Mikä on paras pakastepizza mielestäsi?

PizzaMan

Pakastepizzoja tulee aina silloin tällöin ostettua, mietin itsekseni että kärryyn menee nykyään aina Dr.Oetkerin valmistamia pizzoja, näissä on makua.

Viimeksi kun kävin Cittarissa ostin muutaman Grandiosa pizzan kun oli tarjouksessa, ei mitään makua! pohjakin kuin korppuleipää.

Eikö muut valmistajat osaa tehdä oikeaa pohjaa ja laittaa maut kuntoon vai onko vika minussa kun muut ei kelpaa?

Kakkosena tulee pirkan kiviuuni salami pizza, tätä kun vähän vielää tuunaa niin hyvä.

14

4436

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • herkkusienikinkku

      Ei ainakaan jalostajan "roiskeläppä"pitzat jotka maistuvat samalta vaikka variaatio on eri siis ihan hirveetä jämä sutta meinaa laattaa lentää.

      Parhaimmat pakaste pitzat ja paras hinta/laatu suhde on lidl:in pitzoissa.Yllättävän hyviä,sopii erinomaisesti kanuuna aamuun tai ihan selvinpäikin putoaa.

      • asdasdasdasddsffasd1

        Pirkan kiviuunipizzat ovat pakastepizzojen aatelia. Lidlin pizzat myös todella hyviä. Dr. Oetkerin pizzat myös oivia, mutta turhan kalliita.


    • bnfkhjönbvkk

      Itse tykkään lidlin mozzarella-pitsoista. Lisään niihin milloin mitäkin täytettä. Prismassa oli kanssa joku hyvä pitsamerkki, mutten enää muista mikä.
      Atrian teurasjätepitsatkin menee. Päälle pari milliä oreganoa ja pari ruokalusikkaa tabascoa niin johan uppoaa! Miksi niitä on jauheliha ja kinkku-versiona? En ole mitään eroa niiden välillä havainnut.. että sellaista maailman menoa!

    • ööölölö

      Lidlin pakaste pizzat on parhaita, ite ainakin tykkään niistä missä on 3pepperoni pitsaa, siihen aurajuustoa niin on HYVÄÄ.

    • määnn

      Paras on tukusta saatava pizza-taikina, taputtelee sopivan kokoiseksi ja saa itse valita laatutäytteet.

    • VitunVittuPerkele

      Kusista paskaa saatana!

      • örgjbrw

        Sulla onkin erikoinen mielipizza , no , makunsa kullakin.


    • TuomasAH

      Tänään testattua Rainbow mozarella. Paras pohja ikinä tässä kategoriassa.
      On muuten valmistettu Italy.

      Tähän hjyvä salami ja punasipuli päälle, sekä Mutti pizzakastiketta. Paiston jälkeen 50g tuoretta rucolaa sekä valkosipulia. Niin johan maistui

    • Juustonsyöjä

      Itse olen mieltynyt dr. oetkerin pizzoihin. Lempparini on juustopizza.

    • rakkauslöytyypizzasta

      Minun mielestäni kaikista parhain pakastepizza on Grandiosan lihainen sekä hieman tulinen Meat lovers-pizza. Se on oikein mehevä ja täyttää makunystyrät hetkessä hyvällä maulla. Itse valitsen sen aina kaupan pakastehyllystä jos mieleni tekee halpaa, mutta hyvää pizzaa. On Grandiosalla myös muitakin hyviä pizzoja, esimerkiksi tavallinen pepperonipizza. Silti meat lovers on minun suosikkini ja tulee aina olemaan sydämessäni.

    • Pitsalover

      Minun mielestäni paras pakastepizza on Grandiosan Meat lovers. Siinä pizzazza on paljon lihaa ja makua löytyy, ehkä hitusen tulinen. Tuoksu on myös hyvä, pizza ei ole liian rasvainen eikä liian kuivakaan. Itse välillä lisään pizzan päälle pekonia tai tomaattia. Pizzaan voisi myös lisätä vähän jotain kastiketta. Jalapenot tuo pizzaan tosi hyvän maun. Itse en tykkää hirveän tulisesta ruuasta, mutta tätä pizzaa en voisi vastustaa unissanikaan. Seuraavaksi ajattelin kokeilla mozzarellaa kyseisen pizzan päälle. Tykkään erittäin paljon mozzarellapizzasta, joten ajattelin yhdistää kaksi eri pizza. Kokeilkaa tekin!

      • Huonoipia-nuo

        Huonoimpia pizzoja mitä on ikinä valmistetttu nuinGrandiosat juurikin pohjan ja keinotekoisen makuisen lisuukkeen takia.
        Pohja on niin huono että en koskaan nähnyt?
        Jos todella hyvän kaupan pizzan tahtoo niin Pirkan tonnikala tai salami on parasta, pohja on pehmeä paksureunainen ja silti rapsakka, täytteet hyviä.


    • tottorial

      Pirkka pakastepizzat olisivat ihan ok, mutta niissä maistuu kumma kalamainen sivumaku, varsinkin mozzarella pizza, se kalan sivumaku pilaa pizzan tyystin.

      Grandiosa pizzat ovat monilta osin maukkaita, mutta liian kalliita ja pieniä ja olemattomia, tosin en ole syönyt niitä isoja vaan lähinnä sitä grandiosan mozzarella pizzaa.

      Lidl: pakastepizzat menettelee, mutta niihin olen jotenki kyllästynyt koska olen syönyt niitä varmaan liian pitkään. Lild:n mozzarella on paras. Se pohja vaan on aika huononmakuinen.

      Ristoranten mozzarella on myös hyvä.

      Silti paljon merkitystä makuun miten kauan uunissa pitää pakasttepizzaa. Jos liian kypsäksi antaa mennä eli silloin kun se on jo lähes ruskehtavaa ja kovettunut eli yleensä kun alkaa oleen siinä 10 min ja kauemmin se on jo liian kauan ja maku vähenee. Paras aika on alle 10 min sellanen 8-9 min itsellä 225 asteen uunilämpötilassa jolloin pizza on just ja juustosta hieman sulanut ja lämmennyt, ei silti kumminkaan liian haalea. Maku on silloin parhaimmillaan.

      • Pirkkelilä

        Tuon kalamaisuuden olen Pirkoissa itsekin joskus huomannut, kokeileppa sitä salami versiota, se on parasta tai sitten suoraan tonnikalaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4965
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3144
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe