mielipiteitä

golffari

olimme isäni kanssa pelaamassa sunnuntai iltana golffia ja kenttällä oli melko paljon väkeä niin että meidän piti odottaa joka väylällä. Meidän perässä tuli kaksi vanhaa golffari nainen ja mies, jotka eivät odottaneet lähes lainkaan. Eräällä väylällä sitten isäni ensimmäinen avaus epäonnistui ja meni noin 10 metriä eteenpäin (osui päälle) ja silloin hän löi uuden josta tuli samanlainen ja kolmas sitten onnistui. (olimme siis vain pelailemassa emme laskemassa tasoitusta vaan pitämässa kivaa ja ulkoilemassa) no olimme melkein päässeet palloillemme kun takaa tulevan ryhmän mies rupeaa huutamaan ja valittamaan meille siitä että isäni avasi kolme kertaa.(välillämme oli sellaiset 120 metriä ) No sitten kun olin odottamassa että meidän edellä oleva ryhmä lähtee viheriöltä pois niin että pääsen lyömään lyö tämä mies noin kolmen metrin päähän minusta eikä kuulu sanaa fore. No jatkamme ja sitten kun olemme pelanneet pari väylää eteenpäin tämä mies rupeaa taas valittamaan että ei saa avata kuin yhdellä pallolla ja hän voi tehdä valituksen hallitukselle ja pälä pälä pälä. No nyt kysyn teidän mielipidettänne oliko tuo kolmen pallon lyöminen niin vakavaa ja eihän sitä säännöissä kielletä. Meillä on ollut muutenkin tapana että jos lyönti epäonnistuu sen voi lyödä uusiksi siis silloin kun ei tasoitusta olla laskemassa.

5

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bncnvbnv

      Toki säännöissä puhutaan vain yhdestä pallosta, mutta kyllä normaalilla klubikierroksella voi useita palloja pelata, tai ainakin avata pariin kertaan.

      Tietysti jos kenttä on tukossa, niin kyllähän sitä jokaisen pitäisi omalta kohdaltaan edesauttaa, että hidasta pelaamista ei syntyisi eli yhtä palloa kuppiin jne.
      Aika tiukkapipoinen herrasmies sieltä takaa tuli, kun valittamaan alkoi, kun kerran kenttä oli jo muutenkin tukossa.

      Kyllä minuakin on joskus harmittanut edessä hitaileva ryhmä, mutta pidän kyllä mölyt mahassa ja kiroan korkeintaan vain oman ryhmäni kuullen.
      Sellainen ärsyttää suunnatomasti, kun edellä oleva ryhmä odottelee esim griinin tyhjenemistä jossa 200 metrin paikkeilla... Ei uskalla löydä lähestymistä, kun greenillä vielä porukkaa. Sitten kun greeni viimein on tyhjä, niin löydään se 200 metrin lähestyminen... Yleensä se lentää n. 50 metriä.
      Ei montaa klubipelaajaa ole, joka väylältä 200 lähestymisen greenille lyö, mutta ukso on joillakin kova

      • pitkällä kokemuksell

        Ruuhka aikaan ei ole suotavaa avata avata monella pallolla, sillä se voi hidastaa menoa, mutta tuossahan oli mahdollisesti jopa fiksua lyödä uusi pallo jos koska ensimmäin ei varmaankaan ollut yhtä helpossa paikassa jatkon kannalta kuin teeltä tikun nokasta.. Ainahan kannataa yrittää kertoa takana tulijalle mitä oikeasti tapahtui, eikä kummankaan osapuolen kannata vetää herneitä nenään välittömästi.
        Jos kenttä on ihan tukossa, niin ei se haittaa jos jossain kohtaa jää vaikka väylä eteen tyhjäksi jos se on tilapäistä.
        Kyllä se griini on odotettava tyhjäksi jos on edes jonkinlainen mahdollisuus ulottua griinille, eihän sitä kukaan etukäteen tiedä mikä lyönti onnistuu ja mikä ei.
        Yhteenvetona voi todeta, että mitä enemmän uusia harrastajia, niin sitä enemmän toimitaan väärin ja kokeneiden pelaajien pitäsi ymmärtää, että jokainen on ollut aloittelija joskus ja samat virheet on tullut tehtyä. Virheistä voi huomauttaa ihan asiallisesttikin ja se yleensä toimii parhaite.


      • sulle älykääpiö

        ja tälle ihmiselle joka narisee niille ketkä odottavat 200 metrissä, että griini vapautuu. Olis kiva olla pelaamassa sun ryhmän takana ja paukuttaa lähestymisiä 200 metristä hyprillä tai väylä 3. Siinä oot ihmeissään kun pallo nasahtaa pääkoppaan tai jalkaan. 170 metrin lyönti yltää griinille jos matkaa 200 metriä.
        ja aika moni nykyään lyö 200 metristä griinille. Tietenkin riippuu kuka lyö ja missä pelaa. Eikä kellään kaikki lyönnit onnistu niinkun haluaa. Joten on hyvä odottaa, että griini on tyhjä.


    • Rennosti golfaten

      Mun mielipide on se ettei kentällä tarvi muille mitään valitella ja jokainen saa pelata toisen avauksen jos vain haluaa. Siitähän lähtee sitten jo kolmas, mikään sääntö ei estä tätä tekemstä. Ja itse olen kerran tehnyt sen kun takana tuleva porukka lyö jaloille iman huutamatta, että löin surutta tämän kyseisen pelaajan pallon mehtään. Aina pitäisi odottaa sen verran, että jonkun 320 metrin väylällä edellä oleva porukka on jo puttaamassa ennen kun aloittaa tai jo poistunut griiniltä. Kerran yksi mies soitti klubitalolle, että joutuu meitä odottamaan kun me odotettiin edessä olevaa porukkaa, käskettii cadin kertoa miehelle terveisiä, että kannattaisi katso mitä seuraavan ryhmän edessä menee ja sitten vasta valittaa. Kävimme kyllä tälle miehelle sanomassa, että jos on niin kiire pelata ettei kerkiä yhtään odottaa voisi hän lähtiä kiertämään joko aamu 7 tai ilta 8 jälkeen. Pahimmat narisiat kentällä ovat huonossa suhteessa elävät tai just eronneet miehet. Sääliksi käyvät. Jos edessä menee 4 hengen ryhmä niin se on yksinkertaisesti hitaampi kun 3,2,1 yhden hengen porukka ja jos vielä heidän edessä menee koko ajan 4 hengen ryhmää niin turha siinä on lähtiä toisia ohittamaan tai saatikka valittamaan. '
      Jos kentälle lähtee niin ei kierros voi mennä siitä pilalle, että joutuu odottamaan vaikkapa joka väylällä 5 minuuttia... varaa siis hyvällä säällä aikaa ainakin se 4 ja puoli tuntia koska sielä on varmasti porukkaa edessä.

      Ja jos joku lyö palloa jaloille ilman huutamatta tai tahallaan niin OTTAKAA yksinkertaisesti heidän pallo taskuun. Herrasmies/nais laji tämä pitäisi olla eikä narisioiden tai äkäiliöiden.

    • 22

      Bättrefolk ei odota, mitä köyhä kansa menee sinne parempiosaisten jalkoihin !!!!!????

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe