Yliluonnolliset sinkut

sillitrooli

Jos saisit itsellesi yliluonnollisen taidon seuraavasta listasta, niin mikä se olisi, ja miten parantaisit sinkkuelämääsi kyvyllä?

a) kyky muuttua näkymättömäksi aikarajan puitteissa, esim. 1 tunti

b) kyky lukea ajatuksia, jos kohde suhtautuu edes hiukan suopeasti sinuun, ja olet parin metrin säteellä hänestä

c) kyky hypnotisoida telepaattisesti kuka tahansa, joka suhtautuu edes hiukan suopeasti sinuun, ja olet parin metrin säteellä hänestä

d) kyky teleporttautua paikasta toiseen, niin että Suomen sisällä onnistuisi esim. kerran tunnissa, ja Suomen ulkopuolelle/ ulkopuolelta Suomeen onnistuisi kerran päivässä


P.S. En usko yliluonnollisiin kykyihin. Tämä on ajatusleikki. Turha tulla mussuttamaan jotain epäolennaista.

45

322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • glorianda_gimitur

      Senkin hihhuli. Olet ihan tyhmä ja mä olen oikeassa ja voidaan vaikka väitellä tästä seuraavat kolme tuntia jos et usko!

      • vcxvxvcxvxc

        Aika hyvin sisäistit miss furyn persoonan


      • gloriana_densometer

        Minulle ainakin kelpaa yliluonnolliset miehet. Niitä on vaan niin hankala lähestyä koska ne teleporttaa aina pois. Yhdellä kaverillanikin on avaruusolio poikaystävänä, joten älä sano että kaikki naiset on samanlaisia vänkyti vänkyti vänkyti vää.


      • Aww onko hihhuli suuttunu?


    • vcxvcxvxvxc

      Näkymättömyys olisi sinäänsä hienoa, mutta sitä kuitenkin olisi fyysisesti olemassa eikä mikään leijaleva haamu. Näin ollen huomaamattomuus ei välttämättä olisi kovin taattu ja voisi olla jopa vaarallista touhua.

      Ajatustenluku kuulostaisi aluksi mielenkiintoiselta, mutta toisaalta ihmiset ovat jo nyt niin hyvin luettavissa, että ei olisi enää mitään hauskaa jos tietäisi ne loputkin. Ja on parempi, että ei tiedä mitä jotkut ihmiset todellisuudessa ajattelee. Itselleni ainakin tulee toisinaan sellaisia ajatuksia, joita en kyllä missään määrin edes tarkoita.

      Hypnotisointi voisi olla ihan kätevä taito esim. uraa ajatellen. Seurustelun kannalta siitä ei kylläkään ole hyötyä, koska seksistäkin menisi into jos tietäisi toisen olevan siinä tilanteessa ainoastaan hypnoosin takia.

      Teleporttautuminen olisi kieltämättä aika hienoa, mutta toisaalta se kauas matkustaminen on ehkäpä osa matkustelun hienoutta. Tosin näistä valitsisin ehkä kuitenkin teleporttautumisen.

      • 15+20

        "mutta toisaalta ihmiset ovat jo nyt niin hyvin luettavissa"

        or so you think...

        muuten komppaan vastaustasi, esim.hypnotisoinnista ja muusta.


    • ..,.,.

      D voisi olla hauska. Ehkä se parantaisi sinkkuelämää juuri siten, että voisi siirtyä maihin, missä on ystävällisempiä naisia - ja näkisi samalla muutenkin maailmaa enemmän.

    • tosi olennainen komm

      onks sillitrooli popsinu taas sienii???

    • Woman Without A Man

      A taidan olla lähes aina, joten been ottaisin, minä kun en ymmärrä/ osaa enkä pidä flirtistä.

      • sillitrooli

        Jees, sama homma minulla. Ottaisin been. Sitten vaan hakeutuisin paikkaan, jossa on mielestäni kivoja naisia. Aika tylsä vastaus, mutta b olisi paras ratkaisu ongelmiini.


    • d

      ehdottomasti.

    • Tuosta listasta tietysti C) koska silloin voisin hypnotisoida haluamani naiset harrastamaan seksiä kanssani... ;)

      (olen miettinyt aiheesta kirjaa, tosin jenkeissä tuli juuri ensi-iltaan vähän aiheeseen liittyvä leffa "Chronicle"... joka tapauksessa, näitä juttujahan jokainen varmaan joskus miettii, joten ehkä kyseinen leffa ei pilaa kirjaideaani vielä!)

      • PS. Jos joku miinustaa kohdallani tätä c)-vaihtoehtoa seksin hankkimisen välineenä, niin hän on hyvin luultavasti nainen ;) Naisilla ei ole huumorintajua tässä suhteessa, olen huomannut...


      • 45742w57457
        silverfire kirjoitti:

        PS. Jos joku miinustaa kohdallani tätä c)-vaihtoehtoa seksin hankkimisen välineenä, niin hän on hyvin luultavasti nainen ;) Naisilla ei ole huumorintajua tässä suhteessa, olen huomannut...

        Mä miinustin siks koska sulla on ihan vitun ruma suu ;) jota en kestä kattoa, sori. Olettaen siis että toi profiilikuva on sun.


      • 984735luuseri
        45742w57457 kirjoitti:

        Mä miinustin siks koska sulla on ihan vitun ruma suu ;) jota en kestä kattoa, sori. Olettaen siis että toi profiilikuva on sun.

        ah, netin keskustelupalstoilla ollaan aina niin mukavia ja kohteliaita... tässä hyvä esimerkki...


    • Hmmm....

      d olisi aika käytännöllinen, tosin b olis aika kätevä varmasti myös mutta vaatisi ehkä enemmän työtä että alkais ihmisiä manipuloimaan heidän ajatuksensa tuntemalla, c kyky on opittavissa ihan ilman taikuuttakin, ja a kyvystä voisi olla apua rikollisuuden poluilla. Valinta on kuitenkin d:n ja b:n välillä. Tätä täytyisi harkita tarkkaan, jos siis kyvyt on pysyviä eikä vain kertakäyttöisiä. D kyllä houkuttelee eniten, koska on nopeasti käytännöllisin kaikista kyvyistä.

      • W W A M

        Hei Hmmm..., en minä lukenut tuosta mitään manipulaatiota. "...b olis aika kätevä varmasti myös mutta vaatisi ehkä enemmän työtä että alkais ihmisiä manipuloimaan."


      • Hmmm....
        W W A M kirjoitti:

        Hei Hmmm..., en minä lukenut tuosta mitään manipulaatiota. "...b olis aika kätevä varmasti myös mutta vaatisi ehkä enemmän työtä että alkais ihmisiä manipuloimaan."

        No hei c'mon. Mihin tuota b:tä käyttää jollei manipulointiin? Vähintäänkin siihen että yrittää muuttaa niitä ajatuksia parempaan suuntaan ärsyke-reaktio -periaatteella.


    • Heroes

      Supersankariryhmä Abysers

      Timo Tirkistelijä
      Erityiskyky: Timo on niin valju ja näkymätön mies ettei kukaan edes huomaa häntä, vaikka hän menisi naisten saunaan. Ei ole tunnettua tietoa onko Timo oikeasti näkymätön vai onko vaikutus vain psykologinen, kukaan ei kuitenkaan tunnu näkevän häntä edes valvontakameran kuvissa. Timo onkin oppinut hyödyntämään kykyään naisten tirkistelyyn. Hän on kuitenkin ujo ja tyytyy yleensä vain katselemaan punastellen.

      Psyko
      Erityiskyky: Kyky manipuloida häikäilemättä toinen omaan tahtoonsa tämän heikkouksia hyödyntäen. Vaikka kyseessä ei varsinaisesti ole supervoima vaan äärimmäisen narsismin muoto, psyko on kehittynyt tämän ominaisuuden huippuunsa.

      Prinsessa
      Erityiskyky: Prinsessalla on luja usko itseensä, että hän on ainutlaatuinen jumalatar, koska hän on nainen ja hänellä on pipari. Käyttää pipariaan erityisoikeuksien hankkimiseen ja miesten manipulointiin tahtonsa alle. Raivostuu silmittömästi mikäli pipari ei tehoakaan kohteeseen odotetulla tavalla.

      Enrique Zumba
      Erityiskyky: Kyky vietellä tanssillaan kaikki naiset iästä riippumatta. Kiihkeä Enrique käyttää kykyään nuorten teinien viettelyyn.

      Speedy Gonzales
      Erityiskyky: Selittämättömästi Speedy kykenee aina välttämään vastuun ja vierittämään sen jonkun toisen harteille ikäänkuin kukaan ei edes muistaisi, että vastuu oikeasti kuuluisi Speedylle. Paitsi että Speedyllä on lapsia ympäri Suomea, hän on myös erittäin taitava talousrikollinen

      Stalker
      Erityiskyky: Vastenmielisyys. Stalker kaipaa hyväksyntää, mutta ei käsitä että hänen suurin lahjakkuutensa on vastenmielisyyden herättäminen. Ristiriitainen persoona, joka vihaa ja rakastaa naisia.

      Maailmanpelastaminen on niin eilispäivää, kun supervoimilla voi käyttää toisia myös hyväkseen.

    • ..................

      C kuulostaa B:n kehittyneemmältä ja pidemmälle viedyltä versiolta joten miksi ihmeessä edes harkitsisin B:tä? Ehkä jännityksen ja sosiaalisten taitojen kehittämisen vuoksi (voisin harkita B:tä), mutta muuten en näe B:ssä oikein mitään mieltä. Eli siis C!

    • B vai C?

      Ottaisin kyvyn B, koska C:ssä ei olisi enää mitään jännää.Toisaalta, kun ehtona on, että "kohteen" pitäisi suhtautua suopeasti minuun, niin ne mahikset olis kuitenkin nollan luokkaa :) Että kyllä siinä c:ssäkin olis haastetta, kun ensin pitäisi voittaa hypnoosin kohde edes jotenkin puolelleni. Toisaalta kaikkien ajatusten tietäminen voisi olla ahdistavaa, mutta ehkä käyttäisinkin tätä kykyä harkiten. Ja käyttäisin ajatusten tietämistä hyödyksi flirtissäni, joka yleensä arkielämässä on todella säälittävää! Sosiaaliset taitoni kun on nollapaskan luokkaa.

      En keksi miten A tai D edes periaatteessa voisivat parantaa "sinkkuelämääni".

    • Näkymätön mies

      A-vaihtoehto ilman muuta. Voisin mennä näkymättömänä teinityttöjen pukuhuoneeseen kyyläämään silmä ja mulkku kovana niiden riisuuntumista ja runkkaamaan. Ja voisin hiplata ja puristella kadulla kulkevia naisia.

      C olisi toiseksi paras vaihtoehto, jos haluaa päästä panemaan, mutta ei voita A:ta koska näkymättömänä kenenkään ei tarvitse suhtautua suopeasti, voi vaikka raiskata kiinni jäämättä.

      Ja kun muutenkin olen jo nyt naisille käytännössä näkymätön, niin olisi moraalisesti oikein, että näkymättömyyteni manifestoituisi aineellisessa maailmassa ja saisin siitä täyden hyödyn

    • NA1NEN.

      No mietitääs. Olen jo valmiiksi tarpeeksi itserakas ja tyytyväinen kykyyni hurmata ihmisiä, joten luultavasti kyvyt B ja C eivät oleellisesti toisi hyötyä vaan pikemminkin voisivat vaikuttaa negatiivisesti esim. todellisuudentajuuni jos kuulisin pelkästään suopeita ajatuksia itsestäni. Ei siis näitä.

      A on varteenotettava vaihtoehto; näkymättömänä kävelisin jonon ohi ilmaiseksi baariin ja leffaan ja olisin kärpäsenä katossa näkemässä ja kuulemassa jänniä. Tämä kyky olisi myös taloudellisesti hyödynnettävissä osallistumalla astetta isompiin juttuihin kuin pelkkä shoppailukierros tavaratalossa.

      Vastaan kuitenkin D. Teleporttautumiskyvyllä säästäisin aikaani ja hermojani välttämällä esim. ärsyttävät työmatkat. Mahdollinen työssäkäyntialue laajentuisi koko Suomeen ja kaukana asuvia tuttuja vois käydä morjestamassa milloin haluaa. Ulkomaanreissut olisi ilmaisia ja aina saatavilla. Erityisen iso plussa on se, että tämän avulla välttäisi lentämisen, mitä inhoan. Lisäksi astetta löyhempi moraali yhdistettynä tähän kykyyn = rajattomat mahdollisuudet.

      Ei tämä tosin sinkkuuteen mitenkään vaikuttaisi.

      • vastailen trollille

        todellisuudentajuusi? taittaa olla jo valmiiksi vääristynyt.


    • Jack Dempsey

      Vaihtoehtoni olisi ilman muuta c) koska mielestäni sinkkuuteni johtuu suurelta osin asuinpaikkakunnastani (vahva miesenemmistö).

    • D tietysti. Vanhasta scifististä teleporttaulu olis vaan niin makee juttu. Ei tarttis ruuhkassa kökötellä. :D

    • ENFP-nainen

      Hauska ajatusleikki!

      En halua ketään, joka ei itse halua minua. Toiveeni on tasavertainen rakkaussuhde, jossa tunteet on aitoja molemminpuolisia tunteita (esim. hyötymismomentti ei saa olla suhteen pohja!). EN myöskään pidä manipuloinnista ihmissuhteissa. Ei toimi eikä ole oikein. Vaihtoehto C karsiutuu, en käyttäisi sitä, vaikka se olisi pakko vastaanottaa.

      Pikamatkailu ei ole hauskaa. Nimim. joutuu välillä lentämään kokouksiin sellaisilla aikatauluilla, että tuliaiset ehtii ostaa vain kentältä (tai etukäteen ;-) Eikä elämässäni olisi muutenkaan mahdollista kadota mikä-mikämaahan silloin kun ei hotsita :-) Vaihtoehto D karsiutuu.

      En itse näe tirkistelyssä tai salakuuntelussa kovin isoa järkeä. Jos joku asia ihmetyttää, kysyn mielummin suoraan. Joskus joutuu toki miettimään mikä olisi paras tapa kysyä ja odottamaan oikeaa hetkeä. Vaihtoehto A karsiutuu.

      Ainoa mikä kiinnostaisi olisi vaihtoehto B: kyky lukea ajatuksia. Ihmiset suhtautuu minuun melkein aina sopeasti, myös miehet (en itse aiheuta tilanteita, esim. ehdottelemalla pervoja tai tyrkyttämällä itseäni, jossa ei-suopea suhtautuminen olisi tavallista). Tosin ottaisin kyvyn vain jos sen saisi pistää päälle vain tarvittaessa :-) Jos joutuisin lukemaan kaikkien ihmisten ajatukset, en haluaisi sitäkään. Kun tapaa mielenkiintoisen miehen, ominaisuudella olisi sen sijaan käyttöä ;-) Usein molempien epävarmuus toisen tunteista on se alkuun pääsyn este. Jos tietäisin, olisin riittävän hullu tehdäkseni aloitteen. Ja jos toinen olisi epävarma ulkoisista syistä, tietäisi myös sen että vastapuoli on ihastunut, mutta empii vaikka tapauksessani kahden pienen lapsen takia tai vaikka keskeneräisten omien tunnekiemuroidensa takia. Tieto auttaisi odottamaan, jos toinen tarvitsisi aikaa.

    • Hmmm..

      Voisin olla näkymätön koko ajan.

    • ....

      Taloudellista hyötyä ajatellen valitsisin D:n, sillä silloin voisi teleportata itsensä vaikka pankkiholviin ja sieltä suoraan kotiin, olettaen tietysti että mukana voisi siirtää muutakin kuin alastoman itsensä. Näkymättömyydestä ei olisi juuri hyötyä, sillä seinien läpi ei pysty kävelemään ja ihmiset kävelisivät päin, plus että pöllityt tavarat näyttäisivät leijuvan ilmassa. Mutta olisin kuin Robin Hood, en varastaisi köyhiltä, vaan vain rikkailta ja antaisin köyhille, eli itselleni :)

    • Noista vaihtoehdoista B. Koska olen varsin utelias yleensä niin ois mukava tietää mitä jotkut todella ajattelee, ilman että ois valheelle sijaa.

    • d.

      Matkustus tulisi halvaksi.

      • .......

        Valitsin myös deen, mutta aika hankalaksi menee, jos pitää matkustaa kuin terminaattori ajassa, eli nakuna.

        Toisten ajatusten lukeminen ei kiinnosta, kun oletan ihmisten ajattelevan lähinnä omaa napaansa, tai jotain kauppalistaa yms.


      • gloriana_demeter
        ....... kirjoitti:

        Valitsin myös deen, mutta aika hankalaksi menee, jos pitää matkustaa kuin terminaattori ajassa, eli nakuna.

        Toisten ajatusten lukeminen ei kiinnosta, kun oletan ihmisten ajattelevan lähinnä omaa napaansa, tai jotain kauppalistaa yms.

        En ymmärrä miten vaatteen teleporttaaminen olisi tietoista olentoa vaikeampaa.


      • ...
        gloriana_demeter kirjoitti:

        En ymmärrä miten vaatteen teleporttaaminen olisi tietoista olentoa vaikeampaa.

        Jos teleporttaus onnistuu vain eläväsä kudoksessa, vai miksi termis tuli alastomana, tosin star trekissä onnistui vaatteet päällä.


      • ....
        ... kirjoitti:

        Jos teleporttaus onnistuu vain eläväsä kudoksessa, vai miksi termis tuli alastomana, tosin star trekissä onnistui vaatteet päällä.

        Jajaja sama vaateongeima koskee myös näkymättömyyttä. Esim. fantastic fourin näkymätön nainen on näkymätön vain alasti.


      • ... kirjoitti:

        Jos teleporttaus onnistuu vain eläväsä kudoksessa, vai miksi termis tuli alastomana, tosin star trekissä onnistui vaatteet päällä.

        Niin mutta miksi näin muka olisi? Terminaattorin tieteellisyyttä en kiistä mutta olisi mielenkiintoista saada vastaus.
        Eikö luonnonkuituja muka voisi teleportata jos ongelmana on keinotekosuisuus? Jos ei niin sitten pitää pukeutua elävään, kuten vaikkapa salaatti asuun.


      • gloriana_demeter kirjoitti:

        Niin mutta miksi näin muka olisi? Terminaattorin tieteellisyyttä en kiistä mutta olisi mielenkiintoista saada vastaus.
        Eikö luonnonkuituja muka voisi teleportata jos ongelmana on keinotekosuisuus? Jos ei niin sitten pitää pukeutua elävään, kuten vaikkapa salaatti asuun.

        Ja jos ongelma on se että voi vain teleportata itsensä, niin jääkö meikitkin edelliseen kohteeseen? Hiusvärit? Sydämmen tahdistin? Syöty ruoka?
        Jos nämä tulevat mukana, niin eikö vaatteesta voisi ottaa kiinni suullaan tai työntää vaikka perseeseen?


      • ....
        gloriana_demeter kirjoitti:

        Ja jos ongelma on se että voi vain teleportata itsensä, niin jääkö meikitkin edelliseen kohteeseen? Hiusvärit? Sydämmen tahdistin? Syöty ruoka?
        Jos nämä tulevat mukana, niin eikö vaatteesta voisi ottaa kiinni suullaan tai työntää vaikka perseeseen?

        Ehdotan että teleporttain olisi kellon tapainen laite kädessä ja se siirtäisi haluttuun paikkaan kaiken mikä on jollain tapaa kosketuksissa itseensä. Tietenkin ongelma olisi jalat, joten pitäisi kehittää jotkin erikoiskengät. Jumpers tuli äsken mieleen, aika paska leffa, mutta siinä oli jotain tämmöstä.


      • erilainen otus
        ... kirjoitti:

        Jos teleporttaus onnistuu vain eläväsä kudoksessa, vai miksi termis tuli alastomana, tosin star trekissä onnistui vaatteet päällä.

        Termis siirtyi ajassa, tosin tuntematta heidän aikamatkustuslaitteita jne. en ymmärrä vaatteettomuutta.


    • Ja muuten millä perusteella mikään näistä olisi yliluonnollista?

      • ...

        Eikö kaikki, mitä tiede pysty selittämään ole yliluonnollista? Tai ainakin huuhaata, kuten ufot.


      • ... kirjoitti:

        Eikö kaikki, mitä tiede pysty selittämään ole yliluonnollista? Tai ainakin huuhaata, kuten ufot.

        Ei ole. Ufot ovat kyllä tieteen selitettävissä mutta jostain syystä jääneet tunnistamattomiksi. Suurin osa ufo-havainnoista on kuitenkin myöhemmin saanut selityksen...ovat siis ifoja.

        Tiede ei tietenkään pysty selittämään asioita, joita ei ole. Mikään ylläolevista ei kuitenkään välttämättömästi vaatisi mitään yliluonnollista. Ne vain eivät, ainakaan vielä, ole mahdollisia tai niistä ei ole havaintoja.


    • erilainen otus

      Teleporttaus olisi minusta kaikkein hyödyllisin, tosin riippuu siitä millä rajoitteilla. Eli voinko siirtyä esim. autolla paikasta toiseen ja voisinko määrittää alueen mistä siirrän vaikka muualta ostamani tavarat. Tosin haluaisin käydä vaikka kuussa vai onko matka liian pitkä?

    • 84584

      Teleporttaus olisi varmaankin paras. Pääsisi matkustelemaan ympäri maapalloa, eikä tarvitsisi huolehtia tullimääräyksistä. Itse asiassa valtaosa ajasta tulisi vietettyä ulkomailla. Nytkin talvisessa suomessa nyhjäämisen sijaan voisin istua vaikkapa hyvän kirjan kanssa paratiisisaaren helteissä.

      Jos rahasta tulisi puutetta kävisi vaikkapa Fort Knoxissa pikavisiitillä, tietty hommaisi kunnon alibin kotipuolessa.

      Näkymättömyys olisi hauska hetken aikaa, mutta käytännön hyötyä siitäkään ei saisi kuin rikollisena.

      Ajatustenluku varmaankin hyvä seksin saamiseen. Voisi heti iskeä kiinni kun joku osoittaa kiinnostusta. Hypnotisointi olisi tietty vielä parempi muttei sopisi ollenkaan kiltille moraalilleni. Miinuksena ajatustenluvussa juuri kaiken sen paskan kuuleminen mitä ihmiset ajattelevat.

    • tosi yli luonnoll...

      En tarvitse a:ta, koska olen melko näkymätön muutenkin. Eikä ole edes aikarajaa.
      b ainoastaan hämää. Mäkin olen ajatellut ties mitä ja ties kenestä, mutta se mikä on teoriaa, ei välttämättä toimi käytännössä, eli ajatella saatan, tekisi en ikinä. Siinä vaan kuulisi kaikkea sitäkin mitä ei halua, sitten ottaisi luuloja jonkun ohimenevästä pervoilusta ja saisi pakit entistä pahemmin, - vaikka osaa lukea ajatuksia! Kääk!
      Hypnotisoida, jes, siis koska kukaan ei muuten suostu. Ai kun seksikästä, jotkuthan juottaa tyrmäystippoja, tai rehellisemmät maksaa ihan rahalla. Rahalla on joillekin ihan sama tulos, eikä tarvitse miettiä suhtautuuko suopeasti. Jos se siis toimisi, että kunhan saa...

      Mutta teleporttaushan olisi mahtavaa! Olisi ihan kivaa matkustellakin vähän. Ei sillä tosin mitään saantia takaa, mutta oispahan hauskempaa ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      180
      5992
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      12
      2342
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1718
    4. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      24
      1709
    5. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      153
      1624
    6. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      326
      1622
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      8
      1621
    8. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      137
      1407
    9. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1379
    10. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      334
      1242
    Aihe