Soittamistahdista suhteissa

mies kysyy

Mistähän se johtuu, että melkein kaikissa suhteissa tai sellaisen yrityksissä, joita minulla on ollut, nainen ei lähes ikinä ole soittanut oma-aloitteisesti minulle?

Voiko siitä, että nainen ei paljoa soittele eikä viestittele miehelle, päätellä että nainen ei oikeasti halua miestä?

42

3745

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • arvaus.......

      Luulisin :)

    • Joo voi kait siittä vetää semmosen johtopäätöksen et ei oikeesti kiinnosta... ainakin itte sellasen käsityksen saan jos on vastaava tilanne.

    • hm....

      Minä ainakin naisena haluan ,että mies soittaa,siitä tiedän että hän on kiinnostunut minusta,jos nainen soittaa niin minusta se on tyrkyttämistä,kai olen vähän vanhanaikainen .

      • mm-hmmm

        Olet aika hiton vanhanaikainen. Parempi olla sitten kiinnostava.


      • tuota....

        Ajatteletko, että senkin jälkeen kun mies on tehnyt aloitteen JOKA KERTA mies on se joka soittaa tai muuten ottaa yhteyttä? On tilanne mikä tahansa, itse vain odotat että asiat tapahtuvat?


      • ....

        Mistä mies sitten tietää, että olet kiinnostunut hänestä kun et koskaan ota yhteyttä? Eiköhän se ole molempien tärkeä huomata, että toinen on kiinnostunut?


      • Lopetin yhden suhteen, kun nainen ei ikinä viestittänyt tai soittanut omasta aloitteestaan. Halailun ja seksin kanssa sama juttu.

        Olin päätäpahkaa rakastunut, mutta tilanne oli niin kuluttava, ettei sitä kestänyt. Voin miehenä olla aktiivisempi osapuoli, mutta rajansa kaikella. Jos naista ei kiinnosta, niin ei sitten.


      • ei sitten
        asdfqwerty_m85 kirjoitti:

        Lopetin yhden suhteen, kun nainen ei ikinä viestittänyt tai soittanut omasta aloitteestaan. Halailun ja seksin kanssa sama juttu.

        Olin päätäpahkaa rakastunut, mutta tilanne oli niin kuluttava, ettei sitä kestänyt. Voin miehenä olla aktiivisempi osapuoli, mutta rajansa kaikella. Jos naista ei kiinnosta, niin ei sitten.

        Itse lopetin suhteen heti alkuunsa kun mies oli passiivinen ja apaattinen. Ei puhunut eikä osoittanut kiinnostusta. Myöhemmin oli valittanut kun en ollut yrittänyt tarpeeksi! Hoi!


    • Kolme mahdollisuutta: Häntä ei kiinnost tarpeeksi, hän on ujo tai hän on idiootti, joka jakaa miehet ja naiset vanhanaikaisiin lokeroihin.

    • ibaoeijrn

      Oman kokemukseni mukaan naiset, jotka soittelee oma-aloitteisesti suhteen alussa eivät ole henkisesti tasapainossa.

      • qwertyvbnmöä

        ^ hahah

        No, oisko tääkin helpointa selvittää kysymällä suoraan miks näin on? Syitähän voi olla satoja erilaisia! Joku tuossa ylempänä mainitsi, ettei kumppani ikinä tehnyt aloitetta. Sekinhän voi johtua synnynnäisen temperamentin erilaisuudesta: hän on vain passiivisempi. Se ei silti välttämättä tarkoita, ettei olisi kiinnostunut...
        Itse ole ns nopeasti reagoivaa tyyppiä ja ollut suhteessa hitaasti reagoivan kanssa. Kuvittelin koko suhteen käynnistymisajan hänen käyttäytymisensä "ei-kiinnostukseksi", koska hän oli niin passiivinen, mutta oikeasti kysymyksessä oli temperamentin erilaisuudet.


    • huttineijarit sirkyy

      Mistähän syystä te netin nimettömät mielikuvitustarina- avausten kirjoittelijat ette koskaan kerro mitään siitä, että millaisia arkielämän tavallisia sattumuksia elämissänne on, vaan miksi kaikki keksityt tarinanne liittyvät aina internetmaailmaan ( eri asia kuin todellisuus, monelta osin) ja ylipäätään virtuaaliin? Ettekö halua avautua netin keskustelupalstoilla ajatuksistanne, vaikka teillä ( niinkuin minullakin) on siihen nimetön mahdollisuus? Aina pitää lukea horinoita siitä, että muka netin kautta sattunut sitä ja tätä ja netti sitä ja tätä ja miehet ahdistelee netissä ja muka tutustuttu netissä ja läpä läpä, vaikka tämä on julkinen nimetön internetin _keskustelupalsta_ tarkoitettuna _keskustelemiseen_ ajatuksista, missä keskustelu kokonaisuudessaan tapahtuu henkilöistä tietämättömien tuntemattomien välillä ( toivottavasti ainakin pääosin, k*sipäämoderoinnista huolimatta..)?

      En mä ymmärrä, että millainen rehellinen ihminen nimettömänä laatisi tuollaisen keskustelunaloituksen. Itse ainakin kokisin nolaavani itseni, jos nimettömällä julkisella keskustelufoorumilla laatisin tekstisisällöltään tuollaisen nimettömän avauksen, kuten ketjun aloittanut nimetön.

    • pasistisuikale

      Mikäli nainen ei ota oma-aloitteisesti yhteyttä, tulkitsen sen itse ainakin niin, että tätä ei juurikaan kiinnosta seurani. Enpä minäkään jatkuvasti yhteyttä ota ihmiseen josta en ole kiinnostunut...

    • Citynainen

      Tuon kysymyksen voi kääntää täysin toisinpäin eli KOSKAAN mies ei ole soittanut oma-aloitteisesti minulle. Se on juuri sitä ettei ole kiinnostunut. Joskus on ollut tosin EHKÄ niin että minun on oletettu seurustelevan.

    • rapu85

      Annoin numeroni, soittoa ei tullut vaikka lupasin kahvitella

    • köket

      Ainakin suhteen alussa voin naisena sanoa, että on kutkuttavaa odottaa miehen soittoa.Epävarma vielä mitä tästä tulee ja millainen mies on.Kun tutustutaan kumpikin voi soitella, ei kumminkaan koko aikaa tartte olla kännykän ulottuvilla.Kun on muutakin elämää kuin vain mies niin ei ole riippuvainen soitoista, en ole ikinä ymmärtänyt että joka asia on kerrottava toiselle.

    • turhaa asiaa

      Mun ex muija suuttui jos en soittanut sille vähintään 6 kertaa päiväs vaikka ei mitään asiaa olis ollutkaan. Jätin sen sit pian kun en kestänyt sitä touhuu

    • nähtyon

      naisella saatta puhelin olla juuri kovassa käytössä jalkovälissä

      • fbvzdbdzszdfnzsbnzst

        värinät päällä täysillä tietenkin,voi luuri parkaa


    • 8+18

      Ehkä minä olen niin vanhanaikainen, että odotan miehen ottavan ensin yhteyttä, vastaan kyllä. En halua vaikuttaa tyrkyltä.
      Liika on tietysti liikaa; on ollut miehiä, joilta tulee viestejä monta kertaa päivässä ilman aihetta (= suhde loppuu minun puoleltani alkuunsa.)
      En osaa vastata kysymykseesi, riippuu kai aika paljon siitä, miten tapaamisenne on sujunut.

    • soittaisinko

      Tekisi mieli soittaa, mutta en tiedä mitä sanoisin. Ihana mies, johon oikeasti haluaisin tutustua, mutta odottelen vaan hänen soittoaan. Joo, joo..tiedän olen ääliö.
      Uskon kuitenkin, että mies soittaa, jos hänkin on todella kiinnostunut. Puheissaan oli todella kiireinen, joten en tiedä oliko se tekosyy.

    • Jennifergfdsarrt?

      Mä luulen että olen luonteeltani ylpeä että vanhanaikainen. Mielestäni miehen kuuluu aina soittaa ja osoittaa mielenkiintoa. Itse en mielellään soittele. Tai pidän tiukkaa suhdepeliä. Olen aika suosittu koska ulkonäkö ok, en juurikaan käytä alkoholia. Jos siis nainen ei soittele se ei todellakaan ensisijaisesti merkkaa ettei ole kiinnostunut. Mutta mutta tosiasiassa sa tarkoittaa sitä että olet tavannut henkilön joka vaatii parisuhteelta paljon..

      • NeonPantheon

        Siis ymmärsinkö oikein, että vaikka olisit kiinnostunut, et soita, jotta saat pidettyä ja osoitettua valtasi suhteessa mieheen? Hyvin sopii tuon "naisen peli" -ketjun henkeen.
        "Olet tavannut henkilön joka vaatii parisuhteelta paljon." Okei, eli sun ulkonäkö on mielestäsi ok ja olet siksi vetänyt nokan pystyyn. Ihan vapaasti, mutta jotenkin vaikea arvostaa kyllä tuota meininkiä.


      • "Mutta mutta tosiasiassa sa tarkoittaa sitä että olet tavannut henkilön joka vaatii parisuhteelta paljon.. "

        Tosiasiassa se tarkoittaa sitä, että nainen ei näe suhdetta edes ajoittaisen puhelinsoiton tai tekstiviestin vaatiman vaivannäön arvoiseksi.


    • jeesiäjätkille

      terve. älkää tehkö liikaa eroa miesten ja naisten välillä tässäkään asiassa. Naisia ja miehiä on niin paljon erilaisia, että toiset ovat luonnostaan passiivisia sen puhelimen kanssa niinkuin muutenkin ja toiset aktiivisia organisoimaan oli sitten mies tai nainen. Vertailun vuoksi kysy siis itseltäsi kaksi kysymystä ennekun päätät tehdä "katkerat" ja avautua mahdolliselle naisellesi/miehellesi asiasta.

      1 ) Mitä minä ITSE mietin ja ajattelen kun soitan normaali kaverilleni usein ja pyydän häntä vaikka leffoihin/pelaamaan futista yms.? Niin aivan oikein, tuskin soittelisit jos et kaverisi kanssa viihtyisi ja haluaisi viettää aikaa vai kuinka?

      2) Oletko ylittänyt jo vaiheen jossa nainen testaa sinua "paskatesteillään" ..Mitäs ne tälläiset sitten ovat? Voin paljastaa, että nainen testaa miestä tämän riippuvuudesta häntä kohtaan ja yltiöinnokas mies saa kyllä lähtöpassit joten pidä maltti touhuissasi.

      ..Noniin mutta sitten analyyttisestä vähän yksinkertaisempaan maailmaan takaisin. Okei jos nainen ei soittele tai viestittele oma-aloitteisesti ollenkaan niin sinä et kiinnosta häntä. Pudota vaan ja lähde metsästämään parempaa/sinun tyyppistä. Se löytyy kyllä kunhan ei ressaile. Monen naisen kanssa huomannut molemmat puolet ja sillon kun nainen hehkuu sua kohtaan lämpöä niin kyllä sieltä yhteydenpitoa aika tiukkaan tulee. Tarkkana sitten mies ettet joudu ns. "peli"naisten kohteeksi näissä. Tunnista aitous naisesta ja laita nainen testiin.

      terv. eräs pelimies (kantapään kautta opetellut vuosia )

      • Hyvät neuvot

        No mites voin naista alkaan testaileen.? Että onko ihan tosissaan.Vai pelaileeko toisen tunteilla.


      • Hyvät neuvot kirjoitti:

        No mites voin naista alkaan testaileen.? Että onko ihan tosissaan.Vai pelaileeko toisen tunteilla.

        No esim. toi, että nainen ei ikinä soita, on aika selvä "Fail".


    • arge

      Mielestäni soittaminen ja viestittäminen runsain mitoin on typerää ellei sitten välimatkaa ole paljon ettei tapaamaan pääse.

      Sovitaan tapaamiset vaikka illaksi ja sitten nähdään sovitusti = ei tarvi viestitellä koko ajan tai olla viestittelemättä ja arvailla kiinnostaako toisella kun se on siinä vastapäätä silmiin tuijottamassa.

      Itse soitan naiselle kerran illalla jos mitään ei kuulu tai ole kuulunut muutamaan päivään, mutta sen jälkeen on naisen vuoro.

    • sofia 2

      Kyllä tuo alkuperäinen kysymys tuntuu hieman hurskastelulta, kun edelleen elämme maailmassa, jossa pääsääntöisesti ajatellaan, että miehen kuuluu olla aktiivinen. Minä rikoin kerran tätä periaatetta ja lähetin tekstiviestin ja sitten vielä soitin, kun luulin, että mies oli kiinnostunut. Sain sillä tavalla jäävettä niskaani, että ikinä en enää uskaltaisi olla aloitteellinen yhteydenotossa, vaikka kuinka haluaisin. Että silleen ...

      • ...........

        Hehe, niin me miehetkin saamme jäävettä niskaamme ja silti meidän täytyy vain olla aloitteellisia. Ja sitten te naiset (monet naisista) haukutte miehiä ujoiksi ja nössöiksi, sellaisiakin jotka uskaltavat yrittää edes joskus, kaikkien paskojen pakkien jälkeenkin.


      • Ogelin oraakkeli

        Rikoit kerran tätä periaatetta ja sait jäävettä niskaan? Me miehet olemme samassa tilanteessa ehkä jopa pari kertaa kuukaudessa...Hauska kun naisilla on itselleen eri mittarit kuin miehille, tiedosta nyt se ainakin.


    • sofia 2

      No, en minä nyt ihan tuota tarkoittanut, enkä ole itse heittänyt jäävettä kenenkään niskaan. Toivon kaikille sujuvaa ja toisen huomioon ottavaa kommunikaatiota. Eikä ujous ole mikään pahe, vaan mukava luonteenpiirre.

      • der kommentator

        Ujoudella ei saa seksiä, eli se on pahe.


    • minervan pöllö

      Kiinnostava looginen päättely. Mutta, jos seksin saaminen on elämän päällimmäinen päämäärä, pitää varmaan paikkansa. Ihmisillä on kuitenkin muitakin päämääriä - kuten vaikka ystävyys tai tutustuminen mielenkiintoiselta vaikuttavaan persoonaan.

    • Nainen 82

      Tutustumisen jälkeen sitten saakin yleensä seksiä : ) ja siitäkin voi päätellä omat päätelmänsä sitten suhteen etenemisestä.

    • Puheenlahja/-taito

      Oikeasti aikuisiksi kasvaneet ihmiset sopivat keskenään, miten viestintää toteutetaan. Kuka soittaa milloinkin, miten monta kertaa päivässä, viikossa tai kuukaudessa, soitellen, textaten vai meilaten, vuorotellen vai jollakin muulla tavalla. Nämä ovat sopimusasioita ja jos ei pysty sopimaan, niin mihin muuhun pystyy.

      • Depe__

        Kuulostaa ihan hyvältä idealta, mutta tuskin tuo aloittaja kehtaa sopia tämän naistuttavansa kanssa soitoista tyyliin: "No niin, nyt kun mä soitin sulle, niin ylihuomenna on sun vuoro soittaa. Deal? Näin se toimii, eikä tuu kummallekaan paha mieli."


      • Oma vika
        Depe__ kirjoitti:

        Kuulostaa ihan hyvältä idealta, mutta tuskin tuo aloittaja kehtaa sopia tämän naistuttavansa kanssa soitoista tyyliin: "No niin, nyt kun mä soitin sulle, niin ylihuomenna on sun vuoro soittaa. Deal? Näin se toimii, eikä tuu kummallekaan paha mieli."

        Niiih, jos aikuisen ihmisen asiat ovat kehtaamisesta kiinni, niin ei voi mitään. Ei mitään !


      • korporaatiohuora
        Oma vika kirjoitti:

        Niiih, jos aikuisen ihmisen asiat ovat kehtaamisesta kiinni, niin ei voi mitään. Ei mitään !

        Suurin osa nuorista naisista ja miehistä ei ole oikeasti aikuisia, eli keksitään jotain uutta.


      • Leikki on eri asia
        korporaatiohuora kirjoitti:

        Suurin osa nuorista naisista ja miehistä ei ole oikeasti aikuisia, eli keksitään jotain uutta.

        Jos ei ole "oikeasti aikuinen", ei kannata järjestellä parisuhesotkuja, koska niistä ei tule mitään ennen kuin on oikeasti aikuinen tai vähän edes alullaan. Siihen asti kannattaa käydä vaikka hiekkalaatikolla, jos ei muuta keksi.


    • jkjou

      Ehkä otat aina niin nopeasti uudestaan yhteyttä ettei nainen koskaan ehdi soittaa sinulle oma-alotteisesti?

    • Koettu On :D

      Jos on kiinnostunut, ottaa ihan varmana yhteyttä. Joko puhelimella, e-mailin tai txt-viestein, vaikka ois kuinka ujo. Jos on kiinnostusta, löytyy keinot ♥

      No, jos ei ota yhteyttä, päätelepä itse....

      Olipa kyse miehestä tai naisesta....

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      63
      1668
    2. Olisikin se meidän tapaaminen jo liian jännää

      Näin pitkän ajan jälkeen.
      Ikävä
      73
      1146
    3. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      85
      1044
    4. Mitä tapahtunut?

      Ken tietää mitä viitostiellä betonin kohilla käynyt punaisen auton kanssa?
      Suomussalmi
      13
      924
    5. Ikävöin kyllä

      En voi ottaa nyt yhteyttä, joten puran tänne järjetöntä ikävääni. Tunteeni sinua kohtaan ovat valtaisat.
      Ikävä
      31
      817
    6. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      255
      778
    7. Tiedätkö sinä

      Miten lähellä tänään oli että olisin pyytänyt sua treffaamaan. Olin täysin valmistunut siihen, mutta en löytänyt sinua t
      Ikävä
      19
      749
    8. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      59
      719
    9. Ken leikkiin ryhtyy

      Se leikin kestäköön. Ei mulle tarvitse kiukutella jos en lähde leikkiin mukaan. Eiköhän se oo molemmille helpoin kun lop
      Ikävä
      66
      706
    10. Hesari tunnustaa että Ukraina on häviämässä sodan - Suomen poliittinen eliitti housut kintuissa

      Oliko aivan pakko sitoutua politiikkaan jossa pumpattiin älyttömät summat rahaa Kankkulan Kaivoon eli Kiovan natseille?
      Maailman menoa
      208
      706
    Aihe