Ihmiset jotka väittävät olevansa onnellisia vaikka ovat sinkkuja?

Mahtavatko

valehdella. Itse en ainakaan voi olla onnellinen, koska en saa naista.

33

368

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ovat naisia

      joilla on vakipano/vakipanoja

    • Kyllä voi olla onnellinen. Välillä vaan tulee itkupotkuraivarit ja tekisi mieli aloittaa ydinsota, mutta se menee ohi. Häppi, häppi, häppi... ;)

    • Kyllä ihmiset oppii erilaisien asioiden kanssa olemaan sinut, vaikak joskus tekiskin vähän kasvukipuja. Toiset taas tietää alusta pitäen, että mikään tiivis nyhjääminen ei ole oma juttu. Mielummin on yksin niin paljon, kun mahdollista tai ainakin mahdollisimman paljon omilla ehdoillaan.

      Kyllä sinkku voi olla oikeasti todella onnellinen yksinäänkin, eihän mikään pakota nauttimaan vain varattuna olemisesta ja sen tuomista asioista. Se on ihan siitä kii mitä pitää tärkeänä. Elämä on.

      yhdelle se on..

      http://www.youtube.com/watch?v=s3oELPaIrjA&feature=related


      toiselle se on..

      http://www.youtube.com/watch?v=wOMboAsh3N4

      kolmannelle se on..

      http://www.youtube.com/watch?v=g7fMrfXqdXA

      neljännelle ties mitä...

    • Sä tarvitset

      muutaman parisuhdehelvetin verran kokemusta tullakseen onnelliseksi siitä, että et saa naista.

      • ....................

        Näinpä. Ei elämä muutenkaan ole niin yksioikoista, että yksin olisi päivästä toiseen kärsimystä, parisuhteessa pelkkää onnea. Jälkimmäisen hyvät puolet kuitenkin painavat vaakakupissa itsellä enemmän, jos toista rakastaa.


    • happysinglee

      Sinkkuna voi olla täysin onnellinen. :) Itselläni on paljon ystäviä ja mulla kuitenkin riittää tekemistä enkä nyhjää yksin kotona. On ihmisiä, jotka tarvitsevat parisuhteen, mutta ymmärtäkää, että joku on onnellinen sinkkunakin. Koittakaa ajatella muiden näkökulmasta asioita.

      • cinccumyöscin

        Kiva, jos olet tyytyväinen. Välillä on hyvä olla yksin mutta ei ole hyvä jäädä yksin. Kyllä se elämä antoisampaa hyvässä parisuhteessa on ainakin vanhemmiten.


    • Vain pillu

      voi tehdä miehen onnelliseksi

      • khjkjhjhk

        Tai todella onnettomaksi, kun huomaat että sulla on klamydia tai naisella kuukautiset myöhässä jo pidemmän aikaa....

        Aina saa pelätä.


      • Ja taas

        yksi aika lisää sukupuolenvaihdosleikkaukseen.


    • n42+m51

      Ei parisuhde takaa onnellisuutta, vaikka moni täällä niin tuntuu kuvittelevan. Eikä parisuhde takaa hyvää seksielämääkään. parisuhteessakin voi olla yksinäinen.

      Mä olen huomannut että olen sinkkuna ihan onnellinen. Jos kyllästyn omaan seuraani, aktivoidun ja hengailen ystävien kanssa. Itse pitää nähdä vähän vaivaa kun ei kukaan himasta hae. Myönnetään että mulla on myös rakastaja. Ihanaa seksiä silloin tällöin kun aikataulut osuu kohilleen. Hyvä ratkaisu mulle, eipä tartte yhden illan juttuja harrastaa.

      • kjkoiuhbnj

        Et sä mikään oikea sinkku ole, jos sulla on joku äijä, joka käy säännöllisesti ähkimässä päälläsi.


      • Sex & The City
        kjkoiuhbnj kirjoitti:

        Et sä mikään oikea sinkku ole, jos sulla on joku äijä, joka käy säännöllisesti ähkimässä päälläsi.

        Ei vaan hän juuri on oikea sinkku, mutta sinä et ole.


    • carambola87a

      Ihmisellä on biologinen tarve päästä panemaan. Paneminen on Maslowin tarvehierarkian alin taso. 3. taso on ystävyys ja intiimi suhde.

      Henkilö joka kokee olevansa onnellinen ilman panoja tai intiimiä suhdetta (ystävät voivat korvata parisuhteen, mutta panoa ei mikään käteenveto korvaa) on jotenkin häiriintynyt ja voisi viitata taantuneeseen persoonallisuuteen; esim. lapset eivät halua seksiä ja parisuhdetta.

      • .....

        Kyllä haluavat.


      • carambola87a
        ..... kirjoitti:

        Kyllä haluavat.

        Kerroppas avohoitokontaktillesi että haluat käydä stop-ohjelman uudelleen läpi.


      • tutuututuut

        Onpa sekin aika omituisesti ajateltu. Tänä päivänäkin on munkkeja ja nunnia, jotka eivät ole taantuneita, joita ei ole pakotettu, jotka eivät ole perverssejä, mutta jotka valitsevat elämän ilman seksiä. Kaikki he olisivat häiriintyneitä ja taantuneita? Kuten dalai lama vai? Olihan äiti Teresakin tietenkin harras katolilainen että siinä mielessä häiriintynyt, hah-hah, mutta en ole nyt aivan varma onko sinun teoriasi biologiasta panemisen tarpeesta ja jostain maslowin mietinnöistä ihan oikeutettu ja lässytys tarvehierarkiasta kuvaa apinoita. Kaikki ihmiset (iso osa kyllä) eivät ole apinan tasolla. Ja lisäksi katsoisin että jonkun esimerkiksi dalain tai teresan elämäntyön tehneen ihmisen suurempi arvo on hieman jossain muualla.
        Itsestäni tuntuu jotenkin hieman yksinkertaiselta.

        Henkilö joka kokee olevansa onnellinen ilman panoja, on varmaan ihminen, joka voi olla aseksuaali, tai ihminen, joka on hyväksynyt seksittömyyden osana elämäänsä tai vaikka, ihminen joka on pettynyt riittävän monta kertaa ja nyt vaan valitsee muuta jne.. Esimerkiksi suurimman osan yksinkertaisten ihmisten seksistä hyvä ja mielikuvituksellinen runkkaus korvaa kyllä: seksi kahden ihmisen välilläkään kun pahimmillaan ei mitään muuta ole. Hyvää seksiä, missä on muutakin, se ei korvaa. Mutta esimerkkinä moni nainen valittelee ja itsekin uskoo, ettei nainen muka saa orgasmia "niin helposti". No kyllähän saa. Se on fakta. Eri asia on, että jos ajattelee muuta, tiedostaa itsensä, ottaa paineita, eikä sitä kokonaisuutta ajatella jne. jne. ei varmasti saa. No, ok, yksinään silti moni taas saa. Mikä tekee sen kannalta sooloseksistä heille jopa parempaa, joku kyllästynyt kotirouva joskus sanoi, että "olin 10 vuotta sinkkuna, ja mitä sitten? Sain parempaa seksiä ja enemmän orgasmeja yksin 10 vuotta kun koskaan avioliitossani"
        Eli ei se ole mikään absoluuttinen totuus.

        Lisäksi ihminen saa keholleen tarvittavat orgasmit vaikka unissaan. Joten, sinänsä, keho voi voida hyvin jopa vaikka kun ihminen päättää olla totaaliselibaatissa. Etenkin, jos ihminen itse sen hyväksyy.
        Seksuaalisuus taas on eri asia kun seksi. Erotiikan, estetiikan ja mielikuvituksen kautta voi olla muitakin tapoja olla. Energiaansa taas voi käyttää monella tapaa.

        Seksi on lopulta tärkeä mutta hyvin pieni osa, parisuhdetta ja elämää. Siinä on hyvät ja huonot puolensa, mutta hyvä on se, ettei sen puute tuhoa koko elämää.
        Lisäksi sekin on eri asia, kokeeko olevansa onnellinen ilman seksiä ja suhdetta tai haluaako niitä ollenkaan.
        Voi aivan hyvin olla, että ihminen osaa olla nykyhetkeensä tyytyväinen, olla onnellinen omassa elämässään yksin, ilman intiimiä parisuhdetta toisen kanssa, ja silti, hän voi myös toivoa sitä, että kumpa jonain päivänä kohtaisi jonkun. Se ettei hän jää asiaa vatvomaan tai surkuttelemaan liikoja, pane kenen kanssa sattuu tai epätoivoissaan lopulta huoli mitä tahansa, ei tee hänestä taantunutta. Pikemminkin hieman, väittäisin, päin vastoin. Että ihminen joka ei löydä muuta sisältöä ollakseen onnellinen, ja panee kenen kanssa tahansa tai huolii vaan mitä tahansa, vaikka täysin epäsopivan kumppanin, on hieman ei-niin-aikuinen. Moni näinkin tekee: ihastuen omiin mielikuviinsa... Ja pettyen niihin. Lisäksi nykyään helppo pikaruoka on helppoa, sitten selitetään muka "oikeudesta" kun on 100 ketä tahansa takana. Saa ollakin, mutta en ole nyt aivan varma että se olisi kehittynyttä ja edistyksellistä. Se on vaan näiden äärikieltäytyjien toinen vastakohta. Ääripää. Yksi paasaa synnistä ja toinen jakaa kaikille: vain kolikon kaksi puolta, samanlaisia pohjimmiltaan.

        Se, etteikö se voisi viitata, niin voisi. Kaikki täällä voi viitata mihin vaan. Mutta edes kaikki eläinkunnan edustajat eivät omaa tarvetta lisääntyä tai panna koskaan ja ovat silti muuten täysin normaaleita lajiensa edustajia. Joten aivan yhtä hyvin, ihan biologisestikin, se voi olla viittaamatta.

        "Henkilö joka kokee olevansa onnellinen ilman panoja tai intiimiä suhdetta (ystävät voivat korvata parisuhteen, mutta panoa ei mikään käteenveto korvaa) on jotenkin häiriintynyt"
        Kuinka montaa sellaista ihmistä, jotka kokevat olevansa onnellisia noin, olet tutkinut, haastatellut ja miltä pohjalta? Kuitenkin sinulla varmaan on vankka pohja ja perusteet syyttää ihmisiä häiriintyneiksi ja ehkä jopa taantuneiksi. Ilman perusteita ja jollain "maslowin hierarkialla" ja ilman mitään pätevyyttä, se olisi hieman tuomitsevaa, leimaavaa ja yksinkertaisen ihmisen merkki... Mikä saattaisi viitata että olet häiriintynyt ja taantunut? :)

        Mukavaa kaikkea kuitenkin, tämä oli vain pieni lisäys siihen, että asioista voi ajatella monella tapaa ja on hieman enemmän kuin ilkeämieliset yksinkertaisuudet. Toivottavasti kaikilla on elämä (ja seksielämä) mihin pystyvät olemaan tyytyväisiä. Onnellisuus on tässä maailmassa jo aika paljon toivottu :)


      • sinkkumies35
        tutuututuut kirjoitti:

        Onpa sekin aika omituisesti ajateltu. Tänä päivänäkin on munkkeja ja nunnia, jotka eivät ole taantuneita, joita ei ole pakotettu, jotka eivät ole perverssejä, mutta jotka valitsevat elämän ilman seksiä. Kaikki he olisivat häiriintyneitä ja taantuneita? Kuten dalai lama vai? Olihan äiti Teresakin tietenkin harras katolilainen että siinä mielessä häiriintynyt, hah-hah, mutta en ole nyt aivan varma onko sinun teoriasi biologiasta panemisen tarpeesta ja jostain maslowin mietinnöistä ihan oikeutettu ja lässytys tarvehierarkiasta kuvaa apinoita. Kaikki ihmiset (iso osa kyllä) eivät ole apinan tasolla. Ja lisäksi katsoisin että jonkun esimerkiksi dalain tai teresan elämäntyön tehneen ihmisen suurempi arvo on hieman jossain muualla.
        Itsestäni tuntuu jotenkin hieman yksinkertaiselta.

        Henkilö joka kokee olevansa onnellinen ilman panoja, on varmaan ihminen, joka voi olla aseksuaali, tai ihminen, joka on hyväksynyt seksittömyyden osana elämäänsä tai vaikka, ihminen joka on pettynyt riittävän monta kertaa ja nyt vaan valitsee muuta jne.. Esimerkiksi suurimman osan yksinkertaisten ihmisten seksistä hyvä ja mielikuvituksellinen runkkaus korvaa kyllä: seksi kahden ihmisen välilläkään kun pahimmillaan ei mitään muuta ole. Hyvää seksiä, missä on muutakin, se ei korvaa. Mutta esimerkkinä moni nainen valittelee ja itsekin uskoo, ettei nainen muka saa orgasmia "niin helposti". No kyllähän saa. Se on fakta. Eri asia on, että jos ajattelee muuta, tiedostaa itsensä, ottaa paineita, eikä sitä kokonaisuutta ajatella jne. jne. ei varmasti saa. No, ok, yksinään silti moni taas saa. Mikä tekee sen kannalta sooloseksistä heille jopa parempaa, joku kyllästynyt kotirouva joskus sanoi, että "olin 10 vuotta sinkkuna, ja mitä sitten? Sain parempaa seksiä ja enemmän orgasmeja yksin 10 vuotta kun koskaan avioliitossani"
        Eli ei se ole mikään absoluuttinen totuus.

        Lisäksi ihminen saa keholleen tarvittavat orgasmit vaikka unissaan. Joten, sinänsä, keho voi voida hyvin jopa vaikka kun ihminen päättää olla totaaliselibaatissa. Etenkin, jos ihminen itse sen hyväksyy.
        Seksuaalisuus taas on eri asia kun seksi. Erotiikan, estetiikan ja mielikuvituksen kautta voi olla muitakin tapoja olla. Energiaansa taas voi käyttää monella tapaa.

        Seksi on lopulta tärkeä mutta hyvin pieni osa, parisuhdetta ja elämää. Siinä on hyvät ja huonot puolensa, mutta hyvä on se, ettei sen puute tuhoa koko elämää.
        Lisäksi sekin on eri asia, kokeeko olevansa onnellinen ilman seksiä ja suhdetta tai haluaako niitä ollenkaan.
        Voi aivan hyvin olla, että ihminen osaa olla nykyhetkeensä tyytyväinen, olla onnellinen omassa elämässään yksin, ilman intiimiä parisuhdetta toisen kanssa, ja silti, hän voi myös toivoa sitä, että kumpa jonain päivänä kohtaisi jonkun. Se ettei hän jää asiaa vatvomaan tai surkuttelemaan liikoja, pane kenen kanssa sattuu tai epätoivoissaan lopulta huoli mitä tahansa, ei tee hänestä taantunutta. Pikemminkin hieman, väittäisin, päin vastoin. Että ihminen joka ei löydä muuta sisältöä ollakseen onnellinen, ja panee kenen kanssa tahansa tai huolii vaan mitä tahansa, vaikka täysin epäsopivan kumppanin, on hieman ei-niin-aikuinen. Moni näinkin tekee: ihastuen omiin mielikuviinsa... Ja pettyen niihin. Lisäksi nykyään helppo pikaruoka on helppoa, sitten selitetään muka "oikeudesta" kun on 100 ketä tahansa takana. Saa ollakin, mutta en ole nyt aivan varma että se olisi kehittynyttä ja edistyksellistä. Se on vaan näiden äärikieltäytyjien toinen vastakohta. Ääripää. Yksi paasaa synnistä ja toinen jakaa kaikille: vain kolikon kaksi puolta, samanlaisia pohjimmiltaan.

        Se, etteikö se voisi viitata, niin voisi. Kaikki täällä voi viitata mihin vaan. Mutta edes kaikki eläinkunnan edustajat eivät omaa tarvetta lisääntyä tai panna koskaan ja ovat silti muuten täysin normaaleita lajiensa edustajia. Joten aivan yhtä hyvin, ihan biologisestikin, se voi olla viittaamatta.

        "Henkilö joka kokee olevansa onnellinen ilman panoja tai intiimiä suhdetta (ystävät voivat korvata parisuhteen, mutta panoa ei mikään käteenveto korvaa) on jotenkin häiriintynyt"
        Kuinka montaa sellaista ihmistä, jotka kokevat olevansa onnellisia noin, olet tutkinut, haastatellut ja miltä pohjalta? Kuitenkin sinulla varmaan on vankka pohja ja perusteet syyttää ihmisiä häiriintyneiksi ja ehkä jopa taantuneiksi. Ilman perusteita ja jollain "maslowin hierarkialla" ja ilman mitään pätevyyttä, se olisi hieman tuomitsevaa, leimaavaa ja yksinkertaisen ihmisen merkki... Mikä saattaisi viitata että olet häiriintynyt ja taantunut? :)

        Mukavaa kaikkea kuitenkin, tämä oli vain pieni lisäys siihen, että asioista voi ajatella monella tapaa ja on hieman enemmän kuin ilkeämieliset yksinkertaisuudet. Toivottavasti kaikilla on elämä (ja seksielämä) mihin pystyvät olemaan tyytyväisiä. Onnellisuus on tässä maailmassa jo aika paljon toivottu :)

        Niin ihmisiä on monenlaisia ja varmaan jotkut voivat olla ihan onnellisia sinkkuina. Minä haluaisin tyttöystävän ja kaipaan oikeastaan rakkautta enemmän kuin seksiä.


      • sinkkumies35 kirjoitti:

        Niin ihmisiä on monenlaisia ja varmaan jotkut voivat olla ihan onnellisia sinkkuina. Minä haluaisin tyttöystävän ja kaipaan oikeastaan rakkautta enemmän kuin seksiä.

        Oikea rakkaus, välittäminen ja huolenpito tekevät elämästä onnellisemman kuin pelkkä seksi.


      • koira riittää
        glittergirl kirjoitti:

        Oikea rakkaus, välittäminen ja huolenpito tekevät elämästä onnellisemman kuin pelkkä seksi.

        Jos kiinnostaa pelkkä rakkaus, välittäminen ja huolenpito ilman seksiä, niin hanki koira.


      • mies32
        koira riittää kirjoitti:

        Jos kiinnostaa pelkkä rakkaus, välittäminen ja huolenpito ilman seksiä, niin hanki koira.

        On ne himot koirallakin.


    • *~~

      Olen ihan samaa mieltä tuon yläpuolella kirjoittavan kanssa (eli tuon joka kirjoittaa nimim. tututuuttuut tai jotain sinne päin). Ei mitään lisättävää siihen minulla..
      t. eräs tosi harvoin tälle palstalle kirjoitteleva nainen

    • puolensa ja puolensa

      Kyllä sinkkuna VOI TODELLAKIN OLLA ONNELLINEN. Sinkkuus on elämän onnellisinta aikaa. Saa tehdä asiat omaehtoisesti ilman jatkuvaa kontrollia ja nalkutusta. Ei tarvitse hankkia lapsia vain toisen iloksi. Saa pitää asuntonsa sellaisena kuin itse haluaa. Saa siivota kun huvittaa. Saa mennä miten haluaa ilman kyselyjä. Saa olla vapaa.

      Parisuhteessa on omat luontaisetunsa, mutta ENEMMÄN HAITTOJA. Jatkuvaa mäkätystä, riitelyä, kontrollointia, mustankipeyttä. Vittumaista elämää, jota ei kestäisi muuten kuin läheisyyden ja seksin tarpeesta.

      • mies32

        Kannattaisi ehkä satsata sellaisen kumppanin etsimiseen, jonka kanssa ei tarvitse kärsiä mainitsemistasi huonoista puolista. Tai sitten itsesi kehittämiseen.

        Usko pois, sellaisia kumppaneita todellakin on olemassa.
        Itse esimerkiksi olen liian tuittupäinen ja usein negatiivinen, toisten syyttelyyn taipuvainen ennen oman vian etsimistä, mutta silti, minullekin on löytynyt naisia, jotka osaavat rauhoittaa tilanteen, eivätkä kärjistä entisestään. Eivätkä silti mielestäni ole tossunalusia, vaan pitävät kyllä puolensa, mutta sivistyneesti ja rauhallisesti. Ovat opettaneet itseänikin aikuisemmaksi.


      • mies32
        mies32 kirjoitti:

        Kannattaisi ehkä satsata sellaisen kumppanin etsimiseen, jonka kanssa ei tarvitse kärsiä mainitsemistasi huonoista puolista. Tai sitten itsesi kehittämiseen.

        Usko pois, sellaisia kumppaneita todellakin on olemassa.
        Itse esimerkiksi olen liian tuittupäinen ja usein negatiivinen, toisten syyttelyyn taipuvainen ennen oman vian etsimistä, mutta silti, minullekin on löytynyt naisia, jotka osaavat rauhoittaa tilanteen, eivätkä kärjistä entisestään. Eivätkä silti mielestäni ole tossunalusia, vaan pitävät kyllä puolensa, mutta sivistyneesti ja rauhallisesti. Ovat opettaneet itseänikin aikuisemmaksi.

        Vielä lisäisin, ettei seksin kaipuu ole mikään syy olla suhteessa. Sellainen on oikeastaan vakipanosuhde, ei mikään parisuhde.
        Itselleni ainakin tärkeintä on se kumppanuus, yhteiset aamukahvit, kävelylenkit, keskustelut, tulevaisuuden suunnittelu, läheisyys. Ennemmin luopuisin seksistä kuin noista.


      • Joskus kuulostat ihan
        mies32 kirjoitti:

        Vielä lisäisin, ettei seksin kaipuu ole mikään syy olla suhteessa. Sellainen on oikeastaan vakipanosuhde, ei mikään parisuhde.
        Itselleni ainakin tärkeintä on se kumppanuus, yhteiset aamukahvit, kävelylenkit, keskustelut, tulevaisuuden suunnittelu, läheisyys. Ennemmin luopuisin seksistä kuin noista.

        ihmiseltäkin, vaikka enimmäkseen olet hyvin häijy mulkku.


      • mies32
        Joskus kuulostat ihan kirjoitti:

        ihmiseltäkin, vaikka enimmäkseen olet hyvin häijy mulkku.

        Sille mulkulle on kysyntää.


    • Yksflikka123

      Kyllä minä olen sinkkuna onnellinen, joissain suhteissa varmaan onnellisempi kuin parisuhteessa eläessäni olen ollut.

      En tunne mitään pakottavaa tarvetta etsiä puolisoa eikä minulla ole mitään suunnatonta hinkua hakea vastakkaisen sukupuolen seuraa muutenkaan.

      Seksittömyys on valitettavaa, mutta ei mikään maata kaatava katastrofi.. elämässä on paljon tärkeämpiäkin asioita kuin seksi ja seksuaalisuus. En myöskään halua yhden illan juttuja tai jotain löyhempää seksiseurasuhdetta.. en koe niistä saavani edes kovin kummoista fyysistä tyydytystä, henkisestä puhumattakaan.

      Minusta onnellisuus on ihan oma valinta.. se riippuu siitä miten asiat kokee ja näkee ja miten asioihin suhtautuu. Minä olen hyväksynyt sen, että tuskin pariudun enää, hyväksynyt sen, ettei niitä lapsia sitten tule ja hyväksynyt sen, että seksiä elämääni ei juuri kuulu. Toisaalta minulla on hyvä työpaikka, harrastuksia, ystäviä, lemmikkejä, vapaus tulla ja mennä kuten haluan, vapaus käyttää rahani siihen mihin haluan ja ylipäänsä valta itse yksin päättää omista asioistani. Viihdyn kotona hyvin ja jos alkaa tehdä mieli ulos, voin lähteä vaikka tanssimaan tai ystäviä tapaamaan. Elämä sujuu siis kohtalaisen mutkattomasti.. minusta näin on varsin hyvä elellä. Mieluummin minä sinkkuna elän, kuin huonossa parisuhteessa!

    • Nou Broblem

      Parisuhteeseen ladataan kyllä aivan liian paljon onnellellisuus toiveita.

      Tämän hetkinen eälmänätila raahautuu väistämättä mukaan parisuhteeseen..
      Jos omassa eälmässä on ratkaisemattomia ongelmia ja vaikeutta .
      Ne siirtyvät painolastina parisuhteeseen ja kuormittaa parisuhteen
      onnellisuuslukemaa ..

    • Siis

      Seksin puuteeseen ei kukaan ole kuollut. Tämä palsta on erinomainen esimerkki siitä. Siks toisekseen, suhteessa tai jopa avioliitossa olevatkin ihmiset saattavat olla pitkiäkin aikoja puutteessa. Maksullisten naisten asiakkaiden enemmistö ei suinkaan ole puutteessa olevat peräkammarinpojat vaan useammin aviomiehet ja perheenisät joiden vaimo on pihdannut viimeiset 2 vuotta.

      • Tyhmää

        Tollanen pihtaus


    • t7l9ö

      Sinkkuna oleminen ja se että ei saa naista eivät ole sama asia.

      Jos viimeisin parisuhde on ollut karsea niin eipä tässä kiire ole uuteen ihan heti.

      • Miehelle se

        on varmasti vielä nykyäänkin melkoinen häpeä, jos ei sitä parisuhdetta saa hankittua. Ei ihminen voi oikeasti olla onnellinen jos ei kukaan pysty välittämään hänestä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      61
      2722
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      2005
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1628
    4. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1462
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      312
      1420
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      121
      1222
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      1209
    8. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1129
    9. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      44
      1058
    10. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      18
      1036
    Aihe