25+, aina sinkku: yleistäkin?

loner.

Kuinka yleistä on, että 25 ikävuoteen mennessä ja siitä eteenpäin ei ole koskaan seurustellut? Ihan mielenkiinnolla kuulisin senikäisten ja sitä iäkkäämpienkin kokemuksia 'ikisinkkuudesta'. Tuli näin mieleen, kun luin ton YLE:n tutkimuksen, miten suomalaisnuoret pelkää yksinäisyyttä yms. enemmän kuin ennen, ja kun itellä ikää on kohta 25 ja en ole ikinä seukannut.

39

2874

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uusiosinkku 45v.

      Niin, vaikee mennä sanomaan...kukin tyylillään.
      Itse seurustelin 3 vuotta nuoremman kans 24 vuotiaana ensimmäistä kertaa 3-4 vuotta.
      Sen jälkeen olinkin yksin 5 vuotta, kunnes tapasin vanhemman miehen ja yhdessä oltiin kymmenisen vuotta.
      Jotenkin huomasi, että tuossa 25 ja eteenpäin on jollain tavalla väliinputoaja - ja juuri ton ikäisiähän on markkinat täynnä, mutta kukaan eikä mikään kelpaa.

      No, eteenpäin..
      Sen jälkeen oli lyhyehkö suhde 13 vuotta nuoremman kanssa ja sen jälkeen muutaman vuoden juttu tässä....

      Kakarat ei kiinnosta, vaikka noita 20 puuman metsästäjiä onkin tyrkyllä. Oman ikäiset hankalia tapauksia, ja en varmaan ole itse sen kummempi.

      • Sinkku=nussimaton

        Et ole mikään sinkku. Olet moneen kertaan nussittu.


      • höpö höpö
        Sinkku=nussimaton kirjoitti:

        Et ole mikään sinkku. Olet moneen kertaan nussittu.

        sinkku ei tarkoita samaa kuin peräkamarin poika


      • Sinkku=nussimaton
        höpö höpö kirjoitti:

        sinkku ei tarkoita samaa kuin peräkamarin poika

        No ei mikään vitunjakelija tosiaankaan ole sinkku. Sinkun vitussa ei käy vilinä ja vilske. Vituttaa lukea miten nämä panopatjat ilmeisesti oikeasti ovat tosiaan ylpeitä pimperonsa käyttäjämääristä. Miten tyhmä voi nainen olla?


      • kaikysyäsaa
        Sinkku=nussimaton kirjoitti:

        No ei mikään vitunjakelija tosiaankaan ole sinkku. Sinkun vitussa ei käy vilinä ja vilske. Vituttaa lukea miten nämä panopatjat ilmeisesti oikeasti ovat tosiaan ylpeitä pimperonsa käyttäjämääristä. Miten tyhmä voi nainen olla?

        Et oo sinkkuelämää-sarjaa ikinä katsonut?


    • kohta 27

      En ole itse koskaan seurustellut. Jotenkin vain ei löydä sitä oikeaa, vaikka toisaalta haluaisikin elää kahdentaloudessa.

    • hiljanen viljanen

      Työelämästä on helppo tipahtaa ja ihmissuhteista vielä sitäkin helpompaa. Eikö siinä ole vastausta kerrakseen? Sinkkuus lankeaa kuin luonnostaan, jos et ole sosiaalista tyyppiä. Vinkkinä: Suomessa on enemmän sinkkutalouksia kuin muissa Pohjoismaissa tai edes Yhdysvalloissa.

      • mutta jotta ei

        kuulostaisi syyllistävältä, niin se, ettei ole ns. sosiaalista tyypiä ei tarkoita ettei olisi kykenevä parisuhteeseen.
        osaa vähemmän sosiaalisista voi vaivata ujouskin, mikä ennestään vaikeuttaa vähäistenkin kontaktien luomista.
        mutta kaikkia ei vain innosta olla kaiken aikaa tekemisissä lukemattomien erityyppisten ihmisten kanssa, vaikka sitä yhtä rinnalleen ehkä kaipaakin.


    • Missä on

      YLEn jutun linkki?

    • Kiitos linkistä!

      "Tutkijat painottavat, että yksinasumisen suureen kasvuun ja sen terveysvaikutuksiin on kiinnitettävä huomiota."

      Väestön ikärakenteen vinoutuminen, työelämän villi länsi -ideologia, kasvavat tuloerot & kurjistuminen, yhden ihmisen taloudet. Tulevaisuus näyttää mustalta.

    • JS

      Oon 25 enkä ole koskaan seurustellut. Myönnän kyllä olevani aika erikoislaatuinen kaveri, mutta olenkin erikoislaatuinen siinä mielessä, etten operoi stereotyyppisten ajatusmallien kautta vaan toimin pikemminkin intuitiivisesti tai miten sitä nyt sanotaan, en tiedä.

      Yleisesti ottaen on mielestäni surullista, että eri ikäluokissa (mm. nuoriso) otetaan paineita seurustelusta ja sänkyhommista jo huomattavasti ennen täysikää, vaikka esim. 16-vuotias on lähinnä kakara ja harvemmin edes kypsä noihin juttuihin. Mitä järkeä on esim. seurustella jos ei itse edes halua sitä?

      • Komppaan

        Jasu, puhut asiaa.


      • suomihuora=15nussima

        Suomihuorat aloittavat seksielämän siinä 12-16 vuotiaana.


    • 40-v nussimaton mies

      Ihan yleistä. Olen 40-vuotias enkä ole koskaan nussinut.

    • 2525

      tiedän useita 25-vuotiaita tai vanhempia jotka ei ole koskaan ainakaan asuneet toisen kanssa

      en pidä heitä outoina eivätkä he kaikki sitä olekaan

    • sonjpsd

      paria kuukautta vaille 30v, eikä ole seurustelusuhteita tai mitään sinne päin viittaavaakaan tullut koettua.

    • the legacy

      26v sinkku ja täysin kokematon, ehkä jotain 13 vuotta sitten pullonpyörityksen yhteydessä pitänyt huulia yhdessä tytön kanssa 5 sec, siinä suurin saavutus.

    • Jaa a tänä vuonna tulee 29 täyteen enkä ole asunut tähän mennessä kenenkään kanssa yhdessä. Eikä liiemmälti ole noita suhteitakaan... mut en mä jaksa repiä siittä harmaita hiuksia, pääseepähän helpommalla kun ei tartte miettiä kuin itseään ja ei tosin pahemmin livessä kukaan oikeesti kiinnostukaan, joten ei kannata miettiä asioita.

    • ikisingle

      Täältäkin löytyy 25v urospuoleinen, joka ei oo vielä ehtiny tälle elämää seurustelemaan asti. Yksikseni asustelen ja syytä että miksi sinkku, vääränlaiset naiset koittaa vaan ottaa yhteyttä. Eikä tässä yksinäisiä olla, mutta olisihan se mukavaa kun ois toinen vierellä. Muistan viimeisen suutelukerranki kuin omat taskuni, 7v siitä vasta aikaa.

    • .,...hg

      30v mies ja ei seurustelua takana, mutta yksi hikinen yritelmä, jossa kuitenkin sain vähän seksiä. Siitä alkaa olla 4 vuotta, eikä tilanne ole yhtään parempi kuin ennen tuota ensimmäistä kokemusta. Mitään uutta itseluottamusta en saanut.

    • joopajooooo

      Olen nainen ja täytän tämän vuoden puolella 25 vuotta. Täysin kokematon miesten kanssa en ole, mutta seurustelua saati yhdessä asumista en ole saanut kokea. Itse olen sinut asian kanssa, mutta JOKA PÄIVÄINEN selittely ja vastailu ihmisten kysymyksiin parisuhdetilanteestani rassaa! En tiedä ketään muuta ystävä- tai tuttavapiirissäni, jolla olisi sama kohtalo..

      • Paina tämä mieleesi

        Vittuasi holtittomasti jakava huora sinä olet!


    • richman

      no voi wattu, mä oon 33 v mieshenkilö eikä mitään kokemusta naisista. Oon siis hetero. :)
      En oo ikinä pitänyt naista edes kädestä, suutelusta tai seksistä puhettakaan.
      En tiiä mihinkä se nuoruus meni, työntekoon varmaan..
      Sitä kun on erakkoluonne ja hiljainen, keskustelukyvytön niin eipä ne likat koskaan kiinnostunut. No toisaalta en oo ikinä käynyt missään viihteelläkään tyrkyllä.
      Tässähän tää elämä menee, mikäs tässä. Poikamieselämä on helppoa, rahaa on mielinmäärin ja käsi toimii.

    • 394ngf

      No se mitään tarkota että ois ikisinkku vaikka ei oiskaa ollu kenenkää kaa. Tostahan se elämä vasta alkaa :)

    • ikisinkku?

      olen itse 29 vuotias uros ei ole mitään kokemusta naisista vielä. ilmeisesti mussa on jokin vika?

    • pukillevaan

      Sori vaan mutta en voi käsittää kuinka joku ihminen voi tänä päivänä olla seksuaalisesti kokematon vielä kolmissakymmenissä.
      Baarit on täynnä joka viikonloppu ihmisiä. Monet ovat siellä vain etsimässä yhdenyön suhdetta. Miehet saavat naisilta suoria ehdotuksia kämpille lähdöstä ja panosta.Luulisi löytyvän jokaisesta miehestä sen verran eläintä, että pystyy hoitelemaan naisen.
      Naiset taas eivät voi välttyä miesten lähestymisiltä.
      Pitää olla todella ruma, luotaantyöntävä tai epäsosiaalinen, jos on vielä kolmekymppisenä kokematon.

      • Helppoa

        En yleensä ikinä käy baareissa. Joskus nuorempana kävin enemmän enkä kyllä saanut mitään ehdotuksia naisilta yhtään mihinkään.


      • thtehwth

        Satunnaiset seksisuhteet on yhtä kuin taudit. Ei ole sen arvoista.


      • luulen näin.

        merkittävä osa noista kokemattomista miehistä on sellasia etteivät kiinnosta baarien whitetrashia (koska ovat nössöjä) mutta toisaalta heillä ei ole mahiksia kevytkenkäisiin uranaisiin jotka nai vaihto-opiskelijoita/expatteja, (ei-hörhö) julkkiksia, tiedekuntiensa menestyneitä ja suosittuja miehiä.

        ne naiset jotka noista miehistä kiinnostuis ei käy yökerhoissa eikä varsinkaan tee suoria ehdotuksia. jos eivät satu kohtaamaan niin yksin jäävät.


      • Mene johonkin
        luulen näin. kirjoitti:

        merkittävä osa noista kokemattomista miehistä on sellasia etteivät kiinnosta baarien whitetrashia (koska ovat nössöjä) mutta toisaalta heillä ei ole mahiksia kevytkenkäisiin uranaisiin jotka nai vaihto-opiskelijoita/expatteja, (ei-hörhö) julkkiksia, tiedekuntiensa menestyneitä ja suosittuja miehiä.

        ne naiset jotka noista miehistä kiinnostuis ei käy yökerhoissa eikä varsinkaan tee suoria ehdotuksia. jos eivät satu kohtaamaan niin yksin jäävät.

        uskovaisten hartausseuraan. Siellä on sulle naisia.


      • Luulen näin
        Mene johonkin kirjoitti:

        uskovaisten hartausseuraan. Siellä on sulle naisia.

        Löytynyt kyllä muuten...


      • iojfiosdfk

        Miksi pitäisi olla joku kokenut panokone! Miellyyttäkseen naista jota ei tunne vai! Olen vanhanaikeinen nuorehko mies ja haluan kyllä seksiä, mutta tutustuminen ensin pliis...


    • kjhbc

      Itse oon 27v enkä ole koskaan seurustellut. En nyt mikään ihan seksuaalisesti kokematon ole, mutta seurusteluun en ole ryhtynyt, koska kumppanin suhteen minulla on tiettyjä vaatimuksia.

    • Jt-mies

      Riippuu missä seurassa pyörit. Jehovan todistajien joukossa on paljonkin hyvännäköisiä, yli 25-vuotiaita naisia, jotka eivät ole koskaan seurustelleet.

      Tavallisten ihmisten joukossa tällaisia on toki paljon vähemmän.

    • SolitudeMan1977

      Mä olen nyt 35-vuotias. Ekan kerran seurustelin 29-vuotiaana. Sitä ennen ja sen jälkeen ei minkäänlaisia suhteita. Tuokin seurustelukerta kesti vain 3kk. Ei ollut todellisia tunteita mukana. Yksin jäin.

    • Ihan normia

      miehillä. Naisilla ei niinkään.

    • Gil_Scott-Heron

      Olen 24-vuotias mies, enkä ole koskaan seurustellut tai harrastanut seksiä. Ei sinänsä mikään ihme, koska olen 164-senttinen, eli kuulun miessukupuolen alimpaan mahdollisimpaan kastiin.

    • Sinkku_33

      Olen 33-vuotias mies ja takana vain yksi vakava seurustelusuhde. Enää ei edes kiinnosta suhdepelleilyt kun tietää millaista paskaa sekin voi olla.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      63
      1668
    2. Olisikin se meidän tapaaminen jo liian jännää

      Näin pitkän ajan jälkeen.
      Ikävä
      73
      1146
    3. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      85
      1044
    4. Mitä tapahtunut?

      Ken tietää mitä viitostiellä betonin kohilla käynyt punaisen auton kanssa?
      Suomussalmi
      13
      924
    5. Ikävöin kyllä

      En voi ottaa nyt yhteyttä, joten puran tänne järjetöntä ikävääni. Tunteeni sinua kohtaan ovat valtaisat.
      Ikävä
      31
      817
    6. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      255
      778
    7. Tiedätkö sinä

      Miten lähellä tänään oli että olisin pyytänyt sua treffaamaan. Olin täysin valmistunut siihen, mutta en löytänyt sinua t
      Ikävä
      19
      749
    8. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      59
      719
    9. Ken leikkiin ryhtyy

      Se leikin kestäköön. Ei mulle tarvitse kiukutella jos en lähde leikkiin mukaan. Eiköhän se oo molemmille helpoin kun lop
      Ikävä
      66
      706
    10. Hesari tunnustaa että Ukraina on häviämässä sodan - Suomen poliittinen eliitti housut kintuissa

      Oliko aivan pakko sitoutua politiikkaan jossa pumpattiin älyttömät summat rahaa Kankkulan Kaivoon eli Kiovan natseille?
      Maailman menoa
      208
      706
    Aihe