Soittaminen ja tekstailu parisuhteessa

Kertokaas äijät minkälaista toi puhelinkommunikaatio teillä päin on? Toi vaimo jaksaa aina välillä huomautella, että vois joskus soittaa tai laittaa tekstaria...mitähän sitä vois oikein tekstailla tai soitella? Kesken työpäivän? Tai vaikka työmatkoilta? Työprojektin tilanneraportti 2 kertaa päivässä?

Nim. 3 kuukauden puhelinlaskulla 12 tekstiviestiä ja 4 puhelua (yhteensä 9 minuuttia).

27

526

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äijä kelaa

      Katotaas-- kerro eka koska olet saanut pillua, siitä lähdetään miettii. Siis vaimoltas.

    • Kiitos, ei kiitos

      Heh, vähänkö kuulostaa tylsältä toi "saanut pillua"..

      • .........

        Se voi kuulostaa tylsältä, mutta se on oikeasti aika jännää saada pillua. Varsinkin jos ei ole saanut pillua pitkään aikaan, niin on hyvin jännää.


    • Siinä vaiheessa kun suhde oli pelkkä raami olemiselle, vain ihan pakolliset viestit. Parempina aikoina oli enemmän viestintää, ihan vaan siitä ilosta, että kuulee jotain toisesta. Puhelinlasku on varmaan jonkunlainen suhdebarometri sekin..

      • kommodori Ratikka

        Typerää--------ei esim sotalaivoista saa soitella
        varsinkaan äiteelle ja muille äämille


      • kommodori Ratikka kirjoitti:

        Typerää--------ei esim sotalaivoista saa soitella
        varsinkaan äiteelle ja muille äämille

        No täytyypä vältellä sotalaivoilla äiteelle ja muille naisille soittelua. Onko Tallinnan laivat sotalaivoja vai porauslauttoja?


      • ~cissi~
        kommodori Ratikka kirjoitti:

        Typerää--------ei esim sotalaivoista saa soitella
        varsinkaan äiteelle ja muille äämille

        hahaha puolustusvoimilla on nykyään semmoset viestijärjestelmät että voidaan notkua suomella vaikka yötä päivää.

        Tai sitten kaikki ei oo tehtäviensä tasalla...


      • ..

        "Puhelinlasku on varmaan jonkunlainen suhdebarometri sekin.. "

        Tai kertoo siitä, miten kaukana päivittäin pariskunta toisistaan on. Jos pienellä alueella liikutaan arkisin ja yhdessä asutaan, niin miksi puolisot keskenään päivittäin soittelisivat? Puhelimella tavoitellaan niitä, jotka asuvat kaukana, sukulaisia,kavereita, vanhempia ja muita.


    • äijä vastaa

      En tekstaa ja soita työaikana, mutta ei vaimokaan sitä halua. Muutenkin vaan soitetaan välttämättömät. Hyvin menee silti, rakkaus kukoistaa. Seksiäkin on joka toinen päivä suunnilleen.

    • JoneJ.

      En ole puhelinmiehiä. Tekstaan, kun olen kaupassa, mitä tuon? Ja oletteko perillä?-juttuja. Kotona puhun hempeitä kyllä, mutta ei puhelimessa.

    • no txt

      Työmatkoilla soitan. muuten muija odottelee kotona mustasukkaisena. Muuten vaan pakolliset.

      Olen puhelias mies, mutta ei vittu puhelimessa..

    • ei se oikeesti kaipaa riku siul soittoa tai tekstaria, se kaipaa huomiota.
      eli älä jatkossakaan turhia pirauttele, mut voisit huomioida naistasi kukkakimpulla tai sydämmen muotoisella konvehtirasialla.
      parasta ois jos kaks kertaa vuodessa yllättäisit se ja veisit romanttiselle viikonloppukylpylälomalle, takaan että seksielämä vilkastuu räjähdysmäisesti, teil molemmilla.

      • Joo, mut palstan Geniokerhohan on ilmoittanut, että noin toimiva mies on selkärangaton ja munaton luuseri, joka alentuu p*llun vonkaamiseen epämiehekkäillä keinoilla. Minuthan on julistettu täydeksi pelleksi noilla perusteilla.

        Kirpelahan tuossa asiassa on ollut kaiketi aika kovassa äänessä. Ihmettelen vähän sitä sitten, että miksi se aina valittaa samaan tyyliin, kuin Rikun vaimo miehistä, jos huomionosoitus on kuitenkin mielestään heikkouden osoitus.


      • Tätä komppaisin. Tästä on kyse, ei soittelusta sinänsä..


      • .
        dazu kirjoitti:

        Joo, mut palstan Geniokerhohan on ilmoittanut, että noin toimiva mies on selkärangaton ja munaton luuseri, joka alentuu p*llun vonkaamiseen epämiehekkäillä keinoilla. Minuthan on julistettu täydeksi pelleksi noilla perusteilla.

        Kirpelahan tuossa asiassa on ollut kaiketi aika kovassa äänessä. Ihmettelen vähän sitä sitten, että miksi se aina valittaa samaan tyyliin, kuin Rikun vaimo miehistä, jos huomionosoitus on kuitenkin mielestään heikkouden osoitus.

        Sä olet pelle kaikilla perusteluilla.


      • parasta ois jos kaks kertaa vuodessa yllättäisit se ja veisit romanttiselle viikonloppukylpylälomalle

        - Kuukausi sitten menin tuollasta ääneen ehdottamaan ja vastaus oli, että siellä on remontti. Muutama vuosi sitten ehdotin edellisen kerran ja silloin mä peruin sen siinä vaiheessa, kun sinne ois pitänyt ottaa anoppi ja appiukko mukaan.


    • En mäkään tajua tuota töistä soittelemista, muuten vaan. Aika harvalle se on edes mahdollista. Ja mulla on sattunut melkein kaikki seurustelukumppanit olemaan aika puhelinkammoisia ylipäätään, en tiedä onko miesten yleinen piirre. Tosin, itsellekin on aina suuri kynnys soittaa, esim. työpuheluita, tai kellekään, edes kavereille.. Mutta on se sit kivaa kun alkuun pääsee..

      Mutta tietty työmatkoilta täytyy soittaa tai jos on muuten yötä poissa kotoa. Eikä mitään raporttia.. Vaan kyselet, mitä kotiin kuuluu? Näytä, että kiinnostaa ja olet huolestunut, miten siellä pärjätään, voidaan..

    • Virka-aikana me ei soitella tai tekstailla kuin isoissa ja tärkeiss asioissa, ja kaupassakäynti asioissa mikäli se on ajankohtaista. Virka-ajan ulkopuolella sitä sitten tulee joskus jotain puolituhmaa teksti- ja kuvaviestiä puolin ja toisin laitettua. Vaimo saattaa tekstata mulle makkarista kun mä istun työhuoneessa tai mä saatan tekstata vaimolle keittiöstö kun se istuu olohuoneessa, jne. Toki tuotakaan ei ole nyt tullut pariin kuukauteen harrastettua.

      • puskalisko

        minä soitan ihan piruuttani, kun näen buddyn menevän sanomalahden kanssa vessaan


    • qazwax

      Mies tekee 12 tunnin työpäiviä ja sen aikana me ei kyllä tekstailla. - Minun työpäiväni aikana saatan joskus pistää viestin käytännön asioista. - Jos ei muuten mennä nukkumaan samassa paikassa, kyllä me hyvän yön toivotukset yms laitetaan.

    • muija ei äijä

      Myö tekstaillaan ja/tai soitellaan joka päivä vähintään kerran päivän aikana. Joskus on enempi asiaa, sillo saattaa tulla enempikin ko kerta txt tai soitettuu. Se on sellanen tapakin tietyllä tavalla. Haluaa kuulla toisen äänen tai kysyä mitenkä menee tai muuten ilmasta vaan vaikka tunteitaan.

      Milloka kuinkakin. Eikä oo isot puhelilaskut siltikään. Eikä yhtään haittaa, että velvollisuuksien jälkeen suunnistetaan samaan kotiin ja kattellaan toisiamme taas uuden päivään velvollisuuksien hoitamiseen saakka. Nukutaan toki välillä.

    • Exän kanssa hoidettiin yhteydenpito lähes kokonaan tekstarilla, soittoja oli parin vuoden aikana varmaan sormin laskettava määrä. Aina pitkin päivää tekstailtiin ihan vaan yleisesti; miten työt luistaa jne. ja illalla tietysti toivoteltiin hyvät yöt.

      • ------

        Siis täh? Eikö se sit nukkunut sun vierellä? Ja miksi tekstaus?


      • Jeps..
        ------ kirjoitti:

        Siis täh? Eikö se sit nukkunut sun vierellä? Ja miksi tekstaus?

        Täällä puhutaan nyt kahdesta eri suhdetyypistä. Etäsuhteista ja avoliitoista eli yhdessä asumisesta. Etäsuhteissa toki tekstaillaan ja soitellaan eri tavalla kuin jos asutaan yhdessä.


    • ...

      Menis hermot jatkuvasta soittelusta ja tekstailusta työpäivän aikana ja ylipäätään. Inhoan puhelinta ja puhelimessapuhumista ja kai ne juttelut ehtii jutella kotonakin. Soittaa tai laittaa viestiä sit kun on oikeesti tärkeetä asiaa. Sun vaimos kai on aika tyypillinen tuossa asiassa ja minä olen ehkä mielipiteeni kanssa outo naiseksi.

      En tiedä, mitä ihmettä sitä vois keksiä tikusta asiaa viestitellä enää vuosien yhdessäolon jälkeen. Itse sä vaimos tunnet ja tiedät, mitä sille voi sanoa, että se ilahtuu.. jos haluat ilahduttaa.

      Suhteen alussa jos ei nähdä joka päivä, sillon kyllä voi laittaa viestin tai pari ja soittaa kerran päivässä, mut ei mun mielestä pakko sillonkaan. Yks tai kaks itsenäisyyspäivää viikossa tekee hyvää suhteelle.

      • järkiäijä

        kerrankin järkevä nainen.


    • puskalisko

      en tykkää puhua puhelimessa, varsinkaan jos ei ole asiaa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      331
      7559
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2244
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      34
      1642
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1489
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      116
      1211
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      75
      1179
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1046
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      16
      925
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      915
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      277
      823
    Aihe