Säbä-suojuksista allerginen reaktio!

Taika

Terve!
Teini-ikäisen poikani puolesta tässä ihmettelen. Hänelle on alkanut tulla jokaisen säbämatsin jälkeen maalivahdin polvisuojuksista iho aivan turvonneeksi ja punaiseksi. Rauhoittuu pikkuhiljaa Hydrocortisonilla. Mä olen sitä mieltä että suojiin on saattanut pesiytyä jokin sieni tms. Poika on sitä mieltä että jos hän laittaa ensin silkkiä polven päälle (mistä - onko sellaisia silkkisuojuksia?) ja lopuksi esim sideharsoa niin jos se auttaisi asiaa. Suojat pestään melkein joka matsin jälkeen, vähintään kerran viikossa.

Joukkuetoverit kuulemma herjaavat että maalivahti saa kaikkea "kivaa" joukkueen pussista. Omat maalivahdinkengät olen hänelle ostanut syksyllä, mutta muut suojukset ja kypärät ja hanskat ja pelivaatteet ovat joukkueen puolesta. Mikä näissä on yleensä linja? Kustantaako maalivahti itse kalliit suojavarusteensa?

Joukkuetoverit narisevat asiasta - kateellisena kai - ja sanovat että joutuvathan hekin maksamaan mailansa. Musta tää ei mene ihan yksyhteen.
Mutta - onko kenelläkään mitään kokemusta allergisista reaktioista ja niiden hoidosta? Suojat ovat merkiltään Salming.

Poika vielä vähän niinkun pakotettiin viime syksynä kakkosmaalivahdiksi joukkueeseen, vaikka pärjäsi kentälläkin, mutta joukkueella ei ollut muita ottaa silloin kun kamppailut alkoivat. POika kyllä pärjää tosi hyvin.
Miten tässä nyt tekisi? Mielipiteitä? Tietoa?

3

290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sbveskari

      Todella lapsellista ja poikasi puolesta harmittavaa, kun joukkuetoverit kehtaavat valittaa. Veikkaan vanhempien kuitenkin ne mailatkin ostavan.
      Itse kun aloitin maalivahtina sain seuralta varusteet kypärää ja kenkiä lukuunottamatta. Näin sen pitääkin olla varsinkin nuorena, kun ei oikein tiedä maistuuko veskarin homma pitemmänpäälle.

    • maalivahti

      Luulen että tiiän mitä tarkotat. Ittellä on tullu sellasta punasta ihottumaa ja vähän turvotusta siitä että on ollut pitkiä päiviä polvillaa ja polvarit o hiertäny ihoa. Elikkä kyseessä ei välttämät oo allerginen reaktio vaan se että polvarit hiertää. Ja tietenkin jos on herkkä iho niin turvotusta ja punaisuutta tulee vielä herkemmin :) Eli voisitte kokeilla laittaa polvarien alle esim. pitkät kalsarit. Tietenkin tulee vielä kuumempi mitä yleensä niiden kanssa, mutta vois ratkasta ongelman, ainakin ittellä autto! :)

    • säbäveska

      se punasuus ja turvotus johtuu hiestä. Ne polvarit pitäs laittaa tuulettumaan jokaisten harjoitusten jälkeen jotta polvisuojat kuivuvat. nimimerkillä kokemusta on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2800
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2011
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1538
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      979
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe