PIZZAN LAITTO KYLMÄÄN VAI KUUMAAN UUNIIN!?

ParazPizza

Terveppä terve!

Jooh eli laitatteko pakaste pitsaa uuniin joka on KYLMÄ vai KUUMA?

itte laitan pitsan uuniin niin että uuni on kylmä!

OMAT KOKEMUKSET! KYLMÄÄN!

pitsasta tulee hyvää , toisinkuin monet väittävät että pitsa pilaantuu..taikka ei voi millään laittaa kylmään uunii..

12

2085

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perseilijä666

      oot joku homo kyrbä, tottakai lämpimään uuniin

    • ParazPizza

      niska perkele! ei saa trollata , vakava juttu!

    • pitsoliaani

      Pakastepizza kylmään uuniin ja lämpö päälle (225-astetta) - valmis kun pizzan keskusta kupruilee ja väri on kauniin ruskea.

      Itsetehty pizza kuumaan uuniin (225-astetta), valmis noin 20 minuutissa - kun pinta on saanut kauniin värin.

      Einespizzoja (Saarioinen,Atria...) en suostu edes valmistamaan.

    • dfoigje490

      >Einespizzoja (Saarioinen,Atria...) en suostu edes valmistamaan.

      Höhlä - nehän ovat valmiita. Senkun viet sen luukkuas kohti. Kylmä saarioisen pizza on paras.

    • eimiunmammantekemä

      Jeh - valmiita suoraan kompostiin! Eihän niitä syö entinen erkkikään, korkeintaan joku kolanörtti - ja vielä kylmänä, hyi helvetti! Jo on jollain maku persiiistä!

    • leodanicknamemissing

      hy vittu kylmä pizza on yli arvostettuu!

    • Ei helkatissa

      Ei voi ymmärtää miten joku voi syödä kylmää einespizzaa - maistuu ja haisee aivan anukselle, ei puutu kuin karvat reunoilta.
      Jos vatsa pitää täyttää jollain vastaavalla, käytän sen tekemiseen 15min ja saan aivan kelpoa korvike Pizzaa. Einespizza on tehty... en tiedä ketä varten, tosin jos ei paremmasta tiedä niin siitä vaan.

      Eli einespizza kylmään roskikseen ja pakaste pizzan annetaan olla pakastealtaassa.

      • Pizza de homme

        Einespizzat ei voita itse tehtyjä pizzoja, jotka maistuu kylminäkin hyviltä.
        Ainakaan näitä Atrian ja Saarioisten lättyjä ei kylmänä pysyty syömään.
        Saarioisten maistuu lämpimänä paremmalta, kuin Atrian, jota ei lämpimänäkään meinaa pystyä syömään.
        Ainakin joutuu laittamaan päälle runsaasti ketsuppia ja sinappia.
        Atrian einespizzan pohja maistuu pahvilta ja on sellanen pehmeä ja sitkeä.
        Joka kehuu näitä einespizzoja, ei ole muita pizzoja syönytkään.


    • Pizza da homme

      Mä laitan pizzan lämpimään uuniin 225 asteeseen.
      Jossain neuvottiin kuumentamaan uuninpelti ja laittamaan se pizza sille kuumalle uuninpellille, niin että siitä tulis rapeampi, mutta ei ole tullut kokeiltua.
      Huoneenlämpöselle pellille ja sit lämpimään uuniin.
      Ei se kylmään uuniin laittaminenkaan ole mikään huono idea, kerkee pizza vähän kohoamaan lämmön nousun kanssa.
      Vaikka paras pizzapohjahan on rapea ja ohut, eikä mikään sitkeä, jota joutuu saksilla leikkaamaan, että sais siitä jotain irti.
      Pannupizzat on sit erikseen, niissähän on paksu ja pehmeä pohja.
      Ei ole niitä koskaan tullut tehtyä, vois kyllä joskus kokella, mutta nehän pitää paistaa sellaisessa pannussa uunissa.

      • nonäinhänsekäypi

        Pakastepizza kylmään uuniin ja termari 250-asteeseen. Valmis kun saavuttanut asetetun lämpötilan ja kuplii keskeltä pinnan ollessa kauniin ruskea.

        Oikeastaan valmistamani pizzat ovat pannupitsamaisen paksupohjaisia (aivan kuten buurdäänin pikamatkalla Roomassa eräs "katutaiteilija" teki) ja ne laitan kohottuaan valmiiksi lämpimään uuniin (225-astetta) paistaen noin 20 minuuttia ilman kuumaa pitsakiveä tai pellin lämmittämistä. Ei myöskään tarvitse valurautapannua Chigacon-tyyliin - niissä on yleensä liikaa taikinaa täytteisiin nähden (kuivikas).

        Rapea, ohut pohja on minulle jotenkin vieras ajatus, vaikka Santorinilla sainkin kerran erinomaista sellaista nimeltään "El Greco", täytteenä sipulia, makeaa paprikaa ja feta-juustoa oliivien kera.


      • Pizza da homme
        nonäinhänsekäypi kirjoitti:

        Pakastepizza kylmään uuniin ja termari 250-asteeseen. Valmis kun saavuttanut asetetun lämpötilan ja kuplii keskeltä pinnan ollessa kauniin ruskea.

        Oikeastaan valmistamani pizzat ovat pannupitsamaisen paksupohjaisia (aivan kuten buurdäänin pikamatkalla Roomassa eräs "katutaiteilija" teki) ja ne laitan kohottuaan valmiiksi lämpimään uuniin (225-astetta) paistaen noin 20 minuuttia ilman kuumaa pitsakiveä tai pellin lämmittämistä. Ei myöskään tarvitse valurautapannua Chigacon-tyyliin - niissä on yleensä liikaa taikinaa täytteisiin nähden (kuivikas).

        Rapea, ohut pohja on minulle jotenkin vieras ajatus, vaikka Santorinilla sainkin kerran erinomaista sellaista nimeltään "El Greco", täytteenä sipulia, makeaa paprikaa ja feta-juustoa oliivien kera.

        Yhdessä pizza ohjeessa, josta tulee uuninpellin kokoinen pizza, on käytetty tavallisuudesta poiketen maitoa n.2dj ja voita n.50 grammaa.
        Lisäksi jauhoja n.2,5 dl, suolaa n. 0,5 tl ja hiivaa, yleensä laitan kuivahiivaa vajaa n.1 tl.
        Tuosta ohjeesta tulee pehmeäpohjaisempi pizza ja tosi herkullinen, mutta aika rasvainen pohja verrattuna yleisimpiin pizza ohjeisiin.


    • pojulinen

      Laitan kaupan valmispakastepitsat ohjeen mukaan uuniin, mutta aina en jaksa odottaa uunin lämpeämistä kokonaan niin voin laittaa jo viileämpäänkin...

      Itse jos teen alusta loppuun pitsan laitan 300asteeseen valmiiksi kuumennetun uunipellin päälle, siis niin kuumaan kun nyt sähköuunin saa lämmitettyä. Omatekoiset pitsani ovat ohuita ja rapeita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 20v on otettu kiinni

      Tulipalo oli sytytetty joten murhasiko ex omat lapsensa ja heidän Äidin. Tuskin sitä kukaan ohikulkijakaan sytytti.
      Savonlinna
      171
      10412
    2. Mitä meidän välillä

      Tapahtuu lopulta?
      Ikävä
      55
      2833
    3. IL - Auerin lapsia oli houkuteltu rahalla Annelin puolelle?

      16:12 Outoja väitteitä Sijaisäidin mukaan Auerin lapsia koetettiin houkutella nettipalstoilla muuttamaan kertomuksiaan
      Maailman menoa
      82
      2568
    4. 86
      2402
    5. Savonlinan perhesurma, epäilty mies romani, äiti kantaväestöä

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000011676508.html Savonlinnan seudun romaniyhdistyksestä kerrottiin lauantaina IS:lle, e
      Maailman menoa
      148
      2129
    6. Savonlinnan murhapolttaja romani

      Ainakin IS kertoo. Arvasin heti ettei ole normi valkolainen suomalainen.
      Maailman menoa
      244
      1978
    7. Ei me taideta

      Pystyä kokonaan olemaan erossa.
      Ikävä
      44
      1412
    8. Kun aika on oikea niin

      Tupsahdat uudelleen tai löydän edes melkein yhtä ihanan ja joudun tyytymään... Suukko poskelles. 😘 Viattomasti vain.. �
      Ikävä
      13
      1405
    9. Muutama vuosi sitten oli pulaa hoitohenkilökunnasta

      Nyt heitä sanotaan irti. Tarve ei ole hävinnyt mihinkään, ei myöskään raha jolla ihmisten työnteosta maksettiin; raha va
      Maailman menoa
      121
      1215
    10. Ilouutinen: Osmo Peltola jo teini-iässä, silti yhdessä Peltsi-isän kanssa taas tv:ssä!

      Ihan paras parivaljakko: Peltsi-isä ja Osmo-poika. Tämä on kyllä sellaista hyvänmielen telkkariohjelmaa, josta kukaan ei
      Tv-sarjat
      34
      873
    Aihe