nähdä vieläkin suurempia kauhistuksia, joita he tekevät".

      14 Ja hän vei minut Herran huoneen portin ovelle, joka on pohjoista kohden, ja katso: siellä istui naisia itkemässä Tammusta.

      15 Ja hän sanoi minulle: "Näetkö, ihmislapsi? Vieläkin sinä saat nähdä kauhistuksia, vielä suurempia kuin nämä."

      16 Ja hän vei minut Herran huoneen sisemmälle esipihalle, ja katso: Herran temppelin ovella, eteisen ja alttarin välillä, oli noin kaksikymmentä viisi miestä. Heillä oli selät Herran temppeliin päin ja kasvot itään päin, ja päin itää he kumarsivat aurinkoa.

      17 Ja hän sanoi minulle: "Näitkö, ihmislapsi? Eikö ole Juudan heimolle kylliksi, että he tekevät kauhistuksia, joita täällä on tehty, koska he täyttävät maan väkivallalla ja niin aina uudelleen vihoittavat minut? Katso, kuinka he vievät viiniköynnöksen lehvää nenänsä eteen!

      18 Mutta minäkin teen, minkä teen, vihassani: en sääli enkä armahda; ja vaikka he huutavat minun korviini suurella äänellä, minä en heitä kuule."

    • Anonyymi

      nokialaiselta mielenkiintoinen julkaisu lukekaa!

      http://nokialainen.blogspot.fi/2015/09/amerikka-pisteessa-josta-ei-ole-paluuta.html

      lauantai 26. syyskuuta 2015

      Amerikka pisteessä josta ei ole paluuta – kansakunnan luopumuksen ennusti pastori David Wilkerson 40 vuotta sitten

      Tässä Dr. David Reagan'ilta kirjoitus Lamplighter -lehden syys-lokakuun 2015 numerossa, jossa käydään tiivistäen läpi Amerikan moraalisen luopumuksen vaiheet varsinkin 1960-luvulta lähtien, mutta jo sitä ennen oli profeettoja, jotka näkivät Amerikan menevän väärään suuntaan – kohti maallistumista, pakanallista yhteiskuntaa. Kuitenkin vasta nyt kansakunta on lähes avoimessa kapinassa Jumalaa vastaan, jonka seurauksena tulee tuomio kansallisen tuhon muodossa, kuten tapahtui muinaiselle Israelille kun se vaihtoi Jahven seuraamisen Baalin ym. epäjumalien palvontaan.

      Tässä Samuel Korhosen suomentamassa artikkelissa kerrotaan, miten David Wilkersonin, Amerikan tuhon profeetan, Näky-ennustukset ovat toteutuneet tähän mennessä erikoisen hyvin siitä saakka kun Näky-kirja julkaistiin v. 1974.

    • Anonyymi

      Tuomarien kirja 17

      1 Efraimin vuoristossa oli mies, nimeltä Miika.

      2 Hän sanoi äidillensä: "Ne tuhat ja sata hopeasekeliä, jotka sinulta otettiin ja joiden tähden sinä lausuit vannotuksen minunkin kuulteni, katso, ne rahat ovat minulla; minä ne otin". Silloin sanoi hänen äitinsä: "Herra siunatkoon sinua, poikani!"

      3 Niin hän antoi takaisin äidilleen ne tuhat ja sata hopeasekeliä. Mutta hänen äitinsä sanoi: "Minä pyhitän nämä rahat Herralle ja luovutan ne pojalleni veistetyn ja valetun jumalankuvan teettämistä varten. Nyt minä annan ne sinulle takaisin."

      4 Mutta hän antoi rahat takaisin äidilleen. Ja hänen äitinsä otti kaksisataa hopeasekeliä ja antoi ne kultasepälle, joka niistä teki veistetyn ja valetun jumalankuvan. Se oli sitten Miikan talossa.

      5 Sillä miehellä, Miikalla, oli siis jumalanhuone, ja hän teetti kasukan ja kotijumalien kuvia ja asetti yhden pojistaan itsellensä papiksi.

      6 Siihen aikaan ei ollut kuningasta Israelissa, ja jokainen teki sitä, mikä hänen omasta mielestään oli oikein.

      7 Juudan Beetlehemissä oli nuori mies, Juudan sukukuntaa; hän oli leeviläinen ja asui siellä muukalaisena.

      8 Tämä mies lähti siitä kaupungista, Juudan Beetlehemistä, asuaksensa muukalaisena, missä vain sopisi; ja vaeltaessaan tietänsä hän tuli Efraimin vuoristoon, Miikan talolle asti.

      9 Miika kysyi häneltä: "Mistä sinä tulet?" Hän vastasi: "Minä olen leeviläinen Juudan Beetlehemistä ja vaellan asuakseni muukalaisena, missä vain sopii".

      10 Miika sanoi hänelle: "Asetu minun luokseni ja tule minun isäkseni ja papikseni, niin minä annan sinulle vuosittain kymmenen hopeasekeliä ja vaatetuksen ja elatuksesi". Niin leeviläinen tuli.

      11 Ja leeviläinen suostui asettumaan sen miehen luo, ja tämä piti sitä nuorta miestä kuin omaa poikaansa.

      12 Miika asetti leeviläisen virkaan, ja nuoresta miehestä tuli hänen pappinsa, ja hän jäi Miikan taloon.

      13 Ja Miika sanoi: "Nyt minä tiedän, että Herra tekee minulle hyvää, sillä minulla on pappina leeviläinen".

    • Anonyymi

      Uutta tietoa ,että homoksi oikei vihitään.Luulin että riittää kun tulee "kaapista".Olikos tänään sellainen vihkiseremonia Helsingissä

      • Anonyymi

        http://www.jouko-piho.fi/

        Nimimerkin "Maanviljelijä Savosta" uni 19.2.2012

        Näin 19.2.2012 unen, jossa olin autolla ajamassa isäni kanssa Varpaisjärvellä. Taivas oli synkkäpilvinen aivan kuin musta verho olisi nostettu taivaan kannelle. Tienvarressa kävelykadulla kävelytettiin ylä- ja ala-asteikäisiä lapsia parijonossa. Heitä oli todella paljon ja heidän päällään oli repaleisia vaatteita, joita ei ollut pesty moneen vuoteen. Lasten ihot olivat saasteen peittämät ja heidän olemuksensa oli todella synkkä. Ei ollut ilon purskahduksia eikä leikkiä. Lapset olivat kuin alistettu johonkin. Unessa ihmettelimme näkyä.

        Jatkoimme matkaa eteenpäin ja matkan aikana sanoin isälleni: "Katso! Mitä lentää taivaalla puitten yläpuolella?" Isäni sanoi, että joitain lintuja. Kun katsoin tarkemmin niitä, ne näyttivät ihmisdemoneilta, joilla oli siivet ja ne lensivät meitä vastaan sinne missä lapsia oli. Demonit katsoivat meitä, mutta eivät koskeneet meihin, vaan jatkoivat lentämistään meidän yli.

        Saavuimme sen jälkeen kirkon pihaan, jossa oli ihmisten autoja enemmän kuin missään olen ennen nähnyt. Taivas oli edelleen uhkaavan tumma, kun me menimme kirkkoon. Sisään päästyämme oli kirkossa valtavan paljon ihmisiä. Sisällä oli menossa jokin messu tai rituaali, en tiedä, mutta kaikilla ihmisillä oli valkeat lakanat vaatteina ja laakeriseppele pään päällä.

        Ihmiset jonottivat laakeriseppeleen saantia päähänsä ja niiden, joilla se oli, katseet olivat muuttuneet aivan elottomiksi. Kun katselin ihmisiä, mitä ne tekevät, niin minutkin tönäistiin jonoon. Jono kulki vääjäämättömästi papin luo, joka laittoi seppeleitä päähän, kunnes itsekin olin siellä. Minullekin yritettiin laittaa väkisin seppele päähän, mutta sain pudotettua sen pois.

        Samassa pappi antoi minulle paperinpalan, jossa luki jotain. Hän komensi minua lukemaan se kovasti ja kuuluvasti. Huusin unessani: EN LUE TÄTÄ! Samalla heräsin ja huokasin, että se oli unta.

        Kiitin Jumalaa unesta ja mietin, että lopussa ihmisiä pakotetaan tekemään jonkinlainen lupaus jotakin kohtaan, ilman että heiltä kysytään mitään.

        Tämä aika on varmasti tämän vuoden aikana, sillä ihmiset jotka unessani tunsin ja paikat joita unessani näin, oli kuin olisin nähnyt ne eilen.

        --------------

        Nimimerkin "Jampe" uninäky v. 1990

        Kävelin jumalanpalvelukseen isoon punatiilestä rakennettuun kirkkoon.

        Ymmärsin, että tämä valtavan iso kirkkorakennus kuvasi Suomen Ev.lut. kirkkoa.

        Astuin sisälle ja vasemmalla puolen kirkkosalia, sen etuosassa, kuoro oli istumassa matalalla alttarimaisella korokkeella.

        He odottivat tilaisuuden alkamista. Myös muu seurakunta odotti penkeissään tilaisuuden alkua.

        Seurakunta katseli edessään alttarilla istuvia kuorolaisia. Kaikki näyttivät päällisin puolin rauhallisilta ja iloisilta.

        Jatkoin kävelyäni edelleen korokkeen editse mennäkseni istumaan. Kun tulin korokkeen oikean reunan kohdalle, minut valtasi yhtäkkiä pelko. Pelosta jähmettyneenä paikoilleni katsoin tarkemmin oikean reunan kuorolaisten kasvoja.

        Kun he näkivät minun tarkkailevan heitä, kasvot muuttuivat heti vihamielisen näköisiksi. Tajusin äkkiä mistä oli kysymys. Hehän olivat kuoroon soluttautuneita sielunvihollisen joukkoja. Olivat tulleet ja teeskennelleet olevansa uskovaisia ja tulleet röyhkeästi istumaan kuoron joukkoon.

        Koin syvää suuttumasta ja kysyin heiltä: "Mitä tekemistä teillä on Jumalan seurakunnassa?"
        He vastasivat vihaa uhkuen: "Me olemme tulleet tänne jäädäksemme!"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        http://www.jouko-piho.fi/

        Nimimerkin "Maanviljelijä Savosta" uni 19.2.2012

        Näin 19.2.2012 unen, jossa olin autolla ajamassa isäni kanssa Varpaisjärvellä. Taivas oli synkkäpilvinen aivan kuin musta verho olisi nostettu taivaan kannelle. Tienvarressa kävelykadulla kävelytettiin ylä- ja ala-asteikäisiä lapsia parijonossa. Heitä oli todella paljon ja heidän päällään oli repaleisia vaatteita, joita ei ollut pesty moneen vuoteen. Lasten ihot olivat saasteen peittämät ja heidän olemuksensa oli todella synkkä. Ei ollut ilon purskahduksia eikä leikkiä. Lapset olivat kuin alistettu johonkin. Unessa ihmettelimme näkyä.

        Jatkoimme matkaa eteenpäin ja matkan aikana sanoin isälleni: "Katso! Mitä lentää taivaalla puitten yläpuolella?" Isäni sanoi, että joitain lintuja. Kun katsoin tarkemmin niitä, ne näyttivät ihmisdemoneilta, joilla oli siivet ja ne lensivät meitä vastaan sinne missä lapsia oli. Demonit katsoivat meitä, mutta eivät koskeneet meihin, vaan jatkoivat lentämistään meidän yli.

        Saavuimme sen jälkeen kirkon pihaan, jossa oli ihmisten autoja enemmän kuin missään olen ennen nähnyt. Taivas oli edelleen uhkaavan tumma, kun me menimme kirkkoon. Sisään päästyämme oli kirkossa valtavan paljon ihmisiä. Sisällä oli menossa jokin messu tai rituaali, en tiedä, mutta kaikilla ihmisillä oli valkeat lakanat vaatteina ja laakeriseppele pään päällä.

        Ihmiset jonottivat laakeriseppeleen saantia päähänsä ja niiden, joilla se oli, katseet olivat muuttuneet aivan elottomiksi. Kun katselin ihmisiä, mitä ne tekevät, niin minutkin tönäistiin jonoon. Jono kulki vääjäämättömästi papin luo, joka laittoi seppeleitä päähän, kunnes itsekin olin siellä. Minullekin yritettiin laittaa väkisin seppele päähän, mutta sain pudotettua sen pois.

        Samassa pappi antoi minulle paperinpalan, jossa luki jotain. Hän komensi minua lukemaan se kovasti ja kuuluvasti. Huusin unessani: EN LUE TÄTÄ! Samalla heräsin ja huokasin, että se oli unta.

        Kiitin Jumalaa unesta ja mietin, että lopussa ihmisiä pakotetaan tekemään jonkinlainen lupaus jotakin kohtaan, ilman että heiltä kysytään mitään.

        Tämä aika on varmasti tämän vuoden aikana, sillä ihmiset jotka unessani tunsin ja paikat joita unessani näin, oli kuin olisin nähnyt ne eilen.

        --------------

        Nimimerkin "Jampe" uninäky v. 1990

        Kävelin jumalanpalvelukseen isoon punatiilestä rakennettuun kirkkoon.

        Ymmärsin, että tämä valtavan iso kirkkorakennus kuvasi Suomen Ev.lut. kirkkoa.

        Astuin sisälle ja vasemmalla puolen kirkkosalia, sen etuosassa, kuoro oli istumassa matalalla alttarimaisella korokkeella.

        He odottivat tilaisuuden alkamista. Myös muu seurakunta odotti penkeissään tilaisuuden alkua.

        Seurakunta katseli edessään alttarilla istuvia kuorolaisia. Kaikki näyttivät päällisin puolin rauhallisilta ja iloisilta.

        Jatkoin kävelyäni edelleen korokkeen editse mennäkseni istumaan. Kun tulin korokkeen oikean reunan kohdalle, minut valtasi yhtäkkiä pelko. Pelosta jähmettyneenä paikoilleni katsoin tarkemmin oikean reunan kuorolaisten kasvoja.

        Kun he näkivät minun tarkkailevan heitä, kasvot muuttuivat heti vihamielisen näköisiksi. Tajusin äkkiä mistä oli kysymys. Hehän olivat kuoroon soluttautuneita sielunvihollisen joukkoja. Olivat tulleet ja teeskennelleet olevansa uskovaisia ja tulleet röyhkeästi istumaan kuoron joukkoon.

        Koin syvää suuttumasta ja kysyin heiltä: "Mitä tekemistä teillä on Jumalan seurakunnassa?"
        He vastasivat vihaa uhkuen: "Me olemme tulleet tänne jäädäksemme!"

        Nimimerkin ”Valvokaamme” kaksi unta helmikuussa 2009

        Viime viikon aikana näin kahtena yönä unta. Ensimmäisessä unessani näin kuinka uskovat asuivat kuin huterasti tehdyissä majoissa, mökkikylässä, jossa näitä majoja oli paljon ja niistä useimmat olivat näitä hökkeleitä. Majojen seinistä satoi ja tuuli sisään ja katossa oli suuria (suden mentäviä) aukkoja jne. Hökkeleitä oli vieri vieressä, ympärillä ei ollut aitaa ja ne kun olivat alueella, jossa oli susia, karhuja ja leijonia, niin ei ollut turvallista asua moisissa asumuksissa.

        Kuitenkin jotkut asujat kohauttelivat olkapäitään ja jatkoivat elämäänsä huolettomasti, jopa naurahtaen "ei meille mitenkään käy", siitä huolimatta, että petoja ja susia väijyi kylän laitamilla ja oli vain ajan kysymys, koska joku joutuisi raadelluksi.

        Toiset uskovat taas olivat niin pelkojen lamaannuttamia, etteivät uskoneet minkään enää heitä pelastavan. He vain kyyhöttivät majojen nurkassa odottaen tuhoa.

        Unessa jo ajattelin, miksi ihmeessä he eivät laita mökkejään kuntoon! Muutama lauta ja kattokatetta, aita alueen ympärille ja he voisivat yönsä nukkua rauhassa.

        Toinen uni oli kuin jatkoa edelliseen pari yötä myöhemmin. Se oli sekavampi ja ehkä selkeämmin myös puhutteli osin itseäni, mutta siinäkin toistui tuo sama idea miten päästä pakoon vihollista.

        Siinä oli ensin iso urosleijona, jonka jotenkin sain hämättyä palo-oven taa ja siten pääsin karkuun sitä. Seisoin kotipihallani jossa jo luulin olevani turvassa, kun yhtäkkiä ympäröivästä metsästä tuli naarasleijonien lauma minua kohti ja juuri ja juuri ehdin takaovesta turvaan keittiöön, jossa heti putosin polvilleni rukoukseen.

        Eli juuri kun luulemme, että olemme onnistuneet saamaan voiton vihollisestamme, voi olla että joudummekin kohtaamaan lauman (niitä tuli joka suunnasta), joka on valmis saalistamaan kukin tavallaan. Silloin on hyvä tietää mihin kuuluu, missä on "koti" ,"turva" jne.

        Ehkä myös niille joilla ei ole seurakuntaa, uni kehottaa, että lopunaikana on hyvä olla yhteys muihin uskoviin, tulemme tarvitsemaan toinen toisiamme.

        Nyt pari päivää Herran edessä odotettuani, miten tai mitä ajatella unieni pohjalta, tässä pari ajatusta. Ensimmäisen unen sanoma on se, että Herra haluaa uskovien tulevan tietoiseksi siitä, miten suojautua petoja vastaan. Aseinamme ovat rukous ja Sana ja henkilökohtainen usko.

        Emme voi nojautua ns. yleiseen suhtautumiseen, vaan tehkäämme kukin sen mukaan kuin Herra meitä johtaa. Nyt on aika pysytellä lähellä Jeesusta päivittäin, tämä on yhä kuin majasi kuntoon laitto.

        Äläkä anna huolettomuuden voittaa tahtoasi seurata Jeesusta kokosydämisesti, tai pelon tehdä sinua kykenemättömäksi tekemään mitään. Kumpikaan ei saa aikaan majan kuntoon laittoa. Nyt tarvitaan uskon kautta tapahtuvaa aktiivista "ryhdistäytymistä" Sanan mukaisesti. Herra odottaa meitä, miten valitsemme, Hänen tahtonsa ja tiensä vai ontuvan kahdella tiellä horjumisen.

        Toisen unen jälkeen Herra johti minut lukemaan hartaustekstiä, jonka sanoma tähänkin sopii. Vihollisemme on "sidottu" eli Kristus riisui aseet hallituksilta ja valloilta ristillä, siksi olemme voittajan puolella! Tämän tähden vihollinen ei voi meitä todella vahingoittaa. Hän kuitenkin sotii likaista sotaansa loppuun asti ja karjuen ja uhkaillen usein onnistuu pelottelemaan meitä tai saamaan meidät tavalla tai toisella pois kurssista käyttäen usein myös muita uskovia meitä vastaan. Anteeksianto on tärkeää. Ja kun emme ole rohkeita, vaan vetäydymme vihollisen pelosta, valheittensa voimasta, silloinkin kuitenkin häviämme ja tulemme kykenemättömiksi uskon tekoihin.

        Jeesus käskee meitä nostamaan päämme ja katsomaan Häneen. Myös uskon, että Herra haluaa avata omiensa korvat kuulemaan, mikä on Jumalan hyvä tahto päivittäin. Ettemme olisi vihollisen vietävissä ja kyykytettävinä, vaan Herran johdatuksessa kaikessa. Ja Jumalan rauha on silloin varjeleva meitä.

        I. Pietarin kirje 5 kuvaa asiaa Sanan mukaan.
        Eli 1.Piet. 5:8 Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä.
        5:9 Vastustakaa häntä lujina uskossa, tietäen, että samat kärsimykset täytyy teidän veljiennekin maailmassa kestää.
        5:10 Mutta kaiken armon Jumala, joka on kutsunut teidät iankaikkiseen kirkkauteensa Kristuksessa, vähän aikaa kärsittyänne, hän on teidät valmistava, teitä tukeva, vahvistava ja lujittava.
        5:11 Hänen olkoon valta aina ja iankaikkisesti! Amen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nimimerkin ”Valvokaamme” kaksi unta helmikuussa 2009

        Viime viikon aikana näin kahtena yönä unta. Ensimmäisessä unessani näin kuinka uskovat asuivat kuin huterasti tehdyissä majoissa, mökkikylässä, jossa näitä majoja oli paljon ja niistä useimmat olivat näitä hökkeleitä. Majojen seinistä satoi ja tuuli sisään ja katossa oli suuria (suden mentäviä) aukkoja jne. Hökkeleitä oli vieri vieressä, ympärillä ei ollut aitaa ja ne kun olivat alueella, jossa oli susia, karhuja ja leijonia, niin ei ollut turvallista asua moisissa asumuksissa.

        Kuitenkin jotkut asujat kohauttelivat olkapäitään ja jatkoivat elämäänsä huolettomasti, jopa naurahtaen "ei meille mitenkään käy", siitä huolimatta, että petoja ja susia väijyi kylän laitamilla ja oli vain ajan kysymys, koska joku joutuisi raadelluksi.

        Toiset uskovat taas olivat niin pelkojen lamaannuttamia, etteivät uskoneet minkään enää heitä pelastavan. He vain kyyhöttivät majojen nurkassa odottaen tuhoa.

        Unessa jo ajattelin, miksi ihmeessä he eivät laita mökkejään kuntoon! Muutama lauta ja kattokatetta, aita alueen ympärille ja he voisivat yönsä nukkua rauhassa.

        Toinen uni oli kuin jatkoa edelliseen pari yötä myöhemmin. Se oli sekavampi ja ehkä selkeämmin myös puhutteli osin itseäni, mutta siinäkin toistui tuo sama idea miten päästä pakoon vihollista.

        Siinä oli ensin iso urosleijona, jonka jotenkin sain hämättyä palo-oven taa ja siten pääsin karkuun sitä. Seisoin kotipihallani jossa jo luulin olevani turvassa, kun yhtäkkiä ympäröivästä metsästä tuli naarasleijonien lauma minua kohti ja juuri ja juuri ehdin takaovesta turvaan keittiöön, jossa heti putosin polvilleni rukoukseen.

        Eli juuri kun luulemme, että olemme onnistuneet saamaan voiton vihollisestamme, voi olla että joudummekin kohtaamaan lauman (niitä tuli joka suunnasta), joka on valmis saalistamaan kukin tavallaan. Silloin on hyvä tietää mihin kuuluu, missä on "koti" ,"turva" jne.

        Ehkä myös niille joilla ei ole seurakuntaa, uni kehottaa, että lopunaikana on hyvä olla yhteys muihin uskoviin, tulemme tarvitsemaan toinen toisiamme.

        Nyt pari päivää Herran edessä odotettuani, miten tai mitä ajatella unieni pohjalta, tässä pari ajatusta. Ensimmäisen unen sanoma on se, että Herra haluaa uskovien tulevan tietoiseksi siitä, miten suojautua petoja vastaan. Aseinamme ovat rukous ja Sana ja henkilökohtainen usko.

        Emme voi nojautua ns. yleiseen suhtautumiseen, vaan tehkäämme kukin sen mukaan kuin Herra meitä johtaa. Nyt on aika pysytellä lähellä Jeesusta päivittäin, tämä on yhä kuin majasi kuntoon laitto.

        Äläkä anna huolettomuuden voittaa tahtoasi seurata Jeesusta kokosydämisesti, tai pelon tehdä sinua kykenemättömäksi tekemään mitään. Kumpikaan ei saa aikaan majan kuntoon laittoa. Nyt tarvitaan uskon kautta tapahtuvaa aktiivista "ryhdistäytymistä" Sanan mukaisesti. Herra odottaa meitä, miten valitsemme, Hänen tahtonsa ja tiensä vai ontuvan kahdella tiellä horjumisen.

        Toisen unen jälkeen Herra johti minut lukemaan hartaustekstiä, jonka sanoma tähänkin sopii. Vihollisemme on "sidottu" eli Kristus riisui aseet hallituksilta ja valloilta ristillä, siksi olemme voittajan puolella! Tämän tähden vihollinen ei voi meitä todella vahingoittaa. Hän kuitenkin sotii likaista sotaansa loppuun asti ja karjuen ja uhkaillen usein onnistuu pelottelemaan meitä tai saamaan meidät tavalla tai toisella pois kurssista käyttäen usein myös muita uskovia meitä vastaan. Anteeksianto on tärkeää. Ja kun emme ole rohkeita, vaan vetäydymme vihollisen pelosta, valheittensa voimasta, silloinkin kuitenkin häviämme ja tulemme kykenemättömiksi uskon tekoihin.

        Jeesus käskee meitä nostamaan päämme ja katsomaan Häneen. Myös uskon, että Herra haluaa avata omiensa korvat kuulemaan, mikä on Jumalan hyvä tahto päivittäin. Ettemme olisi vihollisen vietävissä ja kyykytettävinä, vaan Herran johdatuksessa kaikessa. Ja Jumalan rauha on silloin varjeleva meitä.

        I. Pietarin kirje 5 kuvaa asiaa Sanan mukaan.
        Eli 1.Piet. 5:8 Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä.
        5:9 Vastustakaa häntä lujina uskossa, tietäen, että samat kärsimykset täytyy teidän veljiennekin maailmassa kestää.
        5:10 Mutta kaiken armon Jumala, joka on kutsunut teidät iankaikkiseen kirkkauteensa Kristuksessa, vähän aikaa kärsittyänne, hän on teidät valmistava, teitä tukeva, vahvistava ja lujittava.
        5:11 Hänen olkoon valta aina ja iankaikkisesti! Amen.

        Liisa Nuutisen uni v. 1986

        Koen, että minun tulee tuoda julki vuonna 1986 tuolloin 6-vuotiaana näkemäni uni. Olen ei-uskovasta kodista, eikä minulle oltu luettu Raamattua, enkä näin ollen ollut koskaan kuullut raamatunkohtaa, jossa puhutaan kuun vereksi muuttumisesta.

        Uni meni näin: Olin äitini kanssa silloisen kotimme pihalla, kun täysikuu muuttui punaiseksi. Silloin kaikkien talojen katot aukesivat niin, etteivät ne antaneet enää minkäänlaista suojaa ja samaan aikaan taivaalta alkoi pyörähdellen ja pirullisesti nauraen laskeutumaan tanssivia aaveita. Tunsin, että ne olivat pahoja ja vaarallisia. Silloin tiesin, että meidän on äitini kanssa paettava, ja lähdimme juoksemaan karkuun niin nopeasti kuin vain ikinä pystyimme.

        Selitys: nykyään ymmärrän, että unen aaveet olivat demoneita. Uskon, että osana lopunajan tuomioita Jumala ottaa suojeluksensa pois tavallisten ihmisten kotien yltä, ja yhä useammat ihmiset joutuvat kohtaamaan demonista aktiviteettia kotonaan. Uskon, että demoninen aktiviteetti ja siitä johtuva "kummittelu" tulee lisääntymään, mitä pidemmälle lopunaikoja eletään.

        Tähän kätkeytyy kuitenkin myös käänteinen siunaus: ihmiset joutuvat omakohtaisesti kokemaan, että hengellinen todellisuus on olemassa. Silloin he voivat etsiessään apua vapautuakseen demonisesta aktiviteetista pelastua kääntyessään apua saadakseen kristinuskon puoleen, kun mikään muu ei enää auta. Uskon, että Jumala haluaa tälläkin tavoin ravistella hereille nukkuvia, vielä pelastumattomia ihmisiä.

        Kristittyjen tulee varustautua ja hankkia tietoa vapauttamistyöstä, riivaajien karkotuksesta ja tällaisia kohtaamaan joutuneiden ihmisten auttamisesta. Olihan demonien ulosajo yksi Jeesuksen päätehtävistä maan päällä.

        "Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa spitaalisia ja ajakaa pois pahoja henkiä." (Matt. 10:8) Se oli käsky tehdä näitä kaikkia, ei kehotus valita niistä itseään eniten miellyttävä palvelutehtävä.

        Koen, että varoitus koskee myös kristittyjä: puhdistakaa elämänne kaikesta synnistä, jottei paha saa valtaa teihin! Demonien aktiviteetti tulee lisääntymään ja jos niillä on synnin portin kautta oikeus elämääsi, joudut vaikeuksiin.

        Lopuksi: 28.9.2015 on verikuu Lehtimajanjuhlan aikaan, viimeinen neljän verikuun sarjasta, jolloin kuu muuttuu "punaiseksi".

        -----------

        Jarmon uni 7.9.2010

        Näin viime yönä erikoisen unen: olin jossain sellaisella erityisellä alueella, jossa henget saivat vapaasti mellastaa. Ne viihtyivät sellaisilla tietyillä alueilla, jossa oli jumalatonta verta. Sain hengessä ymmärryksen, että nämä kaikki pahat henget olivat juuri päästetty vapaaksi ja ne saivat tehdä lähes mitä tahtoivat.

        Nuo unessani olevat henget olivat raivoissaan ja samalla tuskissaan. He olivat olleet vangittuina moni jopa tuhansia vuosia.

        Minuun niillä ei ollut valtaa, vaikka ne menivät jopa lävitseni. Unessa pelkäsin oikeastaan fyysisesti vereni puolesta. Aina kun joku niistä liihotteli lävitseni, niin tunsin tuskaa ja päätäni alkoi särkeä.

        Voit vain kuvitella kuinka kauheasti pelkäsin niitä. Silti niillä ei ollut valtaa minuun, muuta kuin pelko ja kiusa sekä pienet kivun tunteet. Tässä unen pääsanoma oikeastaan on. Ei valtaa meihin, vaikka näin kuinka kauheita ja äärettömän voimakkaita ne olivat. Ne saastuttivat kaiken mihin koskivat. Todella hurjan tuntuinen uni.

        --------

        8.9.2010

        Margarethan vahvistus Jarmon uneen

        Mitä Jarmon uneen tulee, olen kuullut jossain jo kauan sitten vastaavan profetian, jonka mukaan tuomion tietyssä vaiheessa lasketaan riivaajien henget irti.

        Ne eivät onneksi kuitenkaan pysty vahingoittamaan Kristuksen veren suojassa olevia henkilöitä, vaan yrittäessään käydä heihin käsiksi vahingoittavat lähinnä itseään. Kaikki, jotka ovat todella pyhän veren suojassa, ovat näiltä vaarallisilta hengiltä suojatut.

        Näin ollen voimme olla turvallisella mielellä ja suosittaa Jeesusta kaikille, jotka eivät vielä tiedä tästä tilanteesta mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liisa Nuutisen uni v. 1986

        Koen, että minun tulee tuoda julki vuonna 1986 tuolloin 6-vuotiaana näkemäni uni. Olen ei-uskovasta kodista, eikä minulle oltu luettu Raamattua, enkä näin ollen ollut koskaan kuullut raamatunkohtaa, jossa puhutaan kuun vereksi muuttumisesta.

        Uni meni näin: Olin äitini kanssa silloisen kotimme pihalla, kun täysikuu muuttui punaiseksi. Silloin kaikkien talojen katot aukesivat niin, etteivät ne antaneet enää minkäänlaista suojaa ja samaan aikaan taivaalta alkoi pyörähdellen ja pirullisesti nauraen laskeutumaan tanssivia aaveita. Tunsin, että ne olivat pahoja ja vaarallisia. Silloin tiesin, että meidän on äitini kanssa paettava, ja lähdimme juoksemaan karkuun niin nopeasti kuin vain ikinä pystyimme.

        Selitys: nykyään ymmärrän, että unen aaveet olivat demoneita. Uskon, että osana lopunajan tuomioita Jumala ottaa suojeluksensa pois tavallisten ihmisten kotien yltä, ja yhä useammat ihmiset joutuvat kohtaamaan demonista aktiviteettia kotonaan. Uskon, että demoninen aktiviteetti ja siitä johtuva "kummittelu" tulee lisääntymään, mitä pidemmälle lopunaikoja eletään.

        Tähän kätkeytyy kuitenkin myös käänteinen siunaus: ihmiset joutuvat omakohtaisesti kokemaan, että hengellinen todellisuus on olemassa. Silloin he voivat etsiessään apua vapautuakseen demonisesta aktiviteetista pelastua kääntyessään apua saadakseen kristinuskon puoleen, kun mikään muu ei enää auta. Uskon, että Jumala haluaa tälläkin tavoin ravistella hereille nukkuvia, vielä pelastumattomia ihmisiä.

        Kristittyjen tulee varustautua ja hankkia tietoa vapauttamistyöstä, riivaajien karkotuksesta ja tällaisia kohtaamaan joutuneiden ihmisten auttamisesta. Olihan demonien ulosajo yksi Jeesuksen päätehtävistä maan päällä.

        "Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa spitaalisia ja ajakaa pois pahoja henkiä." (Matt. 10:8) Se oli käsky tehdä näitä kaikkia, ei kehotus valita niistä itseään eniten miellyttävä palvelutehtävä.

        Koen, että varoitus koskee myös kristittyjä: puhdistakaa elämänne kaikesta synnistä, jottei paha saa valtaa teihin! Demonien aktiviteetti tulee lisääntymään ja jos niillä on synnin portin kautta oikeus elämääsi, joudut vaikeuksiin.

        Lopuksi: 28.9.2015 on verikuu Lehtimajanjuhlan aikaan, viimeinen neljän verikuun sarjasta, jolloin kuu muuttuu "punaiseksi".

        -----------

        Jarmon uni 7.9.2010

        Näin viime yönä erikoisen unen: olin jossain sellaisella erityisellä alueella, jossa henget saivat vapaasti mellastaa. Ne viihtyivät sellaisilla tietyillä alueilla, jossa oli jumalatonta verta. Sain hengessä ymmärryksen, että nämä kaikki pahat henget olivat juuri päästetty vapaaksi ja ne saivat tehdä lähes mitä tahtoivat.

        Nuo unessani olevat henget olivat raivoissaan ja samalla tuskissaan. He olivat olleet vangittuina moni jopa tuhansia vuosia.

        Minuun niillä ei ollut valtaa, vaikka ne menivät jopa lävitseni. Unessa pelkäsin oikeastaan fyysisesti vereni puolesta. Aina kun joku niistä liihotteli lävitseni, niin tunsin tuskaa ja päätäni alkoi särkeä.

        Voit vain kuvitella kuinka kauheasti pelkäsin niitä. Silti niillä ei ollut valtaa minuun, muuta kuin pelko ja kiusa sekä pienet kivun tunteet. Tässä unen pääsanoma oikeastaan on. Ei valtaa meihin, vaikka näin kuinka kauheita ja äärettömän voimakkaita ne olivat. Ne saastuttivat kaiken mihin koskivat. Todella hurjan tuntuinen uni.

        --------

        8.9.2010

        Margarethan vahvistus Jarmon uneen

        Mitä Jarmon uneen tulee, olen kuullut jossain jo kauan sitten vastaavan profetian, jonka mukaan tuomion tietyssä vaiheessa lasketaan riivaajien henget irti.

        Ne eivät onneksi kuitenkaan pysty vahingoittamaan Kristuksen veren suojassa olevia henkilöitä, vaan yrittäessään käydä heihin käsiksi vahingoittavat lähinnä itseään. Kaikki, jotka ovat todella pyhän veren suojassa, ovat näiltä vaarallisilta hengiltä suojatut.

        Näin ollen voimme olla turvallisella mielellä ja suosittaa Jeesusta kaikille, jotka eivät vielä tiedä tästä tilanteesta mitään.

        Vesan uni v. 1984

        Näin yöllä näyn kaltaisen unen ollessani noin viidentoista vuoden ikäinen. Tämän tapauksen jälkeen kului vielä viisitoista vuotta, jolloin tulin uskoon ja otin Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaiseksi vapahtajakseni.
        Nyt olen ollut uskossa noin kymmenen vuotta, mutta kyseinen uni on jäänyt lähtemättömästi mieleeni.

        Kuuntelin nuorena usein heavy musiikkia asuessani vanhempieni luona. Oman huoneeni seinällä oli Iron Maidenin juliste, jossa naurava demoninen peto hallitsi helvetin tulen valtakunnassa, ja sen toisessa kädessä paloi maaginen tulen liekki. Kyseinen demoni on Iron Maidenin, Number of the beast levyn kannessa. Ihailin usein tätä demonia ja sen maagista voimaa jopa niin paljon, että toivoin sen olevan todellinen.

        Tähän liittyen näyn omainen uneni alkoi, josta tuli apokalyptinen seikkailu, päättyen Taivasten Valtakuntaan. Uni alkoi siitä kun olin viidentoista vuoden ikäinen, asuessani vanhempien luona.

        Yöllä unessani avasin ulko-oven ja hämmästyin sitä kuinka maisemat olivat muuttuneet. Vanhempien omakotitalo olikin normaalilta asutusalueelta vaihtunut suuren kukkulan päälle, josta avautui erikoinen näkymä alas suureen laaksoon, jonne hämärä oli laskeutunut ja alhaalla laaksossa näkyi kaupunki.

        Kaupungin takaa näkyi tumman oranssin, punaisen ja violetin värien sulautuvan mustaan taivaaseen muodostaen kaupungin ylle maagisen hehkun. Kerrostalojen yläpuolella liikkui suuri demoninen henkiolento, joka hallitsi kaupunkia. Demoni oli samanlainen, joka oli huoneeni seinällä olevassa julisteessa ja sen toisessa kädessä paloi maaginen tulen liekki. Kun näin demonin, se veti kiehtovalla voimalla puoleensa. Nostin käteni ylös kaupunkia kohti ja sanoin kavereille, että lähden demonin luokse. He eivät ehtineet edes mukaani. Tässä kohdassa uneen tuli katkos, joka jatkui heti uudella osalla liittyen samaan tarinaan.

        Olin demonin hallitsemassa kaupungissa ja huomasin joutuneeni petetyksi ja vangiksi sinne. Aloin kapinoida kaupungissa demonin valtaa vastaan päästäkseni pois, mutta huomasin, etteivät voimani riittäneet siihen. Ymmärsin pian, että kukaan ei koskaan tule pääsemään täältä pois, mutta kaiken ahdinkoni ja taisteluni keskellä, jokin erilainen voima, joka liikkui salaa kaupungissa, tuli avukseni ja kannusti jatkamaan kapinointia demonia vastaan. Hämmästyin sitä koska tiesin, että kapinointi oli kiellettyä demonia vastaan.

        Tämä demonin vastainen Henki johdatti minua sisäisen maailmani kautta salaisiin paikkoihin, jossa tapasin toisia ihmisiä, joilla oli sama yhteinen päämäärä päästä kaupungista pois. Demonin vastainen Henki varusti meitä taistelemaan demonia vastaan ja antoi suuren yhteisen voiman käyttöömme, kun kokoonnuimme yhteen. Henki johdatti meitä suurella vauhdilla kaupungin sokkeloisia katuja pitkin, jolloin salamat löivät tulta, kun törmäsimme demonivoimien kanssa yhteen lennättäen meidät vastakkaisiin suuntiin.

        Välillä oli yksinäisiä kausia, jolloin ei ollut yhteistä johdatusta. Silloin kuljin pää painuksissa tuntien kaupungin raskauden ylläni, kunnes jälleen kokoonnuimme yhteen, jolloin Henki voimistui meissä kuljettaen uudelleen suurella vauhdilla kaupungin katuja ja lyöden yhteen demonivoimien kanssa heittäen meidät vastakkaisiin suuntiin.

        Tällaista elämää kaupungissa oli, yksinäisiä hetkiä, yhteistä johdatusta ja yhteenottoja demonivoimia vastaan. Kaikilla oli yhteinen päämäärä päästä kaupungista pois. Tätä kiertokulkua tuntui jatkuvan loputtomiin, kunnes kaikki huokailimme loppuun nääntyneinä ja ihmettelimme, kuinka tämä tuntui jatkuvan loputtomiin. Sitten uneen tuli jälleen katkos.

        Unen kolmas osa jatkui hiukan sen jälkeen, mihin toinen osa oli päättynyt. Unessa ei näytetty, miten olin päässyt pois kaupungista ja mitä siinä yhteydessä oli tapahtunut, mutta uni jatkui siitä kun olin pakenemassa kaupungista pois kapeaa polkua ylöspäin kohti vuorta, joka oli kaupungin vierellä. Kanssani oli neljä muuta ihmistä ja seurasin heitä kaikin voimin yhdessä paetaksemme. Demonin voima veti meitä kaikkia puoleensa ja tiesimme, ettei kenelläkään ollut varaa pysähtyä paikoilleen. Paetessamme vuorelle yhä ylemmäksi vilkaisin samalla nopeasti taakseni kohti kaupunkia. Näin sen päällä liikkuvan demonisen henkiolennon, joka hallitsi siellä. Tiesin että kaupunkiin jäi vangiksi paljon ihmisiä, jotka joutuvat ikuiseen kadotukseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vesan uni v. 1984

        Näin yöllä näyn kaltaisen unen ollessani noin viidentoista vuoden ikäinen. Tämän tapauksen jälkeen kului vielä viisitoista vuotta, jolloin tulin uskoon ja otin Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaiseksi vapahtajakseni.
        Nyt olen ollut uskossa noin kymmenen vuotta, mutta kyseinen uni on jäänyt lähtemättömästi mieleeni.

        Kuuntelin nuorena usein heavy musiikkia asuessani vanhempieni luona. Oman huoneeni seinällä oli Iron Maidenin juliste, jossa naurava demoninen peto hallitsi helvetin tulen valtakunnassa, ja sen toisessa kädessä paloi maaginen tulen liekki. Kyseinen demoni on Iron Maidenin, Number of the beast levyn kannessa. Ihailin usein tätä demonia ja sen maagista voimaa jopa niin paljon, että toivoin sen olevan todellinen.

        Tähän liittyen näyn omainen uneni alkoi, josta tuli apokalyptinen seikkailu, päättyen Taivasten Valtakuntaan. Uni alkoi siitä kun olin viidentoista vuoden ikäinen, asuessani vanhempien luona.

        Yöllä unessani avasin ulko-oven ja hämmästyin sitä kuinka maisemat olivat muuttuneet. Vanhempien omakotitalo olikin normaalilta asutusalueelta vaihtunut suuren kukkulan päälle, josta avautui erikoinen näkymä alas suureen laaksoon, jonne hämärä oli laskeutunut ja alhaalla laaksossa näkyi kaupunki.

        Kaupungin takaa näkyi tumman oranssin, punaisen ja violetin värien sulautuvan mustaan taivaaseen muodostaen kaupungin ylle maagisen hehkun. Kerrostalojen yläpuolella liikkui suuri demoninen henkiolento, joka hallitsi kaupunkia. Demoni oli samanlainen, joka oli huoneeni seinällä olevassa julisteessa ja sen toisessa kädessä paloi maaginen tulen liekki. Kun näin demonin, se veti kiehtovalla voimalla puoleensa. Nostin käteni ylös kaupunkia kohti ja sanoin kavereille, että lähden demonin luokse. He eivät ehtineet edes mukaani. Tässä kohdassa uneen tuli katkos, joka jatkui heti uudella osalla liittyen samaan tarinaan.

        Olin demonin hallitsemassa kaupungissa ja huomasin joutuneeni petetyksi ja vangiksi sinne. Aloin kapinoida kaupungissa demonin valtaa vastaan päästäkseni pois, mutta huomasin, etteivät voimani riittäneet siihen. Ymmärsin pian, että kukaan ei koskaan tule pääsemään täältä pois, mutta kaiken ahdinkoni ja taisteluni keskellä, jokin erilainen voima, joka liikkui salaa kaupungissa, tuli avukseni ja kannusti jatkamaan kapinointia demonia vastaan. Hämmästyin sitä koska tiesin, että kapinointi oli kiellettyä demonia vastaan.

        Tämä demonin vastainen Henki johdatti minua sisäisen maailmani kautta salaisiin paikkoihin, jossa tapasin toisia ihmisiä, joilla oli sama yhteinen päämäärä päästä kaupungista pois. Demonin vastainen Henki varusti meitä taistelemaan demonia vastaan ja antoi suuren yhteisen voiman käyttöömme, kun kokoonnuimme yhteen. Henki johdatti meitä suurella vauhdilla kaupungin sokkeloisia katuja pitkin, jolloin salamat löivät tulta, kun törmäsimme demonivoimien kanssa yhteen lennättäen meidät vastakkaisiin suuntiin.

        Välillä oli yksinäisiä kausia, jolloin ei ollut yhteistä johdatusta. Silloin kuljin pää painuksissa tuntien kaupungin raskauden ylläni, kunnes jälleen kokoonnuimme yhteen, jolloin Henki voimistui meissä kuljettaen uudelleen suurella vauhdilla kaupungin katuja ja lyöden yhteen demonivoimien kanssa heittäen meidät vastakkaisiin suuntiin.

        Tällaista elämää kaupungissa oli, yksinäisiä hetkiä, yhteistä johdatusta ja yhteenottoja demonivoimia vastaan. Kaikilla oli yhteinen päämäärä päästä kaupungista pois. Tätä kiertokulkua tuntui jatkuvan loputtomiin, kunnes kaikki huokailimme loppuun nääntyneinä ja ihmettelimme, kuinka tämä tuntui jatkuvan loputtomiin. Sitten uneen tuli jälleen katkos.

        Unen kolmas osa jatkui hiukan sen jälkeen, mihin toinen osa oli päättynyt. Unessa ei näytetty, miten olin päässyt pois kaupungista ja mitä siinä yhteydessä oli tapahtunut, mutta uni jatkui siitä kun olin pakenemassa kaupungista pois kapeaa polkua ylöspäin kohti vuorta, joka oli kaupungin vierellä. Kanssani oli neljä muuta ihmistä ja seurasin heitä kaikin voimin yhdessä paetaksemme. Demonin voima veti meitä kaikkia puoleensa ja tiesimme, ettei kenelläkään ollut varaa pysähtyä paikoilleen. Paetessamme vuorelle yhä ylemmäksi vilkaisin samalla nopeasti taakseni kohti kaupunkia. Näin sen päällä liikkuvan demonisen henkiolennon, joka hallitsi siellä. Tiesin että kaupunkiin jäi vangiksi paljon ihmisiä, jotka joutuvat ikuiseen kadotukseen.

        Pakenimme yhä kauemmaksi kaupungista. Demonin vaikutus meihin heikkeni mitä edemmäksi pääsimme siitä. Enää päämäärämme ei ollut kaupungista pois pääseminen, vaan kuljimme samalla kohti uutta luvattua maata, Taivaan Paratiisia. Mutta hengellinen pimeys ympärillämme oli niin vahvaa, että ajatus Taivaan Paratiisista tuntui hyvin epätodelliselta. Tosin meillä ei ollut enää mitään muutakaan vaihtoehtoa jäljellä kuin Hengen antama sisäinen johdatus, johon meistä jokainen oli laittanut kaiken toivonsa. Henki johdatti meitä yhä kauemmaksi kaupungista, kauaksi pois kaiken yhteiskunnan ulkopuolelle. Oli pitkä vaellus edessä. Sitten uneen tuli katkos.

        Neljäs osa unesta alkoi heti siitä, mihin edellinen osa oli päättynyt. Olimme jossakin kaukana kaiken yhteiskunnan ulkopuolella, syvällä maailman korvessa, jossa meillä oli pieni leiri. Lunta ei ollut, mutta oli hämärää. Emme enää paenneet, vaan olimme leiriytyneet paikoillemme ja odotimme. Tiesimme että olimme kukin tehneet oman tehtävämme ja se oli tullut päätökseen. Tiesimme myös, että pian tulisi tapahtumaan ylöstempaus, jolloin pääsemme Taivaan Paratiisiin ja tätä hetkeä meidän tuli odottaa, mutta maailman yllä olevan hengellisen pimeyden vuoksi Paratiisiin siirtyminen tuntui hyvin epäuskottavalta ajatukselta.

        Aika kului, mutta mitään Paratiisiin siirtymistä ei tapahtunut. Hengen vaikutus meissä tuntui vain vähentyvän päivä päivältä. Olimme kaukana kaikesta yhteiskunnasta ja maailman yllä yhä lisääntyvä hengellinen pimeys tuntui olevan läpitunkemattoman syvä. Aika tuntui loputtoman pitkältä.

        Olimme tavan mukaan kokoontuneet nuotion ympärille, oli pimeää, ei ollut mitään merkkiä muutoksesta, eikä kukaan enää odottanutkaan mitään pian tapahtuvaksi, sillä odotimme vain jotain kaukaista ja epätodellista tapahtumaa. Ensimmäinen asia, minkä huomasimme, oli Hengen vaikutuksen äkillinen voimistuminen. Se tapahtui nopeasti, huomasimme sen yhtä aikaa, olimme kaikki herkkiä se vahvistumiselle. Se oli aina merkki jostain muutoksesta. Katselimme toisiamme, hei! Nyt tapahtuu jotain. Hengen vaikutus vahvistui, pimeässä alkoi näkyä hohtavan valkoista sumua.

        Aloimme huutaa hämmästyksestä, nuotion ympärillä syntyi sekasortoinen tilanne, juoksimme kukin eri suuntiin, yritimme selvittää mitä oli tapahtumassa. Valoisa sumu ja Hengen vaikutus lisääntyi nopeasti, emme nähneet enää toisiamme, se laskeutui päällemme, oli kirkasta, mutta en nähnyt enää suoraksi ojennettua kättäni. Samassa ajan ja paikan taju katosi. Uneen tuli katkos.

        Viides osa unesta jatkui jälleen siitä, mihin edellinen osa oli päättynyt. Olin Taivaan Paratiisissa, ruumiini oli muuttunut erilaiseksi, josta hohti kirkkaus. Näin Paratiisissa lapsuuden ajan naapurini. Olemukseni kirkkaus ja rakkaus hohti tätä perhettä kohti. Kun he tunnistivat minut, hämmästys oli suuri. Samassa heidät valtasi ilo, he alkoivat hyppiä ilon vallassa huutaen nimeäni. Olemukseni kirkkaus ja rakkaus ja heidän vilpitön lapsen ilonsa olivat viimeiset muistot, mitkä jäivät mieleeni Taivaan Paratiisista, johon uni päättyi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pakenimme yhä kauemmaksi kaupungista. Demonin vaikutus meihin heikkeni mitä edemmäksi pääsimme siitä. Enää päämäärämme ei ollut kaupungista pois pääseminen, vaan kuljimme samalla kohti uutta luvattua maata, Taivaan Paratiisia. Mutta hengellinen pimeys ympärillämme oli niin vahvaa, että ajatus Taivaan Paratiisista tuntui hyvin epätodelliselta. Tosin meillä ei ollut enää mitään muutakaan vaihtoehtoa jäljellä kuin Hengen antama sisäinen johdatus, johon meistä jokainen oli laittanut kaiken toivonsa. Henki johdatti meitä yhä kauemmaksi kaupungista, kauaksi pois kaiken yhteiskunnan ulkopuolelle. Oli pitkä vaellus edessä. Sitten uneen tuli katkos.

        Neljäs osa unesta alkoi heti siitä, mihin edellinen osa oli päättynyt. Olimme jossakin kaukana kaiken yhteiskunnan ulkopuolella, syvällä maailman korvessa, jossa meillä oli pieni leiri. Lunta ei ollut, mutta oli hämärää. Emme enää paenneet, vaan olimme leiriytyneet paikoillemme ja odotimme. Tiesimme että olimme kukin tehneet oman tehtävämme ja se oli tullut päätökseen. Tiesimme myös, että pian tulisi tapahtumaan ylöstempaus, jolloin pääsemme Taivaan Paratiisiin ja tätä hetkeä meidän tuli odottaa, mutta maailman yllä olevan hengellisen pimeyden vuoksi Paratiisiin siirtyminen tuntui hyvin epäuskottavalta ajatukselta.

        Aika kului, mutta mitään Paratiisiin siirtymistä ei tapahtunut. Hengen vaikutus meissä tuntui vain vähentyvän päivä päivältä. Olimme kaukana kaikesta yhteiskunnasta ja maailman yllä yhä lisääntyvä hengellinen pimeys tuntui olevan läpitunkemattoman syvä. Aika tuntui loputtoman pitkältä.

        Olimme tavan mukaan kokoontuneet nuotion ympärille, oli pimeää, ei ollut mitään merkkiä muutoksesta, eikä kukaan enää odottanutkaan mitään pian tapahtuvaksi, sillä odotimme vain jotain kaukaista ja epätodellista tapahtumaa. Ensimmäinen asia, minkä huomasimme, oli Hengen vaikutuksen äkillinen voimistuminen. Se tapahtui nopeasti, huomasimme sen yhtä aikaa, olimme kaikki herkkiä se vahvistumiselle. Se oli aina merkki jostain muutoksesta. Katselimme toisiamme, hei! Nyt tapahtuu jotain. Hengen vaikutus vahvistui, pimeässä alkoi näkyä hohtavan valkoista sumua.

        Aloimme huutaa hämmästyksestä, nuotion ympärillä syntyi sekasortoinen tilanne, juoksimme kukin eri suuntiin, yritimme selvittää mitä oli tapahtumassa. Valoisa sumu ja Hengen vaikutus lisääntyi nopeasti, emme nähneet enää toisiamme, se laskeutui päällemme, oli kirkasta, mutta en nähnyt enää suoraksi ojennettua kättäni. Samassa ajan ja paikan taju katosi. Uneen tuli katkos.

        Viides osa unesta jatkui jälleen siitä, mihin edellinen osa oli päättynyt. Olin Taivaan Paratiisissa, ruumiini oli muuttunut erilaiseksi, josta hohti kirkkaus. Näin Paratiisissa lapsuuden ajan naapurini. Olemukseni kirkkaus ja rakkaus hohti tätä perhettä kohti. Kun he tunnistivat minut, hämmästys oli suuri. Samassa heidät valtasi ilo, he alkoivat hyppiä ilon vallassa huutaen nimeäni. Olemukseni kirkkaus ja rakkaus ja heidän vilpitön lapsen ilonsa olivat viimeiset muistot, mitkä jäivät mieleeni Taivaan Paratiisista, johon uni päättyi.

        12.3.2012

        Liisa Nuutisen näky

        Varoitus Jumalan kansalle

        Näin näyssä leijonan, joka istui jyrkänteellä katsoen tasangolle. Ihmiset palvoivat sitä Juudan leijonana, vaikka se oli musta. Se näytti oikealta Juudan leijonalta, muttei ollut. Se koostui tuhansista mustista pisteistä, jotka olivat koko ajan liikkeessä. Ne saivat leijonan muuttamaan muotoaan, välillä se oli leopardi, välillä karhu.

        Kohta leijonan muoto hajosi näiden mustien pisteiden lähtiessä lentämään kaikkialle. Ne olivat demoneita. Ilma oli sakeanaan niitä. Ne kasvoivat näyttäen inhottavilta linnuilta ja lepakoilta. Ne hyökkäsivät kaikkien tasangolla olevien ihmisten kimppuun. Toisiin ne menivät sisälle riivaten ja raastaen heitä. Ne, joihin demonit olivat menneet, sairastuivat vakavasti, toiset kokivat suuria tuskia ja jotkut kuolivat tähän koettelemukseen.

        ”Peto, jonka näin, muistutti leopardia, mutta sillä oli jalat kuin karhulla ja sen kita oli kuin leijonan kita. Lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.”(Ilm.13:2)

        Jumala puhui minulle tästä aiheesta myös Sanansa kautta. Se, mitä olen nähnyt ja josta Jumala antoi minulle tehtävän varoittaa seurakuntaa, kauhistuttaa minua.

        Jumala rankaisee langennutta seurakuntaa

        Jumala on rankaiseva seurakuntaa sen luopumuksen tähden, jota sen keskuudessa esiintyy.

        Monet eivät tee parannusta, vaan elävät synnissä kuin maailman ihmiset.

        Herra näytti minulle, että rangaistuksena syntielämästä Jumala lähettää seurakuntiin rajun eksytyksen, valeherätyksen. Se tulee kaikkiin seurakuntiin, joissa ihmiset eivät tee parannusta ja seuraavat vääriä oppeja.

        On tullut tuomion aika, ja tuomio alkaa Jumalan huoneesta. Mutta jos se alkaa meistä, mikä onkaan niiden loppu, jotka eivät taivu uskomaan Jumalan evankeliumia? Jos hurskas pelastuu vaivoin, miten käykään jumalattoman ja syntisen!(1.Piet.4:17-18)

        Siksi Jumala lähettää rajun eksytyksen, jotta he uskoisivat valheeseen, ja niin saavat tuomionsa kaikki ne, jotka eivät ole uskoneet totuuteen vaan ovat valinneet vääryyden.(2.Tess.2:11-12)

        Mutta kun Ihmisen Poika tulee, löytääkö hän uskoa maan päältä?(Luuk.18:8)

        Ei Jeesus ollut huolissaan siitä, olisiko Hänen paluunsa aikaan enää uskovia maan päällä, hän oli huolissaan omiensa uskon tilasta!

        Miksi valeherätys tulee

        Valeherätys, joka on Jumalan läsnäolon kirkkaudeksi naamioitunut demoniparvi, tulee joihinkin seurakuntiin. Asettuakseen ihmisiin tai paikkoihin demonit tarvitsevat synnin kautta tulevan oikeutuksen. Näitä synnin portteja demoneille seurakuntiin ovat uskovien syntielämä ja saarnattavat väärät opit. Näitä ovat mm. väärä vanhurskausoppi, menestysteologia ja hengessä juopuminen sekä se, ettei parannuksenteosta, synnistä ja helvetistä saarnata.

        Väärä vanhurskaus

        ”Me olemme jo täydellisiä Kristuksessa. Jeesuksen vanhurskaus riittää meille”, julistaa tämä oppi, eikä vaadi parannuksentekoa. Se antaa luvan elää synnissä, sillä ”kaiken saamme anteeksi Jeesuksen sovitustyön kautta.”

        Jeesus kuitenkin julisti meille: ”Tehkää parannus ja kääntykää pahoilta teiltänne!”

        "Sano nyt Juudan ja Jerusalemin asukkaille: Näin sanoo Herra: Minulla on suunnitelma teitä vastaan, minä valmistan teille onnettomuutta. Kääntykää siis kaikki pahoilta teiltänne, tehkää hyvää ja eläkää oikein!(Jer.18:11)

        "Sardeksen seurakunnan enkelille kirjoita: "Näin sanoo hän, jolla on Jumalan seitsemän henkeä ja seitsemän tähteä: "Minä tiedän sinun tekosi. Sinä olet elävien kirjoissa, mutta sinä olet kuollut.

        Herää ja vahvista sitä, mikä vielä on jäljellä, sitä, mikä jo oli kuolemaisillaan. Olen havainnut, että tekosi eivät täytä minun Jumalani vaatimusta.

        Muista, kuinka kuulit sanan ja otit sen vastaan, tarkkaa sitä ja tee parannus. Ellet ole hereillä, minä tulen kuin varas, yllätän sinut hetkellä, jota et aavista.

        "Muutamia sinulla sentään on Sardeksessa, jotka eivät ole tahranneet vaatteitaan. He saavat käyskennellä minun seurassani valkeissa vaatteissa; he ovat sen arvoisia.

        Se, joka voittaa, saa ylleen valkeat vaatteet, enkä minä pyyhi hänen nimeään elämän kirjasta, vaan tunnustan hänet omakseni Isäni ja hänen enkeliensä edessä.(Ilm.3:1-5)

        Jae paljastaa, että on seurakuntia, joiden teot eivät täytä Jumalan vaatimusta. He elävät synnissä eivätkä tee, mitä Jumala vaatii. Kuitenkin näissäkin seurakunnissa on niitä, jotka eivät ole tahranneet vaatteitaan, eli elä synnissä. Vain he saavat käyskennellä Taivaassa Herran seurassa. Herra varoittaa, että ainoastaan niiden, jotka voittavat, nimiä ei pyyhitä elämän kirjasta! On siis uskovia, joiden nimet pyyhitään elämän kirjasta!

        Raamattu varoittaa, että pelastus voidaan menettää. Jos pelastuksen vastaanottamisen jälkeen jatkaa tietoista synnintekoa, uskovakin joutuu kadotukseen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        12.3.2012

        Liisa Nuutisen näky

        Varoitus Jumalan kansalle

        Näin näyssä leijonan, joka istui jyrkänteellä katsoen tasangolle. Ihmiset palvoivat sitä Juudan leijonana, vaikka se oli musta. Se näytti oikealta Juudan leijonalta, muttei ollut. Se koostui tuhansista mustista pisteistä, jotka olivat koko ajan liikkeessä. Ne saivat leijonan muuttamaan muotoaan, välillä se oli leopardi, välillä karhu.

        Kohta leijonan muoto hajosi näiden mustien pisteiden lähtiessä lentämään kaikkialle. Ne olivat demoneita. Ilma oli sakeanaan niitä. Ne kasvoivat näyttäen inhottavilta linnuilta ja lepakoilta. Ne hyökkäsivät kaikkien tasangolla olevien ihmisten kimppuun. Toisiin ne menivät sisälle riivaten ja raastaen heitä. Ne, joihin demonit olivat menneet, sairastuivat vakavasti, toiset kokivat suuria tuskia ja jotkut kuolivat tähän koettelemukseen.

        ”Peto, jonka näin, muistutti leopardia, mutta sillä oli jalat kuin karhulla ja sen kita oli kuin leijonan kita. Lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.”(Ilm.13:2)

        Jumala puhui minulle tästä aiheesta myös Sanansa kautta. Se, mitä olen nähnyt ja josta Jumala antoi minulle tehtävän varoittaa seurakuntaa, kauhistuttaa minua.

        Jumala rankaisee langennutta seurakuntaa

        Jumala on rankaiseva seurakuntaa sen luopumuksen tähden, jota sen keskuudessa esiintyy.

        Monet eivät tee parannusta, vaan elävät synnissä kuin maailman ihmiset.

        Herra näytti minulle, että rangaistuksena syntielämästä Jumala lähettää seurakuntiin rajun eksytyksen, valeherätyksen. Se tulee kaikkiin seurakuntiin, joissa ihmiset eivät tee parannusta ja seuraavat vääriä oppeja.

        On tullut tuomion aika, ja tuomio alkaa Jumalan huoneesta. Mutta jos se alkaa meistä, mikä onkaan niiden loppu, jotka eivät taivu uskomaan Jumalan evankeliumia? Jos hurskas pelastuu vaivoin, miten käykään jumalattoman ja syntisen!(1.Piet.4:17-18)

        Siksi Jumala lähettää rajun eksytyksen, jotta he uskoisivat valheeseen, ja niin saavat tuomionsa kaikki ne, jotka eivät ole uskoneet totuuteen vaan ovat valinneet vääryyden.(2.Tess.2:11-12)

        Mutta kun Ihmisen Poika tulee, löytääkö hän uskoa maan päältä?(Luuk.18:8)

        Ei Jeesus ollut huolissaan siitä, olisiko Hänen paluunsa aikaan enää uskovia maan päällä, hän oli huolissaan omiensa uskon tilasta!

        Miksi valeherätys tulee

        Valeherätys, joka on Jumalan läsnäolon kirkkaudeksi naamioitunut demoniparvi, tulee joihinkin seurakuntiin. Asettuakseen ihmisiin tai paikkoihin demonit tarvitsevat synnin kautta tulevan oikeutuksen. Näitä synnin portteja demoneille seurakuntiin ovat uskovien syntielämä ja saarnattavat väärät opit. Näitä ovat mm. väärä vanhurskausoppi, menestysteologia ja hengessä juopuminen sekä se, ettei parannuksenteosta, synnistä ja helvetistä saarnata.

        Väärä vanhurskaus

        ”Me olemme jo täydellisiä Kristuksessa. Jeesuksen vanhurskaus riittää meille”, julistaa tämä oppi, eikä vaadi parannuksentekoa. Se antaa luvan elää synnissä, sillä ”kaiken saamme anteeksi Jeesuksen sovitustyön kautta.”

        Jeesus kuitenkin julisti meille: ”Tehkää parannus ja kääntykää pahoilta teiltänne!”

        "Sano nyt Juudan ja Jerusalemin asukkaille: Näin sanoo Herra: Minulla on suunnitelma teitä vastaan, minä valmistan teille onnettomuutta. Kääntykää siis kaikki pahoilta teiltänne, tehkää hyvää ja eläkää oikein!(Jer.18:11)

        "Sardeksen seurakunnan enkelille kirjoita: "Näin sanoo hän, jolla on Jumalan seitsemän henkeä ja seitsemän tähteä: "Minä tiedän sinun tekosi. Sinä olet elävien kirjoissa, mutta sinä olet kuollut.

