Nopea kiinteytyminen!

Hoppuilija

Haluaisin kiinteytyä ja laihtua reilussa kuukaudessa niin paljon kuin on mahdollista. Riittääkö, jos hölkkään joka toinen päivä 30-45 min, kävelen välipäivinä väh. tunnin ja teen 3kertaa viikossa pienen lihasohjelman? Tarkoitus olisi saada mahdollisimman paljon läskiä pois ja siis MAHDOLLISIMMAN NOPEASTI näin alkuun... Kiitos jos joku jaksaa neuvoa =)

10

4390

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • läskit pois

      pidin keväällä viikon dietin,jolloin söin päivittäin n.200-300g leikkeleitä lähinnä kalkkunaa muutaman näkkileivän,tomaatin ja omenan sen lisäksi join paljon vettä.kuntopyörällä pyöräilin 4 päivänä 1h.paino tippui 5kg joista takaisin tuli 1.5kg

    • mcdc

      Eniten vaikuttaa syömisen vähentäminen. Liikunta tietenkin auttaa (eipä ainakaan sillä hetkellä ole jääkaapilla:)), mutta jos unohdat tarkkailla sapuskoita et saa ehkä mitään tuloksia(=syöt vastaavasti enemmän).

      Nipistä reilusti energian saannistasi. Pidä kuitenkin 1-2 päivää ainakin parin viikon välein, jolloin syöt hieman reilummin.
      Varo loppuun palamista... Keskushermosto saattaa olla kovilla (vaikka vain kuukauden tehotreeni olisikin) jos et ennen ole liikkunut ja sitten yht´äkkiä aloitat hirveän rääkin.

      Nesteitä ja jopa rasvaakin saa yllättävän paljon pois noinkin lyhyessä ajassa. Itse asiassa pari viikkoa on tehokkainta laihdutusta ja sen jälkeen alkaa jo tahti hieman hidastumaan. Sen sijaan lihaksia et saa kasvatettua, mutta jos et aikaisemmin ole tehnyt lihaskuntotreeniä auttaa tuo vähäinenkin harjoittelu ryhtiin ja vatsan "sisällä pitämisessä".

      Mitään järkeähän ei tuossa tietenkään ole, mutta ilmeisesti tulossa on jotkut kuvaukset tai vastaavat (firman saunailta tietenkin.....).

    • Jolie.nb2

      Haluat mahdollisimman paljon painoa pois "näin alkuun" ? Siis helposti saa, kun alkaa sille näkkileipädieetille, josta joku jo aloittikin. Mutta sitten kolikolla on kääntöpuoli. Ihmisen terveydelle on erittäin haitallista äkillinen paastoaminen ja kun kilot kuitenkin kuukauden paaston ja rääkin jälkeen palautuvat takaisin, niin elimistö on täydessä hälytystilassa vielä pari kuukautta sen jälkeen. Siksi suositus onkin se hidas kehon mukauttaminen uusiin ruoka- ja liikuntatottumuksiin.

      Halusin vain tuoda esiin sen puolen, että kiloja saa pois missä tahansa ajassa, mutta mitä nopeampaa ja rajumpaa laihtuminen on sitä kuluttavampaa ja rasittavampaa se on elimistölle. Ymmärrän halusi kiinteytyä ja noilla kuvailemillasi ohjeilla sekä ruokavalion tarkkailulla tulee varmasti tuloksia, eivätkä ne välttämättä liian hurjia (onneksi) ole. Yritä kuitenkiin pitää oma terveys sitä laihtumista tärkeämpänä koko prosessin ajan. :)

    • mörri

      Kyllä siinä kk ssakin jotain varmaankin saa pois jos on kunnon urheilua ja oikea ravinto.

      • seebra

        Laihduttaahan voi eritavoilla. Itse olen sitä mieltä, että sen pitäisi tapahtua terveellisesti. Enne kaikkea pitäisi tutustua oikeanlaisiin ruokailutottumuksiin.Painonvartijoilla on mielestäni paras tiedossani oleva malli.Varmasti terveellinen ja testattu.Paasto on myös vaihtoehto.Olen hetkellä itsekin vaahtera-palmusiirappi paastolla. 6 päivä on menossa.Vointi on mainio.Paino ei ole vielä tämän kerran jälkeen hirveästi pudonnut.(En tosin punnitse itseäni,sillä tavoiteni on ensisijaisesti puhdistaa elimistö).Tunnen, että ensiviikolla lähtee rasvat liikenteeseen ja urakalla.Ensikerran paastottua kutistui vartaloni jo neljässä päivässä koon verran.Mutta pitää muistaa,että erilaiset kuurit vaikuttavat eri ihmisillä eritavalla.Vaikka laihdutat täsmälleen samalla tavalla,niin kroppa ei välttämätä toimi aina samoin.Ensin kannattaa kuitenkin hankkia myös paastoa kuvaava kirja.Sieltä saat tärkeätä tietoa ja motivaatiota.Toimin liikunnanohjaajana ja tiedän, että näyttävien lihasten saaminen vaatii vuosien työtä.3 kerta viikossa kuntosalitreenia ja kolme kerta aeroobista treenia.1päivä vapaa.Silloin voi myös antaa periksi mielihaluille ruuan suhteen.Sillä ohjelmalla pysyt varmasti timmissä kunnossa!Mutta muista myös syödä oikein(painonvartijat).Ja tietenkin pitää tietää,mitä siellä kuntosalilla tekee.Päätön temmellus laitteelta toiselle ei tuota tulosta.Kannattaa hakea tyyliltäsi sopiva kuntosali,kerro tavoitteestasi ja pyydä ohjelma.Kun et ole aikaisemmin treenannut,riittää aluksi 2 salitreenia viikossa ja 1 aeroobinen treeni.Se voi olla joko joku intensiivinen ulkoilulai,tai aeroobinen tunti saliltasi.Kuuntele mitä elimistösi kertoo ja lisä sen mukaan kuormitusta.Muista,että kun et syö,lihas ei kehity.Eli laihdutuskuurin aikana lihaksesi ei kehity.Paastolla pääset nopeaan alkuun,mutta sen jälkeen kannattaa aloittaa kunnon treeni/ruokailuohjelma.Lihaksesi kehittyy treenin jälkeisessä levossa. Onnea sinulle!!!


    • Nitta1

      Minulla on tavoitteena kiinteytyminen

    • Rasvattusalama2x

      Jos kiinteytyminen tarkoittaa rasvan polttoa, niin:

      Syö about 1000 kcal alle kulutuksen päivässä. Harrasta jotain kevyttä liikuntaa, kävele, laskettele yms. tai käy kuntosalilla melkein joka päivä. Syö 1g rasvaa per painokilo päivässä. Syö 2g proteiinia per painokilo päivässä. Loppu hiilareita.

      Käytä jotain ruokapäiväkirja kalorinlaskentaohjelmaa, että osaat syödä oikein. Tällä metodilla lähtee kilo rasvaa viikossa, mikä on about maksimi minkä voi saavuttaa. Alussa lähtee myös noin 2kg nesteitä.

      Ketoosi lienee myös ihan ok keino.

    • Kesäkuntoonvalmennus

      Törmäsin tähän ja päätin koettaa onnea. Ensivaikutelma on todella lupaava. Matskua on paljon ja ei mitään huuhaata. etäuki tulee myös kaupan päälle juhannukseen asti
      http://ptsonline.fi/public/course?id=6

    • Physical_man

      Syö vähemmän kuin ennen ja pullat pois. Juot vettä. Kävely on todella hyväksi. Se on kingilaji. Mieluummin voimistelua kyykkyjä punnerruksia leuanvetoja kahvakuulia, kuin juoksemista. Toki juostakin saat jos haluat. Juokseminen vaan vie helposti motivaatiot tehdä muita tarpeellisia juttuja. Juokseminen lisää ruokahaluja. Kotona kannattaa voimistella ja nostella kahvakuulia yms. (ei liian raskaita). 5-10 minuutin voimistelu kuulat etc. 1-3 krt/ päivä 7 päivänä viikossa. Säästää paljon aikaa ja rahaakin. Kuntosalilla toki tapaat ihmisiä, mutta aikaa kuluu menemiseen ja tulemiseen, valmistautumiseen tolkuttomasti. Se on rumba. Kuukauden juttu?? Ihan kuule elämän tarina. Elämäntapa. Näin minä toimin.
      Tässä motivaatiomusaa reippaisiin voimisteluhetkiin
      Olivia Newton_John -Physical
      https://www.youtube.com/watch?v=vWz9VN40nCA

    • Rantakuntoon

      Miksi minä en saa itseäni kiinteytettyä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2754
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      9
      1975
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1433
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1325
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1300
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1221
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1131
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1075
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1044
    10. 21
      1038
    Aihe