Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tukirahat, urheilijat ja tulevaisuus on nimetty

Laidalla 24

Ministeriö , ok sekä liiton säätiö on jakanut tukensa. Maajoukkue on suuri mutta harvat nauttivat tuista! Unohtuivatko sennut kun ajetaan nuoria sisään?
Jäätanssi sai lisä tuke tason nostamiseen, eikö pojat tarvitse sitä myös?
Mihin riittää vanhempien kukkaro?

11

319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Viimeisellä laidalla

      Parhaat ja lupaukset saivat tuet. Haastaja -tuet vielä jakamatta, mutta ne menevät näille samoille tuetuille. Tuen arvoisia sennutasoisia tyttöjä, poikia tai miehiä ei ole päättävien elinten mukaan enempää. Ei voi mitään kun ei ole tarpeeksi hyvä.

      Näiden perusteella voi vetää johtopäätökset kenen kannattaa jatkaa ja kenen lopettaa.

    • Hieno homma

      Kuka ei saanut tukia kannattaa siis lopettaa. Näin kannustetaan nuoria.

      • Viimeisellä laidalla

        Ehkä kirjoitin sennuista, pojista ja miehistä, jos luit viestin. Eihän meillä ole kv-kärkitason miehiä tai naisissa muita kun Kiira tällä hetkellä.
        Muut naiset on junnu-noviisi-ikäisiä, pojat vielä junnuja eikä nekään junnukärkeä. Onko järkeä jatkaa, jos on aika hyvä ja ihan kiva, mutta ei uskota kv-menestykseen? Tämä laji nielee niin paljon rahaa ja raha korreloi menestykseen (ohjelmat, puvut jne.) että kannattaako hakata päätä seinään?
        Saahan sitä harrastella niin kauan kun rahaa riittää ja sparrata lahjakaampia paremmiksi.


    • aivan hienoa

      edellinen valotti taitoluistelun tulevaisuuden. ei sennuja eikä junnuja vain ainoastaan Kiira.näistä kaikista mini mineistä tulee sitten lajin pelastajia.
      huh huh ollaan jo syvällä.

    • Asennetta peliin

      Samaa mieltä. Juniorit saavat tehdä ihmeitä, jos mielivät kansainväliselle huipulle. Seniorit ovat jo pihalla, koska eivät opi enää mitään uutta ja vanhatkin taidot karisevat. Noviiseissa on toivoa. Juniori-ikäisistäkin lopettaa joka vuosi luistelijoita, joista olisi pitänyt tulla "yunakimejä"

    • ens-ka

      Paska puhetta. Naiset kehittyvät 20 ikävuoteen ja miesten ikä on 25v. Tämänkin jälkeen voi vielä joissain tapauksissa tapahtua kehitystä jos hakeutuu oikeaan valmennukseen mitä täälltä ei saa. Näiden lapsitulevaisuuksien kanssa on nähty mitä tulevaisuus on. Isot puheet ja sitten Shitti housuissa.Liitto on ihan pihalla näiden jakojensa kohdalla. Onko maajoukkue kelpoinen luistelija iältään 13v kun kv ikä on 15v Kiira on mennyttä mutta niin on myös Suomalainen taitoluistelu
      Rinsessa ruusunen nukku 100v ja niin tekee taitoluisteluliitto. Ainoa minkä se osaa on pakottaa junnujen ja sennujen lopettamaan. Siinä esimerkkiä teille tulevat maailman valloittajat. tietoa on

    • Ihmettelyä?

      Maajoukkueessa on 27 luistelijaa, joista tukia eivät ole saaneet naisista 9 ja miehistä 4 (Nurmenkari mukana luvussa, vaikka ura kysymysmerkki).

      Tukea saamattomat uudet ja nuorimmat maajoukkuelaiset voidaan vähentää tuosta eli suunnilleen 7. Maajoukkueessa pidetään toisin sanoen 5-6 luistelijaa, joiden menestykseen ei uskota, karkeasti sanottuna.

      Olisiko reilumpaa, että maajoukkueessa olisi vain sellaiset joita tuettaisiin taloudellisesti?

      • !!!!!

        Olet oikeassa, maajoukkueessa olemisessa ei ole mitään merkitystä, jos et nauti liiton tukia, etkä myöskään liiton arvonantoa.

        Kukahan viisas on keksinyt tämän nykyisen maajoukkuejaon?Täällä hetkellä nämä jotka kuuluu niinsanottuun maajoukkueeseen saavat vain velvollisuuksia, eikä mitään tukea liitolta. Maajoukkueella näillä näkymin ei ole mitään merkitystä.
        Onko nämä nykyiset ilman tukia olevat maajoukkueen jäsenet näiden harvojen ja valittujen leirien (pakollisien ) maksajia?


    • hyvää tulevaisuutta

      OK kesäkisat käynnissä ja Suomalaiset eivät ole valitettavasti onnistuneet kisoissa.
      Toivottavasti taitoluistelussa on tehty oikeat valinnat ja satsaukset että näemme seuraavissa OK kisoissa sama tarjonta kuin edellisissäkin kisoissa.
      Onnistuminen kun tulee vain oikeilla valinnoilla ja niihin panostamalla.

      Jännityksellä kohti Shotsia.

      • tulevaisuus

        Sotsissa ainoastaan Kiiralla on mahis kymmenen parhaan joukkoon jos vielä pystyy silloin vammojensa kanssa luistelemaan.


      • tappara rules
        tulevaisuus kirjoitti:

        Sotsissa ainoastaan Kiiralla on mahis kymmenen parhaan joukkoon jos vielä pystyy silloin vammojensa kanssa luistelemaan.

        Mitenkähän sen Kiiran kanssa on kun on joutunut opettelemaan kävelemään ja ajamaan autoa aivan uudestaan. Nämä kumpikaan kun eivät tue luistelua.
        Olisi todella sääli että tämä ainoa huippu taantuisi vielä


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2258
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1954
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      80
      1708
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1598
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1522
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1362
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    10. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      36
      1326
    Aihe