        Herää ja vahvista sitä, mikä vielä on jäljellä, sitä, mikä jo oli kuolemaisillaan. Olen havainnut, että tekosi eivät täytä minun Jumalani vaatimusta.

        Muista, kuinka kuulit sanan ja otit sen vastaan, tarkkaa sitä ja tee parannus. Ellet ole hereillä, minä tulen kuin varas, yllätän sinut hetkellä, jota et aavista.

        "Muutamia sinulla sentään on Sardeksessa, jotka eivät ole tahranneet vaatteitaan. He saavat käyskennellä minun seurassani valkeissa vaatteissa; he ovat sen arvoisia.

        Se, joka voittaa, saa ylleen valkeat vaatteet, enkä minä pyyhi hänen nimeään elämän kirjasta, vaan tunnustan hänet omakseni Isäni ja hänen enkeliensä edessä.(Ilm.3:1-5)

        Jae paljastaa, että on seurakuntia, joiden teot eivät täytä Jumalan vaatimusta. He elävät synnissä eivätkä tee, mitä Jumala vaatii. Kuitenkin näissäkin seurakunnissa on niitä, jotka eivät ole tahranneet vaatteitaan, eli elä synnissä. Vain he saavat käyskennellä Taivaassa Herran seurassa. Herra varoittaa, että ainoastaan niiden, jotka voittavat, nimiä ei pyyhitä elämän kirjasta! On siis uskovia, joiden nimet pyyhitään elämän kirjasta!

        Raamattu varoittaa, että pelastus voidaan menettää. Jos pelastuksen vastaanottamisen jälkeen jatkaa tietoista synnintekoa, uskovakin joutuu kadotukseen!

        Minä pyyhin kirjastani kaikkien niiden nimet, jotka tekevät syntiä minua vastaan.(2.Moos.32:33)

        Jos me näet teemme syntiä ehdoin tahdoin, senkin jälkeen, kun olemme oppineet tuntemaan totuuden, ei ole enää mitään uhria syntiemme sovitukseksi. Ei ole muuta kuin kauhea tuomion odotus ja ahnas tuli, joka nielee Jumalaa uhmaavat.(Hepr.10:26-27)

        Jos vanhurskas tekee syntiä, ei hänen vanhurskautensa silloin pelasta häntä. Ja jos jumalaton luopuu jumalattomuudestaan, ei hänen jumalaton elämänsä vie häntä tuhoon. Vanhurskas taas ei syntiä tehdessään enää voi turvata vanhurskauteensa.(Hes.33:12)

        "Herra, onko niin, että vain harvat pelastuvat?" Jeesus vastasi: "Kilvoitelkaa päästäksenne sisään ahtaasta ovesta. Minä sanon teille: monet yrittävät mennä sisään mutta eivät siihen kykene.

        "Tulee hetki, jolloin talon isäntä nousee ja sulkee oven. Kun te sitten seisotte ulkona, kolkutatte ovelle ja huudatte: 'Herra, avaa meille!', hän vastaa: 'Keitä te olette? En tunne teitä.'

        Silloin te alatte selittää: 'Mehän söimme ja joimme sinun kanssasi, ja sinä opetit meidän kaduillamme.'

        Mutta hän sanoo: 'Keitä te olette? En tunne teitä. Menkää pois minun luotani, kaikki te vääryydentekijät.'
        (Luuk.13:23-27)

        Menestysteologia

        ”Jumala tekee sinut rikkaaksi, kun kylvät tämän opettajan tai seurakunnan työhön. Mitä uhraat Jumalalle, Jumala antaa satakertaisesti takaisin” sanoo tämä oppi.

        ”Olemme Jumalan lapsia ja Jumalan perintöosa kuuluu meille! Meillä on oikeus vaatia osamme Isän perinnöstä!”

        Kuka vaatikaan oman osuutensa isänsä perinnöstä? Tuhlaajapoika! Ja saatuaan osansa perinnöstä hän ajautui hyvin kauas isästään.

        Jumala on luvannut antaa meille kaiken, mitä tarvitsemme. Raamattu ei lupaa, että Jumala tekisi meistä rikkaita. Jeesus sanoi, että rikkaiden on hyvin vaikeaa päästä Taivasten valtakuntaan.

        Karttakaa tarkoin kaikenlaista ahneutta. Ei kukaan voi rakentaa elämäänsä omaisuuden varaan, vaikka sitä olisi kuinka paljon tahansa.(Luuk.12:15)

        "Totisesti: rikkaan on vaikea päästä taivasten valtakuntaan. Minä sanon teille: helpompi on kamelin mennä neulansilmästä kuin rikkaan päästä Jumalan valtakuntaan."(Matt.19:23-24)

        Yksikään palvelija ei voi palvella kahta herraa. Jos hän toista rakastaa, hän vihaa toista; jos hän on liittynyt toiseen, hän halveksii toista. Te ette voi palvella sekä Jumalaa että mammonaa.(Luuk.16:13)

        Ne, jotka tahtovat rikastua, joutuvat kiusaukseen ja lankeavat ansaan, monenlaisten järjettömien ja
        vahingollisten halujen valtaan, jotka syöksevät ihmiset tuhoon ja perikatoon.

        Rahanhimo on kaiken pahan alkujuuri. Rahaa havitellessaan monet ovat eksyneet pois uskosta ja tuottaneet itselleen monenlaista kärsimystä.(1.Tim. 6:9-10)

        Kylvö ohdakkeisiin tarkoittaa ihmistä, joka kuulee sanan mutta jossa sana ei tuota satoa, koska tämän maailman huolet ja rikkauden viettelys tukahduttavat sen.(Matt.13:22)

        Haudatkaa siis se, mikä teissä on maallista: siveettömyys, saastaisuus, intohimot, pahat halut ja ahneus, joka on epäjumalanpalvelusta. Niiden vuoksi Jumalan viha kohtaa tottelemattomia ihmisiä. (Kol.3:5-6)

        Hengessä juopottelu

        ”Jumala haluaa juottaa meidät Pyhän Hengen viinillä juovuksiin ja pitää meille juhlat.”

        Tässä liikkeessä opetetaan pyytämään Herralta Pyhän Hengen viiniä, joka juovuttaa.

        Olen nähnyt ihmisten ”juopuessaan hengestä” kaatuvan niin, että heihin sattuu, tai kaatuvan muiden päälle satuttaen heitä. Ystäväni kertoi minulle, kuinka lattiaan kaaduttuaan jokin henki kouristi häntä niin, että hänen päänsä hakkasi lattiaan kipeästi. Olen nähnyt, kuinka hengestä juopuneita ihmisiä täytyy pitää kiinni, kun nämä hoippuessaan kuin näkymättömän voiman ohjaamina ovat koko ajan kaatumassa muiden päälle. Pyhä Henki ei toimi näin. Pyhä Henki ei aiheuta kipua ja vaaratilanteita!

        Olen myös nähnyt, kuinka hengen voimasta kaatuneet ihmiset kiemurtelevat maassa kuin käärmeet ja sähisevät!
        Jotkut nauraa käkättävät rumasti ja tuo nauru kuulostaa aivan pirujen räkätykseltä.

        "Kaikki, joita sydämeni kauhistuu, sinä kutsuit tänne kuin juhlaan. Herran vihan päivänä ei ollut pelastunutta, kukaan ei päässyt pakoon. Voi lapsiani, jotka synnytin ja kasvatin! Vihollinen teki heistä lopun."(Val.2:22)

        Tulkoon heidän pitopöytänsä heille ansaksi ja satimeksi, kompastukoot he siihen ja saakoot rangaistuksensa.
        (Room.11:9)

        Kun he ovat hurjimmillaan, minä järjestän heille pidot, juotan heidät juovuksiin, niin että he ratkeavat hillittömään riemuun. Sitten he vaipuvat uneen, josta eivät koskaan herää, sanoo Herra..(Jer.51:39)

        Kaiken loppu on lähellä. Olkaa siis ymmärtäväiset ja raittiit voidaksenne rukoilla.(1.Piet.4:7)

        Älkää juopuko viinistä, sillä siitä seuraa rietas meno, vaan antakaa Hengen täyttää itsenne.(Ef.5:18)

        Pitäkää varanne, etteivät juopottelu ja päihtymys tai jokapäiväisen elämän huolet turruta teitä, niin että se päivä yllättää teidät niin kuin ansa. Sitä päivää ei vältä yksikään, joka maan päällä elää.(Luuk.21:34-35)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä pyyhin kirjastani kaikkien niiden nimet, jotka tekevät syntiä minua vastaan.(2.Moos.32:33)

        Jos me näet teemme syntiä ehdoin tahdoin, senkin jälkeen, kun olemme oppineet tuntemaan totuuden, ei ole enää mitään uhria syntiemme sovitukseksi. Ei ole muuta kuin kauhea tuomion odotus ja ahnas tuli, joka nielee Jumalaa uhmaavat.(Hepr.10:26-27)

        Jos vanhurskas tekee syntiä, ei hänen vanhurskautensa silloin pelasta häntä. Ja jos jumalaton luopuu jumalattomuudestaan, ei hänen jumalaton elämänsä vie häntä tuhoon. Vanhurskas taas ei syntiä tehdessään enää voi turvata vanhurskauteensa.(Hes.33:12)

        "Herra, onko niin, että vain harvat pelastuvat?" Jeesus vastasi: "Kilvoitelkaa päästäksenne sisään ahtaasta ovesta. Minä sanon teille: monet yrittävät mennä sisään mutta eivät siihen kykene.

        "Tulee hetki, jolloin talon isäntä nousee ja sulkee oven. Kun te sitten seisotte ulkona, kolkutatte ovelle ja huudatte: 'Herra, avaa meille!', hän vastaa: 'Keitä te olette? En tunne teitä.'

        Silloin te alatte selittää: 'Mehän söimme ja joimme sinun kanssasi, ja sinä opetit meidän kaduillamme.'

        Mutta hän sanoo: 'Keitä te olette? En tunne teitä. Menkää pois minun luotani, kaikki te vääryydentekijät.'
        (Luuk.13:23-27)

        Menestysteologia

        ”Jumala tekee sinut rikkaaksi, kun kylvät tämän opettajan tai seurakunnan työhön. Mitä uhraat Jumalalle, Jumala antaa satakertaisesti takaisin” sanoo tämä oppi.

        ”Olemme Jumalan lapsia ja Jumalan perintöosa kuuluu meille! Meillä on oikeus vaatia osamme Isän perinnöstä!”

        Kuka vaatikaan oman osuutensa isänsä perinnöstä? Tuhlaajapoika! Ja saatuaan osansa perinnöstä hän ajautui hyvin kauas isästään.

        Jumala on luvannut antaa meille kaiken, mitä tarvitsemme. Raamattu ei lupaa, että Jumala tekisi meistä rikkaita. Jeesus sanoi, että rikkaiden on hyvin vaikeaa päästä Taivasten valtakuntaan.

        Karttakaa tarkoin kaikenlaista ahneutta. Ei kukaan voi rakentaa elämäänsä omaisuuden varaan, vaikka sitä olisi kuinka paljon tahansa.(Luuk.12:15)

        "Totisesti: rikkaan on vaikea päästä taivasten valtakuntaan. Minä sanon teille: helpompi on kamelin mennä neulansilmästä kuin rikkaan päästä Jumalan valtakuntaan."(Matt.19:23-24)

        Yksikään palvelija ei voi palvella kahta herraa. Jos hän toista rakastaa, hän vihaa toista; jos hän on liittynyt toiseen, hän halveksii toista. Te ette voi palvella sekä Jumalaa että mammonaa.(Luuk.16:13)

        Ne, jotka tahtovat rikastua, joutuvat kiusaukseen ja lankeavat ansaan, monenlaisten järjettömien ja
        vahingollisten halujen valtaan, jotka syöksevät ihmiset tuhoon ja perikatoon.

        Rahanhimo on kaiken pahan alkujuuri. Rahaa havitellessaan monet ovat eksyneet pois uskosta ja tuottaneet itselleen monenlaista kärsimystä.(1.Tim. 6:9-10)

        Kylvö ohdakkeisiin tarkoittaa ihmistä, joka kuulee sanan mutta jossa sana ei tuota satoa, koska tämän maailman huolet ja rikkauden viettelys tukahduttavat sen.(Matt.13:22)

        Haudatkaa siis se, mikä teissä on maallista: siveettömyys, saastaisuus, intohimot, pahat halut ja ahneus, joka on epäjumalanpalvelusta. Niiden vuoksi Jumalan viha kohtaa tottelemattomia ihmisiä. (Kol.3:5-6)

        Hengessä juopottelu

        ”Jumala haluaa juottaa meidät Pyhän Hengen viinillä juovuksiin ja pitää meille juhlat.”

        Tässä liikkeessä opetetaan pyytämään Herralta Pyhän Hengen viiniä, joka juovuttaa.

        Olen nähnyt ihmisten ”juopuessaan hengestä” kaatuvan niin, että heihin sattuu, tai kaatuvan muiden päälle satuttaen heitä. Ystäväni kertoi minulle, kuinka lattiaan kaaduttuaan jokin henki kouristi häntä niin, että hänen päänsä hakkasi lattiaan kipeästi. Olen nähnyt, kuinka hengestä juopuneita ihmisiä täytyy pitää kiinni, kun nämä hoippuessaan kuin näkymättömän voiman ohjaamina ovat koko ajan kaatumassa muiden päälle. Pyhä Henki ei toimi näin. Pyhä Henki ei aiheuta kipua ja vaaratilanteita!

        Olen myös nähnyt, kuinka hengen voimasta kaatuneet ihmiset kiemurtelevat maassa kuin käärmeet ja sähisevät!
        Jotkut nauraa käkättävät rumasti ja tuo nauru kuulostaa aivan pirujen räkätykseltä.

        "Kaikki, joita sydämeni kauhistuu, sinä kutsuit tänne kuin juhlaan. Herran vihan päivänä ei ollut pelastunutta, kukaan ei päässyt pakoon. Voi lapsiani, jotka synnytin ja kasvatin! Vihollinen teki heistä lopun."(Val.2:22)

        Tulkoon heidän pitopöytänsä heille ansaksi ja satimeksi, kompastukoot he siihen ja saakoot rangaistuksensa.
        (Room.11:9)

        Kun he ovat hurjimmillaan, minä järjestän heille pidot, juotan heidät juovuksiin, niin että he ratkeavat hillittömään riemuun. Sitten he vaipuvat uneen, josta eivät koskaan herää, sanoo Herra..(Jer.51:39)

        Kaiken loppu on lähellä. Olkaa siis ymmärtäväiset ja raittiit voidaksenne rukoilla.(1.Piet.4:7)

        Älkää juopuko viinistä, sillä siitä seuraa rietas meno, vaan antakaa Hengen täyttää itsenne.(Ef.5:18)

        Pitäkää varanne, etteivät juopottelu ja päihtymys tai jokapäiväisen elämän huolet turruta teitä, niin että se päivä yllättää teidät niin kuin ansa. Sitä päivää ei vältä yksikään, joka maan päällä elää.(Luuk.21:34-35)

        Kuka voivottaa, kuka vaikertaa? Kuka rettelöi, kuka haastaa riitaa? Kuka hankkii kolhuja syyttä suotta? Kuka katsoo harottavin silmin?

        Se, joka viipyy viinin ääressä, se, joka etsii maustejuomaa.

        Älä katsele viinin hehkuvaa punaa, älä katso sen välkettä maljassa. Helposti se valahtaa kurkusta alas, mutta perästäpäin se puree kuin käärme, iskee myrkkyhampaillaan kuin kyy. Silmäsi näkevät outoja, puheesi ovat hullun houreita. Olet kuin aalloilla keskellä merta, kuin maston nenässä mainingeilla. "Minut piestiin, mutta en tuntenut mitään, minut hakattiin, mutta en tiennyt mitään. Milloin pääni selviää? Pitäisi päästä hakemaan lisää."(Snl.23:29-35)

        Jae kuvaa suoraan kokemuksiani eräässä seurakunnassa. Monet todella kolhivat itseään, olivat riitaisia, käyttäytyivät ja näyttivät samalta kuin oikeasti juopuneet.

        Vaikka kokouksissa oli hauskaa, aina jälkeenpäin minulla oli pitkään paha olo. Uskon sen johtuvan siitä, että valeherätyksen demonit todellakin purevat perästäpäin kuin kyy. Olin myös fyysisesti niin kipeä näiden kokousten
        jälkeen, että monille valittelin oloni olevan kuin minut olisi pesäpallomailalla hakattu! Uskon, että demonit olivat todellakin minut piesseet tietämättäni.

        Ketkä joutuvat eksytykseen?

        Tähän eksytykseen hukkuvat ne, jotka eivät todella seuraa Jeesusta. Jeesuksen oikeaan seuraamiseen kuuluu jatkuva parannuksenteko, itselleen kuoleminen, täydellinen kuuliaisuus Jumalalle ja Sanalle.

        Jos etsit Jumalan tarjoamaa rikastumista, hauskanpitoa ja siunauksia, eksyt. Jos etsit itsellesi lisää voitelua, kykyä tehdä ihmeitä päästäksesi esille, eksyt. Jos etsit jotain muuta kuin Herraa itseään, eksyt.

        Miten välttää eksytys?

        Etsi vain Herraa itseään! Silloin Jumala suojelee sinut, avaa silmäsi näkemään ja tarvittaessa ohjaa pois vaarallisista seurakunnista.

        Ole nopea katumaan. Tarkkaile rehellisesti itseäsi. Aina, kun sinussa nousee negatiivisia tunteita tai ajatuksia, pyydä niitä Herralta anteeksi ja pyydä Jeesusta poistamaan nämä pahat taipumuksesi! Esim. kun huomaat, että ylpeys sinussa nostaa päätään tai vihastut, pyydä Jeesusta puhdistamaan sinusta kaikki ylpeys ja viha.

        Valeherätys eksyttää monet, sillä se tarjoaa hauskanpitoa ilman ikävää saarnaa synnistä ja helvetistä.

        Kuitenkin tämä voima, mitä luullaan Jumalan kirkkaudeksi, on valtava demoniparvi. Demonit menevät kaikkiin, jotka osallistuvat näihin väärässä hengessä tapahtuviin kokouksiin ja hyväksyvät sen opit.

        Tämä ilmenee uskovissa lihallisuuden voimistumisena. Uskovissa alkaa esiintyä riitaisuutta, kilpailunhalua, vihamielisyyttä, erilaisia pahoja himoja, kaikenlaisen negatiivisuuden huomattavaa kasvua. Demonit vahvistavat synnillisiä ajatuksia, tunteita ja haluja saaden monet lankeamaan. Kauhistuttavinta tässä on se, että jolleivät uskovat elinaikanaan tee parannusta näistä synneistä, tämä väärä herätys vie heidät kadotukseen!

        Kun valeherätys on levinnyt maailmanlaajuisesti kaikkiin tuomittaviin seurakuntiin, Jumalan tuomio iskee. Babylon sortuu yhdessä yössä.

        Yhtenä päivänä maailmanlaajuisesti nämä demonit manifestoituvat avoimesti ja alkavat piinaamaan eksytykseen menneitä kristittyjä. Heidän lihansa luovutetaan Saatanan kuritettavaksi. Monet sairastuvat vaikeisiin ja tuskallisiin sairauksiin ja ne, jotka ovat paatuneet niin, etteivät rikkimurrettuinakaan tekisi parannusta, kuolevat tähän vitsaukseen.

        Tuo mies on luovutettava Saatanalle ja niin annettava hänen ruumiinsa tuhoutua, jotta hänen henkensä pelastuisi Herran päivänä.(1.Kor.5:5)

        Jae kertoo, että Herra voi luovuttaa synnissä elävien kehot Saatanan tuhottaviksi, jotta heidän sielunsa voisi pelastua.

        Minä kuulin taivaasta toisenkin äänen, joka sanoi: "Lähtekää pois, jättäkää hänet, te, jotka olette minun kansaani, ettette joutuisi ottamaan osaa hänen synteihinsä ettekä jäisi alttiiksi niille vitsauksille, joilla häntä lyödään.

        "Hänen syntiensä röykkiö ulottuu jo taivaaseen asti, eikä Jumala unohda hänen pahoja tekojaan.

        Tehkää hänelle niin kuin hän on tehnyt muille, maksakaa kaksin verroin hänen teoistaan. Siihen maljaan, johon hän on toisille juomansa sekoittanut, sekoittakaa häntä itseään varten kahta katkerampi juoma.

        Minkä hän on mainetta ja rikkautta ahnehtinut, saman verran antakaa hänelle tuskaa ja murhetta. Hän vakuuttelee yhä itselleen: 'Minä olen kuningatar ja istun valtaistuimella. Leski en ole, surua en ikinä koe.'

        Sen tähden häneen iskevät yhtenä ja samana päivänä kaikki hänelle langetetut vitsaukset, rutto, murhe ja nälkä,
        ja hänet poltetaan tuhkaksi. Väkevä on Herra Jumala, joka hänet on tuominnut!(Ilm.18:4-8)

        Jae varoittaa luopuneesta seurakunnasta, Babyloniasta. Se kehottaa jättämään langenneet seurakunnat, ettei joutuisi osalliseksi niiden tulevasta tuomiosta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka voivottaa, kuka vaikertaa? Kuka rettelöi, kuka haastaa riitaa? Kuka hankkii kolhuja syyttä suotta? Kuka katsoo harottavin silmin?

        Se, joka viipyy viinin ääressä, se, joka etsii maustejuomaa.

        Älä katsele viinin hehkuvaa punaa, älä katso sen välkettä maljassa. Helposti se valahtaa kurkusta alas, mutta perästäpäin se puree kuin käärme, iskee myrkkyhampaillaan kuin kyy. Silmäsi näkevät outoja, puheesi ovat hullun houreita. Olet kuin aalloilla keskellä merta, kuin maston nenässä mainingeilla. "Minut piestiin, mutta en tuntenut mitään, minut hakattiin, mutta en tiennyt mitään. Milloin pääni selviää? Pitäisi päästä hakemaan lisää."(Snl.23:29-35)

        Jae kuvaa suoraan kokemuksiani eräässä seurakunnassa. Monet todella kolhivat itseään, olivat riitaisia, käyttäytyivät ja näyttivät samalta kuin oikeasti juopuneet.

        Vaikka kokouksissa oli hauskaa, aina jälkeenpäin minulla oli pitkään paha olo. Uskon sen johtuvan siitä, että valeherätyksen demonit todellakin purevat perästäpäin kuin kyy. Olin myös fyysisesti niin kipeä näiden kokousten
        jälkeen, että monille valittelin oloni olevan kuin minut olisi pesäpallomailalla hakattu! Uskon, että demonit olivat todellakin minut piesseet tietämättäni.

        Ketkä joutuvat eksytykseen?

        Tähän eksytykseen hukkuvat ne, jotka eivät todella seuraa Jeesusta. Jeesuksen oikeaan seuraamiseen kuuluu jatkuva parannuksenteko, itselleen kuoleminen, täydellinen kuuliaisuus Jumalalle ja Sanalle.

        Jos etsit Jumalan tarjoamaa rikastumista, hauskanpitoa ja siunauksia, eksyt. Jos etsit itsellesi lisää voitelua, kykyä tehdä ihmeitä päästäksesi esille, eksyt. Jos etsit jotain muuta kuin Herraa itseään, eksyt.

        Miten välttää eksytys?

        Etsi vain Herraa itseään! Silloin Jumala suojelee sinut, avaa silmäsi näkemään ja tarvittaessa ohjaa pois vaarallisista seurakunnista.

        Ole nopea katumaan. Tarkkaile rehellisesti itseäsi. Aina, kun sinussa nousee negatiivisia tunteita tai ajatuksia, pyydä niitä Herralta anteeksi ja pyydä Jeesusta poistamaan nämä pahat taipumuksesi! Esim. kun huomaat, että ylpeys sinussa nostaa päätään tai vihastut, pyydä Jeesusta puhdistamaan sinusta kaikki ylpeys ja viha.

        Valeherätys eksyttää monet, sillä se tarjoaa hauskanpitoa ilman ikävää saarnaa synnistä ja helvetistä.

        Kuitenkin tämä voima, mitä luullaan Jumalan kirkkaudeksi, on valtava demoniparvi. Demonit menevät kaikkiin, jotka osallistuvat näihin väärässä hengessä tapahtuviin kokouksiin ja hyväksyvät sen opit.

        Tämä ilmenee uskovissa lihallisuuden voimistumisena. Uskovissa alkaa esiintyä riitaisuutta, kilpailunhalua, vihamielisyyttä, erilaisia pahoja himoja, kaikenlaisen negatiivisuuden huomattavaa kasvua. Demonit vahvistavat synnillisiä ajatuksia, tunteita ja haluja saaden monet lankeamaan. Kauhistuttavinta tässä on se, että jolleivät uskovat elinaikanaan tee parannusta näistä synneistä, tämä väärä herätys vie heidät kadotukseen!

        Kun valeherätys on levinnyt maailmanlaajuisesti kaikkiin tuomittaviin seurakuntiin, Jumalan tuomio iskee. Babylon sortuu yhdessä yössä.

        Yhtenä päivänä maailmanlaajuisesti nämä demonit manifestoituvat avoimesti ja alkavat piinaamaan eksytykseen menneitä kristittyjä. Heidän lihansa luovutetaan Saatanan kuritettavaksi. Monet sairastuvat vaikeisiin ja tuskallisiin sairauksiin ja ne, jotka ovat paatuneet niin, etteivät rikkimurrettuinakaan tekisi parannusta, kuolevat tähän vitsaukseen.

        Tuo mies on luovutettava Saatanalle ja niin annettava hänen ruumiinsa tuhoutua, jotta hänen henkensä pelastuisi Herran päivänä.(1.Kor.5:5)

        Jae kertoo, että Herra voi luovuttaa synnissä elävien kehot Saatanan tuhottaviksi, jotta heidän sielunsa voisi pelastua.

        Minä kuulin taivaasta toisenkin äänen, joka sanoi: "Lähtekää pois, jättäkää hänet, te, jotka olette minun kansaani, ettette joutuisi ottamaan osaa hänen synteihinsä ettekä jäisi alttiiksi niille vitsauksille, joilla häntä lyödään.

        "Hänen syntiensä röykkiö ulottuu jo taivaaseen asti, eikä Jumala unohda hänen pahoja tekojaan.

        Tehkää hänelle niin kuin hän on tehnyt muille, maksakaa kaksin verroin hänen teoistaan. Siihen maljaan, johon hän on toisille juomansa sekoittanut, sekoittakaa häntä itseään varten kahta katkerampi juoma.

        Minkä hän on mainetta ja rikkautta ahnehtinut, saman verran antakaa hänelle tuskaa ja murhetta. Hän vakuuttelee yhä itselleen: 'Minä olen kuningatar ja istun valtaistuimella. Leski en ole, surua en ikinä koe.'

        Sen tähden häneen iskevät yhtenä ja samana päivänä kaikki hänelle langetetut vitsaukset, rutto, murhe ja nälkä,
        ja hänet poltetaan tuhkaksi. Väkevä on Herra Jumala, joka hänet on tuominnut!(Ilm.18:4-8)

        Jae varoittaa luopuneesta seurakunnasta, Babyloniasta. Se kehottaa jättämään langenneet seurakunnat, ettei joutuisi osalliseksi niiden tulevasta tuomiosta!

        Valeherätys on lähtöisin ns. Toronto-ilmiöstä. Tämän valeherätyksen piiriin kuuluvat kaikki liikkeet ja saarnaajat, jotka ovat olleet Toronton seurakunnan kanssa yhteydessä. Tai tekemisissä sellaisen henkilön kanssa, joka on ollut yhteydessä Toronton seurakunnan tai sen kanssa tekemisissä olleen henkilön kanssa. Sillä tämän ”herätyksen” takana on henkivalta, joka tarttuu ihmisestä toiseen, kun henkilö joutuu tämän ”voitelun alle”.

        Raamatussa on myös kerrottu, kuinka AINA, kun Jumalan kansa on elänyt synnissä, Jumala on lähettänyt rangaistuksen, jossa suuri osa Israelin kansasta on kuollut syntiensä tähden! Sama on tapahtuva meidän päivinämme, nyt vain koko Jumalan kansalle, johon me kristityt kuulumme.

        Varoitus epäjumalien palvelemisesta

        Veljet, haluan teidän tietävän, että isämme vaelsivat kaikki pilven johdattamina ja kulkivat meren poikki.

        Kaikki he saivat pilvessä ja meressä kasteen Mooseksen seuraajiksi.

        Kaikki he söivät samaa hengellistä ruokaa ja joivat samaa hengellistä juomaa. Hehän joivat siitä hengellisestä
        kalliosta, joka kulki heidän mukanaan; tämä kallio oli Kristus.

        Mutta useimmat heistä Jumala hylkäsi, kohtasihan heidät tuho autiomaassa.

        Näin heistä tuli meille varoittavia esimerkkejä: meidän ei pidä himoita pahaa, niin kuin he tekivät.

        Älkää ruvetko palvelemaan epäjumalia niin kuin jotkut heistä. Kirjoituksissa kerrotaan: "He istuivat syömään ja
        juomaan, ja sitten he nousivat tanssimaan."

        Älkäämme antautuko siveettömyyteen niin kuin jotkut heistä; heitä kuoli yhtenä päivänä kaksikymmentäkolmetuhatta.

        Meidän ei myöskään tule koetella Herran kärsivällisyyttä, niin kuin jotkut heistä tekivät; he kuolivat käärmeenpuremiin.

        Älkää liioin nurisko niin kuin jotkut heistä; he saivat surmansa kuolemanenkelin kädestä.

        Nämä tapahtumat ovat varoittavia esimerkkejä, ja ne on kerrottu ojennukseksi meille, joiden osana on elää lopun aikoja.

        Joka luulee seisovansa, katsokoon, ettei kaadu.(1.Kor.10:1-12)

        Laulu viinitarhasta

        Ystävästäni minä tahdon laulaa, laulun rakkaasta ystävästäni ja hänen viinitarhastaan. Ystävälläni oli viinitarha
        hedelmällisellä rinnemaalla.

        Hän muokkasi sen, perkasi puhtaaksi kivistä ja istutti sinne jaloa viiniköynnöstä, hän rakensi sen keskelle vartiotornin ja louhi kallioon viinikuurnan. Hän odotti makeiden rypäleiden satoa, mutta tarha kasvoi villimarjoja.

        Ja nyt, Jerusalemin asukkaat ja Juudan miehet, ratkaiskaa minun ja viinitarhani asia!

        Mitä pitäisi vielä tehdä viinitarhalleni? Mitä jäi tekemättä? Minä odotin siltä rypäleitä, miksi se kasvoi villimarjoja?

        Nyt kerron teille, mitä teen viinitarhalleni. Minä revin aidan sen ympäriltä, ja se jää eläinten laitumeksi, minä hajotan sen muurin, ja se jää kaikkien tallattavaksi

        Minä jätän tarhani hylkymaaksi. Sitä ei enää kitketä, ei karsita, siihen nousee ohdaketta ja orjantappuraa. Minä kiellän pilviä sille vettä satamasta.

        Herran Sebaotin viinitarha on Israelin kansa ja Juudan heimo se köynnös, josta hän iloitsi. Hän odotti oikeuden valtaa, mutta kaikki oli mielivaltaa, hän tahtoi vanhurskasta hallitusta, mutta kuuli vain katkeraa valitusta.(Jes.5:1-7)

        Ystävä on Jeesus, viinitarha seurakunta. Hän odotti meidän tekevän hyvää hedelmää, mutta villimarjat kuvaavat syntistä seurakuntaa.

        Minä revin aidan sen ympäriltä, ja se jää eläinten laitumeksi, minä hajotan sen muurin, ja se jää kaikkien tallattavaksi kuvaa tästä seuraavaa rangaistusta: suojelu vedetään seurakunnalta pois, mitä muurin hajotus kuvaa. Seurakunnasta tulee eläinten laidunmaa, eli demonit tulevat tuhoamaan sitä.

        Kieltäessään pilviä vettä satamasta Jumala ottaa siunauksensa pois, Pyhän Hengen sateita ei tule. Ohdake ja orjantappura kuvaavat vääriä opettajia ja opetuksia, sekä näiden hyväksymisen seurauksena demonisoituvia ihmisiä.

        Lisää aiheesta varoittavia kohtia:

        Jer. 8:4-17

        Jer. 25:4-9

        Jes. 5:8-30

        Joel 1:2-20

        Hes. 33:1-20


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valeherätys on lähtöisin ns. Toronto-ilmiöstä. Tämän valeherätyksen piiriin kuuluvat kaikki liikkeet ja saarnaajat, jotka ovat olleet Toronton seurakunnan kanssa yhteydessä. Tai tekemisissä sellaisen henkilön kanssa, joka on ollut yhteydessä Toronton seurakunnan tai sen kanssa tekemisissä olleen henkilön kanssa. Sillä tämän ”herätyksen” takana on henkivalta, joka tarttuu ihmisestä toiseen, kun henkilö joutuu tämän ”voitelun alle”.

        Raamatussa on myös kerrottu, kuinka AINA, kun Jumalan kansa on elänyt synnissä, Jumala on lähettänyt rangaistuksen, jossa suuri osa Israelin kansasta on kuollut syntiensä tähden! Sama on tapahtuva meidän päivinämme, nyt vain koko Jumalan kansalle, johon me kristityt kuulumme.

        Varoitus epäjumalien palvelemisesta

        Veljet, haluan teidän tietävän, että isämme vaelsivat kaikki pilven johdattamina ja kulkivat meren poikki.

        Kaikki he saivat pilvessä ja meressä kasteen Mooseksen seuraajiksi.

        Kaikki he söivät samaa hengellistä ruokaa ja joivat samaa hengellistä juomaa. Hehän joivat siitä hengellisestä
        kalliosta, joka kulki heidän mukanaan; tämä kallio oli Kristus.

        Mutta useimmat heistä Jumala hylkäsi, kohtasihan heidät tuho autiomaassa.

        Näin heistä tuli meille varoittavia esimerkkejä: meidän ei pidä himoita pahaa, niin kuin he tekivät.

        Älkää ruvetko palvelemaan epäjumalia niin kuin jotkut heistä. Kirjoituksissa kerrotaan: "He istuivat syömään ja
        juomaan, ja sitten he nousivat tanssimaan."

        Älkäämme antautuko siveettömyyteen niin kuin jotkut heistä; heitä kuoli yhtenä päivänä kaksikymmentäkolmetuhatta.

        Meidän ei myöskään tule koetella Herran kärsivällisyyttä, niin kuin jotkut heistä tekivät; he kuolivat käärmeenpuremiin.

        Älkää liioin nurisko niin kuin jotkut heistä; he saivat surmansa kuolemanenkelin kädestä.

        Nämä tapahtumat ovat varoittavia esimerkkejä, ja ne on kerrottu ojennukseksi meille, joiden osana on elää lopun aikoja.

        Joka luulee seisovansa, katsokoon, ettei kaadu.(1.Kor.10:1-12)

        Laulu viinitarhasta

        Ystävästäni minä tahdon laulaa, laulun rakkaasta ystävästäni ja hänen viinitarhastaan. Ystävälläni oli viinitarha
        hedelmällisellä rinnemaalla.

        Hän muokkasi sen, perkasi puhtaaksi kivistä ja istutti sinne jaloa viiniköynnöstä, hän rakensi sen keskelle vartiotornin ja louhi kallioon viinikuurnan. Hän odotti makeiden rypäleiden satoa, mutta tarha kasvoi villimarjoja.

        Ja nyt, Jerusalemin asukkaat ja Juudan miehet, ratkaiskaa minun ja viinitarhani asia!

        Mitä pitäisi vielä tehdä viinitarhalleni? Mitä jäi tekemättä? Minä odotin siltä rypäleitä, miksi se kasvoi villimarjoja?

        Nyt kerron teille, mitä teen viinitarhalleni. Minä revin aidan sen ympäriltä, ja se jää eläinten laitumeksi, minä hajotan sen muurin, ja se jää kaikkien tallattavaksi

        Minä jätän tarhani hylkymaaksi. Sitä ei enää kitketä, ei karsita, siihen nousee ohdaketta ja orjantappuraa. Minä kiellän pilviä sille vettä satamasta.

        Herran Sebaotin viinitarha on Israelin kansa ja Juudan heimo se köynnös, josta hän iloitsi. Hän odotti oikeuden valtaa, mutta kaikki oli mielivaltaa, hän tahtoi vanhurskasta hallitusta, mutta kuuli vain katkeraa valitusta.(Jes.5:1-7)

        Ystävä on Jeesus, viinitarha seurakunta. Hän odotti meidän tekevän hyvää hedelmää, mutta villimarjat kuvaavat syntistä seurakuntaa.

        Minä revin aidan sen ympäriltä, ja se jää eläinten laitumeksi, minä hajotan sen muurin, ja se jää kaikkien tallattavaksi kuvaa tästä seuraavaa rangaistusta: suojelu vedetään seurakunnalta pois, mitä muurin hajotus kuvaa. Seurakunnasta tulee eläinten laidunmaa, eli demonit tulevat tuhoamaan sitä.

        Kieltäessään pilviä vettä satamasta Jumala ottaa siunauksensa pois, Pyhän Hengen sateita ei tule. Ohdake ja orjantappura kuvaavat vääriä opettajia ja opetuksia, sekä näiden hyväksymisen seurauksena demonisoituvia ihmisiä.

        Lisää aiheesta varoittavia kohtia:

        Jer. 8:4-17

        Jer. 25:4-9

        Jes. 5:8-30

        Joel 1:2-20

        Hes. 33:1-20

        2. Johanneksen kirje 1

        7 Sillä monta villitsijää on lähtenyt maailmaan, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, joka oli lihaan tuleva; tämä tämmöinen on villitsijä ja antikristus.

        8 Ottakaa vaari itsestänne, ettette menetä sitä, minkä me olemme työllämme aikaansaaneet, vaan että saatte täyden palkan.

        9 Kuka ikinä menee edemmäksi eikä pysy Kristuksen opissa, hänellä ei ole Jumalaa; joka siinä opissa pysyy, hänellä on sekä Isä että Poika.

        10 Jos joku tulee teidän luoksenne eikä tuo mukanaan tätä oppia, niin älkää ottako häntä huoneeseenne älkääkä sanoko häntä tervetulleeksi;

        11 sillä joka sanoo hänet tervetulleeksi, joutuu osalliseksi hänen pahoihin tekoihinsa.

        ----------

        Jaakobin kirje 3


        1 Veljeni, älkööt aivan monet teistä pyrkikö opettajiksi, sillä te tiedätte, että me saamme sitä kovemman tuomion.

        2 Sillä monessa kohden me kaikki hairahdumme. Jos joku ei hairahdu puheessa, niin hän on täydellinen mies ja kykenee hillitsemään myös koko ruumiinsa.

        3 Kun panemme suitset hevosten suuhun, että ne meitä tottelisivat, niin voimme ohjata niiden koko ruumiin.

        4 Katso, laivatkin, vaikka ovat niin suuria ja tuimain tuulten kuljetettavia, ohjataan varsin pienellä peräsimellä, minne perämiehen mieli tekee.

        5 Samoin myös kieli on pieni jäsen ja voi kuitenkin kerskata suurista asioista. Katso, kuinka pieni tuli, ja kuinka suuren metsän se sytyttää!

        6 Myös kieli on tuli, on vääryyden maailma; kieli on se meidän jäsenistämme, joka tahraa koko ruumiin, sytyttää tuleen elämän pyörän, itse syttyen helvetistä.

        7 Sillä kaiken luonnon, sekä petojen että lintujen, sekä matelijain että merieläinten luonnon, voi ihmisluonto kesyttää ja onkin kesyttänyt;

        8 mutta kieltä ei kukaan ihminen voi kesyttää; se on levoton ja paha, täynnä kuolettavaa myrkkyä.

        9 Kielellä me kiitämme Herraa ja Isää, ja sillä me kiroamme ihmisiä, Jumalan kaltaisiksi luotuja;

        10 samasta suusta lähtee kiitos ja kirous. Näin ei saa olla, veljeni.

        11 Uhkuuko lähde samasta silmästä makeaa ja karvasta vettä?

        12 Eihän, veljeni, viikunapuu voi tuottaa öljymarjoja eikä viinipuu viikunoita? Eikä myöskään suolainen lähde voi antaa makeata vettä.

        13 Kuka on viisas ja ymmärtäväinen teidän joukossanne? Tuokoon hän näkyviin tekonsa hyvällä vaelluksellaan viisauden sävyisyydessä.

        14 Mutta jos teillä on katkera kiivaus ja riitaisuus sydämessänne, niin älkää kerskatko älkääkä valhetelko totuutta vastaan.

        15 Tämä ei ole se viisaus, joka ylhäältä tulee, vaan se on maallista, sielullista, riivaajien viisautta.

        16 Sillä missä kiivaus ja riitaisuus on, siellä on epäjärjestys ja kaikkinainen paha meno.

        17 Mutta ylhäältä tuleva viisaus on ensiksikin puhdas, sitten rauhaisa, lempeä, taipuisa, täynnä laupeutta ja hyviä hedelmiä, se ei epäile, ei teeskentele.

        18 Vanhurskauden hedelmä kylvetään rauhassa rauhan tekijöille.

        -------------

        Job 42

        7 Mutta senjälkeen kuin Herra oli puhunut Jobille nämä sanat, sanoi Herra teemanilaiselle Elifaalle: "Minun vihani on syttynyt sinua ja sinun kahta ystävääsi kohtaan, koska ette ole puhuneet minusta oikein niinkuin minun palvelijani Job.

        8 Ottakaa siis seitsemän mullikkaa ja seitsemän oinasta, käykää minun palvelijani Jobin luo ja uhratkaa puolestanne polttouhri, ja minun palvelijani Job rukoilkoon teidän puolestanne. Tehdäkseni hänelle mieliksi en saata teitä häpeälliseen rangaistukseen siitä, ettette puhuneet minusta oikein niinkuin minun palvelijani Job."

        9 Niin teemanilainen Elifas, suuhilainen Bildad ja naemalainen Soofar menivät ja tekivät, niinkuin Herra oli heille puhunut; ja Herra teki Jobille mieliksi.

        -----------

        Johanneksen ilmestys 22

        18 Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan;

        19 ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu.


    • Anonyymi

      Tavallaan ymmärrän muslimien kauhun ja halun ottaa ohjakset käsiinsä ruotsissa!

    • Anonyymi

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008666578.html

      Ulkomaat|Venäjä

      Moskovan patriarkka Kirill: Ukrainassa taistellaan liberaalin lännen ”niin kutsuttuja arvoja” kuten pride-paraateja vastaan

      Venäjän ortodoksikirkon johtaja on Vladimir Putinin sotapolitiikan vankkumaton tukija.

      8.3. 10:24
      VENÄJÄN ortodoksikirkon pää, Moskovan patriarkka Kirill pitää Ukrainan sodan syynä läntisiä ”niin kutsuttuja arvoja”, kertoo The Moscow Times -lehti.

      Patriarkka jylisi sunnuntaisaarnassaan erityisesti homoseksuaalisuutta ja pride-paraateja vastaan. Sodassa on hänen mukaansa kyse siitä, ”kummalle puolen Jumalaa ihmiskunta asettuu”.

      PRIDE-LIIKE edistää eri seksuaalisten suuntautumisten ja sukupuolten tasa-arvoa. Kirill sanoi The Moscow Timesin mukaan saarnassaan, että länsimaiden joukkoon pääsemisen edellytyksenä on pride-ajattelun hyväksyminen.

      ”Pride-kulkueet on suunniteltu osoittamaan, että synti on inhimillisen käytöksen osa-alue”, Kirill sanoi. ”Jotta pääsisi noiden [länsi]maiden klubiin, on oltava gay pride -paraateja.”

      Pride-kulkueet ovat Kirillin mukaan ”lojaalisuustesti”.

      KIRILLIN ajattelussa Ukraina on jakautunut maan läntisten osien harhaoppisiin ja itäisten Venäjä-mielisten alueiden puhdasoppisiin ihmisiin.

      ”Donbasin alueella [idässä] torjutaan ne niin kutsutut arvot, joita meille nykyään tarjoavat ne, jotka pitävät itseään maailman valtiaina”, Kirill sanoi.

      Patriarkka Kirill ja Venäjän ortodoksikirkko ylipäätään ovat jo pitkään olleet presidentti Vladimir Putinin vankkumattomia tukijoita.

      SUOMEN ortodoksinen kirkko ei kuulu Moskovan patriarkaattiin. Suomen ortodoksisen kirkon piispat ovat nimenomaan tuominneet Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan.

      -------------------

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7de6a8c0-feea-401b-ba61-5a588e20a17e

      Päivi Räsänen: syyttäjä valittanut tuomiosta – ”Iloitsen, että keskustelu Raamatusta jatkuu”

      Valtakunnansyyttäjä on valittanut kansanedustaja Päivi Räsäsen (kd) mukaan häntä koskevasta tuomiosta hovioikeuteen. Räsänen vapautettiin maaliskuun lopussa käräjäoikeudessa syytteistä kansanryhmää vastaan kiihottamisesta.

      Perjantai 29.4.2022 klo 20:29

      Kansanedustaja Päivi Räsänen (kd) kertoo, saaneensa perjantaina tiedon, että syyttäjä on valittanut hänen käräjäoikeudesta saamastaan vapauttavasta tuomiosta hovioikeuteen.

      Räsästä vastaan nostetut syytteet kansanryhmää vastaan kiihottamisesta kaatuivat maaliskuun lopussa Helsingin käräjäoikeudessa.

      Valtakunnansyyttäjän mukaan Räsänen oli panetellut ja halveerannut homoseksuaaleja kolmessa yhteydessä. Syyttäjä vaati Räsäselle yhteensä 120 päiväsakon rangaistusta.

      Käräjäoikeus katsoi, että Räsäsen puheissa ja kirjoituksissa ei ollut kyse sananvapauden suojan ulkopuolella olevasta vihapuheesta, vaikka osa tekstikohdista oli homoseksuaaleja loukkaavia.

      Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen ja valtionsyyttäjä Anu Mantila ilmoittivat pian käräjäoikeuden tuomion jälkeen tyytymättömyyttään vapauttavasta tuomiosta.

      Vaikka prosessi Räsäsen kirjoitusten ja puheiden osalta on kestänyt jo vuosia, hän katsoo syyttäjän tekemää valitusta varsin positiivisesti. Räsänen pitää tärkeänä, että asiasta voidaan saada ennakkopäätös ylemmistä oikeusasteista.

      – Iloitsen myös siitä, että keskustelu Raamatusta edelleen jatkuu. Olen osaltani valmis puolustamaan sanan- ja uskonnonvapautta kaikissa tarvittavissa oikeusasteissa, tarvittaessa jopa Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa, Räsänen kirjoittaa tiedotteessaan.

      Iltalehti ei tavoittanut syyttäjää kommentoimaan asiaa.

      • Anonyymi

        https://yle.fi/uutiset/3-9275395

        Katolinen kirkko

        Italialaispappi: Maanjäristykset ovat homoliittojen syytä

        Vatikaani vastasi papilleen kipakasti.

        Isä Giovanni Cavalcolin mielestä Jumalan viha kohdistui muun muassa San Lorenzo Martiren kirkkoon, jonka maalauksia palomiehet pelastivat maanjäristystuhojen keskeltä.

        6.11.2016

        Päivitetty 6.11.2016 08:34

        Italialaisen katolisen papin Giovanni Cavalcolin mukaan hänen maataan viime aikoina koetelleet voimakkaat maanjäristykset ovat jumalallinen rangaistus. Syynä on se, että Italia on loukannut perhekäsityksen ja avioliiton kunniaa hyväksymällä samaa sukupuolta olevien parisuhteet, Cavalcoli sanoo.

        Laki rekisteröidystä parisuhteesta tuli Italiassa voimaan eurooppalaisittain hyvin myöhään, vasta viime kesänä. Parlamentin käsittelyssä lakiehdotuksesta poistettiin perheen sisäinen adoptio-oikeus.

        Mielipidekyselyssä helmikuussa, kun laki oli juuri läpäissyt senaatin, 69 prosenttia italialaisista hyväksyi rekisteröidyt parisuhteet. 56 prosenttia olisi ollut valmis antamaan nais- ja miespariskunnille oikeuden myös avioliiton solmimiseen.

        Vatikaani Cavalcolille: Pakana-ajattelua

        Cavalcolin radiohaastatteluun terävästi reagoineen Vatikaanin mukaan ajatus kostavasta jumalasta on pakanallinen ja peräisin kristinuskoa edeltäneiltä ajoilta.

        Vatikaanin sihteeristön kakkosmies arkkipiispa Angelo Becciu pyysi anteeksi järistysten uhreilta ja muistutti, että heillä on paavi Franciscuksen tuki ja myötätunto.

        Cavalcoli on kuitenkin kieltäytynyt perääntymästä. Hän on toistanut, että maanjäristykset johtuvat ihmisten synneistä, ja kehottanut Vatikaania lukemaan katekismuksensa.

        Ymmärrystä pedofiileille, homoille ei

        Italian kirkolla on ollut tänä syksynä muitakin ongelmia pappiensa kannanotoista. Viime kuussa yksi seurakunta irtisanoi sielunpaimenensa, kun tämä antoi tv-haastattelussa ymmärrystä pedofiileille. Lapset hakevat itse hellyyttä, hän perusteli.

        Toisessa seurakunnassa pappi puolestaan sanoi äskettäin, että hän ymmärtää pedofiliaa, mutta ei ole varma homoseksuaalisuudesta.

        Joitakin vuosia sitten yksi pappi sanoi jouluviestissään, että miesten väkivalta naisia kohtaan on naisten oma syy. Vaimojen ei pitäisi kuvitella olevansa itsenäisiä ja kiristää miestensä hermoja, hän perusteli. Asiasta syntyi niin iso valtakunnallinen kohu, että pappi joutui eroamaan.

        Lähteet: AFP, Yle

        --------------------

        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/6a7375cd-8be2-40c9-acd3-c06ab594dc07

        Ranska kriminalisoi eheytyshoidot – Macron: ”Ei ole rikos olla oma itsensä”

        Ranskan presidentti on tyytyväinen lain läpimenosta.

        Torstai 27.1.2022 klo 2:55
        Ranska on kriminalisoinut seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen eheytyshoidot. Maan kansalliskokous eli parlamentin alahuone hyväksyi lain yksimielisesti äänin 142–0.

        Maan senaatti oli aiemmin hyväksynyt lain äänin 305–28. Laki etenee seuraavaksi presidentti Emmanuel Macronin vahvistettavaksi.

        Macron on ilmaissut olevansa tyytyväinen, että laki meni läpi. Hänen mukaansa ”näillä arvottomilla käytännöillä ei ole sijaa” Ranskassa.

        – Ei ole rikos olla oma itsensä, hän toteaa tviitissään.

        Jos tviitti ei näy, sen voi käydä katsomassa täältä.

        Eheytyshoitojen tarjoamisesta voi uuden lain nojalla saada enimmillään 30 000 euron sakot ja kaksi vuotta vankeutta. Alaikäiseen kohdistuvasta eheytyksestä voi saada vielä ankaramman tuomion.

        Kansanedustaja Laurence Vanceunebrock katsoo lain lähettävän vahvan viestin, koska nyt Ranska virallisesti tuomitsee ne, jotka pitävät jotakin seksuaali-identiteettiä sairautena.

        Ranskan Eurooppa-ministeri Clément Beaune tviittaa olevansa ylpeä lain läpimenosta. Hän on avoimesti homo.

        Niin sanotuilla eheytyshoidoilla pyritään muuttamaan henkilön seksuaalista suuntautumista tai sukupuolen kokemusta. Maailman terveysjärjestö WHO luokittelee eheytystoiminnan haitalliseksi.

        Ranskan tasa-arvo- ja monimuotoisuusministeri Élisabeth Moreno luonnehtii eheytystoiminnan barbaariseksi. Hän muistuttaa sen aiheuttavan pahimmillaan pysyviä fyysisiä ja henkisiä vaurioita.

        Lisäksi muun muassa Euroopan parlamentti ja YK ovat tuominneet eheytystoiminnan.


    • Anonyymi

      http://www.jouko-piho.fi/

      Sara Gebra-Eyesuksen kaksi uninäkyä Kauhajoen surmatöiden jälkeisinä öinä 24. ja 25.9.2008

      UHKA SUOMEN YLLÄ

      Kauhajoen koulusurmia seuranneina öinä näin kaksi erikoista unta, jotka koen tarpeelliseksi kertoa uskoville.

      Ensimmäisessä unessani, heti surmatöitä seuranneena yönä, Suomen päällä kiersi musta pilvi, joka laskeutui alemmas. Sieltä erkani olentoja, jotka etsivät pääsyä ihmisiin. Olennot olivat tietysti demoneja. Niillä ei ole omaa ruumista, eivätkä ne esiinny ihmisen hahmossa niin kuin Jumalan enkelit toisinaan. Demonit ovat miehittäjiä. Ne etsivät ihmistä, jonka voisivat ottaa hallintavaltaansa. Ne olivat suuremman henkivallan osasia.

      Tunnistin unessa mustan pilven masennuksen henkivallaksi. Se lähettää murhanhenkiä ihmisiin, jotka ovat vaipuneet tuskaan, toivottomuuteen, itsesääliin, kielteisyyteen ja jotka eivät saa näihin kasaantuviin ongelmiinsa, hirveään pahaan oloonsa, mitään apua.

      Ei niin, että murhanhenki aina pääsisi ihmiseen. Varmasti moni on sen torjunut alakuloisena ja masentuneena ollessaan edes tiedostamatta, että kyseessä on ihmisen ulkopuolelta tuleva kuiskuttelija, joka yrittää houkutella ihmistä
      itsemurhaan tai toisten murhaamiseen. Terve järki ja elämänhalun ripe on saattanut pelastaa masentuneen.

      Mutta murhanhenki pääsi tähän nuoreen mieheen niin kuin se oli päässyt aiemmin pariin muuhunkin eristäytyneeseen, kiltin ja siistin näköiseen nuorukaiseen.

      Tämän kirjoittaminen tekee minut surulliseksi. Näen nämä nuoret miehet, joita olisi voitu auttaa hengellisesti, jos siihen vain olisi tullut tilaisuus.

      Mutta takaisin itse uneen. Unessa oli jatkuva yö, mutta se musta pilvi ja siitä erkaantuvat hahmot olivat yötäkin pimeämpiä.

      "On rakennettava suojamuuri", sanoi majesteettinen, ystävällinen ääni minulle unessa. Unessa kohotin käteni esirukoukseen ja näin muualla nousevia käsiä, jotka paloivat kuin soihdut. Uskovat alkoivat rukoilla oman alueensa puolesta, ja jotkut uskalsivat suoraan Jeesuksen nimessä ajaa masennuksen henkivallan pois. Se on suurin pimeys Suomen yllä, mutta on toki muitakin.

      Unessa aloin tuntea, miten jokin inhoaa minua. Tuli raskas olo, kuin joku istuisi rinnalla ja yrittäisi kuristaa. Jeesuksen nimessä, sanoin unessani ja heräsin. Makasin pimeässä hereillä ja katsoin, miten epämääräinen pimeä hahmo ikään kuin huokui vihaa minua kohti, mutta ei päässyt lähemmäs. "Jeesuksen nimessä häivy!" komensin ja se lähti.

      Se, että henki kävi näyttäytymässä ja yrittämässä pelotella minua tuon unen jälkeen, vahvisti minulle, että kyseessä
      on hyvin todellinen juttu.

      Seuraavana yönä mieheni heräsi ja tunsi hengessään, miten häntä kehotettiin rukoilemaan. Hän oli hyvin väsynyt. Hän ei koskaan heräile kesken unien ja hänen oli todella taisteltava jaksaakseen rukoilla. Mutta hän kertoi tunteneensa
      siihen hyvin vahvaa kehotusta.

      Sitten, seuraavana yönä oma uneni sai ikään kuin jatko-osan. Oli jälleen pimeää. Olin perheeni kanssa talossa, jossa paloi valo, mutta kodin ulkopuolella oli säkkipimeää. Ihmettelin sitä. Sitten näin, että ulkona oli hyvin paljon ihmisiä. Kun katsoin lipputankoon, järkytyin.

      "Lipputangossa on Punaisen Ristin symboli, ne ovat vaihtaneet Suomen lipun Punaisen Ristin symboliin", kerroin perheelleni. He tulivat hämmästyneinä katsomaan, miten Punaisen Ristin lippu liehui salossa. Ulkona olevat ihmiset pelkäsivät, me emme. Kotimme oli ikään kuin suojassa ulkomaailmalta.

      Nämä unet näin siis Kauhajoen tapahtumien jälkeen. Ensimmäinen uni ihmistä etsivästä murhanhengestä ei siis ole profetia, vaan näky joka sisältää kehotuksen rukoilla palavasti oman alueen puolesta. Se on kehotus hengelliseen sodankäyntiin.

      Toinen uneni Punaisen Ristin lipusta on profetia. Se voi sisältää enemmänkin kuin mitä liittyy tähän Kauhajoen tapaukseen.

    • Anonyymi

      Maailman paras gaykaupunki - Tel Aviv!

      https://www.is.fi/matkat/art-2000000472930.html

      Julkaistu: 30.1.2012

      Ei ihan ensimmäiseksi tulisi mieleen kaupunki Lähi-idässä, mutta näin kuulemma on. Maailman parhaaksi gaykaupungiksi on valittu Isrealin Tel Aviv.

      ------------------

      12.5.2018

      Uni sodasta Israelissa ja iskusta Tel Aviviin

      Christine Beadsworth, Etelä-Afrikassa asuva kirjailija ja taiteilija, näki toissapäivänä 10.5.2015 unen, jossa hän kuuli israelilaisen miehen laulavan valittaen ja surumielisenä yhä uudestaan: ”Oi Israel, kuinka ovatkaan mahtavat kaatuneet, kuule äitien itkua, oi Israel.”

      Christine näki samalla, miten hänen ohitseen meni pitkä, loppumattomalta vaikuttava jono puisia ruskeita ruumisarkkuja.

      Christine rukoili seuraavana päivänä palavasti Israelin puolesta, kun hän kuuli Herran sanovan: ”Minä lyön päätä, jotta sydän kääntyisi minun puoleeni. Minä suojelen Siionia.”

      Silloin Christine ymmärsi, että iskun saava pää on Tel Aviv, jota rangaistaan homouden, ylpeyden ja ihmisviisauden palvonnan takia, ja sydän on Siion eli Jerusalem, jota Jumala suojelee.

      Tämä on tuomio myös kaikille niille kansoille, jotka pitävät suurlähetystöään Tel Avivissa, vaikka Jerusalem on Israelin pääkaupunki.

      ------------------

      Kun Christine kysyi ajankohtaa, hän sai vastauksen, että hyökkäys Tel Aviviin tapahtuu USAn ja Guatemalan suurlähetystöjen Jerusalemiin siirtymisen eli 14.5. ja 16.5.2018 jälkeen.

      ------------------

      Jouko Pihon kommentti:

      Uskon että näin tapahtuu. Jumala tuhosi Sodomankin, joten Tel Avivin, maailman homopääkaupungin, rankaiseminen on hyvin uskottavaa. Mutta tuomion tarkoituksena on siis ennen kaikkea se, että se herättäisi israelilaisia hylkäämään syntinsä ja kääntymään Jumalan puoleen.

      http://www.jouko-piho.fi/

    • Anonyymi

      "Näin sanoo Herra: Te tulette näkemään ja kokemaan sen pyhän profetian, jonka Minä annoin palvelijalleni Birger Claessonille vuonna 1950. Tämän profetian toteutumisen hetki on tulossa. Minä tulen sallimaan mahtavan Neuvostoliiton armeijan lähteä liikkeelle ja tulla Ruotsin rajan yli, mutta sitä ennen tapahtuu, niinkuin Minä puhuin Birger Claessonille, profeetalle jonka Minä nostin profetoimaan Ruotsin kansalle vuonna 1950, että Suomi ja Norja tulevat olemaan kansojen meren alla.

      Sinun ympärilläsi Ruotsi, on silloin muuri ja maassasi syttyvät Pyhän Hengen tulet ja Pyhän Hengen sanoma kaikuu yli Ruotsin rajojen. Mutta Ruotsin kansa, sinä ja sinun julistajasi tulette itse sammuttamaan tämän pyhän tulen, joka palaa silloin Ruotsissa. Tämä tuli sammuu ja tapahtuu, että Ruotsin kansa itse pysäyttää sen herätyksen, jonka Minä levitän yli Ruotsin.

      Kun tämä tapahtuu, tulee ympärilläsi oleva muuri sortumaan Tornionjokeen. Ja se suuri armeija, joka on kokoontunut Pohjois-Suomeen ja Pohjois-Norjaan, saa luvan tulla rajojenne yli."

      -----------------

      https://missio2022.fi/

      Se löytyi -missio tavoittaa suomalaiset

      Se löytyi -missio on kristittyjen yhteinen, kirkkohistoriallisestikin merkittävä hanke evankeliumin välittämiseksi suomalaisille.

      Sadat seurakunnat ja järjestöt valmistautuvat yhdessä kolmekymmentä päivää kestävään mediakampanjaan, jonka aikana järjestetään myös satoja tapahtumia ja tempauksia. Missio luo erinomaiset edellytykset henkilökohtaisiin kohtaamisiin sekä kiinnittää huomion yksinäisyydestä kärsivien lähimmäisten auttamiseen.

      Missio 2022

      • Evankeliumi esillä eri medioissa 19.9. – 16.10.2022

      • Puheenaiheeksi nostetaan Jumala ja se, mitä yhteys Häneen merkitsee

      • Koko Suomi tavoitetaan evankeliumilla

      • Seurakunnat tulevat vahvasti esille

      • Järjestetään satoja missiotapahtumia

      Lisää linkissä...

      • Anonyymi

        https://irr-tv.fi/irr-tvn-kotimaan-tyo/

        Mahdollisuus Muutokseen -mediamissio sytyttää seurakuntia ja levittää evankeliumin sanomaa tämän päivän Suomessa.

        IRR-TV:n ja paikallisten seurakuntien yhdessä järjestämässä Mahdollisuus Muutokseen -mediamissiossa keskitytään kristinuskon ydinsanomaan: Jumalan armoon ja sovitukseen. Missiossa nostetaan esiin mielenkiintoisia ja koskettavia tositarinoita ihmisistä, joiden elämässä on tapahtunut merkittävä käänne parempaan.

        Muutoskertomukset todistavat helposti lähestyttävällä tavalla elävästä Jumalasta.Kampanjan sanoma saavuttaa eri medioiden kautta 90% kohdealueen väestöstä.

        Elämäsi Mahdollisuus -kirja, TV, sanomalehdet, ulkomainonta, internet ja sosiaalinen media välittävät mission sanomaa Jumalan antamasta muuttuneesta elämästä. Lisäksi kampanjassa mukana olevat seurakunnat järjestävät erityistapahtumia kampanjan aikana.Mahdollisuus Muutokseen -mission keskiössä on muutoskertomuksia sisältävä Elämäsi Mahdollisuus -kirja, joka jaetaan kampanja-alueen kotitalouksiin.

        Muutoskertomuksista on myös tehty lyhytohjelmia ja haastatteluja, jotka löydät osoitteesta www.mahdollisuus.fi ja kootusti YouTubesta.Kotimaan missioita järjestetty jo kuusi

        IRR-TV:n kotimaan työ lähti voimakkaaseen nousuun vuoden 2011 syksyllä Helsingin seudulla toteutetun Mahdollisuus Muutokseen -kaupunkimission myötä. Tämän jälkeen missioita on järjestetty Varsinais-Suomessa (2013), Kanta- ja Päijät-Hämeessä (2014), Satakunnassa (2015), Kymenlaaksossa (2016) sekä Pohjois-Karjalassa ja Lohjalla (2016).
        Seuraava missio on valmisteilla Pohjanmaan alueelle maaliskuulle 2018. Kyselyitä on tullut myös mm. Savosta, Etelä-Karjalasta ja Keski-Suomesta.

        Missiossa mukana olleilta seurakunnilta kerätyn palautteen mukaan missio on syventänyt paikkakunnalla kristittyjen yhteyttä ja tuonut uutta innostusta ja evankelioimisnäkyä. Se on virkistänyt rukouselämää ja madaltanut kynnystä tavoittaa uusia ihmisiä. Jopa 80% Pohjois-Karjalan mission vapaaehtoisista koki, että missiolla on ollut myönteistä vaikutusta keskusteluissa uskosta osattomien kanssa.

        ”Mahdollisuus Muutokseen -mission paras anti on siinä, että se voimaannuttaa seurakuntia sen perustehtävään, evankelioimiseen.”

        Tino Varjola, Lahden helluntaiseurakunta

        “Mediamissio on tämän ajan tapa tavoittaa ihmisiä Satakunnan kaupungeissa ja kylissä. Saamme yhdessä, laajalla rintamalla tehdä Jeesusta tunnetuksi. Mediamissio on prosessina mahdollisuus myös syvemmälle kristittyjen yhteydelle.”

        Satu Salo, seurakuntalehtori, Nakkilan seurakunta, Satakunnan MM-pastorikomitean pj

        Mikäli tahdot mediamission omaan kaupunkiisi tai maakuntaasi, ota rohkeasti yhteyttä IRR-TV:n toimistoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://irr-tv.fi/irr-tvn-kotimaan-tyo/

        Mahdollisuus Muutokseen -mediamissio sytyttää seurakuntia ja levittää evankeliumin sanomaa tämän päivän Suomessa.

        IRR-TV:n ja paikallisten seurakuntien yhdessä järjestämässä Mahdollisuus Muutokseen -mediamissiossa keskitytään kristinuskon ydinsanomaan: Jumalan armoon ja sovitukseen. Missiossa nostetaan esiin mielenkiintoisia ja koskettavia tositarinoita ihmisistä, joiden elämässä on tapahtunut merkittävä käänne parempaan.

        Muutoskertomukset todistavat helposti lähestyttävällä tavalla elävästä Jumalasta.Kampanjan sanoma saavuttaa eri medioiden kautta 90% kohdealueen väestöstä.

        Elämäsi Mahdollisuus -kirja, TV, sanomalehdet, ulkomainonta, internet ja sosiaalinen media välittävät mission sanomaa Jumalan antamasta muuttuneesta elämästä. Lisäksi kampanjassa mukana olevat seurakunnat järjestävät erityistapahtumia kampanjan aikana.Mahdollisuus Muutokseen -mission keskiössä on muutoskertomuksia sisältävä Elämäsi Mahdollisuus -kirja, joka jaetaan kampanja-alueen kotitalouksiin.

        Muutoskertomuksista on myös tehty lyhytohjelmia ja haastatteluja, jotka löydät osoitteesta www.mahdollisuus.fi ja kootusti YouTubesta.Kotimaan missioita järjestetty jo kuusi

        IRR-TV:n kotimaan työ lähti voimakkaaseen nousuun vuoden 2011 syksyllä Helsingin seudulla toteutetun Mahdollisuus Muutokseen -kaupunkimission myötä. Tämän jälkeen missioita on järjestetty Varsinais-Suomessa (2013), Kanta- ja Päijät-Hämeessä (2014), Satakunnassa (2015), Kymenlaaksossa (2016) sekä Pohjois-Karjalassa ja Lohjalla (2016).
        Seuraava missio on valmisteilla Pohjanmaan alueelle maaliskuulle 2018. Kyselyitä on tullut myös mm. Savosta, Etelä-Karjalasta ja Keski-Suomesta.

        Missiossa mukana olleilta seurakunnilta kerätyn palautteen mukaan missio on syventänyt paikkakunnalla kristittyjen yhteyttä ja tuonut uutta innostusta ja evankelioimisnäkyä. Se on virkistänyt rukouselämää ja madaltanut kynnystä tavoittaa uusia ihmisiä. Jopa 80% Pohjois-Karjalan mission vapaaehtoisista koki, että missiolla on ollut myönteistä vaikutusta keskusteluissa uskosta osattomien kanssa.

        ”Mahdollisuus Muutokseen -mission paras anti on siinä, että se voimaannuttaa seurakuntia sen perustehtävään, evankelioimiseen.”

        Tino Varjola, Lahden helluntaiseurakunta

        “Mediamissio on tämän ajan tapa tavoittaa ihmisiä Satakunnan kaupungeissa ja kylissä. Saamme yhdessä, laajalla rintamalla tehdä Jeesusta tunnetuksi. Mediamissio on prosessina mahdollisuus myös syvemmälle kristittyjen yhteydelle.”

        Satu Salo, seurakuntalehtori, Nakkilan seurakunta, Satakunnan MM-pastorikomitean pj

        Mikäli tahdot mediamission omaan kaupunkiisi tai maakuntaasi, ota rohkeasti yhteyttä IRR-TV:n toimistoon.

        https://www.epressi.com/tiedotteet/uskonto/mahdollisuus-muutokseen-mediatapahtuman-tilannekatsaus-8-10-2011.html

        Mahdollisuus muutokseen -mediatapahtuman tilannekatsaus 8-10-2011
        Mediamissio 10.10.2011, 19:37
        Mahdollisuus muutokseen -mediatapahtuma 15.9.-15.10.2011

        Mediatapahtumassa jo 155.000 yhteydenottoa

        Mahdollisuus muutokseen -mediakampanjan ensimmäisen kolmen viikon aikana on kirjattu jo yli 155.000 erilaista yhteydenottoa. Kirjoja oli tilattu yli 7000 kappaletta, yli 50.000 on ladannut muutostarinoita YouTubesta ja mediatapatuman nettisivulla on vieraillut yli 100.000 eri kävijää.

        ”Palautemäärissä laskettuna Suomi on siirtynyt 56 missiokaupungin listalla kolmen kärkijoukkoon, Intian ja Nepalin jälkeen”, kertoo toiminnanjohtaja Hannu Haukka Mahdollisuus muutokseen –mediatapahtumasta.

        Haukan mukaan kampanjakeskuksen puhelimiin tulee eniten soittoja päiväaikaan, mutta puhelujen määrät ovat selvästi kasvussa myös kello 20-24 välillä. Silloin tulee myös eniten tekstiviestejä ja kirjatilauksia, kun televisiomediassa näkyvät muutostarinat. Suomessa on uutta tekstiviestillä tehdyt kirjatilaukset ja yöajan puhelujen runsaus.

        Lokakuun puoliväliin saakka katukuvassa näkyvä mediakampanja nostaa näkyville kertomuksia siitä, miten Jumala voi muuttaa elämän. Oman elämänsä muutoksesta kertovat muun muassa murhatuomiota istuva Lauri "Late" Johansson, ortopedi Sakari Orava, pikaluistelija Mika Poutala, viestintäjohtaja Taneli Hassinen, kitaralegenda Jukka Tolonen ja Miss Universum Anne Pohtamo.

        Mediakampanjan takana on 73 kristillistä pääkaupunkiseudun seurakuntaa ja järjestöä. Tapahtuman pääkoordinaattori IRR-TV on ollut mukana toteuttamassa vastaavia suurkaupunkimissioita mm. Venäjällä, Intiassa ja Nepalissa. Suomessa järjestettävä tapahtuma on ensimmäinen laatuaan Länsi-Euroopassa.

        Ensi vuonna on suunnitteilla vastaava tapahtuma Turkuun ja Tallinnaan. Alustavia kutsuja mediatapahtumien järjestämiseen on tullut 15 miljoonakaupungista viidessä maanosassa, muun muassa Ruotsista, Norjasta, Ranskasta, USA:sta ja Kanadasta.

        Mahdollisuus muutokseen puhelinkeskus päivystää ympäri vuorokauden puhelinnumerossa 0800-135 135. Soittajilla on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskustelun mieltään askarruttavista kysymyksistä. Kampanjan toteutuksessa on mukana runsaat 2000 vapaaehtoista.

        Keskuksen kautta on mahdollisuus tilata ilmainen Elämäsi muutos -kirja. Se toimitetaan tilaajan toiveen mukaan joko postitse tai henkilökohtaisesti perille toimiettuna. Kirja on julkaistu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.



        Mahdollisuus muutokseen kampanjasivut:
        http://www.koemuutos.fi

        Mahdollisuus muutokseen tapahtuman lehdistötiedotteet:
        http://www.koemuutos.fi/info/press/


    • Anonyymi

      1. Korinttolaiskirje 5

      1 Yleensä kuuluu, että teidän keskuudessanne harjoitetaan haureutta, jopa semmoista haureutta, jota ei ole pakanainkaan keskuudessa, että eräskin pitää isänsä vaimoa.

      2 Ja te olette paisuneet pöyhkeiksi! Eikö teidän pikemminkin olisi pitänyt tulla murheellisiksi, että se, joka on tuommoisen teon tehnyt, poistettaisiin teidän keskuudestanne?

      3 Sillä minä, joka tosin ruumiillisesti olen poissa, mutta hengessä kuitenkin läsnä, olen jo, niinkuin läsnäollen, puolestani päättänyt, että se, joka tuommoisen teon on tehnyt, on

      4 -sittenkuin olemme, te ja minun henkeni ynnä meidän Herramme Jeesuksen voima, tulleet yhteen-

      5 Herran Jeesuksen nimessä hyljättävä saatanan haltuun lihan turmioksi, että hänen henkensä pelastuisi Herran päivänä.

      6 Ei ole hyvä, että kerskaatte. Ettekö tiedä, että vähäinen hapatus hapattaa koko taikinan?

      7 Peratkaa pois vanha hapatus, että teistä tulisi uusi taikina, niinkuin te olettekin happamattomat; sillä onhan meidän pääsiäislampaamme, Kristus, teurastettu.

      8 Viettäkäämme siis juhlaa, ei vanhassa hapatuksessa eikä ilkeyden ja pahuuden hapatuksessa, vaan puhtauden ja totuuden happamattomuudessa.

      9 Minä kirjoitin teille kirjeessäni, ettette seurustelisi huorintekijäin kanssa;

      10 en tarkoittanut yleensä tämän maailman huorintekijöitä tai ahneita tai anastajia tai epäjumalanpalvelijoita, sillä silloinhan teidän täytyisi lähteä pois maailmasta.

      11 Vaan minä kirjoitin teille, että jos joku, jota kutsutaan veljeksi, on huorintekijä tai ahne tai epäjumalanpalvelija tai pilkkaaja tai juomari tai anastaja, te ette seurustelisi ettekä söisikään semmoisen kanssa.

      12 Sillä onko minun asiani tuomita niitä, jotka ovat ulkopuolella? Ettekö tekin tuomitse vain niitä, jotka ovat sisäpuolella?

      13 Mutta ulkopuolella olevat tuomitsee Jumala. "Poistakaa keskuudestanne se, joka on paha."

      -------------

      Galatalaiskirje 4

      1 Mutta minä sanon: niin kauan kuin perillinen on alaikäinen, ei hän missään kohden eroa orjasta, vaikka hän onkin kaiken herra;

      2 vaan hän on holhoojain ja huoneenhaltijain alainen isän määräämään aikaan asti.

      3 Samoin mekin; kun olimme alaikäisiä, olimme orjuutetut maailman alkeisvoimien alle.

      4 Mutta kun aika oli täytetty, lähetti Jumala Poikansa, vaimosta syntyneen, lain alaiseksi syntyneen,

      5 lunastamaan lain alaiset, että me pääsisimme lapsen asemaan.

      6 Ja koska te olette lapsia, on Jumala lähettänyt meidän sydämeemme Poikansa Hengen, joka huutaa: "Abba! Isä!"

      7 Niinpä sinä et siis enää ole orja, vaan lapsi; mutta jos olet lapsi, olet myös perillinen Jumalan kautta.

      8 Mutta silloin, kun ette tunteneet Jumalaa, te palvelitte jumalia, jotka luonnostaan eivät jumalia ole.

      9 Nyt sitävastoin, kun olette tulleet tuntemaan Jumalan ja, mikä enemmän on, kun Jumala tuntee teidät, kuinka te jälleen käännytte noiden heikkojen ja köyhien alkeisvoimien puoleen, joiden orjiksi taas uudestaan tahdotte tulla?

      • Anonyymi

        10 Te otatte vaarin päivistä ja kuukausista ja juhla-ajoista ja vuosista.

        11 Minä pelkään teidän tähtenne, että olen ehkä turhaan teistä vaivaa nähnyt.

        12 Tulkaa minun kaltaisikseni, koska minäkin olen tullut teidän kaltaiseksenne, veljet, minä pyydän sitä teiltä. Ette ole minua mitenkään loukanneet.

        13 Tiedättehän, että ruumiillinen heikkous oli syynä siihen, että minä ensi kerralla julistin teille evankeliumia,

        14 ja tiedätte, mikä kiusaus teillä oli minun ruumiillisesta tilastani; ette minua halveksineet ettekä vieroneet, vaan otitte minut vastaan niinkuin Jumalan enkelin, jopa niinkuin Kristuksen Jeesuksen.

        15 Missä on nyt teiltä kerskaaminen onnestanne? Sillä minä annan teistä sen todistuksen, että te, jos se olisi ollut mahdollista, olisitte kaivaneet silmät päästänne ja antaneet minulle.

        16 Onko minusta siis tullut teidän vihamiehenne sentähden, että minä puhun teille totuuden?

        17 Heillä on intoa teidän hyväksenne, mutta ei oikeata; vaan he tahtovat eristää teidät, että teillä olisi intoa heidän hyväksensä.

        18 On hyvä, jos osoitetaan intoa hyvässä asiassa aina, eikä ainoastaan silloin, kun minä olen teidän tykönänne.

        19 Lapsukaiseni, jotka minun jälleen täytyy kivulla synnyttää, kunnes Kristus saa muodon teissä,

        20 tahtoisinpa nyt olla teidän tykönänne ja äänenikin muuttaa! Sillä minä olen aivan ymmällä teistä.

        21 Sanokaa minulle te, jotka tahdotte lain alaisia olla, ettekö kuule, mitä laki sanoo?

        22 Onhan kirjoitettu, että Aabrahamilla oli kaksi poikaa, toinen orjattaresta, toinen vapaasta.

        23 Mutta orjattaren poika oli syntynyt lihan mukaan, vapaan taas lupauksen voimasta.

        24 Tämä on kuvannollista puhetta; nämä naiset ovat kaksi liittoa: toinen on Siinain vuorelta, joka synnyttää orjuuteen, ja se on Haagar;

        25 sillä Haagar on Siinain vuori Arabiassa ja vastaa nykyistä Jerusalemia, joka elää orjuudessa lapsineen.

        26 Mutta se Jerusalem, joka ylhäällä on, on vapaa, ja se on meidän äitimme.

        27 Sillä kirjoitettu on: "Iloitse, sinä hedelmätön, joka et synnytä, riemahda ja huuda sinä, jolla ei ole synnytyskipuja. Sillä yksinäisellä on paljon lapsia, enemmän kuin sillä, jolla on mies."

        28 Ja te, veljet, olette lupauksen lapsia, niinkuin Iisak oli.

        29 Mutta niinkuin lihan mukaan syntynyt silloin vainosi Hengen mukaan syntynyttä, niin nytkin.

        30 Mutta mitä sanoo Raamattu? "Aja pois orjatar poikinensa; sillä orjattaren poika ei saa periä vapaan vaimon pojan kanssa."

        31 Niin me siis, veljet, emme ole orjattaren lapsia, vaan vapaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        10 Te otatte vaarin päivistä ja kuukausista ja juhla-ajoista ja vuosista.

        11 Minä pelkään teidän tähtenne, että olen ehkä turhaan teistä vaivaa nähnyt.

        12 Tulkaa minun kaltaisikseni, koska minäkin olen tullut teidän kaltaiseksenne, veljet, minä pyydän sitä teiltä. Ette ole minua mitenkään loukanneet.

        13 Tiedättehän, että ruumiillinen heikkous oli syynä siihen, että minä ensi kerralla julistin teille evankeliumia,

        14 ja tiedätte, mikä kiusaus teillä oli minun ruumiillisesta tilastani; ette minua halveksineet ettekä vieroneet, vaan otitte minut vastaan niinkuin Jumalan enkelin, jopa niinkuin Kristuksen Jeesuksen.

        15 Missä on nyt teiltä kerskaaminen onnestanne? Sillä minä annan teistä sen todistuksen, että te, jos se olisi ollut mahdollista, olisitte kaivaneet silmät päästänne ja antaneet minulle.

        16 Onko minusta siis tullut teidän vihamiehenne sentähden, että minä puhun teille totuuden?

        17 Heillä on intoa teidän hyväksenne, mutta ei oikeata; vaan he tahtovat eristää teidät, että teillä olisi intoa heidän hyväksensä.

        18 On hyvä, jos osoitetaan intoa hyvässä asiassa aina, eikä ainoastaan silloin, kun minä olen teidän tykönänne.

        19 Lapsukaiseni, jotka minun jälleen täytyy kivulla synnyttää, kunnes Kristus saa muodon teissä,

        20 tahtoisinpa nyt olla teidän tykönänne ja äänenikin muuttaa! Sillä minä olen aivan ymmällä teistä.

        21 Sanokaa minulle te, jotka tahdotte lain alaisia olla, ettekö kuule, mitä laki sanoo?

        22 Onhan kirjoitettu, että Aabrahamilla oli kaksi poikaa, toinen orjattaresta, toinen vapaasta.

        23 Mutta orjattaren poika oli syntynyt lihan mukaan, vapaan taas lupauksen voimasta.

        24 Tämä on kuvannollista puhetta; nämä naiset ovat kaksi liittoa: toinen on Siinain vuorelta, joka synnyttää orjuuteen, ja se on Haagar;

        25 sillä Haagar on Siinain vuori Arabiassa ja vastaa nykyistä Jerusalemia, joka elää orjuudessa lapsineen.

        26 Mutta se Jerusalem, joka ylhäällä on, on vapaa, ja se on meidän äitimme.

        27 Sillä kirjoitettu on: "Iloitse, sinä hedelmätön, joka et synnytä, riemahda ja huuda sinä, jolla ei ole synnytyskipuja. Sillä yksinäisellä on paljon lapsia, enemmän kuin sillä, jolla on mies."

        28 Ja te, veljet, olette lupauksen lapsia, niinkuin Iisak oli.

        29 Mutta niinkuin lihan mukaan syntynyt silloin vainosi Hengen mukaan syntynyttä, niin nytkin.

        30 Mutta mitä sanoo Raamattu? "Aja pois orjatar poikinensa; sillä orjattaren poika ei saa periä vapaan vaimon pojan kanssa."

        31 Niin me siis, veljet, emme ole orjattaren lapsia, vaan vapaan.

        2. Mooseksen kirja 21

        1 "Nämä ovat ne oikeudet, jotka sinun tulee asettaa heidän eteensä:

        2 Jos sinä ostat hebrealaisen orjan, niin hän palvelkoon kuusi vuotta, mutta seitsemäntenä hän pääsköön vapaaksi maksutta.

        3 Jos hän on tullut yksinäisenä, niin yksinäisenä lähteköönkin; mutta jos hän oli nainut, niin lähteköön vaimo hänen kanssaan.

        4 Jos hänen isäntänsä on antanut hänelle vaimon, ja tämä on synnyttänyt hänelle poikia tai tyttäriä, niin vaimo lapsinensa jääköön isännän omaksi, ja hän lähteköön yksinään.

        5 Mutta jos orja vakuuttaa: 'Minä rakastan isäntääni, vaimoani ja lapsiani enkä tahdo päästä vapaaksi',

        6 niin hänen isäntänsä vieköön hänet Jumalan eteen ja asettakoon hänet ovea tai pihtipieltä vasten, ja hänen isäntänsä lävistäköön hänen korvansa naskalilla, ja hän olkoon hänen orjansa ainiaan.

        ------------

        3. Mooseksen kirja 25

        1 Ja Herra puhui Moosekselle Siinain vuorella sanoen:

        2 "Puhu israelilaisille ja sano heille: Kun te tulette siihen maahan, jonka minä teille annan, niin maa pitäköön sapattia Herran kunniaksi.

        3 Kuutena vuotena kylvä peltosi ja kuutena vuotena leikkaa viinitarhasi ja korjaa niiden sato,

        4 mutta seitsemäntenä vuotena olkoon maalla levon aika, sapatti Herran kunniaksi; silloin älä kylvä peltoasi äläkä leikkaa viinitarhaasi.

        5 Leikatun viljasi jälkikasvua älä leikkaa, äläkä poimi viinirypäleitä, jotka ovat kasvaneet leikkaamattomissa viinipuissasi. Silloin olkoon maalla levon vuosi.

        6 Mutta mitä itsestänsä kasvaa maan levätessä, olkoon teille ruuaksi, sinulle itsellesi, sinun palvelijallesi ja palvelijattarellesi, päiväpalkkalaisellesi ja loisellesi, jotka luonasi asuvat.

        7 Ja karjallesi ja metsäeläimille sinun maassasi olkoon kaikki sen sato ruuaksi.

        8 Ja laske seitsemän vuosiviikkoa: seitsemän kertaa seitsemän vuotta, niin että seitsemän vuosiviikon aika on neljäkymmentä yhdeksän vuotta.

        9 Ja seitsemännessä kuussa, kuukauden kymmenentenä päivänä anna pasunan raikuen soida; sovituspäivänä antakaa pasunan soida koko maassanne.

        10 Ja pyhittäkää viideskymmenes vuosi ja julistakaa vapautus maassa kaikille sen asukkaille. Se olkoon teille riemuvuosi; jokainen teistä saa silloin palata perintömaallensa ja sukunsa luo.

