Herkkua grilliin

grillimestariensuurv

Tänään aion tehdä grillissä klassisen herkun.Ajattelin grillata makkaran,mutta en perinteisellä tavalla vaan kääräisen sen ensin kaalinlehteen.Kypsenemisaika tulee näin ollen olemaan jonkinverran pidempi.Malttia siis vaaditaan,mutta kärsivällisyys palkitaan vertaansavailla olevalla makuelämyksellä.Hyvää kesänjatkoa vain kaikille muillekkin mestareille(grilli) ja hieman kokenemattomillekkin grillaajille.

9

301

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • klassinen herkku on myös herkkusieni aurajuusto täytteellä pekoniin kiedottuna!

      • härkkusuu

        Lisäisin tuohon vielä hillotun sipulin ja palasen palsternakkaa.


    • tfujhygikoklåp¨

      Ihanko kokonaisen makkaran grillasit ? Sellaisen takia ei paljoa viitsis grilliä lämmitellä.....

      • grillllll

        Et tainnut ymmärtää.. hän grillasi myös kaalinlehden.


    • loimu-antero

      "Malttia siis vaaditaan,mutta kärsivällisyys palkitaan vertaansavailla olevalla makuelämyksellä"

      Vaikka malttia olisi millä mitalla, ei lopputulos ole hääppöinen, jos raaka-aineet eivät ole kummoiset. Et sanallakaan maininnut, mitä makkaraa meinaat sinne kaalilehden sisään tunkea. Ei se kaalinlehti sitä tuotetta kovin kummoiseksi pelasta, jos lehden sisään tungetaan atrillia, tai campingia.

      Itse grillailen nykyään makkaroita äärimmäisen harvoin, tänä kesänä en kertaakaan. Jos kuitenkin makkaraa grillaan, niin melko varmasti bratwurstia, tai jotain muuta lihaisaa makkaraa. Yleensä kuitenkin grillaan lihaa, tosin sekin on tänä kesänä jäänyt vähiin, kun parisen kertaa viikossa on tullut loimuteltua lohta. Ei loimulohen jälkeen ihan kauheesti makkarat innosta, ei edes kaalinlehteen käärityt.

      • tod.A.Siantuntija

        Kaalinlehden on oltava ehdottomasti tuore ja itse en noita pullalohia kyllä käärisi kaaliin.


    • Aimo Mälli

      Se on yks vitun maku, vaikka se sun kaalinlehtes olis kuinka tuore, jos sen sisään tungetaan jotain hemmetin atrillia, niin lopputulos on silkkaa paskaa.

      • vaateliaSKO?

        Miten olisi kävisikö herkun täytteeksi poprilli?


      • grillcheff michelin
        vaateliaSKO? kirjoitti:

        Miten olisi kävisikö herkun täytteeksi poprilli?

        komppaan kyllä täpöllä tota,mutta kandee koklaa verilettuja märkään sanomalehteen käärittynä ja maksalaatikkoa väliin.aikaa ottaa mut ihan huippu gurmeeta ja tietysti saarioisten tuotteista.eikun syömään


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tukalaa kuumuutta

      Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh
      Ikävä
      43
      2947
    2. Ensi kesänä

      Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta
      Ikävä
      60
      2839
    3. Sinä, ihastukseni

      Mitä haluaisit tehdä kanssani ensimmäisenä?
      Ihastuminen
      42
      2323
    4. Tiedät ettei tule toimimaan.

      Mielenterveys ei kummallakaan kestä.
      Ikävä
      26
      1788
    5. Okei, myönnetään,

      Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘
      Ikävä
      25
      1689
    6. Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.

      Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa
      Kotimaiset julkkisjuorut
      70
      1576
    7. Onko kaivatullasi

      himmeä kuuppa?
      Ikävä
      48
      1566
    8. On jo heinäkuun viimeinen päivä.

      En taida nähdä sinua koskaan.
      Rakkaus ja rakastaminen
      36
      1226
    9. Mihin hävisi

      Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä
      Iisalmi
      77
      1225
    10. Lähtikö korvat

      puhtaaksi vaikusta?
      Tuusniemi
      79
      1050
    Aihe