Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

epäoikeudenmukainen arvostelu tinteissä ja mineissä...

wonderwhy

ovatko muut törmänneet tälläiseen epäkohtaan...tuntuu oudolle, että isu arvioinneissa vaikeammista hypyistä, pirueteista ym. saa enemmän pisteitä, mutta tinteissä ja mineissä eniten pisteitä saa ns. "kivasti" luistellut lapsi, ei suinkaan se jolla on vaikein ohjelma ja joka siinä onnistuu....onko näissä sarjoissa tuomareilla mitään käsitystä oikeasti siitä miten luistelua arvioidaan? sitten kun katsoo videolta esim. kahden luistelijan liukuja joista toinen tekee ne paljon hienommin, niin voi olla liu`uissa silti hirvittävän suuri piste-ero, että se kivasti luistellut saa enemmän pisteitä....onko tällä systeemillä tarkoitus kannustaa niitä vähän huonompia luistelijoita? Ajatellaan että ne lahjakkaammat kerkeää sitten saamaan pakintoja vaikeammista sarjoista kun taas nämä "kivasti" luistelevat jotka tekee perusjutut ei tule enää myöhemmin palkintoja saamaan?

5

474

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aaaabbbbbccccc

      Minä olen miettinyt samaa. Olen tullut siihen tulokseen, että näillä "kivasti" luistelevilla on hyvät ohjelmat. Ei tarvitse osata tehdä vaikeita hyppyjä eikä tehdä piruetteja, kunhan omaat nopean perusluistelutaidon. Tällä taidolla voit suhasta hyvin suunitellun ja hiotun ohjelman ja korjata potin. Nyt, kun katsot videolta uudelleen eikö olekkin näin? Hyvä perusluistelu on tietysti kaiken A ja O, mutta miten voi saada paljon tähtiä pirueteista, jos ei pääse tarvittavia kierroksia eikä ehkä pysy piruettia pystyssäkään.

      • ...

        Tervetuloa vaan lajin pariin! Ei se arviointi paljon paremmaksi muutu, vaikka kaivetaan koneet ja spesialistit esiin. Taitoluistelu on arvostelulaji ja tuomarit ovat ihmisiä. Pienten luistelijoiden sarjassa arvosteluun vaikuttavat ohjelma, vauhti ja hymyily. Piruetit ja hypyt voi oikeastaan unohtaa. Mutta kaikkein eniten arvosteluun vaikuttaa se kuka siellä jään laidalla seisoo ja minkä seuran takkia kannat. Eli valmentaja ja seura. Suomi on niin pieni maa, että täällä tuomarit ja valmentajat ovat kavereita keskenään, joillain seuroilla on parempi maine kuin toisilla jne. Ja nämä "arviointiperusteet" ovat sitten voimassa ihan sinne huipulle asti. Jos oikeudenmukaisuutta kaipaa, kannattaa vaihtaa vaikka juoksuun, siinä kun voittaa se, joka ensimmäisenä maaliin tulee.


    • aaaabbbbbccccc

      En millään haluaisi uskoa, että se on noin, mutta kyllä se on jo nähty. Vaihtaisin toiseen harrastukseen, mutta laji on imaissut tytön eli pakko on vaan kannustaa. Meillä ylospäin mentäessä tyttöjen käyttäytyminen on myös muuttunut ihan järkyttäväksi. Ilveillään, kiilataan jäällä, vähätellään toisten taitoja............ kuitenkin kyseessä on vasta 9-11 vuotiaat lapset.
      Vanhempi tyttäreni on noussut toisessa lajissa SM-tasolle ja saanut matkan varrella paljon ystäviä ja todella paljon kannustusta muiden nuorten vanhemmilta ja myös toisten seurojen valmentajilta. Kilpailu on kovaa, mutta osataan kannustaa myös toisia.
      Toivottavasti muissa seuroissa tämä on terveempää, kuin meillä.

    • Elämä on......

      Oikeesti, samaa paskaa se on kaikissa seuroissa, valitettavasti.. Ja eniten mielistelevät saavat eniten valmennusta. Myös sen lapsi kenen äiti huutaa ja vaatii eniten. Muut ovat maksajan roolissa ja oppivat siinä sivussa seuraamalla mitä oppivat =(

      • Kokemusta on

        Meidän seurassa ainakin homma toimii!
        Kaikkia kannustetaan ja olemme positiivisella mielellä liikenteessä :)
        Korjaan kuitenkin sen verran, että kyllä isu-sarjoissa niillä hypyillä ja pirueteilla on väliä, toisin kuin tähtiarvioinnissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1535
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      31
      1227
    Aihe