        11 Riemuvuosi olkoon teille viideskymmenes vuosi; älkää silloin kylväkö älkääkä jälkikasvua leikatko, älkääkä poimiko, mitä leikkaamattomissa viinipuissa on kasvanut.

        12 Sillä se on riemuvuosi, se olkoon teille pyhä; pellolta syökää sen sato.

        13 Riemuvuotena saa jokainen teistä palata perintömaallensa.

        14 Jos myyt jotakin lähimmäisellesi tai ostat jotakin lähimmäiseltäsi, niin älkää tehkö vääryyttä toinen toisellenne.

        15 Vaan maksa lähimmäisellesi riemuvuoden jälkeisten vuosien luvun mukaan, satovuosien luvun mukaan hän saakoon maksun sinulta.

        16 Kuta useampia vuosia on, maksa sitä suurempi hinta, ja kuta vähemmän vuosia on, maksa sitä pienempi hinta; sillä satomäärän hän myy sinulle.

        17 Älköön teistä kukaan tehkö vääryyttä lähimmäisellensä, vaan pelkää Jumalaasi; sillä minä olen Herra, teidän Jumalanne.

        18 Sentähden pitäkää minun käskyni ja noudattakaa minun säädöksiäni ja pitäkää ne, niin te saatte turvallisesti asua maassa.

        19 Ja maa on antava hedelmänsä, ja teillä on kyllin syötävää, ja te saatte turvallisesti asua siinä.

        20 Ja jos te sanotte: 'Mitä me syömme seitsemäntenä vuotena, kun meidän ei ole lupa kylvää eikä korjata satoamme?'

        21 niin minä käsken siunaukseni kuudentena vuotena tulemaan teille, niin että se tuottaa teille kolmen vuoden sadon.

        22 Ja kun te kylvätte kahdeksantena vuotena, on teillä vielä vanhaa satoa syödä; siihen asti, kunnes yhdeksäntenä vuotena sen sato on saatu, on teillä vanhaa syödä.

        23 Älköön maata ainaiseksi myytäkö, sillä maa on minun ja te olette muukalaisia ja vieraita minun luonani.

        24 Ja kaikessa siinä maassa, jonka te saatte perintömaaksenne, antakaa oikeus maan sukulunastamiseen.

        25 Jos veljesi köyhtyy ja myy perintömaatansa, niin hänen lähin sukulunastajansa tulkoon ja lunastakoon sen, mitä hänen veljensä on myynyt.

        26 Mutta jos jollakin ei ole sukulunastajaa, mutta hän itse voi hankkia niin paljon, kuin lunastukseen tarvitaan,

        27 niin laskekoon, kuinka monta vuotta on kulunut myymisestä, ja maksakoon jäljellä olevasta ajasta miehelle, jolle hän myi, ja palatkoon perintömaallensa.

        28 Mutta jos hän ei voi hankkia niin paljoa, kuin maksamiseen tarvitaan, niin jääköön se, mitä hän on myynyt, ostajan haltuun riemuvuoteen asti. Mutta riemuvuotena se on vapaa, ja hän palatkoon perintömaallensa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        2. Mooseksen kirja 21

        1 "Nämä ovat ne oikeudet, jotka sinun tulee asettaa heidän eteensä:

        2 Jos sinä ostat hebrealaisen orjan, niin hän palvelkoon kuusi vuotta, mutta seitsemäntenä hän pääsköön vapaaksi maksutta.

        3 Jos hän on tullut yksinäisenä, niin yksinäisenä lähteköönkin; mutta jos hän oli nainut, niin lähteköön vaimo hänen kanssaan.

        4 Jos hänen isäntänsä on antanut hänelle vaimon, ja tämä on synnyttänyt hänelle poikia tai tyttäriä, niin vaimo lapsinensa jääköön isännän omaksi, ja hän lähteköön yksinään.

        5 Mutta jos orja vakuuttaa: 'Minä rakastan isäntääni, vaimoani ja lapsiani enkä tahdo päästä vapaaksi',

        6 niin hänen isäntänsä vieköön hänet Jumalan eteen ja asettakoon hänet ovea tai pihtipieltä vasten, ja hänen isäntänsä lävistäköön hänen korvansa naskalilla, ja hän olkoon hänen orjansa ainiaan.

        ------------

        3. Mooseksen kirja 25

        1 Ja Herra puhui Moosekselle Siinain vuorella sanoen:

        2 "Puhu israelilaisille ja sano heille: Kun te tulette siihen maahan, jonka minä teille annan, niin maa pitäköön sapattia Herran kunniaksi.

        3 Kuutena vuotena kylvä peltosi ja kuutena vuotena leikkaa viinitarhasi ja korjaa niiden sato,

        4 mutta seitsemäntenä vuotena olkoon maalla levon aika, sapatti Herran kunniaksi; silloin älä kylvä peltoasi äläkä leikkaa viinitarhaasi.

        5 Leikatun viljasi jälkikasvua älä leikkaa, äläkä poimi viinirypäleitä, jotka ovat kasvaneet leikkaamattomissa viinipuissasi. Silloin olkoon maalla levon vuosi.

        6 Mutta mitä itsestänsä kasvaa maan levätessä, olkoon teille ruuaksi, sinulle itsellesi, sinun palvelijallesi ja palvelijattarellesi, päiväpalkkalaisellesi ja loisellesi, jotka luonasi asuvat.

        7 Ja karjallesi ja metsäeläimille sinun maassasi olkoon kaikki sen sato ruuaksi.

        8 Ja laske seitsemän vuosiviikkoa: seitsemän kertaa seitsemän vuotta, niin että seitsemän vuosiviikon aika on neljäkymmentä yhdeksän vuotta.

        9 Ja seitsemännessä kuussa, kuukauden kymmenentenä päivänä anna pasunan raikuen soida; sovituspäivänä antakaa pasunan soida koko maassanne.

        10 Ja pyhittäkää viideskymmenes vuosi ja julistakaa vapautus maassa kaikille sen asukkaille. Se olkoon teille riemuvuosi; jokainen teistä saa silloin palata perintömaallensa ja sukunsa luo.

        11 Riemuvuosi olkoon teille viideskymmenes vuosi; älkää silloin kylväkö älkääkä jälkikasvua leikatko, älkääkä poimiko, mitä leikkaamattomissa viinipuissa on kasvanut.

        12 Sillä se on riemuvuosi, se olkoon teille pyhä; pellolta syökää sen sato.

        13 Riemuvuotena saa jokainen teistä palata perintömaallensa.

        14 Jos myyt jotakin lähimmäisellesi tai ostat jotakin lähimmäiseltäsi, niin älkää tehkö vääryyttä toinen toisellenne.

        15 Vaan maksa lähimmäisellesi riemuvuoden jälkeisten vuosien luvun mukaan, satovuosien luvun mukaan hän saakoon maksun sinulta.

        16 Kuta useampia vuosia on, maksa sitä suurempi hinta, ja kuta vähemmän vuosia on, maksa sitä pienempi hinta; sillä satomäärän hän myy sinulle.

        17 Älköön teistä kukaan tehkö vääryyttä lähimmäisellensä, vaan pelkää Jumalaasi; sillä minä olen Herra, teidän Jumalanne.

        18 Sentähden pitäkää minun käskyni ja noudattakaa minun säädöksiäni ja pitäkää ne, niin te saatte turvallisesti asua maassa.

        19 Ja maa on antava hedelmänsä, ja teillä on kyllin syötävää, ja te saatte turvallisesti asua siinä.

        20 Ja jos te sanotte: 'Mitä me syömme seitsemäntenä vuotena, kun meidän ei ole lupa kylvää eikä korjata satoamme?'

        21 niin minä käsken siunaukseni kuudentena vuotena tulemaan teille, niin että se tuottaa teille kolmen vuoden sadon.

        22 Ja kun te kylvätte kahdeksantena vuotena, on teillä vielä vanhaa satoa syödä; siihen asti, kunnes yhdeksäntenä vuotena sen sato on saatu, on teillä vanhaa syödä.

        23 Älköön maata ainaiseksi myytäkö, sillä maa on minun ja te olette muukalaisia ja vieraita minun luonani.

        24 Ja kaikessa siinä maassa, jonka te saatte perintömaaksenne, antakaa oikeus maan sukulunastamiseen.

        25 Jos veljesi köyhtyy ja myy perintömaatansa, niin hänen lähin sukulunastajansa tulkoon ja lunastakoon sen, mitä hänen veljensä on myynyt.

        26 Mutta jos jollakin ei ole sukulunastajaa, mutta hän itse voi hankkia niin paljon, kuin lunastukseen tarvitaan,

        27 niin laskekoon, kuinka monta vuotta on kulunut myymisestä, ja maksakoon jäljellä olevasta ajasta miehelle, jolle hän myi, ja palatkoon perintömaallensa.

        28 Mutta jos hän ei voi hankkia niin paljoa, kuin maksamiseen tarvitaan, niin jääköön se, mitä hän on myynyt, ostajan haltuun riemuvuoteen asti. Mutta riemuvuotena se on vapaa, ja hän palatkoon perintömaallensa.

        29 Jos joku myy asuinrakennuksen muureilla varustetussa kaupungissa, olkoon hänellä oikeus lunastaa se vuoden kuluessa siitä, kun hän sen myi; sen ajan kestää hänen sukulunastusoikeutensa.

        30 Mutta jollei sitä lunasteta, ennenkuin vuosi on kulunut umpeen, niin jääköön talo muureilla varustetussa kaupungissa ainaiseksi ostajalle ja hänen suvullensa, riemuvuotena vapaaksi tulematta.

        31 Mutta talot kylissä, joiden ympärillä ei ole muuria, luettakoon peltomaahan; ne olkoot lunastettavissa, ja riemuvuotena ne tulevat vapaiksi.

        32 Kuitenkin olkoon leeviläisillä niissä kaupungeissa, jotka ovat heidän perintöomaisuuttaan, ikuinen oikeus talojen lunastamiseen.

        33 Jos joku leeviläinen käyttää lunastusoikeutta, niin myyty talo kaupungissa, joka on leeviläistä perintöomaisuutta, palautuu riemuvuotena vapaaksi; sillä talot leeviläiskaupungeissa ovat heidän perintöomaisuuttaan israelilaisten seassa.

        34 Ja heidän kaupunkeihinsa kuuluvaa laidunmaata älköön myytäkö, sillä se on heidän ikuista perintöomaisuuttansa.

        35 Jos veljesi sinun luonasi köyhtyy eikä jaksa pysyä pystyssä, tue häntä samoinkuin muukalaista tai loista; hän eläköön luonasi.

        36 Älä ota korkoa tai voittoa häneltä, vaan pelkää Jumalaasi ja anna veljesi elää luonasi.

        37 Älä anna hänelle rahaasi korolle äläkä ota elintarpeista voittoa.

        38 Minä olen Herra, teidän Jumalanne, joka vein teidät pois Egyptin maasta antaakseni teille Kanaanin maan ja ollakseni teidän Jumalanne.

        39 Jos veljesi sinun luonasi köyhtyy ja myy itsensä sinulle, älä pane häntä orjan työhön,

        40 vaan hän olkoon päiväpalkkalaisena ja loisena sinun luonasi; riemuvuoteen asti hän palvelkoon sinua.

        41 Silloin hän lähteköön luotasi vapaana, hän ja hänen lapsensa hänen kanssaan, ja palatkoon sukunsa luo ja isiensä perintömaalle.

        42 Sillä he ovat minun palvelijoitani, jotka minä vein pois Egyptin maasta; sentähden älköön heitä orjan tavalla myytäkö.

        43 Älä hallitse heitä kovuudella, vaan pelkää Jumalaasi.

        44 Mutta orjasi ja orjattaresi, jotka hankit itsellesi, ostakaa kansoista, jotka asuvat teidän ympärillänne.

        45 Tahi ostakaa ne teidän luonanne asuvien loisten lapsista ja heidän sukulaisistaan, jotka ovat teidän luonanne ja jotka ovat heille syntyneet teidän maassanne; ja ne olkoot teidän perintöomaisuuttanne.

        46 Ja jättäkää ne jälkeenne perinnöksi lapsillenne, pysyväksi perintöomaisuudeksi; niitä saatte pitää ainaisesti orjinanne. Mutta veljistänne, israelilaisista, älä ketään kovuudella hallitse.

        47 Jos sinun luonasi asuva muukalainen tai loinen tulee varoihin, veljesi köyhtyessä hänen luonaan, niin että hän myy itsensä sinun luonasi asuvalle muukalaiselle tai loiselle tai jollekin muukalaisen suvun jäsenelle,

        48 niin olkoon hän, sen jälkeen kuin hän myi itsensä, lunastettavissa; joku hänen veljistään lunastakoon hänet.

        49 Tahi lunastakoon hänet hänen setänsä tai setänsä poika tai joku veriheimolainen hänen suvustansa; tahi jos hän tulee varoihin, lunastakoon hän itse itsensä.

        50 Ja hänen on laskettava yhdessä ostajansa kanssa, kuinka pitkä aika on riemuvuoteen siitä vuodesta, jolloin hän myi itsensä hänelle; ja hänen myyntihintansa jaettakoon vuosien luvulla; hänen palvelusaikansa laskettakoon saman arvoiseksi kuin päiväpalkkalaisen.

        51 Jos vielä on monta vuotta jäljellä, maksakoon hän takaisin lunastushintanaan niitä vastaavan osan siitä summasta, jolla hänet ostettiin.

        52 Mutta jos vain vähän vuosia on jäljellä riemuvuoteen, laskekoon ostaja nekin hänelle, ja hän maksakoon lunastushintansa sen mukaan, kuin hänellä on vuosia jäljellä.

        53 Vuosikaupalla otetun päiväpalkkalaisen tavalla hän palvelkoon häntä, mutta älköön tämä kovuudella hallitko häntä sinun silmiesi edessä.

        54 Mutta jos häntä ei näin lunasteta, tulkoon hän riemuvuotena vapaaksi, hän itse ja hänen lapsensa hänen kanssaan.

        55 Sillä israelilaiset ovat minun palvelijoitani; he ovat minun palvelijani, jotka minä vein pois Egyptin maasta. Minä olen Herra, teidän Jumalanne."


    • Anonyymi

      http://www.jouko-piho.fi/

      7.11.2018

      Erään uskovan näky Suomen ja Ruotsin lipuista maassa

      Minut valtasi suuri suru ja raskas murhe Suomen puolesta, kun näin sieluni silmin maassa olevan Suomen lipun, jota ihmiset ja karja sotkivat. Suomalaiset itse potkivat ja talloivat Suomen lippua liejuun hurjan kiihkon vallassa juoden samalla viinaa ja näin juhlien tekoaan.

      Näin myös, että Suomen lippu oli vedetty pois eri rakennuksien saloista. Tilalla oli eri maiden lippuja.

      Kaikki, mikä oli Suomessa hyvää ja pyhää, oli häpäisty.

      Näin sorrettujen kyyneleet eikä lohduttajia ollut.

      Hulttiokansa veti lokaan vanhukset ja lapset.

      Rikkaat mahtimiehet ahnehtivat kiireesti rahaa pankkitileilleen.

      Periaatteet olivat ojassa. Kaikki oli muuttunut. Pato oli murtunut.

      Poliisi oli myyty ja laittomuus vallitsi kaikkialla. Jokainen valtion virasto oli korruption vallassa.

      Myös Ruotsin revitty lippu oli maassa tomussa.

      Mutta Norjan lippu liehui vapaana ja uljaana, mistä lippujen häpäisijät suuttuivat ja päättivät kaataa sen, muta se ei onnistunut. Näin Norjan lippusalossa useita eri maiden, kuten Japanin, pieniä lippuja kuin Norjaa tukemassa.

      Sillä välin tuli vanhempia viisaita naisia esiin ja he alkoivat pestä Suomen lippua, josta tuli kauniimpi ja puhtaampi kuin koskaan ennen. Suomen lippu loisti Norjan lippuakin kirkkaampana.

      Mutta Ruotsin lippu jäi likaiseksi ja tomuiseksi vuosien ajaksi. Kukaan ei uskaltanut tarttua siihen. Vasta aikojen kuluttua Ruotsin lippua alettiin puhdistaa.

      Jouko Pihon kommentti 7.11.2018

      Tämä erään uskovan lippunäky kuvaa hyvin jo nykyistä aikaamme, kun perinteisiä arvoja ja isänmaallisuutta ajetaan alas, mutta ilmeisesti tilanne tulee vieläkin pahenemaan, kunnes Suomen siniristilippu puhdistetaan ja uskonnolliskansallismielinen herätys muuttaa viinaan menevän hulttiokansan Jumalan kansaksi, joka loistaa kirkkaasti silloinkin, kun koko muu Eurooppa vajoaa pimeyteen.

    • Anonyymi

      https://yle.fi/a/74-20076452

      Nato

      Unkarin parlamentti äänesti Ruotsin Nato-jäsenyyden puolesta – Kristersson: ”Saavumme nyt kotiin”

      Unkarin parlamentti puolsi päätöstä äänin 188–6.

      Päätös vaatii vielä Unkarin presidentin allekirjoituksen. Presidentin on määrä allekirjoittaa ratifiointipäätös lähipäivinä.

      Unkarin parlamentti on tänään maanantaina äänestänyt Ruotsin Nato-jäsenyyden ratifioinnin puolesta.

      Parlamentin jäsenistä 188 äänesti päätöksen puolesta ja kuusi vastaan.

      Päätös vaatii vielä Unkarin presidentin allekirjoituksen. Presidentin on määrä allekirjoittaa ratifiointipäätös lähipäivinä. Ruotsin yleisradioyhtiön SVT:n mukaan allekirjoituksessa kestänee viisi päivää.

      Ruotsin pääministeri Ulf Kristersson kertoo viestipalvelu X:ssä pitävänsä Unkarin päätöstä historiallisena.

      – Tänään on historiallinen päivä. Kaikkien Naton jäsenvaltioiden parlamentit ovat nyt äänestäneet Ruotsin jäsenyyden puolesta. Ruotsi on valmis kantamaan vastuunsa euroatlanttisesta turvallisuudesta, Kristersson kirjoittaa X:ssä

      Suomen väistyvä presidentti Sauli Niinistö onnitteli pääministeri Kristerssonia ruotsiksi kirjoitetussa viestissään X:ssä.

      – Odotamme innolla naapurimme liittymistä liittoumaan. Tämä täydentää myös omaa jäsenyyttämme, Niinistö kirjoittaa.

      Myös Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg kertoo olevansa tyytyväinen Unkarin päätökseen.

      – Nyt kun kaikki liittolaiset ovat hyväksyneet jäsenyyden, Ruotsista tulee 32. Naton liittolainen. Ruotsin jäsenyys tekee meistä kaikista vahvempia ja turvallisempia, Stoltenberg kirjoittaa X:ssä.

      Saksan liittokansleri Olaf Scholz kertoo puolestaan, että Ruotsin Nato-jäsenyys on ”voitto meille kaikille”.

      – On hyvä, että Unkarin parlamentti on tänään äänestänyt liittymisen puolesta. Päätös vahvistaa puolustusliittoa ja siten Euroopan ja maailman turvallisuutta, Scholz sanoo.

      Orbán kehotti puheessaan parlamenttia hyväksymään Ruotsin jäsenyyden
      Ennen varsinaista äänestystä Unkarin pääministeri Viktor Orbán piti parlamentin istuntokauden avajaispuheen. Puheessaan Orbán kehotti parlamentin lainsäätäjiä hyväksymään Ruotsin Naton jäseneksi.

      – Ruotsin ja Unkarin sotilaallinen yhteistyö sekä Ruotsin liittyminen Natoon vahvistaa Unkarin turvallisuutta. Sen tähden pyydän teitä lainsäätäjiä hyväksymään Ruotsin Natoon liittymistä koskevan lain tämän päivän äänestyksessä, Orbán sanoi.

      Orbánin Fidesz-puolue ilmaisi jo aiemmin tukevansa Ruotsin jäsenyyden ratifiointia. Lisäksi kaikki oppositiopuolueet äärioikeistolaista Kotimaamme-puoluetta lukuun ottamatta ilmaisivat olevansa ratifioinnin kannalla.

      Hävittäjäsopimus vauhditti Unkarin päätöstä
      Orbán tapasi ruotsalaisen virkaveljensä Ulf Kristerssonin perjantaina Budapestissa. Tapaamisen jälkeen Orbán ilmoitti Ruotsin Nato-jäsenyysneuvottelujen edistymisestä.

      – Olemme onnistuneet selkeyttämään yhteiset hyvät aikomuksemme, Orbán kertoi toimittajille sen jälkeen, kun Ruotsin ja Unkarin välinen sopimus neljän ruotsalaisen Saab Gripen -hävittäjän ostamisesta oli allekirjoitettu pääministerien tapaamisen yhteydessä. Unkarilla on jo ennestään 14 Saab Gripen -hävittäjää.

      Ennen ratifiointipäätöstään Unkari sanoi toistuvasti kannattavansa periaatteessa Ruotsin Nato-jäsenyyttä. Se kuitenkin pitkitti prosessia vaatimalla Ruotsia lopettamaan Unkarin hallituksen ”mustamaalaamisen”. EU:ssa Unkari on syyttänyt ruotsalaisia virkamiehiä siitä, että nämä ovat ”parjanneet kiihkeästi Unkaria” oikeusvaltiokysymyksissä.

      Unkari oli viimeinen Naton jäsenmaa, joka hyväksyi Ruotsin Nato-jäsenyyden.

      Lähteet: Reuters, STT

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9616
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2817
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      160
      2574
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2049
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1623
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1484
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1429
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe