Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Säbä-suojuksista allerginen reaktio!

Taika

Terve!
Teini-ikäisen poikani puolesta tässä ihmettelen. Hänelle on alkanut tulla jokaisen säbämatsin jälkeen maalivahdin polvisuojuksista iho aivan turvonneeksi ja punaiseksi. Rauhoittuu pikkuhiljaa Hydrocortisonilla. Mä olen sitä mieltä että suojiin on saattanut pesiytyä jokin sieni tms. Poika on sitä mieltä että jos hän laittaa ensin silkkiä polven päälle (mistä - onko sellaisia silkkisuojuksia?) ja lopuksi esim sideharsoa niin jos se auttaisi asiaa. Suojat pestään melkein joka matsin jälkeen, vähintään kerran viikossa.

Joukkuetoverit kuulemma herjaavat että maalivahti saa kaikkea "kivaa" joukkueen pussista. Omat maalivahdinkengät olen hänelle ostanut syksyllä, mutta muut suojukset ja kypärät ja hanskat ja pelivaatteet ovat joukkueen puolesta. Mikä näissä on yleensä linja? Kustantaako maalivahti itse kalliit suojavarusteensa?

Joukkuetoverit narisevat asiasta - kateellisena kai - ja sanovat että joutuvathan hekin maksamaan mailansa. Musta tää ei mene ihan yksyhteen.
Mutta - onko kenelläkään mitään kokemusta allergisista reaktioista ja niiden hoidosta? Suojat ovat merkiltään Salming.

Poika vielä vähän niinkun pakotettiin viime syksynä kakkosmaalivahdiksi joukkueeseen, vaikka pärjäsi kentälläkin, mutta joukkueella ei ollut muita ottaa silloin kun kamppailut alkoivat. POika kyllä pärjää tosi hyvin.
Miten tässä nyt tekisi? Mielipiteitä? Tietoa?

3

258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sbveskari

      Todella lapsellista ja poikasi puolesta harmittavaa, kun joukkuetoverit kehtaavat valittaa. Veikkaan vanhempien kuitenkin ne mailatkin ostavan.
      Itse kun aloitin maalivahtina sain seuralta varusteet kypärää ja kenkiä lukuunottamatta. Näin sen pitääkin olla varsinkin nuorena, kun ei oikein tiedä maistuuko veskarin homma pitemmänpäälle.

    • maalivahti

      Luulen että tiiän mitä tarkotat. Ittellä on tullu sellasta punasta ihottumaa ja vähän turvotusta siitä että on ollut pitkiä päiviä polvillaa ja polvarit o hiertäny ihoa. Elikkä kyseessä ei välttämät oo allerginen reaktio vaan se että polvarit hiertää. Ja tietenkin jos on herkkä iho niin turvotusta ja punaisuutta tulee vielä herkemmin :) Eli voisitte kokeilla laittaa polvarien alle esim. pitkät kalsarit. Tietenkin tulee vielä kuumempi mitä yleensä niiden kanssa, mutta vois ratkasta ongelman, ainakin ittellä autto! :)

    • säbäveska

      se punasuus ja turvotus johtuu hiestä. Ne polvarit pitäs laittaa tuulettumaan jokaisten harjoitusten jälkeen jotta polvisuojat kuivuvat. nimimerkillä kokemusta on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      92
      2421
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1780
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1575
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1505
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1468
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe