Hyvä aloitusviesti?

Aloittelija12

Millaisella viestillä on mielestänne paras lähestyä kiinnostavaa profiilia? Kannattaako lähettää jotain melko 'casual' ja kysellä kuulumisia yms vai jonkinlainen pidempi viesti missä kerrotte itsestänne ja kaikennäköistä muutakin vaikka oma profiili kertoisi jo suht paljon? Jakakaa vapaasti mielipiteitä ja ehdotuksia

9

1694

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • carambola87a

      Ei kovin moni lue lähettäjän profiilia joten voi niissä olla päällekkäistäkin tietoa.

      Esim. itselläni on profiilissa ( ks http://keskustelu.suomi24.fi/node/10812083 ) vaikka mitä ja silti monet naiset vastaavat viesteihini vaikka tuolla keskustelussa toistetaan sitä että kirjoittaja ei varmasti tule vastaamaan ja laittaa torjuntaan.

      Jälleen on ristiriidassa se mitä nainen sanoo ja mitä tekee on eri asia, tosin ne ketkä lukevat profiilin ja vastaavat ovat ehkä eri henkilöitä joten ei voi yleistää.

    • Nainen vastaa

      En koskaan vastaa pelkkiin mitä kuuluu -viesteihin, jos mies ei kiinnosta. Mun mielestä on kohteliasta jotenkin tiedustella naisen kiinnostusta yhteydenpitoon. Jos en ole silloinkaan kiinnostunut, niin vastaan kohteliaasti, että "Kiitos viestistäsi, mutta en ole kiinnostunut". Tuo taas on jotenkin epäsopiva vastaus tyhjänpäiväiseen mitä kuuluu -viestiin, joten niihin en vastaa. Joskus olen kohteliaisuudesta vastannut, ja koska se yleensä tulkitaan kiinnostukseksi minun puoleltani, vaikka siitä ei olisi kysymys vaan vain kohteliaisuudesta, niin jätän sitten mieluiten vastaamatta kokonaan. Noissa tapauksissa vastaan kyllä silloin, jos miehen profiili herättää kiinnostuksen.

      Paras aloitus mieheltä näin naisen näkökulmasta on sellainen, missä mies kertoo mikä juuri minun profiilissani sai hänet kiinnostumaan ja laittamaan viestiä, ja jotenkin vielä kohteliaasti kysyy, olisiko minulla halukkuutta tutustua lähemmin. Ja tietysti jos profiilissa on miehestä niukat tiedot, niin on suotavaa jotain tarkentavaa kertoa itsestään aloitusviestissä.

      Joskus tulee joiltakin miehiltä ekassa viestissä suurinpiirtein koko elämäntarina, missä mies kertoo vain itsestään, eikä mitenkään ilmaise mikä sai hänet laittamaan viestin juuri minulle, niin sellaisetkin antavat hyvin negatiivisen ensivaikutelman.

      Joskus huomaa miesten aloitusviesteistä sellaisenkin, ettei mies ole edes lukenut profiiliani kunnolla, niin sellainenkaan ei kovin positiivista kuvaa miehestä anna.

    • rjuhani67

      Näin miehenä vastaan naisilta tulleisiin kaikkiin muihin paitsi ulkomaalaisten viesteihin. Ei ne aloitusviestit ole olleet kuin parin kolmen lauseen mittaisia, mutta silläkin on juttuun päästy. Minä taas tykkään kirjoittaa vähän pitempiä viestejä. Jos yhteyden ottaja on kiinnostava, niin eipä siinä montaa sanaa tarvitse periaatteessa lähettää. Jos taas ei ole, niin pitkä ja varmasti hyvin mietittykään viesti ei auta mitään. Oma mielipiteeni on, että suhteellisen tiivistetty viesti jossa huomioidaan juuri kyseinen vastaanottaja ja kerrotaan vähän itsestä. Vastaus tulee jos vastapuoli on sinusta kiinnostunut.

    • etovaa.

      Kannattaa lähettää mahdollisimman röyhkeä ja munakas viesti naiselle, kielii silloin, että on herkkua saatavana.

    • 3+17

      "Ei kovin moni lue lähettäjän profiilia joten voi niissä olla päällekkäistäkin tietoa. "

      Siis mitä???

    • "Paras aloitus mieheltä näin naisen näkökulmasta on sellainen, missä mies kertoo mikä juuri minun profiilissani sai hänet kiinnostumaan ja laittamaan viestiä, ja jotenkin vielä kohteliaasti kysyy, olisiko minulla halukkuutta tutustua lähemmin. Ja tietysti jos profiilissa on miehestä niukat tiedot, niin on suotavaa jotain tarkentavaa kertoa itsestään aloitusviestissä."

      samaa mieltä ehdottomasta paras aloitus

    • Tupakoinikseni merkitty joskus tarkoittaa että tosiaan tupakoin harvakseltaan, eikä sitä että töissä olen polttamatta. . . Ja sen jälkeen standardi turhuudet.

    • zmirre

      Minä en ainakaan tykkää niistä aloitusviesteistä, joissa tyyppi on kertonut ummet ja lammet itsestään ja todennäköisesti lähettänyt saman viestin copy-pastena kymmenelle muulle. Ei sen viestin monimutkainen tarvii olla, mutta pieni tekstinpätkä, josta käy ilmi, mikä profiilissa innosti vastaamaan.

    • Parhaiten on erottuneet yleensä sellaiset, joissa on kerrottu itsestään vähän henkilökohtaisemmin. Pitkät tekstit kyllä olen lukenut, mutta vastaamisesta on vähän lähtenyt mehut. Sen huomaa lukijana, onko viesti spämmätty monelle vai juuri yhdelle.

      Mielestäni ei ole suurta merkitystä, vaikka tulisi päällekäisiä tietoja oman profiilin kanssa. Oon lukenut aina profiilitkin. Tietysti varsinkin silloin, jos muu teksti ei ole antanut mitään.

      Muutama kysymys on hyvästä, varsinkin jos keksii kysymyksen, joka ei ole tavallinen. Sellainen joka kertoo omasta persoonastasi ja mahdollisesti selvittää toisen persoonaa. Typerä esimerkki : "Millanen seinäkalenteri sulla on?" Kaikilla ei välttämättä oo seinäkalenteria, mutta kysymys saattaa olla niin "hupaisa", että se herättää.

      Kevyttä puhumista alkuun, ei mitään liian vakavia asioita. Ei myöskään sellaisia aiheita, joista toinen voi mahdollisesti nolostua, kuten veloista tai edellisistä suhteista. Maalaisjärki, jos sitä on vielä tallella. Elämää ei pidä ottaa liian vakavasti, vaikka suomalaisen tyyli onkin että kirvestä rintaan ja rakkautta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1885
    2. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      30
      1640
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      77
      1565
    4. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1422
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      310
      1368
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      121
      1192
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      1119
    8. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1009
    9. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      997
    10. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      238
      894
    Aihe