GYM2000 Turku

Nainen_8_2

Ostin kymppikerran kortin GYM2000:lle Turun Brahenkadulle. Käyn jumpissa ja spinningissä, en kuntosalilla. Puitteet on ihan viihtyisät, mutta muutama asia askarruttaa salivalinnan kannalta.

Tuntuu, että tietyille tunneille paikat on varattu 1-2 viikkoa etukäteen ja tämä tietysti harmittaa suuresti. Varsinkin combat-tunnit tuntuvat olevan suositumpia kuin mitä tarjontaa on. Mahtaako kyseessä olla joku uudenvuodenlupausten ruuhkapiikki vai onko sali aina yhtä ylibuukattu? Lisäksi suosituimmilla tunneilla on kovasti täyttä. Attackissa ja combatissa saa varoa, ettei törmää naapuriin tai tolppaan. Verottaa aika rankasti omaa treeniä kaventaa liikeratoja ja varoa kanssaliikkujia.

Ruuhkat näkyvät myös pukkarin puolella. Omalle kaapille ei meinaa mahtua ja jopa suihkuihin joutuu jonottamaan. Saunakin on melko pieni, mutta siellä ei onneksi käy kovin montaa ihmistä. Lauteille siis mahtuu.

Spinning-tunneille on mahtunut mukavasti ja vapaitakin pyöriä jää. Toinen kiva asia on jumppasalin himmennettävät valot. Myös salin lattia on pitävä eikä kengät lipsu.

Millaisia kokemuksia muilla on ko salista? Kenties pidempään käyneiden ajatuksia? Kiitos.

13

2991

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Iythkbftkfungylvflvy

      Surkea ratkaisu laittaa vapaat painot eri kerrokseen kuin laitteet. Treenien järkevä järjestys mahdoton tehtävä.

    • Combat86

      Olen kanssasi aivan samaa mieltä siitä että tarjonta ei vastaa kysyntää.
      Harmillista kun oma treeni kärsii siitä että saat jatkuvasti varoa naapuria. Kaiken lisäksi tunneille ylipuukataan, ketää ei käännytetä ovella vaikka ei olisikaan varausta mikä johtaa siihen että sali on todella täynnä. Itse olen vasta nelisen kuukautta käynyt mut tilanne ylipuukkauksen suhteen on ollut koko ajan sama.

    • Nainen_8_2

      Tapahtuuko todella noinkin, että ovelta otetaan sisään, vaikka paikat olisivat jo täynnä? Itse en ole viitsinyt mennä ovelle jonottelemaan, jos netissä tunti on varattu loppuun. Harmittaa todella paljon, ettei combat-tunneille meinaa päästä millään. Ennen kävin joka viikko kerran pari, nyt ei toivoakaan :(

    • Babooba

      Meinasin ostaa tuonne 10-kortin mutta tämä keskustelu laittoi kyllä miettimään vakavasti.. Juurikin nuo combat-tunnit kiinnostavat!

      • jumppaja

        Jos pelkät jumpat kiinnostaa etkä kaipaa kuntosalia oheen, niin voisit harkita Fit4more-salia Saippucenterillä. Sieltä löytyy myös combat-tunteja, ja koska paikka on uusi, niin tilaa tunneilla vaikutti olevan ruhtinaallisesti (olen pari kertaa käynyt).


    • susssi

      En mä kyllä ole huomannut sellaista ongelmaa, etteikö tunnille mahtuisi. Yleensä samana päivänä saattaa varausjärjestelmässä näyttää joku tietty Combat-tunti täyteen varatulta. Kun varaa ajoissa, mukaan pääsee kyllä :) ja viime hetken peruutuksia tulee aina.

      Ihan yhtä täyttä on kyllä esim. Motivuksessakin suosituimmilla tunneilla.

      Pukuhuone on kyllä hiukan liian pieni, itse jään yleensä suosiolla muutamaksi minuutiksi odottamaan kaapille menoa, kun suurin osa vaan vaihtaa vaatteet nopeasti ja lähtee samantien pois.

      Sopu tilaa tekee ja sellainen paikka jossa olisi tilaa mielin määrin pomppia mihin itseä huvittaa ei varmaan kovin kauaa pystyssä edes pysyisi.

    • nenna

      Itse en tykkää combateista ja attackeista, mutta ainakin Sh'bam, BodyJam ja BodyStep -tunneille on mahtunut kivasti, mutta varaan kyllä aina paikkani ainakin viikkoa ennen. Myös spinningeihin mahtuu hyvin, vaikka joskus olen jonkun tunnin jonotuslistallakin ollut. Salilla mahtuu kivasti tekemään, tietty pahimpaan ruuhka-aikaan (klo 16-19) voi joku tietty laite olla varattu, mutta kyllä se siitä vapautuu, kun hetken tekee sit jotain muuta :) Itse olen tykännyt Gymistä ihan superisti, eikä pukuhuonekaan nyt niin ahdas mielestäni ole :o Suosittelen lämpimästi Gym2000, ja plussana myös suht opiskelijaystävälliset hinnat! :)

    • jogi2

      Löytyykö kuntosalilta juoksumattoja? :)

    • xmnnxm

      Suosittelen Motivusta. Vaikka joku väittikin, että sielläkin on tunnit täysiä. Juuri katsoin varaustilanteen, ja molemmilla saleilla ei ole seuraavaan viikkoon yhtään täyteen varattua tuntia. Osa tunneista tulee kyllä täyteen, mutta tekemällä varauksen netissä esim. edellisenä päivänä pääsee aina mukaan. Varauksen voi myös yhtä hyvin perua. Ilman varausta suositulle tunnille lähteminen on omaa hölmöyttä :)

      Combat tunteja taitaa oll 6/viikko ja ohjaajat mahtavia (oma suosikkituntini). Harvoin tunti ihan täynnä. Nytkin alkaa olla jo uuden vuoden lupausten tekijät luovuttaneet...

      Tuntitarjonta on mun mielestä Turun monipuolisin, pukuhuoneissa tilaa ja saunat pesutilat hyvät.

      Itse olen ollut 10 vuotta asiakkaana, enkä aio vaihtaa.

      Vinkki: toukokuussa Motivuksella on synttäriviikot, jolloin yleensä parhaat tarjoukset. Aleaikojen kortit ovat hiukan edullisempia, mutta tarjonta paljon suppeampi.

    • eityytyväinen

      Hiukan epäsiisti paikka, pölyä ja paskaa paljon. Naisten pukkarista suora näköyhteys parkkipaikalle, siinä on vain sellaiset "suikaleverhot" joiden välistä näkee todella hyvin. En tyytyväinen..

    • -J-

      Tuo Saippua-Centerissä sijaitseva Fit4 -paikka on juuri oivallinen esim. combatiin. Ohjelmistosta löytyy myös suosittua trampoliinijumppaa sekä muitakin ryhmäliikuntatunteja. Ja parasta paikassa on se ettei tarvitse liittyä jäseneksi vaan käyt silloin kuin haluat! Bonuksena todella upea sisustus ja mahtava vetäjä Pertsa =)
      Tässä paikan nettisivut:

      http://pertsayo.pp.fi/worx.html

    • Treenaaja122

      Ahdasta pukuhuoneessa, jumpat täynnä. No menkää M&M:lle, 3 salia, Raisiossa ei ikinä ruuhkaa, koulukadulla on arkisin 17-19 ruuhkaa, mutta muuten tilaa ja 24h. Hintaero olematon ja aivan luksussali verrattuna motivukseen tai gym2000:een. Hyvä ilmapiiri muutenkin.

    • eiedespukukaappeja

      oho, mömmö et mömmö laittoi mainoksen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2087
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      118
      1600
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1510
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1337
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1226
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      488
      1145
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1135
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      953
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      932
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      876
    Aihe