Auttakaa olliessa !!!!!

Skate

Nyt on mun toinen päivä kun reenaan skeittausta. En osaa vielä oikeen mitään temppuja. Olen harjoittelemassa ollieta, mutta mulla on sen kanssa vähän ongelmia: Kun yritän tehdä sitä niin menen hiukan kyykkyyn ja painan tailin alas ja hyppään. En saa siitä vauhdista raapastua ! Johtuukohan kengistä ??? Käytän meinaan ihan tavallisia lenkkareita. Ja sitten asiasta viidenteen: Kun hyppään mun etujalka (asentoni on regular)lähtee taaksepäin, varmaan pelkään hiukan että lennän selälleni. Oisiko mitään muita helppoja temppuja mita voisin opetella ???
Manuttaa osaan jo hiukkasen. Toivottavasti joku osaa auttaa.............

16

165

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • -

   Paiskaa teili maahan, liu`uta etujalkaa eteen ja hyppää samalla. Näiden kolmen asian tulee tapahtua todella nopeasti, oikeastaan silmänräpäyksessä.

   • -

    Vaatii harjoittelua ja pitkäjänteisyyttä, tiedän. Oppiaksesi ollien ja samoin kuin muut perustemput kunnolla joudut todennäköisesti harjoittelemaan niitä useamman tunnin päivässä.


  • auttajahelppari

   ei paripäivää auta mitää itel meni varmaa 2 viikkoo ollieen et sain sen 20 cm nousee ja nykyää menee 3,5 dekkii olliee..... paras neuvo on et nosta polvia reilusti ja hyppää nii korkeelle ku pystyt ...... ja kickflipin ekaa länddäämisee meni 7 kuukautta ja jokapäivä reenasin flippii ÄLÄ POLTA PÄREITÄ KAHES PÄIVÄS!

  • Skate

   Kiitos, neuvoista !
   Nyt onnistuu jo ollie paremmin, mutta mulla takapyörä tuskin nousee 5cm enempää. Niin, miten saisin korkeamman ollien ???

   • :D

    Kovempi poppaus ja nosta jalkoja ilmassa


   • -
    :D kirjoitti:

    Kovempi poppaus ja nosta jalkoja ilmassa

    Itselläni tosiaan aikanaan auttoi, kun käytin enemmän "jalkavoimaa" eli edellistä lainaten poppasin kovempaa. Silloin kun itse aloitin skedeyksen aikanani, olin niinkin huonossa kunnossa että väsyin jo pelkästä edes takas puskemisesta laudalla. Aloin kuitenkin kuntoilla enemmän (mm. lenkkeily), ja sain näin ollen enemmän voimaa jalkoihin.

    Skeittaus ei varsinaisesti ole mikään ns. kuntolaji, mutta toisaalta jos ei ole voimaa jalkoissa ollenkaan niin eihän sitä lautaakaan saa kovin korkealle popattua.


  • esjonne4ever

   poppaa teiliä lujempaa maahan ja liu´uta jalkaa ja hyppää samaan aikaan ajoitus on kaiken a ja o

   • Skate

    Koitetaan !


  • Skate

   Mulla on nyt sellanen ongelma kans että: Kun poppaan tailin alas ja raapasen ja hyppään niin se kestää niinku olisi hidastus ! Siis mulla kestää koko ollien tekemisessä kauemmin kuin pitäisi !

   • -

    Kokeile pitää etujalkaa vähän edempänä kuin vain laudan keskiosassa, voisin kuvitella että on helpompaa (siis lähempänä nosea). Aloitteluvaiheessa oleellista on tottua itse jalkaliikkeeseen eikä niinkään se miten "puhtaasti" tempun vedät jos ymmärrät mitä tarkoitan.


  • Skate

   Selvä !

  • -
   • skedemaster

    JA TIETTY LIPPA TAAAAKSE NIII ALKAAAA SUJUUU PAREMMIN!!!!


  • aSJKjk<sjnjJSD

   Kannattaa kattoo youtubesta hidastettuja videoita. Niistä näkee hyvin miten pitäs tehä. Hakusanaks vaikka SlowMotion ollie skateboard tia jotain sinnepäin :)

  • skede123

   sama juttu oli mullakin. kyllä se alkaa vähittelen sujumaan :DD

  • HelpBari

   Kun vauhdissa vedät ollien niin laita painoa enemmän eteen niin saat ländättyä sen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uuh! Mediapersoona Janni Hussi yllättää kuumana narubikineissä ilkamoiden: "Yritin sihdata tota..."

   Janni Hussi viettää Kreetalla kuumaa lomaa kihlattunsa Joel Harkimon kanssa. Tämä kuva on saanut eniten tykkäyksiä Instassa, eikä ihme! https://www.su
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   5119
  2. Miettinyt tässä sun älynlahjojasi

   Kun on tässä tullut seurattua sun tekemisiäsi jonkin aikaa, niin kiinnittänyt huomiota pään käyttöön yleisemmin. Naisesta kyse. Yksinkertaisuus ei ole
   Tunteet
   205
   1595
  3. Nainen kuoli saatuaan Pfizer -koronarokotteen

   BBC: New Zealand woman dies after receiving Pfizer vaccine https://www.bbc.com/news/world-asia-58380867
   Seinäjoki
   47
   1531
  4. Bile-Sanna laittoi ylimielisen insta-viestin

   Nyt se keulii taas. Ylimielinen bile-Sanna kuittailee boomereille. Marinin mielestä muut on retuja paitsi hänen bilejenginsä. Viestin voi tulkita niin
   Maailman menoa
   363
   1440
  5. Rokottamaton hoitaja levitti tautia?

   Tämä on linja nyt. Koronanatsit ovat tosissaan. Rokottamattomia kohtaan on järjestelmällistä vainoa, syyllistämistä, lokaamista, häpäisyä, uhkailua ja
   Maailman menoa
   321
   1182
  6. Et halua mitään väärinkäsityksiä

   ja että siksi käännät selkäsi mulle. Älä tee omia johtopäätöksiä. Joohan ihana?
   Ikävä
   105
   1132
  7. Onko sulla nainen tunteita vieläkin mua kohtaan

   Nään unia susta ja en voi olla ajattelematta sua 🙂 ja kun välillä ajattelen tuntuu kuin säkin ajattelisit mua kehossa kihelmöi lämpimät aallot ja jo
   Ikävä
   62
   1026
  8. Mitäs puuhaat mies mukava ja miellyttävä

   Että sulla on ihana ääni🤩
   Ikävä
   53
   943
  9. Puukotus Prismassa

   Joensuun prismassa tapahtuu. Kuka puukotti ja ketä? https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/28709f6c-f1b2-44c1-937d-1dd050f60b33 Oliko asialla kentien n
   Joensuu
   24
   900
  10. Olen surullinen

   ja pahoillani. Ehkä lopulta ymmärsin. Pysyn kaukana.
   Ikävä
   19
   755
  Aihe