Mars-patukka ja pähkinäallergia ?

Voiko pähkinälle ja mantelille allerginen syödä mars-patukkaa? Onko siinä nugaassa siis niitä?
32950
Äänestä

Muut lukivat myös

Vastaukset 3

Vanhimmat

Marseja valmistetaan ainakin jenkeissä samoilla hihnoilla kuin Snickersit, eli pähkinä-allergikolle en suosittele. Käärepaperissa pitäisi kuitenkin lukea tämä sama varoitus erikseen joten tarkista sen avulla.

Äänestä

niin mars snckers twix milkyway ja bounty valmistetaan yhdysvalloissa en tiedä osavaltiota enkä sen pää kaupukia mutta kuitenkin yhdysvalloissa mutta kannattaa koittaa syödä sitä mars patukkaa niin tiedät voitko syödä jatkossa sitä.

Äänestä

Ite diggaan kyllä kovasti syödä mars patukan maidon kanssa, on meinaa hyvää💪

Äänestä

Kommentoi aloitusta


mars patukka kirjoitti:

Voiko pähkinälle ja mantelille allerginen syödä mars-patukkaa? Onko siinä nugaassa siis niitä?

Anonyymi
5000

Ilmoita asiaton sisältö

  • Sisältää materiaalia, joka on loukkaavaa, herjaavaa, rasistista, uhkailevaa tai ahdistelevaa.

  • Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen. Myös yksityiselämään liittyvistä asioista voi keskustella siltä osin, kuin niistä on julkisesti kerrottu.

  • Sisältää lapsille haitallista tai heiltä kiellettyä materiaalia. Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta.

  • Lainvastaista sisältöä voi olla mm. yksityiselämää loukkaavan tiedon levitys, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, laiton uhkaaminen, alaikäisiin liittyvä seksuaalinen sisältö/grooming, petokset, identiteettivarkaudet, kunnianloukkaukset ja tekijänoikeusrikkomukset.

  • Sisältö ei liity palstan tai keskusteluketjun aiheeseen.

  • Viesti ei ole suomea tai ruotsia (pl. International Forums), se sisältää mainontaa, se sisältää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, se on massapostitus tai jokin muu syy.

Jaa keskustelu